Looking for Secondary 4 O Level Maths Tuition?

Looking for Secondary 4 O Level Maths Tuition?

Join us at Bishan tuition centre where we will be practising Maths every Monday and Thursday evening!

Read more at: https://mathtuition88.com/group-tuition/

or email mathtuition88@gmail.com for more details.

 

Notes on Coordinate Geometry by Hwa Chong Institution

Coordinate Geometry Notes

Source: http://mathace2012.wiki.hci.edu.sg/

Check out these Formulas for:

  • Distance between 2 points
  • Midpoint between 2 points
  • Gradient Formulas
  • and more

at http://mathace2012.wiki.hci.edu.sg/

formula.jpg


Featured book: The Ultimate book of Formulas (2000+ Formulas!)

Schaum’s Outline of Mathematical Handbook of Formulas and Tables, 4th Edition: 2,400 Formulas + Tables (Schaum’s Outline Series)

This Schaum’s Outline gives you

  • More than 2,400 formulas and tables
  • Covers elementary to advanced math topics
  • Arranged by topics for easy reference

 

News: Math, reading performance is stagnant among US 12th-graders, assessment finds

Math, reading performance is stagnant among US 12th-graders, assessment finds
Washington Post
The nation’s high school seniors have shown no improvement in math and reading performance since 2009, and large racial achievement gaps …
Math, reading performance stagnates among US 12th-graders, assessment finds
Business Mirror
WASHINGTON—The United States’s high-school seniors have shown no improvement in math and reading performance since 2009, and large racial …
Social Math: Why Learning Math Involves More Than Writing Numbers
Huffington Post
My lifelong passion for creating better ways to learn math got its start in a school not unlike the Israeli one I visited — and at the very same age.
Math games aim to keep kids sharp over summer
Scranton Times-Tribune
JAKE DANNA STEVENS / STAFF PHOTOGRAPHER Kaylynn Howe, 8, left, and her sister, Destine Howey, play a math game at Bancroft Elementary …
Common Core math gains are worth the pain
New York Daily News
As more than a million New York students in grades 3-8 took the state math exams last week, a small but vocal cadre of parents railed at the new …
Lindblom Math and Science principal among Golden Apple winners
Chicago Tribune
The organization quickly realized that Mather, principal of Lindblom Math and Science Academy In Chicago’s West Englewood neighborhood was the …
Math Learning – A Universal Language?
Huffington Post
Fifth-grade students at Woodward Elementary School had an interesting math assignment this fall: watching college football games. Though …
US students’ reading, math show no progress
TheChronicleHerald.ca
WASHINGTON — In an abysmal showing, only about one-quarter of U.S. high school seniors performed solidly in math in a major assessment known …
Using math in the fight against cancer
WNYT
But a local college professor says many people don’t like math because they don’t see a connection to it. In this Friday’s STEM 13 report, learn how the …
Math Day at Molly Stark honors memory of Gail Harwood
Bennington Banner
BENNINGTON — The Molly Stark School honored a longtime teacher on Monday with “Gail Harwood Math Day.” Harwood passed away in January …

News: Singapore Education Ranked Third in World

Singapore takes third spot in global education rankings
Straits Times
Teacher Anthony Tan conducting an English lesson with a class of Primary 6 pupils at Woodlands Primary School. Singapore’s education system has …
Singapore offers Saudi Arabia help in education
Arab News
PROPOSAL: Singapore Senior Minister of State Lee Yi Shyan with Mazen Batterjee, vice chairman of the JCCI, on Wednesday. (AN photo by Irfan …
In Singapore, Training Teachers for the ‘Classroom of the Future’
Education Week News
Welcome to the Classroom of the Future—a mock-up housed by Singapore’s National Institute of Education (NIE) to demonstrate what learning might …
Singapore Polytechnic Assists CDIO Implementation At Malaysia’s Polytechnic
Bernama
PUTRAJAYA, May 6 (Bernama) — Singapore Polytechnic is assisting Malaysia on the implemention of innovative engineering education framework …
Lift education standards: Linfox boss
The Australian
“Most of our graduates are now coming out of Thailand, Vietnam, Singapore and China because they are just so well educated,” he said. “I can get …
In search of education
The News International
Unless we start investing massively in education, science, technology and innovation, as was done by Singapore, Korea, Malaysia, China and others, …
Sultanate, Singapore and the Indian Ocean
Oman Daily Observer
These are thoughtful words from your education minister (Heng Swee Keat), … a pragmatism which incidentally I believe we share with Singapore.
Direct School Admission not meant to lower academic standards
TODAYonline
In Singapore, there is no compromising a good education. Having a talent does not give a student the licence not to pursue academic excellence.
NAFA inspires
The Hindu
The safe and comfortable cosmopolitan environment Nanyang Academy of Fine Arts, Singapore makes it the perfect destination for education abroad.
Japan’s Education Minister visits SMU
Perspectives@SMU
Singapore Management University (SMU) received a special guest on its campus on 3 May 2014 – Japan’s Minister of Education, Culture, Sports, …

Monster Group

Check out this Youtube video on the Monster Group (related to Group Theory, a branch in Mathematics)


In the mathematical field of group theory, the monster group M or F1 (also known as the FischerGriess monster, or the Friendly Giant) is a group of finite order. (See Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Monster_group)


Featured book:

The Symmetries of Things

This book is written by John Conway, one of the mathematicians who worked on the Monster Group. Rated highly on Amazon.

Start with a single shape. Repeat it in some way—translation, reflection over a line, rotation around a point—and you have created symmetry.

Symmetry is a fundamental phenomenon in art, science, and nature that has been captured, described, and analyzed using mathematical concepts for a long time. Inspired by the geometric intuition of Bill Thurston and empowered by his own analytical skills, John Conway, with his coauthors, has developed a comprehensive mathematical theory of symmetry that allows the description and classification of symmetries in numerous geometric environments.

This richly and compellingly illustrated book addresses the phenomenological, analytical, and mathematical aspects of symmetry on three levels that build on one another and will speak to interested lay people, artists, working mathematicians, and researchers.

 

How to prove square root of 2 is irrational?

A rational number is a number that can be expressed in a fraction with integers as numerators and denominators.

Some examples of rational numbers are 1/3, 0, -1/2, etc. Now, we know that \sqrt{2}\approx 1.41421\cdots.

Is the square root of 2 rational? Or is it irrational (the opposite of rational)? How do we prove it? It turns out we can prove that the square root of two is irrational using a technique called proof by contradiction. (One of the earlier posts on this blog also used proof by contradiction to show that there are infinitely many prime numbers.)

First, we suppose that \displaystyle\sqrt{2}=\frac{p}{q}, where \displaystyle\frac{p}{q} is a fraction in its lowest terms.

Next, we square both sides to get \displaystyle 2=\frac{p^2}{q^2}.

Hence, 2q^2=p^2. We can conclude that p^2 is even since it is a multiple of 2. Thus, p itself is also even. (the square of an odd number is odd).

Thus, we can write p=2k for some integer k. Substituting this back into 2q^2=p^2, we get 2q^2=4k^2, which can be simplified to q^2=2k^2.

Hence, q^2 is also even, and hence q is also even!

But if both p and q are even, then \displaystyle\frac{p}{q} is not in the lowest terms! (we could divide them by two). This contradicts our initial hypothesis!

Thus, the only possible conclusion is that the square root of two is not a rational number to begin with!

irrational


Featured book:

Math Jokes 4 Mathy Folks

Who says math can’t be funny? In Math Jokes 4 Mathy Folks, Patrick Vennebush dispels the myth of the humorless mathematician. His quick wit comes through in this incredible compilation of jokes and stories. Intended for all math types, Math Jokes 4 Mathy Folks provides a comprehensive collection of math humor, containing over 400 jokes.

– Highly rated on Amazon.com

 

What to do if fail Mid Year Exams?

Source: http://news.asiaone.com/News/Education/Story/A1Story20080601-68205.html

When the Mid Year Exams are over, students will receive their results nervously. What to do if one fails the Mid Year Exams?

In many schools, it is common to have a significant portion of the school actually failing the Mid Term exam. “40 per cent of his school cohort failed Social Studies and 30 per cent English.” in the school mentioned in the above article.

“Such significant failure rates have become common in schools here when mid-year or preliminary exams roll around, especially for those with a big national exam – PSLE, O or A levels – at the year-end.”

Here are 5 tips on what are the best actions to take for one who fails the Mid Year Exams, especially for Mathematics:

  1. Do not be discouraged! Try to maintain a positive attitude on Math. There is still time before the final exams. With proper time management, you will be able to set aside time for revision, which will definitely help.
  2. Analyse what went wrong. Are you studying Math the correct way? (i.e. practising with understanding) Are you studying Math just by reading the textbook? (not effective for studying Math as Math needs practice.) Is time management an issue? Or is the main issue careless mistakes?
  3. Work out a new study strategy and stick to it religiously. For better results, you need to change your study habits for the better. This may include better time management, or seeking help from Math tutors.
  4. O Level Exams are not about intelligence, it is more about good study techniques. The content for O Levels can definitely be mastered by any student given the right amount of time and effort. The key is to put in time and effort to the studies. Even an average student is capable of scoring an A1 in O Levels if he or she works hard. Whereas, a very intelligent but lazy student may not do well for the exams.
  5. It is possible to improve tremendously for Maths if you study enough and using the right method. This is a truth that many people can attest to. I have seen students going from fail to A1. Improving one or two grades is also very common.

There are usually two types of students, the ones who are more playful and laidback, and the very perfectionistic student but is prone to stress. For the more playful students, the tough Mid Year exams are actually meant as a wake up call to start studying before it is too late. “‘Papers must be a bit challenging so that they can shake one out of complacency and make one study harder,’ said Mr Lak Pati Singh, 56, principal of St Patrick’s School.”

For students who are too stressed up and already trying their best, the way to improve may be to study more efficiently using the right methods (especially for Maths, the right way to study is practice with understanding). A healthy lifestyle balance may also be very helpful. Again, seeking help from Math tutors may be a choice to be considered, which can alleviate stress from not understanding the subject material.

Read more at: http://news.asiaone.com/News/Education/Story/A1Story20080601-68205.html

 

 

Maclaurin Series Informal Proof

Most students will encounter the Maclaurin Series (also known as the Taylor’s Series centered at zero) when they are studying JC H2 or College Maths. The formula looks pretty intimidating at the start:

\displaystyle \boxed{f(x)=f(0)+xf'(0)+\frac{x^2}{2!}f''(0)+\cdots+\frac{x^n}{n!}f^{(n)}(0)+\cdots}

How on earth does one come up with that formula?

However, it turns out it is not that hard to prove the Maclaurin Series informally, or at least to derive the above formula. (The hard part is related to rigorous proof of convergence, etc.)

The idea is to approximate a function by a power series (a kind of infinite polynomial) and then find out what are the coefficients.

So, we assume we can write the function as such:

\boxed{f(x)=f_0+xf_1+x^2f_2+x^3f_3+\cdots+x^nf_n+\cdots\;(\dagger)}, where f_i are the coefficients of the polynomial (to be determined).

We also assume that the above equation holds for all x.

Then, letting x=0, we get f(0)=f_0. We have just found the first coefficient!

Next, we differentiate the equation (\dagger) to get:

f'(x)=f_1+2xf_2+3x^2f_3+\cdots+nx^{n-1}f_n+\cdots

Letting x=0 again, we get: f'(0)=f_1.

Now, differentiating the above equation one more time gives us:

f''(x)=2f_2+6xf_3+\cdots+n(n-1)x^{n-2}f_n+\cdots

Letting x=0 gives \displaystyle f_2=\frac{f''(0)}{2}.

Keep on differentiating, and we will see that \displaystyle f_n=\frac{f^{(n)}(0)}{n!}.

This is how we get the Maclaurin Series: 🙂

\displaystyle \boxed{f(x)=f(0)+xf'(0)+\frac{x^2}{2!}f''(0)+\cdots+\frac{x^n}{n!}f^{(n)}(0)+\cdots}


Excellent Video by Khan Academy



Calculus

Interested to learn more about Calculus? After reading this thick book about Calculus, you will probably know more Calculus than Isaac Newton himself!

 

A Math Formulas Not in the Formula Sheet

Are you looking for a list of A Maths (O Level Additional Maths) Formulae that is not found in the formula list?

Check it out at https://mathtuition88.com/math-notes-worksheets-sale/

The PDF file above contains A Maths Formulae on Algebra, Geometry & Trigonometry, and Calculus (Differentiation and Integration).

We also conduct A Maths Tuition class at Bishan.

If you find this Formula List helpful, feel free to Tweet or share this page on Facebook using the buttons below. 🙂

keep-calm-and-all-the-best-in-your-exams

Math Teachers at Play (MTaP) Blog Carnival: Top Math Blog Posts!

This is the 73rd Edition of the Math Teachers at Play (MTaP) blog carnival!

Some interesting facts about 73 from Wikipedia!:

  • Seventy-three is the 21st prime number. The previous is seventy-one, with which it comprises the 8th twin prime. It is also a permutable prime with thirty-seven. 73 is a star number.
  • 73 is the largest minimal Primitive root in the first 100000 primes. In other words, if p is one of the first 100000 primes, then at least one of the primes 3, 5, 7, 11, 13, 17, …, 73 is a primitive root modulo p.
  • 73 is the smallest prime congruent to 1 modulo 24.
  • 73 is an emirp, meaning that the reverse of 73, that is, 37, is also a prime number. Interestingly, 73 is also the 21st prime number while 37 is the 12th prime number.

  • Want to find 73 in other bases? Check out the Base Converter: Convert any number into any base!
  • Which animal is year 1973 in the Chinese Zodiac? Check out this post on the Mathematics of Chinese Zodiac!

Check out the following awesome blogs!

  • Math Strategies
    There is such an emphasis on learning math facts that our children do not spend enough time learning strategies that will help them solve math problems. Read about two types of strategies for solving math problems—working left to right and regrouping into what you know.
    – Crystal Wagner
  • Nim Games
    This is a game that is generally used to show how math can be involved in game play. I explain the rules of the game as well as the mathematical strategy involved. There is also a script where users can compete against the computer
    – Aftermath
  • Show That Questions
    This is a post around the questions that crop up in maths exams where students have to show something. I wrote it after I was surprised to hear some students hate it!
    The Straight Lines Debate
    This is a post exploring the benefits of the different methods of calculating straight lines.
    – Stephen Cavadino
  • Day 85 – Related Rates
    Two separate trucks carrying a very long wind turbine blade need to turn the corner. Describe how their speeds vary throughout the turn. The blog is dedicated to these types of discussion starters, at all levels.
    – Curmudgeon
  • The missing $1 puzzle and more
    You can read about that at the actual page it points to, http://www.homeschoolmath.net/online/favorite_challenging_puzzles.php
    : )
    – Maria
  • Eggs in the Basket Review Game
    This review game can be adapted to almost any level and any topic, yet it consistently provides a really effective way to review Algebra content.  It is a great way to review a lot of problems and have students work collaboratively while having fun – I just love hearing them explain their thought process to teammates when playing the game 🙂  With Easter almost here I thought it would be a good post to submit!
    – Mary Williams
  • Decimals in a One Frame
    Inspired by Chris Hunter’s blog post about decimals on a ten frame, I thought it would be a great opening number talk for my decimal unit to see where my students were before starting our decimal journey.
    – Kristin @MathMinds
  • Counting Basics
    – Bhaskar Lakshman
  • Circle Grid Designs
    This post is part of a series of geometrical design activities in which shapes and patterns were found in grids constructed based on circles.
    – Julie
  • Ten Sticks to Make, Count With, and Play a Game With
    Ten sticks created from common items can be just as much fun to make as well as to be used for counting by ones and tens  AND to play a game with.
    – Margo Gentile
  • Why I Always Lead with the Punchline
    I wrote this after reading another blog about how listing objectives for the day takes the punchline out of the math class.  This blog just about my thoughts on sharing the learning objectives for the entire unit with students on the first day.
    – Brooke Powers
  • My Nemesis Maths
    This post is about my journey as a teacher, trying to make maths relevant and enjoyable to all students when I myself had issues with enjoying maths as a student.
    – Danielle Myburgh
  • Quotable: Focus on Being Silent
    The best way for children to build mathematical fluency is through conversation, especially one-on-one conversation with interested adults. Check out these ideas to encourage discussion-based math.
    – Denise Gaskins
  • 2048 Free Strategy Guide
    Stuck at playing the popular and addictive Math game 2048? Do not worry, for after reading this Strategy Guide, your chance of winning will increase tremendously!

Math Teachers at Play is a traveling blog carnival. It moves around from month to month but its home base is http://letsplaymath.net/mtap/. From there you can visit the archives, submit your blog post for inclusion in a future edition, and volunteer to host the site. You can also check out the Carnival of Mathematics.  Thanks for visiting!


Subscribe to our free newsletter, for updates on Math, Education and other General Knowledge topics!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Meaningful learning VS rote learning (Featured Post)

This is a featured post by Epigami (a tuition agency).

Source: http://www.epigami.sg/blog/dont-just-learn-understand/

In the last decade, the Singapore educational system has become a global leader in the education field, helping exemplary pupils to be accepted in the worlds best universities. But with the increasing competitiveness of those top tier universities, students are faced with mounting pressure to excel in every aspect which might have an impact on their exams. This has led to the mass implementation of ‘rote learning’ in Asia, where students focus more on memorising knowledge than the full comprehension of the concepts behind it.

What is ‘rote learning’ and what’s wrong with it?

From the earliest days of schooling, rote learning is an essential tool to efficiently memorize educational fundamentals.  It is a knowledge acquisition process based on repetition. Simply put, make a child say the alphabet every day for 6 months, and they will remember it ‘forever’. This is of course the most obvious way of learning and no other method could be better suited for the developing mind of an infant, as the concepts taught are simple in nature, and do not require a broader knowledge base.

Though, as one progresses through the ranks and gets shifted through the numerous streams put into place by the MOE, new knowledge starts to build upon old concepts, some aspects converging, others diverging, and all of if defining a complex web of knowledge which requires the student to delve into a deeper state understanding if he is to find any further use to it.

How many of us wonder at one point or another: Why am I learning this?

Read more at: http://www.epigami.sg/blog/dont-just-learn-understand/

In the last decade, the Singapore educational system has become a global leader in the education field...[read more]


Email Correspondence with Epigami Team:

Dear Mr Wu, 

Epigami has recently written an article on meaningful learning as compared to rote learning. Once again, we believe that such an article would be useful and beneficial for your students in Singapore, especially in the subject of Mathematics. You can read more about our article at: http://www.epigami.sg/blog/dont-just-learn-understand/ and we hope that you can share it with your readers on your blog. 

Thank you and have a great week ahead! 😀

Best regards, 

Sandra @ the Epigami Team

 

Best Fibonacci Number Videos on Youtube

Math is logical, functional and just … awesome. Mathemagician Arthur Benjamin explores hidden properties of that weird and wonderful set of numbers, the Fibonacci series. (And reminds you that mathematics can be inspiring, too!)

Dr James Grime on the Pisano Period – a seemingly strange property of the Fibonacci Sequence.



Fibonacci Fun: Fascinating Activities With Intriguing Numbers
From “Raising Rabbits” to “Prickly Pinecones”, 24 easy-to-use, reproducible activities and projects introduce students to Fibonacci numbers and the golden ratio. Grades 4-8

Singapore Education Top News (20 April)

MOE officers recognised for providing holistic education experience
Channel News Asia
SINGAPORE: A total of 7,103 Ministry of Education (MOE) officers were promoted this year, with some recognised for their contributions at a promotion …
Parents should start saving up early for kids’ education
Channel News Asia
Nearly all Singaporean parents want their children to get a university education — that is what a recent survey “The Value of Education: Springboard …
Education in Singapore: When Number 1 is not enough
Asian Correspondent
Singapore students pass PISA tests with flying colors, but critics say ‘so what?’, writes Zach Isaiah Chia. “Who says Singaporean’s are rote learners?
Singapore to train 3000 Saudi school principals
Arab News
Singapore’s National Institute of Education (NIE) will train 3,000 Saudi school principals over the next few years, Singapore’s Ambassador Lawrence …
CET campuses in full operation by second half of 2014
Channel News Asia
SINGAPORE: The two national Continuing Education and Training (CET) campuses will be fully operational by the second half of this year, where they …
New school-to-work transition programme to help special needs students
Channel News Asia
This was announced by Education Minister Heng Swee Keat at the official … Students attend a class at a special education school in Singapore.
Lee Kuan Yew Fund for Bilingualism supports 5 more projects
Channel News Asia
The Ministry of Education (MOE) said the fund is sponsoring another five … Brainchild Pictures, YMCA of Singapore, and Saintly Education Centre.
Boy who exposed- and fought- the education monster
The Independent Singapore News
He is Singapore’s role model. He is the boy who fought his way from Normal (Technical) Stream to a place at the National University of Singapore …
GBSN & INSEAD organize Edu Technology Summit in Singapore
MBAUniverse.com
Eminent leaders in business education and industry participated at INSEAD’s Asia campus in Singapore on April 6, 2014 to participate in a summit on …
A lesson learnt from Singapore
The Australian (blog)
Education authorities should be encouraged that the national executive of the Australian Primary Principals Association was impressed after a briefing …

Best Jobs in the World mostly related to Maths?

Students in school are advised to practice their Math! It turns out many of the best jobs in the 21st Century are related to Maths. Even if you are not thinking of becoming a Mathematician, it is good to know your Quadratic Equations well. Math may prove useful when you need it in your job!

Source: http://www.cbsnews.com/news/when-it-comes-to-jobs-mathematicians-are-no-1/

Want one of the best jobs in the nation? Then do the math — and do a lot of it. According to a new report, mathematicians, statisticians and actuaries are now three of the four best jobs to be had.

The CareerCast.com report ranks 200 jobs each year based on a number of criteria, including income, outlook, environmental factors, stress and physical demands. Mathematician, this year’s No. 1 job, and statistician, No. 3, both jumped up 17 places from last year’s ranking. Actuary, last year’s winner, fell to No. 4, while tenured university professor took second place on the new list.

Mathematicians came in first because demand for people who can do statistical analysis is growing in all business sectors. That need is expected to lead to a 23 percent increase in demand by 2022. As you might expect, the pay isn’t too bad. Last year, mathematicians earned a median annual salary of $101,360.

“In today’s data-driven economy, math skills unlock a world of career opportunities,” Tony Lee, CareerCast’s publisher said in a statement. “In fact, the outlook for all STEM careers is very positive, as evidenced by many of this year’s best jobs — mathematician, statistician, actuary, software engineer and computer systems analyst.”


Source: https://www.math.ucdavis.edu/~kouba/MathJobs.html

Why Choose a Mathematics-Related Profession ?

Mathematics teaches patience, discipline, and step-by-step problem-solving skills. For those with a substantial background in mathematics, an unlimited number of career opportunuities are available. According to Jobs Rated Almanac , a 1990 publication of World Almanac Books of New York, NY, careers that require a very strong background in mathematics were listed as the five “best” jobs. They were :

  • software engineer
  • actuary
  • computer systems analyst
  • computer programmer
  • mathematician

Source: http://blogs.wsj.com/atwork/2014/04/15/best-jobs-of-2014-congratulations-mathematicians/

Another day, another reason to get better at math.

It’s no secret that quantitative skills are in high demand on the job market—one analytics recruiter recently told The Journal that workers who can’t crunch numbers may ultimately face a “permanent pink slip.”

Now, a new ranking from the job-search website CareerCast.com names mathematician as the best occupation of 2014. “Math skills unlock a world of career opportunities,” publisher Tony Lee said. (Cue the Square One theme, and tune in Mathnet.)

Data whizzes of all stripes fared well in the annual list: Statisticians (No. 3), actuaries (No. 4) and computer systems analysts (No. 8) all landed near the top.

Mathematicians pull in a midlevel income of $101,360, according to CareerCast.com, and the field is expected to grow 23% in the next eight years. Other high earners include actuaries and software engineers, who can expect to earn about a midlevel income of $93,000 per year.

Speaking of math, the list is tallied by scoring 200 types of jobs according to four categories: environment, which rates things like competitiveness; income at low, middle, and high career positions; the outlook for income and employment growth; and stress factors such as travel and deadlines.


Really hate math? Want to change your mindset about Math? Read this award-winning and Top Selling Math Book:


Math Doesn’t Suck: How to Survive Middle School Math Without Losing Your Mind or Breaking a Nail

Check out our Top Posts at Mathtuition88.com

Top Posts for all days ending 2014-04-16 (Summarized)

All Time

Title Views
Maths Tuition Free Exam Papers (Primary, Secondary, O Levels, A Levels) Links More stats 34,478
Maths Strategy Tuition More stats 14,095
Home page / Archives More stats 11,788
Fees & Schedule More stats 5,623
Free Exam Papers (Primary, Secondary, O Levels, A Levels) Download More stats 5,541
About Tutor More stats 4,821
JC Cut Off Points More stats 4,310
Group Tuition at Bishan More stats 3,330
Maths Tuition O Level: Formula List / Formula Sheet for E Maths and A Maths More stats 2,601
How to avoid Careless Mistakes for O-Level / A-Level Maths? More stats 2,207
H2 Maths Tuition: Foot of Perpendicular (from point to line) (Part I) More stats 1,783
Maths Resources for Sale More stats 1,715
Recommended Books More stats 1,526
Sec 3 Hwa Chong Institution Maths Test Papers and Resources More stats 1,331
Academic grading in Singapore: How many marks to get A in Maths for PSLE, O Levels, A Levels More stats 1,303
Contact Us More stats 1,262
H2 Maths Tuition: Foot of Perpendicular (from point to plane) (Part II) More stats 1,211
Math Problem of the Month More stats 1,141
Math equation could help find missing MH370 plane More stats 1,122
Free Exam Papers (Primary) (Java samples) More stats 1,110
O Level Logarithm Question (Challenging) More stats 1,039
Free Exam Papers (Secondary) (Siglap) More stats 991
Ten Year Series: How many questions or papers to practice for Maths O Levels / A Levels? More stats 847
PSLE Cut Off Point More stats 816
Sec 2 IP (HCI) Revision 1: Expansion and Factorisation More stats 793

Best Singapore Math Books

This page has moved to:

https://mathtuition88.com/buy-singapore-math-books/


The story of Euclid and the infinitude of primes

Once upon a time, there lived a Mathematician named Euclid.

Euclid came up with an ingenious method of proving that there are infinitely many prime numbers. Prime numbers are whole numbers that only have two factors, one and itself. For instance, 7 is a prime number while 6=2×3 is not.

The proof is by contradiction. Suppose that there are only a finite number of prime numbers, p_1, p_2, \cdots, p_n.

Now, we consider the number P=p_1 \cdot p_2 \cdots p_n+1.

P is either a prime number, or it is a composite number.

If P is a prime number, then we have just contradicted the assumption that there are only a finite number of prime numbers p_1, p_2, \cdots, p_n!

If P is a composite number, then, it has a factor (smaller than P). However, none of p_1, p_2, \cdots, p_n can be a factor since P divided by those primes will leave a remainder of 1! Hence, P has another factor that is not in the original list, contradicting the initial assumption once again.

(Strictly speaking, Euclid’s proof is not by contradiction, instead he used a similar argument to show that given any finite list of primes, there is at least one other prime.)


As of now, the largest known prime to mankind is 257,885,161 − 1, a number with 17,425,170 digits! (http://en.wikipedia.org/wiki/Largest_known_prime_number)



Euclid’s Elements


Tuition for All Subjects

If you are looking for tuition for other subjects, be it English Tuition, Social Studies Tuition, Geography Tuition, Physics Tuition, Chemistry Tuition, Biology Tuition, Chinese Tuition, Economics Tuition, GP Tuition or Piano/Violin Lessons …

Check out our page on Other Subjects Tuition!

We have a recommendation of a top tuition agency listed on that page, as well as top tutors in Singapore.


If you are looking for O Level E Maths and A Maths Tuition, …

Check out our page on O Level Group Tuition at Bishan!

67a2c-math1

 

E Maths Group Tuition and Why E Maths is actually more difficult than A Maths

https://mathtuition88.com/group-tuition/

Come for E Maths Tuition at Bishan! Conveniently located at Block 230 Bishan Street 23 #B1-35 S(570230), near Catholic High School.

Schedule:

  • Monday 7pm-9pm (E Maths)

(Perfect for students who have CCA in the afternoon, or students who want to keep their weekends free.)

Do not underestimate E Maths!

Those who truly understand the Maths Syllabus at Secondary Level will know that E Maths is in some ways, more difficult than A Maths. Not to mention the infamous E Maths Bell Curve, which is definitely well above 75 marks to get a chance of A1. (Some sources say the Bell Curve for E Maths is 90 marks. See http://forums.sgclub.com/singapore/questions_about_o_378705.html )

“Amaths is good, like ditzy said, I tell you, if you practise amaths everyday and do past years papers, you can see amaths quite okay one. During my secondary school years i felt that emaths more difficult than amaths.”

Source: http://sgforums.com/forums/2297/topics/401226

“You can ask many people out there, which one is more tedious and require thinking more, they’ll say emaths.
Reason simple very simple:
Emaths:
They throw an entire paragraph at you which hidden clues here and there, slight errors is almost unavoidable.
Amaths:
Short and simple, they throw question at you. Just solve. End of story.”

Source: http://forums.sgclub.com/singapore/additional_maths_hard_336484.html

My year some speculated that E Maths A1 was as high as 90?”

Source: http://forums.sgclub.com/singapore/questions_about_o_378705.html

April Fools Math!

Check out this video on April Fools Math! The content is about Complex Numbers. Really funny. 🙂 Over a million views!


Also, check out this post on Math Jokes:

https://mathtuition88.com/2014/03/08/math-jokes/


Also, we have a series of Best Fake Proofs on Math Stackexchange:

\displaystyle x^2=\underbrace{x+x+\cdots+x}_{(x\text{ times})}
\displaystyle\frac{d}{dx}x^2=\frac{d}{dx}[\underbrace{x+x+\cdots+x}_{(x\text{ times})}]
2x=1+1+\cdots+1=x
2=1

What went wrong?


Amazing Endless Growing Chocolate! Can you spot the magic?

Math Jokes 4 Mathy Folks
enter image description here

Math and Education Forum

Math and Education Forum

Dear Readers,

We have started a new Math and Education Forum: http://mathtuition88.freeforums.net/

You are welcome to join! Members with high post counts will be promoted to Moderator.

Have a nice day and have fun with Math. 🙂



Euclid’s Elements

Quadratic Equations Questions and Answers

Quadratic Equations Questions and Solutions

Today we will discuss about the quadratic equation \boxed{ax^2+bx+c=0}.

The way to derive the Quadratic Formula is to use completing the square.

First, we divide throughout by a, where a is assumed to be non-zero (otherwise it isn’t a quadratic equation)

\displaystyle x^2+\frac{b}{a}x+\frac{c}{a}=0

The next step is the key step: add and subtract the square of b/2a to complete the square.

\displaystyle x^2+\frac{b}{a}x\mathbf{+(\frac{b}{2a})^2-(\frac{b}{2a})^2}+\frac{c}{a}=0

\displaystyle (x+\frac{b}{2a})^2-(\frac{b}{2a})^2+\frac{c}{a}=0

Move all the constant terms to the right:

\displaystyle (x+\frac{b}{2a})^2=\frac{b^2-4ac}{4a^2}

Taking square root on both sides,

\displaystyle x+\frac{b}{2a}=\pm\frac{\sqrt{b^2-4ac}}{2a}

Hence, \displaystyle\boxed{x=\frac{-b\pm\sqrt{b^2-4ac}}{2a}}



Algebra Survival Guide: A Conversational Guide for the Thoroughly Befuddled


Using the above information, we can practice and solve some quadratic equations! (Answers provided) More than ample questions are listed here, you can just pick a few of them! If you arrived on this page from a search engine, press Ctrl-F to search for your quadratic equation!

Q1) Solve 4x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.25 or x=-12

Q2) Solve 14x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q3) Solve x^2+2x+1=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4) Solve 36x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.75

Q5) Solve 6x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q6) Solve 32x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.12

Q7) Solve 9x^2+30x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.67

Q8) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q9) Solve 12x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-2.5

Q10) Solve 48x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.87

Q11) Solve 13x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q12) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q13) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q14) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q15) Solve 42x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q16) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q17) Solve x^2+27x+50=0
Ans: x=-2 or x=-25

Q18) Solve 4x^2+18x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q19) Solve 16x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q20) Solve 5x^2+23x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q21) Solve 14x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.21 or x=-3

Q22) Solve 8x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-3

Q23) Solve 7x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q24) Solve 38x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.5

Q25) Solve 15x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q26) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q27) Solve 6x^2+35x+44=0
Ans: x=-1.83 or x=-4

Q28) Solve 3x^2+25x+22=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q29) Solve 30x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q30) Solve 4x^2+20x+16=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q31) Solve 30x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q32) Solve 27x^2+48x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q33) Solve 5x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.2 or x=-8

Q34) Solve 2x^2+44x+42=0
Ans: x=-1 or x=-21

Q35) Solve 18x^2+46x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q36) Solve 42x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q37) Solve 14x^2+37x+24=0
Ans: x=-1.14 or x=-1.5

Q38) Solve 14x^2+43x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-3

Q39) Solve 14x^2+34x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q40) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q41) Solve 24x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-1.5

Q42) Solve 10x^2+34x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q43) Solve 15x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.67

Q44) Solve 15x^2+40x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q45) Solve 26x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q46) Solve 25x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q47) Solve 27x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q48) Solve 12x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q49) Solve 14x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.86 or x=-2.5

Q50) Solve 9x^2+30x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q51) Solve 36x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.78

Q52) Solve 27x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.78

Q53) Solve 48x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q54) Solve 18x^2+39x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q55) Solve 32x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q56) Solve 3x^2+20x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-5

Q57) Solve 16x^2+38x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-1.5

Q58) Solve 14x^2+36x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q59) Solve 45x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q60) Solve 21x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q61) Solve 45x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.44

Q62) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q63) Solve 5x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-6

Q64) Solve 8x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q65) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q66) Solve 11x^2+24x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q67) Solve 27x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.89

Q68) Solve 12x^2+35x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.67

Q69) Solve 22x^2+48x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q70) Solve 24x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.67

Q71) Solve 2x^2+9x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q72) Solve 15x^2+45x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q73) Solve 18x^2+50x+32=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q74) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q75) Solve 42x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.71

Q76) Solve 5x^2+29x+24=0
Ans: x=-1 or x=-4.8

Q77) Solve 14x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q78) Solve 21x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.67

Q79) Solve 34x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q80) Solve 32x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q81) Solve 5x^2+48x+43=0
Ans: x=-1 or x=-8.6

Q82) Solve 48x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.62

Q83) Solve 6x^2+17x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q84) Solve 13x^2+44x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.38

Q85) Solve 2x^2+21x+49=0
Ans: x=-3.5 or x=-7

Q86) Solve 10x^2+20x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q87) Solve 6x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q88) Solve 3x^2+21x+18=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q89) Solve 4x^2+5x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q90) Solve 18x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q91) Solve 16x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-1.5

Q92) Solve 12x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.67

Q93) Solve 28x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.75

Q94) Solve 18x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q95) Solve 2x^2+9x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q96) Solve x^2+21x+38=0
Ans: x=-2 or x=-19

Q97) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q98) Solve 20x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q99) Solve 32x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.87

Q100) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q101) Solve 9x^2+30x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.67

Q102) Solve 9x^2+34x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.78

Q103) Solve 50x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q104) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q105) Solve 10x^2+33x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.3

Q106) Solve 12x^2+49x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-2.33

Q107) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q108) Solve 10x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-3

Q109) Solve 18x^2+37x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.06

Q110) Solve 15x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.8

Q111) Solve x^2+6x+5=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q112) Solve 45x^2+46x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q113) Solve 8x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q114) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q115) Solve 20x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.7

Q116) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q117) Solve 14x^2+40x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q118) Solve 11x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-2

Q119) Solve 28x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q120) Solve 42x^2+46x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q121) Solve 21x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.43

Q122) Solve 2x^2+34x+32=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q123) Solve 45x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q124) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q125) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q126) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q127) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q128) Solve 30x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q129) Solve 4x^2+25x+34=0
Ans: x=-2 or x=-4.25

Q130) Solve 29x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q131) Solve 34x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q132) Solve 6x^2+17x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q133) Solve 17x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q134) Solve 14x^2+41x+30=0
Ans: x=-1.43 or x=-1.5

Q135) Solve 14x^2+21x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q136) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q137) Solve 25x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q138) Solve 16x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q139) Solve 14x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-2

Q140) Solve x^2+26x+25=0
Ans: x=-1 or x=-25

Q141) Solve 8x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q142) Solve 23x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q143) Solve 2x^2+38x+36=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q144) Solve x^2+44x+43=0
Ans: x=-1 or x=-43

Q145) Solve 24x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q146) Solve 3x^2+19x+16=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q147) Solve 6x^2+24x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q148) Solve 12x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q149) Solve 35x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.57

Q150) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q151) Solve 9x^2+24x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q152) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q153) Solve 22x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q154) Solve 34x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q155) Solve 26x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q156) Solve 34x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q157) Solve 17x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q158) Solve 7x^2+15x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q159) Solve 20x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q160) Solve 35x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.8

Q161) Solve 9x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q162) Solve 3x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q163) Solve 7x^2+25x+22=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q164) Solve 22x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q165) Solve 18x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q166) Solve 2x^2+18x+40=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q167) Solve 9x^2+33x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.33

Q168) Solve 15x^2+47x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.13

Q169) Solve 9x^2+38x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-3

Q170) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q171) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q172) Solve 8x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.5

Q173) Solve 21x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.33

Q174) Solve 7x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-3

Q175) Solve 9x^2+38x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.22

Q176) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q177) Solve 10x^2+23x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.3

Q178) Solve x^2+6x+9=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q179) Solve 16x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.25

Q180) Solve 11x^2+32x+20=0
Ans: x=-0.91 or x=-2

Q181) Solve 50x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.6

Q182) Solve 7x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q183) Solve x^2+44x+43=0
Ans: x=-1 or x=-43

Q184) Solve 28x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.86

Q185) Solve 2x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-14

Q186) Solve 21x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.57

Q187) Solve 18x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.17

Q188) Solve 24x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q189) Solve 47x^2+48x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q190) Solve 11x^2+36x+28=0
Ans: x=-1.27 or x=-2

Q191) Solve 48x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q192) Solve 18x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q193) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q194) Solve 12x^2+38x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q195) Solve 20x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q196) Solve 17x^2+38x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.24

Q197) Solve 10x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q198) Solve 8x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q199) Solve 10x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q200) Solve 12x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-3

Q201) Solve 10x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-4.5

Q202) Solve 9x^2+42x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.33

Q203) Solve 30x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q204) Solve 35x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q205) Solve 9x^2+31x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.44

Q206) Solve 14x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.71

Q207) Solve 40x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.37

Q208) Solve x^2+9x+8=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q209) Solve 4x^2+33x+50=0
Ans: x=-2 or x=-6.25

Q210) Solve 30x^2+49x+19=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q211) Solve 15x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-3

Q212) Solve 12x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q213) Solve 5x^2+30x+25=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q214) Solve 44x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.45

Q215) Solve 8x^2+37x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.62

Q216) Solve 6x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q217) Solve 26x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q218) Solve 2x^2+15x+13=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q219) Solve 12x^2+27x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q220) Solve 10x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q221) Solve 18x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q222) Solve 5x^2+20x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q223) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q224) Solve 5x^2+32x+27=0
Ans: x=-1 or x=-5.4

Q225) Solve 35x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.8

Q226) Solve 25x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q227) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q228) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q229) Solve 8x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.87 or x=-3

Q230) Solve 9x^2+20x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.22

Q231) Solve 11x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q232) Solve 3x^2+19x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q233) Solve 22x^2+49x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.23

Q234) Solve 4x^2+20x+16=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q235) Solve 15x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q236) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q237) Solve 3x^2+31x+50=0
Ans: x=-2 or x=-8.33

Q238) Solve 34x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q239) Solve 35x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.6

Q240) Solve 32x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q241) Solve 2x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-17

Q242) Solve 15x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q243) Solve 15x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.33

Q244) Solve x^2+12x+11=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q245) Solve 20x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.2

Q246) Solve 4x^2+50x+46=0
Ans: x=-1 or x=-11.5

Q247) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q248) Solve 28x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q249) Solve 32x^2+50x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-1.5

Q250) Solve 40x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q251) Solve 2x^2+49x+47=0
Ans: x=-1 or x=-23.5

Q252) Solve 24x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q253) Solve 2x^2+21x+45=0
Ans: x=-3 or x=-7.5

Q254) Solve 21x^2+33x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q255) Solve 37x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q256) Solve 9x^2+28x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.11

Q257) Solve 17x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.88 or x=-2

Q258) Solve 18x^2+38x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q259) Solve 32x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.06

Q260) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q261) Solve 28x^2+44x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1.5

Q262) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q263) Solve 13x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.77 or x=-3

Q264) Solve 8x^2+34x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.75

Q265) Solve x^2+14x+49=0
Ans: x=-7 or x=-7

Q266) Solve 3x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q267) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q268) Solve 40x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.4

Q269) Solve 12x^2+48x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q270) Solve 9x^2+23x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q271) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q272) Solve 20x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q273) Solve 28x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q274) Solve 24x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.67

Q275) Solve 16x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q276) Solve 34x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q277) Solve 7x^2+26x+24=0
Ans: x=-1.71 or x=-2

Q278) Solve 45x^2+46x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q279) Solve 29x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q280) Solve x^2+10x+25=0
Ans: x=-5 or x=-5

Q281) Solve 30x^2+40x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q282) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q283) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q284) Solve 6x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q285) Solve 9x^2+42x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q286) Solve 42x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.86

Q287) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q288) Solve 26x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q289) Solve 10x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-2

Q290) Solve 7x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q291) Solve 28x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q292) Solve 7x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.43 or x=-4

Q293) Solve 11x^2+41x+38=0
Ans: x=-1.73 or x=-2

Q294) Solve 2x^2+19x+44=0
Ans: x=-4 or x=-5.5

Q295) Solve 12x^2+46x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.83

Q296) Solve 24x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q297) Solve 5x^2+16x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q298) Solve 20x^2+45x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q299) Solve 33x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q300) Solve 36x^2+38x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q301) Solve 25x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q302) Solve 25x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q303) Solve 3x^2+24x+48=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q304) Solve 9x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q305) Solve 16x^2+40x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q306) Solve 43x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q307) Solve 13x^2+48x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.69

Q308) Solve 48x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.56

Q309) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q310) Solve 46x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q311) Solve 2x^2+46x+44=0
Ans: x=-1 or x=-22

Q312) Solve 22x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q313) Solve 4x^2+24x+36=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q314) Solve 20x^2+41x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q315) Solve x^2+8x+7=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q316) Solve 16x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q317) Solve 20x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q318) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q319) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q320) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q321) Solve 46x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q322) Solve 25x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q323) Solve 17x^2+37x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q324) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q325) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q326) Solve 27x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-1.33

Q327) Solve 18x^2+48x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.33

Q328) Solve 3x^2+10x+7=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q329) Solve 8x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q330) Solve 26x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.31

Q331) Solve 16x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q332) Solve 5x^2+26x+32=0
Ans: x=-2 or x=-3.2

Q333) Solve 2x^2+29x+50=0
Ans: x=-2 or x=-12.5

Q334) Solve 13x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.69 or x=-3

Q335) Solve 9x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.67

Q336) Solve 24x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q337) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q338) Solve 2x^2+21x+45=0
Ans: x=-3 or x=-7.5

Q339) Solve 16x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q340) Solve 43x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q341) Solve 5x^2+50x+45=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q342) Solve 21x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q343) Solve 4x^2+8x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q344) Solve 2x^2+39x+37=0
Ans: x=-1 or x=-18.5

Q345) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q346) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q347) Solve 9x^2+32x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.56

Q348) Solve 8x^2+40x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q349) Solve 5x^2+26x+33=0
Ans: x=-2.2 or x=-3

Q350) Solve 18x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q351) Solve 24x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.12

Q352) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q353) Solve 8x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q354) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q355) Solve 9x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.33

Q356) Solve 32x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q357) Solve 36x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q358) Solve 48x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q359) Solve 15x^2+41x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.4

Q360) Solve 27x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q361) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q362) Solve 8x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q363) Solve 18x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.11

Q364) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q365) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q366) Solve x^2+47x+46=0
Ans: x=-1 or x=-46

Q367) Solve 38x^2+41x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q368) Solve 8x^2+16x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q369) Solve 42x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.17

Q370) Solve 13x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q371) Solve 38x^2+42x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q372) Solve 3x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-9

Q373) Solve 7x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.43 or x=-6

Q374) Solve 6x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q375) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q376) Solve 14x^2+49x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q377) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q378) Solve 7x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-5

Q379) Solve 12x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q380) Solve x^2+12x+20=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q381) Solve 22x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1.5

Q382) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q383) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q384) Solve 6x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q385) Solve x^2+14x+13=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q386) Solve 5x^2+39x+34=0
Ans: x=-1 or x=-6.8

Q387) Solve 6x^2+29x+33=0
Ans: x=-1.83 or x=-3

Q388) Solve 23x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q389) Solve 8x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q390) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q391) Solve 12x^2+31x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.33

Q392) Solve 13x^2+36x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.77

Q393) Solve 39x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q394) Solve 22x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-1.5

Q395) Solve 28x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q396) Solve 14x^2+37x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.64

Q397) Solve 3x^2+13x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q398) Solve 39x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-0.67

Q399) Solve 34x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q400) Solve 23x^2+50x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q401) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q402) Solve 9x^2+15x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q403) Solve 27x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q404) Solve 6x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.5

Q405) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q406) Solve 20x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q407) Solve 12x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.33

Q408) Solve 2x^2+23x+21=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q409) Solve 5x^2+30x+45=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q410) Solve 45x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.78

Q411) Solve x^2+45x+44=0
Ans: x=-1 or x=-44

Q412) Solve 10x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-4

Q413) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q414) Solve 30x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.33

Q415) Solve 3x^2+22x+19=0
Ans: x=-1 or x=-6.33

Q416) Solve 4x^2+15x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q417) Solve 10x^2+32x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q418) Solve 21x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q419) Solve 10x^2+45x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q420) Solve 5x^2+28x+39=0
Ans: x=-2.6 or x=-3

Q421) Solve 22x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q422) Solve 6x^2+37x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-5

Q423) Solve 21x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.43

Q424) Solve 4x^2+22x+28=0
Ans: x=-2 or x=-3.5

Q425) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q426) Solve 36x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q427) Solve 16x^2+42x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-2.5

Q428) Solve x^2+8x+7=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q429) Solve 18x^2+36x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q430) Solve 5x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-5

Q431) Solve 28x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q432) Solve 23x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q433) Solve 29x^2+45x+16=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q434) Solve 6x^2+40x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-5

Q435) Solve 32x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q436) Solve x^2+9x+14=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q437) Solve 16x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.75

Q438) Solve 14x^2+49x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q439) Solve 7x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-4

Q440) Solve 13x^2+43x+34=0
Ans: x=-1.31 or x=-2

Q441) Solve x^2+24x+23=0
Ans: x=-1 or x=-23

Q442) Solve 5x^2+34x+45=0
Ans: x=-1.8 or x=-5

Q443) Solve 31x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q444) Solve 25x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.8

Q445) Solve 6x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q446) Solve 32x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q447) Solve 4x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-6

Q448) Solve 19x^2+32x+13=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q449) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q450) Solve 16x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-2.5

Q451) Solve 14x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.5

Q452) Solve 8x^2+41x+36=0
Ans: x=-1.12 or x=-4

Q453) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q454) Solve 20x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.45 or x=-2

Q455) Solve 6x^2+17x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q456) Solve 4x^2+32x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-6.5

Q457) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q458) Solve 39x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.85

Q459) Solve 24x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q460) Solve 36x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q461) Solve 6x^2+38x+32=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q462) Solve 5x^2+40x+35=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q463) Solve 7x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-6

Q464) Solve 12x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.67

Q465) Solve 36x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.17

Q466) Solve 5x^2+9x+4=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q467) Solve 6x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q468) Solve 3x^2+19x+26=0
Ans: x=-2 or x=-4.33

Q469) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q470) Solve 10x^2+38x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q471) Solve 13x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q472) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q473) Solve 7x^2+23x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q474) Solve 26x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q475) Solve 7x^2+48x+41=0
Ans: x=-1 or x=-5.86

Q476) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q477) Solve 20x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q478) Solve 48x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.17

Q479) Solve 9x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q480) Solve 6x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.33

Q481) Solve 30x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.67

Q482) Solve 48x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.62

Q483) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q484) Solve 4x^2+46x+42=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q485) Solve 29x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q486) Solve 17x^2+43x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q487) Solve 10x^2+23x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q488) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q489) Solve 13x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q490) Solve 12x^2+22x+10=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q491) Solve 12x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q492) Solve 16x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q493) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q494) Solve 4x^2+31x+46=0
Ans: x=-2 or x=-5.75

Q495) Solve 37x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q496) Solve 11x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.45 or x=-4

Q497) Solve 32x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.25

Q498) Solve 14x^2+42x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q499) Solve 7x^2+23x+18=0
Ans: x=-1.29 or x=-2

Q500) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q501) Solve 18x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q502) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q503) Solve 16x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q504) Solve 13x^2+46x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.54

Q505) Solve 15x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-3

Q506) Solve x^2+23x+22=0
Ans: x=-1 or x=-22

Q507) Solve x^2+22x+40=0
Ans: x=-2 or x=-20

Q508) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q509) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q510) Solve 5x^2+26x+24=0
Ans: x=-1.2 or x=-4

Q511) Solve 36x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q512) Solve 12x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.67

Q513) Solve 19x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q514) Solve 35x^2+42x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q515) Solve 6x^2+33x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q516) Solve 19x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q517) Solve 2x^2+13x+18=0
Ans: x=-2 or x=-4.5

Q518) Solve 40x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q519) Solve 17x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q520) Solve 6x^2+38x+32=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q521) Solve 39x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q522) Solve 16x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q523) Solve 7x^2+20x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q524) Solve 38x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.58

