Quadratic Equations Questions and Answers

Quadratic Equations Questions and Solutions

Today we will discuss about the quadratic equation \boxed{ax^2+bx+c=0}.

The way to derive the Quadratic Formula is to use completing the square.

First, we divide throughout by a, where a is assumed to be non-zero (otherwise it isn’t a quadratic equation)

\displaystyle x^2+\frac{b}{a}x+\frac{c}{a}=0

The next step is the key step: add and subtract the square of b/2a to complete the square.

\displaystyle x^2+\frac{b}{a}x\mathbf{+(\frac{b}{2a})^2-(\frac{b}{2a})^2}+\frac{c}{a}=0

\displaystyle (x+\frac{b}{2a})^2-(\frac{b}{2a})^2+\frac{c}{a}=0

Move all the constant terms to the right:

\displaystyle (x+\frac{b}{2a})^2=\frac{b^2-4ac}{4a^2}

Taking square root on both sides,

\displaystyle x+\frac{b}{2a}=\pm\frac{\sqrt{b^2-4ac}}{2a}

Hence, \displaystyle\boxed{x=\frac{-b\pm\sqrt{b^2-4ac}}{2a}}



Algebra Survival Guide: A Conversational Guide for the Thoroughly Befuddled


Using the above information, we can practice and solve some quadratic equations! (Answers provided) More than ample questions are listed here, you can just pick a few of them! If you arrived on this page from a search engine, press Ctrl-F to search for your quadratic equation!

Q1) Solve 4x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.25 or x=-12

Q2) Solve 14x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q3) Solve x^2+2x+1=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4) Solve 36x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.75

Q5) Solve 6x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q6) Solve 32x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.12

Q7) Solve 9x^2+30x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.67

Q8) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q9) Solve 12x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-2.5

Q10) Solve 48x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.87

Q11) Solve 13x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q12) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q13) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q14) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q15) Solve 42x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q16) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q17) Solve x^2+27x+50=0
Ans: x=-2 or x=-25

Q18) Solve 4x^2+18x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q19) Solve 16x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q20) Solve 5x^2+23x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q21) Solve 14x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.21 or x=-3

Q22) Solve 8x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-3

Q23) Solve 7x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q24) Solve 38x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.5

Q25) Solve 15x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q26) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q27) Solve 6x^2+35x+44=0
Ans: x=-1.83 or x=-4

Q28) Solve 3x^2+25x+22=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q29) Solve 30x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q30) Solve 4x^2+20x+16=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q31) Solve 30x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q32) Solve 27x^2+48x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q33) Solve 5x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.2 or x=-8

Q34) Solve 2x^2+44x+42=0
Ans: x=-1 or x=-21

Q35) Solve 18x^2+46x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q36) Solve 42x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q37) Solve 14x^2+37x+24=0
Ans: x=-1.14 or x=-1.5

Q38) Solve 14x^2+43x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-3

Q39) Solve 14x^2+34x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q40) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q41) Solve 24x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-1.5

Q42) Solve 10x^2+34x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q43) Solve 15x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.67

Q44) Solve 15x^2+40x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q45) Solve 26x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q46) Solve 25x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q47) Solve 27x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q48) Solve 12x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q49) Solve 14x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.86 or x=-2.5

Q50) Solve 9x^2+30x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q51) Solve 36x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.78

Q52) Solve 27x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.78

Q53) Solve 48x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q54) Solve 18x^2+39x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q55) Solve 32x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q56) Solve 3x^2+20x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-5

Q57) Solve 16x^2+38x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-1.5

Q58) Solve 14x^2+36x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q59) Solve 45x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q60) Solve 21x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q61) Solve 45x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.44

Q62) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q63) Solve 5x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-6

Q64) Solve 8x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q65) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q66) Solve 11x^2+24x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q67) Solve 27x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.89

Q68) Solve 12x^2+35x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.67

Q69) Solve 22x^2+48x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q70) Solve 24x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.67

Q71) Solve 2x^2+9x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q72) Solve 15x^2+45x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q73) Solve 18x^2+50x+32=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q74) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q75) Solve 42x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.71

Q76) Solve 5x^2+29x+24=0
Ans: x=-1 or x=-4.8

Q77) Solve 14x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q78) Solve 21x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.67

Q79) Solve 34x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q80) Solve 32x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q81) Solve 5x^2+48x+43=0
Ans: x=-1 or x=-8.6

Q82) Solve 48x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.62

Q83) Solve 6x^2+17x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q84) Solve 13x^2+44x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.38

Q85) Solve 2x^2+21x+49=0
Ans: x=-3.5 or x=-7

Q86) Solve 10x^2+20x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q87) Solve 6x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q88) Solve 3x^2+21x+18=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q89) Solve 4x^2+5x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q90) Solve 18x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q91) Solve 16x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-1.5

Q92) Solve 12x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.67

Q93) Solve 28x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.75

Q94) Solve 18x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q95) Solve 2x^2+9x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q96) Solve x^2+21x+38=0
Ans: x=-2 or x=-19

Q97) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q98) Solve 20x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q99) Solve 32x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.87

Q100) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q101) Solve 9x^2+30x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.67

Q102) Solve 9x^2+34x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.78

Q103) Solve 50x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q104) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q105) Solve 10x^2+33x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.3