Q525) Solve 2x^2+9x+10=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q526) Solve 5x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q527) Solve 4x^2+29x+25=0
Ans: x=-1 or x=-6.25

Q528) Solve 10x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q529) Solve 4x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-6

Q530) Solve 29x^2+48x+19=0
Ans: x=-0.66 or x=-1

Q531) Solve 6x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-6.5

Q532) Solve 3x^2+13x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q533) Solve 28x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.75

Q534) Solve 8x^2+38x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-3.5

Q535) Solve 25x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q536) Solve 24x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q537) Solve 12x^2+22x+10=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q538) Solve 9x^2+37x+28=0
Ans: x=-1 or x=-3.11

Q539) Solve 18x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q540) Solve 3x^2+7x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q541) Solve 15x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.2

Q542) Solve 23x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q543) Solve 18x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q544) Solve 6x^2+35x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.33

Q545) Solve 44x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q546) Solve 22x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.64

Q547) Solve 8x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q548) Solve 7x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-4

Q549) Solve 9x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.67

Q550) Solve 32x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.87

Q551) Solve x^2+9x+18=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q552) Solve 9x^2+26x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.89

Q553) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q554) Solve x^2+25x+46=0
Ans: x=-2 or x=-23

Q555) Solve 21x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q556) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q557) Solve 9x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-4

Q558) Solve 24x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q559) Solve 20x^2+21x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q560) Solve 29x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q561) Solve 18x^2+48x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q562) Solve 12x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q563) Solve 6x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q564) Solve 15x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.6

Q565) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q566) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q567) Solve 21x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q568) Solve 20x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q569) Solve 16x^2+32x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q570) Solve 8x^2+28x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q571) Solve 36x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q572) Solve 10x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-3.5

Q573) Solve 9x^2+27x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q574) Solve 14x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q575) Solve 40x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q576) Solve x^2+44x+43=0
Ans: x=-1 or x=-43

Q577) Solve 12x^2+36x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q578) Solve 2x^2+9x+10=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q579) Solve 16x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-2.5

Q580) Solve 22x^2+45x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.55

Q581) Solve 19x^2+40x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-2

Q582) Solve 9x^2+26x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.89

Q583) Solve 8x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-5

Q584) Solve 13x^2+32x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.46

Q585) Solve 3x^2+44x+41=0
Ans: x=-1 or x=-13.67

Q586) Solve 15x^2+34x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q587) Solve 12x^2+46x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q588) Solve 34x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q589) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q590) Solve 2x^2+9x+10=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q591) Solve 30x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.17

Q592) Solve 12x^2+50x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.17

Q593) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q594) Solve 8x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q595) Solve 11x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q596) Solve 31x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q597) Solve 36x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q598) Solve 6x^2+36x+30=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q599) Solve 12x^2+43x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.33

Q600) Solve 44x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q601) Solve 43x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q602) Solve 44x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q603) Solve 11x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q604) Solve 10x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-2

Q605) Solve 19x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-2

Q606) Solve 9x^2+32x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.56

Q607) Solve 10x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q608) Solve 7x^2+33x+26=0
Ans: x=-1 or x=-3.71

Q609) Solve 26x^2+41x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1.5

Q610) Solve 8x^2+38x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.25

Q611) Solve 9x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q612) Solve 49x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.57

Q613) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q614) Solve 6x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q615) Solve 23x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q616) Solve 40x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q617) Solve 9x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.33

Q618) Solve 4x^2+15x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q619) Solve 12x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q620) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q621) Solve 30x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q622) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q623) Solve x^2+13x+36=0
Ans: x=-4 or x=-9

Q624) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q625) Solve 5x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q626) Solve 12x^2+40x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q627) Solve 8x^2+47x+39=0
Ans: x=-1 or x=-4.87

Q628) Solve 7x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.57 or x=-6

Q629) Solve 25x^2+44x+19=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q630) Solve 32x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.94

Q631) Solve 42x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.17

Q632) Solve 3x^2+30x+27=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q633) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q634) Solve 9x^2+39x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.67

Q635) Solve 18x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1.5

Q636) Solve 20x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q637) Solve 38x^2+45x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q638) Solve 36x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q639) Solve 32x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.62

Q640) Solve 2x^2+22x+36=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q641) Solve 18x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.17

Q642) Solve 6x^2+27x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q643) Solve 21x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1.33

Q644) Solve 21x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.57

Q645) Solve 33x^2+34x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q646) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q647) Solve 48x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q648) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q649) Solve 22x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q650) Solve 7x^2+28x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q651) Solve 13x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.54 or x=-3

Q652) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q653) Solve 16x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q654) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q655) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q656) Solve 22x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.5

Q657) Solve 4x^2+27x+45=0
Ans: x=-3 or x=-3.75

Q658) Solve x^2+12x+36=0
Ans: x=-6 or x=-6

Q659) Solve 10x^2+31x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.6

Q660) Solve 14x^2+49x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q661) Solve 11x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q662) Solve 3x^2+25x+48=0
Ans: x=-3 or x=-5.33

Q663) Solve 5x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-5

Q664) Solve 6x^2+27x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q665) Solve 25x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q666) Solve 25x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q667) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q668) Solve 17x^2+42x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q669) Solve 14x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.29

Q670) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q671) Solve 28x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.57

Q672) Solve 11x^2+47x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.27

Q673) Solve 3x^2+31x+50=0
Ans: x=-2 or x=-8.33

Q674) Solve x^2+19x+34=0
Ans: x=-2 or x=-17

Q675) Solve 4x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-9.5

Q676) Solve 15x^2+50x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q677) Solve 25x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.6

Q678) Solve 32x^2+50x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-1.5

Q679) Solve 26x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q680) Solve 14x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q681) Solve 30x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q682) Solve 16x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q683) Solve 20x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q684) Solve 37x^2+46x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q685) Solve 15x^2+38x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q686) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q687) Solve 25x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q688) Solve 7x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q689) Solve 42x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q690) Solve 40x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q691) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q692) Solve 23x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q693) Solve 10x^2+37x+34=0
Ans: x=-1.7 or x=-2

Q694) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q695) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q696) Solve 19x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q697) Solve 4x^2+11x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q698) Solve 7x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-4

Q699) Solve 2x^2+49x+47=0
Ans: x=-1 or x=-23.5

Q700) Solve 33x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.73

Q701) Solve 18x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.33

Q702) Solve 2x^2+13x+21=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q703) Solve x^2+14x+13=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q704) Solve 8x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-5.5

Q705) Solve 45x^2+48x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q706) Solve 42x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.57

Q707) Solve 28x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q708) Solve 48x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.67

Q709) Solve 2x^2+14x+24=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q710) Solve 2x^2+34x+32=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q711) Solve 24x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.37

Q712) Solve 14x^2+50x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q713) Solve 6x^2+23x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q714) Solve 14x^2+46x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-2

Q715) Solve 15x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.8

Q716) Solve 27x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q717) Solve 2x^2+16x+32=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q718) Solve 3x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-14

Q719) Solve 36x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.72

Q720) Solve 9x^2+33x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q721) Solve 17x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q722) Solve 17x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q723) Solve 11x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-3

Q724) Solve 20x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.25

Q725) Solve 10x^2+31x+22=0
Ans: x=-1.1 or x=-2

Q726) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q727) Solve 36x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.42

Q728) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q729) Solve 25x^2+48x+23=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q730) Solve 33x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q731) Solve 4x^2+22x+18=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q732) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q733) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q734) Solve 49x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.29

Q735) Solve 40x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q736) Solve 21x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q737) Solve 4x^2+36x+32=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q738) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q739) Solve 2x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-24

Q740) Solve 25x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.4

Q741) Solve 20x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q742) Solve 14x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q743) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q744) Solve 14x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q745) Solve 32x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.75

Q746) Solve 6x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q747) Solve 9x^2+27x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.33

Q748) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q749) Solve 34x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q750) Solve 6x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-5

Q751) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q752) Solve 20x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-1.5

Q753) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q754) Solve 20x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q755) Solve 7x^2+25x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.57

Q756) Solve 12x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q757) Solve 3x^2+15x+12=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q758) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q759) Solve 2x^2+25x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-10

Q760) Solve 21x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.14

Q761) Solve 12x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.33

Q762) Solve 35x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.8

Q763) Solve 15x^2+47x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.13

Q764) Solve 25x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.4

Q765) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q766) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q767) Solve 19x^2+30x+11=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q768) Solve 28x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q769) Solve 25x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q770) Solve 5x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.2 or x=-8

Q771) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q772) Solve 22x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-1.5

Q773) Solve 12x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q774) Solve 30x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q775) Solve 45x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q776) Solve 9x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.89 or x=-2

Q777) Solve x^2+16x+28=0
Ans: x=-2 or x=-14

Q778) Solve 21x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q779) Solve 29x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q780) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q781) Solve 3x^2+48x+45=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q782) Solve 14x^2+39x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-2

Q783) Solve 2x^2+35x+33=0
Ans: x=-1 or x=-16.5

Q784) Solve 27x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-0.67

Q785) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q786) Solve 9x^2+44x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.89

Q787) Solve 4x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q788) Solve 25x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q789) Solve 3x^2+17x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q790) Solve 27x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q791) Solve 2x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-24

Q792) Solve 10x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-4

Q793) Solve 16x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.5

Q794) Solve 40x^2+43x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q795) Solve 10x^2+37x+34=0
Ans: x=-1.7 or x=-2

Q796) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q797) Solve 4x^2+8x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q798) Solve 13x^2+43x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.31

Q799) Solve 12x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q800) Solve 13x^2+47x+24=0
Ans: x=-0.62 or x=-3

Q801) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q802) Solve 48x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q803) Solve 10x^2+45x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q804) Solve 31x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q805) Solve 2x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-14

Q806) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q807) Solve 30x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q808) Solve 20x^2+47x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q809) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q810) Solve 29x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q811) Solve 14x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q812) Solve 20x^2+47x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q813) Solve 20x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.75

Q814) Solve 16x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q815) Solve 32x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.81

Q816) Solve 6x^2+32x+26=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q817) Solve x^2+30x+29=0
Ans: x=-1 or x=-29

Q818) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q819) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q820) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q821) Solve 17x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q822) Solve 18x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.61 or x=-2

Q823) Solve 37x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q824) Solve 12x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q825) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q826) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q827) Solve 4x^2+28x+40=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q828) Solve 9x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q829) Solve 5x^2+24x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2.8

Q830) Solve 9x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-4

Q831) Solve 24x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q832) Solve 9x^2+38x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2.22

Q833) Solve 6x^2+32x+40=0
Ans: x=-2 or x=-3.33

Q834) Solve 3x^2+47x+44=0
Ans: x=-1 or x=-14.67

Q835) Solve 18x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1.5

Q836) Solve 13x^2+26x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q837) Solve 4x^2+25x+39=0
Ans: x=-3 or x=-3.25

Q838) Solve 8x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q839) Solve 12x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q840) Solve 36x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q841) Solve 8x^2+18x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q842) Solve 42x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q843) Solve 15x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.67

Q844) Solve 33x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q845) Solve 2x^2+23x+21=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q846) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q847) Solve 11x^2+29x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.64

Q848) Solve 3x^2+29x+46=0
Ans: x=-2 or x=-7.67

Q849) Solve 18x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.17

Q850) Solve 18x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q851) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q852) Solve 31x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q853) Solve 40x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q854) Solve 40x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.8

Q855) Solve 4x^2+37x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-8

Q856) Solve 25x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.2

Q857) Solve 48x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q858) Solve 14x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.57

Q859) Solve 20x^2+45x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q860) Solve 7x^2+36x+44=0
Ans: x=-2 or x=-3.14

Q861) Solve 4x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-8.5

Q862) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q863) Solve 11x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.73 or x=-3

Q864) Solve 6x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q865) Solve 5x^2+31x+26=0
Ans: x=-1 or x=-5.2

Q866) Solve 15x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.4

Q867) Solve 35x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.34 or x=-1

Q868) Solve 4x^2+23x+28=0
Ans: x=-1.75 or x=-4

Q869) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q870) Solve 6x^2+35x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.33

Q871) Solve 9x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.33

Q872) Solve 30x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q873) Solve 4x^2+29x+25=0
Ans: x=-1 or x=-6.25

Q874) Solve 4x^2+21x+26=0
Ans: x=-2 or x=-3.25

Q875) Solve x^2+18x+17=0
Ans: x=-1 or x=-17

Q876) Solve 10x^2+49x+39=0
Ans: x=-1 or x=-3.9

Q877) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q878) Solve 10x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.8

Q879) Solve 5x^2+33x+46=0
Ans: x=-2 or x=-4.6

Q880) Solve 6x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q881) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q882) Solve x^2+11x+30=0
Ans: x=-5 or x=-6

Q883) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q884) Solve 3x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q885) Solve 30x^2+43x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.33

Q886) Solve x^2+18x+17=0
Ans: x=-1 or x=-17

Q887) Solve 11x^2+32x+20=0
Ans: x=-0.91 or x=-2

Q888) Solve 27x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q889) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q890) Solve 11x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-2

Q891) Solve 14x^2+38x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q892) Solve 31x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q893) Solve 7x^2+12x+5=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q894) Solve 39x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q895) Solve 17x^2+42x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q896) Solve 11x^2+40x+36=0
Ans: x=-1.64 or x=-2

Q897) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q898) Solve 30x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.17

Q899) Solve 5x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q900) Solve 38x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q901) Solve 14x^2+40x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-2

Q902) Solve 15x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.67

Q903) Solve 40x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q904) Solve 34x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q905) Solve x^2+22x+40=0
Ans: x=-2 or x=-20

Q906) Solve 4x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q907) Solve 3x^2+22x+39=0
Ans: x=-3 or x=-4.33

Q908) Solve x^2+13x+12=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q909) Solve 44x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.27

Q910) Solve 18x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.39 or x=-2

Q911) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q912) Solve 9x^2+42x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q913) Solve 26x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q914) Solve x^2+17x+42=0
Ans: x=-3 or x=-14

Q915) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q916) Solve 40x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q917) Solve 21x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.67

Q918) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q919) Solve 48x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.87

Q920) Solve 40x^2+43x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q921) Solve 22x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1.5

Q922) Solve 46x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q923) Solve 4x^2+20x+16=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q924) Solve 7x^2+31x+24=0
Ans: x=-1 or x=-3.43

Q925) Solve 20x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.25

Q926) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q927) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q928) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q929) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q930) Solve 46x^2+47x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q931) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q932) Solve 6x^2+19x+14=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q933) Solve 6x^2+28x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q934) Solve 21x^2+42x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q935) Solve 20x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.7

Q936) Solve 28x^2+45x+17=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q937) Solve 14x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.29

Q938) Solve 42x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.67

Q939) Solve 20x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q940) Solve 41x^2+48x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q941) Solve 33x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.36

Q942) Solve 32x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.75

Q943) Solve 48x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q944) Solve 13x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q945) Solve 39x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.67

Q946) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q947) Solve 8x^2+48x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q948) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q949) Solve 4x^2+27x+44=0
Ans: x=-2.75 or x=-4

Q950) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q951) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q952) Solve 40x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q953) Solve 15x^2+43x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q954) Solve 14x^2+36x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q955) Solve 39x^2+40x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q956) Solve 14x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q957) Solve 19x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q958) Solve 20x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q959) Solve 40x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.4

Q960) Solve 7x^2+40x+33=0
Ans: x=-1 or x=-4.71

Q961) Solve 24x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1.5

Q962) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q963) Solve 6x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q964) Solve 13x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q965) Solve 24x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q966) Solve 18x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.22

Q967) Solve 7x^2+33x+26=0
Ans: x=-1 or x=-3.71

Q968) Solve 35x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q969) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q970) Solve 48x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q971) Solve 49x^2+42x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.71

Q972) Solve 44x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q973) Solve 17x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q974) Solve 4x^2+18x+14=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q975) Solve 5x^2+12x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q976) Solve 14x^2+41x+26=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q977) Solve 7x^2+39x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-4

Q978) Solve 35x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.2

Q979) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q980) Solve 27x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-1.33

Q981) Solve x^2+11x+28=0
Ans: x=-4 or x=-7

Q982) Solve 10x^2+32x+24=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q983) Solve 11x^2+33x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q984) Solve 36x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q985) Solve 4x^2+21x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-4

Q986) Solve 48x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.5

Q987) Solve 4x^2+9x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q988) Solve 7x^2+27x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.86

Q989) Solve 18x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q990) Solve x^2+27x+50=0
Ans: x=-2 or x=-25

Q991) Solve 4x^2+24x+32=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q992) Solve 2x^2+18x+16=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q993) Solve 48x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.17

Q994) Solve 10x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q995) Solve 30x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q996) Solve 26x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.31

Q997) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q998) Solve x^2+8x+12=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q999) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q1000) Solve 9x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.33

Q1001) Solve 4x^2+29x+42=0
Ans: x=-2 or x=-5.25

Q1002) Solve 3x^2+21x+30=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q1003) Solve 32x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.81

Q1004) Solve 2x^2+9x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q1005) Solve 22x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q1006) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q1007) Solve 3x^2+16x+13=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q1008) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q1009) Solve 8x^2+22x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q1010) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q1011) Solve 32x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.94

Q1012) Solve 29x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q1013) Solve 4x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-7

Q1014) Solve 9x^2+31x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.44

Q1015) Solve 12x^2+44x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q1016) Solve 12x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q1017) Solve 2x^2+39x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-19

Q1018) Solve 44x^2+49x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q1019) Solve 19x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q1020) Solve 26x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1021) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q1022) Solve 4x^2+18x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q1023) Solve 10x^2+48x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-4

Q1024) Solve 33x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.67

Q1025) Solve 14x^2+43x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q1026) Solve 20x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1027) Solve 3x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q1028) Solve 11x^2+35x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.18

Q1029) Solve 6x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-5.5

Q1030) Solve 30x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q1031) Solve 20x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.2

Q1032) Solve 9x^2+38x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.22

Q1033) Solve 25x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q1034) Solve x^2+19x+34=0
Ans: x=-2 or x=-17

Q1035) Solve 15x^2+41x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.4

Q1036) Solve 13x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q1037) Solve 15x^2+38x+24=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.33

Q1038) Solve 17x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q1039) Solve 4x^2+28x+49=0
Ans: x=-3.5 or x=-3.5

Q1040) Solve 17x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q1041) Solve 16x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q1042) Solve 22x^2+33x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q1043) Solve 6x^2+29x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.83

Q1044) Solve 28x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q1045) Solve 37x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q1046) Solve 21x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q1047) Solve 42x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q1048) Solve 4x^2+30x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-5

Q1049) Solve 39x^2+47x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q1050) Solve 32x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q1051) Solve 3x^2+14x+11=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q1052) Solve 8x^2+37x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.62

Q1053) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q1054) Solve 12x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1055) Solve 3x^2+32x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-10

Q1056) Solve 9x^2+43x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.78

Q1057) Solve 8x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q1058) Solve 6x^2+16x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q1059) Solve 28x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q1060) Solve 12x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q1061) Solve 21x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.71

Q1062) Solve 8x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q1063) Solve 6x^2+37x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-4.5

Q1064) Solve 20x^2+21x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q1065) Solve 19x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q1066) Solve 35x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.4

Q1067) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q1068) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q1069) Solve x^2+9x+8=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q1070) Solve 20x^2+39x+19=0
Ans: x=-0.95 or x=-1

Q1071) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q1072) Solve 35x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.43

Q1073) Solve 27x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.33

Q1074) Solve 39x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q1075) Solve 17x^2+39x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q1076) Solve 28x^2+29x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1077) Solve 13x^2+26x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1078) Solve 6x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q1079) Solve 3x^2+22x+19=0
Ans: x=-1 or x=-6.33

Q1080) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q1081) Solve 32x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q1082) Solve 12x^2+47x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.25

Q1083) Solve 18x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q1084) Solve 3x^2+16x+13=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q1085) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q1086) Solve 2x^2+11x+12=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q1087) Solve 11x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q1088) Solve 10x^2+31x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.5

Q1089) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q1090) Solve 16x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q1091) Solve 20x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q1092) Solve 3x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-8

Q1093) Solve 10x^2+45x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q1094) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q1095) Solve 30x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q1096) Solve 9x^2+28x+20=0
Ans: x=-1.11 or x=-2

Q1097) Solve 12x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.33

Q1098) Solve 45x^2+46x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1099) Solve 21x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q1100) Solve 15x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.4

Q1101) Solve 5x^2+29x+24=0
Ans: x=-1 or x=-4.8

Q1102) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q1103) Solve 2x^2+12x+18=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q1104) Solve 7x^2+30x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.29

Q1105) Solve 39x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q1106) Solve 26x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q1107) Solve 7x^2+12x+5=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q1108) Solve 21x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q1109) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q1110) Solve 12x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q1111) Solve 30x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q1112) Solve 36x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q1113) Solve 30x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.4

Q1114) Solve 2x^2+19x+44=0
Ans: x=-4 or x=-5.5

Q1115) Solve 16x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.75

Q1116) Solve 9x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.67

Q1117) Solve 4x^2+28x+49=0
Ans: x=-3.5 or x=-3.5

Q1118) Solve 6x^2+23x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.5

Q1119) Solve 8x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.75

Q1120) Solve x^2+45x+44=0
Ans: x=-1 or x=-44

Q1121) Solve 9x^2+32x+28=0
Ans: x=-1.56 or x=-2

Q1122) Solve 24x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q1123) Solve 5x^2+43x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-8

Q1124) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q1125) Solve 5x^2+25x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q1126) Solve 2x^2+19x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-7

Q1127) Solve 24x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q1128) Solve 3x^2+25x+42=0
Ans: x=-2.33 or x=-6

Q1129) Solve 42x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.57

Q1130) Solve 15x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q1131) Solve 12x^2+36x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q1132) Solve 28x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q1133) Solve 36x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.72

Q1134) Solve 5x^2+50x+45=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q1135) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q1136) Solve 10x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q1137) Solve 9x^2+45x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.67

Q1138) Solve 12x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q1139) Solve 24x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q1140) Solve 45x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.53

Q1141) Solve 7x^2+37x+48=0
Ans: x=-2.29 or x=-3

Q1142) Solve 6x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.5

Q1143) Solve 49x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.43

Q1144) Solve 8x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-5

Q1145) Solve 34x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q1146) Solve 3x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-13

Q1147) Solve 9x^2+39x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.67

Q1148) Solve 26x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q1149) Solve 14x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q1150) Solve 16x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q1151) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q1152) Solve 12x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q1153) Solve 7x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.14 or x=-4

Q1154) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q1155) Solve 20x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q1156) Solve 4x^2+24x+32=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q1157) Solve 26x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.15

Q1158) Solve 5x^2+20x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q1159) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q1160) Solve 18x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q1161) Solve 42x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.17

Q1162) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q1163) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q1164) Solve 32x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.06

Q1165) Solve 22x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q1166) Solve 21x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q1167) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q1168) Solve 18x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q1169) Solve 5x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-6

Q1170) Solve 47x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1171) Solve 44x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.25

Q1172) Solve 33x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.36

Q1173) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q1174) Solve 22x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q1175) Solve 8x^2+29x+26=0
Ans: x=-1.62 or x=-2

Q1176) Solve 30x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.2

Q1177) Solve 26x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q1178) Solve 28x^2+49x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q1179) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q1180) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q1181) Solve 3x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q1182) Solve 12x^2+48x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q1183) Solve 10x^2+39x+38=0
Ans: x=-1.9 or x=-2

Q1184) Solve 22x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.5

Q1185) Solve 10x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-4

Q1186) Solve 4x^2+19x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3.75

Q1187) Solve 24x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q1188) Solve 18x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.67

Q1189) Solve 20x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-2

Q1190) Solve 11x^2+39x+34=0
Ans: x=-1.55 or x=-2

Q1191) Solve 17x^2+35x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.06

Q1192) Solve 10x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-3

Q1193) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q1194) Solve 46x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q1195) Solve 14x^2+38x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.71

Q1196) Solve 42x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q1197) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1198) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q1199) Solve 2x^2+14x+20=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q1200) Solve 3x^2+27x+42=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q1201) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q1202) Solve 30x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.13

Q1203) Solve 40x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.75

Q1204) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q1205) Solve 32x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1206) Solve 25x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q1207) Solve 8x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-4

Q1208) Solve 5x^2+35x+30=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q1209) Solve 5x^2+23x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q1210) Solve 14x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.86

Q1211) Solve 2x^2+10x+12=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q1212) Solve 40x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q1213) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q1214) Solve 36x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q1215) Solve 34x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q1216) Solve 46x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q1217) Solve 20x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.45 or x=-2

Q1218) Solve 10x^2+41x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-2.5

Q1219) Solve 30x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.2

Q1220) Solve 15x^2+47x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.13

Q1221) Solve 7x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-5

Q1222) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q1223) Solve 35x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.8

Q1224) Solve 10x^2+29x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-1.5

Q1225) Solve 48x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.67

Q1226) Solve 6x^2+19x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q1227) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q1228) Solve 9x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q1229) Solve 4x^2+26x+42=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q1230) Solve x^2+10x+25=0
Ans: x=-5 or x=-5

Q1231) Solve 21x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q1232) Solve 3x^2+20x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-6

Q1233) Solve 11x^2+38x+32=0
Ans: x=-1.45 or x=-2

Q1234) Solve 4x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q1235) Solve 6x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.33

Q1236) Solve 5x^2+20x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q1237) Solve 30x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q1238) Solve 18x^2+47x+30=0
Ans: x=-1.11 or x=-1.5

Q1239) Solve 5x^2+34x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4.8

Q1240) Solve 9x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q1241) Solve 50x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q1242) Solve 44x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.5

Q1243) Solve 20x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q1244) Solve 19x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q1245) Solve 21x^2+44x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q1246) Solve 7x^2+14x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1247) Solve 12x^2+46x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.83

Q1248) Solve 47x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1249) Solve 12x^2+33x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q1250) Solve 17x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q1251) Solve 12x^2+32x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.5

Q1252) Solve 9x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.56 or x=-5

Q1253) Solve 26x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q1254) Solve 4x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q1255) Solve 20x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-2

Q1256) Solve 42x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q1257) Solve 28x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.75

Q1258) Solve 32x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.25

Q1259) Solve 16x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q1260) Solve 38x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q1261) Solve 22x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.27

Q1262) Solve 26x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q1263) Solve 16x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q1264) Solve 9x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-2

Q1265) Solve 4x^2+49x+45=0
Ans: x=-1 or x=-11.25

Q1266) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q1267) Solve 12x^2+47x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.92

Q1268) Solve 17x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-2

Q1269) Solve 2x^2+27x+46=0
Ans: x=-2 or x=-11.5

Q1270) Solve 32x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q1271) Solve 11x^2+32x+20=0
Ans: x=-0.91 or x=-2

Q1272) Solve 6x^2+29x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.5

Q1273) Solve 12x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q1274) Solve 20x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.8

Q1275) Solve 15x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q1276) Solve 20x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q1277) Solve 15x^2+47x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.33

Q1278) Solve 40x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.62

Q1279) Solve 9x^2+38x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.22

Q1280) Solve 3x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-12

Q1281) Solve 28x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q1282) Solve 14x^2+45x+34=0
Ans: x=-1.21 or x=-2

Q1283) Solve x^2+33x+32=0
Ans: x=-1 or x=-32

Q1284) Solve 12x^2+38x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q1285) Solve 46x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.5

Q1286) Solve 8x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.25

Q1287) Solve 4x^2+21x+17=0
Ans: x=-1 or x=-4.25

Q1288) Solve 43x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q1289) Solve 2x^2+11x+9=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q1290) Solve 12x^2+31x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.33

Q1291) Solve 11x^2+46x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.18

Q1292) Solve 14x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q1293) Solve 36x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q1294) Solve 2x^2+24x+40=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q1295) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q1296) Solve 12x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.83

Q1297) Solve 5x^2+32x+48=0
Ans: x=-2.4 or x=-4

Q1298) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q1299) Solve 32x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q1300) Solve 9x^2+45x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.67

Q1301) Solve 11x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-3

Q1302) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q1303) Solve 40x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.62

Q1304) Solve 23x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q1305) Solve 27x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q1306) Solve 32x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1307) Solve 4x^2+25x+36=0
Ans: x=-2.25 or x=-4

Q1308) Solve 49x^2+50x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1309) Solve 10x^2+34x+28=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q1310) Solve 4x^2+16x+12=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q1311) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q1312) Solve 30x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.9

Q1313) Solve 13x^2+45x+38=0
Ans: x=-1.46 or x=-2

Q1314) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q1315) Solve 46x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q1316) Solve 12x^2+47x+46=0
Ans: x=-1.92 or x=-2

Q1317) Solve 2x^2+15x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q1318) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q1319) Solve 18x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q1320) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q1321) Solve 18x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.44

Q1322) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1323) Solve 12x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.67

Q1324) Solve 12x^2+47x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.67

Q1325) Solve 16x^2+43x+22=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q1326) Solve 15x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.33

Q1327) Solve 25x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.6

Q1328) Solve 12x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q1329) Solve 20x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q1330) Solve 36x^2+42x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q1331) Solve 6x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-6

Q1332) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q1333) Solve 18x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q1334) Solve 5x^2+14x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q1335) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q1336) Solve 16x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q1337) Solve x^2+48x+47=0
Ans: x=-1 or x=-47

Q1338) Solve 4x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q1339) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q1340) Solve 6x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q1341) Solve 32x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q1342) Solve 13x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q1343) Solve x^2+15x+14=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q1344) Solve 2x^2+45x+43=0
Ans: x=-1 or x=-21.5

Q1345) Solve 3x^2+23x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-6

Q1346) Solve 15x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.4

Q1347) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q1348) Solve 8x^2+35x+33=0
Ans: x=-1.37 or x=-3

Q1349) Solve 3x^2+23x+34=0
Ans: x=-2 or x=-5.67

Q1350) Solve 13x^2+40x+28=0
Ans: x=-1.08 or x=-2

Q1351) Solve 2x^2+39x+37=0
Ans: x=-1 or x=-18.5

Q1352) Solve 9x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q1353) Solve 12x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.5

Q1354) Solve 11x^2+35x+26=0
Ans: x=-1.18 or x=-2

Q1355) Solve 23x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q1356) Solve 18x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1.5

Q1357) Solve 3x^2+22x+40=0
Ans: x=-3.33 or x=-4

Q1358) Solve 4x^2+9x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q1359) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q1360) Solve 11x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q1361) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q1362) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q1363) Solve 14x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q1364) Solve 21x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.43

Q1365) Solve 10x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-3.5

Q1366) Solve 5x^2+11x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q1367) Solve 20x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.4

Q1368) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q1369) Solve 9x^2+27x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.33

Q1370) Solve 28x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.14

Q1371) Solve 3x^2+19x+30=0
Ans: x=-3 or x=-3.33

Q1372) Solve 22x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q1373) Solve 28x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1374) Solve 34x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q1375) Solve 14x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q1376) Solve 8x^2+22x+15=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q1377) Solve 8x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-3

Q1378) Solve 14x^2+31x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-1.5

Q1379) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q1380) Solve 22x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q1381) Solve 42x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q1382) Solve 5x^2+17x+12=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q1383) Solve 6x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-6.5

Q1384) Solve 39x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.38 or x=-0.67

Q1385) Solve 15x^2+36x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q1386) Solve 20x^2+22x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q1387) Solve 5x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-5

Q1388) Solve 39x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.46

Q1389) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q1390) Solve 22x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q1391) Solve 2x^2+25x+42=0
Ans: x=-2 or x=-10.5

Q1392) Solve 36x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.67

Q1393) Solve x^2+25x+46=0
Ans: x=-2 or x=-23

Q1394) Solve 14x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-3

Q1395) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q1396) Solve 12x^2+26x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q1397) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q1398) Solve 2x^2+16x+14=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1399) Solve 18x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q1400) Solve 8x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-5.5

Q1401) Solve 15x^2+37x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q1402) Solve 4x^2+20x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q1403) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q1404) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q1405) Solve 23x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q1406) Solve 24x^2+38x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.08

Q1407) Solve 21x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.86

Q1408) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q1409) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q1410) Solve 3x^2+15x+18=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q1411) Solve 14x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q1412) Solve 18x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.33

Q1413) Solve 17x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q1414) Solve 18x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.67

Q1415) Solve 4x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q1416) Solve x^2+13x+12=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q1417) Solve 13x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q1418) Solve 3x^2+11x+10=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q1419) Solve 24x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q1420) Solve 4x^2+28x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-5.5

Q1421) Solve 6x^2+32x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q1422) Solve 24x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1.33

Q1423) Solve 8x^2+39x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.87

Q1424) Solve 24x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1425) Solve 22x^2+50x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q1426) Solve x^2+8x+7=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1427) Solve 7x^2+27x+26=0
Ans: x=-1.86 or x=-2

Q1428) Solve 10x^2+20x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1429) Solve x^2+34x+33=0
Ans: x=-1 or x=-33

Q1430) Solve 6x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q1431) Solve 6x^2+46x+40=0
Ans: x=-1 or x=-6.67

Q1432) Solve 20x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.9

Q1433) Solve 6x^2+35x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-5

Q1434) Solve 12x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.5

Q1435) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q1436) Solve 32x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q1437) Solve 3x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-12

Q1438) Solve 35x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.6

Q1439) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q1440) Solve 4x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-10

Q1441) Solve 22x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1.5

Q1442) Solve 3x^2+30x+48=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q1443) Solve 12x^2+41x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.75

Q1444) Solve 31x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q1445) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q1446) Solve 26x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.38 or x=-1.5

Q1447) Solve 38x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.74

Q1448) Solve 11x^2+31x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q1449) Solve 25x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.4

Q1450) Solve 40x^2+50x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1451) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q1452) Solve 33x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q1453) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q1454) Solve 2x^2+13x+11=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q1455) Solve 3x^2+20x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-5

Q1456) Solve 8x^2+20x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q1457) Solve 14x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q1458) Solve 45x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.53

Q1459) Solve 34x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q1460) Solve 37x^2+45x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q1461) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q1462) Solve 40x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q1463) Solve 40x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.62

Q1464) Solve 15x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.6

Q1465) Solve 5x^2+41x+36=0
Ans: x=-1 or x=-7.2

Q1466) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q1467) Solve 13x^2+27x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q1468) Solve 7x^2+14x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1469) Solve 14x^2+41x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.43

Q1470) Solve 42x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.38 or x=-0.5

Q1471) Solve 6x^2+16x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q1472) Solve 27x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.11

Q1473) Solve 11x^2+41x+38=0
Ans: x=-1.73 or x=-2

Q1474) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q1475) Solve 9x^2+39x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q1476) Solve 16x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1477) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q1478) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q1479) Solve 42x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.86

Q1480) Solve 4x^2+18x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q1481) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q1482) Solve 12x^2+28x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q1483) Solve 2x^2+22x+36=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q1484) Solve 4x^2+4x+1=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1485) Solve 9x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.33

Q1486) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q1487) Solve 42x^2+44x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q1488) Solve 20x^2+30x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q1489) Solve 36x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q1490) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q1491) Solve 4x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-12

Q1492) Solve 6x^2+21x+15=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q1493) Solve 11x^2+44x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q1494) Solve 38x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.74

Q1495) Solve 47x^2+50x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q1496) Solve 8x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q1497) Solve 19x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q1498) Solve 6x^2+45x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q1499) Solve 21x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q1500) Solve 19x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q1501) Solve 20x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q1502) Solve 14x^2+47x+38=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q1503) Solve 15x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q1504) Solve 42x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q1505) Solve 10x^2+39x+38=0
Ans: x=-1.9 or x=-2

Q1506) Solve 16x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q1507) Solve 15x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q1508) Solve 40x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q1509) Solve 36x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.67

Q1510) Solve 40x^2+41x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1511) Solve 10x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-3.5

Q1512) Solve 21x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q1513) Solve 14x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.29

Q1514) Solve 24x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.17

Q1515) Solve 46x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q1516) Solve 16x^2+49x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.06

Q1517) Solve 3x^2+13x+14=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q1518) Solve 45x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.8

Q1519) Solve 35x^2+39x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q1520) Solve 24x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q1521) Solve 7x^2+19x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.71

Q1522) Solve 24x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.12

Q1523) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q1524) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q1525) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q1526) Solve 8x^2+39x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.87

Q1527) Solve 40x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q1528) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q1529) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q1530) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q1531) Solve 13x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.54 or x=-3

Q1532) Solve 20x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.45 or x=-2

Q1533) Solve 9x^2+45x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.67

Q1534) Solve 12x^2+49x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.08

Q1535) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q1536) Solve 22x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-1.5

Q1537) Solve 9x^2+48x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q1538) Solve 7x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.43 or x=-4

Q1539) Solve 8x^2+26x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q1540) Solve 13x^2+45x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.46

Q1541) Solve 43x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q1542) Solve 11x^2+22x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1543) Solve 11x^2+26x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.36

Q1544) Solve 3x^2+30x+48=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q1545) Solve 10x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-4

Q1546) Solve 2x^2+41x+39=0
Ans: x=-1 or x=-19.5

Q1547) Solve 4x^2+29x+42=0
Ans: x=-2 or x=-5.25

Q1548) Solve 16x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q1549) Solve 6x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q1550) Solve 30x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q1551) Solve 2x^2+13x+11=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q1552) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q1553) Solve 32x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.12

Q1554) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q1555) Solve 9x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-3

Q1556) Solve 39x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q1557) Solve 4x^2+36x+32=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q1558) Solve 28x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.14

Q1559) Solve 30x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.7

Q1560) Solve 3x^2+28x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-8

Q1561) Solve 13x^2+43x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.31

Q1562) Solve 40x^2+50x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1563) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q1564) Solve 6x^2+28x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q1565) Solve 18x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q1566) Solve 4x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-11

Q1567) Solve 21x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q1568) Solve 35x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.71

Q1569) Solve 37x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q1570) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q1571) Solve 5x^2+41x+36=0
Ans: x=-1 or x=-7.2

Q1572) Solve 20x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q1573) Solve 18x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.67

Q1574) Solve 20x^2+50x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q1575) Solve 50x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-0.5

Q1576) Solve 16x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.25

Q1577) Solve 25x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.8

Q1578) Solve 3x^2+44x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-14

Q1579) Solve 50x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.8

Q1580) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q1581) Solve 12x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q1582) Solve 5x^2+38x+33=0
Ans: x=-1 or x=-6.6

Q1583) Solve 12x^2+31x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.33

Q1584) Solve 4x^2+19x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q1585) Solve 20x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.4

Q1586) Solve 25x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1587) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q1588) Solve 18x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q1589) Solve 14x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q1590) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q1591) Solve 7x^2+37x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-4

Q1592) Solve 18x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.22

Q1593) Solve 5x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-4

Q1594) Solve 36x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q1595) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q1596) Solve 42x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q1597) Solve 44x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.64

Q1598) Solve 5x^2+38x+33=0
Ans: x=-1 or x=-6.6

Q1599) Solve 20x^2+36x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.3

Q1600) Solve 28x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q1601) Solve 12x^2+44x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.17

Q1602) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q1603) Solve 3x^2+25x+22=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q1604) Solve x^2+11x+18=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q1605) Solve 11x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-4

Q1606) Solve 18x^2+44x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q1607) Solve x^2+36x+35=0
Ans: x=-1 or x=-35

Q1608) Solve 45x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q1609) Solve 8x^2+35x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.37

Q1610) Solve 2x^2+35x+33=0
Ans: x=-1 or x=-16.5

Q1611) Solve 7x^2+41x+30=0
Ans: x=-0.86 or x=-5

Q1612) Solve 20x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q1613) Solve 6x^2+49x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.67

Q1614) Solve 11x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q1615) Solve 4x^2+30x+44=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q1616) Solve 27x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q1617) Solve x^2+8x+7=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1618) Solve 13x^2+28x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.15

Q1619) Solve 35x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.2

Q1620) Solve 15x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.33

Q1621) Solve 7x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-5

Q1622) Solve 43x^2+44x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1623) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q1624) Solve 3x^2+26x+23=0
Ans: x=-1 or x=-7.67

Q1625) Solve 21x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q1626) Solve 22x^2+43x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.45

Q1627) Solve 14x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q1628) Solve 15x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.33

Q1629) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q1630) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q1631) Solve 20x^2+40x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1632) Solve x^2+14x+45=0
Ans: x=-5 or x=-9

Q1633) Solve 4x^2+21x+26=0
Ans: x=-2 or x=-3.25

Q1634) Solve 26x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1.5

Q1635) Solve 39x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q1636) Solve 12x^2+48x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q1637) Solve 8x^2+16x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1638) Solve 34x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q1639) Solve 4x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q1640) Solve 7x^2+27x+18=0
Ans: x=-0.86 or x=-3

Q1641) Solve 16x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q1642) Solve 39x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q1643) Solve 12x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q1644) Solve 14x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-2.5

Q1645) Solve 17x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q1646) Solve 12x^2+39x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q1647) Solve x^2+9x+8=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q1648) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q1649) Solve 36x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q1650) Solve 25x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.2

Q1651) Solve 8x^2+33x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.12

Q1652) Solve 19x^2+34x+15=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q1653) Solve 32x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1654) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q1655) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q1656) Solve 12x^2+26x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q1657) Solve 10x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q1658) Solve 24x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q1659) Solve 12x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-2.5

Q1660) Solve 28x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.75

Q1661) Solve 6x^2+35x+44=0
Ans: x=-1.83 or x=-4

Q1662) Solve 42x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q1663) Solve 16x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q1664) Solve 39x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.38

Q1665) Solve 32x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q1666) Solve 5x^2+34x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4.8

Q1667) Solve 11x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-2

Q1668) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q1669) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q1670) Solve 24x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q1671) Solve 31x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q1672) Solve 10x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q1673) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q1674) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q1675) Solve 9x^2+32x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.56

Q1676) Solve 24x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q1677) Solve 48x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q1678) Solve 14x^2+43x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q1679) Solve 2x^2+23x+21=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q1680) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q1681) Solve 5x^2+28x+23=0
Ans: x=-1 or x=-4.6

Q1682) Solve 28x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.21

Q1683) Solve 2x^2+20x+18=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q1684) Solve 3x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q1685) Solve 3x^2+47x+44=0
Ans: x=-1 or x=-14.67

Q1686) Solve 2x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-14

Q1687) Solve 11x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-4

Q1688) Solve 12x^2+35x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.67

Q1689) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q1690) Solve 4x^2+11x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q1691) Solve 22x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q1692) Solve 11x^2+45x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.09

Q1693) Solve 4x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-11

Q1694) Solve 33x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q1695) Solve 4x^2+14x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q1696) Solve 30x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q1697) Solve 15x^2+44x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.93

Q1698) Solve 30x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q1699) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1700) Solve 19x^2+48x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q1701) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q1702) Solve 24x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.87

Q1703) Solve 20x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.75

Q1704) Solve 21x^2+32x+11=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q1705) Solve 12x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q1706) Solve 6x^2+25x+19=0
Ans: x=-1 or x=-3.17

Q1707) Solve 35x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.29

Q1708) Solve 26x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q1709) Solve 15x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.8

Q1710) Solve 5x^2+22x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q1711) Solve 4x^2+32x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-6.5

Q1712) Solve 39x^2+46x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q1713) Solve 20x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q1714) Solve 11x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q1715) Solve 6x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.33 or x=-8

Q1716) Solve 3x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-10

Q1717) Solve 8x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.75

Q1718) Solve 29x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q1719) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q1720) Solve 6x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q1721) Solve 42x^2+23x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q1722) Solve 3x^2+12x+9=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q1723) Solve 26x^2+45x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.23

Q1724) Solve 30x^2+43x+13=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q1725) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q1726) Solve 15x^2+40x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q1727) Solve 5x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q1728) Solve 12x^2+40x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q1729) Solve 16x^2+42x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q1730) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q1731) Solve 14x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q1732) Solve 3x^2+26x+48=0
Ans: x=-2.67 or x=-6

Q1733) Solve 5x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-9

Q1734) Solve 13x^2+33x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.54

Q1735) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q1736) Solve 4x^2+32x+28=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1737) Solve 12x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q1738) Solve 2x^2+50x+48=0
Ans: x=-1 or x=-24

Q1739) Solve 44x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q1740) Solve 24x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.37

Q1741) Solve 6x^2+26x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q1742) Solve 12x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q1743) Solve 17x^2+33x+16=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q1744) Solve 7x^2+26x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.71

Q1745) Solve 17x^2+33x+16=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q1746) Solve 19x^2+45x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q1747) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q1748) Solve x^2+12x+11=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q1749) Solve 7x^2+23x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q1750) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q1751) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q1752) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q1753) Solve 4x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q1754) Solve 27x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q1755) Solve 24x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.62

Q1756) Solve 22x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q1757) Solve 20x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q1758) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q1759) Solve 22x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q1760) Solve 16x^2+49x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.06

Q1761) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q1762) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q1763) Solve 19x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q1764) Solve 10x^2+48x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.8

Q1765) Solve 17x^2+50x+32=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q1766) Solve 9x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q1767) Solve 15x^2+44x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.93

Q1768) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1769) Solve 46x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q1770) Solve 28x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.25

Q1771) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q1772) Solve 4x^2+28x+48=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q1773) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q1774) Solve 28x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.14

Q1775) Solve 11x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-2

Q1776) Solve 28x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.25

Q1777) Solve 12x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1778) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q1779) Solve 10x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q1780) Solve 11x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-4

Q1781) Solve 5x^2+19x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-3

Q1782) Solve 2x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-24

Q1783) Solve 28x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.21

Q1784) Solve 10x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.6

Q1785) Solve 40x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q1786) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q1787) Solve 32x^2+34x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q1788) Solve 50x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.4

Q1789) Solve 38x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q1790) Solve 32x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q1791) Solve 5x^2+31x+42=0
Ans: x=-2 or x=-4.2

Q1792) Solve 5x^2+27x+36=0
Ans: x=-2.4 or x=-3

Q1793) Solve 8x^2+8x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1794) Solve 6x^2+27x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q1795) Solve 15x^2+38x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q1796) Solve 12x^2+39x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q1797) Solve 30x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.67

Q1798) Solve 2x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-14

Q1799) Solve 18x^2+40x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.22

Q1800) Solve 12x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.75

Q1801) Solve 8x^2+25x+18=0
Ans: x=-1.12 or x=-2

Q1802) Solve 3x^2+26x+23=0
Ans: x=-1 or x=-7.67

Q1803) Solve 7x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-5

Q1804) Solve 24x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.37

Q1805) Solve 46x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q1806) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q1807) Solve 11x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.73 or x=-3

Q1808) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q1809) Solve 10x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q1810) Solve 16x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.75

Q1811) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q1812) Solve 38x^2+40x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q1813) Solve 3x^2+20x+33=0
Ans: x=-3 or x=-3.67

Q1814) Solve 8x^2+36x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q1815) Solve 15x^2+33x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q1816) Solve 5x^2+16x+12=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q1817) Solve 12x^2+32x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.17

Q1818) Solve 29x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q1819) Solve 8x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.5

Q1820) Solve 10x^2+21x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q1821) Solve x^2+19x+18=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q1822) Solve 6x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-6

Q1823) Solve 6x^2+19x+13=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q1824) Solve 11x^2+42x+40=0
Ans: x=-1.82 or x=-2

Q1825) Solve 27x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.33

Q1826) Solve 7x^2+35x+42=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q1827) Solve 48x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q1828) Solve 40x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.62

Q1829) Solve 15x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q1830) Solve 27x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.33

Q1831) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q1832) Solve 8x^2+39x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.87

Q1833) Solve 33x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q1834) Solve 43x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q1835) Solve 26x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q1836) Solve 30x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.13

Q1837) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q1838) Solve 8x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q1839) Solve 10x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-3

Q1840) Solve 3x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-12

Q1841) Solve 30x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q1842) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q1843) Solve 4x^2+22x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q1844) Solve 6x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q1845) Solve 31x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1846) Solve 9x^2+39x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q1847) Solve 29x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q1848) Solve 38x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q1849) Solve 38x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q1850) Solve 22x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q1851) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q1852) Solve 49x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.29

Q1853) Solve 10x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.8

Q1854) Solve 20x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q1855) Solve 19x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.63 or x=-2

Q1856) Solve 13x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-2

Q1857) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q1858) Solve 4x^2+32x+28=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1859) Solve 14x^2+49x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q1860) Solve 21x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q1861) Solve 5x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-4

Q1862) Solve 9x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q1863) Solve 10x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.6

Q1864) Solve 2x^2+9x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q1865) Solve 3x^2+11x+10=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q1866) Solve 3x^2+20x+33=0
Ans: x=-3 or x=-3.67

Q1867) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q1868) Solve 7x^2+43x+36=0
Ans: x=-1 or x=-5.14

Q1869) Solve 3x^2+27x+24=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q1870) Solve 8x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-5.5

Q1871) Solve 9x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q1872) Solve 27x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q1873) Solve x^2+18x+45=0
Ans: x=-3 or x=-15

Q1874) Solve 8x^2+18x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q1875) Solve 20x^2+48x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.9

Q1876) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q1877) Solve 42x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q1878) Solve 6x^2+25x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.67

Q1879) Solve 12x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-2.5

Q1880) Solve 6x^2+19x+13=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q1881) Solve 6x^2+49x+43=0
Ans: x=-1 or x=-7.17

Q1882) Solve 8x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q1883) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q1884) Solve 16x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.37

Q1885) Solve 44x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.75

Q1886) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q1887) Solve 4x^2+22x+18=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q1888) Solve 3x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-11

Q1889) Solve 3x^2+31x+50=0
Ans: x=-2 or x=-8.33

Q1890) Solve 19x^2+39x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q1891) Solve 13x^2+50x+37=0
Ans: x=-1 or x=-2.85

Q1892) Solve 42x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q1893) Solve 6x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q1894) Solve 28x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q1895) Solve 18x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.33

Q1896) Solve 7x^2+31x+30=0
Ans: x=-1.43 or x=-3

Q1897) Solve 5x^2+30x+40=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q1898) Solve 4x^2+32x+28=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1899) Solve 23x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1900) Solve 11x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q1901) Solve 8x^2+30x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q1902) Solve 3x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q1903) Solve 30x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.7

Q1904) Solve 50x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.8

Q1905) Solve 21x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1906) Solve 22x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q1907) Solve 10x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-4.5

Q1908) Solve 6x^2+37x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-5

Q1909) Solve 18x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q1910) Solve 12x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.5

Q1911) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q1912) Solve 5x^2+21x+22=0
Ans: x=-2 or x=-2.2

Q1913) Solve 12x^2+37x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.75

Q1914) Solve 6x^2+27x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q1915) Solve 18x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q1916) Solve 18x^2+48x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q1917) Solve 13x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q1918) Solve 45x^2+47x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1919) Solve 26x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1.5

Q1920) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q1921) Solve 7x^2+29x+24=0
Ans: x=-1.14 or x=-3

Q1922) Solve 8x^2+19x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q1923) Solve 6x^2+25x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q1924) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q1925) Solve 4x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.5

Q1926) Solve 10x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q1927) Solve 4x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-10

Q1928) Solve 15x^2+30x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1929) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q1930) Solve 10x^2+39x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-2.5

Q1931) Solve 18x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.22

Q1932) Solve 16x^2+49x+34=0
Ans: x=-1.06 or x=-2

Q1933) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q1934) Solve 36x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q1935) Solve x^2+38x+37=0
Ans: x=-1 or x=-37

Q1936) Solve 44x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.36

Q1937) Solve 48x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.33

Q1938) Solve x^2+11x+18=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q1939) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q1940) Solve 23x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q1941) Solve 24x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q1942) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1943) Solve 10x^2+22x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q1944) Solve 5x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-2

Q1945) Solve x^2+15x+14=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q1946) Solve 11x^2+42x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.82

Q1947) Solve 11x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-2

Q1948) Solve 12x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.25

Q1949) Solve 26x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q1950) Solve 15x^2+46x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q1951) Solve 2x^2+25x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-10

Q1952) Solve 35x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q1953) Solve 6x^2+21x+15=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q1954) Solve 26x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q1955) Solve 26x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q1956) Solve 24x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q1957) Solve 41x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q1958) Solve 10x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.5

Q1959) Solve 12x^2+38x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q1960) Solve 48x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q1961) Solve 28x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.21

Q1962) Solve 29x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.34 or x=-1

Q1963) Solve 2x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-13

Q1964) Solve 18x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q1965) Solve 15x^2+43x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.2

Q1966) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q1967) Solve 3x^2+45x+42=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q1968) Solve 10x^2+43x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.8

Q1969) Solve 5x^2+29x+24=0
Ans: x=-1 or x=-4.8

Q1970) Solve 31x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1971) Solve 18x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q1972) Solve 30x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q1973) Solve 39x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.33

Q1974) Solve 15x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q1975) Solve 35x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q1976) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q1977) Solve 5x^2+38x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-6

Q1978) Solve 18x^2+45x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q1979) Solve x^2+14x+13=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q1980) Solve 20x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.25

Q1981) Solve 33x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.67

Q1982) Solve 21x^2+50x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.38

Q1983) Solve 2x^2+5x+3=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q1984) Solve 15x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q1985) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q1986) Solve 4x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q1987) Solve 20x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q1988) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q1989) Solve 4x^2+26x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q1990) Solve 2x^2+9x+7=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q1991) Solve 33x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.33

Q1992) Solve 8x^2+32x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q1993) Solve 11x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.55 or x=-4

Q1994) Solve 24x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q1995) Solve 6x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q1996) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q1997) Solve 28x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q1998) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q1999) Solve 5x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-6

Q2000) Solve 25x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q2001) Solve 8x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q2002) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q2003) Solve 13x^2+32x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.46

Q2004) Solve 9x^2+33x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q2005) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q2006) Solve 12x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q2007) Solve 6x^2+30x+36=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q2008) Solve 4x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q2009) Solve 8x^2+28x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q2010) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q2011) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q2012) Solve 33x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q2013) Solve 11x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-4

Q2014) Solve 28x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.21 or x=-1.5

Q2015) Solve 6x^2+20x+16=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q2016) Solve 10x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2017) Solve 6x^2+29x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.83

Q2018) Solve 4x^2+19x+21=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q2019) Solve 40x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.2

Q2020) Solve x^2+15x+50=0
Ans: x=-5 or x=-10

Q2021) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q2022) Solve 6x^2+20x+16=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q2023) Solve 19x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q2024) Solve 25x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q2025) Solve 8x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q2026) Solve 3x^2+25x+48=0
Ans: x=-3 or x=-5.33

Q2027) Solve 44x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q2028) Solve 6x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-7.5

Q2029) Solve 5x^2+37x+32=0
Ans: x=-1 or x=-6.4

Q2030) Solve 4x^2+34x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-8

Q2031) Solve 6x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.67

Q2032) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q2033) Solve 18x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.67

Q2034) Solve 12x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q2035) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q2036) Solve 15x^2+50x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q2037) Solve 17x^2+50x+33=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q2038) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q2039) Solve 12x^2+42x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q2040) Solve 4x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-9

Q2041) Solve 28x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.25

Q2042) Solve 49x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.29

Q2043) Solve 35x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.86

Q2044) Solve 50x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q2045) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q2046) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q2047) Solve x^2+14x+33=0
Ans: x=-3 or x=-11

Q2048) Solve 9x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q2049) Solve 35x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q2050) Solve 8x^2+42x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.75

Q2051) Solve 30x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q2052) Solve 11x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-4

Q2053) Solve 21x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.33

Q2054) Solve 2x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-14

Q2055) Solve 20x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q2056) Solve 20x^2+14x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q2057) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q2058) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q2059) Solve 9x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q2060) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q2061) Solve 5x^2+43x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-8

Q2062) Solve 10x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q2063) Solve 25x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.4

Q2064) Solve 15x^2+46x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q2065) Solve 13x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q2066) Solve 12x^2+46x+44=0
Ans: x=-1.83 or x=-2

Q2067) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q2068) Solve 33x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2069) Solve 48x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.83

Q2070) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q2071) Solve 3x^2+8x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q2072) Solve 21x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.86

Q2073) Solve 10x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q2074) Solve 15x^2+47x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.33

Q2075) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q2076) Solve 7x^2+30x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2.29

Q2077) Solve x^2+10x+21=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q2078) Solve 15x^2+41x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q2079) Solve 17x^2+34x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2080) Solve 25x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q2081) Solve 13x^2+35x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.69

Q2082) Solve 42x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2083) Solve 31x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q2084) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q2085) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q2086) Solve 21x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q2087) Solve 13x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-2

Q2088) Solve 16x^2+49x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.06

Q2089) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q2090) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q2091) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q2092) Solve 12x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q2093) Solve 3x^2+8x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q2094) Solve 44x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.64

Q2095) Solve 49x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.86

Q2096) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q2097) Solve 11x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-3

Q2098) Solve 35x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.6

Q2099) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q2100) Solve 7x^2+32x+33=0
Ans: x=-1.57 or x=-3

Q2101) Solve 20x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q2102) Solve 6x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2103) Solve 14x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q2104) Solve 14x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2105) Solve 4x^2+35x+31=0
Ans: x=-1 or x=-7.75

Q2106) Solve 2x^2+7x+5=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q2107) Solve 11x^2+38x+32=0
Ans: x=-1.45 or x=-2

Q2108) Solve 26x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q2109) Solve 6x^2+12x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2110) Solve 3x^2+8x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q2111) Solve 9x^2+38x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-3

Q2112) Solve 2x^2+9x+7=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q2113) Solve 9x^2+48x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q2114) Solve 10x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q2115) Solve 3x^2+42x+39=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q2116) Solve 28x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q2117) Solve 10x^2+41x+33=0
Ans: x=-1.1 or x=-3

Q2118) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q2119) Solve 40x^2+41x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2120) Solve 22x^2+48x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q2121) Solve 10x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q2122) Solve 35x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.29

Q2123) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q2124) Solve 7x^2+45x+38=0
Ans: x=-1 or x=-5.43

Q2125) Solve 6x^2+27x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q2126) Solve 33x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q2127) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q2128) Solve 28x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.75

Q2129) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q2130) Solve 2x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q2131) Solve 18x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q2132) Solve 4x^2+17x+13=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q2133) Solve 18x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q2134) Solve 10x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q2135) Solve 16x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q2136) Solve 24x^2+45x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q2137) Solve 3x^2+17x+14=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q2138) Solve 13x^2+26x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2139) Solve 36x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q2140) Solve 4x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q2141) Solve 16x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q2142) Solve 6x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q2143) Solve 3x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q2144) Solve 9x^2+24x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q2145) Solve 28x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q2146) Solve 11x^2+37x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.36

Q2147) Solve 30x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.2

Q2148) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q2149) Solve 6x^2+34x+48=0
Ans: x=-2.67 or x=-3

Q2150) Solve 7x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q2151) Solve 48x^2+36x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q2152) Solve 49x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.57

Q2153) Solve 18x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1.5

Q2154) Solve 15x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q2155) Solve 5x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q2156) Solve 16x^2+35x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.19

Q2157) Solve 47x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q2158) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q2159) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q2160) Solve 22x^2+45x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q2161) Solve x^2+14x+49=0
Ans: x=-7 or x=-7

Q2162) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q2163) Solve 16x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q2164) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q2165) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q2166) Solve 27x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q2167) Solve 9x^2+22x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q2168) Solve 12x^2+32x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q2169) Solve 3x^2+26x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-7

Q2170) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q2171) Solve 33x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.67

Q2172) Solve 45x^2+46x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2173) Solve 12x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.5

Q2174) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q2175) Solve 10x^2+39x+38=0
Ans: x=-1.9 or x=-2

Q2176) Solve 20x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q2177) Solve 28x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.25

Q2178) Solve 30x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.33

Q2179) Solve 9x^2+12x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q2180) Solve 42x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-0.5

Q2181) Solve 18x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q2182) Solve x^2+21x+20=0
Ans: x=-1 or x=-20

Q2183) Solve 14x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q2184) Solve 15x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-3

Q2185) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q2186) Solve 8x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q2187) Solve 30x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q2188) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q2189) Solve 15x^2+36x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q2190) Solve 22x^2+45x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q2191) Solve 3x^2+21x+36=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q2192) Solve 34x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q2193) Solve 10x^2+41x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-2.5

Q2194) Solve 26x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q2195) Solve 35x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q2196) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q2197) Solve 31x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q2198) Solve 12x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q2199) Solve 8x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q2200) Solve 25x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q2201) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q2202) Solve 40x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.5

Q2203) Solve 10x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.4

Q2204) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q2205) Solve 5x^2+32x+27=0
Ans: x=-1 or x=-5.4

Q2206) Solve 44x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q2207) Solve 18x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1.5

Q2208) Solve 28x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q2209) Solve 20x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q2210) Solve 2x^2+5x+3=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q2211) Solve 20x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.4

Q2212) Solve 9x^2+42x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q2213) Solve 2x^2+13x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q2214) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q2215) Solve 48x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.37

Q2216) Solve 43x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2217) Solve 22x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.73 or x=-1.5

Q2218) Solve 25x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.8

Q2219) Solve 12x^2+49x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.75

Q2220) Solve 40x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q2221) Solve 11x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.36 or x=-3

Q2222) Solve 48x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.67

Q2223) Solve 24x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q2224) Solve 27x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.67

Q2225) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q2226) Solve 9x^2+36x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q2227) Solve 24x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q2228) Solve 2x^2+27x+46=0
Ans: x=-2 or x=-11.5

Q2229) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q2230) Solve 40x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.2

Q2231) Solve 9x^2+15x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q2232) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q2233) Solve x^2+14x+48=0
Ans: x=-6 or x=-8

Q2234) Solve 45x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q2235) Solve 50x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.4

Q2236) Solve 25x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2237) Solve 14x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.21 or x=-3

Q2238) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q2239) Solve 24x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.25

Q2240) Solve 8x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-4

Q2241) Solve 20x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.9

Q2242) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q2243) Solve 4x^2+26x+36=0
Ans: x=-2 or x=-4.5

Q2244) Solve 14x^2+33x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.36

Q2245) Solve 9x^2+47x+38=0
Ans: x=-1 or x=-4.22

Q2246) Solve 44x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q2247) Solve 28x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q2248) Solve 16x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q2249) Solve 4x^2+20x+25=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q2250) Solve 38x^2+45x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q2251) Solve 39x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.67

Q2252) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q2253) Solve 16x^2+35x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.19

Q2254) Solve 10x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-3

Q2255) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q2256) Solve 32x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.75

Q2257) Solve 4x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-6

Q2258) Solve 26x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q2259) Solve 10x^2+30x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q2260) Solve 21x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q2261) Solve 11x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-2

Q2262) Solve 24x^2+49x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q2263) Solve 8x^2+33x+27=0
Ans: x=-1.12 or x=-3

Q2264) Solve 4x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q2265) Solve 10x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q2266) Solve 45x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.33

Q2267) Solve 5x^2+27x+22=0
Ans: x=-1 or x=-4.4

Q2268) Solve 28x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q2269) Solve 12x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q2270) Solve 28x^2+26x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q2271) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q2272) Solve 29x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q2273) Solve 24x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q2274) Solve 9x^2+50x+41=0
Ans: x=-1 or x=-4.56

Q2275) Solve 7x^2+27x+26=0
Ans: x=-1.86 or x=-2

Q2276) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q2277) Solve 23x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q2278) Solve 14x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q2279) Solve 20x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q2280) Solve 13x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q2281) Solve 9x^2+40x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.44

Q2282) Solve 9x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.67

Q2283) Solve 9x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q2284) Solve 14x^2+43x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.57

Q2285) Solve 13x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-2

Q2286) Solve 6x^2+34x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q2287) Solve 20x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q2288) Solve 33x^2+49x+16=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q2289) Solve 9x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.33

Q2290) Solve 5x^2+41x+36=0
Ans: x=-1 or x=-7.2

Q2291) Solve 32x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q2292) Solve 28x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.75

Q2293) Solve 9x^2+48x+39=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q2294) Solve 40x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q2295) Solve 12x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2296) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q2297) Solve 6x^2+45x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q2298) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q2299) Solve 3x^2+28x+25=0
Ans: x=-1 or x=-8.33

Q2300) Solve 19x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q2301) Solve 2x^2+23x+38=0
Ans: x=-2 or x=-9.5

Q2302) Solve 36x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.11

Q2303) Solve 46x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q2304) Solve 9x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-5

Q2305) Solve 24x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q2306) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q2307) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q2308) Solve 42x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q2309) Solve 22x^2+49x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.23

Q2310) Solve 14x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.93 or x=-1

Q2311) Solve 15x^2+43x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q2312) Solve 10x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q2313) Solve 13x^2+49x+46=0
Ans: x=-1.77 or x=-2

Q2314) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q2315) Solve x^2+49x+48=0
Ans: x=-1 or x=-48

Q2316) Solve 24x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.12

Q2317) Solve 30x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.93

Q2318) Solve 13x^2+26x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2319) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q2320) Solve 8x^2+48x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.5

Q2321) Solve 44x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.73

Q2322) Solve 2x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2323) Solve 6x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.67

Q2324) Solve 6x^2+49x+43=0
Ans: x=-1 or x=-7.17

Q2325) Solve 26x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q2326) Solve 7x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q2327) Solve 16x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.75

Q2328) Solve 6x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.67

Q2329) Solve 25x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.2

Q2330) Solve 6x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q2331) Solve 34x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q2332) Solve 3x^2+17x+14=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q2333) Solve 40x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.62

Q2334) Solve 3x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-6

Q2335) Solve 4x^2+17x+13=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q2336) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q2337) Solve 36x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q2338) Solve 9x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q2339) Solve 8x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-3

Q2340) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q2341) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q2342) Solve 48x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q2343) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q2344) Solve 40x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q2345) Solve 27x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.22

Q2346) Solve 8x^2+40x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q2347) Solve 6x^2+31x+25=0
Ans: x=-1 or x=-4.17

Q2348) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q2349) Solve 34x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q2350) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q2351) Solve 28x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q2352) Solve 11x^2+41x+38=0
Ans: x=-1.73 or x=-2

Q2353) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q2354) Solve 10x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-3.5

Q2355) Solve 18x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.5

Q2356) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q2357) Solve 17x^2+47x+26=0
Ans: x=-0.76 or x=-2

Q2358) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q2359) Solve 33x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q2360) Solve 15x^2+49x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q2361) Solve 2x^2+35x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-16

Q2362) Solve 32x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2363) Solve 10x^2+43x+45=0
Ans: x=-1.8 or x=-2.5

Q2364) Solve 10x^2+34x+28=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q2365) Solve 36x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.28 or x=-0.5

Q2366) Solve 2x^2+11x+12=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q2367) Solve 6x^2+35x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.33

Q2368) Solve 19x^2+30x+11=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q2369) Solve 15x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-3

Q2370) Solve 8x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2371) Solve 30x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.2

Q2372) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2373) Solve 8x^2+28x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q2374) Solve 26x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q2375) Solve 9x^2+36x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q2376) Solve 3x^2+29x+26=0
Ans: x=-1 or x=-8.67

Q2377) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q2378) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q2379) Solve 3x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-10

Q2380) Solve 48x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q2381) Solve 48x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.75

Q2382) Solve 11x^2+43x+42=0
Ans: x=-1.91 or x=-2

Q2383) Solve 10x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-3

Q2384) Solve 38x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q2385) Solve 21x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.86

Q2386) Solve 14x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.43

Q2387) Solve 4x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q2388) Solve 8x^2+31x+30=0
Ans: x=-1.87 or x=-2

Q2389) Solve 4x^2+19x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3.75

Q2390) Solve 18x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-1.5

Q2391) Solve 11x^2+48x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.36

Q2392) Solve 8x^2+25x+18=0
Ans: x=-1.12 or x=-2

Q2393) Solve 8x^2+22x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q2394) Solve 10x^2+47x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-3.5

Q2395) Solve 44x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q2396) Solve 14x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.14

Q2397) Solve 6x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2398) Solve x^2+34x+33=0
Ans: x=-1 or x=-33

Q2399) Solve 4x^2+28x+40=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q2400) Solve 12x^2+42x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q2401) Solve 12x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.5

Q2402) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q2403) Solve 5x^2+10x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2404) Solve 5x^2+29x+24=0
Ans: x=-1 or x=-4.8

Q2405) Solve 5x^2+24x+19=0
Ans: x=-1 or x=-3.8

Q2406) Solve 38x^2+45x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q2407) Solve 24x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q2408) Solve x^2+12x+36=0
Ans: x=-6 or x=-6

Q2409) Solve 19x^2+30x+11=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q2410) Solve 22x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.09

Q2411) Solve 8x^2+25x+18=0
Ans: x=-1.12 or x=-2

Q2412) Solve 4x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-9.5

Q2413) Solve 3x^2+49x+16=0
Ans: x=-0.33 or x=-16

Q2414) Solve 9x^2+40x+39=0
Ans: x=-1.44 or x=-3

Q2415) Solve 6x^2+22x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q2416) Solve 8x^2+42x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-4

Q2417) Solve 38x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q2418) Solve 2x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2419) Solve 39x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.33

Q2420) Solve 39x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.54

Q2421) Solve 6x^2+29x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.83

Q2422) Solve 38x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q2423) Solve 26x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2424) Solve 14x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q2425) Solve 20x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q2426) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q2427) Solve 24x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.12

Q2428) Solve 45x^2+46x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2429) Solve 8x^2+22x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q2430) Solve 21x^2+43x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q2431) Solve 19x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q2432) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q2433) Solve 9x^2+50x+41=0
Ans: x=-1 or x=-4.56

Q2434) Solve 22x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.64

Q2435) Solve 15x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2436) Solve x^2+15x+44=0
Ans: x=-4 or x=-11

Q2437) Solve 5x^2+44x+39=0
Ans: x=-1 or x=-7.8

Q2438) Solve 12x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2439) Solve 23x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q2440) Solve 28x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q2441) Solve 26x^2+45x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.23

Q2442) Solve 28x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q2443) Solve 2x^2+46x+44=0
Ans: x=-1 or x=-22

Q2444) Solve 22x^2+45x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q2445) Solve 16x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q2446) Solve 39x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q2447) Solve 46x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q2448) Solve 10x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.5

Q2449) Solve 16x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q2450) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q2451) Solve 10x^2+35x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q2452) Solve x^2+14x+40=0
Ans: x=-4 or x=-10

Q2453) Solve 7x^2+15x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q2454) Solve 25x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q2455) Solve 20x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-1.5

Q2456) Solve 8x^2+36x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q2457) Solve 9x^2+48x+39=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q2458) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q2459) Solve 24x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.67

Q2460) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q2461) Solve 11x^2+19x+8=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q2462) Solve 9x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-4

Q2463) Solve 2x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-14

Q2464) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q2465) Solve 28x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.25

Q2466) Solve 6x^2+20x+16=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q2467) Solve 15x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q2468) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q2469) Solve x^2+23x+42=0
Ans: x=-2 or x=-21

Q2470) Solve 50x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q2471) Solve 3x^2+12x+9=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q2472) Solve 9x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.67

Q2473) Solve 34x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q2474) Solve 5x^2+23x+24=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q2475) Solve 35x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.8

Q2476) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q2477) Solve 6x^2+24x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q2478) Solve 17x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q2479) Solve 35x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.71

Q2480) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q2481) Solve 11x^2+45x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.09

Q2482) Solve 20x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q2483) Solve 11x^2+47x+42=0
Ans: x=-1.27 or x=-3

Q2484) Solve 15x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q2485) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q2486) Solve 5x^2+32x+48=0
Ans: x=-2.4 or x=-4

Q2487) Solve 4x^2+25x+39=0
Ans: x=-3 or x=-3.25

Q2488) Solve 20x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q2489) Solve 9x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q2490) Solve 27x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q2491) Solve 14x^2+45x+34=0
Ans: x=-1.21 or x=-2

Q2492) Solve 18x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q2493) Solve 3x^2+25x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-7

Q2494) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q2495) Solve 3x^2+44x+41=0
Ans: x=-1 or x=-13.67

Q2496) Solve 45x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.4

Q2497) Solve 42x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q2498) Solve 6x^2+21x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q2499) Solve 16x^2+45x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.81

Q2500) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q2501) Solve 7x^2+47x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5.71

Q2502) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q2503) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q2504) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q2505) Solve 11x^2+32x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.91

Q2506) Solve 14x^2+50x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q2507) Solve 6x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-5

Q2508) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q2509) Solve 42x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q2510) Solve 9x^2+39x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.67

Q2511) Solve 44x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.27

Q2512) Solve 34x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q2513) Solve x^2+48x+47=0
Ans: x=-1 or x=-47

Q2514) Solve 42x^2+45x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2515) Solve 6x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-6.5

Q2516) Solve 22x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q2517) Solve 24x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.87

Q2518) Solve 12x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q2519) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2520) Solve 3x^2+22x+40=0
Ans: x=-3.33 or x=-4

Q2521) Solve 30x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-1.5

Q2522) Solve 21x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.67

Q2523) Solve 17x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-2

Q2524) Solve 11x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q2525) Solve x^2+11x+10=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q2526) Solve 8x^2+38x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q2527) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q2528) Solve 6x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q2529) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q2530) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q2531) Solve 3x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q2532) Solve 22x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q2533) Solve 7x^2+20x+12=0
Ans: x=-0.86 or x=-2

Q2534) Solve 20x^2+42x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q2535) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q2536) Solve 9x^2+33x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q2537) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q2538) Solve 6x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.67

Q2539) Solve 24x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.58

Q2540) Solve 49x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.57

Q2541) Solve 10x^2+49x+39=0
Ans: x=-1 or x=-3.9

Q2542) Solve 30x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.17

Q2543) Solve 26x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q2544) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q2545) Solve 5x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-2

Q2546) Solve 6x^2+19x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q2547) Solve 15x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q2548) Solve 10x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.4

Q2549) Solve 28x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q2550) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q2551) Solve 4x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q2552) Solve 6x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q2553) Solve 3x^2+22x+40=0
Ans: x=-3.33 or x=-4

Q2554) Solve 46x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q2555) Solve 28x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-0.75

Q2556) Solve x^2+12x+32=0
Ans: x=-4 or x=-8

Q2557) Solve 38x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q2558) Solve 19x^2+40x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-2

Q2559) Solve 12x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q2560) Solve 40x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q2561) Solve 25x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q2562) Solve 8x^2+34x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.5

Q2563) Solve 11x^2+22x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2564) Solve 18x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-2.5

Q2565) Solve 4x^2+20x+16=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q2566) Solve 10x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.6

Q2567) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q2568) Solve 2x^2+21x+19=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q2569) Solve 15x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q2570) Solve 3x^2+19x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q2571) Solve 3x^2+13x+10=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q2572) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q2573) Solve 18x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.83

Q2574) Solve 31x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q2575) Solve 40x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q2576) Solve 39x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q2577) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q2578) Solve 12x^2+30x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q2579) Solve 15x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.6

Q2580) Solve 15x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q2581) Solve 22x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q2582) Solve 8x^2+37x+39=0
Ans: x=-1.62 or x=-3

Q2583) Solve 16x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.5

Q2584) Solve 6x^2+24x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q2585) Solve 22x^2+45x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q2586) Solve 9x^2+40x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.44

Q2587) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q2588) Solve 3x^2+49x+16=0
Ans: x=-0.33 or x=-16

Q2589) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q2590) Solve 3x^2+31x+28=0
Ans: x=-1 or x=-9.33

Q2591) Solve 9x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.11 or x=-4

Q2592) Solve 12x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q2593) Solve 12x^2+41x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.42

Q2594) Solve 27x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.67

Q2595) Solve 3x^2+19x+26=0
Ans: x=-2 or x=-4.33

Q2596) Solve 9x^2+39x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.67

Q2597) Solve 24x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.25

Q2598) Solve 19x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q2599) Solve 24x^2+50x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q2600) Solve 16x^2+45x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.81

Q2601) Solve 12x^2+39x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q2602) Solve 20x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.25

Q2603) Solve 18x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.5

Q2604) Solve 6x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q2605) Solve 11x^2+44x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q2606) Solve 8x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q2607) Solve 8x^2+38x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q2608) Solve 15x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q2609) Solve 3x^2+23x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-6

Q2610) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q2611) Solve 13x^2+34x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q2612) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q2613) Solve 2x^2+23x+21=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q2614) Solve 16x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q2615) Solve 12x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2616) Solve 8x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.62 or x=-5

Q2617) Solve 10x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q2618) Solve 44x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.45

Q2619) Solve 42x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-0.5

Q2620) Solve 10x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-3

Q2621) Solve 21x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.33

Q2622) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q2623) Solve 16x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-2.5

Q2624) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q2625) Solve 34x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q2626) Solve 12x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q2627) Solve 49x^2+50x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2628) Solve 4x^2+8x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q2629) Solve 7x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q2630) Solve 27x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.33

Q2631) Solve 25x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.4

Q2632) Solve 18x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-2

Q2633) Solve 5x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.2 or x=-8

Q2634) Solve 16x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q2635) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q2636) Solve 10x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-4.5

Q2637) Solve 8x^2+8x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q2638) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q2639) Solve 20x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q2640) Solve 12x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q2641) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q2642) Solve 48x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q2643) Solve 24x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q2644) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q2645) Solve 31x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q2646) Solve 3x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q2647) Solve 6x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2648) Solve 24x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q2649) Solve x^2+13x+30=0
Ans: x=-3 or x=-10

Q2650) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q2651) Solve 38x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.63

Q2652) Solve 46x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q2653) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q2654) Solve 16x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.5

Q2655) Solve 15x^2+48x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q2656) Solve 15x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2657) Solve 14x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.57

Q2658) Solve 33x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.33

Q2659) Solve 28x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.5

Q2660) Solve 6x^2+41x+30=0
Ans: x=-0.83 or x=-6

Q2661) Solve 8x^2+35x+33=0
Ans: x=-1.37 or x=-3

Q2662) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q2663) Solve 8x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q2664) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q2665) Solve 45x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.53

Q2666) Solve 2x^2+44x+42=0
Ans: x=-1 or x=-21

Q2667) Solve 35x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q2668) Solve 17x^2+28x+11=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q2669) Solve 12x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.75

Q2670) Solve 17x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.88 or x=-2

Q2671) Solve 33x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.64

Q2672) Solve 8x^2+30x+28=0
Ans: x=-1.75 or x=-2

Q2673) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q2674) Solve 3x^2+26x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-7

Q2675) Solve 20x^2+22x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q2676) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q2677) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q2678) Solve 10x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q2679) Solve 22x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.36

Q2680) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q2681) Solve x^2+28x+27=0
Ans: x=-1 or x=-27

Q2682) Solve x^2+20x+19=0
Ans: x=-1 or x=-19

Q2683) Solve 3x^2+23x+40=0
Ans: x=-2.67 or x=-5

Q2684) Solve 48x^2+50x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q2685) Solve 30x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.2

Q2686) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q2687) Solve 9x^2+36x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.33

Q2688) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q2689) Solve 38x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q2690) Solve 11x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q2691) Solve 4x^2+25x+39=0
Ans: x=-3 or x=-3.25

Q2692) Solve 32x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q2693) Solve 34x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q2694) Solve 2x^2+35x+33=0
Ans: x=-1 or x=-16.5

Q2695) Solve 6x^2+36x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q2696) Solve x^2+12x+20=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q2697) Solve 42x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q2698) Solve 16x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q2699) Solve 34x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q2700) Solve 9x^2+42x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q2701) Solve 30x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q2702) Solve 4x^2+33x+50=0
Ans: x=-2 or x=-6.25

Q2703) Solve 6x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.33

Q2704) Solve 21x^2+43x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q2705) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q2706) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q2707) Solve 26x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.85

Q2708) Solve 4x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.5

Q2709) Solve 16x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.75

Q2710) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q2711) Solve 3x^2+44x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-14

Q2712) Solve 14x^2+37x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.64

Q2713) Solve 5x^2+19x+18=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q2714) Solve 10x^2+42x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q2715) Solve 32x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q2716) Solve 32x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q2717) Solve 10x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-2

Q2718) Solve 16x^2+49x+34=0
Ans: x=-1.06 or x=-2

Q2719) Solve 11x^2+38x+32=0
Ans: x=-1.45 or x=-2

Q2720) Solve 6x^2+49x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.67

Q2721) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q2722) Solve 4x^2+12x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q2723) Solve 11x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q2724) Solve 14x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-2.5

Q2725) Solve 34x^2+36x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q2726) Solve 30x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.7

Q2727) Solve 4x^2+20x+25=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q2728) Solve 9x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q2729) Solve 10x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2730) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q2731) Solve 35x^2+50x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q2732) Solve 2x^2+23x+21=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q2733) Solve 30x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q2734) Solve 36x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q2735) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q2736) Solve 36x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.89

Q2737) Solve 36x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q2738) Solve 12x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.67

Q2739) Solve 27x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q2740) Solve 3x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-11

Q2741) Solve x^2+14x+49=0
Ans: x=-7 or x=-7

Q2742) Solve 28x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.57

Q2743) Solve 30x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q2744) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q2745) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q2746) Solve 18x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q2747) Solve 4x^2+28x+49=0
Ans: x=-3.5 or x=-3.5

Q2748) Solve 3x^2+41x+38=0
Ans: x=-1 or x=-12.67

Q2749) Solve 7x^2+30x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2.29

Q2750) Solve 6x^2+23x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q2751) Solve 9x^2+42x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.33

Q2752) Solve 21x^2+38x+17=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q2753) Solve 3x^2+32x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-9

Q2754) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q2755) Solve 30x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.83

Q2756) Solve 33x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-0.67

Q2757) Solve 5x^2+21x+16=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q2758) Solve 7x^2+31x+30=0
Ans: x=-1.43 or x=-3

Q2759) Solve 25x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q2760) Solve 6x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q2761) Solve 9x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.33

Q2762) Solve 46x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q2763) Solve 36x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q2764) Solve 10x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.8

Q2765) Solve 32x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q2766) Solve 5x^2+39x+34=0
Ans: x=-1 or x=-6.8

Q2767) Solve 36x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.25

Q2768) Solve 33x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q2769) Solve 4x^2+21x+27=0
Ans: x=-2.25 or x=-3

Q2770) Solve 3x^2+26x+48=0
Ans: x=-2.67 or x=-6

Q2771) Solve 18x^2+31x+13=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q2772) Solve 34x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q2773) Solve 8x^2+39x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.87

Q2774) Solve 14x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q2775) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q2776) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q2777) Solve 6x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.33

Q2778) Solve 12x^2+46x+44=0
Ans: x=-1.83 or x=-2

Q2779) Solve 16x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q2780) Solve 12x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2781) Solve 50x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q2782) Solve 14x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q2783) Solve 9x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.67

Q2784) Solve x^2+25x+24=0
Ans: x=-1 or x=-24

Q2785) Solve 9x^2+17x+8=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q2786) Solve 2x^2+17x+33=0
Ans: x=-3 or x=-5.5

Q2787) Solve 2x^2+12x+16=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q2788) Solve 20x^2+45x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q2789) Solve 12x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q2790) Solve 17x^2+50x+33=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q2791) Solve 34x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q2792) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q2793) Solve x^2+46x+45=0
Ans: x=-1 or x=-45

Q2794) Solve 22x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q2795) Solve 17x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q2796) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q2797) Solve 16x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q2798) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q2799) Solve 9x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q2800) Solve 28x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q2801) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q2802) Solve 23x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q2803) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q2804) Solve 2x^2+25x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-11

Q2805) Solve x^2+17x+30=0
Ans: x=-2 or x=-15

Q2806) Solve 2x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-17

Q2807) Solve 8x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q2808) Solve 48x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q2809) Solve 10x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-3

Q2810) Solve 4x^2+38x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q2811) Solve 14x^2+49x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q2812) Solve 30x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.7

Q2813) Solve 16x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q2814) Solve 20x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q2815) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q2816) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q2817) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q2818) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q2819) Solve 15x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.4

Q2820) Solve 36x^2+42x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q2821) Solve 4x^2+8x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q2822) Solve 36x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q2823) Solve 30x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q2824) Solve 29x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q2825) Solve 15x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q2826) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q2827) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q2828) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q2829) Solve 33x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.91

Q2830) Solve 4x^2+33x+29=0
Ans: x=-1 or x=-7.25

Q2831) Solve 16x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-3

Q2832) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q2833) Solve 41x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q2834) Solve 16x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-3

Q2835) Solve 8x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q2836) Solve 8x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q2837) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q2838) Solve 14x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q2839) Solve 2x^2+17x+26=0
Ans: x=-2 or x=-6.5

Q2840) Solve 6x^2+23x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.83

Q2841) Solve 8x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q2842) Solve 6x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q2843) Solve 14x^2+42x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q2844) Solve 15x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.33

Q2845) Solve 12x^2+41x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.75

Q2846) Solve 42x^2+48x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q2847) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q2848) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q2849) Solve 6x^2+36x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q2850) Solve 10x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-3.5

Q2851) Solve 46x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q2852) Solve 7x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.71 or x=-4

Q2853) Solve 28x^2+29x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q2854) Solve 3x^2+20x+17=0
Ans: x=-1 or x=-5.67

Q2855) Solve 26x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q2856) Solve 9x^2+27x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q2857) Solve 9x^2+34x+32=0
Ans: x=-1.78 or x=-2

Q2858) Solve 17x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q2859) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q2860) Solve 19x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q2861) Solve 14x^2+21x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q2862) Solve 13x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q2863) Solve 2x^2+17x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-8

Q2864) Solve 22x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-1.5

Q2865) Solve 3x^2+32x+29=0
Ans: x=-1 or x=-9.67

Q2866) Solve 45x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q2867) Solve 8x^2+28x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q2868) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q2869) Solve 32x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.94

Q2870) Solve 4x^2+15x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q2871) Solve 16x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q2872) Solve 2x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q2873) Solve 9x^2+39x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q2874) Solve 14x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q2875) Solve 15x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q2876) Solve 21x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q2877) Solve 10x^2+34x+28=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q2878) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q2879) Solve 25x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.6

Q2880) Solve 19x^2+38x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2881) Solve 39x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.38

Q2882) Solve 10x^2+41x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.6

Q2883) Solve 36x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-0.75

Q2884) Solve 10x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-3.5

Q2885) Solve 42x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q2886) Solve 9x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.67

Q2887) Solve 26x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.77

Q2888) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q2889) Solve x^2+39x+38=0
Ans: x=-1 or x=-38

Q2890) Solve 7x^2+48x+41=0
Ans: x=-1 or x=-5.86

Q2891) Solve 42x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2892) Solve 33x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.33

Q2893) Solve 13x^2+37x+22=0
Ans: x=-0.85 or x=-2

Q2894) Solve 36x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q2895) Solve 32x^2+34x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.56

Q2896) Solve 9x^2+36x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.33

Q2897) Solve 27x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q2898) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q2899) Solve 20x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q2900) Solve 14x^2+39x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-2

Q2901) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q2902) Solve 14x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.71

Q2903) Solve 13x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q2904) Solve 4x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.5

Q2905) Solve 2x^2+15x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q2906) Solve 27x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2907) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q2908) Solve 14x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q2909) Solve 4x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-6

Q2910) Solve 2x^2+6x+4=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q2911) Solve 13x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q2912) Solve 28x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q2913) Solve 5x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-7

Q2914) Solve 10x^2+44x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.4

Q2915) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q2916) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q2917) Solve 2x^2+25x+23=0
Ans: x=-1 or x=-11.5

Q2918) Solve 22x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q2919) Solve 18x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.17

Q2920) Solve 6x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.5

Q2921) Solve 28x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q2922) Solve 8x^2+30x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.25

Q2923) Solve 4x^2+20x+25=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q2924) Solve 12x^2+47x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.25

Q2925) Solve 34x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q2926) Solve 16x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q2927) Solve 9x^2+30x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q2928) Solve 16x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q2929) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q2930) Solve 6x^2+26x+20=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q2931) Solve 10x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q2932) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2933) Solve 8x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q2934) Solve 15x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.2

Q2935) Solve 19x^2+47x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q2936) Solve 18x^2+46x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q2937) Solve 15x^2+23x+8=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q2938) Solve 4x^2+13x+9=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q2939) Solve 12x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.5

Q2940) Solve x^2+12x+35=0
Ans: x=-5 or x=-7

Q2941) Solve 14x^2+21x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q2942) Solve 13x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-3

Q2943) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q2944) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q2945) Solve 4x^2+28x+48=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q2946) Solve 4x^2+35x+31=0
Ans: x=-1 or x=-7.75

Q2947) Solve 6x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.67

Q2948) Solve 8x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q2949) Solve 39x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.38

Q2950) Solve 30x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q2951) Solve 9x^2+44x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.89

Q2952) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q2953) Solve 18x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2954) Solve 19x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q2955) Solve 20x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q2956) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q2957) Solve 2x^2+15x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q2958) Solve 11x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q2959) Solve 28x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q2960) Solve 37x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q2961) Solve 2x^2+19x+17=0
Ans: x=-1 or x=-8.5

Q2962) Solve 45x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q2963) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q2964) Solve 7x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-3

Q2965) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q2966) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q2967) Solve 4x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q2968) Solve 9x^2+30x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.67

Q2969) Solve 22x^2+33x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q2970) Solve 20x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q2971) Solve 34x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q2972) Solve 15x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q2973) Solve 24x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q2974) Solve x^2+22x+21=0
Ans: x=-1 or x=-21

Q2975) Solve x^2+2x+1=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2976) Solve 23x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q2977) Solve 36x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.75

Q2978) Solve 44x^2+45x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2979) Solve 27x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.56

Q2980) Solve 37x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q2981) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q2982) Solve 2x^2+9x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q2983) Solve 18x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q2984) Solve 7x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-4

Q2985) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q2986) Solve 2x^2+17x+33=0
Ans: x=-3 or x=-5.5

Q2987) Solve 27x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.33

Q2988) Solve 33x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.09

Q2989) Solve 14x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q2990) Solve 4x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q2991) Solve 48x^2+44x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q2992) Solve 10x^2+24x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q2993) Solve 7x^2+37x+48=0
Ans: x=-2.29 or x=-3

Q2994) Solve 20x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.5

Q2995) Solve 11x^2+42x+27=0
Ans: x=-0.82 or x=-3

Q2996) Solve 5x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q2997) Solve 25x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q2998) Solve 4x^2+26x+42=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q2999) Solve 9x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q3000) Solve 8x^2+24x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.5

Q3001) Solve 6x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q3002) Solve 33x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.91

Q3003) Solve 12x^2+28x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.83

Q3004) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q3005) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q3006) Solve 47x^2+48x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q3007) Solve 10x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q3008) Solve 8x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.25

Q3009) Solve 6x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q3010) Solve 29x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3011) Solve 42x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q3012) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q3013) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q3014) Solve 17x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q3015) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q3016) Solve 35x^2+47x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.14

Q3017) Solve 30x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.3

Q3018) Solve 10x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-3

Q3019) Solve 45x^2+48x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q3020) Solve 4x^2+23x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3.75

Q3021) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q3022) Solve 12x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q3023) Solve 3x^2+37x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-11

Q3024) Solve 7x^2+29x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.14

Q3025) Solve 16x^2+50x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.62

Q3026) Solve 40x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.7

Q3027) Solve 13x^2+47x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.62

Q3028) Solve 10x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q3029) Solve 28x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.57

Q3030) Solve 5x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-6

Q3031) Solve 14x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-2

Q3032) Solve 9x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-3

Q3033) Solve 16x^2+37x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.31

Q3034) Solve 4x^2+28x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-5.5

Q3035) Solve 9x^2+15x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q3036) Solve 19x^2+38x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3037) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q3038) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q3039) Solve 9x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.33

Q3040) Solve 19x^2+43x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.26

Q3041) Solve 12x^2+35x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.67

Q3042) Solve 50x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q3043) Solve x^2+47x+46=0
Ans: x=-1 or x=-46

Q3044) Solve 28x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.43

Q3045) Solve 9x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-3

Q3046) Solve 18x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q3047) Solve 12x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.75

Q3048) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3049) Solve 30x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q3050) Solve 12x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q3051) Solve 24x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3052) Solve 7x^2+33x+36=0
Ans: x=-1.71 or x=-3

Q3053) Solve 24x^2+14x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q3054) Solve 20x^2+40x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3055) Solve 12x^2+47x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.25

Q3056) Solve 2x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-12

Q3057) Solve 10x^2+38x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.8

Q3058) Solve 11x^2+22x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3059) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q3060) Solve 18x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q3061) Solve 20x^2+20x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q3062) Solve 6x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q3063) Solve 5x^2+38x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-6

Q3064) Solve x^2+46x+45=0
Ans: x=-1 or x=-45

Q3065) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q3066) Solve 16x^2+42x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-2.5

Q3067) Solve 39x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q3068) Solve 7x^2+34x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.86

Q3069) Solve 43x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q3070) Solve 8x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.87 or x=-3

Q3071) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q3072) Solve 14x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.5

Q3073) Solve 9x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-4

Q3074) Solve 19x^2+39x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q3075) Solve 20x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.7

Q3076) Solve 11x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-3

Q3077) Solve 36x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q3078) Solve 21x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3079) Solve 6x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-6.5

Q3080) Solve 20x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q3081) Solve x^2+46x+45=0
Ans: x=-1 or x=-45

Q3082) Solve 24x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q3083) Solve 4x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q3084) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q3085) Solve 6x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q3086) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q3087) Solve 22x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q3088) Solve 40x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q3089) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q3090) Solve 10x^2+37x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.2

Q3091) Solve 5x^2+22x+17=0
Ans: x=-1 or x=-3.4

Q3092) Solve 14x^2+49x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q3093) Solve 6x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.33 or x=-8

Q3094) Solve 2x^2+26x+44=0
Ans: x=-2 or x=-11

Q3095) Solve 15x^2+44x+28=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q3096) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q3097) Solve 12x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.67

Q3098) Solve 10x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q3099) Solve 16x^2+39x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q3100) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q3101) Solve 9x^2+41x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.56

Q3102) Solve 4x^2+32x+28=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q3103) Solve 40x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.75

Q3104) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q3105) Solve 15x^2+27x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q3106) Solve 27x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q3107) Solve 23x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q3108) Solve 38x^2+41x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q3109) Solve 3x^2+4x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q3110) Solve 22x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-1.5

Q3111) Solve 12x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q3112) Solve 35x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.8

Q3113) Solve 6x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.33

Q3114) Solve 24x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q3115) Solve x^2+21x+38=0
Ans: x=-2 or x=-19

Q3116) Solve x^2+11x+24=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q3117) Solve 3x^2+47x+44=0
Ans: x=-1 or x=-14.67

Q3118) Solve 8x^2+34x+26=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q3119) Solve 8x^2+44x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q3120) Solve 39x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.77

Q3121) Solve 10x^2+21x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q3122) Solve 12x^2+48x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q3123) Solve 10x^2+46x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q3124) Solve 12x^2+43x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.25

Q3125) Solve 31x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q3126) Solve 18x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.17

Q3127) Solve 17x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-2

Q3128) Solve 4x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q3129) Solve 24x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-1.5

Q3130) Solve 32x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q3131) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q3132) Solve x^2+19x+34=0
Ans: x=-2 or x=-17

Q3133) Solve 8x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3134) Solve 16x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q3135) Solve 12x^2+37x+26=0
Ans: x=-1.08 or x=-2

Q3136) Solve 11x^2+30x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q3137) Solve 4x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-10

Q3138) Solve 4x^2+26x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-4

Q3139) Solve 31x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q3140) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3141) Solve 10x^2+34x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q3142) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q3143) Solve 22x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q3144) Solve 18x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q3145) Solve 20x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.8

Q3146) Solve 7x^2+27x+26=0
Ans: x=-1.86 or x=-2

Q3147) Solve 2x^2+27x+46=0
Ans: x=-2 or x=-11.5

Q3148) Solve 16x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-3

Q3149) Solve 26x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.38 or x=-1.5

Q3150) Solve 4x^2+22x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q3151) Solve 9x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q3152) Solve 11x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-4

Q3153) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q3154) Solve 18x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q3155) Solve 28x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q3156) Solve 8x^2+39x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.87

Q3157) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3158) Solve 44x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q3159) Solve 15x^2+40x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q3160) Solve 19x^2+39x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q3161) Solve 24x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q3162) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q3163) Solve 20x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q3164) Solve 35x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.71

Q3165) Solve 17x^2+36x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q3166) Solve 30x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q3167) Solve 20x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3168) Solve 9x^2+40x+39=0
Ans: x=-1.44 or x=-3

Q3169) Solve 8x^2+28x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q3170) Solve 33x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-0.67

Q3171) Solve 6x^2+49x+49=0
Ans: x=-1.17 or x=-7

Q3172) Solve 2x^2+29x+27=0
Ans: x=-1 or x=-13.5

Q3173) Solve 30x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.8

Q3174) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q3175) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q3176) Solve 4x^2+24x+36=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q3177) Solve 15x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.4

Q3178) Solve 10x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.6

Q3179) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q3180) Solve 3x^2+27x+42=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q3181) Solve 15x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.67

Q3182) Solve 10x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q3183) Solve 8x^2+42x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-3.5

Q3184) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q3185) Solve 7x^2+42x+35=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q3186) Solve 14x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q3187) Solve 15x^2+44x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.93

Q3188) Solve 20x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q3189) Solve 45x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q3190) Solve 34x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q3191) Solve 40x^2+46x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.9

Q3192) Solve 18x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q3193) Solve 36x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q3194) Solve 12x^2+24x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3195) Solve 6x^2+41x+35=0
Ans: x=-1 or x=-5.83

Q3196) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q3197) Solve 19x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q3198) Solve 4x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3199) Solve 11x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.55 or x=-4

Q3200) Solve 7x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q3201) Solve 32x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q3202) Solve 14x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.5

Q3203) Solve 4x^2+24x+32=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q3204) Solve 20x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q3205) Solve 16x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.75

Q3206) Solve 3x^2+23x+20=0
Ans: x=-1 or x=-6.67

Q3207) Solve 4x^2+22x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-3

Q3208) Solve 32x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q3209) Solve 12x^2+50x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q3210) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q3211) Solve 23x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q3212) Solve 21x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.33

Q3213) Solve 20x^2+43x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.15

Q3214) Solve 21x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q3215) Solve 32x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.34 or x=-1

Q3216) Solve 10x^2+22x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q3217) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q3218) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q3219) Solve 16x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q3220) Solve 49x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.43

Q3221) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q3222) Solve 41x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3223) Solve 10x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q3224) Solve 6x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.5

Q3225) Solve 2x^2+19x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-7

Q3226) Solve 32x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q3227) Solve 25x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q3228) Solve 9x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.67

Q3229) Solve 4x^2+22x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-3

Q3230) Solve 8x^2+20x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3231) Solve 7x^2+35x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q3232) Solve 24x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q3233) Solve 12x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.75

Q3234) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q3235) Solve 42x^2+48x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3236) Solve 37x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q3237) Solve 25x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q3238) Solve 35x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q3239) Solve 37x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q3240) Solve 2x^2+15x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q3241) Solve 40x^2+43x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q3242) Solve 42x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q3243) Solve 15x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.8

Q3244) Solve 30x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q3245) Solve 33x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-0.67

Q3246) Solve 8x^2+42x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-4.5

Q3247) Solve 10x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q3248) Solve 18x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.33

Q3249) Solve 3x^2+25x+38=0
Ans: x=-2 or x=-6.33

Q3250) Solve 18x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q3251) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q3252) Solve 10x^2+20x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3253) Solve 7x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q3254) Solve 6x^2+27x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q3255) Solve 4x^2+19x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3.75

Q3256) Solve 39x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q3257) Solve 28x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3258) Solve 28x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3259) Solve 8x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q3260) Solve 15x^2+41x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q3261) Solve 17x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q3262) Solve 44x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.25

Q3263) Solve 42x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.67

Q3264) Solve 23x^2+42x+19=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q3265) Solve 10x^2+35x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q3266) Solve 42x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q3267) Solve 8x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q3268) Solve 12x^2+44x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.17