Q106) Solve 12x^2+49x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-2.33

Q107) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q108) Solve 10x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-3

Q109) Solve 18x^2+37x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.06

Q110) Solve 15x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.8

Q111) Solve x^2+6x+5=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q112) Solve 45x^2+46x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q113) Solve 8x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q114) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q115) Solve 20x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.7

Q116) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q117) Solve 14x^2+40x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q118) Solve 11x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-2

Q119) Solve 28x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q120) Solve 42x^2+46x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q121) Solve 21x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.43

Q122) Solve 2x^2+34x+32=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q123) Solve 45x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q124) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q125) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q126) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q127) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q128) Solve 30x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q129) Solve 4x^2+25x+34=0
Ans: x=-2 or x=-4.25

Q130) Solve 29x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q131) Solve 34x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q132) Solve 6x^2+17x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q133) Solve 17x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q134) Solve 14x^2+41x+30=0
Ans: x=-1.43 or x=-1.5

Q135) Solve 14x^2+21x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q136) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q137) Solve 25x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q138) Solve 16x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q139) Solve 14x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-2

Q140) Solve x^2+26x+25=0
Ans: x=-1 or x=-25

Q141) Solve 8x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q142) Solve 23x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q143) Solve 2x^2+38x+36=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q144) Solve x^2+44x+43=0
Ans: x=-1 or x=-43

Q145) Solve 24x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q146) Solve 3x^2+19x+16=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q147) Solve 6x^2+24x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q148) Solve 12x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q149) Solve 35x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.57

Q150) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q151) Solve 9x^2+24x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q152) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q153) Solve 22x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q154) Solve 34x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q155) Solve 26x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q156) Solve 34x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q157) Solve 17x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q158) Solve 7x^2+15x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q159) Solve 20x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q160) Solve 35x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.8

Q161) Solve 9x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q162) Solve 3x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q163) Solve 7x^2+25x+22=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q164) Solve 22x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q165) Solve 18x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q166) Solve 2x^2+18x+40=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q167) Solve 9x^2+33x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.33

Q168) Solve 15x^2+47x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.13

Q169) Solve 9x^2+38x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-3

Q170) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q171) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q172) Solve 8x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.5

Q173) Solve 21x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.33

Q174) Solve 7x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-3

Q175) Solve 9x^2+38x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.22

Q176) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q177) Solve 10x^2+23x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.3

Q178) Solve x^2+6x+9=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q179) Solve 16x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.25

Q180) Solve 11x^2+32x+20=0
Ans: x=-0.91 or x=-2

Q181) Solve 50x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.6

Q182) Solve 7x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q183) Solve x^2+44x+43=0
Ans: x=-1 or x=-43

Q184) Solve 28x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.86

Q185) Solve 2x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-14

Q186) Solve 21x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.57

Q187) Solve 18x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.17

Q188) Solve 24x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q189) Solve 47x^2+48x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q190) Solve 11x^2+36x+28=0
Ans: x=-1.27 or x=-2

Q191) Solve 48x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q192) Solve 18x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q193) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q194) Solve 12x^2+38x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q195) Solve 20x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q196) Solve 17x^2+38x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.24

Q197) Solve 10x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q198) Solve 8x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q199) Solve 10x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q200) Solve 12x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-3

Q201) Solve 10x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-4.5

Q202) Solve 9x^2+42x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.33

Q203) Solve 30x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q204) Solve 35x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q205) Solve 9x^2+31x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.44

Q206) Solve 14x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.71

Q207) Solve 40x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.37

Q208) Solve x^2+9x+8=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q209) Solve 4x^2+33x+50=0
Ans: x=-2 or x=-6.25

Q210) Solve 30x^2+49x+19=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q211) Solve 15x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-3

Q212) Solve 12x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q213) Solve 5x^2+30x+25=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q214) Solve 44x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.45

Q215) Solve 8x^2+37x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.62

Q216) Solve 6x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q217) Solve 26x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q218) Solve 2x^2+15x+13=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q219) Solve 12x^2+27x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q220) Solve 10x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q221) Solve 18x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q222) Solve 5x^2+20x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q223) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q224) Solve 5x^2+32x+27=0
Ans: x=-1 or x=-5.4

Q225) Solve 35x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.8

Q226) Solve 25x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q227) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q228) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q229) Solve 8x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.87 or x=-3

Q230) Solve 9x^2+20x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.22

Q231) Solve 11x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q232) Solve 3x^2+19x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q233) Solve 22x^2+49x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.23

Q234) Solve 4x^2+20x+16=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q235) Solve 15x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q236) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q237) Solve 3x^2+31x+50=0
Ans: x=-2 or x=-8.33

Q238) Solve 34x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q239) Solve 35x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.6

Q240) Solve 32x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q241) Solve 2x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-17

Q242) Solve 15x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q243) Solve 15x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.33

Q244) Solve x^2+12x+11=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q245) Solve 20x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.2

Q246) Solve 4x^2+50x+46=0
Ans: x=-1 or x=-11.5

Q247) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q248) Solve 28x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q249) Solve 32x^2+50x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-1.5

Q250) Solve 40x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q251) Solve 2x^2+49x+47=0
Ans: x=-1 or x=-23.5