Q3269) Solve 2x^2+19x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-7

Q3270) Solve 28x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q3271) Solve 44x^2+49x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q3272) Solve 2x^2+25x+42=0
Ans: x=-2 or x=-10.5

Q3273) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q3274) Solve 6x^2+35x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-5

Q3275) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q3276) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3277) Solve 48x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.44

Q3278) Solve 20x^2+45x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q3279) Solve 30x^2+31x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3280) Solve 6x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q3281) Solve x^2+30x+29=0
Ans: x=-1 or x=-29

Q3282) Solve 8x^2+36x+28=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q3283) Solve 3x^2+12x+12=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q3284) Solve 12x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q3285) Solve 2x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q3286) Solve 9x^2+41x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.56

Q3287) Solve 7x^2+34x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.86

Q3288) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q3289) Solve 3x^2+25x+22=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q3290) Solve 4x^2+13x+9=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q3291) Solve 23x^2+47x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q3292) Solve 20x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q3293) Solve 32x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3294) Solve 10x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q3295) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q3296) Solve 8x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q3297) Solve 16x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q3298) Solve 3x^2+49x+46=0
Ans: x=-1 or x=-15.33

Q3299) Solve 9x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.11 or x=-3

Q3300) Solve 18x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q3301) Solve 9x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q3302) Solve 44x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.64

Q3303) Solve 6x^2+13x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q3304) Solve 11x^2+31x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q3305) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q3306) Solve 7x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q3307) Solve 45x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.4

Q3308) Solve x^2+20x+19=0
Ans: x=-1 or x=-19

Q3309) Solve 11x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-3

Q3310) Solve x^2+18x+32=0
Ans: x=-2 or x=-16

Q3311) Solve 17x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q3312) Solve 10x^2+38x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q3313) Solve 2x^2+17x+26=0
Ans: x=-2 or x=-6.5

Q3314) Solve 18x^2+42x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q3315) Solve 15x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q3316) Solve x^2+48x+47=0
Ans: x=-1 or x=-47

Q3317) Solve 30x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q3318) Solve 22x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-1.5

Q3319) Solve 2x^2+29x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-13

Q3320) Solve 28x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.29

Q3321) Solve 8x^2+30x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q3322) Solve 5x^2+35x+50=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q3323) Solve 26x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3324) Solve 8x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-4.5

Q3325) Solve 24x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q3326) Solve 6x^2+26x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q3327) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q3328) Solve 10x^2+35x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q3329) Solve 4x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q3330) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q3331) Solve 15x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q3332) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3333) Solve 38x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q3334) Solve 48x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.33

Q3335) Solve 12x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q3336) Solve 24x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q3337) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q3338) Solve 44x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q3339) Solve 25x^2+44x+19=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q3340) Solve 22x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.09

Q3341) Solve 43x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3342) Solve 18x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q3343) Solve 21x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q3344) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q3345) Solve 18x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.78

Q3346) Solve 36x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.78

Q3347) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q3348) Solve 8x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.87 or x=-3

Q3349) Solve 4x^2+39x+35=0
Ans: x=-1 or x=-8.75

Q3350) Solve 10x^2+41x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-2.5

Q3351) Solve 7x^2+24x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q3352) Solve 4x^2+14x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q3353) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q3354) Solve x^2+14x+33=0
Ans: x=-3 or x=-11

Q3355) Solve 29x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q3356) Solve 3x^2+24x+36=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q3357) Solve 12x^2+43x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.33

Q3358) Solve 8x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3359) Solve 9x^2+44x+32=0
Ans: x=-0.89 or x=-4

Q3360) Solve 3x^2+11x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q3361) Solve 48x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q3362) Solve 26x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q3363) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q3364) Solve 22x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1.5

Q3365) Solve 45x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.53

Q3366) Solve 15x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.67

Q3367) Solve 2x^2+13x+11=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q3368) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q3369) Solve 9x^2+19x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q3370) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q3371) Solve 15x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q3372) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q3373) Solve 7x^2+20x+12=0
Ans: x=-0.86 or x=-2

Q3374) Solve 6x^2+48x+42=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q3375) Solve 39x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.67

Q3376) Solve 8x^2+44x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q3377) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q3378) Solve 27x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.89

Q3379) Solve 43x^2+44x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q3380) Solve 16x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q3381) Solve 4x^2+28x+45=0
Ans: x=-2.5 or x=-4.5

Q3382) Solve 11x^2+42x+27=0
Ans: x=-0.82 or x=-3

Q3383) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q3384) Solve 35x^2+36x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3385) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q3386) Solve 10x^2+38x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q3387) Solve 6x^2+36x+30=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q3388) Solve 36x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3389) Solve 12x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3390) Solve 35x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.6

Q3391) Solve 14x^2+40x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q3392) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q3393) Solve 26x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q3394) Solve 26x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q3395) Solve 5x^2+18x+16=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q3396) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q3397) Solve 10x^2+27x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.7

Q3398) Solve 20x^2+21x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3399) Solve 24x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1.5

Q3400) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q3401) Solve 13x^2+43x+34=0
Ans: x=-1.31 or x=-2

Q3402) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q3403) Solve 12x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.75

Q3404) Solve 48x^2+30x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q3405) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q3406) Solve 12x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-3

Q3407) Solve 8x^2+33x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.12

Q3408) Solve 12x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.75

Q3409) Solve 10x^2+44x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q3410) Solve 3x^2+17x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q3411) Solve 12x^2+40x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q3412) Solve 12x^2+27x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q3413) Solve 28x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q3414) Solve 45x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.33

Q3415) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q3416) Solve 45x^2+47x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q3417) Solve 11x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-2

Q3418) Solve 8x^2+46x+38=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q3419) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q3420) Solve 21x^2+50x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.38

Q3421) Solve x^2+17x+16=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q3422) Solve 8x^2+39x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.87

Q3423) Solve 19x^2+39x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q3424) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q3425) Solve 6x^2+35x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.33

Q3426) Solve x^2+9x+18=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q3427) Solve 2x^2+20x+32=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q3428) Solve 3x^2+19x+26=0
Ans: x=-2 or x=-4.33

Q3429) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q3430) Solve 4x^2+42x+38=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q3431) Solve 35x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.4

Q3432) Solve 15x^2+41x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q3433) Solve 5x^2+35x+30=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q3434) Solve 10x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q3435) Solve 48x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.67

Q3436) Solve 9x^2+27x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.33

Q3437) Solve 8x^2+42x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.75

Q3438) Solve 36x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.75

Q3439) Solve 30x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.1

Q3440) Solve 16x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.87

Q3441) Solve 12x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q3442) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q3443) Solve 5x^2+26x+32=0
Ans: x=-2 or x=-3.2

Q3444) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q3445) Solve 39x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q3446) Solve 24x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q3447) Solve 30x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q3448) Solve 9x^2+40x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2.44

Q3449) Solve 4x^2+27x+45=0
Ans: x=-3 or x=-3.75

Q3450) Solve 4x^2+19x+21=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q3451) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q3452) Solve 26x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.5

Q3453) Solve 49x^2+50x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q3454) Solve 14x^2+28x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3455) Solve 12x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3456) Solve 6x^2+35x+49=0
Ans: x=-2.33 or x=-3.5

Q3457) Solve 16x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-2.5

Q3458) Solve 5x^2+41x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-7

Q3459) Solve 3x^2+28x+44=0
Ans: x=-2 or x=-7.33

Q3460) Solve 9x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.44 or x=-5

Q3461) Solve 10x^2+33x+26=0
Ans: x=-1.3 or x=-2

Q3462) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q3463) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q3464) Solve 48x^2+36x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q3465) Solve 25x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3466) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q3467) Solve 15x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q3468) Solve 13x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q3469) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q3470) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q3471) Solve 9x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q3472) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q3473) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q3474) Solve 6x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-6

Q3475) Solve 28x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q3476) Solve 27x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q3477) Solve 39x^2+40x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3478) Solve 9x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q3479) Solve 18x^2+31x+13=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q3480) Solve 28x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.43

Q3481) Solve 6x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.67

Q3482) Solve 17x^2+33x+16=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q3483) Solve 7x^2+24x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q3484) Solve 9x^2+28x+20=0
Ans: x=-1.11 or x=-2

Q3485) Solve 6x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q3486) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q3487) Solve 20x^2+43x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.15

Q3488) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q3489) Solve 17x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q3490) Solve 22x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.95 or x=-1

Q3491) Solve 16x^2+42x+27=0
Ans: x=-1.12 or x=-1.5

Q3492) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q3493) Solve 18x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.11

Q3494) Solve 48x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.37

Q3495) Solve 39x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.77

Q3496) Solve 6x^2+35x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.33

Q3497) Solve 16x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q3498) Solve 34x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q3499) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3500) Solve 29x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q3501) Solve 39x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.38

Q3502) Solve 3x^2+9x+6=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q3503) Solve 7x^2+15x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q3504) Solve 30x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.7

Q3505) Solve 14x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-2

Q3506) Solve 36x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.72

Q3507) Solve 34x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q3508) Solve 5x^2+34x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4.8

Q3509) Solve 18x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q3510) Solve 39x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q3511) Solve 3x^2+29x+46=0
Ans: x=-2 or x=-7.67

Q3512) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q3513) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q3514) Solve 44x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q3515) Solve 14x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q3516) Solve 3x^2+50x+32=0
Ans: x=-0.67 or x=-16

Q3517) Solve 7x^2+34x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.86

Q3518) Solve 7x^2+29x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.14

Q3519) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q3520) Solve 25x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.6

Q3521) Solve 10x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q3522) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q3523) Solve 30x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q3524) Solve 15x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.33

Q3525) Solve 3x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q3526) Solve 11x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q3527) Solve 3x^2+4x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q3528) Solve 32x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3529) Solve 3x^2+23x+42=0
Ans: x=-3 or x=-4.67

Q3530) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q3531) Solve 9x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-5

Q3532) Solve 16x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q3533) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q3534) Solve 40x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q3535) Solve 12x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.67

Q3536) Solve x^2+8x+15=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q3537) Solve 25x^2+34x+9=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q3538) Solve 16x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.37

Q3539) Solve 13x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q3540) Solve 2x^2+30x+28=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q3541) Solve 2x^2+20x+42=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q3542) Solve 44x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q3543) Solve 14x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3544) Solve 15x^2+37x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q3545) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q3546) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q3547) Solve 8x^2+37x+39=0
Ans: x=-1.62 or x=-3

Q3548) Solve 30x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q3549) Solve 35x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.8

Q3550) Solve 6x^2+31x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.67

Q3551) Solve 32x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q3552) Solve 12x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.75

Q3553) Solve 2x^2+19x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-7

Q3554) Solve 42x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.57

Q3555) Solve 9x^2+18x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3556) Solve 36x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.72

Q3557) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q3558) Solve 35x^2+42x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q3559) Solve 14x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-2

Q3560) Solve 15x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q3561) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q3562) Solve 15x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.4

Q3563) Solve 27x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.67

Q3564) Solve 3x^2+13x+14=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q3565) Solve 16x^2+49x+34=0
Ans: x=-1.06 or x=-2

Q3566) Solve 3x^2+16x+21=0
Ans: x=-2.33 or x=-3

Q3567) Solve 5x^2+36x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-6

Q3568) Solve 48x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.33

Q3569) Solve 8x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.75 or x=-5.5

Q3570) Solve 20x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q3571) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q3572) Solve x^2+38x+37=0
Ans: x=-1 or x=-37

Q3573) Solve 16x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.75

Q3574) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q3575) Solve 24x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3576) Solve 11x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q3577) Solve 40x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q3578) Solve 14x^2+41x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.93

Q3579) Solve 13x^2+34x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q3580) Solve 3x^2+28x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-8

Q3581) Solve 37x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q3582) Solve 2x^2+33x+31=0
Ans: x=-1 or x=-15.5

Q3583) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q3584) Solve 33x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q3585) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q3586) Solve 18x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.5

Q3587) Solve 10x^2+48x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-4

Q3588) Solve 3x^2+17x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q3589) Solve 27x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.67

Q3590) Solve x^2+14x+33=0
Ans: x=-3 or x=-11

Q3591) Solve 18x^2+49x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-1.5

Q3592) Solve 37x^2+38x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3593) Solve 15x^2+50x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q3594) Solve 20x^2+50x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3595) Solve 4x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q3596) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q3597) Solve 36x^2+20x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q3598) Solve 30x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q3599) Solve 8x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-4

Q3600) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q3601) Solve 16x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q3602) Solve 14x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q3603) Solve 10x^2+31x+22=0
Ans: x=-1.1 or x=-2

Q3604) Solve 12x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q3605) Solve 41x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3606) Solve 34x^2+36x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q3607) Solve 8x^2+21x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q3608) Solve 14x^2+39x+27=0
Ans: x=-1.29 or x=-1.5

Q3609) Solve 16x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q3610) Solve 2x^2+15x+13=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q3611) Solve 8x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.62 or x=-5

Q3612) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q3613) Solve 46x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.5

Q3614) Solve 3x^2+24x+36=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q3615) Solve 39x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.67

Q3616) Solve 9x^2+32x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.56

Q3617) Solve 39x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q3618) Solve 22x^2+43x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.45

Q3619) Solve 10x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.8

Q3620) Solve 8x^2+35x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.37

Q3621) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q3622) Solve 18x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.61 or x=-2

Q3623) Solve 24x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3624) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q3625) Solve 2x^2+43x+41=0
Ans: x=-1 or x=-20.5

Q3626) Solve 36x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-0.67

Q3627) Solve 50x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.6

Q3628) Solve 48x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.37

Q3629) Solve 24x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3630) Solve 2x^2+19x+45=0
Ans: x=-4.5 or x=-5

Q3631) Solve 24x^2+35x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.33

Q3632) Solve 10x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.2

Q3633) Solve 12x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q3634) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q3635) Solve 9x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q3636) Solve 10x^2+47x+28=0
Ans: x=-0.7 or x=-4

Q3637) Solve 14x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-2.5

Q3638) Solve 17x^2+45x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.65

Q3639) Solve 38x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q3640) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q3641) Solve 3x^2+50x+47=0
Ans: x=-1 or x=-15.67

Q3642) Solve 8x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q3643) Solve 10x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-3

Q3644) Solve 15x^2+39x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q3645) Solve 20x^2+41x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q3646) Solve 15x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q3647) Solve 26x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.31 or x=-1.5

Q3648) Solve 3x^2+19x+16=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q3649) Solve 11x^2+45x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.09

Q3650) Solve 33x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.33

Q3651) Solve 24x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q3652) Solve 21x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-1.67

Q3653) Solve 20x^2+22x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q3654) Solve 15x^2+45x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q3655) Solve 22x^2+50x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q3656) Solve 14x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-3

Q3657) Solve 30x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.33

Q3658) Solve 18x^2+34x+16=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q3659) Solve 9x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.33

Q3660) Solve 19x^2+41x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.16

Q3661) Solve 37x^2+38x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3662) Solve 12x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q3663) Solve 15x^2+50x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q3664) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q3665) Solve 7x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3666) Solve 8x^2+21x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q3667) Solve 18x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q3668) Solve 8x^2+24x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q3669) Solve 40x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.8

Q3670) Solve 13x^2+22x+9=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q3671) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q3672) Solve 2x^2+21x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-8

Q3673) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3674) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q3675) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q3676) Solve 13x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q3677) Solve 2x^2+18x+40=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q3678) Solve 16x^2+44x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q3679) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q3680) Solve 24x^2+50x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.75

Q3681) Solve 20x^2+34x+14=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q3682) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q3683) Solve 3x^2+23x+20=0
Ans: x=-1 or x=-6.67

Q3684) Solve 42x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q3685) Solve 42x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q3686) Solve 13x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q3687) Solve 44x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.75

Q3688) Solve 10x^2+39x+38=0
Ans: x=-1.9 or x=-2

Q3689) Solve 30x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q3690) Solve x^2+14x+48=0
Ans: x=-6 or x=-8

Q3691) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q3692) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q3693) Solve 35x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.6

Q3694) Solve 26x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q3695) Solve 18x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q3696) Solve 39x^2+46x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q3697) Solve 18x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.83

Q3698) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q3699) Solve 7x^2+38x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3.43

Q3700) Solve 6x^2+5x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q3701) Solve 9x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-4

Q3702) Solve 29x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3703) Solve 2x^2+20x+42=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q3704) Solve 50x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.8

Q3705) Solve 8x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q3706) Solve 34x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q3707) Solve 6x^2+34x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q3708) Solve 23x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q3709) Solve 11x^2+30x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q3710) Solve 6x^2+19x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q3711) Solve 24x^2+26x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q3712) Solve 3x^2+8x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q3713) Solve 12x^2+47x+33=0
Ans: x=-0.92 or x=-3

Q3714) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q3715) Solve 9x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-5

Q3716) Solve 14x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-2.5

Q3717) Solve 22x^2+44x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3718) Solve 14x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q3719) Solve 8x^2+37x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.62

Q3720) Solve 5x^2+31x+44=0
Ans: x=-2.2 or x=-4

Q3721) Solve 32x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.5

Q3722) Solve 9x^2+33x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q3723) Solve 5x^2+33x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-5

Q3724) Solve 18x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-1.5

Q3725) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q3726) Solve 9x^2+24x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q3727) Solve 42x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.71

Q3728) Solve 2x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q3729) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q3730) Solve 10x^2+33x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.3

Q3731) Solve 32x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.75

Q3732) Solve 5x^2+42x+49=0
Ans: x=-1.4 or x=-7

Q3733) Solve 6x^2+24x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q3734) Solve 2x^2+5x+3=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q3735) Solve 8x^2+20x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q3736) Solve 32x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.5

Q3737) Solve 28x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q3738) Solve 4x^2+22x+28=0
Ans: x=-2 or x=-3.5

Q3739) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3740) Solve 39x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3741) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q3742) Solve 16x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3743) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3744) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q3745) Solve 3x^2+35x+32=0
Ans: x=-1 or x=-10.67

Q3746) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q3747) Solve 30x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q3748) Solve 20x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q3749) Solve 2x^2+15x+27=0
Ans: x=-3 or x=-4.5

Q3750) Solve 30x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-1.33

Q3751) Solve 15x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q3752) Solve 45x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q3753) Solve 3x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q3754) Solve 7x^2+22x+15=0
Ans: x=-1 or x=-2.14

Q3755) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q3756) Solve 50x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.6

Q3757) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q3758) Solve 15x^2+34x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q3759) Solve 16x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q3760) Solve 13x^2+44x+36=0
Ans: x=-1.38 or x=-2

Q3761) Solve 11x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.91 or x=-3

Q3762) Solve 20x^2+40x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3763) Solve 2x^2+17x+33=0
Ans: x=-3 or x=-5.5

Q3764) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q3765) Solve 44x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q3766) Solve 5x^2+18x+13=0
Ans: x=-1 or x=-2.6

Q3767) Solve 30x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.2

Q3768) Solve 23x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q3769) Solve 20x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.2

Q3770) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q3771) Solve 9x^2+40x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.44

Q3772) Solve 10x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q3773) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q3774) Solve 2x^2+34x+32=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q3775) Solve 12x^2+18x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3776) Solve 8x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.75 or x=-5.5

Q3777) Solve 49x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.43

Q3778) Solve 30x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q3779) Solve 12x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q3780) Solve 9x^2+49x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4.44

Q3781) Solve 6x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-5

Q3782) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q3783) Solve 26x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q3784) Solve 8x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q3785) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q3786) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q3787) Solve 8x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q3788) Solve 42x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q3789) Solve 16x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q3790) Solve 3x^2+31x+50=0
Ans: x=-2 or x=-8.33

Q3791) Solve 42x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q3792) Solve 9x^2+38x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-3

Q3793) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q3794) Solve 15x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.67

Q3795) Solve 18x^2+45x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.33

Q3796) Solve 5x^2+36x+31=0
Ans: x=-1 or x=-6.2

Q3797) Solve 40x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q3798) Solve 24x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.5

Q3799) Solve x^2+24x+44=0
Ans: x=-2 or x=-22

Q3800) Solve 33x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-0.67

Q3801) Solve 28x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q3802) Solve 8x^2+37x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.62

Q3803) Solve 15x^2+35x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q3804) Solve 15x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-3

Q3805) Solve 8x^2+27x+22=0
Ans: x=-1.37 or x=-2

Q3806) Solve 9x^2+29x+22=0
Ans: x=-1.22 or x=-2

Q3807) Solve 10x^2+47x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.7

Q3808) Solve 12x^2+34x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.83

Q3809) Solve 35x^2+36x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3810) Solve 2x^2+16x+32=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q3811) Solve 5x^2+21x+18=0
Ans: x=-1.2 or x=-3

Q3812) Solve 3x^2+27x+24=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q3813) Solve 18x^2+43x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.39

Q3814) Solve 44x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.75

Q3815) Solve 40x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.5

Q3816) Solve 41x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q3817) Solve 24x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3818) Solve 42x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q3819) Solve 15x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.6

Q3820) Solve 4x^2+16x+12=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q3821) Solve 12x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q3822) Solve 10x^2+27x+18=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.5

Q3823) Solve 2x^2+20x+32=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q3824) Solve 28x^2+28x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q3825) Solve 6x^2+20x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q3826) Solve 30x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-1.33

Q3827) Solve x^2+14x+45=0
Ans: x=-5 or x=-9

Q3828) Solve 14x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q3829) Solve 32x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.5

Q3830) Solve 3x^2+19x+30=0
Ans: x=-3 or x=-3.33

Q3831) Solve 32x^2+34x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q3832) Solve 22x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q3833) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q3834) Solve 3x^2+35x+32=0
Ans: x=-1 or x=-10.67

Q3835) Solve 21x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.14

Q3836) Solve 6x^2+30x+36=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q3837) Solve 21x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3838) Solve 3x^2+22x+35=0
Ans: x=-2.33 or x=-5

Q3839) Solve 7x^2+32x+33=0
Ans: x=-1.57 or x=-3

Q3840) Solve 24x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1.33

Q3841) Solve 34x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.5

Q3842) Solve 4x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q3843) Solve 14x^2+47x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.86

Q3844) Solve 22x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q3845) Solve 45x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.89

Q3846) Solve 30x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q3847) Solve 26x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.38

Q3848) Solve 2x^2+20x+42=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q3849) Solve 21x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.43

Q3850) Solve 37x^2+39x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3851) Solve 9x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-3

Q3852) Solve 24x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.67

Q3853) Solve 7x^2+17x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q3854) Solve 34x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q3855) Solve 20x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.7

Q3856) Solve 30x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.83

Q3857) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q3858) Solve 7x^2+44x+45=0
Ans: x=-1.29 or x=-5

Q3859) Solve 35x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q3860) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q3861) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q3862) Solve 28x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q3863) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q3864) Solve 5x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.8 or x=-9

Q3865) Solve 14x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-2

Q3866) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q3867) Solve 28x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q3868) Solve 5x^2+31x+44=0
Ans: x=-2.2 or x=-4

Q3869) Solve 2x^2+27x+46=0
Ans: x=-2 or x=-11.5

Q3870) Solve 9x^2+24x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q3871) Solve 14x^2+30x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q3872) Solve 18x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.5

Q3873) Solve 7x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q3874) Solve 12x^2+50x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.17

Q3875) Solve 4x^2+22x+28=0
Ans: x=-2 or x=-3.5

Q3876) Solve 24x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3877) Solve 16x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-1.5

Q3878) Solve 45x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q3879) Solve 36x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.25

Q3880) Solve 8x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q3881) Solve 10x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q3882) Solve 6x^2+15x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3883) Solve 20x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-2

Q3884) Solve 2x^2+28x+48=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q3885) Solve 22x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.18

Q3886) Solve 4x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-6

Q3887) Solve 35x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.4

Q3888) Solve 2x^2+28x+26=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q3889) Solve 16x^2+38x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q3890) Solve 12x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q3891) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q3892) Solve 8x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q3893) Solve 4x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q3894) Solve 40x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.75

Q3895) Solve 35x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.8

Q3896) Solve 15x^2+34x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.6

Q3897) Solve 8x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-4.5

Q3898) Solve 5x^2+44x+39=0
Ans: x=-1 or x=-7.8

Q3899) Solve 24x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q3900) Solve 9x^2+31x+26=0
Ans: x=-1.44 or x=-2

Q3901) Solve 17x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q3902) Solve x^2+13x+42=0
Ans: x=-6 or x=-7

Q3903) Solve 30x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q3904) Solve 18x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.83

Q3905) Solve 18x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q3906) Solve 44x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q3907) Solve 16x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3908) Solve 45x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.8

Q3909) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q3910) Solve x^2+25x+46=0
Ans: x=-2 or x=-23

Q3911) Solve 4x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-8.5

Q3912) Solve 6x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q3913) Solve 37x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q3914) Solve 14x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.14

Q3915) Solve 39x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.67

Q3916) Solve 11x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-3

Q3917) Solve 28x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.5

Q3918) Solve 10x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-2

Q3919) Solve 30x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q3920) Solve 16x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q3921) Solve 28x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-0.75

Q3922) Solve 19x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q3923) Solve 40x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q3924) Solve x^2+9x+8=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q3925) Solve 3x^2+35x+32=0
Ans: x=-1 or x=-10.67

Q3926) Solve 24x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q3927) Solve 7x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q3928) Solve 45x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q3929) Solve 33x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.73

Q3930) Solve 16x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-1.5

Q3931) Solve 4x^2+25x+21=0
Ans: x=-1 or x=-5.25

Q3932) Solve 6x^2+35x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.83

Q3933) Solve 8x^2+16x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3934) Solve 38x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q3935) Solve 4x^2+11x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q3936) Solve 16x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.81 or x=-2

Q3937) Solve 14x^2+39x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-2

Q3938) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q3939) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q3940) Solve 12x^2+43x+38=0
Ans: x=-1.58 or x=-2

Q3941) Solve 24x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q3942) Solve 26x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q3943) Solve 4x^2+27x+44=0
Ans: x=-2.75 or x=-4

Q3944) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q3945) Solve 6x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q3946) Solve 12x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.75

Q3947) Solve 2x^2+16x+32=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q3948) Solve 11x^2+50x+39=0
Ans: x=-1 or x=-3.55

Q3949) Solve 12x^2+50x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.17

Q3950) Solve 18x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.22

Q3951) Solve 28x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q3952) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3953) Solve 11x^2+30x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q3954) Solve 42x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q3955) Solve 5x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q3956) Solve 16x^2+48x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.75

Q3957) Solve 22x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.27

Q3958) Solve 31x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q3959) Solve 2x^2+8x+8=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q3960) Solve 4x^2+24x+36=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q3961) Solve 20x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-1.5

Q3962) Solve 22x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q3963) Solve 46x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q3964) Solve 12x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3965) Solve 21x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q3966) Solve 27x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q3967) Solve 13x^2+39x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q3968) Solve 21x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.14

Q3969) Solve x^2+33x+32=0
Ans: x=-1 or x=-32

Q3970) Solve 50x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.6

Q3971) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q3972) Solve 42x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.67

Q3973) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q3974) Solve 14x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3975) Solve 10x^2+41x+33=0
Ans: x=-1.1 or x=-3

Q3976) Solve 2x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q3977) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q3978) Solve 4x^2+16x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q3979) Solve 17x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q3980) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q3981) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q3982) Solve 4x^2+21x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-4

Q3983) Solve 36x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q3984) Solve 38x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q3985) Solve 9x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.33

Q3986) Solve 6x^2+15x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3987) Solve 27x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q3988) Solve 18x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.61 or x=-2

Q3989) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q3990) Solve 6x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q3991) Solve 28x^2+26x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q3992) Solve 30x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.4

Q3993) Solve 12x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.75

Q3994) Solve 18x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.67

Q3995) Solve 8x^2+26x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q3996) Solve 44x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.75

Q3997) Solve 18x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q3998) Solve 2x^2+22x+36=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q3999) Solve 40x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.7

Q4000) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q4001) Solve 21x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.71

Q4002) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q4003) Solve 44x^2+49x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q4004) Solve 39x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q4005) Solve x^2+12x+35=0
Ans: x=-5 or x=-7

Q4006) Solve 5x^2+12x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q4007) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4008) Solve 17x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q4009) Solve 5x^2+18x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-3

Q4010) Solve 15x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.4

Q4011) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q4012) Solve 26x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q4013) Solve 28x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q4014) Solve 14x^2+39x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-2

Q4015) Solve 12x^2+40x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q4016) Solve 27x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.67

Q4017) Solve 6x^2+12x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4018) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q4019) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q4020) Solve 3x^2+35x+32=0
Ans: x=-1 or x=-10.67

Q4021) Solve 10x^2+43x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3.3

Q4022) Solve 5x^2+18x+16=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q4023) Solve 8x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q4024) Solve 35x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.29

Q4025) Solve 10x^2+37x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.2

Q4026) Solve 7x^2+25x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.57

Q4027) Solve 5x^2+22x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q4028) Solve 45x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.4

Q4029) Solve 10x^2+42x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q4030) Solve 48x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.67

Q4031) Solve 30x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q4032) Solve 44x^2+50x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q4033) Solve 14x^2+43x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q4034) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q4035) Solve 14x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q4036) Solve x^2+13x+12=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q4037) Solve 19x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q4038) Solve 21x^2+47x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.67

Q4039) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q4040) Solve 5x^2+35x+50=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q4041) Solve 28x^2+29x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q4042) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q4043) Solve 19x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q4044) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q4045) Solve 8x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q4046) Solve x^2+18x+32=0
Ans: x=-2 or x=-16

Q4047) Solve 12x^2+49x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.08

Q4048) Solve 29x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q4049) Solve 3x^2+25x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-7

Q4050) Solve 16x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q4051) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q4052) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q4053) Solve 16x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q4054) Solve 15x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.4

Q4055) Solve 14x^2+44x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.14

Q4056) Solve 4x^2+17x+15=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q4057) Solve 2x^2+45x+43=0
Ans: x=-1 or x=-21.5

Q4058) Solve 36x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.42

Q4059) Solve 6x^2+32x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q4060) Solve 3x^2+12x+12=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q4061) Solve 3x^2+22x+39=0
Ans: x=-3 or x=-4.33

Q4062) Solve 31x^2+32x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4063) Solve 2x^2+38x+36=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q4064) Solve 43x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q4065) Solve 32x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q4066) Solve 20x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q4067) Solve 10x^2+24x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q4068) Solve 8x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q4069) Solve 24x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.12

Q4070) Solve 25x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q4071) Solve 23x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4072) Solve x^2+20x+36=0
Ans: x=-2 or x=-18

Q4073) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q4074) Solve 3x^2+18x+15=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q4075) Solve 10x^2+42x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q4076) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q4077) Solve x^2+46x+45=0
Ans: x=-1 or x=-45

Q4078) Solve 8x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-4

Q4079) Solve 4x^2+8x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4080) Solve 7x^2+36x+44=0
Ans: x=-2 or x=-3.14

Q4081) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4082) Solve 39x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q4083) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q4084) Solve 26x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q4085) Solve 30x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q4086) Solve 39x^2+46x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q4087) Solve 6x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4088) Solve 15x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.67

Q4089) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q4090) Solve 9x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.44 or x=-5

Q4091) Solve 2x^2+31x+29=0
Ans: x=-1 or x=-14.5

Q4092) Solve 4x^2+46x+42=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q4093) Solve x^2+11x+18=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q4094) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q4095) Solve 3x^2+26x+48=0
Ans: x=-2.67 or x=-6

Q4096) Solve 27x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.44

Q4097) Solve 15x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q4098) Solve 4x^2+30x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q4099) Solve 17x^2+46x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.71

Q4100) Solve 6x^2+31x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.17

Q4101) Solve 50x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q4102) Solve 11x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4103) Solve 16x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q4104) Solve 24x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.83

Q4105) Solve 12x^2+48x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4106) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q4107) Solve 42x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q4108) Solve 48x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q4109) Solve 5x^2+44x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-8

Q4110) Solve 40x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.37

Q4111) Solve 3x^2+36x+33=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q4112) Solve 4x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-6

Q4113) Solve 4x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q4114) Solve 45x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.44

Q4115) Solve 7x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-5

Q4116) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q4117) Solve 9x^2+33x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q4118) Solve 28x^2+49x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q4119) Solve 26x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q4120) Solve 14x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q4121) Solve 28x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q4122) Solve 25x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.6

Q4123) Solve 7x^2+41x+34=0
Ans: x=-1 or x=-4.86

Q4124) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q4125) Solve 44x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q4126) Solve 4x^2+39x+35=0
Ans: x=-1 or x=-8.75

Q4127) Solve 38x^2+40x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q4128) Solve x^2+15x+50=0
Ans: x=-5 or x=-10

Q4129) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q4130) Solve 8x^2+31x+30=0
Ans: x=-1.87 or x=-2

Q4131) Solve 15x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q4132) Solve 12x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q4133) Solve 28x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.75

Q4134) Solve 12x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-2.5

Q4135) Solve 13x^2+41x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.15

Q4136) Solve 3x^2+11x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q4137) Solve 10x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-4

Q4138) Solve 6x^2+29x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.83

Q4139) Solve 25x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.8

Q4140) Solve 20x^2+42x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q4141) Solve 16x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.75

Q4142) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q4143) Solve 10x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q4144) Solve 4x^2+44x+40=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q4145) Solve 30x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q4146) Solve 48x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q4147) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q4148) Solve 24x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q4149) Solve 24x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q4150) Solve 44x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.73

Q4151) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q4152) Solve 4x^2+14x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q4153) Solve 24x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q4154) Solve x^2+15x+50=0
Ans: x=-5 or x=-10

Q4155) Solve 4x^2+12x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q4156) Solve 38x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q4157) Solve 12x^2+46x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q4158) Solve 44x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q4159) Solve 20x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q4160) Solve 13x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.77 or x=-3

Q4161) Solve 2x^2+39x+37=0
Ans: x=-1 or x=-18.5

Q4162) Solve 10x^2+33x+26=0
Ans: x=-1.3 or x=-2

Q4163) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q4164) Solve 30x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q4165) Solve 5x^2+36x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-6

Q4166) Solve 5x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q4167) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q4168) Solve 7x^2+37x+30=0
Ans: x=-1 or x=-4.29

Q4169) Solve 7x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q4170) Solve 48x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q4171) Solve 18x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.22

Q4172) Solve 9x^2+31x+26=0
Ans: x=-1.44 or x=-2

Q4173) Solve 40x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q4174) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q4175) Solve 7x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-3

Q4176) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q4177) Solve 40x^2+46x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.9

Q4178) Solve 20x^2+42x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q4179) Solve 2x^2+39x+37=0
Ans: x=-1 or x=-18.5

Q4180) Solve 21x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.33

Q4181) Solve 33x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q4182) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q4183) Solve 7x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.14 or x=-6

Q4184) Solve x^2+42x+41=0
Ans: x=-1 or x=-41

Q4185) Solve 16x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q4186) Solve 21x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q4187) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q4188) Solve 12x^2+46x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q4189) Solve 9x^2+30x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.67

Q4190) Solve 14x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q4191) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q4192) Solve 18x^2+41x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.28

Q4193) Solve 28x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q4194) Solve 36x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q4195) Solve 4x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-6

Q4196) Solve 46x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q4197) Solve 30x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.9

Q4198) Solve 5x^2+31x+44=0
Ans: x=-2.2 or x=-4

Q4199) Solve 9x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.67

Q4200) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4201) Solve 44x^2+44x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q4202) Solve 15x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.33

Q4203) Solve 12x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.75

Q4204) Solve 6x^2+17x+10=0
Ans: x=-0.83 or x=-2

Q4205) Solve 9x^2+38x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-3

Q4206) Solve 20x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.9

Q4207) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4208) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q4209) Solve 14x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-2.5

Q4210) Solve 9x^2+30x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q4211) Solve 18x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.78

Q4212) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q4213) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q4214) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q4215) Solve 30x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q4216) Solve 6x^2+40x+34=0
Ans: x=-1 or x=-5.67

Q4217) Solve 3x^2+24x+45=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q4218) Solve 39x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q4219) Solve 40x^2+42x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q4220) Solve 24x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q4221) Solve 22x^2+45x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q4222) Solve 2x^2+15x+27=0
Ans: x=-3 or x=-4.5

Q4223) Solve 3x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-10

Q4224) Solve 26x^2+43x+17=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q4225) Solve 21x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q4226) Solve 33x^2+36x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4227) Solve 10x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-3

Q4228) Solve 14x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-2

Q4229) Solve 20x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q4230) Solve 20x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.5

Q4231) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q4232) Solve 7x^2+22x+16=0
Ans: x=-1.14 or x=-2

Q4233) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q4234) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q4235) Solve 9x^2+31x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.44

Q4236) Solve 25x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q4237) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q4238) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q4239) Solve 49x^2+50x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4240) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q4241) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q4242) Solve 17x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q4243) Solve 7x^2+29x+24=0
Ans: x=-1.14 or x=-3

Q4244) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4245) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q4246) Solve 22x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q4247) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q4248) Solve 18x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4249) Solve 6x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q4250) Solve 9x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.56 or x=-5

Q4251) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q4252) Solve 18x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q4253) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q4254) Solve 2x^2+25x+42=0
Ans: x=-2 or x=-10.5

Q4255) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q4256) Solve 27x^2+50x+23=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q4257) Solve 38x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.63

Q4258) Solve 9x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-4

Q4259) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q4260) Solve 23x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4261) Solve 12x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q4262) Solve x^2+38x+37=0
Ans: x=-1 or x=-37

Q4263) Solve 48x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q4264) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q4265) Solve 27x^2+48x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q4266) Solve 32x^2+50x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-1.5

Q4267) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q4268) Solve 13x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q4269) Solve 12x^2+24x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4270) Solve x^2+14x+48=0
Ans: x=-6 or x=-8

Q4271) Solve 3x^2+16x+16=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q4272) Solve 20x^2+44x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q4273) Solve 14x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.5

Q4274) Solve 5x^2+24x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2.8

Q4275) Solve 15x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q4276) Solve 24x^2+24x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q4277) Solve x^2+12x+36=0
Ans: x=-6 or x=-6

Q4278) Solve 11x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q4279) Solve 7x^2+41x+34=0
Ans: x=-1 or x=-4.86

Q4280) Solve 2x^2+24x+22=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q4281) Solve 3x^2+44x+41=0
Ans: x=-1 or x=-13.67

Q4282) Solve 15x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q4283) Solve 4x^2+33x+29=0
Ans: x=-1 or x=-7.25

Q4284) Solve 8x^2+33x+25=0
Ans: x=-1 or x=-3.12

Q4285) Solve 2x^2+10x+12=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q4286) Solve 9x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q4287) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q4288) Solve 15x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q4289) Solve 4x^2+26x+42=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q4290) Solve 32x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q4291) Solve 5x^2+27x+36=0
Ans: x=-2.4 or x=-3

Q4292) Solve 28x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q4293) Solve 8x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-4

Q4294) Solve 26x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4295) Solve 25x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q4296) Solve 15x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.2

Q4297) Solve 16x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q4298) Solve 26x^2+48x+22=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q4299) Solve 34x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q4300) Solve 24x^2+39x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q4301) Solve 32x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q4302) Solve 15x^2+46x+32=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q4303) Solve 28x^2+45x+17=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q4304) Solve 4x^2+39x+35=0
Ans: x=-1 or x=-8.75

Q4305) Solve 31x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q4306) Solve 30x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.17

Q4307) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q4308) Solve 20x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.2

Q4309) Solve 11x^2+41x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.73

Q4310) Solve 14x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q4311) Solve 4x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q4312) Solve 6x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.5

Q4313) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q4314) Solve 6x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q4315) Solve 3x^2+13x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q4316) Solve 16x^2+43x+22=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q4317) Solve x^2+48x+47=0
Ans: x=-1 or x=-47

Q4318) Solve 9x^2+42x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q4319) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q4320) Solve 11x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q4321) Solve 34x^2+36x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q4322) Solve 2x^2+48x+46=0
Ans: x=-1 or x=-23

Q4323) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q4324) Solve 6x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q4325) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q4326) Solve 2x^2+48x+46=0
Ans: x=-1 or x=-23

Q4327) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q4328) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q4329) Solve 41x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q4330) Solve 6x^2+17x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q4331) Solve 10x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q4332) Solve 16x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q4333) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q4334) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q4335) Solve 11x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-3

Q4336) Solve 15x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.33

Q4337) Solve 32x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4338) Solve 36x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-0.75

Q4339) Solve 16x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.75

Q4340) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4341) Solve 21x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q4342) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q4343) Solve 39x^2+43x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q4344) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4345) Solve 22x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q4346) Solve 4x^2+23x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3.75

Q4347) Solve 39x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q4348) Solve 7x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q4349) Solve 5x^2+46x+41=0
Ans: x=-1 or x=-8.2

Q4350) Solve 12x^2+42x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q4351) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q4352) Solve 18x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q4353) Solve 10x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q4354) Solve 5x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q4355) Solve 12x^2+43x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.58

Q4356) Solve 2x^2+15x+28=0
Ans: x=-3.5 or x=-4

Q4357) Solve 20x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.75

Q4358) Solve 45x^2+48x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q4359) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q4360) Solve 35x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4361) Solve 2x^2+12x+18=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q4362) Solve 3x^2+23x+34=0
Ans: x=-2 or x=-5.67

Q4363) Solve 30x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q4364) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q4365) Solve 8x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q4366) Solve 5x^2+30x+25=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q4367) Solve 20x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-1.5

Q4368) Solve 12x^2+50x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q4369) Solve 8x^2+46x+38=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q4370) Solve 23x^2+50x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q4371) Solve 8x^2+26x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q4372) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q4373) Solve 6x^2+41x+35=0
Ans: x=-1 or x=-5.83

Q4374) Solve 41x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q4375) Solve 3x^2+34x+31=0
Ans: x=-1 or x=-10.33

Q4376) Solve 9x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-4

Q4377) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q4378) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q4379) Solve x^2+11x+18=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q4380) Solve 17x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q4381) Solve 3x^2+20x+33=0
Ans: x=-3 or x=-3.67

Q4382) Solve 45x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.44

Q4383) Solve 16x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4384) Solve 28x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q4385) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q4386) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q4387) Solve 9x^2+24x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q4388) Solve 24x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-1.5

Q4389) Solve 10x^2+41x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.1

Q4390) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q4391) Solve 15x^2+30x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4392) Solve 13x^2+27x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q4393) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q4394) Solve 20x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q4395) Solve 4x^2+31x+46=0
Ans: x=-2 or x=-5.75

Q4396) Solve 16x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q4397) Solve 32x^2+33x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4398) Solve 16x^2+42x+27=0
Ans: x=-1.12 or x=-1.5

Q4399) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q4400) Solve x^2+50x+49=0
Ans: x=-1 or x=-49

Q4401) Solve 20x^2+44x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q4402) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q4403) Solve 14x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.86

Q4404) Solve 30x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q4405) Solve 5x^2+46x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-9

Q4406) Solve 13x^2+34x+16=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q4407) Solve 12x^2+14x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4408) Solve 3x^2+14x+11=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q4409) Solve 50x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q4410) Solve 2x^2+14x+12=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q4411) Solve 27x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.89

Q4412) Solve 27x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q4413) Solve 13x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q4414) Solve 15x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-3

Q4415) Solve 33x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q4416) Solve 8x^2+30x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q4417) Solve 28x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.21 or x=-1.5

Q4418) Solve 49x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.57

Q4419) Solve 26x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.5

Q4420) Solve 7x^2+27x+26=0
Ans: x=-1.86 or x=-2

Q4421) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q4422) Solve 16x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q4423) Solve 3x^2+49x+46=0
Ans: x=-1 or x=-15.33

Q4424) Solve 15x^2+31x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.07

Q4425) Solve 14x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q4426) Solve 39x^2+42x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q4427) Solve 6x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.67

Q4428) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q4429) Solve 7x^2+48x+36=0
Ans: x=-0.86 or x=-6

Q4430) Solve 12x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.75

Q4431) Solve 26x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.31

Q4432) Solve 5x^2+19x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2.8

Q4433) Solve 24x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q4434) Solve 15x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q4435) Solve 19x^2+50x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.63

Q4436) Solve 11x^2+49x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.45

Q4437) Solve 6x^2+27x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q4438) Solve 20x^2+50x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q4439) Solve 16x^2+44x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q4440) Solve 5x^2+29x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.8

Q4441) Solve 50x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q4442) Solve 12x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q4443) Solve 19x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q4444) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q4445) Solve 24x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q4446) Solve 4x^2+27x+44=0
Ans: x=-2.75 or x=-4

Q4447) Solve 8x^2+42x+34=0
Ans: x=-1 or x=-4.25

Q4448) Solve 14x^2+28x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4449) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4450) Solve 7x^2+45x+38=0
Ans: x=-1 or x=-5.43

Q4451) Solve 23x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q4452) Solve 6x^2+37x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-5

Q4453) Solve 5x^2+42x+37=0
Ans: x=-1 or x=-7.4

Q4454) Solve 10x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-3.5

Q4455) Solve 15x^2+38x+24=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.33

Q4456) Solve 50x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q4457) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4458) Solve 9x^2+35x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.89

Q4459) Solve 18x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-2.5

Q4460) Solve 40x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q4461) Solve 13x^2+44x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.38

Q4462) Solve 18x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q4463) Solve 20x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.25

Q4464) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q4465) Solve x^2+49x+48=0
Ans: x=-1 or x=-48

Q4466) Solve 11x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-3

Q4467) Solve 23x^2+46x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4468) Solve 15x^2+46x+32=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q4469) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q4470) Solve 11x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.91 or x=-3

Q4471) Solve 6x^2+35x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.33

Q4472) Solve 28x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q4473) Solve 5x^2+33x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-5

Q4474) Solve 8x^2+35x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.37

Q4475) Solve 6x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-4

Q4476) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q4477) Solve 4x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q4478) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q4479) Solve 33x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.33

Q4480) Solve 28x^2+29x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q4481) Solve 10x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-4

Q4482) Solve 13x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q4483) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q4484) Solve 44x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4485) Solve 5x^2+31x+48=0
Ans: x=-3 or x=-3.2

Q4486) Solve x^2+11x+24=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q4487) Solve 14x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q4488) Solve 22x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4489) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q4490) Solve 7x^2+42x+35=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q4491) Solve 49x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.86

Q4492) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q4493) Solve 12x^2+43x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.25

Q4494) Solve 32x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q4495) Solve 5x^2+20x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q4496) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q4497) Solve 17x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q4498) Solve 44x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.75

Q4499) Solve 4x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q4500) Solve 14x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q4501) Solve 18x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.33

Q4502) Solve 12x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q4503) Solve 9x^2+18x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4504) Solve 36x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q4505) Solve 4x^2+31x+46=0
Ans: x=-2 or x=-5.75

Q4506) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q4507) Solve 36x^2+39x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q4508) Solve 13x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q4509) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q4510) Solve 44x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.55

Q4511) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q4512) Solve 26x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q4513) Solve 18x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.22

Q4514) Solve 35x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q4515) Solve 12x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q4516) Solve 33x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.67

Q4517) Solve 35x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.71

Q4518) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q4519) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q4520) Solve 20x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.9

Q4521) Solve 5x^2+25x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q4522) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q4523) Solve 38x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q4524) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q4525) Solve 12x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q4526) Solve 24x^2+50x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.75

Q4527) Solve 41x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q4528) Solve 16x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q4529) Solve 42x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q4530) Solve 7x^2+25x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.57

Q4531) Solve 12x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-2

Q4532) Solve 26x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q4533) Solve 27x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.11

Q4534) Solve 14x^2+48x+40=0
Ans: x=-1.43 or x=-2

Q4535) Solve 6x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-5.5

Q4536) Solve 18x^2+45x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q4537) Solve 24x^2+49x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q4538) Solve 24x^2+41x+17=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q4539) Solve 38x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.74

Q4540) Solve 45x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.47

Q4541) Solve 19x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q4542) Solve 32x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q4543) Solve 24x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.25

Q4544) Solve 15x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q4545) Solve 6x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.33

Q4546) Solve 6x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-5.5

Q4547) Solve 36x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q4548) Solve 2x^2+33x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-15

Q4549) Solve 28x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.21

Q4550) Solve 21x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.43

Q4551) Solve 21x^2+45x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q4552) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4553) Solve x^2+42x+41=0
Ans: x=-1 or x=-41

Q4554) Solve 7x^2+24x+20=0
Ans: x=-1.43 or x=-2

Q4555) Solve 50x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q4556) Solve 15x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q4557) Solve 6x^2+16x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q4558) Solve 8x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.75

Q4559) Solve 4x^2+29x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-5

Q4560) Solve 21x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.71

Q4561) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q4562) Solve 27x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.78

Q4563) Solve 10x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.6

Q4564) Solve 10x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q4565) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q4566) Solve 3x^2+15x+12=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q4567) Solve 6x^2+35x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.33

Q4568) Solve 23x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q4569) Solve 32x^2+34x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.56

Q4570) Solve 42x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q4571) Solve 20x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.9

Q4572) Solve 16x^2+38x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-1.5

Q4573) Solve 44x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q4574) Solve 9x^2+23x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q4575) Solve 4x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-10

Q4576) Solve 33x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.33

Q4577) Solve 4x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q4578) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q4579) Solve 10x^2+41x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.1

Q4580) Solve 5x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-6

Q4581) Solve 2x^2+37x+35=0
Ans: x=-1 or x=-17.5

Q4582) Solve 8x^2+36x+28=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q4583) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q4584) Solve 10x^2+37x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.2

Q4585) Solve 31x^2+32x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4586) Solve 48x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.17

Q4587) Solve 29x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q4588) Solve 36x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q4589) Solve 18x^2+45x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.33

Q4590) Solve 50x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q4591) Solve 16x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q4592) Solve 48x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.67

Q4593) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q4594) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q4595) Solve 14x^2+49x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q4596) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q4597) Solve x^2+12x+27=0
Ans: x=-3 or x=-9

Q4598) Solve 10x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q4599) Solve 12x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q4600) Solve 22x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4601) Solve 15x^2+32x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.13

Q4602) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q4603) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q4604) Solve 2x^2+10x+12=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q4605) Solve 24x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q4606) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q4607) Solve 9x^2+32x+28=0
Ans: x=-1.56 or x=-2

Q4608) Solve 43x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4609) Solve 15x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q4610) Solve 3x^2+34x+31=0
Ans: x=-1 or x=-10.33

Q4611) Solve 6x^2+32x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q4612) Solve 4x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-9

Q4613) Solve 14x^2+45x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.21

Q4614) Solve 38x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q4615) Solve 3x^2+39x+36=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q4616) Solve 5x^2+32x+44=0
Ans: x=-2 or x=-4.4

Q4617) Solve 16x^2+37x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.31

Q4618) Solve 15x^2+49x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q4619) Solve 9x^2+43x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.78

Q4620) Solve 24x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.87

Q4621) Solve 48x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q4622) Solve 2x^2+9x+10=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q4623) Solve 22x^2+49x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.23

Q4624) Solve 3x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q4625) Solve 5x^2+13x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q4626) Solve 3x^2+29x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-9

Q4627) Solve 25x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q4628) Solve 12x^2+47x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.67

Q4629) Solve 16x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.25

Q4630) Solve 30x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q4631) Solve 12x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q4632) Solve 18x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1.5

Q4633) Solve 6x^2+26x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q4634) Solve 2x^2+21x+19=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q4635) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q4636) Solve 9x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q4637) Solve 6x^2+31x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.17

Q4638) Solve 6x^2+29x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.83

Q4639) Solve 19x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q4640) Solve 18x^2+49x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-1.5

Q4641) Solve 6x^2+35x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.83

Q4642) Solve 21x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q4643) Solve 35x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.86

Q4644) Solve 3x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q4645) Solve 36x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q4646) Solve 46x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q4647) Solve 42x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.71

Q4648) Solve 8x^2+46x+38=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q4649) Solve 9x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-5

Q4650) Solve 32x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.06

Q4651) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q4652) Solve 44x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.45

Q4653) Solve 8x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.25

Q4654) Solve 2x^2+27x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-12

Q4655) Solve 24x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.25

Q4656) Solve 50x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q4657) Solve 36x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.56

Q4658) Solve 32x^2+33x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4659) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q4660) Solve 18x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q4661) Solve 4x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q4662) Solve 41x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q4663) Solve 6x^2+35x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.33

Q4664) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q4665) Solve 12x^2+47x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.67

Q4666) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q4667) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q4668) Solve 9x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-5

Q4669) Solve 3x^2+23x+34=0
Ans: x=-2 or x=-5.67

Q4670) Solve 5x^2+32x+44=0
Ans: x=-2 or x=-4.4

Q4671) Solve 3x^2+19x+28=0
Ans: x=-2.33 or x=-4

Q4672) Solve 8x^2+25x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.12

Q4673) Solve x^2+9x+8=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q4674) Solve 9x^2+25x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q4675) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q4676) Solve 2x^2+15x+13=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q4677) Solve 21x^2+33x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q4678) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q4679) Solve 20x^2+46x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.3

Q4680) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q4681) Solve 28x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.29

Q4682) Solve 14x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q4683) Solve 6x^2+37x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-4.5

Q4684) Solve 7x^2+23x+18=0
Ans: x=-1.29 or x=-2

Q4685) Solve 6x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q4686) Solve x^2+12x+27=0
Ans: x=-3 or x=-9

Q4687) Solve 27x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.22

Q4688) Solve 6x^2+28x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q4689) Solve 12x^2+48x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4690) Solve 15x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.4

Q4691) Solve 9x^2+12x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q4692) Solve 22x^2+47x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q4693) Solve 40x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q4694) Solve 7x^2+40x+33=0
Ans: x=-1 or x=-4.71

Q4695) Solve 12x^2+38x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q4696) Solve 39x^2+42x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q4697) Solve 28x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q4698) Solve 9x^2+42x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q4699) Solve 24x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q4700) Solve 50x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.6

Q4701) Solve 24x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q4702) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q4703) Solve 42x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.64

Q4704) Solve 4x^2+27x+44=0
Ans: x=-2.75 or x=-4

Q4705) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q4706) Solve 5x^2+42x+37=0
Ans: x=-1 or x=-7.4

Q4707) Solve 2x^2+19x+42=0
Ans: x=-3.5 or x=-6

Q4708) Solve 50x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q4709) Solve 24x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q4710) Solve 6x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q4711) Solve 12x^2+44x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.17

Q4712) Solve 35x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.4

Q4713) Solve 7x^2+29x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.14

Q4714) Solve 32x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.25

Q4715) Solve 17x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q4716) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q4717) Solve 40x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q4718) Solve 37x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q4719) Solve 42x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.29

Q4720) Solve 18x^2+38x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q4721) Solve 13x^2+46x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.54

Q4722) Solve 46x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q4723) Solve 30x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q4724) Solve 31x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q4725) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q4726) Solve 31x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4727) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q4728) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q4729) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q4730) Solve 44x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q4731) Solve 13x^2+37x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.85

Q4732) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q4733) Solve 49x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.43

Q4734) Solve 10x^2+35x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q4735) Solve 30x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q4736) Solve 10x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-4.5

Q4737) Solve 50x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.6

Q4738) Solve 21x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q4739) Solve 6x^2+29x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.83

Q4740) Solve 25x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q4741) Solve 2x^2+17x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-6

Q4742) Solve 22x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q4743) Solve 38x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q4744) Solve 12x^2+41x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.75

Q4745) Solve 3x^2+48x+45=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q4746) Solve 11x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-4

Q4747) Solve 16x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q4748) Solve 14x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q4749) Solve 18x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q4750) Solve 8x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.5

Q4751) Solve 7x^2+32x+25=0
Ans: x=-1 or x=-3.57

Q4752) Solve 12x^2+26x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q4753) Solve 22x^2+49x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.73

Q4754) Solve 3x^2+45x+42=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q4755) Solve 5x^2+36x+31=0
Ans: x=-1 or x=-6.2

Q4756) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q4757) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q4758) Solve 22x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q4759) Solve 6x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.33

Q4760) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q4761) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q4762) Solve 25x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.4

Q4763) Solve 25x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.8

Q4764) Solve 12x^2+22x+10=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q4765) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q4766) Solve 2x^2+17x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-6

Q4767) Solve x^2+15x+44=0
Ans: x=-4 or x=-11

Q4768) Solve 10x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-3.5

Q4769) Solve 25x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.8

Q4770) Solve 3x^2+28x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-8

Q4771) Solve 5x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-7

Q4772) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q4773) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q4774) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q4775) Solve 30x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-1.5

Q4776) Solve x^2+26x+48=0
Ans: x=-2 or x=-24

Q4777) Solve 2x^2+18x+28=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q4778) Solve x^2+8x+16=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q4779) Solve 18x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.78

Q4780) Solve 8x^2+23x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q4781) Solve 13x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.85 or x=-3

Q4782) Solve 22x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q4783) Solve 3x^2+20x+32=0
Ans: x=-2.67 or x=-4

Q4784) Solve 44x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q4785) Solve 11x^2+32x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.91

Q4786) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q4787) Solve 5x^2+28x+39=0
Ans: x=-2.6 or x=-3

Q4788) Solve 12x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.83

Q4789) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q4790) Solve x^2+9x+18=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q4791) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q4792) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q4793) Solve 7x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q4794) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4795) Solve 8x^2+41x+33=0
Ans: x=-1 or x=-4.12

Q4796) Solve 8x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-4

Q4797) Solve 9x^2+25x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q4798) Solve 27x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q4799) Solve 7x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-6

Q4800) Solve 14x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q4801) Solve 8x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q4802) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q4803) Solve 10x^2+31x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.1

Q4804) Solve 2x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-23

Q4805) Solve 6x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-5.5

Q4806) Solve 21x^2+33x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q4807) Solve 5x^2+27x+34=0
Ans: x=-2 or x=-3.4

Q4808) Solve 9x^2+49x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4.44

Q4809) Solve 29x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q4810) Solve 10x^2+41x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.1

Q4811) Solve 7x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q4812) Solve 6x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q4813) Solve 7x^2+25x+22=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q4814) Solve 3x^2+22x+35=0
Ans: x=-2.33 or x=-5

Q4815) Solve 4x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q4816) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q4817) Solve 14x^2+45x+34=0
Ans: x=-1.21 or x=-2

Q4818) Solve 4x^2+28x+45=0
Ans: x=-2.5 or x=-4.5

Q4819) Solve 8x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q4820) Solve 11x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-2

Q4821) Solve 10x^2+39x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-2.5

Q4822) Solve 3x^2+23x+34=0
Ans: x=-2 or x=-5.67

Q4823) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q4824) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q4825) Solve 3x^2+40x+37=0
Ans: x=-1 or x=-12.33

Q4826) Solve 2x^2+39x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-19

Q4827) Solve 17x^2+50x+32=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q4828) Solve 24x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q4829) Solve 32x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q4830) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q4831) Solve 17x^2+43x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q4832) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q4833) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q4834) Solve 44x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.55

Q4835) Solve 22x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q4836) Solve 10x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q4837) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4838) Solve 3x^2+19x+16=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q4839) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4840) Solve 34x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q4841) Solve 46x^2+48x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q4842) Solve 48x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.33

Q4843) Solve 3x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-8

Q4844) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q4845) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q4846) Solve 36x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q4847) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q4848) Solve 5x^2+45x+40=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q4849) Solve 14x^2+28x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4850) Solve 2x^2+19x+30=0
Ans: x=-2 or x=-7.5

Q4851) Solve 5x^2+32x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-5

Q4852) Solve 50x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q4853) Solve x^2+12x+36=0
Ans: x=-6 or x=-6

Q4854) Solve 10x^2+37x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.2

Q4855) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q4856) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4857) Solve 4x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-9

Q4858) Solve 12x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q4859) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q4860) Solve 10x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q4861) Solve 4x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q4862) Solve 46x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4863) Solve 14x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-2.5

Q4864) Solve 19x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q4865) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q4866) Solve 31x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q4867) Solve 44x^2+49x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q4868) Solve 6x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4869) Solve 7x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.14 or x=-6

Q4870) Solve 2x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q4871) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q4872) Solve 32x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.5

Q4873) Solve 25x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q4874) Solve 19x^2+20x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q4875) Solve 9x^2+27x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.67

Q4876) Solve 21x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.67

Q4877) Solve 2x^2+25x+23=0
Ans: x=-1 or x=-11.5

Q4878) Solve 15x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q4879) Solve 2x^2+45x+43=0
Ans: x=-1 or x=-21.5

Q4880) Solve 28x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.14

Q4881) Solve 12x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.67

Q4882) Solve 18x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.67

Q4883) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q4884) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q4885) Solve x^2+38x+37=0
Ans: x=-1 or x=-37

Q4886) Solve 18x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.72 or x=-2

Q4887) Solve 4x^2+25x+34=0
Ans: x=-2 or x=-4.25

Q4888) Solve 6x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q4889) Solve 36x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.61

Q4890) Solve 48x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q4891) Solve 27x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.33

Q4892) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q4893) Solve 31x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q4894) Solve 17x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q4895) Solve 11x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q4896) Solve 24x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q4897) Solve 6x^2+37x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-4.5

Q4898) Solve 45x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.33

Q4899) Solve 3x^2+25x+38=0
Ans: x=-2 or x=-6.33

Q4900) Solve 8x^2+22x+15=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q4901) Solve 3x^2+16x+13=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q4902) Solve 8x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q4903) Solve 32x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.12

Q4904) Solve 39x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q4905) Solve 13x^2+27x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q4906) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q4907) Solve 24x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q4908) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q4909) Solve 27x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.89

Q4910) Solve 5x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q4911) Solve 32x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.12

Q4912) Solve 5x^2+31x+48=0
Ans: x=-3 or x=-3.2

Q4913) Solve 9x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q4914) Solve 29x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4915) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q4916) Solve 10x^2+45x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q4917) Solve 2x^2+10x+12=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q4918) Solve 24x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q4919) Solve 26x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q4920) Solve 6x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.67

Q4921) Solve 9x^2+27x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.67

Q4922) Solve 5x^2+27x+28=0
Ans: x=-1.4 or x=-4

Q4923) Solve 8x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-3

Q4924) Solve 24x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.67

Q4925) Solve 30x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.83

Q4926) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q4927) Solve 13x^2+38x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.92

Q4928) Solve 2x^2+25x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-10

Q4929) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q4930) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q4931) Solve 49x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.43

Q4932) Solve 9x^2+36x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.33

Q4933) Solve 26x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q4934) Solve 7x^2+36x+44=0
Ans: x=-2 or x=-3.14

Q4935) Solve 8x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q4936) Solve 33x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.33

Q4937) Solve 23x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q4938) Solve 4x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-8.5

Q4939) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q4940) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4941) Solve 10x^2+45x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q4942) Solve 16x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q4943) Solve 5x^2+15x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q4944) Solve 6x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-8

Q4945) Solve 15x^2+38x+24=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.33

Q4946) Solve 14x^2+43x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-3

Q4947) Solve 26x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.31

Q4948) Solve 23x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q4949) Solve 32x^2+33x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4950) Solve 14x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.71

Q4951) Solve 20x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-1.5

Q4952) Solve 9x^2+28x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.11

Q4953) Solve 20x^2+49x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.45

Q4954) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q4955) Solve 9x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-5

Q4956) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4957) Solve 44x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.75

Q4958) Solve 20x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q4959) Solve 5x^2+13x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q4960) Solve x^2+24x+23=0
Ans: x=-1 or x=-23

Q4961) Solve 28x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.75

Q4962) Solve 2x^2+26x+24=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q4963) Solve 18x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q4964) Solve 20x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q4965) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q4966) Solve 20x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-2

Q4967) Solve 2x^2+26x+44=0
Ans: x=-2 or x=-11

Q4968) Solve 10x^2+41x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.1

Q4969) Solve 18x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.83

Q4970) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q4971) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q4972) Solve 9x^2+30x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q4973) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q4974) Solve 8x^2+31x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.87

Q4975) Solve 2x^2+36x+34=0
Ans: x=-1 or x=-17

Q4976) Solve 8x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-5

Q4977) Solve 3x^2+36x+33=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q4978) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q4979) Solve 12x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q4980) Solve 34x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.5

Q4981) Solve 8x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q4982) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q4983) Solve 15x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q4984) Solve 2x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q4985) Solve 27x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q4986) Solve 17x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q4987) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q4988) Solve 20x^2+45x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q4989) Solve 9x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.33

Q4990) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q4991) Solve 28x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q4992) Solve 50x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.4

Q4993) Solve 12x^2+37x+26=0
Ans: x=-1.08 or x=-2

Q4994) Solve 24x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q4995) Solve 19x^2+47x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q4996) Solve 7x^2+39x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.57

Q4997) Solve 4x^2+48x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-11.5

Q4998) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q4999) Solve 25x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.4

Q5000) Solve 14x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.5

Q5001) Solve 25x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.8

Q5002) Solve 7x^2+43x+36=0
Ans: x=-1 or x=-5.14

Q5003) Solve 11x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-3

Q5004) Solve 13x^2+44x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.38

Q5005) Solve 7x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-5

Q5006) Solve 8x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q5007) Solve 14x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q5008) Solve 26x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q5009) Solve 28x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q5010) Solve 15x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.33

Q5011) Solve x^2+26x+25=0
Ans: x=-1 or x=-25

Q5012) Solve 4x^2+17x+18=0
Ans: x=-2 or x=-2.25

Q5013) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q5014) Solve 15x^2+36x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q5015) Solve 42x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.71

Q5016) Solve 36x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q5017) Solve 2x^2+35x+33=0
Ans: x=-1 or x=-16.5

Q5018) Solve 12x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q5019) Solve 9x^2+34x+32=0
Ans: x=-1.78 or x=-2

Q5020) Solve 7x^2+35x+42=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q5021) Solve 4x^2+41x+37=0
Ans: x=-1 or x=-9.25

Q5022) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q5023) Solve 6x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q5024) Solve 10x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q5025) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q5026) Solve 12x^2+32x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.5

Q5027) Solve 6x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-4

Q5028) Solve 48x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.25

Q5029) Solve 20x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q5030) Solve 8x^2+42x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.75

Q5031) Solve 15x^2+49x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-1.67

Q5032) Solve 6x^2+21x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q5033) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q5034) Solve 11x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q5035) Solve 10x^2+36x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-3

Q5036) Solve 18x^2+42x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q5037) Solve 34x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q5038) Solve 12x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q5039) Solve 9x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.33

Q5040) Solve 21x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.24 or x=-2

Q5041) Solve 28x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q5042) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q5043) Solve 7x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-4

Q5044) Solve 26x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.85

Q5045) Solve 8x^2+34x+36=0
Ans: x=-2 or x=-2.25

Q5046) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q5047) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q5048) Solve 18x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.67

Q5049) Solve 23x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q5050) Solve 15x^2+50x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q5051) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q5052) Solve 19x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q5053) Solve 10x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-3

Q5054) Solve 8x^2+37x+39=0
Ans: x=-1.62 or x=-3

Q5055) Solve 12x^2+46x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q5056) Solve 15x^2+47x+34=0
Ans: x=-1.13 or x=-2

Q5057) Solve 14x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q5058) Solve 5x^2+32x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-5

Q5059) Solve 3x^2+42x+39=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q5060) Solve 44x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q5061) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q5062) Solve 12x^2+18x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5063) Solve 36x^2+22x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q5064) Solve 8x^2+43x+35=0
Ans: x=-1 or x=-4.37

Q5065) Solve 8x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-4

Q5066) Solve 12x^2+38x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q5067) Solve 16x^2+44x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q5068) Solve 3x^2+41x+38=0
Ans: x=-1 or x=-12.67

Q5069) Solve 8x^2+40x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q5070) Solve 24x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q5071) Solve 3x^2+36x+33=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q5072) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q5073) Solve x^2+4x+4=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5074) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q5075) Solve 32x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q5076) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q5077) Solve 25x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q5078) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q5079) Solve 5x^2+42x+37=0
Ans: x=-1 or x=-7.4

Q5080) Solve 12x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q5081) Solve 8x^2+43x+44=0
Ans: x=-1.37 or x=-4

Q5082) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q5083) Solve 30x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q5084) Solve 49x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.71

Q5085) Solve x^2+14x+45=0
Ans: x=-5 or x=-9

Q5086) Solve 9x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.33

Q5087) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q5088) Solve 4x^2+34x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-8

Q5089) Solve 7x^2+28x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5090) Solve 14x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q5091) Solve 34x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q5092) Solve 6x^2+27x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q5093) Solve 9x^2+25x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q5094) Solve 4x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-7

Q5095) Solve 37x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q5096) Solve 35x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.6

Q5097) Solve 2x^2+5x+3=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q5098) Solve 11x^2+30x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-2

Q5099) Solve x^2+30x+29=0
Ans: x=-1 or x=-29

Q5100) Solve x^2+7x+12=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q5101) Solve 2x^2+29x+27=0
Ans: x=-1 or x=-13.5

Q5102) Solve 8x^2+40x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q5103) Solve 14x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q5104) Solve 19x^2+45x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q5105) Solve 9x^2+36x+36=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5106) Solve x^2+15x+50=0
Ans: x=-5 or x=-10

Q5107) Solve 40x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q5108) Solve 7x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-5

Q5109) Solve 9x^2+41x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.56

Q5110) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5111) Solve 12x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q5112) Solve 18x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1.5

Q5113) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q5114) Solve 28x^2+26x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q5115) Solve 14x^2+24x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q5116) Solve 42x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q5117) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5118) Solve 40x^2+50x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q5119) Solve 21x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q5120) Solve 15x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.4

Q5121) Solve 37x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q5122) Solve 50x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q5123) Solve 12x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q5124) Solve 17x^2+49x+32=0
Ans: x=-1 or x=-1.88

Q5125) Solve 13x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q5126) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q5127) Solve 36x^2+44x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q5128) Solve 27x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q5129) Solve 18x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q5130) Solve 22x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q5131) Solve 3x^2+21x+18=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q5132) Solve 7x^2+32x+33=0
Ans: x=-1.57 or x=-3

Q5133) Solve 2x^2+3x+1=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5134) Solve 10x^2+27x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.7

Q5135) Solve 37x^2+42x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q5136) Solve 33x^2+36x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q5137) Solve 45x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q5138) Solve 6x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-6.5

Q5139) Solve 3x^2+12x+12=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5140) Solve 18x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.17

Q5141) Solve 42x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q5142) Solve 27x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.11

Q5143) Solve 32x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q5144) Solve 9x^2+39x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q5145) Solve 26x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.5

Q5146) Solve 21x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q5147) Solve 18x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.61 or x=-2

Q5148) Solve 32x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q5149) Solve 15x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.33

Q5150) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q5151) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q5152) Solve 15x^2+34x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q5153) Solve 6x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-4

Q5154) Solve 23x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q5155) Solve 14x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.93 or x=-1

Q5156) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q5157) Solve 40x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.87

Q5158) Solve 20x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.75

Q5159) Solve 16x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.81 or x=-2

Q5160) Solve 6x^2+35x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.33

Q5161) Solve 36x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q5162) Solve 3x^2+22x+32=0
Ans: x=-2 or x=-5.33

Q5163) Solve 23x^2+47x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q5164) Solve 22x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.27

Q5165) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q5166) Solve 3x^2+25x+42=0
Ans: x=-2.33 or x=-6

Q5167) Solve 27x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q5168) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q5169) Solve 34x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q5170) Solve 3x^2+20x+32=0
Ans: x=-2.67 or x=-4

Q5171) Solve 9x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.56 or x=-5

Q5172) Solve 31x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q5173) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q5174) Solve 20x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.5

Q5175) Solve 34x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q5176) Solve 46x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q5177) Solve 30x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q5178) Solve 6x^2+29x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.5

Q5179) Solve 30x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.33

Q5180) Solve 5x^2+48x+43=0
Ans: x=-1 or x=-8.6

Q5181) Solve 27x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q5182) Solve 30x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.83

Q5183) Solve 48x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.33

Q5184) Solve 35x^2+42x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q5185) Solve 5x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-9

Q5186) Solve 28x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q5187) Solve x^2+22x+21=0
Ans: x=-1 or x=-21

Q5188) Solve 36x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q5189) Solve 21x^2+49x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q5190) Solve 30x^2+47x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1.5

Q5191) Solve 50x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.3

Q5192) Solve 16x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q5193) Solve 27x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.67

Q5194) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q5195) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q5196) Solve 15x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q5197) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q5198) Solve 19x^2+32x+13=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q5199) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q5200) Solve 10x^2+37x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.2

Q5201) Solve 13x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q5202) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q5203) Solve 10x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q5204) Solve 32x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q5205) Solve 6x^2+31x+39=0
Ans: x=-2.17 or x=-3

Q5206) Solve 3x^2+41x+38=0
Ans: x=-1 or x=-12.67

Q5207) Solve 14x^2+28x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5208) Solve x^2+25x+24=0
Ans: x=-1 or x=-24

Q5209) Solve 22x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.64

Q5210) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q5211) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q5212) Solve 24x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.67

Q5213) Solve 22x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q5214) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q5215) Solve 44x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q5216) Solve 11x^2+48x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.36

Q5217) Solve 4x^2+26x+22=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q5218) Solve 22x^2+49x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.73

Q5219) Solve 15x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q5220) Solve 24x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q5221) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q5222) Solve 27x^2+48x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q5223) Solve 24x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q5224) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q5225) Solve 9x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.67

Q5226) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q5227) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q5228) Solve 4x^2+17x+13=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q5229) Solve 24x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q5230) Solve 36x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5231) Solve 30x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q5232) Solve 25x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q5233) Solve 10x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q5234) Solve 50x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q5235) Solve 17x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q5236) Solve 14x^2+48x+40=0
Ans: x=-1.43 or x=-2

Q5237) Solve 20x^2+30x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5238) Solve 12x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.83

Q5239) Solve 12x^2+43x+38=0
Ans: x=-1.58 or x=-2

Q5240) Solve 16x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q5241) Solve 48x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.75

Q5242) Solve 29x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q5243) Solve 10x^2+29x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.9

Q5244) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5245) Solve 7x^2+31x+24=0
Ans: x=-1 or x=-3.43

Q5246) Solve 8x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q5247) Solve 15x^2+49x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q5248) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q5249) Solve 15x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-3

Q5250) Solve 11x^2+45x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.09

Q5251) Solve 9x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.33

Q5252) Solve 8x^2+30x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q5253) Solve 20x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q5254) Solve 5x^2+44x+39=0
Ans: x=-1 or x=-7.8

Q5255) Solve 28x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.43

Q5256) Solve 3x^2+25x+38=0
Ans: x=-2 or x=-6.33

Q5257) Solve 3x^2+37x+34=0
Ans: x=-1 or x=-11.33

Q5258) Solve 45x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q5259) Solve 13x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q5260) Solve 6x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.33

Q5261) Solve 13x^2+44x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.38

Q5262) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q5263) Solve 15x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q5264) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q5265) Solve 23x^2+49x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.13

Q5266) Solve 16x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q5267) Solve 14x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5268) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q5269) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q5270) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q5271) Solve 19x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q5272) Solve 18x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.11

Q5273) Solve 28x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q5274) Solve 27x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.78

Q5275) Solve 22x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q5276) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q5277) Solve 26x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.38

Q5278) Solve 2x^2+25x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-10

Q5279) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q5280) Solve 8x^2+37x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.62

Q5281) Solve 4x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q5282) Solve 18x^2+42x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q5283) Solve 2x^2+34x+32=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q5284) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q5285) Solve 8x^2+26x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q5286) Solve 12x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q5287) Solve x^2+15x+14=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q5288) Solve 6x^2+35x+49=0
Ans: x=-2.33 or x=-3.5

Q5289) Solve 21x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.57

Q5290) Solve 9x^2+29x+22=0
Ans: x=-1.22 or x=-2

Q5291) Solve 25x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q5292) Solve x^2+26x+25=0
Ans: x=-1 or x=-25

Q5293) Solve 3x^2+26x+40=0
Ans: x=-2 or x=-6.67

Q5294) Solve 8x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q5295) Solve 36x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q5296) Solve 31x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q5297) Solve 6x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q5298) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q5299) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q5300) Solve 16x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q5301) Solve 16x^2+43x+22=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q5302) Solve 7x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-4

Q5303) Solve 39x^2+40x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5304) Solve 11x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q5305) Solve x^2+9x+20=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q5306) Solve 39x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q5307) Solve 18x^2+46x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q5308) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q5309) Solve 15x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-2

Q5310) Solve 26x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.85

Q5311) Solve 9x^2+31x+26=0
Ans: x=-1.44 or x=-2

Q5312) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q5313) Solve 24x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q5314) Solve 3x^2+18x+24=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q5315) Solve 5x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-6

Q5316) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q5317) Solve 18x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q5318) Solve 32x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.87

Q5319) Solve 2x^2+10x+12=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q5320) Solve 13x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.38 or x=-2

Q5321) Solve 15x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q5322) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q5323) Solve 6x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-6.5

Q5324) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q5325) Solve 6x^2+35x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-5

Q5326) Solve 5x^2+16x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q5327) Solve 7x^2+22x+16=0
Ans: x=-1.14 or x=-2

Q5328) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q5329) Solve 30x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.2

Q5330) Solve 4x^2+32x+48=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q5331) Solve 18x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.22

Q5332) Solve 12x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q5333) Solve 10x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q5334) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q5335) Solve 19x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q5336) Solve 50x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-0.5

Q5337) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q5338) Solve 30x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q5339) Solve 40x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q5340) Solve 26x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.15

Q5341) Solve 5x^2+46x+41=0
Ans: x=-1 or x=-8.2

Q5342) Solve 28x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q5343) Solve 13x^2+36x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.77

Q5344) Solve 9x^2+18x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5345) Solve 11x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-3

Q5346) Solve 44x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.64

Q5347) Solve 16x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q5348) Solve 8x^2+41x+36=0
Ans: x=-1.12 or x=-4

Q5349) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q5350) Solve 24x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q5351) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q5352) Solve 20x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q5353) Solve 21x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.57

Q5354) Solve 14x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q5355) Solve 45x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.89

Q5356) Solve 12x^2+30x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q5357) Solve 15x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.33

Q5358) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q5359) Solve 24x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q5360) Solve 48x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.37

Q5361) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q5362) Solve 9x^2+42x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q5363) Solve 36x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q5364) Solve 28x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.14

Q5365) Solve 6x^2+43x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-6

Q5366) Solve 6x^2+35x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.33

Q5367) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q5368) Solve 8x^2+27x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.37

Q5369) Solve 6x^2+20x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q5370) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q5371) Solve 3x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q5372) Solve 12x^2+24x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5373) Solve 44x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.36

Q5374) Solve 30x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.33

Q5375) Solve 30x^2+36x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q5376) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q5377) Solve 8x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q5378) Solve 21x^2+44x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-2

Q5379) Solve 39x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.67

Q5380) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q5381) Solve 3x^2+8x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q5382) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q5383) Solve 7x^2+20x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q5384) Solve 22x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-1.5

Q5385) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5386) Solve 8x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q5387) Solve 48x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q5388) Solve 19x^2+39x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q5389) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q5390) Solve 30x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.67

Q5391) Solve 6x^2+25x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q5392) Solve 15x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.67

Q5393) Solve 3x^2+41x+38=0
Ans: x=-1 or x=-12.67

Q5394) Solve 39x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q5395) Solve 6x^2+27x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q5396) Solve 12x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q5397) Solve 16x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q5398) Solve 15x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.8

Q5399) Solve 18x^2+43x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.39

Q5400) Solve 15x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q5401) Solve 33x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5402) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q5403) Solve 10x^2+33x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.3

Q5404) Solve x^2+8x+15=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q5405) Solve 24x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q5406) Solve x^2+11x+28=0
Ans: x=-4 or x=-7

Q5407) Solve 16x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.75

Q5408) Solve 6x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q5409) Solve 40x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q5410) Solve 15x^2+50x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q5411) Solve 14x^2+43x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.57

Q5412) Solve 3x^2+18x+15=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q5413) Solve 31x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q5414) Solve 12x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q5415) Solve 24x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q5416) Solve 34x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q5417) Solve 8x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q5418) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q5419) Solve 11x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q5420) Solve 19x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q5421) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q5422) Solve 24x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q5423) Solve 8x^2+50x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-5

Q5424) Solve 24x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q5425) Solve 13x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.38 or x=-3

Q5426) Solve 40x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.62

Q5427) Solve 17x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q5428) Solve 14x^2+49x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q5429) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q5430) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q5431) Solve 12x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q5432) Solve 47x^2+48x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q5433) Solve 5x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-6

Q5434) Solve 4x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q5435) Solve 45x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.78

Q5436) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q5437) Solve 36x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q5438) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q5439) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q5440) Solve 17x^2+33x+16=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q5441) Solve 14x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.71

Q5442) Solve 24x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q5443) Solve 20x^2+48x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.9

Q5444) Solve 40x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q5445) Solve 11x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-3

Q5446) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q5447) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q5448) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5449) Solve 8x^2+32x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5450) Solve 24x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q5451) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q5452) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q5453) Solve 24x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q5454) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q5455) Solve 24x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q5456) Solve 2x^2+20x+42=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q5457) Solve 38x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q5458) Solve 10x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q5459) Solve 32x^2+50x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-1.5

Q5460) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q5461) Solve 4x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-10

Q5462) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q5463) Solve 6x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q5464) Solve 7x^2+24x+20=0
Ans: x=-1.43 or x=-2

Q5465) Solve 32x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q5466) Solve 9x^2+34x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.78

Q5467) Solve 12x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.33

Q5468) Solve 10x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.5

Q5469) Solve 2x^2+29x+50=0
Ans: x=-2 or x=-12.5

Q5470) Solve 35x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.71

Q5471) Solve 15x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.4

Q5472) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q5473) Solve 21x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q5474) Solve 29x^2+48x+19=0
Ans: x=-0.66 or x=-1

Q5475) Solve 49x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.86

Q5476) Solve 2x^2+18x+36=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q5477) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q5478) Solve 8x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q5479) Solve 13x^2+45x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.46

Q5480) Solve 40x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q5481) Solve 7x^2+14x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5482) Solve 46x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q5483) Solve 11x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-3

Q5484) Solve 32x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q5485) Solve 9x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q5486) Solve 15x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.33

Q5487) Solve 15x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.8

Q5488) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q5489) Solve 18x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.17

Q5490) Solve 39x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.67

Q5491) Solve 48x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q5492) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q5493) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q5494) Solve 44x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q5495) Solve 33x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.18

Q5496) Solve 6x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.33

Q5497) Solve 6x^2+25x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q5498) Solve 18x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q5499) Solve 17x^2+39x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q5500) Solve 5x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q5501) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q5502) Solve 26x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1.5

Q5503) Solve 12x^2+14x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q5504) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q5505) Solve 10x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-4

Q5506) Solve 8x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-5.5

Q5507) Solve 3x^2+12x+9=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q5508) Solve 25x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q5509) Solve 4x^2+27x+23=0
Ans: x=-1 or x=-5.75

Q5510) Solve 8x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-3

Q5511) Solve 24x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.25

Q5512) Solve 28x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5513) Solve 9x^2+42x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q5514) Solve 4x^2+32x+48=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q5515) Solve 12x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q5516) Solve 48x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q5517) Solve 22x^2+45x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.55

Q5518) Solve 17x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q5519) Solve 18x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1.5

Q5520) Solve 36x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.56

Q5521) Solve 10x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-3

Q5522) Solve 40x^2+42x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q5523) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q5524) Solve 4x^2+24x+32=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q5525) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q5526) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q5527) Solve 50x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.6

Q5528) Solve 26x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.08

Q5529) Solve 42x^2+46x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q5530) Solve 2x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-12

Q5531) Solve 32x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q5532) Solve 3x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q5533) Solve 7x^2+21x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q5534) Solve 3x^2+39x+36=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q5535) Solve 4x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-9

Q5536) Solve 3x^2+23x+42=0
Ans: x=-3 or x=-4.67

Q5537) Solve x^2+7x+6=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q5538) Solve 43x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q5539) Solve 5x^2+48x+43=0
Ans: x=-1 or x=-8.6

Q5540) Solve 3x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q5541) Solve 35x^2+42x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q5542) Solve 20x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.4

Q5543) Solve 37x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q5544) Solve 3x^2+20x+33=0
Ans: x=-3 or x=-3.67

Q5545) Solve 10x^2+38x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q5546) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q5547) Solve 17x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.59 or x=-2

Q5548) Solve 8x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-4

Q5549) Solve 8x^2+50x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-5

Q5550) Solve 39x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-0.67

Q5551) Solve 14x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5552) Solve 4x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-6

Q5553) Solve 2x^2+23x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-10

Q5554) Solve 7x^2+43x+36=0
Ans: x=-1 or x=-5.14

Q5555) Solve 32x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q5556) Solve 50x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q5557) Solve 29x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q5558) Solve 14x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.86

Q5559) Solve 12x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q5560) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q5561) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q5562) Solve 4x^2+34x+30=0
Ans: x=-1 or x=-7.5

Q5563) Solve 34x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q5564) Solve 2x^2+41x+39=0
Ans: x=-1 or x=-19.5

Q5565) Solve 28x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q5566) Solve 4x^2+13x+10=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q5567) Solve 20x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.75

Q5568) Solve 12x^2+49x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.75

Q5569) Solve 12x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q5570) Solve 10x^2+27x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.7

Q5571) Solve 45x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.8

Q5572) Solve 16x^2+50x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.62

Q5573) Solve 2x^2+41x+39=0
Ans: x=-1 or x=-19.5

Q5574) Solve 2x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-23

Q5575) Solve 12x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q5576) Solve 30x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q5577) Solve 20x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.75

Q5578) Solve 10x^2+48x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.8

Q5579) Solve 42x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q5580) Solve 8x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q5581) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q5582) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q5583) Solve x^2+10x+9=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q5584) Solve 6x^2+22x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q5585) Solve x^2+14x+49=0
Ans: x=-7 or x=-7

Q5586) Solve 35x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q5587) Solve 9x^2+30x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q5588) Solve 22x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q5589) Solve 8x^2+8x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q5590) Solve 15x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q5591) Solve 3x^2+24x+45=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q5592) Solve 20x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.25

Q5593) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q5594) Solve 8x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q5595) Solve 4x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-6

Q5596) Solve 12x^2+45x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q5597) Solve 16x^2+36x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q5598) Solve 15x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q5599) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q5600) Solve 50x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q5601) Solve 6x^2+17x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.83

Q5602) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q5603) Solve 36x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q5604) Solve 12x^2+32x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q5605) Solve 12x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.67

Q5606) Solve 5x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-5

Q5607) Solve 10x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q5608) Solve 16x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q5609) Solve 9x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-4

Q5610) Solve 50x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q5611) Solve 26x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.85

Q5612) Solve 7x^2+24x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q5613) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q5614) Solve 20x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.5

Q5615) Solve 44x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q5616) Solve 6x^2+27x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q5617) Solve 48x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.37

Q5618) Solve 16x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q5619) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5620) Solve 12x^2+28x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q5621) Solve 8x^2+47x+35=0
Ans: x=-0.87 or x=-5

Q5622) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q5623) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q5624) Solve 38x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q5625) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q5626) Solve 16x^2+34x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-1.5

Q5627) Solve 4x^2+37x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-8

Q5628) Solve 3x^2+28x+49=0
Ans: x=-2.33 or x=-7

Q5629) Solve 23x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q5630) Solve 12x^2+23x+11=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q5631) Solve 45x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q5632) Solve 15x^2+31x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.07

Q5633) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q5634) Solve 8x^2+32x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q5635) Solve 10x^2+41x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-2.5

Q5636) Solve 9x^2+32x+28=0
Ans: x=-1.56 or x=-2

Q5637) Solve 15x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.6

Q5638) Solve 26x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q5639) Solve 6x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q5640) Solve 10x^2+31x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.6

Q5641) Solve 16x^2+38x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q5642) Solve 11x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-2

Q5643) Solve 20x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q5644) Solve 5x^2+32x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-5

Q5645) Solve 42x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.79

Q5646) Solve 13x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q5647) Solve 4x^2+45x+41=0
Ans: x=-1 or x=-10.25

Q5648) Solve 22x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q5649) Solve 25x^2+45x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.6

Q5650) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q5651) Solve 17x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q5652) Solve 10x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.8

Q5653) Solve 28x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.93

Q5654) Solve 20x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.4

Q5655) Solve 42x^2+46x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q5656) Solve 7x^2+29x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.14

Q5657) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q5658) Solve 23x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q5659) Solve 20x^2+26x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q5660) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q5661) Solve x^2+28x+27=0
Ans: x=-1 or x=-27

Q5662) Solve 42x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.86

Q5663) Solve 11x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q5664) Solve 22x^2+46x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q5665) Solve 10x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-4.5

Q5666) Solve 22x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.18

Q5667) Solve 36x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q5668) Solve 24x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q5669) Solve 16x^2+41x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q5670) Solve 5x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q5671) Solve 25x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.8

Q5672) Solve 28x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.29

Q5673) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q5674) Solve 29x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q5675) Solve 14x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.5

Q5676) Solve 13x^2+47x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.62

Q5677) Solve 15x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q5678) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q5679) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q5680) Solve 4x^2+41x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-9

Q5681) Solve 7x^2+37x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-4

Q5682) Solve 22x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1.5

Q5683) Solve 12x^2+18x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5684) Solve 2x^2+34x+32=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q5685) Solve 11x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-4

Q5686) Solve 24x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q5687) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q5688) Solve 24x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.37

Q5689) Solve 39x^2+40x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5690) Solve 3x^2+42x+39=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q5691) Solve 7x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-5

Q5692) Solve 6x^2+31x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.17

Q5693) Solve 7x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-6

Q5694) Solve 11x^2+42x+40=0
Ans: x=-1.82 or x=-2

Q5695) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q5696) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q5697) Solve 22x^2+50x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q5698) Solve 21x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q5699) Solve 3x^2+29x+26=0
Ans: x=-1 or x=-8.67

Q5700) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q5701) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q5702) Solve 12x^2+38x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q5703) Solve 23x^2+48x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q5704) Solve 2x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-23

Q5705) Solve 6x^2+31x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.17

Q5706) Solve 5x^2+11x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q5707) Solve 46x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q5708) Solve 5x^2+24x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-4

Q5709) Solve 6x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-6

Q5710) Solve 32x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q5711) Solve 48x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.5

Q5712) Solve 24x^2+50x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.58

Q5713) Solve 22x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q5714) Solve 12x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q5715) Solve 12x^2+43x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.33

Q5716) Solve 16x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q5717) Solve 9x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q5718) Solve 3x^2+22x+40=0
Ans: x=-3.33 or x=-4

Q5719) Solve 9x^2+48x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q5720) Solve 22x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5721) Solve 24x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.87

Q5722) Solve 23x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q5723) Solve 4x^2+22x+18=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q5724) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q5725) Solve x^2+11x+10=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q5726) Solve 18x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.33

Q5727) Solve 6x^2+32x+26=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q5728) Solve 22x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q5729) Solve 6x^2+35x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-4.5

Q5730) Solve 4x^2+25x+36=0
Ans: x=-2.25 or x=-4

Q5731) Solve 4x^2+25x+21=0
Ans: x=-1 or x=-5.25

Q5732) Solve 19x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q5733) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q5734) Solve 12x^2+41x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.75

Q5735) Solve 7x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q5736) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q5737) Solve 4x^2+23x+19=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q5738) Solve 10x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.8

Q5739) Solve 9x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.33

Q5740) Solve 3x^2+11x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q5741) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q5742) Solve 8x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-4

Q5743) Solve 34x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q5744) Solve 22x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.36

Q5745) Solve 16x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.87

Q5746) Solve 20x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-1.5

Q5747) Solve 28x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q5748) Solve 40x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.62

Q5749) Solve 36x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q5750) Solve 4x^2+24x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.5

Q5751) Solve 4x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q5752) Solve 18x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q5753) Solve 40x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.8

Q5754) Solve 16x^2+32x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5755) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q5756) Solve 28x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q5757) Solve 18x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q5758) Solve 3x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-8

Q5759) Solve 20x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.4

Q5760) Solve 6x^2+19x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q5761) Solve x^2+11x+28=0
Ans: x=-4 or x=-7

Q5762) Solve 27x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q5763) Solve 13x^2+47x+24=0
Ans: x=-0.62 or x=-3

Q5764) Solve 4x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-10

Q5765) Solve 23x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q5766) Solve 11x^2+47x+42=0
Ans: x=-1.27 or x=-3

Q5767) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q5768) Solve 32x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q5769) Solve 20x^2+21x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q5770) Solve 30x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.33

Q5771) Solve 3x^2+49x+46=0
Ans: x=-1 or x=-15.33

Q5772) Solve 8x^2+38x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2.75

Q5773) Solve 8x^2+27x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.37

Q5774) Solve 16x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q5775) Solve 40x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q5776) Solve 5x^2+32x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-5

Q5777) Solve 25x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q5778) Solve 36x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.75

Q5779) Solve 33x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.64

Q5780) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q5781) Solve 35x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.86

Q5782) Solve 9x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.11 or x=-3

Q5783) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q5784) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q5785) Solve 5x^2+11x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q5786) Solve 13x^2+36x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.77

Q5787) Solve 31x^2+32x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5788) Solve 6x^2+35x+49=0
Ans: x=-2.33 or x=-3.5

Q5789) Solve 2x^2+39x+37=0
Ans: x=-1 or x=-18.5

Q5790) Solve 41x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q5791) Solve 9x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q5792) Solve 17x^2+46x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.71

Q5793) Solve 10x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q5794) Solve 10x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-3

Q5795) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q5796) Solve 9x^2+25x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q5797) Solve 24x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.17

Q5798) Solve 16x^2+44x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q5799) Solve 8x^2+27x+22=0
Ans: x=-1.37 or x=-2

Q5800) Solve 23x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q5801) Solve 50x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q5802) Solve 3x^2+24x+45=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q5803) Solve 12x^2+37x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.75

Q5804) Solve 37x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q5805) Solve 8x^2+32x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5806) Solve 5x^2+33x+46=0
Ans: x=-2 or x=-4.6

Q5807) Solve 6x^2+49x+43=0
Ans: x=-1 or x=-7.17

Q5808) Solve 48x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q5809) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5810) Solve 29x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.34 or x=-1

Q5811) Solve 22x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q5812) Solve 7x^2+32x+33=0
Ans: x=-1.57 or x=-3

Q5813) Solve 24x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q5814) Solve 3x^2+8x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q5815) Solve 6x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-5

Q5816) Solve 12x^2+47x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.25

Q5817) Solve 23x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q5818) Solve 2x^2+31x+29=0
Ans: x=-1 or x=-14.5

Q5819) Solve 2x^2+29x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-13

Q5820) Solve 3x^2+27x+42=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q5821) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q5822) Solve 6x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.33

Q5823) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q5824) Solve 6x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-7.5

Q5825) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q5826) Solve 28x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q5827) Solve 27x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q5828) Solve 11x^2+35x+26=0
Ans: x=-1.18 or x=-2

Q5829) Solve 8x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.75 or x=-5.5

Q5830) Solve 4x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-9.5

Q5831) Solve 2x^2+29x+50=0
Ans: x=-2 or x=-12.5

Q5832) Solve 42x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.67

Q5833) Solve 28x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.29

Q5834) Solve 2x^2+44x+42=0
Ans: x=-1 or x=-21

Q5835) Solve 2x^2+18x+16=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q5836) Solve 11x^2+33x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q5837) Solve 8x^2+15x+7=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q5838) Solve 28x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q5839) Solve 12x^2+35x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.67

Q5840) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q5841) Solve 3x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-11

Q5842) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q5843) Solve 3x^2+28x+25=0
Ans: x=-1 or x=-8.33

Q5844) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q5845) Solve 8x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-6

Q5846) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5847) Solve 4x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q5848) Solve 5x^2+38x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-6

Q5849) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q5850) Solve 8x^2+49x+45=0
Ans: x=-1.12 or x=-5

Q5851) Solve 5x^2+23x+26=0
Ans: x=-2 or x=-2.6

Q5852) Solve 30x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.7

Q5853) Solve 15x^2+46x+32=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q5854) Solve 26x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q5855) Solve 45x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q5856) Solve x^2+2x+1=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5857) Solve 8x^2+40x+32=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q5858) Solve 2x^2+23x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q5859) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q5860) Solve 2x^2+17x+26=0
Ans: x=-2 or x=-6.5

Q5861) Solve 32x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q5862) Solve x^2+27x+26=0
Ans: x=-1 or x=-26

Q5863) Solve 44x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q5864) Solve 24x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.83

Q5865) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q5866) Solve 21x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q5867) Solve 22x^2+45x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q5868) Solve 5x^2+16x+12=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q5869) Solve 21x^2+42x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5870) Solve 2x^2+23x+38=0
Ans: x=-2 or x=-9.5

Q5871) Solve 45x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q5872) Solve 12x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q5873) Solve 12x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q5874) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q5875) Solve 11x^2+45x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.09

Q5876) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q5877) Solve 2x^2+16x+14=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q5878) Solve 42x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q5879) Solve 3x^2+35x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-10

Q5880) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q5881) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q5882) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q5883) Solve 6x^2+22x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q5884) Solve 21x^2+44x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-2

Q5885) Solve 4x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-12

Q5886) Solve 12x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.33

Q5887) Solve 28x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q5888) Solve 13x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-2

Q5889) Solve 27x^2+39x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q5890) Solve 39x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.67

Q5891) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q5892) Solve 10x^2+44x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.4

Q5893) Solve 21x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q5894) Solve 6x^2+23x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q5895) Solve 34x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q5896) Solve 16x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.75

Q5897) Solve 3x^2+37x+34=0
Ans: x=-1 or x=-11.33

Q5898) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q5899) Solve 9x^2+34x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.78

Q5900) Solve 21x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q5901) Solve 12x^2+26x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q5902) Solve 27x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.78

Q5903) Solve 2x^2+22x+20=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q5904) Solve 20x^2+41x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q5905) Solve 18x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q5906) Solve 2x^2+13x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q5907) Solve 6x^2+50x+44=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q5908) Solve 14x^2+39x+27=0
Ans: x=-1.29 or x=-1.5

Q5909) Solve x^2+5x+6=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q5910) Solve 3x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q5911) Solve 18x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.5

Q5912) Solve 16x^2+41x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q5913) Solve 18x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q5914) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q5915) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q5916) Solve 6x^2+25x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.67

Q5917) Solve 4x^2+37x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-8

Q5918) Solve 6x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.33

Q5919) Solve x^2+12x+36=0
Ans: x=-6 or x=-6

Q5920) Solve 34x^2+36x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q5921) Solve x^2+34x+33=0
Ans: x=-1 or x=-33

Q5922) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q5923) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q5924) Solve 50x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.6

Q5925) Solve 32x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q5926) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5927) Solve 8x^2+48x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q5928) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q5929) Solve 3x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q5930) Solve 40x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.2

Q5931) Solve 42x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q5932) Solve 30x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q5933) Solve 14x^2+39x+27=0
Ans: x=-1.29 or x=-1.5

Q5934) Solve 21x^2+50x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.38

Q5935) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q5936) Solve 4x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q5937) Solve 13x^2+45x+38=0
Ans: x=-1.46 or x=-2

Q5938) Solve 39x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q5939) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q5940) Solve 26x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.85

Q5941) Solve 2x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-14

Q5942) Solve 7x^2+20x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q5943) Solve 20x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.7

Q5944) Solve 33x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.55

Q5945) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q5946) Solve 2x^2+15x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q5947) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q5948) Solve 6x^2+27x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q5949) Solve 21x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q5950) Solve 3x^2+35x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-10

Q5951) Solve 4x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q5952) Solve 21x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.67

Q5953) Solve 5x^2+35x+50=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q5954) Solve 15x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q5955) Solve 24x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q5956) Solve 5x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-7

Q5957) Solve 34x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q5958) Solve 2x^2+16x+24=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q5959) Solve 10x^2+45x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q5960) Solve 9x^2+41x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.56