Q252) Solve 24x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q253) Solve 2x^2+21x+45=0
Ans: x=-3 or x=-7.5

Q254) Solve 21x^2+33x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q255) Solve 37x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q256) Solve 9x^2+28x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.11

Q257) Solve 17x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.88 or x=-2

Q258) Solve 18x^2+38x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q259) Solve 32x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.06

Q260) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q261) Solve 28x^2+44x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1.5

Q262) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q263) Solve 13x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.77 or x=-3

Q264) Solve 8x^2+34x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.75

Q265) Solve x^2+14x+49=0
Ans: x=-7 or x=-7

Q266) Solve 3x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q267) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q268) Solve 40x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.4

Q269) Solve 12x^2+48x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q270) Solve 9x^2+23x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q271) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q272) Solve 20x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q273) Solve 28x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q274) Solve 24x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.67

Q275) Solve 16x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q276) Solve 34x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q277) Solve 7x^2+26x+24=0
Ans: x=-1.71 or x=-2

Q278) Solve 45x^2+46x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q279) Solve 29x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q280) Solve x^2+10x+25=0
Ans: x=-5 or x=-5

Q281) Solve 30x^2+40x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q282) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q283) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q284) Solve 6x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q285) Solve 9x^2+42x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q286) Solve 42x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.86

Q287) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q288) Solve 26x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q289) Solve 10x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-2

Q290) Solve 7x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q291) Solve 28x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q292) Solve 7x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.43 or x=-4

Q293) Solve 11x^2+41x+38=0
Ans: x=-1.73 or x=-2

Q294) Solve 2x^2+19x+44=0
Ans: x=-4 or x=-5.5

Q295) Solve 12x^2+46x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.83

Q296) Solve 24x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q297) Solve 5x^2+16x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q298) Solve 20x^2+45x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q299) Solve 33x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q300) Solve 36x^2+38x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q301) Solve 25x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q302) Solve 25x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q303) Solve 3x^2+24x+48=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q304) Solve 9x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q305) Solve 16x^2+40x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q306) Solve 43x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q307) Solve 13x^2+48x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.69

Q308) Solve 48x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.56

Q309) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q310) Solve 46x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q311) Solve 2x^2+46x+44=0
Ans: x=-1 or x=-22

Q312) Solve 22x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q313) Solve 4x^2+24x+36=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q314) Solve 20x^2+41x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q315) Solve x^2+8x+7=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q316) Solve 16x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q317) Solve 20x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q318) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q319) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q320) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q321) Solve 46x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q322) Solve 25x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q323) Solve 17x^2+37x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q324) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q325) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q326) Solve 27x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-1.33

Q327) Solve 18x^2+48x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.33

Q328) Solve 3x^2+10x+7=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q329) Solve 8x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q330) Solve 26x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.31

Q331) Solve 16x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q332) Solve 5x^2+26x+32=0
Ans: x=-2 or x=-3.2

Q333) Solve 2x^2+29x+50=0
Ans: x=-2 or x=-12.5

Q334) Solve 13x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.69 or x=-3

Q335) Solve 9x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.67

Q336) Solve 24x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q337) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q338) Solve 2x^2+21x+45=0
Ans: x=-3 or x=-7.5

Q339) Solve 16x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q340) Solve 43x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q341) Solve 5x^2+50x+45=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q342) Solve 21x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q343) Solve 4x^2+8x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q344) Solve 2x^2+39x+37=0
Ans: x=-1 or x=-18.5

Q345) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q346) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q347) Solve 9x^2+32x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.56

Q348) Solve 8x^2+40x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q349) Solve 5x^2+26x+33=0
Ans: x=-2.2 or x=-3

Q350) Solve 18x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q351) Solve 24x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.12

Q352) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q353) Solve 8x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q354) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q355) Solve 9x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.33

Q356) Solve 32x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q357) Solve 36x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q358) Solve 48x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q359) Solve 15x^2+41x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.4

Q360) Solve 27x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q361) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q362) Solve 8x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q363) Solve 18x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.11

Q364) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q365) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q366) Solve x^2+47x+46=0
Ans: x=-1 or x=-46

Q367) Solve 38x^2+41x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q368) Solve 8x^2+16x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q369) Solve 42x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.17

Q370) Solve 13x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q371) Solve 38x^2+42x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q372) Solve 3x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-9

Q373) Solve 7x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.43 or x=-6

Q374) Solve 6x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q375) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q376) Solve 14x^2+49x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q377) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q378) Solve 7x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-5

Q379) Solve 12x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q380) Solve x^2+12x+20=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q381) Solve 22x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1.5

Q382) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q383) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q384) Solve 6x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q385) Solve x^2+14x+13=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q386) Solve 5x^2+39x+34=0
Ans: x=-1 or x=-6.8

Q387) Solve 6x^2+29x+33=0
Ans: x=-1.83 or x=-3

Q388) Solve 23x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q389) Solve 8x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q390) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q391) Solve 12x^2+31x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.33

Q392) Solve 13x^2+36x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.77

Q393) Solve 39x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q394) Solve 22x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-1.5

Q395) Solve 28x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q396) Solve 14x^2+37x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.64

Q397) Solve 3x^2+13x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q398) Solve 39x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-0.67