Q5961) Solve 8x^2+34x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.5

Q5962) Solve 10x^2+39x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.9

Q5963) Solve 14x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-2.5

Q5964) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q5965) Solve 23x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q5966) Solve 4x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-12

Q5967) Solve 14x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q5968) Solve 3x^2+17x+22=0
Ans: x=-2 or x=-3.67

Q5969) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q5970) Solve 18x^2+47x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.61

Q5971) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q5972) Solve 28x^2+50x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q5973) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q5974) Solve 12x^2+47x+33=0
Ans: x=-0.92 or x=-3

Q5975) Solve 33x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-0.67

Q5976) Solve 4x^2+33x+29=0
Ans: x=-1 or x=-7.25

Q5977) Solve 42x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.17

Q5978) Solve 6x^2+31x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.5

Q5979) Solve x^2+9x+20=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q5980) Solve 3x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-10

Q5981) Solve 25x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q5982) Solve 10x^2+24x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q5983) Solve 32x^2+33x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5984) Solve 33x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q5985) Solve 10x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.5

Q5986) Solve 10x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-2.5

Q5987) Solve 13x^2+36x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.77

Q5988) Solve 45x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.8

Q5989) Solve x^2+21x+38=0
Ans: x=-2 or x=-19

Q5990) Solve 13x^2+40x+28=0
Ans: x=-1.08 or x=-2

Q5991) Solve 28x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q5992) Solve 42x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.86

Q5993) Solve 4x^2+12x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q5994) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q5995) Solve 12x^2+50x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q5996) Solve 6x^2+29x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.5

Q5997) Solve 6x^2+25x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.5

Q5998) Solve 2x^2+17x+35=0
Ans: x=-3.5 or x=-5

Q5999) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q6000) Solve 6x^2+26x+20=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q6001) Solve 30x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q6002) Solve 6x^2+47x+35=0
Ans: x=-0.83 or x=-7

Q6003) Solve 24x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q6004) Solve 44x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q6005) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q6006) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q6007) Solve 7x^2+31x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.43

Q6008) Solve 18x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.67

Q6009) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q6010) Solve 16x^2+35x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.19

Q6011) Solve 16x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q6012) Solve 17x^2+45x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.65

Q6013) Solve 11x^2+45x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.09

Q6014) Solve 27x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q6015) Solve 42x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q6016) Solve 3x^2+20x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-6

Q6017) Solve 44x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q6018) Solve 3x^2+32x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-9

Q6019) Solve 7x^2+30x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.29

Q6020) Solve 16x^2+26x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.12

Q6021) Solve 40x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q6022) Solve 32x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q6023) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q6024) Solve 9x^2+33x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q6025) Solve 12x^2+31x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.33

Q6026) Solve 21x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.67

Q6027) Solve 5x^2+30x+25=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q6028) Solve 6x^2+49x+49=0
Ans: x=-1.17 or x=-7

Q6029) Solve 5x^2+32x+48=0
Ans: x=-2.4 or x=-4

Q6030) Solve 21x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q6031) Solve 27x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q6032) Solve 6x^2+29x+33=0
Ans: x=-1.83 or x=-3

Q6033) Solve 10x^2+15x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6034) Solve 14x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.71

Q6035) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q6036) Solve 10x^2+43x+39=0
Ans: x=-1.3 or x=-3

Q6037) Solve 4x^2+31x+27=0
Ans: x=-1 or x=-6.75

Q6038) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q6039) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q6040) Solve 16x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q6041) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q6042) Solve 20x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q6043) Solve 22x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.91 or x=-1

Q6044) Solve 15x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q6045) Solve 27x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q6046) Solve 7x^2+45x+38=0
Ans: x=-1 or x=-5.43

Q6047) Solve 3x^2+25x+38=0
Ans: x=-2 or x=-6.33

Q6048) Solve 24x^2+24x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q6049) Solve 2x^2+21x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-8

Q6050) Solve x^2+11x+28=0
Ans: x=-4 or x=-7

Q6051) Solve 3x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-6

Q6052) Solve 12x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q6053) Solve 9x^2+39x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.67

Q6054) Solve 45x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.6

Q6055) Solve 2x^2+41x+39=0
Ans: x=-1 or x=-19.5

Q6056) Solve 16x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q6057) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q6058) Solve 19x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q6059) Solve 11x^2+18x+7=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q6060) Solve 11x^2+35x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.18

Q6061) Solve 32x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q6062) Solve 18x^2+33x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q6063) Solve 4x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-7

Q6064) Solve 12x^2+23x+11=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q6065) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q6066) Solve 6x^2+30x+36=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q6067) Solve 4x^2+15x+14=0
Ans: x=-1.75 or x=-2

Q6068) Solve 7x^2+33x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.71

Q6069) Solve 30x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q6070) Solve 15x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q6071) Solve 3x^2+13x+14=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q6072) Solve 12x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-3

Q6073) Solve 8x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q6074) Solve 49x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.29

Q6075) Solve 35x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.57

Q6076) Solve 18x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q6077) Solve 5x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.8 or x=-9

Q6078) Solve 32x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6079) Solve 15x^2+40x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q6080) Solve 18x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q6081) Solve 5x^2+26x+33=0
Ans: x=-2.2 or x=-3

Q6082) Solve 9x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.11 or x=-4

Q6083) Solve 18x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.28 or x=-2

Q6084) Solve 37x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q6085) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q6086) Solve 9x^2+35x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.89

Q6087) Solve 22x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.5

Q6088) Solve 8x^2+34x+35=0
Ans: x=-1.75 or x=-2.5

Q6089) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q6090) Solve 26x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.15

Q6091) Solve 30x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.7

Q6092) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q6093) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q6094) Solve 12x^2+39x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q6095) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q6096) Solve 15x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q6097) Solve 7x^2+38x+31=0
Ans: x=-1 or x=-4.43

Q6098) Solve 2x^2+28x+26=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q6099) Solve 45x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.44

Q6100) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q6101) Solve 17x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.41 or x=-2

Q6102) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q6103) Solve 15x^2+37x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q6104) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q6105) Solve 2x^2+19x+30=0
Ans: x=-2 or x=-7.5

Q6106) Solve 21x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q6107) Solve 42x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q6108) Solve 20x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.25

Q6109) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q6110) Solve 20x^2+38x+18=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q6111) Solve 31x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q6112) Solve 7x^2+37x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.29

Q6113) Solve 31x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q6114) Solve 11x^2+33x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q6115) Solve 12x^2+47x+46=0
Ans: x=-1.92 or x=-2

Q6116) Solve 15x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q6117) Solve 4x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q6118) Solve 5x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q6119) Solve 2x^2+18x+16=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q6120) Solve 14x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.5

Q6121) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q6122) Solve 40x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q6123) Solve 6x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.5

Q6124) Solve 2x^2+19x+44=0
Ans: x=-4 or x=-5.5

Q6125) Solve 12x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q6126) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q6127) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q6128) Solve 30x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q6129) Solve 15x^2+34x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.67

Q6130) Solve 9x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q6131) Solve 38x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q6132) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q6133) Solve 50x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.6

Q6134) Solve 11x^2+48x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.36

Q6135) Solve 12x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q6136) Solve 24x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q6137) Solve 14x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-2

Q6138) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q6139) Solve 5x^2+16x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q6140) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q6141) Solve 14x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q6142) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q6143) Solve 25x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.2

Q6144) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q6145) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q6146) Solve 25x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q6147) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q6148) Solve 4x^2+26x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-4

Q6149) Solve 16x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q6150) Solve 2x^2+21x+19=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q6151) Solve 36x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q6152) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q6153) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q6154) Solve 4x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-9.5

Q6155) Solve 6x^2+32x+26=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q6156) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q6157) Solve 22x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q6158) Solve 18x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q6159) Solve 36x^2+49x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.25

Q6160) Solve 36x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q6161) Solve 2x^2+7x+5=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q6162) Solve 4x^2+47x+43=0
Ans: x=-1 or x=-10.75

Q6163) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q6164) Solve 39x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.67

Q6165) Solve 33x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-1.33

Q6166) Solve 16x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q6167) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q6168) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q6169) Solve 8x^2+38x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-2.5

Q6170) Solve 5x^2+17x+12=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q6171) Solve x^2+22x+40=0
Ans: x=-2 or x=-20

Q6172) Solve 2x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q6173) Solve 40x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.5

Q6174) Solve 3x^2+20x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-5

Q6175) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q6176) Solve 40x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.2

Q6177) Solve 13x^2+49x+46=0
Ans: x=-1.77 or x=-2

Q6178) Solve 4x^2+37x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-8

Q6179) Solve 4x^2+42x+38=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q6180) Solve 7x^2+37x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-4

Q6181) Solve 32x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q6182) Solve 3x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6183) Solve 25x^2+50x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6184) Solve 15x^2+50x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q6185) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q6186) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q6187) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q6188) Solve 7x^2+39x+32=0
Ans: x=-1 or x=-4.57

Q6189) Solve 3x^2+27x+42=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q6190) Solve 31x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q6191) Solve x^2+21x+20=0
Ans: x=-1 or x=-20

Q6192) Solve 9x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q6193) Solve 10x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-4.5

Q6194) Solve 39x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.38

Q6195) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q6196) Solve 50x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.4

Q6197) Solve 33x^2+36x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q6198) Solve 28x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.25

Q6199) Solve 2x^2+11x+9=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q6200) Solve 12x^2+44x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q6201) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q6202) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q6203) Solve 21x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6204) Solve 48x^2+22x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q6205) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q6206) Solve 16x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.5

Q6207) Solve 34x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q6208) Solve 3x^2+29x+26=0
Ans: x=-1 or x=-8.67

Q6209) Solve 7x^2+23x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q6210) Solve 3x^2+35x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-10

Q6211) Solve 19x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q6212) Solve 32x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q6213) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q6214) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q6215) Solve 34x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q6216) Solve 5x^2+28x+23=0
Ans: x=-1 or x=-4.6

Q6217) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q6218) Solve 31x^2+35x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q6219) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6220) Solve 18x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-2.5

Q6221) Solve 28x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q6222) Solve 2x^2+14x+24=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q6223) Solve 34x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q6224) Solve 48x^2+36x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q6225) Solve 2x^2+27x+25=0
Ans: x=-1 or x=-12.5

Q6226) Solve 16x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.81 or x=-2

Q6227) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q6228) Solve 16x^2+36x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q6229) Solve 26x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q6230) Solve 45x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.8

Q6231) Solve 27x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-1.33

Q6232) Solve 28x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q6233) Solve 9x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.33

Q6234) Solve 33x^2+44x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q6235) Solve 10x^2+45x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q6236) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q6237) Solve 45x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.6

Q6238) Solve 7x^2+12x+5=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q6239) Solve 28x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.29

Q6240) Solve 32x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q6241) Solve 9x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-5

Q6242) Solve 25x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.4

Q6243) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q6244) Solve 11x^2+36x+28=0
Ans: x=-1.27 or x=-2

Q6245) Solve 13x^2+47x+24=0
Ans: x=-0.62 or x=-3

Q6246) Solve 31x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q6247) Solve 5x^2+30x+45=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q6248) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q6249) Solve 9x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6250) Solve 40x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q6251) Solve 23x^2+47x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q6252) Solve 8x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q6253) Solve 5x^2+17x+14=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q6254) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q6255) Solve 34x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q6256) Solve 44x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.73

Q6257) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q6258) Solve x^2+25x+46=0
Ans: x=-2 or x=-23

Q6259) Solve 34x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q6260) Solve 6x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q6261) Solve x^2+6x+9=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q6262) Solve 25x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q6263) Solve 25x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q6264) Solve 48x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.44

Q6265) Solve 27x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q6266) Solve 44x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q6267) Solve 17x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q6268) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q6269) Solve 16x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.25

Q6270) Solve 42x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.29

Q6271) Solve 10x^2+41x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.1

Q6272) Solve 48x^2+36x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q6273) Solve 30x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q6274) Solve 41x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q6275) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q6276) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q6277) Solve 5x^2+10x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6278) Solve 44x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.75

Q6279) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q6280) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q6281) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q6282) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q6283) Solve 11x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q6284) Solve 8x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q6285) Solve 7x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-5

Q6286) Solve 42x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6287) Solve 37x^2+38x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q6288) Solve 24x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6289) Solve 3x^2+12x+9=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q6290) Solve 7x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-5

Q6291) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q6292) Solve 14x^2+39x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.79

Q6293) Solve 19x^2+41x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.16

Q6294) Solve 36x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q6295) Solve 7x^2+29x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.14

Q6296) Solve 18x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q6297) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q6298) Solve 41x^2+44x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q6299) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q6300) Solve 6x^2+15x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q6301) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q6302) Solve 36x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q6303) Solve 20x^2+38x+18=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q6304) Solve 45x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q6305) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q6306) Solve 2x^2+35x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-16

Q6307) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q6308) Solve 38x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q6309) Solve 21x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.71

Q6310) Solve 36x^2+44x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q6311) Solve 3x^2+7x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q6312) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q6313) Solve 21x^2+47x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.24

Q6314) Solve 28x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q6315) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q6316) Solve 27x^2+28x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6317) Solve 39x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-0.67

Q6318) Solve 32x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6319) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q6320) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q6321) Solve 8x^2+36x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q6322) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q6323) Solve 17x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q6324) Solve 3x^2+20x+17=0
Ans: x=-1 or x=-5.67

Q6325) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q6326) Solve 20x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q6327) Solve 2x^2+28x+48=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q6328) Solve 45x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.8

Q6329) Solve 14x^2+43x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q6330) Solve x^2+42x+41=0
Ans: x=-1 or x=-41

Q6331) Solve 16x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.5

Q6332) Solve 17x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.82 or x=-2

Q6333) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q6334) Solve 36x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q6335) Solve 10x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q6336) Solve 10x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.5

Q6337) Solve 13x^2+35x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.69

Q6338) Solve 18x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q6339) Solve 42x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.57

Q6340) Solve 30x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.2

Q6341) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6342) Solve 6x^2+49x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.67

Q6343) Solve 14x^2+49x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q6344) Solve x^2+14x+45=0
Ans: x=-5 or x=-9

Q6345) Solve 24x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q6346) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q6347) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q6348) Solve 24x^2+35x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.33

Q6349) Solve 8x^2+23x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q6350) Solve 8x^2+26x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.75

Q6351) Solve 6x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.67

Q6352) Solve 12x^2+26x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q6353) Solve 25x^2+48x+23=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q6354) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q6355) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6356) Solve 6x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-6.5

Q6357) Solve 9x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q6358) Solve 20x^2+47x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q6359) Solve 9x^2+34x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.78

Q6360) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q6361) Solve 6x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q6362) Solve 30x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q6363) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q6364) Solve 38x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q6365) Solve 48x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.75

Q6366) Solve 19x^2+38x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6367) Solve 14x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.86

Q6368) Solve 30x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q6369) Solve 18x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.67

Q6370) Solve 21x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q6371) Solve 17x^2+40x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q6372) Solve 12x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q6373) Solve 10x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.4

Q6374) Solve 11x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q6375) Solve 12x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6376) Solve 32x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.75

Q6377) Solve 10x^2+41x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.1

Q6378) Solve 44x^2+45x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q6379) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q6380) Solve 5x^2+32x+48=0
Ans: x=-2.4 or x=-4

Q6381) Solve 8x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q6382) Solve 14x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q6383) Solve 6x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.67

Q6384) Solve 11x^2+24x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q6385) Solve 15x^2+48x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q6386) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q6387) Solve 12x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q6388) Solve 36x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.17

Q6389) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q6390) Solve 3x^2+19x+30=0
Ans: x=-3 or x=-3.33

Q6391) Solve 16x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q6392) Solve 12x^2+31x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q6393) Solve 3x^2+17x+14=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q6394) Solve 7x^2+35x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6395) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q6396) Solve 40x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.7

Q6397) Solve 8x^2+17x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q6398) Solve 8x^2+40x+32=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6399) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q6400) Solve 24x^2+50x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.58

Q6401) Solve 11x^2+41x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.73

Q6402) Solve 6x^2+30x+36=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q6403) Solve 2x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q6404) Solve 5x^2+38x+33=0
Ans: x=-1 or x=-6.6

Q6405) Solve 17x^2+50x+33=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q6406) Solve 18x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.11

Q6407) Solve 9x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6408) Solve 7x^2+37x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-4

Q6409) Solve 14x^2+47x+38=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q6410) Solve 4x^2+19x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q6411) Solve 7x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q6412) Solve 7x^2+38x+31=0
Ans: x=-1 or x=-4.43

Q6413) Solve 44x^2+46x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q6414) Solve 8x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-5

Q6415) Solve 27x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.33

Q6416) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q6417) Solve 22x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q6418) Solve 16x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q6419) Solve 12x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.33

Q6420) Solve 14x^2+41x+26=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q6421) Solve 3x^2+25x+22=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q6422) Solve 18x^2+36x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6423) Solve 42x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q6424) Solve 5x^2+32x+44=0
Ans: x=-2 or x=-4.4

Q6425) Solve 46x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q6426) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q6427) Solve 35x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q6428) Solve 47x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6429) Solve 18x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q6430) Solve 2x^2+17x+36=0
Ans: x=-4 or x=-4.5

Q6431) Solve 2x^2+17x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q6432) Solve 12x^2+40x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.83

Q6433) Solve 21x^2+36x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q6434) Solve x^2+14x+13=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q6435) Solve 6x^2+49x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.67

Q6436) Solve 36x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.75

Q6437) Solve 7x^2+32x+36=0
Ans: x=-2 or x=-2.57

Q6438) Solve 30x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.83

Q6439) Solve 11x^2+42x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.82

Q6440) Solve 21x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.71

Q6441) Solve 2x^2+20x+32=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q6442) Solve 33x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-0.67

Q6443) Solve 26x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q6444) Solve 5x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-8

Q6445) Solve 3x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-8

Q6446) Solve 13x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-2

Q6447) Solve 44x^2+44x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q6448) Solve 4x^2+41x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-9

Q6449) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q6450) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6451) Solve 7x^2+48x+36=0
Ans: x=-0.86 or x=-6

Q6452) Solve x^2+28x+27=0
Ans: x=-1 or x=-27

Q6453) Solve 22x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.18

Q6454) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q6455) Solve 10x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q6456) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q6457) Solve 9x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.11 or x=-4

Q6458) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q6459) Solve 11x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q6460) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q6461) Solve 50x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q6462) Solve 27x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.89

Q6463) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q6464) Solve 10x^2+42x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q6465) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q6466) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q6467) Solve 15x^2+33x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q6468) Solve 8x^2+48x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q6469) Solve 8x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q6470) Solve 10x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.2

Q6471) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q6472) Solve 42x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q6473) Solve 28x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q6474) Solve 6x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q6475) Solve 27x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.33

Q6476) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q6477) Solve 34x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q6478) Solve 8x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q6479) Solve 3x^2+25x+48=0
Ans: x=-3 or x=-5.33

Q6480) Solve 9x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q6481) Solve 10x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-2

Q6482) Solve 48x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.5

Q6483) Solve 3x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-8

Q6484) Solve 24x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q6485) Solve 36x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.78

Q6486) Solve 3x^2+21x+30=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q6487) Solve 12x^2+38x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q6488) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q6489) Solve 16x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q6490) Solve 22x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q6491) Solve 42x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.33

Q6492) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q6493) Solve 21x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.67

Q6494) Solve 10x^2+29x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-1.5

Q6495) Solve 23x^2+47x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q6496) Solve 44x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.5

Q6497) Solve 4x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q6498) Solve 15x^2+41x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.4

Q6499) Solve 3x^2+37x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-11

Q6500) Solve 8x^2+42x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.75

Q6501) Solve 36x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.11

Q6502) Solve 3x^2+37x+34=0
Ans: x=-1 or x=-11.33

Q6503) Solve 18x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6504) Solve 35x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.57

Q6505) Solve 30x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q6506) Solve 6x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q6507) Solve 15x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6508) Solve 33x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.33

Q6509) Solve x^2+11x+10=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q6510) Solve 2x^2+17x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q6511) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q6512) Solve 37x^2+42x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q6513) Solve 21x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.67

Q6514) Solve 2x^2+21x+19=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q6515) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q6516) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q6517) Solve 24x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q6518) Solve 14x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q6519) Solve 33x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-0.67

Q6520) Solve 35x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q6521) Solve 45x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.56

Q6522) Solve 15x^2+46x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-1.67

Q6523) Solve 22x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q6524) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q6525) Solve 24x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.67

Q6526) Solve 26x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q6527) Solve 20x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q6528) Solve 18x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q6529) Solve 8x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.5

Q6530) Solve 11x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q6531) Solve 38x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.63

Q6532) Solve 8x^2+38x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-3.5

Q6533) Solve 32x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6534) Solve 36x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.25

Q6535) Solve 12x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.25

Q6536) Solve 8x^2+43x+44=0
Ans: x=-1.37 or x=-4

Q6537) Solve 40x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.6

Q6538) Solve 13x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.85 or x=-3

Q6539) Solve 11x^2+19x+8=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q6540) Solve 16x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.25

Q6541) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q6542) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q6543) Solve 2x^2+19x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-7

Q6544) Solve 34x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.82

Q6545) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q6546) Solve 27x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q6547) Solve 7x^2+27x+26=0
Ans: x=-1.86 or x=-2

Q6548) Solve 21x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q6549) Solve 9x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.33

Q6550) Solve 30x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q6551) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q6552) Solve 12x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.25

Q6553) Solve 20x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.8

Q6554) Solve 8x^2+38x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.25

Q6555) Solve 8x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q6556) Solve 7x^2+29x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.14

Q6557) Solve 24x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q6558) Solve 21x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.86

Q6559) Solve 23x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q6560) Solve 15x^2+40x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q6561) Solve 7x^2+35x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6562) Solve 42x^2+48x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q6563) Solve 34x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.82

Q6564) Solve 5x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q6565) Solve 9x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-2

Q6566) Solve x^2+23x+42=0
Ans: x=-2 or x=-21

Q6567) Solve 22x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q6568) Solve 28x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.25

Q6569) Solve 48x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.5

Q6570) Solve 9x^2+30x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q6571) Solve 6x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.33

Q6572) Solve 7x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.71 or x=-6

Q6573) Solve 15x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.93 or x=-1

Q6574) Solve 12x^2+47x+33=0
Ans: x=-0.92 or x=-3

Q6575) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q6576) Solve 4x^2+24x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.5

Q6577) Solve 12x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q6578) Solve 4x^2+19x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3.75

Q6579) Solve 28x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q6580) Solve 10x^2+48x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-4

Q6581) Solve 18x^2+47x+30=0
Ans: x=-1.11 or x=-1.5

Q6582) Solve 32x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q6583) Solve 5x^2+44x+39=0
Ans: x=-1 or x=-7.8

Q6584) Solve 17x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q6585) Solve 17x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q6586) Solve 22x^2+48x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q6587) Solve 6x^2+31x+39=0
Ans: x=-2.17 or x=-3

Q6588) Solve 9x^2+36x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.33

Q6589) Solve 10x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-3

Q6590) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q6591) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q6592) Solve 39x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.77

Q6593) Solve 13x^2+32x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.46

Q6594) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q6595) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q6596) Solve 25x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q6597) Solve 5x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.8 or x=-9

Q6598) Solve 23x^2+47x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q6599) Solve 6x^2+37x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-5

Q6600) Solve 16x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q6601) Solve 5x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-6

Q6602) Solve 26x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q6603) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q6604) Solve 16x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.25

Q6605) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q6606) Solve 25x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.4

Q6607) Solve 10x^2+23x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q6608) Solve 15x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q6609) Solve 14x^2+30x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q6610) Solve 9x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.89 or x=-2

Q6611) Solve 13x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.85 or x=-3

Q6612) Solve 9x^2+26x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.89

Q6613) Solve 6x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.5

Q6614) Solve 8x^2+26x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q6615) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q6616) Solve 15x^2+27x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q6617) Solve x^2+13x+42=0
Ans: x=-6 or x=-7

Q6618) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6619) Solve 16x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q6620) Solve 4x^2+29x+25=0
Ans: x=-1 or x=-6.25

Q6621) Solve 4x^2+38x+34=0
Ans: x=-1 or x=-8.5

Q6622) Solve 12x^2+44x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q6623) Solve 5x^2+41x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-7

Q6624) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q6625) Solve 42x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q6626) Solve 19x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q6627) Solve 30x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q6628) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q6629) Solve 36x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.58

Q6630) Solve 34x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q6631) Solve 27x^2+28x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6632) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q6633) Solve 24x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q6634) Solve 6x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.5

Q6635) Solve 28x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q6636) Solve 8x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q6637) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q6638) Solve 27x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q6639) Solve 24x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q6640) Solve 12x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.25

Q6641) Solve 5x^2+26x+33=0
Ans: x=-2.2 or x=-3

Q6642) Solve 49x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.14

Q6643) Solve 15x^2+38x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q6644) Solve 3x^2+15x+18=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q6645) Solve 41x^2+44x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q6646) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q6647) Solve 14x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q6648) Solve 20x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.2

Q6649) Solve 37x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q6650) Solve 16x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.87

Q6651) Solve 38x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q6652) Solve 42x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.36

Q6653) Solve 4x^2+46x+42=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q6654) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q6655) Solve 19x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q6656) Solve 48x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.33

Q6657) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q6658) Solve 44x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.25

Q6659) Solve 26x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6660) Solve 37x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6661) Solve 12x^2+43x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.33

Q6662) Solve 14x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.71

Q6663) Solve x^2+10x+9=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q6664) Solve 38x^2+21x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q6665) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q6666) Solve 12x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q6667) Solve 33x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.36

Q6668) Solve 48x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q6669) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q6670) Solve 42x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q6671) Solve 3x^2+48x+45=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q6672) Solve 6x^2+37x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-4.5

Q6673) Solve 5x^2+9x+4=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q6674) Solve 25x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q6675) Solve 23x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q6676) Solve 13x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q6677) Solve 7x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q6678) Solve 9x^2+19x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q6679) Solve 5x^2+34x+45=0
Ans: x=-1.8 or x=-5

Q6680) Solve 9x^2+37x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.11

Q6681) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q6682) Solve 10x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q6683) Solve x^2+6x+5=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q6684) Solve 49x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.29

Q6685) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q6686) Solve 12x^2+24x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6687) Solve 36x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q6688) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q6689) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q6690) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q6691) Solve 37x^2+38x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q6692) Solve 23x^2+46x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6693) Solve 8x^2+48x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.5

Q6694) Solve 19x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q6695) Solve 14x^2+34x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q6696) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q6697) Solve 9x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q6698) Solve 22x^2+50x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q6699) Solve 2x^2+27x+25=0
Ans: x=-1 or x=-12.5

Q6700) Solve 5x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q6701) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q6702) Solve 2x^2+13x+21=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q6703) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q6704) Solve 20x^2+48x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.9

Q6705) Solve 8x^2+19x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q6706) Solve 14x^2+38x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.71

Q6707) Solve 9x^2+27x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q6708) Solve 31x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q6709) Solve 3x^2+29x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-8

Q6710) Solve 25x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q6711) Solve 48x^2+50x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6712) Solve 4x^2+42x+38=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q6713) Solve 18x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q6714) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q6715) Solve 36x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.44

Q6716) Solve 7x^2+20x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q6717) Solve 45x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.78

Q6718) Solve 6x^2+31x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-4

Q6719) Solve 18x^2+49x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.72

Q6720) Solve 20x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.5

Q6721) Solve 45x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.44

Q6722) Solve 7x^2+39x+32=0
Ans: x=-1 or x=-4.57

Q6723) Solve 11x^2+42x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.82

Q6724) Solve x^2+12x+11=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q6725) Solve 44x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q6726) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q6727) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q6728) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q6729) Solve 14x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q6730) Solve x^2+14x+40=0
Ans: x=-4 or x=-10

Q6731) Solve 5x^2+29x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.8

Q6732) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q6733) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q6734) Solve 22x^2+49x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.23

Q6735) Solve 2x^2+28x+26=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q6736) Solve 6x^2+41x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-5.5

Q6737) Solve 8x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q6738) Solve 4x^2+26x+36=0
Ans: x=-2 or x=-4.5

Q6739) Solve 5x^2+41x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-7

Q6740) Solve x^2+18x+45=0
Ans: x=-3 or x=-15

Q6741) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q6742) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q6743) Solve 11x^2+45x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.09

Q6744) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q6745) Solve 30x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.4

Q6746) Solve 9x^2+39x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.67

Q6747) Solve 23x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q6748) Solve 16x^2+34x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q6749) Solve 38x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q6750) Solve 18x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q6751) Solve 31x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q6752) Solve 6x^2+16x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q6753) Solve 46x^2+48x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6754) Solve 35x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.71

Q6755) Solve 36x^2+37x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q6756) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q6757) Solve 4x^2+23x+19=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q6758) Solve 26x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.77

Q6759) Solve 7x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q6760) Solve 12x^2+31x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.33

Q6761) Solve 36x^2+40x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q6762) Solve 23x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q6763) Solve 42x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.83

Q6764) Solve x^2+27x+26=0
Ans: x=-1 or x=-26

Q6765) Solve 3x^2+27x+42=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q6766) Solve 32x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6767) Solve 22x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q6768) Solve 16x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q6769) Solve 15x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q6770) Solve 48x^2+50x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6771) Solve 12x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q6772) Solve 15x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.2

Q6773) Solve 9x^2+44x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.89

Q6774) Solve 3x^2+26x+23=0
Ans: x=-1 or x=-7.67

Q6775) Solve 3x^2+22x+39=0
Ans: x=-3 or x=-4.33

Q6776) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q6777) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q6778) Solve 14x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q6779) Solve 42x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.83

Q6780) Solve 35x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.6

Q6781) Solve 21x^2+47x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.67

Q6782) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q6783) Solve 30x^2+49x+19=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q6784) Solve 18x^2+33x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q6785) Solve 31x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q6786) Solve 10x^2+34x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q6787) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q6788) Solve 16x^2+31x+15=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q6789) Solve 12x^2+33x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q6790) Solve 21x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.14

Q6791) Solve 34x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q6792) Solve 18x^2+43x+24=0
Ans: x=-0.89 or x=-1.5

Q6793) Solve 15x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q6794) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q6795) Solve 39x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q6796) Solve 7x^2+31x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.43

Q6797) Solve x^2+19x+48=0
Ans: x=-3 or x=-16

Q6798) Solve 24x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q6799) Solve x^2+16x+15=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q6800) Solve 4x^2+24x+36=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q6801) Solve x^2+15x+50=0
Ans: x=-5 or x=-10

Q6802) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q6803) Solve 15x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q6804) Solve 13x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q6805) Solve 18x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.11

Q6806) Solve 48x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.5

Q6807) Solve 6x^2+16x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q6808) Solve 20x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q6809) Solve 12x^2+27x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q6810) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q6811) Solve 7x^2+39x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.57

Q6812) Solve x^2+19x+48=0
Ans: x=-3 or x=-16

Q6813) Solve 10x^2+39x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.9

Q6814) Solve 17x^2+39x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q6815) Solve 8x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-5

Q6816) Solve 19x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q6817) Solve 10x^2+48x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-4

Q6818) Solve 25x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q6819) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q6820) Solve 28x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q6821) Solve 7x^2+31x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.43

Q6822) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q6823) Solve 8x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q6824) Solve 7x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-3

Q6825) Solve 23x^2+49x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.13

Q6826) Solve 38x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q6827) Solve 6x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q6828) Solve 18x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q6829) Solve 3x^2+18x+27=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q6830) Solve 9x^2+35x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.89

Q6831) Solve 10x^2+44x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q6832) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q6833) Solve 21x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.67

Q6834) Solve 2x^2+42x+40=0
Ans: x=-1 or x=-20

Q6835) Solve 16x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q6836) Solve 16x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q6837) Solve 15x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q6838) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q6839) Solve 3x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q6840) Solve 16x^2+39x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q6841) Solve 13x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q6842) Solve 12x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q6843) Solve 8x^2+42x+34=0
Ans: x=-1 or x=-4.25

Q6844) Solve 35x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q6845) Solve 14x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.29

Q6846) Solve 7x^2+31x+24=0
Ans: x=-1 or x=-3.43

Q6847) Solve 36x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.56

Q6848) Solve x^2+16x+39=0
Ans: x=-3 or x=-13

Q6849) Solve 41x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q6850) Solve 25x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.2

Q6851) Solve 6x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-6

Q6852) Solve 16x^2+41x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q6853) Solve 16x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q6854) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6855) Solve 15x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.67

Q6856) Solve 12x^2+43x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.58

Q6857) Solve 19x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q6858) Solve 27x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.11

Q6859) Solve 3x^2+10x+7=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q6860) Solve 40x^2+50x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q6861) Solve 40x^2+44x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q6862) Solve 13x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q6863) Solve 10x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.9 or x=-4

Q6864) Solve 4x^2+43x+39=0
Ans: x=-1 or x=-9.75

Q6865) Solve 18x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q6866) Solve 8x^2+31x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.87

Q6867) Solve 36x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q6868) Solve 8x^2+36x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q6869) Solve 12x^2+30x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q6870) Solve 30x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.1

Q6871) Solve 4x^2+17x+18=0
Ans: x=-2 or x=-2.25

Q6872) Solve 9x^2+25x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q6873) Solve 24x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q6874) Solve 46x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q6875) Solve 8x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-3

Q6876) Solve 36x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q6877) Solve 12x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q6878) Solve 14x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q6879) Solve 14x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q6880) Solve 11x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q6881) Solve 42x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q6882) Solve 34x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q6883) Solve 25x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q6884) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q6885) Solve 4x^2+15x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q6886) Solve 27x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q6887) Solve 18x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q6888) Solve 7x^2+25x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.57

Q6889) Solve 12x^2+18x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6890) Solve 43x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q6891) Solve 15x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q6892) Solve x^2+19x+18=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q6893) Solve 39x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.67

Q6894) Solve 12x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.25

Q6895) Solve 5x^2+38x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-7

Q6896) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q6897) Solve 20x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.8

Q6898) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q6899) Solve 8x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.75 or x=-5.5

Q6900) Solve 13x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.38 or x=-2

Q6901) Solve 6x^2+12x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6902) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q6903) Solve x^2+26x+25=0
Ans: x=-1 or x=-25

Q6904) Solve 44x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.64

Q6905) Solve 4x^2+21x+27=0
Ans: x=-2.25 or x=-3

Q6906) Solve 9x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.33

Q6907) Solve 5x^2+20x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q6908) Solve 36x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q6909) Solve 31x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6910) Solve 9x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q6911) Solve 42x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.86

Q6912) Solve 12x^2+41x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.75

Q6913) Solve 40x^2+42x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q6914) Solve 5x^2+28x+32=0
Ans: x=-1.6 or x=-4

Q6915) Solve 19x^2+45x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q6916) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q6917) Solve x^2+4x+4=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q6918) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q6919) Solve 10x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q6920) Solve 10x^2+48x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.8

Q6921) Solve 29x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q6922) Solve 11x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q6923) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q6924) Solve 6x^2+35x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.83

Q6925) Solve 25x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.4

Q6926) Solve 7x^2+33x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.71

Q6927) Solve 7x^2+32x+25=0
Ans: x=-1 or x=-3.57

Q6928) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q6929) Solve 20x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q6930) Solve 3x^2+47x+44=0
Ans: x=-1 or x=-14.67

Q6931) Solve 11x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-4

Q6932) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q6933) Solve 4x^2+20x+25=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q6934) Solve 27x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.89

Q6935) Solve 4x^2+21x+26=0
Ans: x=-2 or x=-3.25

Q6936) Solve 15x^2+43x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q6937) Solve 8x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q6938) Solve 21x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.86

Q6939) Solve x^2+12x+20=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q6940) Solve 14x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.71

Q6941) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q6942) Solve 39x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q6943) Solve 11x^2+47x+42=0
Ans: x=-1.27 or x=-3

Q6944) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q6945) Solve 3x^2+19x+30=0
Ans: x=-3 or x=-3.33

Q6946) Solve 9x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.33

Q6947) Solve 46x^2+47x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q6948) Solve 12x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q6949) Solve 8x^2+17x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q6950) Solve 45x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.78

Q6951) Solve 46x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.5

Q6952) Solve 46x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q6953) Solve 32x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.94

Q6954) Solve 38x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q6955) Solve 23x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q6956) Solve 23x^2+46x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6957) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q6958) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6959) Solve 6x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q6960) Solve 46x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q6961) Solve 12x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q6962) Solve 9x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6963) Solve 42x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q6964) Solve 15x^2+40x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q6965) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q6966) Solve 25x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q6967) Solve 45x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q6968) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q6969) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q6970) Solve 11x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.91 or x=-3

Q6971) Solve 22x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.5

Q6972) Solve 14x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.29

Q6973) Solve 26x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q6974) Solve 10x^2+43x+39=0
Ans: x=-1.3 or x=-3

Q6975) Solve 13x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q6976) Solve 7x^2+14x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6977) Solve 15x^2+39x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q6978) Solve 17x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q6979) Solve 21x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.14

Q6980) Solve 48x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q6981) Solve 24x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q6982) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q6983) Solve 15x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q6984) Solve 28x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q6985) Solve 7x^2+17x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q6986) Solve 30x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.67

Q6987) Solve 10x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q6988) Solve 20x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.4

Q6989) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q6990) Solve 28x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.25

Q6991) Solve 18x^2+38x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q6992) Solve 14x^2+41x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.43

Q6993) Solve 3x^2+11x+10=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q6994) Solve 4x^2+25x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-5

Q6995) Solve 44x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.75

Q6996) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q6997) Solve 9x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q6998) Solve 5x^2+34x+45=0
Ans: x=-1.8 or x=-5

Q6999) Solve 18x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q7000) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q7001) Solve 2x^2+23x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-10

Q7002) Solve 33x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.82

Q7003) Solve 8x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-4.5

Q7004) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q7005) Solve 22x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q7006) Solve 4x^2+22x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-3

Q7007) Solve 5x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-6

Q7008) Solve 40x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.62

Q7009) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q7010) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q7011) Solve 50x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q7012) Solve 46x^2+48x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q7013) Solve 30x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q7014) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q7015) Solve 8x^2+18x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q7016) Solve 26x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.5

Q7017) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q7018) Solve 22x^2+45x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q7019) Solve 21x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q7020) Solve 10x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q7021) Solve 4x^2+22x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-3

Q7022) Solve 7x^2+44x+45=0
Ans: x=-1.29 or x=-5

Q7023) Solve 10x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.5

Q7024) Solve 39x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-0.67

Q7025) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q7026) Solve 12x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.33

Q7027) Solve 14x^2+43x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q7028) Solve 3x^2+17x+24=0
Ans: x=-2.67 or x=-3

Q7029) Solve 25x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.2

Q7030) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q7031) Solve 5x^2+39x+34=0
Ans: x=-1 or x=-6.8

Q7032) Solve 10x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-3.5

Q7033) Solve 9x^2+45x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.67

Q7034) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q7035) Solve 8x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q7036) Solve 14x^2+46x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q7037) Solve 19x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q7038) Solve 5x^2+15x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7039) Solve 4x^2+25x+39=0
Ans: x=-3 or x=-3.25

Q7040) Solve 45x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q7041) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q7042) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q7043) Solve 24x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.17

Q7044) Solve 3x^2+18x+27=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q7045) Solve 18x^2+39x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q7046) Solve 18x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.33

Q7047) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q7048) Solve 6x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q7049) Solve 12x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.5

Q7050) Solve 5x^2+16x+12=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q7051) Solve 39x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.33

Q7052) Solve 21x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.57

Q7053) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q7054) Solve 19x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q7055) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q7056) Solve 26x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.38 or x=-1.5

Q7057) Solve 6x^2+25x+19=0
Ans: x=-1 or x=-3.17

Q7058) Solve 9x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q7059) Solve 48x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.62

Q7060) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q7061) Solve 24x^2+48x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7062) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q7063) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q7064) Solve 28x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q7065) Solve 44x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.75

Q7066) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q7067) Solve 40x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q7068) Solve 5x^2+28x+39=0
Ans: x=-2.6 or x=-3

Q7069) Solve 9x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q7070) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q7071) Solve 13x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.38 or x=-2

Q7072) Solve 14x^2+36x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q7073) Solve 6x^2+16x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q7074) Solve 19x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-2

Q7075) Solve 3x^2+23x+34=0
Ans: x=-2 or x=-5.67

Q7076) Solve 13x^2+37x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.85

Q7077) Solve 24x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q7078) Solve 33x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.67

Q7079) Solve 12x^2+49x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.75

Q7080) Solve 3x^2+20x+32=0
Ans: x=-2.67 or x=-4

Q7081) Solve 5x^2+12x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q7082) Solve 4x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q7083) Solve 32x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.75

Q7084) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q7085) Solve x^2+8x+16=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q7086) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q7087) Solve 6x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q7088) Solve 36x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q7089) Solve 6x^2+25x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.5

Q7090) Solve 12x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q7091) Solve 20x^2+47x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q7092) Solve 14x^2+33x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.36

Q7093) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q7094) Solve 22x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-1.5

Q7095) Solve 33x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q7096) Solve 2x^2+25x+23=0
Ans: x=-1 or x=-11.5

Q7097) Solve 8x^2+38x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3.75

Q7098) Solve 2x^2+17x+35=0
Ans: x=-3.5 or x=-5

Q7099) Solve 9x^2+30x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q7100) Solve 37x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q7101) Solve 25x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.4

Q7102) Solve 14x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.5

Q7103) Solve 12x^2+48x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7104) Solve 25x^2+50x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7105) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q7106) Solve 39x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q7107) Solve 2x^2+24x+22=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q7108) Solve 32x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.87

Q7109) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q7110) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7111) Solve 2x^2+16x+24=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q7112) Solve 49x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.86

Q7113) Solve x^2+14x+40=0
Ans: x=-4 or x=-10

Q7114) Solve 13x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.85 or x=-3

Q7115) Solve 18x^2+47x+30=0
Ans: x=-1.11 or x=-1.5

Q7116) Solve 15x^2+31x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.07

Q7117) Solve 32x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.06

Q7118) Solve 28x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q7119) Solve 3x^2+12x+9=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7120) Solve 24x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q7121) Solve 14x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.93 or x=-1

Q7122) Solve 14x^2+34x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q7123) Solve x^2+13x+12=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q7124) Solve 7x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.71 or x=-6

Q7125) Solve 43x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q7126) Solve 14x^2+37x+24=0
Ans: x=-1.14 or x=-1.5

Q7127) Solve 23x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q7128) Solve 14x^2+49x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q7129) Solve 15x^2+36x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q7130) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q7131) Solve 12x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q7132) Solve 10x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-3.5

Q7133) Solve 22x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-1.5

Q7134) Solve 42x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q7135) Solve 24x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.42

Q7136) Solve 12x^2+46x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.83

Q7137) Solve 11x^2+36x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q7138) Solve 20x^2+39x+19=0
Ans: x=-0.95 or x=-1

Q7139) Solve 26x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q7140) Solve 8x^2+42x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-3.5

Q7141) Solve 10x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q7142) Solve 49x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.14

Q7143) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q7144) Solve 24x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q7145) Solve 19x^2+44x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.32

Q7146) Solve 36x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q7147) Solve 12x^2+28x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.83

Q7148) Solve 7x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q7149) Solve 14x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.57

Q7150) Solve 8x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q7151) Solve 19x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q7152) Solve 6x^2+22x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q7153) Solve 50x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.48 or x=-0.5

Q7154) Solve 30x^2+43x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.33

Q7155) Solve 22x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1.5

Q7156) Solve 25x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.6

Q7157) Solve 6x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q7158) Solve 8x^2+25x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.12

Q7159) Solve 6x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q7160) Solve 20x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q7161) Solve 17x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.41 or x=-2

Q7162) Solve 21x^2+50x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.38

Q7163) Solve 35x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.6

Q7164) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q7165) Solve 8x^2+25x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.12

Q7166) Solve 12x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q7167) Solve 17x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q7168) Solve 5x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-6

Q7169) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q7170) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q7171) Solve 2x^2+27x+25=0
Ans: x=-1 or x=-12.5

Q7172) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q7173) Solve 6x^2+31x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.67

Q7174) Solve 15x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q7175) Solve 40x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q7176) Solve 6x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q7177) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q7178) Solve 6x^2+28x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q7179) Solve 11x^2+23x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q7180) Solve 11x^2+44x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7181) Solve 42x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q7182) Solve 15x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.67

Q7183) Solve 9x^2+24x+16=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.33

Q7184) Solve 22x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q7185) Solve 28x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q7186) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q7187) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q7188) Solve 12x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q7189) Solve 16x^2+50x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.62

Q7190) Solve 8x^2+27x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.37

Q7191) Solve 14x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q7192) Solve 10x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.4

Q7193) Solve 12x^2+28x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q7194) Solve 5x^2+22x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q7195) Solve 4x^2+13x+9=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q7196) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7197) Solve 18x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.33

Q7198) Solve 11x^2+43x+42=0
Ans: x=-1.91 or x=-2

Q7199) Solve 4x^2+29x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-5

Q7200) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q7201) Solve 13x^2+44x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.38

Q7202) Solve 4x^2+25x+36=0
Ans: x=-2.25 or x=-4

Q7203) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q7204) Solve 36x^2+50x+14=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q7205) Solve 2x^2+20x+32=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q7206) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q7207) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q7208) Solve 20x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.8

Q7209) Solve 6x^2+30x+36=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q7210) Solve 6x^2+33x+27=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q7211) Solve 42x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q7212) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q7213) Solve 16x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.37

Q7214) Solve 35x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.71

Q7215) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q7216) Solve 32x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q7217) Solve 26x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q7218) Solve 8x^2+16x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7219) Solve 12x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.33

Q7220) Solve 48x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q7221) Solve 14x^2+45x+34=0
Ans: x=-1.21 or x=-2

Q7222) Solve 22x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q7223) Solve 14x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q7224) Solve 2x^2+19x+30=0
Ans: x=-2 or x=-7.5

Q7225) Solve 9x^2+35x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.89

Q7226) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q7227) Solve 15x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.33

Q7228) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q7229) Solve 11x^2+19x+8=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q7230) Solve 12x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q7231) Solve 18x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.39 or x=-2

Q7232) Solve 21x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.33

Q7233) Solve 16x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q7234) Solve 16x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q7235) Solve 11x^2+39x+34=0
Ans: x=-1.55 or x=-2

Q7236) Solve 48x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q7237) Solve x^2+38x+37=0
Ans: x=-1 or x=-37

Q7238) Solve 13x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.54 or x=-3

Q7239) Solve 30x^2+50x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q7240) Solve 18x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.78

Q7241) Solve 50x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q7242) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q7243) Solve 50x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.8

Q7244) Solve 18x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q7245) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q7246) Solve 32x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q7247) Solve 9x^2+12x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q7248) Solve 14x^2+32x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q7249) Solve 4x^2+20x+16=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q7250) Solve 21x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.67

Q7251) Solve 36x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q7252) Solve 15x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q7253) Solve 46x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.5

Q7254) Solve 18x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.17

Q7255) Solve 42x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.79

Q7256) Solve 15x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q7257) Solve 21x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q7258) Solve 26x^2+43x+17=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q7259) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q7260) Solve 3x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.67 or x=-15

Q7261) Solve 5x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q7262) Solve 24x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.12

Q7263) Solve 10x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.9 or x=-4

Q7264) Solve 7x^2+36x+45=0
Ans: x=-2.14 or x=-3

Q7265) Solve 5x^2+30x+45=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q7266) Solve 16x^2+44x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q7267) Solve 15x^2+47x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.13

Q7268) Solve 5x^2+44x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-8

Q7269) Solve 10x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q7270) Solve x^2+14x+48=0
Ans: x=-6 or x=-8

Q7271) Solve 8x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.5

Q7272) Solve 50x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q7273) Solve 6x^2+31x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.17

Q7274) Solve 12x^2+36x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7275) Solve 10x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.6

Q7276) Solve 30x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.4

Q7277) Solve 10x^2+38x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.8

Q7278) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q7279) Solve 11x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q7280) Solve 18x^2+45x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q7281) Solve 2x^2+35x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-16

Q7282) Solve 2x^2+15x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q7283) Solve 14x^2+40x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-2

Q7284) Solve x^2+7x+10=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q7285) Solve 39x^2+47x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q7286) Solve 11x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q7287) Solve 34x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q7288) Solve 28x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-0.75

Q7289) Solve 36x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-0.67

Q7290) Solve 18x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q7291) Solve 36x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q7292) Solve 7x^2+29x+24=0
Ans: x=-1.14 or x=-3

Q7293) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q7294) Solve 4x^2+45x+41=0
Ans: x=-1 or x=-10.25

Q7295) Solve 9x^2+30x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q7296) Solve 34x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q7297) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q7298) Solve 13x^2+41x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.15

Q7299) Solve 14x^2+23x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.14

Q7300) Solve 16x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q7301) Solve 25x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q7302) Solve 9x^2+45x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.67

Q7303) Solve 15x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q7304) Solve 26x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q7305) Solve 2x^2+11x+12=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q7306) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7307) Solve 11x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.73 or x=-3

Q7308) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q7309) Solve 24x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q7310) Solve 8x^2+28x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q7311) Solve 4x^2+12x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7312) Solve 16x^2+46x+33=0
Ans: x=-1.37 or x=-1.5

Q7313) Solve 36x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q7314) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q7315) Solve 18x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q7316) Solve 5x^2+28x+32=0
Ans: x=-1.6 or x=-4

Q7317) Solve 2x^2+24x+40=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q7318) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q7319) Solve 5x^2+8x+3=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q7320) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q7321) Solve 16x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q7322) Solve 9x^2+24x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q7323) Solve 19x^2+48x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q7324) Solve 24x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.87

Q7325) Solve 2x^2+21x+34=0
Ans: x=-2 or x=-8.5

Q7326) Solve 8x^2+33x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.12

Q7327) Solve 11x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q7328) Solve 7x^2+29x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.14

Q7329) Solve 4x^2+35x+31=0
Ans: x=-1 or x=-7.75

Q7330) Solve 19x^2+39x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q7331) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q7332) Solve 18x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q7333) Solve 7x^2+30x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.29