Q399) Solve 34x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q400) Solve 23x^2+50x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q401) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q402) Solve 9x^2+15x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q403) Solve 27x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q404) Solve 6x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.5

Q405) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q406) Solve 20x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q407) Solve 12x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.33

Q408) Solve 2x^2+23x+21=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q409) Solve 5x^2+30x+45=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q410) Solve 45x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.78

Q411) Solve x^2+45x+44=0
Ans: x=-1 or x=-44

Q412) Solve 10x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-4

Q413) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q414) Solve 30x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.33

Q415) Solve 3x^2+22x+19=0
Ans: x=-1 or x=-6.33

Q416) Solve 4x^2+15x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q417) Solve 10x^2+32x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q418) Solve 21x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q419) Solve 10x^2+45x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q420) Solve 5x^2+28x+39=0
Ans: x=-2.6 or x=-3

Q421) Solve 22x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q422) Solve 6x^2+37x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-5

Q423) Solve 21x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.43

Q424) Solve 4x^2+22x+28=0
Ans: x=-2 or x=-3.5

Q425) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q426) Solve 36x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q427) Solve 16x^2+42x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-2.5

Q428) Solve x^2+8x+7=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q429) Solve 18x^2+36x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q430) Solve 5x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-5

Q431) Solve 28x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q432) Solve 23x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q433) Solve 29x^2+45x+16=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q434) Solve 6x^2+40x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-5

Q435) Solve 32x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q436) Solve x^2+9x+14=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q437) Solve 16x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.75

Q438) Solve 14x^2+49x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q439) Solve 7x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-4

Q440) Solve 13x^2+43x+34=0
Ans: x=-1.31 or x=-2

Q441) Solve x^2+24x+23=0
Ans: x=-1 or x=-23

Q442) Solve 5x^2+34x+45=0
Ans: x=-1.8 or x=-5

Q443) Solve 31x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q444) Solve 25x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.8

Q445) Solve 6x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q446) Solve 32x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q447) Solve 4x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-6

Q448) Solve 19x^2+32x+13=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q449) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q450) Solve 16x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-2.5

Q451) Solve 14x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.5

Q452) Solve 8x^2+41x+36=0
Ans: x=-1.12 or x=-4

Q453) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q454) Solve 20x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.45 or x=-2

Q455) Solve 6x^2+17x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q456) Solve 4x^2+32x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-6.5

Q457) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q458) Solve 39x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.85

Q459) Solve 24x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q460) Solve 36x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q461) Solve 6x^2+38x+32=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q462) Solve 5x^2+40x+35=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q463) Solve 7x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-6

Q464) Solve 12x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.67

Q465) Solve 36x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.17

Q466) Solve 5x^2+9x+4=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q467) Solve 6x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q468) Solve 3x^2+19x+26=0
Ans: x=-2 or x=-4.33

Q469) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q470) Solve 10x^2+38x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q471) Solve 13x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q472) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q473) Solve 7x^2+23x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q474) Solve 26x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q475) Solve 7x^2+48x+41=0
Ans: x=-1 or x=-5.86

Q476) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q477) Solve 20x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q478) Solve 48x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.17

Q479) Solve 9x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q480) Solve 6x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.33

Q481) Solve 30x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.67

Q482) Solve 48x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.62

Q483) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q484) Solve 4x^2+46x+42=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q485) Solve 29x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q486) Solve 17x^2+43x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q487) Solve 10x^2+23x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q488) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q489) Solve 13x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q490) Solve 12x^2+22x+10=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q491) Solve 12x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q492) Solve 16x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q493) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q494) Solve 4x^2+31x+46=0
Ans: x=-2 or x=-5.75

Q495) Solve 37x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q496) Solve 11x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.45 or x=-4

Q497) Solve 32x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.25

Q498) Solve 14x^2+42x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q499) Solve 7x^2+23x+18=0
Ans: x=-1.29 or x=-2

Q500) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q501) Solve 18x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q502) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q503) Solve 16x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q504) Solve 13x^2+46x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.54

Q505) Solve 15x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-3

Q506) Solve x^2+23x+22=0
Ans: x=-1 or x=-22

Q507) Solve x^2+22x+40=0
Ans: x=-2 or x=-20

Q508) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q509) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q510) Solve 5x^2+26x+24=0
Ans: x=-1.2 or x=-4

Q511) Solve 36x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q512) Solve 12x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.67

Q513) Solve 19x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q514) Solve 35x^2+42x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q515) Solve 6x^2+33x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q516) Solve 19x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q517) Solve 2x^2+13x+18=0
Ans: x=-2 or x=-4.5

Q518) Solve 40x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q519) Solve 17x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q520) Solve 6x^2+38x+32=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q521) Solve 39x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q522) Solve 16x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q523) Solve 7x^2+20x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q524) Solve 38x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.58

Q525) Solve 2x^2+9x+10=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q526) Solve 5x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q527) Solve 4x^2+29x+25=0
Ans: x=-1 or x=-6.25

Q528) Solve 10x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q529) Solve 4x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-6

Q530) Solve 29x^2+48x+19=0
Ans: x=-0.66 or x=-1

Q531) Solve 6x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-6.5

Q532) Solve 3x^2+13x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q533) Solve 28x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.75

Q534) Solve 8x^2+38x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-3.5

Q535) Solve 25x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q536) Solve 24x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q537) Solve 12x^2+22x+10=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q538) Solve 9x^2+37x+28=0
Ans: x=-1 or x=-3.11

Q539) Solve 18x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q540) Solve 3x^2+7x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q541) Solve 15x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.2

Q542) Solve 23x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q543) Solve 18x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q544) Solve 6x^2+35x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.33

Q545) Solve 44x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q546) Solve 22x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.64

Q547) Solve 8x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q548) Solve 7x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-4

Q549) Solve 9x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.67

Q550) Solve 32x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.87

Q551) Solve x^2+9x+18=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q552) Solve 9x^2+26x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.89

Q553) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q554) Solve x^2+25x+46=0
Ans: x=-2 or x=-23

Q555) Solve 21x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q556) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q557) Solve 9x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-4

Q558) Solve 24x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q559) Solve 20x^2+21x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q560) Solve 29x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q561) Solve 18x^2+48x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q562) Solve 12x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q563) Solve 6x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q564) Solve 15x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.6

Q565) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q566) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q567) Solve 21x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q568) Solve 20x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q569) Solve 16x^2+32x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q570) Solve 8x^2+28x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q571) Solve 36x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q572) Solve 10x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-3.5

Q573) Solve 9x^2+27x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q574) Solve 14x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q575) Solve 40x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q576) Solve x^2+44x+43=0
Ans: x=-1 or x=-43

Q577) Solve 12x^2+36x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q578) Solve 2x^2+9x+10=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q579) Solve 16x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-2.5

Q580) Solve 22x^2+45x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.55

Q581) Solve 19x^2+40x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-2

Q582) Solve 9x^2+26x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.89

Q583) Solve 8x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-5

Q584) Solve 13x^2+32x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.46

Q585) Solve 3x^2+44x+41=0
Ans: x=-1 or x=-13.67

Q586) Solve 15x^2+34x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q587) Solve 12x^2+46x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q588) Solve 34x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q589) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q590) Solve 2x^2+9x+10=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q591) Solve 30x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.17

Q592) Solve 12x^2+50x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.17

Q593) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q594) Solve 8x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q595) Solve 11x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q596) Solve 31x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q597) Solve 36x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q598) Solve 6x^2+36x+30=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q599) Solve 12x^2+43x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.33

Q600) Solve 44x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q601) Solve 43x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q602) Solve 44x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q603) Solve 11x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q604) Solve 10x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-2

Q605) Solve 19x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-2

Q606) Solve 9x^2+32x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.56

Q607) Solve 10x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q608) Solve 7x^2+33x+26=0
Ans: x=-1 or x=-3.71

Q609) Solve 26x^2+41x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1.5

Q610) Solve 8x^2+38x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.25

Q611) Solve 9x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q612) Solve 49x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.57

Q613) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q614) Solve 6x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q615) Solve 23x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q616) Solve 40x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q617) Solve 9x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.33

Q618) Solve 4x^2+15x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q619) Solve 12x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q620) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q621) Solve 30x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q622) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q623) Solve x^2+13x+36=0
Ans: x=-4 or x=-9

Q624) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q625) Solve 5x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q626) Solve 12x^2+40x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q627) Solve 8x^2+47x+39=0
Ans: x=-1 or x=-4.87

Q628) Solve 7x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.57 or x=-6

Q629) Solve 25x^2+44x+19=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q630) Solve 32x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.94

Q631) Solve 42x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.17

Q632) Solve 3x^2+30x+27=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q633) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q634) Solve 9x^2+39x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.67

Q635) Solve 18x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1.5

Q636) Solve 20x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q637) Solve 38x^2+45x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q638) Solve 36x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q639) Solve 32x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.62

Q640) Solve 2x^2+22x+36=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q641) Solve 18x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.17

Q642) Solve 6x^2+27x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q643) Solve 21x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1.33

Q644) Solve 21x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.57

Q645) Solve 33x^2+34x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q646) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q647) Solve 48x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q648) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q649) Solve 22x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q650) Solve 7x^2+28x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q651) Solve 13x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.54 or x=-3

Q652) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q653) Solve 16x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q654) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q655) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q656) Solve 22x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.5

Q657) Solve 4x^2+27x+45=0
Ans: x=-3 or x=-3.75

Q658) Solve x^2+12x+36=0
Ans: x=-6 or x=-6

Q659) Solve 10x^2+31x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.6

Q660) Solve 14x^2+49x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q661) Solve 11x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q662) Solve 3x^2+25x+48=0
Ans: x=-3 or x=-5.33

Q663) Solve 5x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-5

Q664) Solve 6x^2+27x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q665) Solve 25x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q666) Solve 25x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q667) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q668) Solve 17x^2+42x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q669) Solve 14x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.29

Q670) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q671) Solve 28x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.57

Q672) Solve 11x^2+47x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.27

Q673) Solve 3x^2+31x+50=0
Ans: x=-2 or x=-8.33

Q674) Solve x^2+19x+34=0
Ans: x=-2 or x=-17

Q675) Solve 4x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-9.5

Q676) Solve 15x^2+50x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q677) Solve 25x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.6