Q7334) Solve 4x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-11

Q7335) Solve 21x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.33

Q7336) Solve 6x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q7337) Solve 6x^2+25x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.5

Q7338) Solve 3x^2+14x+16=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q7339) Solve 40x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q7340) Solve 30x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q7341) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q7342) Solve 7x^2+41x+34=0
Ans: x=-1 or x=-4.86

Q7343) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q7344) Solve 30x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q7345) Solve 7x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-4

Q7346) Solve 9x^2+36x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7347) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q7348) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q7349) Solve 17x^2+39x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q7350) Solve 10x^2+28x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q7351) Solve 15x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q7352) Solve 24x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q7353) Solve 3x^2+22x+19=0
Ans: x=-1 or x=-6.33

Q7354) Solve 18x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.5

Q7355) Solve 21x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q7356) Solve 3x^2+4x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q7357) Solve 26x^2+48x+22=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q7358) Solve 24x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.58

Q7359) Solve 2x^2+26x+24=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q7360) Solve 24x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q7361) Solve 28x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.25

Q7362) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q7363) Solve 12x^2+33x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q7364) Solve 10x^2+31x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.1

Q7365) Solve 8x^2+34x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.5

Q7366) Solve 18x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q7367) Solve 12x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q7368) Solve 6x^2+39x+33=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q7369) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q7370) Solve 16x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q7371) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q7372) Solve 24x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q7373) Solve 24x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q7374) Solve 13x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q7375) Solve 3x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-10

Q7376) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q7377) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q7378) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q7379) Solve 44x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q7380) Solve 32x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q7381) Solve 11x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.36 or x=-3

Q7382) Solve 8x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-3

Q7383) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q7384) Solve 3x^2+15x+12=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q7385) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q7386) Solve 2x^2+8x+8=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q7387) Solve 16x^2+50x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.62

Q7388) Solve 32x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q7389) Solve 12x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q7390) Solve 10x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-4.5

Q7391) Solve 4x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q7392) Solve 4x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.25 or x=-12

Q7393) Solve 5x^2+23x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q7394) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q7395) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q7396) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q7397) Solve 6x^2+27x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q7398) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q7399) Solve 10x^2+21x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q7400) Solve 12x^2+38x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q7401) Solve 8x^2+26x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q7402) Solve 24x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q7403) Solve 4x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-10.5

Q7404) Solve 6x^2+49x+43=0
Ans: x=-1 or x=-7.17

Q7405) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q7406) Solve 22x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-1.5

Q7407) Solve 12x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.67

Q7408) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q7409) Solve 3x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-12

Q7410) Solve 8x^2+30x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q7411) Solve 27x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.33

Q7412) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q7413) Solve 5x^2+18x+16=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q7414) Solve 28x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q7415) Solve 17x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q7416) Solve 15x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.67

Q7417) Solve 26x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q7418) Solve 6x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.67

Q7419) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q7420) Solve 23x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q7421) Solve 11x^2+41x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.73

Q7422) Solve 18x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q7423) Solve 13x^2+48x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.69

Q7424) Solve 12x^2+44x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q7425) Solve 30x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.83

Q7426) Solve 28x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.14

Q7427) Solve 5x^2+49x+44=0
Ans: x=-1 or x=-8.8

Q7428) Solve 12x^2+33x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q7429) Solve 6x^2+31x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.67

Q7430) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q7431) Solve 28x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.75

Q7432) Solve 8x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.25

Q7433) Solve 12x^2+34x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.83

Q7434) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q7435) Solve 6x^2+38x+32=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q7436) Solve 9x^2+27x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.67

Q7437) Solve 12x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q7438) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q7439) Solve 11x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.55 or x=-4

Q7440) Solve 32x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q7441) Solve 18x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q7442) Solve 28x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.75

Q7443) Solve 48x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.62

Q7444) Solve 26x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.15

Q7445) Solve 14x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.14

Q7446) Solve 14x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.29

Q7447) Solve 2x^2+21x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-8

Q7448) Solve 9x^2+30x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q7449) Solve 32x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q7450) Solve 23x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q7451) Solve 2x^2+14x+20=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q7452) Solve 45x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.22

Q7453) Solve x^2+19x+18=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q7454) Solve 4x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-10

Q7455) Solve 34x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q7456) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q7457) Solve 11x^2+46x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.18

Q7458) Solve x^2+12x+20=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q7459) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q7460) Solve 18x^2+43x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.89

Q7461) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q7462) Solve 32x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.75

Q7463) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q7464) Solve 23x^2+42x+19=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q7465) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q7466) Solve 8x^2+37x+39=0
Ans: x=-1.62 or x=-3

Q7467) Solve 18x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q7468) Solve 30x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.9

Q7469) Solve 7x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q7470) Solve 14x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q7471) Solve 34x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q7472) Solve 29x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q7473) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q7474) Solve 3x^2+14x+16=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q7475) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q7476) Solve 12x^2+45x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q7477) Solve 10x^2+37x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.2

Q7478) Solve 15x^2+49x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q7479) Solve 12x^2+47x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.67

Q7480) Solve 18x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.5

Q7481) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q7482) Solve 24x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q7483) Solve 18x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q7484) Solve 20x^2+30x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7485) Solve 10x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q7486) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q7487) Solve 6x^2+32x+42=0
Ans: x=-2.33 or x=-3

Q7488) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q7489) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q7490) Solve x^2+6x+5=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q7491) Solve 20x^2+30x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7492) Solve 16x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.5

Q7493) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q7494) Solve 21x^2+36x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q7495) Solve 4x^2+30x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q7496) Solve 11x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-3

Q7497) Solve 9x^2+39x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q7498) Solve 21x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q7499) Solve 14x^2+45x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.21

Q7500) Solve 6x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.33

Q7501) Solve 36x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.25

Q7502) Solve 42x^2+44x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q7503) Solve 12x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.67

Q7504) Solve 44x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q7505) Solve 9x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q7506) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q7507) Solve 4x^2+37x+33=0
Ans: x=-1 or x=-8.25

Q7508) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q7509) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q7510) Solve 5x^2+35x+30=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q7511) Solve 15x^2+47x+34=0
Ans: x=-1.13 or x=-2

Q7512) Solve 10x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.9 or x=-4

Q7513) Solve 31x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q7514) Solve 7x^2+37x+30=0
Ans: x=-1 or x=-4.29

Q7515) Solve 4x^2+28x+45=0
Ans: x=-2.5 or x=-4.5

Q7516) Solve 4x^2+38x+34=0
Ans: x=-1 or x=-8.5

Q7517) Solve 13x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q7518) Solve 8x^2+25x+18=0
Ans: x=-1.12 or x=-2

Q7519) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q7520) Solve 4x^2+46x+42=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q7521) Solve 5x^2+35x+30=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q7522) Solve 8x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q7523) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7524) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q7525) Solve 7x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.71 or x=-6

Q7526) Solve 8x^2+23x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q7527) Solve 15x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q7528) Solve 5x^2+42x+49=0
Ans: x=-1.4 or x=-7

Q7529) Solve 8x^2+37x+39=0
Ans: x=-1.62 or x=-3

Q7530) Solve 6x^2+31x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.67

Q7531) Solve 36x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.72

Q7532) Solve 3x^2+22x+35=0
Ans: x=-2.33 or x=-5

Q7533) Solve 42x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.86

Q7534) Solve 7x^2+30x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.29

Q7535) Solve 21x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q7536) Solve 9x^2+25x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q7537) Solve 32x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q7538) Solve 19x^2+32x+13=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q7539) Solve 13x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-2

Q7540) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q7541) Solve 12x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q7542) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q7543) Solve 4x^2+31x+27=0
Ans: x=-1 or x=-6.75

Q7544) Solve 5x^2+50x+45=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q7545) Solve 8x^2+19x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q7546) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q7547) Solve 4x^2+27x+44=0
Ans: x=-2.75 or x=-4

Q7548) Solve 16x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.75

Q7549) Solve 9x^2+20x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.22

Q7550) Solve 10x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.5

Q7551) Solve 10x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q7552) Solve 38x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q7553) Solve 5x^2+17x+14=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q7554) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q7555) Solve 4x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q7556) Solve 50x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q7557) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q7558) Solve 48x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.67

Q7559) Solve 3x^2+22x+32=0
Ans: x=-2 or x=-5.33

Q7560) Solve 14x^2+41x+26=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q7561) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q7562) Solve 15x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.8

Q7563) Solve 15x^2+40x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q7564) Solve 38x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q7565) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q7566) Solve 8x^2+47x+39=0
Ans: x=-1 or x=-4.87

Q7567) Solve 2x^2+9x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q7568) Solve 2x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-23

Q7569) Solve 7x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-4

Q7570) Solve 8x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q7571) Solve 45x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q7572) Solve 8x^2+41x+36=0
Ans: x=-1.12 or x=-4

Q7573) Solve 3x^2+46x+43=0
Ans: x=-1 or x=-14.33

Q7574) Solve 18x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q7575) Solve 13x^2+42x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.23

Q7576) Solve 15x^2+23x+8=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q7577) Solve 5x^2+17x+12=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q7578) Solve 9x^2+20x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.22

Q7579) Solve 33x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.18

Q7580) Solve 5x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q7581) Solve 15x^2+44x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.93

Q7582) Solve 10x^2+37x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.2

Q7583) Solve 48x^2+30x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q7584) Solve 17x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q7585) Solve 40x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q7586) Solve 9x^2+44x+32=0
Ans: x=-0.89 or x=-4

Q7587) Solve 40x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q7588) Solve 31x^2+50x+19=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q7589) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q7590) Solve 22x^2+43x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.45

Q7591) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q7592) Solve 15x^2+50x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q7593) Solve 10x^2+45x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q7594) Solve x^2+23x+42=0
Ans: x=-2 or x=-21

Q7595) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q7596) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q7597) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q7598) Solve 9x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q7599) Solve 9x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q7600) Solve 5x^2+29x+42=0
Ans: x=-2.8 or x=-3

Q7601) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q7602) Solve x^2+33x+32=0
Ans: x=-1 or x=-32

Q7603) Solve 24x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.25

Q7604) Solve 15x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.33

Q7605) Solve 16x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q7606) Solve 13x^2+26x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7607) Solve x^2+28x+27=0
Ans: x=-1 or x=-27

Q7608) Solve 28x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.75

Q7609) Solve 12x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q7610) Solve 3x^2+26x+48=0
Ans: x=-2.67 or x=-6

Q7611) Solve x^2+7x+10=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q7612) Solve 2x^2+15x+25=0
Ans: x=-2.5 or x=-5

Q7613) Solve 30x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q7614) Solve x^2+32x+31=0
Ans: x=-1 or x=-31

Q7615) Solve 38x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q7616) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q7617) Solve 49x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.29

Q7618) Solve 3x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-15

Q7619) Solve 14x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q7620) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q7621) Solve 7x^2+27x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.86

Q7622) Solve 13x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q7623) Solve 34x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q7624) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q7625) Solve 7x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-4

Q7626) Solve 28x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.25

Q7627) Solve 5x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-4

Q7628) Solve 40x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q7629) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q7630) Solve 16x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q7631) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q7632) Solve 12x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q7633) Solve 9x^2+22x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q7634) Solve 23x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q7635) Solve 4x^2+17x+15=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q7636) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q7637) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q7638) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q7639) Solve 12x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q7640) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q7641) Solve 4x^2+15x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q7642) Solve 43x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q7643) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q7644) Solve 45x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.78

Q7645) Solve 9x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.67

Q7646) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q7647) Solve 38x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q7648) Solve 15x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.67

Q7649) Solve 36x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.42

Q7650) Solve 12x^2+43x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.58

Q7651) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q7652) Solve 33x^2+49x+16=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q7653) Solve 33x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.64

Q7654) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q7655) Solve 44x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.55

Q7656) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q7657) Solve 25x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q7658) Solve 6x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.33

Q7659) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q7660) Solve 2x^2+13x+11=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q7661) Solve 38x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.68

Q7662) Solve x^2+3x+2=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7663) Solve 33x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.18

Q7664) Solve 14x^2+41x+26=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q7665) Solve 2x^2+18x+36=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q7666) Solve 4x^2+27x+23=0
Ans: x=-1 or x=-5.75

Q7667) Solve 10x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-4

Q7668) Solve 9x^2+37x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.11

Q7669) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q7670) Solve 46x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q7671) Solve 5x^2+17x+12=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q7672) Solve 18x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q7673) Solve 10x^2+48x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.8

Q7674) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q7675) Solve 3x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q7676) Solve 5x^2+23x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-4

Q7677) Solve 14x^2+41x+30=0
Ans: x=-1.43 or x=-1.5

Q7678) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q7679) Solve 44x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.75

Q7680) Solve 27x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.89

Q7681) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q7682) Solve 32x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7683) Solve 21x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q7684) Solve 32x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q7685) Solve 12x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-3

Q7686) Solve 9x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.67

Q7687) Solve 6x^2+20x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q7688) Solve 6x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q7689) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q7690) Solve 45x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.44

Q7691) Solve x^2+13x+22=0
Ans: x=-2 or x=-11

Q7692) Solve 50x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.6

Q7693) Solve 18x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q7694) Solve 10x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q7695) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q7696) Solve 23x^2+47x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q7697) Solve 32x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.62

Q7698) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q7699) Solve 10x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.6

Q7700) Solve 2x^2+23x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q7701) Solve 12x^2+37x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.75

Q7702) Solve 11x^2+38x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.45

Q7703) Solve 30x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q7704) Solve 23x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q7705) Solve 30x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q7706) Solve 5x^2+32x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-5

Q7707) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q7708) Solve 4x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q7709) Solve 3x^2+13x+10=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q7710) Solve 48x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q7711) Solve 9x^2+35x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.89

Q7712) Solve 14x^2+49x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q7713) Solve 4x^2+12x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7714) Solve 22x^2+43x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.45

Q7715) Solve x^2+7x+6=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q7716) Solve 48x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.87

Q7717) Solve 34x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q7718) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q7719) Solve 15x^2+49x+38=0
Ans: x=-1.27 or x=-2

Q7720) Solve 14x^2+39x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.79

Q7721) Solve 12x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.33

Q7722) Solve 15x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.8

Q7723) Solve 19x^2+20x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q7724) Solve 6x^2+24x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7725) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q7726) Solve 4x^2+21x+27=0
Ans: x=-2.25 or x=-3

Q7727) Solve 11x^2+44x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q7728) Solve 7x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q7729) Solve 27x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.67

Q7730) Solve 17x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q7731) Solve 3x^2+26x+23=0
Ans: x=-1 or x=-7.67

Q7732) Solve 20x^2+43x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.15

Q7733) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7734) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q7735) Solve 19x^2+45x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q7736) Solve 15x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q7737) Solve 3x^2+6x+3=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7738) Solve 18x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q7739) Solve x^2+11x+10=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q7740) Solve 18x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q7741) Solve 18x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q7742) Solve x^2+41x+40=0
Ans: x=-1 or x=-40

Q7743) Solve 44x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.75

Q7744) Solve 16x^2+36x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q7745) Solve 12x^2+42x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q7746) Solve 22x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-1.5

Q7747) Solve 40x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q7748) Solve 12x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.67

Q7749) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q7750) Solve 22x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.73 or x=-1.5

Q7751) Solve 28x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q7752) Solve 11x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.91 or x=-1

Q7753) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7754) Solve 45x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q7755) Solve 33x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q7756) Solve 18x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q7757) Solve 28x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.75

Q7758) Solve 9x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q7759) Solve 10x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q7760) Solve 24x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q7761) Solve 25x^2+34x+9=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q7762) Solve 8x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q7763) Solve 27x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q7764) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q7765) Solve 45x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.6

Q7766) Solve 23x^2+42x+19=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q7767) Solve 20x^2+44x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q7768) Solve 12x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.75

Q7769) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q7770) Solve 30x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.4

Q7771) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q7772) Solve 8x^2+38x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-2.5

Q7773) Solve 24x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.17

Q7774) Solve 9x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.44 or x=-5

Q7775) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q7776) Solve 23x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q7777) Solve 32x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q7778) Solve 10x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-3.5

Q7779) Solve 10x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-3

Q7780) Solve 9x^2+33x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.33

Q7781) Solve 9x^2+38x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-3

Q7782) Solve 35x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.4

Q7783) Solve 30x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q7784) Solve 12x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q7785) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q7786) Solve 38x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q7787) Solve 14x^2+36x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q7788) Solve 8x^2+26x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q7789) Solve 9x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.11 or x=-4

Q7790) Solve x^2+20x+36=0
Ans: x=-2 or x=-18

Q7791) Solve 12x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q7792) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q7793) Solve 7x^2+44x+37=0
Ans: x=-1 or x=-5.29

Q7794) Solve 6x^2+42x+36=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q7795) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q7796) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q7797) Solve 15x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q7798) Solve 7x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q7799) Solve 15x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.2

Q7800) Solve 11x^2+46x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.18

Q7801) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q7802) Solve 7x^2+39x+32=0
Ans: x=-1 or x=-4.57

Q7803) Solve 26x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.5

Q7804) Solve 50x^2+45x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.7

Q7805) Solve 6x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.33

Q7806) Solve 34x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.82

Q7807) Solve 12x^2+44x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q7808) Solve 16x^2+40x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.25

Q7809) Solve 15x^2+41x+22=0
Ans: x=-0.73 or x=-2

Q7810) Solve 4x^2+19x+21=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q7811) Solve 9x^2+28x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.11

Q7812) Solve 22x^2+44x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7813) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q7814) Solve 5x^2+12x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q7815) Solve 10x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q7816) Solve 2x^2+9x+7=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q7817) Solve 27x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q7818) Solve 35x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.4

Q7819) Solve 4x^2+17x+18=0
Ans: x=-2 or x=-2.25

Q7820) Solve 42x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.33

Q7821) Solve 18x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-2.5

Q7822) Solve 6x^2+38x+32=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q7823) Solve 20x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.75

Q7824) Solve 9x^2+32x+28=0
Ans: x=-1.56 or x=-2

Q7825) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q7826) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q7827) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q7828) Solve 2x^2+18x+36=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q7829) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q7830) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q7831) Solve 17x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q7832) Solve 32x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q7833) Solve 9x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q7834) Solve 35x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q7835) Solve 3x^2+35x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-10

Q7836) Solve 11x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.91 or x=-1

Q7837) Solve 24x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q7838) Solve 20x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.8

Q7839) Solve 2x^2+18x+40=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q7840) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q7841) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q7842) Solve 18x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q7843) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q7844) Solve 10x^2+15x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7845) Solve 2x^2+18x+28=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q7846) Solve 7x^2+28x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q7847) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q7848) Solve 5x^2+26x+32=0
Ans: x=-2 or x=-3.2

Q7849) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q7850) Solve 5x^2+33x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-5

Q7851) Solve 11x^2+49x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.45

Q7852) Solve 20x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q7853) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q7854) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q7855) Solve 3x^2+22x+39=0
Ans: x=-3 or x=-4.33

Q7856) Solve 6x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q7857) Solve 5x^2+23x+24=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q7858) Solve 6x^2+31x+39=0
Ans: x=-2.17 or x=-3

Q7859) Solve 22x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.09

Q7860) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q7861) Solve 36x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.78

Q7862) Solve 30x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.4

Q7863) Solve 14x^2+42x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7864) Solve 20x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q7865) Solve 7x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-6

Q7866) Solve 4x^2+28x+48=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q7867) Solve 27x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.78

Q7868) Solve 13x^2+43x+34=0
Ans: x=-1.31 or x=-2

Q7869) Solve 30x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q7870) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q7871) Solve 4x^2+39x+35=0
Ans: x=-1 or x=-8.75

Q7872) Solve 5x^2+34x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4.8

Q7873) Solve 5x^2+29x+42=0
Ans: x=-2.8 or x=-3

Q7874) Solve 9x^2+30x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.67

Q7875) Solve 8x^2+38x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-2.5

Q7876) Solve 9x^2+26x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.89

Q7877) Solve 11x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q7878) Solve 7x^2+29x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.14

Q7879) Solve 38x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.58

Q7880) Solve 38x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q7881) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q7882) Solve 18x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.11

Q7883) Solve 3x^2+21x+30=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q7884) Solve 32x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q7885) Solve 38x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q7886) Solve x^2+41x+40=0
Ans: x=-1 or x=-40

Q7887) Solve 12x^2+44x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q7888) Solve 14x^2+33x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.36

Q7889) Solve 2x^2+26x+44=0
Ans: x=-2 or x=-11

Q7890) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q7891) Solve 26x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.77

Q7892) Solve 16x^2+41x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q7893) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q7894) Solve 26x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q7895) Solve 50x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.4

Q7896) Solve 18x^2+30x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q7897) Solve 15x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.8

Q7898) Solve 2x^2+14x+24=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q7899) Solve 33x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.18

Q7900) Solve 20x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q7901) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q7902) Solve 7x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-4

Q7903) Solve 14x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q7904) Solve 20x^2+20x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q7905) Solve 44x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q7906) Solve 8x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-3

Q7907) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q7908) Solve 30x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q7909) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q7910) Solve 41x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q7911) Solve 12x^2+41x+34=0
Ans: x=-1.42 or x=-2

Q7912) Solve 28x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.75

Q7913) Solve 10x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q7914) Solve 6x^2+14x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q7915) Solve 7x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q7916) Solve 35x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.2

Q7917) Solve 32x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.37

Q7918) Solve 7x^2+48x+41=0
Ans: x=-1 or x=-5.86

Q7919) Solve 6x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q7920) Solve 4x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q7921) Solve 8x^2+35x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.37

Q7922) Solve 34x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q7923) Solve 38x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q7924) Solve 15x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q7925) Solve 12x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.75

Q7926) Solve 8x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q7927) Solve 30x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q7928) Solve 26x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q7929) Solve x^2+15x+14=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q7930) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q7931) Solve 48x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q7932) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q7933) Solve 11x^2+28x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.55

Q7934) Solve 40x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q7935) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q7936) Solve 45x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q7937) Solve 20x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q7938) Solve 3x^2+18x+27=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q7939) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q7940) Solve 21x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.14

Q7941) Solve 10x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.2

Q7942) Solve 40x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q7943) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q7944) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q7945) Solve 11x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q7946) Solve 3x^2+8x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q7947) Solve 11x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.09 or x=-2

Q7948) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q7949) Solve 33x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q7950) Solve 18x^2+48x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.33

Q7951) Solve 23x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q7952) Solve 39x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.77

Q7953) Solve 2x^2+14x+24=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q7954) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q7955) Solve 11x^2+42x+27=0
Ans: x=-0.82 or x=-3

Q7956) Solve 6x^2+5x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q7957) Solve 10x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q7958) Solve 36x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q7959) Solve 6x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-4

Q7960) Solve 9x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.44 or x=-5

Q7961) Solve 3x^2+11x+10=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q7962) Solve 9x^2+27x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.33

Q7963) Solve 10x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.4

Q7964) Solve 7x^2+37x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-4

Q7965) Solve 10x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q7966) Solve 3x^2+30x+48=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q7967) Solve 9x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q7968) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q7969) Solve 50x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q7970) Solve 13x^2+48x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.69

Q7971) Solve 4x^2+38x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-8

Q7972) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q7973) Solve x^2+20x+19=0
Ans: x=-1 or x=-19

Q7974) Solve 3x^2+29x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-8

Q7975) Solve 12x^2+45x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q7976) Solve 50x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q7977) Solve 25x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q7978) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q7979) Solve 15x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q7980) Solve 12x^2+49x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.75

Q7981) Solve 12x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q7982) Solve 15x^2+49x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q7983) Solve 12x^2+35x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.92

Q7984) Solve 18x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1.5

Q7985) Solve 11x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-4

Q7986) Solve 7x^2+22x+16=0
Ans: x=-1.14 or x=-2

Q7987) Solve 19x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q7988) Solve 31x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q7989) Solve 19x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q7990) Solve 35x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.71

Q7991) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7992) Solve 2x^2+21x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-9

Q7993) Solve 8x^2+36x+28=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q7994) Solve 7x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-4

Q7995) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q7996) Solve 40x^2+44x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q7997) Solve 37x^2+45x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q7998) Solve 35x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q7999) Solve 2x^2+27x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-12

Q8000) Solve 12x^2+50x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.5

Q8001) Solve 17x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q8002) Solve 7x^2+26x+24=0
Ans: x=-1.71 or x=-2

Q8003) Solve 20x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.4

Q8004) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q8005) Solve 3x^2+15x+12=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8006) Solve 42x^2+44x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q8007) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q8008) Solve 6x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.33

Q8009) Solve 23x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q8010) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q8011) Solve x^2+18x+17=0
Ans: x=-1 or x=-17

Q8012) Solve 18x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.17

Q8013) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8014) Solve 18x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1.5

Q8015) Solve 14x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q8016) Solve 5x^2+18x+16=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q8017) Solve 17x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.59 or x=-2

Q8018) Solve 15x^2+44x+28=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q8019) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q8020) Solve 22x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q8021) Solve x^2+8x+16=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q8022) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q8023) Solve 29x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q8024) Solve 11x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.91 or x=-3

Q8025) Solve 5x^2+32x+44=0
Ans: x=-2 or x=-4.4

Q8026) Solve 14x^2+36x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q8027) Solve 10x^2+38x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q8028) Solve 48x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q8029) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q8030) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q8031) Solve 12x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q8032) Solve 12x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q8033) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q8034) Solve 4x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-8.5

Q8035) Solve 18x^2+49x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-1.5

Q8036) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q8037) Solve 8x^2+30x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q8038) Solve 14x^2+46x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q8039) Solve 3x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-12

Q8040) Solve 15x^2+48x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q8041) Solve 15x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.67

Q8042) Solve 19x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q8043) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q8044) Solve 34x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q8045) Solve 4x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-7

Q8046) Solve 31x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q8047) Solve 11x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q8048) Solve 30x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.7

Q8049) Solve 6x^2+39x+33=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q8050) Solve 24x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q8051) Solve 48x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q8052) Solve 11x^2+39x+34=0
Ans: x=-1.55 or x=-2

Q8053) Solve 32x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q8054) Solve 32x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8055) Solve 48x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.83

Q8056) Solve 45x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q8057) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q8058) Solve 28x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q8059) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q8060) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q8061) Solve 14x^2+50x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q8062) Solve 40x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q8063) Solve 7x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-3

Q8064) Solve 29x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q8065) Solve 14x^2+21x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8066) Solve 12x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q8067) Solve 29x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q8068) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q8069) Solve 12x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q8070) Solve 9x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q8071) Solve 4x^2+19x+21=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q8072) Solve 36x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q8073) Solve 4x^2+13x+9=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q8074) Solve 8x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q8075) Solve 19x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q8076) Solve 14x^2+24x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q8077) Solve 24x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.12

Q8078) Solve 38x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q8079) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q8080) Solve 4x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q8081) Solve 38x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q8082) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q8083) Solve 7x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-4

Q8084) Solve 5x^2+31x+42=0
Ans: x=-2 or x=-4.2

Q8085) Solve 28x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q8086) Solve 11x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-4

Q8087) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q8088) Solve 32x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.94

Q8089) Solve 11x^2+35x+26=0
Ans: x=-1.18 or x=-2

Q8090) Solve 34x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8091) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q8092) Solve 30x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.93

Q8093) Solve 24x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8094) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q8095) Solve 4x^2+32x+28=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q8096) Solve 16x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q8097) Solve 8x^2+17x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q8098) Solve 12x^2+32x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q8099) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q8100) Solve 15x^2+39x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q8101) Solve 24x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q8102) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q8103) Solve 9x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.33

Q8104) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q8105) Solve 6x^2+26x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q8106) Solve 4x^2+27x+23=0
Ans: x=-1 or x=-5.75

Q8107) Solve 4x^2+22x+18=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q8108) Solve 16x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.75

Q8109) Solve 19x^2+47x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q8110) Solve 33x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.73

Q8111) Solve 11x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q8112) Solve 6x^2+37x+50=0
Ans: x=-2 or x=-4.17

Q8113) Solve 50x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q8114) Solve 8x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.75

Q8115) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q8116) Solve 21x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.71

Q8117) Solve 14x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q8118) Solve 19x^2+50x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.63

Q8119) Solve 5x^2+32x+27=0
Ans: x=-1 or x=-5.4

Q8120) Solve 3x^2+28x+44=0
Ans: x=-2 or x=-7.33

Q8121) Solve 2x^2+45x+43=0
Ans: x=-1 or x=-21.5

Q8122) Solve 6x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.33

Q8123) Solve 12x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q8124) Solve 4x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q8125) Solve 31x^2+35x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q8126) Solve 16x^2+46x+33=0
Ans: x=-1.37 or x=-1.5

Q8127) Solve 2x^2+21x+45=0
Ans: x=-3 or x=-7.5

Q8128) Solve 8x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.25

Q8129) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q8130) Solve 23x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q8131) Solve 20x^2+47x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.6

Q8132) Solve 21x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.24 or x=-2

Q8133) Solve 8x^2+28x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8134) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q8135) Solve 29x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q8136) Solve 29x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q8137) Solve 6x^2+22x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q8138) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q8139) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q8140) Solve 6x^2+43x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-6

Q8141) Solve 42x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.79

Q8142) Solve 20x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.25

Q8143) Solve 14x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q8144) Solve 2x^2+49x+47=0
Ans: x=-1 or x=-23.5

Q8145) Solve 5x^2+21x+22=0
Ans: x=-2 or x=-2.2

Q8146) Solve 9x^2+33x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.33

Q8147) Solve 10x^2+35x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8148) Solve 24x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.67

Q8149) Solve 20x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q8150) Solve 39x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.67

Q8151) Solve 34x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q8152) Solve 6x^2+43x+37=0
Ans: x=-1 or x=-6.17

Q8153) Solve 4x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-11

Q8154) Solve 4x^2+16x+12=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q8155) Solve 24x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q8156) Solve 10x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q8157) Solve 36x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.44

Q8158) Solve 15x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.6

Q8159) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q8160) Solve 7x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q8161) Solve 12x^2+43x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.58

Q8162) Solve 33x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q8163) Solve 15x^2+41x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.4

Q8164) Solve 6x^2+32x+42=0
Ans: x=-2.33 or x=-3

Q8165) Solve 8x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q8166) Solve 12x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q8167) Solve 5x^2+34x+45=0
Ans: x=-1.8 or x=-5

Q8168) Solve 4x^2+28x+24=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q8169) Solve 37x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q8170) Solve 7x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-4

Q8171) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q8172) Solve 11x^2+28x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.55

Q8173) Solve 10x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-4.5

Q8174) Solve 30x^2+33x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q8175) Solve 10x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-2

Q8176) Solve 22x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q8177) Solve 11x^2+49x+48=0
Ans: x=-1.45 or x=-3

Q8178) Solve 8x^2+37x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.62

Q8179) Solve 15x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.2

Q8180) Solve 7x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.43 or x=-6

Q8181) Solve 27x^2+30x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q8182) Solve 12x^2+42x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8183) Solve 39x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q8184) Solve 5x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-7

Q8185) Solve 11x^2+39x+34=0
Ans: x=-1.55 or x=-2

Q8186) Solve 20x^2+20x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q8187) Solve 4x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q8188) Solve 9x^2+38x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2.22

Q8189) Solve 21x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8190) Solve 2x^2+13x+21=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q8191) Solve 10x^2+41x+33=0
Ans: x=-1.1 or x=-3

Q8192) Solve 6x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.33

Q8193) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8194) Solve 17x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q8195) Solve 14x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.14

Q8196) Solve 45x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.56

Q8197) Solve 9x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-4

Q8198) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q8199) Solve 24x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.37

Q8200) Solve 30x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-1.5

Q8201) Solve 5x^2+22x+17=0
Ans: x=-1 or x=-3.4

Q8202) Solve 16x^2+40x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q8203) Solve 26x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q8204) Solve 15x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q8205) Solve 17x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q8206) Solve 33x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.73

Q8207) Solve 14x^2+32x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q8208) Solve 32x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q8209) Solve 34x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q8210) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q8211) Solve 28x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q8212) Solve x^2+16x+39=0
Ans: x=-3 or x=-13

Q8213) Solve 48x^2+30x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q8214) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q8215) Solve 21x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q8216) Solve 12x^2+45x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q8217) Solve 10x^2+47x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.7

Q8218) Solve 16x^2+26x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.12

Q8219) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q8220) Solve x^2+8x+12=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q8221) Solve 9x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q8222) Solve 25x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.2

Q8223) Solve 4x^2+17x+15=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q8224) Solve 8x^2+40x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q8225) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q8226) Solve 20x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-2

Q8227) Solve 42x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8228) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q8229) Solve 10x^2+31x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.6

Q8230) Solve 3x^2+8x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q8231) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q8232) Solve 3x^2+25x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-7

Q8233) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q8234) Solve 13x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-3

Q8235) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q8236) Solve x^2+23x+42=0
Ans: x=-2 or x=-21

Q8237) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q8238) Solve 5x^2+28x+39=0
Ans: x=-2.6 or x=-3

Q8239) Solve 22x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1.5

Q8240) Solve 24x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q8241) Solve 6x^2+50x+44=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q8242) Solve 12x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q8243) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q8244) Solve 10x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q8245) Solve 48x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q8246) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q8247) Solve 18x^2+48x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q8248) Solve 6x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.33

Q8249) Solve 4x^2+16x+12=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q8250) Solve 8x^2+37x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.62

Q8251) Solve 38x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.63

Q8252) Solve 5x^2+49x+44=0
Ans: x=-1 or x=-8.8

Q8253) Solve 8x^2+29x+26=0
Ans: x=-1.62 or x=-2

Q8254) Solve 9x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.33

Q8255) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q8256) Solve 35x^2+36x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8257) Solve 24x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.62

Q8258) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q8259) Solve 17x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q8260) Solve 26x^2+41x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1.5

Q8261) Solve 8x^2+40x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q8262) Solve 13x^2+22x+9=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q8263) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q8264) Solve 4x^2+20x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q8265) Solve 4x^2+12x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q8266) Solve 5x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-8

Q8267) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q8268) Solve 12x^2+41x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.75

Q8269) Solve 12x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q8270) Solve 50x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q8271) Solve 19x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q8272) Solve 21x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q8273) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q8274) Solve 42x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.38 or x=-0.5

Q8275) Solve 12x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q8276) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q8277) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8278) Solve 8x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q8279) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q8280) Solve 14x^2+21x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8281) Solve 18x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q8282) Solve 20x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q8283) Solve 35x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.8

Q8284) Solve 18x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q8285) Solve 8x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q8286) Solve 11x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-3

Q8287) Solve 3x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q8288) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q8289) Solve 15x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.8

Q8290) Solve 24x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q8291) Solve 42x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.67

Q8292) Solve 3x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-12

Q8293) Solve 10x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q8294) Solve 11x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q8295) Solve 10x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-4

Q8296) Solve 15x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q8297) Solve 18x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.5

Q8298) Solve 27x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q8299) Solve 10x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-3

Q8300) Solve 10x^2+45x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q8301) Solve 16x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q8302) Solve 6x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q8303) Solve 11x^2+38x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.45

Q8304) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q8305) Solve 5x^2+23x+24=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q8306) Solve 25x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q8307) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q8308) Solve 20x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.4

Q8309) Solve 7x^2+37x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.29

Q8310) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8311) Solve 30x^2+45x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8312) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q8313) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8314) Solve 7x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-5

Q8315) Solve 16x^2+50x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.62

Q8316) Solve 22x^2+44x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8317) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q8318) Solve 3x^2+34x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-10

Q8319) Solve 18x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q8320) Solve 18x^2+48x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q8321) Solve 35x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q8322) Solve 6x^2+8x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8323) Solve 28x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q8324) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q8325) Solve 4x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-10.5

Q8326) Solve 2x^2+17x+35=0
Ans: x=-3.5 or x=-5

Q8327) Solve 8x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.25

Q8328) Solve 7x^2+31x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.43

Q8329) Solve 26x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q8330) Solve 30x^2+31x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8331) Solve 10x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q8332) Solve 6x^2+32x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q8333) Solve 10x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q8334) Solve x^2+13x+40=0
Ans: x=-5 or x=-8

Q8335) Solve 20x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.25

Q8336) Solve 50x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-0.5

Q8337) Solve 37x^2+45x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q8338) Solve 22x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.5

Q8339) Solve 22x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q8340) Solve 4x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q8341) Solve 42x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q8342) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q8343) Solve 20x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q8344) Solve 3x^2+24x+21=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q8345) Solve 9x^2+25x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q8346) Solve 18x^2+24x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8347) Solve 14x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q8348) Solve 11x^2+19x+8=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q8349) Solve 19x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q8350) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q8351) Solve 3x^2+30x+48=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q8352) Solve 36x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.67

Q8353) Solve 21x^2+47x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.24

Q8354) Solve 7x^2+36x+45=0
Ans: x=-2.14 or x=-3

Q8355) Solve 11x^2+18x+7=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q8356) Solve 2x^2+9x+7=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q8357) Solve 15x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.67

Q8358) Solve 40x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q8359) Solve 10x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-3

Q8360) Solve 7x^2+40x+33=0
Ans: x=-1 or x=-4.71

Q8361) Solve 5x^2+32x+27=0
Ans: x=-1 or x=-5.4

Q8362) Solve 26x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.31 or x=-1.5

Q8363) Solve 35x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.8

Q8364) Solve 30x^2+43x+13=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q8365) Solve 17x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q8366) Solve 2x^2+29x+27=0
Ans: x=-1 or x=-13.5

Q8367) Solve 46x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q8368) Solve 4x^2+29x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-5

Q8369) Solve 36x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-0.67

Q8370) Solve 7x^2+33x+26=0
Ans: x=-1 or x=-3.71

Q8371) Solve 50x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q8372) Solve 2x^2+43x+41=0
Ans: x=-1 or x=-20.5

Q8373) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q8374) Solve 30x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q8375) Solve 4x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q8376) Solve 7x^2+36x+45=0
Ans: x=-2.14 or x=-3

Q8377) Solve 4x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q8378) Solve 44x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q8379) Solve 26x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1.5

Q8380) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q8381) Solve 24x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1.5

Q8382) Solve 7x^2+32x+25=0
Ans: x=-1 or x=-3.57

Q8383) Solve 10x^2+33x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.8

Q8384) Solve 5x^2+30x+40=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q8385) Solve 6x^2+28x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q8386) Solve 20x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q8387) Solve 11x^2+37x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.36

Q8388) Solve 2x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-13

Q8389) Solve 22x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-1.5

Q8390) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q8391) Solve 45x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.6

Q8392) Solve x^2+42x+41=0
Ans: x=-1 or x=-41

Q8393) Solve 12x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q8394) Solve x^2+10x+9=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q8395) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q8396) Solve 14x^2+29x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.07

Q8397) Solve 39x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.85

Q8398) Solve 12x^2+38x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q8399) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q8400) Solve 45x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.56

Q8401) Solve 32x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q8402) Solve 20x^2+46x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.3

Q8403) Solve 7x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-4

Q8404) Solve 4x^2+4x+1=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q8405) Solve 10x^2+39x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-2.5

Q8406) Solve 12x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.67

Q8407) Solve 39x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.85

Q8408) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q8409) Solve 14x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.71

Q8410) Solve 12x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.25

Q8411) Solve 13x^2+45x+38=0
Ans: x=-1.46 or x=-2

Q8412) Solve 27x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q8413) Solve 18x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.11

Q8414) Solve 4x^2+17x+13=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q8415) Solve 35x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.8

Q8416) Solve 6x^2+21x+15=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8417) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q8418) Solve 28x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q8419) Solve 32x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.62

Q8420) Solve 7x^2+33x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.71

Q8421) Solve 23x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.91 or x=-1

Q8422) Solve 13x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q8423) Solve 10x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q8424) Solve 2x^2+4x+2=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8425) Solve 30x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.8

Q8426) Solve 48x^2+50x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8427) Solve 3x^2+8x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q8428) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8429) Solve 10x^2+26x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q8430) Solve 24x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.42

Q8431) Solve 17x^2+38x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.24

Q8432) Solve 17x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q8433) Solve 39x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q8434) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q8435) Solve 18x^2+24x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8436) Solve 15x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q8437) Solve 8x^2+50x+42=0
Ans: x=-1 or x=-5.25

Q8438) Solve 4x^2+20x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q8439) Solve 14x^2+44x+32=0
Ans: x=-1.14 or x=-2

Q8440) Solve 2x^2+29x+50=0
Ans: x=-2 or x=-12.5

Q8441) Solve 2x^2+14x+12=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q8442) Solve 36x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q8443) Solve 14x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q8444) Solve 32x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8445) Solve 37x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q8446) Solve 2x^2+5x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q8447) Solve x^2+14x+33=0
Ans: x=-3 or x=-11

Q8448) Solve 42x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.86

Q8449) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q8450) Solve 5x^2+27x+22=0
Ans: x=-1 or x=-4.4

Q8451) Solve x^2+19x+18=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q8452) Solve 10x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.5

Q8453) Solve 2x^2+28x+48=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q8454) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q8455) Solve 48x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q8456) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q8457) Solve x^2+14x+33=0
Ans: x=-3 or x=-11

Q8458) Solve 22x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-1.5

Q8459) Solve 38x^2+39x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8460) Solve 16x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q8461) Solve 12x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q8462) Solve 32x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q8463) Solve 6x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.33

Q8464) Solve 23x^2+48x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q8465) Solve 22x^2+50x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q8466) Solve 32x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q8467) Solve 10x^2+33x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.8

Q8468) Solve 17x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q8469) Solve 22x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q8470) Solve x^2+12x+35=0
Ans: x=-5 or x=-7

Q8471) Solve 21x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q8472) Solve x^2+16x+28=0
Ans: x=-2 or x=-14

Q8473) Solve 33x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.45

Q8474) Solve 5x^2+42x+37=0
Ans: x=-1 or x=-7.4

Q8475) Solve 12x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q8476) Solve 5x^2+24x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2.8

Q8477) Solve 14x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q8478) Solve 10x^2+24x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q8479) Solve 12x^2+36x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q8480) Solve 35x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.8

Q8481) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q8482) Solve 24x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q8483) Solve 46x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q8484) Solve 21x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.67

Q8485) Solve 16x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q8486) Solve 16x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q8487) Solve 3x^2+15x+12=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8488) Solve 8x^2+33x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.12

Q8489) Solve 9x^2+33x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q8490) Solve 13x^2+46x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.54

Q8491) Solve 9x^2+40x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2.44

Q8492) Solve 39x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q8493) Solve 14x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q8494) Solve 17x^2+26x+9=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q8495) Solve 27x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q8496) Solve 39x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.67

Q8497) Solve 4x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-11

Q8498) Solve 8x^2+38x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-2.5

Q8499) Solve 17x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q8500) Solve 18x^2+45x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.33

Q8501) Solve 25x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q8502) Solve 7x^2+23x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q8503) Solve 2x^2+17x+36=0
Ans: x=-4 or x=-4.5

Q8504) Solve 6x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-5

Q8505) Solve x^2+13x+30=0
Ans: x=-3 or x=-10

Q8506) Solve 16x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q8507) Solve 36x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.78

Q8508) Solve 21x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q8509) Solve 16x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-3

Q8510) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q8511) Solve 48x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q8512) Solve 3x^2+19x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q8513) Solve 42x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q8514) Solve 6x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-7

Q8515) Solve 6x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.33 or x=-8

Q8516) Solve 49x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.14

Q8517) Solve 4x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q8518) Solve 19x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.63 or x=-2

Q8519) Solve 6x^2+35x+29=0
Ans: x=-1 or x=-4.83

Q8520) Solve 42x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q8521) Solve 8x^2+33x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.12

Q8522) Solve 35x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.2

Q8523) Solve 28x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.29

Q8524) Solve 8x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-4

Q8525) Solve 13x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q8526) Solve 36x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-0.67

Q8527) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q8528) Solve 18x^2+45x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.33

Q8529) Solve 19x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q8530) Solve 2x^2+33x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-16

Q8531) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q8532) Solve 8x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-4

Q8533) Solve 12x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8534) Solve 7x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-4

Q8535) Solve 9x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.89 or x=-2

Q8536) Solve 12x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.5

Q8537) Solve 4x^2+23x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3.75

Q8538) Solve 12x^2+49x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-2.33

Q8539) Solve 19x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-2

Q8540) Solve 6x^2+19x+13=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q8541) Solve 14x^2+43x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.57

Q8542) Solve 25x^2+50x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8543) Solve 7x^2+33x+36=0
Ans: x=-1.71 or x=-3

Q8544) Solve 4x^2+21x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-4

Q8545) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q8546) Solve 8x^2+34x+36=0
Ans: x=-2 or x=-2.25

Q8547) Solve 21x^2+37x+16=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q8548) Solve 45x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.8

Q8549) Solve 6x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.67 or x=-7.5

Q8550) Solve 2x^2+21x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-9

Q8551) Solve 29x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q8552) Solve 20x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.8

Q8553) Solve 10x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-4.5

Q8554) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q8555) Solve 3x^2+37x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-11

Q8556) Solve 12x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q8557) Solve 35x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q8558) Solve 27x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.78

Q8559) Solve 4x^2+15x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q8560) Solve 7x^2+35x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8561) Solve 22x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q8562) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q8563) Solve 5x^2+10x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8564) Solve 29x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.34 or x=-1

Q8565) Solve 27x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q8566) Solve 9x^2+19x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q8567) Solve 3x^2+18x+27=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q8568) Solve 2x^2+20x+18=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q8569) Solve 22x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q8570) Solve 50x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q8571) Solve 42x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.57

Q8572) Solve 3x^2+36x+33=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q8573) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q8574) Solve 14x^2+48x+40=0
Ans: x=-1.43 or x=-2

Q8575) Solve 14x^2+44x+32=0
Ans: x=-1.14 or x=-2

Q8576) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q8577) Solve 36x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q8578) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q8579) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q8580) Solve 24x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q8581) Solve 19x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q8582) Solve 31x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q8583) Solve 11x^2+49x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.45

Q8584) Solve 6x^2+21x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q8585) Solve 10x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q8586) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q8587) Solve 3x^2+11x+10=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q8588) Solve 21x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.67

Q8589) Solve 8x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.25 or x=-6

Q8590) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q8591) Solve 44x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.75

Q8592) Solve 10x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-4.5

Q8593) Solve 6x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q8594) Solve 3x^2+19x+16=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q8595) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q8596) Solve 10x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q8597) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q8598) Solve 20x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q8599) Solve 26x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8600) Solve 14x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q8601) Solve 5x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-9

Q8602) Solve 16x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q8603) Solve 5x^2+22x+17=0
Ans: x=-1 or x=-3.4

Q8604) Solve 6x^2+41x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-5.5

Q8605) Solve 2x^2+12x+18=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q8606) Solve 15x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.8

Q8607) Solve 5x^2+50x+45=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q8608) Solve 28x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q8609) Solve 22x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q8610) Solve 17x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q8611) Solve 9x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q8612) Solve 2x^2+35x+33=0
Ans: x=-1 or x=-16.5

Q8613) Solve 18x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q8614) Solve 24x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q8615) Solve 27x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-0.67

Q8616) Solve 18x^2+36x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8617) Solve 14x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q8618) Solve 6x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.67 or x=-7.5

Q8619) Solve 15x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.33

Q8620) Solve 7x^2+30x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2.29

Q8621) Solve 3x^2+34x+31=0
Ans: x=-1 or x=-10.33

Q8622) Solve 6x^2+25x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q8623) Solve 25x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q8624) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q8625) Solve 19x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.63 or x=-2

Q8626) Solve 12x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.75

Q8627) Solve 10x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q8628) Solve 39x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.33

Q8629) Solve 7x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.71 or x=-4

Q8630) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8631) Solve 2x^2+49x+47=0
Ans: x=-1 or x=-23.5

Q8632) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q8633) Solve 40x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q8634) Solve 16x^2+34x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.62

Q8635) Solve 4x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.5

Q8636) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q8637) Solve 15x^2+35x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q8638) Solve 3x^2+23x+20=0
Ans: x=-1 or x=-6.67

Q8639) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q8640) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q8641) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q8642) Solve 21x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.57

Q8643) Solve 40x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.37

Q8644) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q8645) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q8646) Solve 13x^2+44x+36=0
Ans: x=-1.38 or x=-2

Q8647) Solve 16x^2+43x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.69

Q8648) Solve 24x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.25

Q8649) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q8650) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q8651) Solve 26x^2+43x+17=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q8652) Solve 6x^2+43x+37=0
Ans: x=-1 or x=-6.17

Q8653) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q8654) Solve 27x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q8655) Solve 19x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.63 or x=-2

Q8656) Solve 25x^2+48x+23=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q8657) Solve x^2+5x+4=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8658) Solve 39x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.67

Q8659) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q8660) Solve 12x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.5

Q8661) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8662) Solve 36x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q8663) Solve 12x^2+39x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q8664) Solve 9x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q8665) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q8666) Solve 14x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.5

Q8667) Solve 6x^2+16x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q8668) Solve 4x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q8669) Solve 5x^2+46x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-9

Q8670) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q8671) Solve 3x^2+28x+25=0
Ans: x=-1 or x=-8.33

Q8672) Solve 44x^2+45x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q8673) Solve 11x^2+36x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q8674) Solve 15x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.67

Q8675) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q8676) Solve 21x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.86

Q8677) Solve 36x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q8678) Solve x^2+25x+24=0
Ans: x=-1 or x=-24

Q8679) Solve 22x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q8680) Solve 3x^2+48x+45=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q8681) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q8682) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q8683) Solve 11x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q8684) Solve 22x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q8685) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q8686) Solve 21x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.29

Q8687) Solve 2x^2+8x+8=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q8688) Solve 14x^2+28x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8689) Solve 7x^2+39x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-4

Q8690) Solve 15x^2+30x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8691) Solve 36x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q8692) Solve 5x^2+22x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q8693) Solve 6x^2+20x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q8694) Solve 30x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.1

Q8695) Solve 24x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.83

Q8696) Solve 49x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.43

Q8697) Solve 36x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.89

Q8698) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8699) Solve 15x^2+41x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q8700) Solve 6x^2+28x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q8701) Solve 20x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.25