Q678) Solve 32x^2+50x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-1.5

Q679) Solve 26x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q680) Solve 14x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q681) Solve 30x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q682) Solve 16x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q683) Solve 20x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q684) Solve 37x^2+46x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q685) Solve 15x^2+38x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q686) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q687) Solve 25x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q688) Solve 7x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q689) Solve 42x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q690) Solve 40x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q691) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q692) Solve 23x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q693) Solve 10x^2+37x+34=0
Ans: x=-1.7 or x=-2

Q694) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q695) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q696) Solve 19x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q697) Solve 4x^2+11x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q698) Solve 7x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-4

Q699) Solve 2x^2+49x+47=0
Ans: x=-1 or x=-23.5

Q700) Solve 33x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.73

Q701) Solve 18x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.33

Q702) Solve 2x^2+13x+21=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q703) Solve x^2+14x+13=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q704) Solve 8x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-5.5

Q705) Solve 45x^2+48x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q706) Solve 42x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.57

Q707) Solve 28x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q708) Solve 48x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.67

Q709) Solve 2x^2+14x+24=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q710) Solve 2x^2+34x+32=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q711) Solve 24x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.37

Q712) Solve 14x^2+50x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q713) Solve 6x^2+23x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q714) Solve 14x^2+46x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-2

Q715) Solve 15x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.8

Q716) Solve 27x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q717) Solve 2x^2+16x+32=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q718) Solve 3x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-14

Q719) Solve 36x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.72

Q720) Solve 9x^2+33x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q721) Solve 17x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q722) Solve 17x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q723) Solve 11x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-3

Q724) Solve 20x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.25

Q725) Solve 10x^2+31x+22=0
Ans: x=-1.1 or x=-2

Q726) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q727) Solve 36x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.42

Q728) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q729) Solve 25x^2+48x+23=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q730) Solve 33x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q731) Solve 4x^2+22x+18=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q732) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q733) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q734) Solve 49x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.29

Q735) Solve 40x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q736) Solve 21x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q737) Solve 4x^2+36x+32=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q738) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q739) Solve 2x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-24

Q740) Solve 25x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.4

Q741) Solve 20x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q742) Solve 14x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q743) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q744) Solve 14x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q745) Solve 32x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.75

Q746) Solve 6x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q747) Solve 9x^2+27x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.33

Q748) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q749) Solve 34x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q750) Solve 6x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-5

Q751) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q752) Solve 20x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-1.5

Q753) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q754) Solve 20x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q755) Solve 7x^2+25x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.57

Q756) Solve 12x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q757) Solve 3x^2+15x+12=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q758) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q759) Solve 2x^2+25x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-10

Q760) Solve 21x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.14

Q761) Solve 12x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.33

Q762) Solve 35x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.8

Q763) Solve 15x^2+47x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.13

Q764) Solve 25x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.4

Q765) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q766) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q767) Solve 19x^2+30x+11=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q768) Solve 28x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q769) Solve 25x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q770) Solve 5x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.2 or x=-8

Q771) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q772) Solve 22x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-1.5

Q773) Solve 12x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q774) Solve 30x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q775) Solve 45x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q776) Solve 9x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.89 or x=-2

Q777) Solve x^2+16x+28=0
Ans: x=-2 or x=-14

Q778) Solve 21x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q779) Solve 29x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q780) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q781) Solve 3x^2+48x+45=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q782) Solve 14x^2+39x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-2

Q783) Solve 2x^2+35x+33=0
Ans: x=-1 or x=-16.5

Q784) Solve 27x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-0.67

Q785) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q786) Solve 9x^2+44x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.89

Q787) Solve 4x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q788) Solve 25x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q789) Solve 3x^2+17x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q790) Solve 27x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q791) Solve 2x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-24

Q792) Solve 10x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-4

Q793) Solve 16x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.5

Q794) Solve 40x^2+43x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q795) Solve 10x^2+37x+34=0
Ans: x=-1.7 or x=-2

Q796) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q797) Solve 4x^2+8x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q798) Solve 13x^2+43x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.31

Q799) Solve 12x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q800) Solve 13x^2+47x+24=0
Ans: x=-0.62 or x=-3

Q801) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q802) Solve 48x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q803) Solve 10x^2+45x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q804) Solve 31x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q805) Solve 2x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-14

Q806) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q807) Solve 30x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q808) Solve 20x^2+47x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q809) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q810) Solve 29x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q811) Solve 14x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q812) Solve 20x^2+47x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q813) Solve 20x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.75

Q814) Solve 16x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q815) Solve 32x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.81

Q816) Solve 6x^2+32x+26=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q817) Solve x^2+30x+29=0
Ans: x=-1 or x=-29

Q818) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q819) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q820) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q821) Solve 17x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q822) Solve 18x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.61 or x=-2

Q823) Solve 37x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q824) Solve 12x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q825) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q826) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q827) Solve 4x^2+28x+40=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q828) Solve 9x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q829) Solve 5x^2+24x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2.8

Q830) Solve 9x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-4

Q831) Solve 24x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q832) Solve 9x^2+38x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2.22

Q833) Solve 6x^2+32x+40=0
Ans: x=-2 or x=-3.33

Q834) Solve 3x^2+47x+44=0
Ans: x=-1 or x=-14.67

Q835) Solve 18x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1.5

Q836) Solve 13x^2+26x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q837) Solve 4x^2+25x+39=0
Ans: x=-3 or x=-3.25

Q838) Solve 8x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q839) Solve 12x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q840) Solve 36x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q841) Solve 8x^2+18x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q842) Solve 42x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q843) Solve 15x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.67

Q844) Solve 33x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q845) Solve 2x^2+23x+21=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q846) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q847) Solve 11x^2+29x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.64

Q848) Solve 3x^2+29x+46=0
Ans: x=-2 or x=-7.67

Q849) Solve 18x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.17

Q850) Solve 18x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q851) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q852) Solve 31x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q853) Solve 40x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q854) Solve 40x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.8

Q855) Solve 4x^2+37x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-8

Q856) Solve 25x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.2

Q857) Solve 48x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q858) Solve 14x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.57

Q859) Solve 20x^2+45x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q860) Solve 7x^2+36x+44=0
Ans: x=-2 or x=-3.14

Q861) Solve 4x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-8.5

Q862) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q863) Solve 11x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.73 or x=-3

Q864) Solve 6x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q865) Solve 5x^2+31x+26=0
Ans: x=-1 or x=-5.2

Q866) Solve 15x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.4

Q867) Solve 35x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.34 or x=-1

Q868) Solve 4x^2+23x+28=0
Ans: x=-1.75 or x=-4

Q869) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q870) Solve 6x^2+35x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.33

Q871) Solve 9x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.33

Q872) Solve 30x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q873) Solve 4x^2+29x+25=0
Ans: x=-1 or x=-6.25

Q874) Solve 4x^2+21x+26=0
Ans: x=-2 or x=-3.25

Q875) Solve x^2+18x+17=0
Ans: x=-1 or x=-17

Q876) Solve 10x^2+49x+39=0
Ans: x=-1 or x=-3.9

Q877) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q878) Solve 10x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.8

Q879) Solve 5x^2+33x+46=0
Ans: x=-2 or x=-4.6

Q880) Solve 6x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q881) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q882) Solve x^2+11x+30=0
Ans: x=-5 or x=-6

Q883) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q884) Solve 3x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q885) Solve 30x^2+43x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.33

Q886) Solve x^2+18x+17=0
Ans: x=-1 or x=-17

Q887) Solve 11x^2+32x+20=0
Ans: x=-0.91 or x=-2

Q888) Solve 27x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q889) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q890) Solve 11x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-2

Q891) Solve 14x^2+38x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q892) Solve 31x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q893) Solve 7x^2+12x+5=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q894) Solve 39x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q895) Solve 17x^2+42x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q896) Solve 11x^2+40x+36=0
Ans: x=-1.64 or x=-2

Q897) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q898) Solve 30x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.17

Q899) Solve 5x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q900) Solve 38x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q901) Solve 14x^2+40x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-2

Q902) Solve 15x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.67

Q903) Solve 40x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q904) Solve 34x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q905) Solve x^2+22x+40=0
Ans: x=-2 or x=-20

Q906) Solve 4x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q907) Solve 3x^2+22x+39=0
Ans: x=-3 or x=-4.33

Q908) Solve x^2+13x+12=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q909) Solve 44x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.27

Q910) Solve 18x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.39 or x=-2

Q911) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q912) Solve 9x^2+42x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q913) Solve 26x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q914) Solve x^2+17x+42=0
Ans: x=-3 or x=-14

Q915) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q916) Solve 40x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q917) Solve 21x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.67

Q918) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q919) Solve 48x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.87

Q920) Solve 40x^2+43x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q921) Solve 22x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1.5

Q922) Solve 46x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q923) Solve 4x^2+20x+16=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q924) Solve 7x^2+31x+24=0
Ans: x=-1 or x=-3.43

Q925) Solve 20x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.25

Q926) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q927) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q928) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q929) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q930) Solve 46x^2+47x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q931) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q932) Solve 6x^2+19x+14=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q933) Solve 6x^2+28x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q934) Solve 21x^2+42x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q935) Solve 20x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.7

Q936) Solve 28x^2+45x+17=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q937) Solve 14x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.29

Q938) Solve 42x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.67

Q939) Solve 20x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q940) Solve 41x^2+48x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q941) Solve 33x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.36

Q942) Solve 32x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.75

Q943) Solve 48x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q944) Solve 13x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q945) Solve 39x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.67

Q946) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q947) Solve 8x^2+48x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q948) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q949) Solve 4x^2+27x+44=0
Ans: x=-2.75 or x=-4

Q950) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q951) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q952) Solve 40x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q953) Solve 15x^2+43x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q954) Solve 14x^2+36x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q955) Solve 39x^2+40x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q956) Solve 14x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q957) Solve 19x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q958) Solve 20x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q959) Solve 40x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.4

Q960) Solve 7x^2+40x+33=0
Ans: x=-1 or x=-4.71

Q961) Solve 24x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1.5

Q962) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q963) Solve 6x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q964) Solve 13x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q965) Solve 24x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q966) Solve 18x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.22

Q967) Solve 7x^2+33x+26=0
Ans: x=-1 or x=-3.71

Q968) Solve 35x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q969) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q970) Solve 48x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q971) Solve 49x^2+42x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.71