Q8702) Solve 12x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q8703) Solve 18x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-2.5

Q8704) Solve 18x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-2.5

Q8705) Solve 10x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q8706) Solve 8x^2+40x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q8707) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q8708) Solve 28x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q8709) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q8710) Solve 8x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q8711) Solve 27x^2+48x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q8712) Solve 3x^2+34x+31=0
Ans: x=-1 or x=-10.33

Q8713) Solve 3x^2+29x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-8

Q8714) Solve 2x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q8715) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q8716) Solve 6x^2+35x+49=0
Ans: x=-2.33 or x=-3.5

Q8717) Solve x^2+8x+7=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q8718) Solve 11x^2+18x+7=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q8719) Solve 6x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-7

Q8720) Solve 20x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.2

Q8721) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q8722) Solve 7x^2+18x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q8723) Solve 20x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.75

Q8724) Solve 7x^2+21x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q8725) Solve 40x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q8726) Solve 5x^2+42x+37=0
Ans: x=-1 or x=-7.4

Q8727) Solve 29x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q8728) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q8729) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q8730) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q8731) Solve 48x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.42

Q8732) Solve 16x^2+36x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q8733) Solve 4x^2+10x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q8734) Solve 36x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q8735) Solve 6x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.67

Q8736) Solve 9x^2+41x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.56

Q8737) Solve 33x^2+34x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8738) Solve 24x^2+46x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.75

Q8739) Solve 4x^2+21x+27=0
Ans: x=-2.25 or x=-3

Q8740) Solve 11x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-3

Q8741) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q8742) Solve 24x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.5

Q8743) Solve 2x^2+21x+19=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q8744) Solve 31x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q8745) Solve 22x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q8746) Solve 6x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q8747) Solve 16x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q8748) Solve x^2+26x+48=0
Ans: x=-2 or x=-24

Q8749) Solve 3x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q8750) Solve 24x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8751) Solve 18x^2+24x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8752) Solve 18x^2+49x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.72

Q8753) Solve 4x^2+18x+14=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q8754) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q8755) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q8756) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8757) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q8758) Solve 4x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-6

Q8759) Solve 2x^2+7x+5=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8760) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q8761) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q8762) Solve 6x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-5.5

Q8763) Solve 2x^2+21x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-8

Q8764) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q8765) Solve 7x^2+34x+39=0
Ans: x=-1.86 or x=-3

Q8766) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q8767) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8768) Solve 5x^2+38x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-6

Q8769) Solve x^2+17x+30=0
Ans: x=-2 or x=-15

Q8770) Solve x^2+5x+6=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q8771) Solve 6x^2+23x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.5

Q8772) Solve 31x^2+50x+19=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q8773) Solve 34x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q8774) Solve 3x^2+31x+28=0
Ans: x=-1 or x=-9.33

Q8775) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q8776) Solve 22x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q8777) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q8778) Solve 9x^2+43x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.78

Q8779) Solve 12x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q8780) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q8781) Solve 43x^2+44x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q8782) Solve 9x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q8783) Solve 27x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.44

Q8784) Solve 30x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.83

Q8785) Solve 11x^2+44x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q8786) Solve 4x^2+32x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-6.5

Q8787) Solve 3x^2+19x+28=0
Ans: x=-2.33 or x=-4

Q8788) Solve 5x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q8789) Solve 30x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.33

Q8790) Solve 15x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.67

Q8791) Solve 15x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q8792) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q8793) Solve 34x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q8794) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q8795) Solve 10x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-3

Q8796) Solve 33x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8797) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q8798) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q8799) Solve 10x^2+44x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q8800) Solve 14x^2+34x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q8801) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q8802) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q8803) Solve 9x^2+43x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.78

Q8804) Solve 4x^2+8x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8805) Solve 11x^2+41x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.73

Q8806) Solve 8x^2+16x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8807) Solve 26x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q8808) Solve 2x^2+9x+7=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q8809) Solve 8x^2+43x+44=0
Ans: x=-1.37 or x=-4

Q8810) Solve 50x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.2

Q8811) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q8812) Solve 12x^2+35x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.67

Q8813) Solve 13x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q8814) Solve 4x^2+21x+27=0
Ans: x=-2.25 or x=-3

Q8815) Solve 28x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-0.75

Q8816) Solve 2x^2+17x+36=0
Ans: x=-4 or x=-4.5

Q8817) Solve 3x^2+14x+16=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q8818) Solve 30x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q8819) Solve 17x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q8820) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q8821) Solve 7x^2+24x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q8822) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q8823) Solve 30x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.83

Q8824) Solve 5x^2+21x+18=0
Ans: x=-1.2 or x=-3

Q8825) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q8826) Solve 25x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q8827) Solve 7x^2+41x+30=0
Ans: x=-0.86 or x=-5

Q8828) Solve 6x^2+31x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.5

Q8829) Solve 14x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q8830) Solve 35x^2+36x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8831) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q8832) Solve 48x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q8833) Solve 21x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-1.67

Q8834) Solve 12x^2+43x+38=0
Ans: x=-1.58 or x=-2

Q8835) Solve 9x^2+40x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.44

Q8836) Solve 50x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.4

Q8837) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q8838) Solve 4x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-8.5

Q8839) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q8840) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q8841) Solve 9x^2+22x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q8842) Solve 18x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q8843) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8844) Solve 16x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q8845) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q8846) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q8847) Solve 32x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.62

Q8848) Solve 30x^2+50x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8849) Solve 17x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q8850) Solve 8x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-4.5

Q8851) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q8852) Solve 22x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-1.5

Q8853) Solve 30x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q8854) Solve 22x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q8855) Solve 8x^2+27x+22=0
Ans: x=-1.37 or x=-2

Q8856) Solve 12x^2+34x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q8857) Solve 13x^2+45x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.46

Q8858) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q8859) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q8860) Solve 15x^2+38x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q8861) Solve 21x^2+28x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8862) Solve 9x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-3

Q8863) Solve 12x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q8864) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q8865) Solve 24x^2+47x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-1.33

Q8866) Solve 2x^2+27x+46=0
Ans: x=-2 or x=-11.5

Q8867) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q8868) Solve 34x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q8869) Solve 42x^2+44x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q8870) Solve 6x^2+35x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-5

Q8871) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q8872) Solve 20x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q8873) Solve 28x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q8874) Solve 44x^2+47x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q8875) Solve 10x^2+36x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-3

Q8876) Solve 4x^2+24x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.5

Q8877) Solve 30x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q8878) Solve 24x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q8879) Solve 7x^2+37x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.29

Q8880) Solve 2x^2+17x+33=0
Ans: x=-3 or x=-5.5

Q8881) Solve 4x^2+19x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q8882) Solve 4x^2+11x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q8883) Solve 18x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.22

Q8884) Solve 2x^2+21x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-9

Q8885) Solve 35x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q8886) Solve 4x^2+44x+40=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q8887) Solve 11x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q8888) Solve 27x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.89

Q8889) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q8890) Solve 6x^2+17x+10=0
Ans: x=-0.83 or x=-2

Q8891) Solve 48x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q8892) Solve 45x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.6

Q8893) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q8894) Solve 20x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.7

Q8895) Solve 28x^2+29x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8896) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q8897) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q8898) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q8899) Solve 12x^2+32x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.5

Q8900) Solve 9x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-5

Q8901) Solve 6x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.33

Q8902) Solve 7x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-6

Q8903) Solve 49x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.57

Q8904) Solve x^2+23x+42=0
Ans: x=-2 or x=-21

Q8905) Solve 2x^2+7x+5=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8906) Solve 19x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q8907) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8908) Solve 4x^2+27x+35=0
Ans: x=-1.75 or x=-5

Q8909) Solve 3x^2+45x+42=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q8910) Solve 14x^2+24x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q8911) Solve 24x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q8912) Solve 11x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q8913) Solve 14x^2+46x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q8914) Solve 10x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q8915) Solve 31x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q8916) Solve 33x^2+36x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q8917) Solve 15x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q8918) Solve 8x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.62 or x=-5

Q8919) Solve 3x^2+20x+28=0
Ans: x=-2 or x=-4.67

Q8920) Solve 7x^2+31x+24=0
Ans: x=-1 or x=-3.43

Q8921) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q8922) Solve 9x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-3

Q8923) Solve x^2+12x+27=0
Ans: x=-3 or x=-9

Q8924) Solve 11x^2+23x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q8925) Solve 17x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q8926) Solve 16x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q8927) Solve 15x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.8

Q8928) Solve 25x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q8929) Solve 21x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q8930) Solve 6x^2+33x+27=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q8931) Solve 14x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q8932) Solve 12x^2+44x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q8933) Solve 10x^2+31x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.6

Q8934) Solve 14x^2+30x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q8935) Solve x^2+7x+12=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q8936) Solve 11x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q8937) Solve 6x^2+49x+49=0
Ans: x=-1.17 or x=-7

Q8938) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q8939) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q8940) Solve 14x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q8941) Solve 13x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.54 or x=-2

Q8942) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q8943) Solve 30x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q8944) Solve 30x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q8945) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q8946) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q8947) Solve 44x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.75

Q8948) Solve 20x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.25

Q8949) Solve 7x^2+34x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.86

Q8950) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q8951) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q8952) Solve 11x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q8953) Solve 12x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-2.5

Q8954) Solve 15x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.8

Q8955) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q8956) Solve 45x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.53

Q8957) Solve 2x^2+35x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-16

Q8958) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8959) Solve 4x^2+25x+36=0
Ans: x=-2.25 or x=-4

Q8960) Solve 4x^2+42x+38=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q8961) Solve 34x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.82

Q8962) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q8963) Solve 5x^2+26x+32=0
Ans: x=-2 or x=-3.2

Q8964) Solve 4x^2+33x+29=0
Ans: x=-1 or x=-7.25

Q8965) Solve 18x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q8966) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q8967) Solve 23x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q8968) Solve 36x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-0.75

Q8969) Solve 31x^2+35x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q8970) Solve 14x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q8971) Solve 2x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-23

Q8972) Solve 21x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q8973) Solve 48x^2+50x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8974) Solve 9x^2+19x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q8975) Solve 7x^2+36x+29=0
Ans: x=-1 or x=-4.14

Q8976) Solve 22x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.95 or x=-1

Q8977) Solve 35x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.71

Q8978) Solve 19x^2+48x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q8979) Solve 3x^2+29x+26=0
Ans: x=-1 or x=-8.67

Q8980) Solve 10x^2+15x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8981) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q8982) Solve 32x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.87

Q8983) Solve 8x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.25 or x=-6

Q8984) Solve 5x^2+34x+29=0
Ans: x=-1 or x=-5.8

Q8985) Solve 14x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q8986) Solve 30x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q8987) Solve 19x^2+45x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q8988) Solve 22x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.64

Q8989) Solve x^2+13x+40=0
Ans: x=-5 or x=-8

Q8990) Solve 32x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8991) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q8992) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q8993) Solve 32x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.62

Q8994) Solve 9x^2+28x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.11

Q8995) Solve 3x^2+25x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-7

Q8996) Solve 2x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-24

Q8997) Solve 10x^2+27x+18=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.5

Q8998) Solve 3x^2+22x+32=0
Ans: x=-2 or x=-5.33

Q8999) Solve 4x^2+37x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-8

Q9000) Solve 20x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q9001) Solve 31x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q9002) Solve 27x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.33

Q9003) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q9004) Solve 12x^2+38x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q9005) Solve 18x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.72 or x=-2

Q9006) Solve 5x^2+41x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-7

Q9007) Solve 42x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.17

Q9008) Solve 15x^2+47x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.33

Q9009) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9010) Solve 6x^2+29x+35=0
Ans: x=-2.33 or x=-2.5

Q9011) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q9012) Solve 40x^2+44x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q9013) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q9014) Solve 38x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.58

Q9015) Solve 10x^2+29x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.9

Q9016) Solve 26x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q9017) Solve 9x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-3

Q9018) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q9019) Solve 4x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-10

Q9020) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q9021) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q9022) Solve 36x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q9023) Solve 15x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.33

Q9024) Solve 10x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q9025) Solve 2x^2+15x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q9026) Solve 30x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.8

Q9027) Solve 38x^2+40x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9028) Solve 5x^2+36x+31=0
Ans: x=-1 or x=-6.2

Q9029) Solve 15x^2+46x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q9030) Solve x^2+11x+24=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q9031) Solve 16x^2+48x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9032) Solve 4x^2+32x+48=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q9033) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q9034) Solve 3x^2+8x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q9035) Solve 16x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q9036) Solve 16x^2+45x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.81

Q9037) Solve 4x^2+14x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q9038) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q9039) Solve 2x^2+20x+42=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q9040) Solve 36x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.25

Q9041) Solve 13x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.54 or x=-3

Q9042) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q9043) Solve 32x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q9044) Solve 8x^2+27x+22=0
Ans: x=-1.37 or x=-2

Q9045) Solve x^2+12x+11=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q9046) Solve 39x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.67

Q9047) Solve 33x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.82

Q9048) Solve 16x^2+46x+33=0
Ans: x=-1.37 or x=-1.5

Q9049) Solve 28x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.5

Q9050) Solve 20x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.4

Q9051) Solve 20x^2+42x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-2

Q9052) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9053) Solve 26x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q9054) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q9055) Solve 28x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.29

Q9056) Solve 8x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-4

Q9057) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q9058) Solve 39x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.67

Q9059) Solve 8x^2+48x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9060) Solve 8x^2+23x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q9061) Solve 14x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q9062) Solve 36x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.11

Q9063) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q9064) Solve 12x^2+43x+38=0
Ans: x=-1.58 or x=-2

Q9065) Solve 10x^2+33x+26=0
Ans: x=-1.3 or x=-2

Q9066) Solve 7x^2+47x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5.71

Q9067) Solve 40x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q9068) Solve 16x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.62 or x=-2.5

Q9069) Solve 29x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q9070) Solve 6x^2+40x+34=0
Ans: x=-1 or x=-5.67

Q9071) Solve 13x^2+27x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q9072) Solve 36x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.11

Q9073) Solve 9x^2+25x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q9074) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q9075) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q9076) Solve 18x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-2.5

Q9077) Solve 6x^2+41x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-5.33

Q9078) Solve 5x^2+17x+14=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q9079) Solve 8x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q9080) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q9081) Solve 15x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q9082) Solve 12x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.67

Q9083) Solve x^2+13x+36=0
Ans: x=-4 or x=-9

Q9084) Solve 16x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q9085) Solve 10x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-3

Q9086) Solve 24x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q9087) Solve x^2+39x+38=0
Ans: x=-1 or x=-38

Q9088) Solve 17x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q9089) Solve 39x^2+42x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9090) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q9091) Solve 7x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q9092) Solve 22x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q9093) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q9094) Solve 36x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.61

Q9095) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q9096) Solve 5x^2+28x+39=0
Ans: x=-2.6 or x=-3

Q9097) Solve 7x^2+34x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.86

Q9098) Solve 19x^2+34x+15=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q9099) Solve 22x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q9100) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9101) Solve 7x^2+31x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.43

Q9102) Solve 16x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q9103) Solve 12x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.33

Q9104) Solve 10x^2+29x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-1.5

Q9105) Solve 20x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-1.5

Q9106) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q9107) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9108) Solve 2x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-21

Q9109) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q9110) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q9111) Solve 9x^2+36x+36=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q9112) Solve 10x^2+29x+18=0
Ans: x=-0.9 or x=-2

Q9113) Solve 21x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q9114) Solve 22x^2+47x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q9115) Solve 2x^2+21x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-9

Q9116) Solve 5x^2+27x+22=0
Ans: x=-1 or x=-4.4

Q9117) Solve 3x^2+28x+25=0
Ans: x=-1 or x=-8.33

Q9118) Solve 15x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.33

Q9119) Solve 8x^2+38x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2.75

Q9120) Solve 13x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q9121) Solve 3x^2+29x+46=0
Ans: x=-2 or x=-7.67

Q9122) Solve 2x^2+15x+28=0
Ans: x=-3.5 or x=-4

Q9123) Solve 2x^2+19x+39=0
Ans: x=-3 or x=-6.5

Q9124) Solve x^2+10x+9=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q9125) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q9126) Solve 4x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q9127) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q9128) Solve 2x^2+19x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-8

Q9129) Solve 28x^2+28x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q9130) Solve 8x^2+26x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q9131) Solve 18x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.17

Q9132) Solve 9x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q9133) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q9134) Solve 15x^2+27x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q9135) Solve x^2+36x+35=0
Ans: x=-1 or x=-35

Q9136) Solve 15x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q9137) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q9138) Solve 20x^2+36x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.3

Q9139) Solve 9x^2+30x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.67

Q9140) Solve 27x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q9141) Solve 13x^2+44x+36=0
Ans: x=-1.38 or x=-2

Q9142) Solve 18x^2+43x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.89

Q9143) Solve 5x^2+20x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q9144) Solve 29x^2+45x+16=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q9145) Solve 15x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q9146) Solve 28x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.43

Q9147) Solve 50x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q9148) Solve 25x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.8

Q9149) Solve 3x^2+29x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-9

Q9150) Solve 10x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q9151) Solve x^2+5x+4=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9152) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q9153) Solve 4x^2+40x+36=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q9154) Solve 17x^2+40x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q9155) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q9156) Solve 42x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-0.5

Q9157) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9158) Solve 7x^2+12x+5=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q9159) Solve 2x^2+17x+35=0
Ans: x=-3.5 or x=-5

Q9160) Solve 48x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q9161) Solve 31x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q9162) Solve 24x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q9163) Solve 28x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q9164) Solve 15x^2+46x+32=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q9165) Solve 5x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-8

Q9166) Solve 6x^2+25x+26=0
Ans: x=-2 or x=-2.17

Q9167) Solve 8x^2+42x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-4.5

Q9168) Solve 32x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9169) Solve 12x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q9170) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q9171) Solve 6x^2+15x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q9172) Solve 9x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-3

Q9173) Solve 44x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q9174) Solve 3x^2+18x+24=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q9175) Solve 12x^2+28x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.83

Q9176) Solve 11x^2+30x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-2

Q9177) Solve 27x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q9178) Solve 29x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q9179) Solve 36x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.75

Q9180) Solve 6x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.5

Q9181) Solve 9x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-5

Q9182) Solve 30x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q9183) Solve 12x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q9184) Solve 8x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q9185) Solve 6x^2+37x+50=0
Ans: x=-2 or x=-4.17

Q9186) Solve 19x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q9187) Solve 20x^2+50x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q9188) Solve 4x^2+20x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q9189) Solve 22x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9190) Solve 21x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.43

Q9191) Solve 8x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q9192) Solve 18x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q9193) Solve 12x^2+44x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.17

Q9194) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q9195) Solve 10x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q9196) Solve 28x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q9197) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q9198) Solve 20x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q9199) Solve 16x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q9200) Solve 16x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q9201) Solve 7x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-4

Q9202) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q9203) Solve 22x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.27

Q9204) Solve 27x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q9205) Solve 48x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.17

Q9206) Solve 14x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-2.5

Q9207) Solve 2x^2+43x+41=0
Ans: x=-1 or x=-20.5

Q9208) Solve 5x^2+34x+29=0
Ans: x=-1 or x=-5.8

Q9209) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q9210) Solve 16x^2+36x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q9211) Solve 45x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q9212) Solve 12x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.75

Q9213) Solve 44x^2+50x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q9214) Solve 2x^2+20x+18=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q9215) Solve 24x^2+45x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q9216) Solve 19x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q9217) Solve 24x^2+49x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q9218) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q9219) Solve 7x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q9220) Solve 12x^2+49x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.08

Q9221) Solve 36x^2+39x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9222) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q9223) Solve 17x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q9224) Solve 3x^2+19x+16=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q9225) Solve x^2+8x+12=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q9226) Solve 33x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9227) Solve 22x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q9228) Solve 23x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q9229) Solve 16x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q9230) Solve 21x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.43

Q9231) Solve 4x^2+17x+13=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q9232) Solve 11x^2+36x+28=0
Ans: x=-1.27 or x=-2

Q9233) Solve 14x^2+47x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.86

Q9234) Solve 15x^2+39x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q9235) Solve 3x^2+29x+26=0
Ans: x=-1 or x=-8.67

Q9236) Solve 12x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q9237) Solve 20x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9238) Solve 4x^2+40x+36=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q9239) Solve 32x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q9240) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q9241) Solve 9x^2+24x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q9242) Solve 12x^2+40x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.83

Q9243) Solve 24x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q9244) Solve 25x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q9245) Solve 9x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q9246) Solve 11x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q9247) Solve 42x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-0.5

Q9248) Solve 13x^2+39x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9249) Solve 4x^2+27x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-6

Q9250) Solve 14x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q9251) Solve 7x^2+31x+24=0
Ans: x=-1 or x=-3.43

Q9252) Solve 20x^2+42x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q9253) Solve 10x^2+45x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q9254) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q9255) Solve 35x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q9256) Solve 35x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q9257) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q9258) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q9259) Solve 16x^2+44x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q9260) Solve 14x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.57

Q9261) Solve 2x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-13

Q9262) Solve 12x^2+49x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.08

Q9263) Solve 30x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9264) Solve 3x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-14

Q9265) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9266) Solve 24x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9267) Solve 24x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9268) Solve 12x^2+43x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.25

Q9269) Solve 44x^2+46x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9270) Solve 12x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q9271) Solve 4x^2+36x+32=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q9272) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q9273) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q9274) Solve 40x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q9275) Solve 6x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.5

Q9276) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q9277) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q9278) Solve 9x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q9279) Solve 34x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.5

Q9280) Solve 16x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.37

Q9281) Solve x^2+36x+35=0
Ans: x=-1 or x=-35

Q9282) Solve 14x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q9283) Solve 17x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.41 or x=-2

Q9284) Solve 15x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q9285) Solve 45x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.56

Q9286) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q9287) Solve 6x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.67

Q9288) Solve 20x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.7

Q9289) Solve 42x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q9290) Solve 50x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.6

Q9291) Solve 35x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.6

Q9292) Solve 26x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.15

Q9293) Solve 22x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1.5

Q9294) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q9295) Solve 2x^2+17x+15=0
Ans: x=-1 or x=-7.5

Q9296) Solve 13x^2+41x+30=0
Ans: x=-1.15 or x=-2

Q9297) Solve 11x^2+42x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.82

Q9298) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q9299) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q9300) Solve 6x^2+35x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.83

Q9301) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q9302) Solve 2x^2+29x+27=0
Ans: x=-1 or x=-13.5

Q9303) Solve 16x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.62

Q9304) Solve 9x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q9305) Solve 7x^2+32x+33=0
Ans: x=-1.57 or x=-3

Q9306) Solve 21x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.67

Q9307) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q9308) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q9309) Solve 10x^2+22x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q9310) Solve 4x^2+15x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q9311) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q9312) Solve 6x^2+32x+40=0
Ans: x=-2 or x=-3.33

Q9313) Solve 23x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q9314) Solve 12x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-3

Q9315) Solve 5x^2+12x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q9316) Solve 24x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q9317) Solve 25x^2+38x+13=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q9318) Solve 38x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.74

Q9319) Solve 15x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.67

Q9320) Solve x^2+12x+35=0
Ans: x=-5 or x=-7

Q9321) Solve 25x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q9322) Solve 18x^2+41x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.28

Q9323) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q9324) Solve 16x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.87

Q9325) Solve 42x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.79

Q9326) Solve 22x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9327) Solve 5x^2+27x+22=0
Ans: x=-1 or x=-4.4

Q9328) Solve 10x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.8

Q9329) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q9330) Solve 12x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-2

Q9331) Solve 4x^2+8x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9332) Solve 13x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q9333) Solve 22x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q9334) Solve 16x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q9335) Solve 3x^2+35x+32=0
Ans: x=-1 or x=-10.67

Q9336) Solve 17x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q9337) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q9338) Solve 6x^2+19x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q9339) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q9340) Solve 32x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q9341) Solve x^2+9x+20=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q9342) Solve 16x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q9343) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q9344) Solve 2x^2+19x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-8

Q9345) Solve 15x^2+31x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.07

Q9346) Solve 3x^2+18x+15=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9347) Solve x^2+34x+33=0
Ans: x=-1 or x=-33

Q9348) Solve 31x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q9349) Solve 11x^2+35x+26=0
Ans: x=-1.18 or x=-2

Q9350) Solve 36x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q9351) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q9352) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q9353) Solve 6x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q9354) Solve 4x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q9355) Solve 14x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-2.5

Q9356) Solve 24x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q9357) Solve 32x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q9358) Solve 23x^2+50x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q9359) Solve 7x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.71 or x=-4

Q9360) Solve 35x^2+47x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.14

Q9361) Solve 49x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.14

Q9362) Solve 17x^2+41x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.41

Q9363) Solve 10x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.5

Q9364) Solve 17x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q9365) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q9366) Solve 26x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q9367) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q9368) Solve 3x^2+19x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q9369) Solve 24x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9370) Solve 20x^2+30x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9371) Solve 26x^2+48x+22=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q9372) Solve 6x^2+21x+15=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q9373) Solve 16x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-3

Q9374) Solve x^2+23x+22=0
Ans: x=-1 or x=-22

Q9375) Solve 22x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q9376) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q9377) Solve 36x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.75

Q9378) Solve 3x^2+37x+34=0
Ans: x=-1 or x=-11.33

Q9379) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q9380) Solve 2x^2+18x+36=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q9381) Solve 14x^2+39x+27=0
Ans: x=-1.29 or x=-1.5

Q9382) Solve 8x^2+47x+39=0
Ans: x=-1 or x=-4.87

Q9383) Solve 37x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9384) Solve 8x^2+34x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.75

Q9385) Solve 10x^2+30x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9386) Solve 3x^2+23x+40=0
Ans: x=-2.67 or x=-5

Q9387) Solve 4x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q9388) Solve 49x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.43

Q9389) Solve 9x^2+20x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.22

Q9390) Solve 28x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q9391) Solve 14x^2+44x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.14

Q9392) Solve 16x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9393) Solve 6x^2+29x+33=0
Ans: x=-1.83 or x=-3

Q9394) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q9395) Solve 7x^2+21x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9396) Solve 13x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q9397) Solve 3x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-14

Q9398) Solve 32x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q9399) Solve 12x^2+37x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.75

Q9400) Solve 21x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.67

Q9401) Solve 44x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.5

Q9402) Solve 4x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q9403) Solve 15x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q9404) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q9405) Solve 15x^2+47x+34=0
Ans: x=-1.13 or x=-2

Q9406) Solve 20x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q9407) Solve 8x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-5

Q9408) Solve 27x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.78

Q9409) Solve 12x^2+45x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q9410) Solve 5x^2+23x+24=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q9411) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q9412) Solve x^2+9x+20=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q9413) Solve 3x^2+30x+27=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q9414) Solve 34x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q9415) Solve 2x^2+21x+34=0
Ans: x=-2 or x=-8.5

Q9416) Solve 20x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.5

Q9417) Solve 12x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q9418) Solve 22x^2+45x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q9419) Solve 29x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9420) Solve 10x^2+46x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q9421) Solve 21x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-1.67

Q9422) Solve 39x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.67

Q9423) Solve 17x^2+36x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q9424) Solve x^2+46x+45=0
Ans: x=-1 or x=-45

Q9425) Solve 10x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-3

Q9426) Solve 15x^2+43x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.2

Q9427) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q9428) Solve 15x^2+32x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.13

Q9429) Solve 7x^2+23x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q9430) Solve x^2+15x+14=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q9431) Solve 44x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q9432) Solve 2x^2+27x+25=0
Ans: x=-1 or x=-12.5

Q9433) Solve 21x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.33

Q9434) Solve 7x^2+30x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2.29

Q9435) Solve 25x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q9436) Solve 6x^2+49x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.67

Q9437) Solve 18x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q9438) Solve 7x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.14 or x=-4

Q9439) Solve 21x^2+46x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.19

Q9440) Solve 4x^2+15x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q9441) Solve 12x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.33

Q9442) Solve 32x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q9443) Solve 15x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q9444) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9445) Solve x^2+4x+3=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q9446) Solve 24x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.17

Q9447) Solve 8x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q9448) Solve 10x^2+35x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q9449) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q9450) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q9451) Solve 29x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q9452) Solve 9x^2+31x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.44

Q9453) Solve 25x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q9454) Solve 18x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q9455) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q9456) Solve 28x^2+30x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q9457) Solve x^2+34x+33=0
Ans: x=-1 or x=-33

Q9458) Solve 22x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q9459) Solve 13x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q9460) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q9461) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q9462) Solve 4x^2+23x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3.75

Q9463) Solve 8x^2+32x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q9464) Solve x^2+19x+48=0
Ans: x=-3 or x=-16

Q9465) Solve 24x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q9466) Solve 2x^2+49x+47=0
Ans: x=-1 or x=-23.5

Q9467) Solve 14x^2+30x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q9468) Solve 5x^2+21x+16=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q9469) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q9470) Solve 25x^2+48x+23=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q9471) Solve 28x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q9472) Solve 24x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q9473) Solve 5x^2+29x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.8

Q9474) Solve 24x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9475) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q9476) Solve 21x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q9477) Solve 2x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-20

Q9478) Solve 50x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.6

Q9479) Solve 35x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q9480) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q9481) Solve 18x^2+48x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q9482) Solve 3x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-15

Q9483) Solve 25x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q9484) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9485) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9486) Solve 18x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.56

Q9487) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q9488) Solve 36x^2+37x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q9489) Solve 10x^2+38x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.8

Q9490) Solve 42x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.86

Q9491) Solve 12x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-2.5

Q9492) Solve 27x^2+47x+20=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q9493) Solve 2x^2+9x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q9494) Solve 7x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-4

Q9495) Solve 48x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q9496) Solve 15x^2+46x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-1.67

Q9497) Solve 17x^2+42x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q9498) Solve 4x^2+27x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-6

Q9499) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q9500) Solve 20x^2+36x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.3

Q9501) Solve 42x^2+43x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q9502) Solve 20x^2+40x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9503) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q9504) Solve 8x^2+38x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2.75

Q9505) Solve 25x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q9506) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q9507) Solve 15x^2+20x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q9508) Solve 27x^2+39x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.33

Q9509) Solve 28x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q9510) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9511) Solve 24x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q9512) Solve 14x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q9513) Solve 12x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-2.5

Q9514) Solve 11x^2+28x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.55

Q9515) Solve 16x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.5

Q9516) Solve 28x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.93

Q9517) Solve 18x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q9518) Solve 18x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9519) Solve 16x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q9520) Solve 19x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q9521) Solve 5x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-6

Q9522) Solve 2x^2+37x+35=0
Ans: x=-1 or x=-17.5

Q9523) Solve 8x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q9524) Solve 33x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-0.67

Q9525) Solve 44x^2+44x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q9526) Solve 11x^2+27x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.45

Q9527) Solve 31x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q9528) Solve 25x^2+34x+9=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9529) Solve 5x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-6

Q9530) Solve 24x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q9531) Solve 8x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q9532) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q9533) Solve 11x^2+35x+26=0
Ans: x=-1.18 or x=-2

Q9534) Solve 13x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q9535) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q9536) Solve 24x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.83

Q9537) Solve 30x^2+39x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.8

Q9538) Solve 20x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-2

Q9539) Solve 2x^2+40x+38=0
Ans: x=-1 or x=-19

Q9540) Solve 19x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q9541) Solve 10x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q9542) Solve 44x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q9543) Solve 17x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q9544) Solve 23x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q9545) Solve 24x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q9546) Solve 18x^2+39x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q9547) Solve 6x^2+27x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q9548) Solve 42x^2+45x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q9549) Solve 4x^2+5x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9550) Solve 6x^2+18x+12=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9551) Solve 6x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-7

Q9552) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q9553) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q9554) Solve 15x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.2

Q9555) Solve 28x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.29

Q9556) Solve 18x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.11

Q9557) Solve 30x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.4

Q9558) Solve 6x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q9559) Solve 15x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.67

Q9560) Solve 9x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q9561) Solve 18x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.44

Q9562) Solve 8x^2+44x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q9563) Solve 4x^2+21x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-4

Q9564) Solve 8x^2+32x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q9565) Solve 30x^2+39x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.8

Q9566) Solve 22x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q9567) Solve 4x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.5

Q9568) Solve x^2+15x+44=0
Ans: x=-4 or x=-11

Q9569) Solve 8x^2+26x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q9570) Solve 3x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q9571) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q9572) Solve 49x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.57

Q9573) Solve 21x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.95 or x=-1

Q9574) Solve 15x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q9575) Solve 8x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.5

Q9576) Solve 50x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.2

Q9577) Solve 8x^2+43x+44=0
Ans: x=-1.37 or x=-4

Q9578) Solve 36x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q9579) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9580) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q9581) Solve 11x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.09 or x=-2

Q9582) Solve 17x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q9583) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q9584) Solve 44x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q9585) Solve 13x^2+43x+34=0
Ans: x=-1.31 or x=-2

Q9586) Solve 6x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q9587) Solve x^2+11x+28=0
Ans: x=-4 or x=-7

Q9588) Solve 36x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q9589) Solve 4x^2+15x+14=0
Ans: x=-1.75 or x=-2

Q9590) Solve 22x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q9591) Solve 4x^2+11x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q9592) Solve 9x^2+17x+8=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q9593) Solve 28x^2+30x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q9594) Solve 34x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q9595) Solve 20x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q9596) Solve 8x^2+25x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.12

Q9597) Solve 32x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q9598) Solve 36x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q9599) Solve 6x^2+31x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-4

Q9600) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q9601) Solve 26x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q9602) Solve 4x^2+43x+39=0
Ans: x=-1 or x=-9.75

Q9603) Solve 39x^2+47x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q9604) Solve 12x^2+32x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.17

Q9605) Solve 18x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.67

Q9606) Solve 36x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q9607) Solve 32x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q9608) Solve 50x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q9609) Solve 3x^2+26x+23=0
Ans: x=-1 or x=-7.67

Q9610) Solve 16x^2+32x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9611) Solve 7x^2+45x+38=0
Ans: x=-1 or x=-5.43

Q9612) Solve 35x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9613) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q9614) Solve 7x^2+23x+18=0
Ans: x=-1.29 or x=-2

Q9615) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q9616) Solve 13x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q9617) Solve 9x^2+44x+32=0
Ans: x=-0.89 or x=-4

Q9618) Solve 14x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q9619) Solve 11x^2+39x+34=0
Ans: x=-1.55 or x=-2

Q9620) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q9621) Solve 43x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q9622) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q9623) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q9624) Solve 4x^2+41x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-9

Q9625) Solve 30x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q9626) Solve 19x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q9627) Solve 10x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-4

Q9628) Solve 11x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q9629) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q9630) Solve 45x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.47

Q9631) Solve 14x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.5

Q9632) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q9633) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q9634) Solve 3x^2+18x+24=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q9635) Solve 18x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q9636) Solve 4x^2+29x+25=0
Ans: x=-1 or x=-6.25

Q9637) Solve 22x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9638) Solve 18x^2+43x+24=0
Ans: x=-0.89 or x=-1.5

Q9639) Solve x^2+15x+36=0
Ans: x=-3 or x=-12

Q9640) Solve 2x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-13

Q9641) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q9642) Solve 2x^2+21x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-8

Q9643) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q9644) Solve 30x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q9645) Solve 5x^2+22x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q9646) Solve 2x^2+23x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-10

Q9647) Solve 16x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.75

Q9648) Solve 6x^2+35x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.33

Q9649) Solve 10x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q9650) Solve 15x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.67

Q9651) Solve 3x^2+9x+6=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9652) Solve 18x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q9653) Solve 9x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.67

Q9654) Solve 18x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q9655) Solve 12x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q9656) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q9657) Solve 18x^2+49x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-1.5

Q9658) Solve 24x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.87

Q9659) Solve 20x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q9660) Solve x^2+15x+44=0
Ans: x=-4 or x=-11

Q9661) Solve 16x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q9662) Solve 28x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.29

Q9663) Solve 3x^2+34x+31=0
Ans: x=-1 or x=-10.33

Q9664) Solve 12x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q9665) Solve 7x^2+15x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q9666) Solve 12x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q9667) Solve 42x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.71

Q9668) Solve 18x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.17

Q9669) Solve 8x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-4

Q9670) Solve 16x^2+44x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q9671) Solve 5x^2+42x+49=0
Ans: x=-1.4 or x=-7

Q9672) Solve 10x^2+32x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q9673) Solve 20x^2+20x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q9674) Solve 25x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.4

Q9675) Solve 33x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q9676) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q9677) Solve 32x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q9678) Solve 46x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.5

Q9679) Solve 23x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9680) Solve 39x^2+42x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9681) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q9682) Solve 25x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q9683) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q9684) Solve 14x^2+50x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q9685) Solve 8x^2+41x+33=0
Ans: x=-1 or x=-4.12

Q9686) Solve 12x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.75

Q9687) Solve 13x^2+43x+34=0
Ans: x=-1.31 or x=-2

Q9688) Solve 8x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q9689) Solve 4x^2+25x+39=0
Ans: x=-3 or x=-3.25

Q9690) Solve 5x^2+28x+23=0
Ans: x=-1 or x=-4.6

Q9691) Solve 2x^2+38x+36=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q9692) Solve 5x^2+8x+3=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q9693) Solve 20x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q9694) Solve 8x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-3

Q9695) Solve 19x^2+38x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9696) Solve 18x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-2.5

Q9697) Solve 44x^2+46x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9698) Solve 20x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q9699) Solve 20x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q9700) Solve 21x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.14

Q9701) Solve x^2+14x+48=0
Ans: x=-6 or x=-8

Q9702) Solve 4x^2+25x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-5

Q9703) Solve 11x^2+22x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9704) Solve 8x^2+50x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-5

Q9705) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q9706) Solve 3x^2+29x+46=0
Ans: x=-2 or x=-7.67

Q9707) Solve 21x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.71

Q9708) Solve 22x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q9709) Solve 16x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q9710) Solve 27x^2+43x+16=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q9711) Solve 14x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.57

Q9712) Solve 5x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-7

Q9713) Solve 10x^2+46x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q9714) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q9715) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q9716) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q9717) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9718) Solve 20x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q9719) Solve 11x^2+42x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.82

Q9720) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q9721) Solve 12x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q9722) Solve 12x^2+43x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.58

Q9723) Solve 18x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9724) Solve 15x^2+37x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q9725) Solve 10x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q9726) Solve x^2+12x+11=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q9727) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9728) Solve 5x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-6

Q9729) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q9730) Solve 12x^2+44x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q9731) Solve 7x^2+48x+36=0
Ans: x=-0.86 or x=-6

Q9732) Solve 33x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-0.67

Q9733) Solve 18x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q9734) Solve 49x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.14

Q9735) Solve 46x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q9736) Solve 8x^2+34x+26=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q9737) Solve x^2+8x+16=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q9738) Solve 3x^2+22x+39=0
Ans: x=-3 or x=-4.33

Q9739) Solve 6x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.67

Q9740) Solve 10x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q9741) Solve 8x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q9742) Solve 12x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q9743) Solve 26x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q9744) Solve 2x^2+15x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q9745) Solve 12x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-3

Q9746) Solve 24x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.62

Q9747) Solve 2x^2+12x+16=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q9748) Solve 3x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-14

Q9749) Solve 4x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q9750) Solve 4x^2+41x+37=0
Ans: x=-1 or x=-9.25

Q9751) Solve 21x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q9752) Solve x^2+19x+48=0
Ans: x=-3 or x=-16

Q9753) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q9754) Solve 10x^2+30x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9755) Solve 6x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.67

Q9756) Solve 35x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.86

Q9757) Solve 14x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.86 or x=-2.5

Q9758) Solve 16x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.37

Q9759) Solve 17x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q9760) Solve 19x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q9761) Solve 38x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q9762) Solve 15x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q9763) Solve 6x^2+16x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q9764) Solve 16x^2+49x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.06

Q9765) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q9766) Solve 6x^2+34x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q9767) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q9768) Solve 20x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.75

Q9769) Solve 12x^2+37x+26=0
Ans: x=-1.08 or x=-2

Q9770) Solve 20x^2+50x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q9771) Solve 21x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.33

Q9772) Solve 28x^2+50x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q9773) Solve 32x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q9774) Solve 20x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.75

Q9775) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9776) Solve 8x^2+29x+26=0
Ans: x=-1.62 or x=-2

Q9777) Solve 12x^2+30x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q9778) Solve 16x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q9779) Solve 14x^2+49x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q9780) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q9781) Solve 4x^2+50x+46=0
Ans: x=-1 or x=-11.5

Q9782) Solve 24x^2+50x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.58

Q9783) Solve 21x^2+32x+11=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q9784) Solve 42x^2+44x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9785) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q9786) Solve 14x^2+49x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q9787) Solve 13x^2+32x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.46

Q9788) Solve 23x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q9789) Solve 9x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q9790) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q9791) Solve 33x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q9792) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q9793) Solve 12x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-2.5

Q9794) Solve 2x^2+20x+50=0
Ans: x=-5 or x=-5

Q9795) Solve 17x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q9796) Solve 10x^2+49x+39=0
Ans: x=-1 or x=-3.9

Q9797) Solve 35x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q9798) Solve 11x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.09 or x=-2

Q9799) Solve 42x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q9800) Solve 30x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.7

Q9801) Solve 6x^2+31x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.67

Q9802) Solve 39x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q9803) Solve 50x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.4

Q9804) Solve 5x^2+32x+48=0
Ans: x=-2.4 or x=-4

Q9805) Solve 36x^2+38x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q9806) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q9807) Solve 4x^2+21x+26=0
Ans: x=-2 or x=-3.25

Q9808) Solve 5x^2+41x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-7

Q9809) Solve 17x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q9810) Solve 31x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q9811) Solve 2x^2+17x+36=0
Ans: x=-4 or x=-4.5

Q9812) Solve 17x^2+37x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q9813) Solve 39x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.77

Q9814) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q9815) Solve 4x^2+31x+27=0
Ans: x=-1 or x=-6.75

Q9816) Solve 18x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-2.5

Q9817) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q9818) Solve 2x^2+5x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q9819) Solve 3x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q9820) Solve 9x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-4

Q9821) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q9822) Solve 8x^2+46x+38=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q9823) Solve 2x^2+23x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q9824) Solve 10x^2+33x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.8

Q9825) Solve 17x^2+37x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q9826) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q9827) Solve 18x^2+42x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q9828) Solve 14x^2+41x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.43

Q9829) Solve 20x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.75

Q9830) Solve 6x^2+25x+26=0
Ans: x=-2 or x=-2.17

Q9831) Solve 9x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.67

Q9832) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q9833) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q9834) Solve 2x^2+24x+40=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q9835) Solve 28x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q9836) Solve 9x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q9837) Solve 18x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.5

Q9838) Solve x^2+21x+20=0
Ans: x=-1 or x=-20

Q9839) Solve 20x^2+48x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q9840) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q9841) Solve 28x^2+28x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q9842) Solve 7x^2+30x+27=0
Ans: x=-1.29 or x=-3

Q9843) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q9844) Solve 24x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.5

Q9845) Solve 2x^2+21x+49=0
Ans: x=-3.5 or x=-7

Q9846) Solve 12x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q9847) Solve 8x^2+19x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q9848) Solve 22x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q9849) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q9850) Solve 25x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.4

Q9851) Solve 19x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q9852) Solve 21x^2+42x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9853) Solve 22x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q9854) Solve 44x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q9855) Solve 13x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q9856) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q9857) Solve 32x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.06

Q9858) Solve 21x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.33

Q9859) Solve 34x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q9860) Solve 24x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q9861) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q9862) Solve 4x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q9863) Solve 36x^2+38x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q9864) Solve 3x^2+27x+24=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q9865) Solve 10x^2+45x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q9866) Solve 36x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q9867) Solve 48x^2+30x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q9868) Solve 7x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.14 or x=-6

Q9869) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q9870) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q9871) Solve 5x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-7

Q9872) Solve 22x^2+23x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9873) Solve 44x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.75

Q9874) Solve 6x^2+25x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.67

Q9875) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q9876) Solve 25x^2+38x+13=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q9877) Solve 48x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.25

Q9878) Solve 7x^2+42x+35=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9879) Solve 23x^2+47x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q9880) Solve 25x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q9881) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q9882) Solve 2x^2+13x+11=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q9883) Solve 42x^2+49x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9884) Solve 33x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9885) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q9886) Solve 13x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q9887) Solve 6x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q9888) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q9889) Solve 7x^2+37x+30=0
Ans: x=-1 or x=-4.29

Q9890) Solve 6x^2+23x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q9891) Solve 3x^2+15x+18=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q9892) Solve 6x^2+35x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-4.5

Q9893) Solve 22x^2+45x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q9894) Solve 27x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q9895) Solve 5x^2+23x+26=0
Ans: x=-2 or x=-2.6

Q9896) Solve 3x^2+16x+21=0
Ans: x=-2.33 or x=-3

Q9897) Solve 36x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.17

Q9898) Solve 6x^2+36x+30=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9899) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q9900) Solve 40x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9901) Solve 22x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q9902) Solve 18x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q9903) Solve 16x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q9904) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q9905) Solve 44x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.55

Q9906) Solve 3x^2+37x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-11

Q9907) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q9908) Solve 40x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.87

Q9909) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q9910) Solve 18x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q9911) Solve 2x^2+28x+26=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q9912) Solve 9x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.33

Q9913) Solve 29x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q9914) Solve 41x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9915) Solve x^2+4x+4=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q9916) Solve 38x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q9917) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q9918) Solve 12x^2+47x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.25

Q9919) Solve 10x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q9920) Solve 37x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q9921) Solve x^2+19x+34=0
Ans: x=-2 or x=-17

Q9922) Solve 30x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.17

Q9923) Solve 8x^2+40x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q9924) Solve 27x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q9925) Solve 14x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q9926) Solve 6x^2+49x+43=0
Ans: x=-1 or x=-7.17

Q9927) Solve 3x^2+20x+28=0
Ans: x=-2 or x=-4.67

Q9928) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q9929) Solve 18x^2+39x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q9930) Solve 14x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.21 or x=-3

Q9931) Solve 5x^2+43x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-8

Q9932) Solve 4x^2+47x+33=0
Ans: x=-0.75 or x=-11

Q9933) Solve 12x^2+20x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q9934) Solve 15x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q9935) Solve 25x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.4

Q9936) Solve 36x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q9937) Solve 12x^2+49x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.75

Q9938) Solve 7x^2+15x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q9939) Solve 16x^2+42x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q9940) Solve 12x^2+39x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q9941) Solve 9x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q9942) Solve 12x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q9943) Solve 35x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q9944) Solve 28x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.14

Q9945) Solve 30x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q9946) Solve 6x^2+29x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.83

Q9947) Solve 22x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q9948) Solve 26x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.38

Q9949) Solve 2x^2+19x+44=0
Ans: x=-4 or x=-5.5

Q9950) Solve 2x^2+27x+25=0
Ans: x=-1 or x=-12.5

Q9951) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q9952) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9953) Solve 5x^2+23x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q9954) Solve 18x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q9955) Solve 25x^2+50x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9956) Solve 20x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q9957) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q9958) Solve 6x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q9959) Solve 16x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q9960) Solve 25x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q9961) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q9962) Solve 45x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.56

Q9963) Solve 12x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-3

Q9964) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q9965) Solve 5x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.8 or x=-9

Q9966) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q9967) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q9968) Solve 18x^2+45x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q9969) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q9970) Solve 3x^2+26x+40=0
Ans: x=-2 or x=-6.67

Q9971) Solve 28x^2+44x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1.5

Q9972) Solve 31x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q9973) Solve 35x^2+39x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q9974) Solve 24x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q9975) Solve 29x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9976) Solve 28x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q9977) Solve 40x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q9978) Solve 23x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q9979) Solve 2x^2+25x+42=0
Ans: x=-2 or x=-10.5

Q9980) Solve 12x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q9981) Solve 20x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9982) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q9983) Solve 14x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.86

Q9984) Solve 39x^2+42x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9985) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q9986) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q9987) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q9988) Solve 3x^2+16x+20=0
Ans: x=-2 or x=-3.33

Q9989) Solve 3x^2+15x+18=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q9990) Solve 6x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.5

Q9991) Solve 6x^2+17x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q9992) Solve 9x^2+26x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.89

Q9993) Solve 45x^2+48x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q9994) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q9995) Solve 38x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q9996) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q9997) Solve 14x^2+23x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.14

Q9998) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q9999) Solve 46x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q10000) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

 

What is 1 divided by 0?

What is 1 divided by 0? Is it infinity?

Source: http://en.wikipedia.org/wiki/Division_by_zero

Contrary to popular opinion, 1 divided by 0 is not infinity! Wikipedia states that “the expression has no meaning, as there is no number which, multiplied by 0, gives a (assuming a≠0), and so division by zero is undefined“.

How to show that division by zero is undefined

\displaystyle \lim_{x\to 0^+} \frac{1}{x}=+\infty

The limit of 1/x as x approaches zero from the right is positive infinity.

However, \displaystyle \lim_{x\to 0^-} \frac{1}{x}=-\infty

The limit of 1/x as x approaches zero from the left is negative infinity.

Since the left limit and right limit are different, the limit of 1/x as x approaches infinity does not exist!

Note: There are mathematical structures in which a/0 is defined for some a (see Riemann sphere, real projective line, and section 4 for examples); however, such structures cannot satisfy every ordinary rule of arithmetic (the field axioms).


Calculus For Dummies

Which is bigger, 0.9999999…. or 1?

One way to argue that 0.99999… is equal to 1 is the following:

1/3=0.33333…

Multiply the above equation by 3,

1=0.99999…

Is the above convincing?

If you are still not convinced, we can let x=0.99999…

Then, 10x=9.99999…

10x-x=9.99999…-0.99999…=9

9x=9

Hence, x=1.

Grade 4 Decimals & Fractions (Kumon Math Workbooks)

There are also more advanced methods of proving 0.999…=1, listed here on Wikipedia. (http://en.wikipedia.org/wiki/0.999…) Some of the techniques include Infinite series and sequences, Dedekind cuts, and Cauchy sequences.