Q972) Solve 44x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q973) Solve 17x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q974) Solve 4x^2+18x+14=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q975) Solve 5x^2+12x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q976) Solve 14x^2+41x+26=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q977) Solve 7x^2+39x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-4

Q978) Solve 35x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.2

Q979) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q980) Solve 27x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-1.33

Q981) Solve x^2+11x+28=0
Ans: x=-4 or x=-7

Q982) Solve 10x^2+32x+24=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q983) Solve 11x^2+33x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q984) Solve 36x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q985) Solve 4x^2+21x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-4

Q986) Solve 48x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.5

Q987) Solve 4x^2+9x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q988) Solve 7x^2+27x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.86

Q989) Solve 18x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q990) Solve x^2+27x+50=0
Ans: x=-2 or x=-25

Q991) Solve 4x^2+24x+32=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q992) Solve 2x^2+18x+16=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q993) Solve 48x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.17

Q994) Solve 10x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q995) Solve 30x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q996) Solve 26x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.31

Q997) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q998) Solve x^2+8x+12=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q999) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q1000) Solve 9x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.33

Q1001) Solve 4x^2+29x+42=0
Ans: x=-2 or x=-5.25

Q1002) Solve 3x^2+21x+30=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q1003) Solve 32x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.81

Q1004) Solve 2x^2+9x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q1005) Solve 22x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q1006) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q1007) Solve 3x^2+16x+13=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q1008) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q1009) Solve 8x^2+22x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q1010) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q1011) Solve 32x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.94

Q1012) Solve 29x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q1013) Solve 4x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-7

Q1014) Solve 9x^2+31x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.44

Q1015) Solve 12x^2+44x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q1016) Solve 12x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q1017) Solve 2x^2+39x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-19

Q1018) Solve 44x^2+49x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q1019) Solve 19x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q1020) Solve 26x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1021) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q1022) Solve 4x^2+18x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q1023) Solve 10x^2+48x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-4

Q1024) Solve 33x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.67

Q1025) Solve 14x^2+43x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q1026) Solve 20x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1027) Solve 3x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q1028) Solve 11x^2+35x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.18

Q1029) Solve 6x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-5.5

Q1030) Solve 30x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q1031) Solve 20x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.2

Q1032) Solve 9x^2+38x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.22

Q1033) Solve 25x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q1034) Solve x^2+19x+34=0
Ans: x=-2 or x=-17

Q1035) Solve 15x^2+41x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.4

Q1036) Solve 13x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q1037) Solve 15x^2+38x+24=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.33

Q1038) Solve 17x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q1039) Solve 4x^2+28x+49=0
Ans: x=-3.5 or x=-3.5

Q1040) Solve 17x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q1041) Solve 16x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q1042) Solve 22x^2+33x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q1043) Solve 6x^2+29x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.83

Q1044) Solve 28x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q1045) Solve 37x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q1046) Solve 21x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q1047) Solve 42x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q1048) Solve 4x^2+30x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-5

Q1049) Solve 39x^2+47x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q1050) Solve 32x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q1051) Solve 3x^2+14x+11=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q1052) Solve 8x^2+37x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.62

Q1053) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q1054) Solve 12x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1055) Solve 3x^2+32x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-10

Q1056) Solve 9x^2+43x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.78

Q1057) Solve 8x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q1058) Solve 6x^2+16x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q1059) Solve 28x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q1060) Solve 12x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q1061) Solve 21x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.71

Q1062) Solve 8x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q1063) Solve 6x^2+37x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-4.5

Q1064) Solve 20x^2+21x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q1065) Solve 19x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q1066) Solve 35x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.4

Q1067) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q1068) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q1069) Solve x^2+9x+8=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q1070) Solve 20x^2+39x+19=0
Ans: x=-0.95 or x=-1

Q1071) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q1072) Solve 35x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.43

Q1073) Solve 27x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.33

Q1074) Solve 39x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q1075) Solve 17x^2+39x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q1076) Solve 28x^2+29x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1077) Solve 13x^2+26x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1078) Solve 6x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q1079) Solve 3x^2+22x+19=0
Ans: x=-1 or x=-6.33

Q1080) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q1081) Solve 32x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q1082) Solve 12x^2+47x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.25

Q1083) Solve 18x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q1084) Solve 3x^2+16x+13=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q1085) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q1086) Solve 2x^2+11x+12=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q1087) Solve 11x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q1088) Solve 10x^2+31x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.5

Q1089) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q1090) Solve 16x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q1091) Solve 20x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q1092) Solve 3x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-8

Q1093) Solve 10x^2+45x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q1094) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q1095) Solve 30x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q1096) Solve 9x^2+28x+20=0
Ans: x=-1.11 or x=-2

Q1097) Solve 12x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.33

Q1098) Solve 45x^2+46x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1099) Solve 21x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q1100) Solve 15x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.4

Q1101) Solve 5x^2+29x+24=0
Ans: x=-1 or x=-4.8

Q1102) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q1103) Solve 2x^2+12x+18=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q1104) Solve 7x^2+30x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.29

Q1105) Solve 39x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q1106) Solve 26x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q1107) Solve 7x^2+12x+5=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q1108) Solve 21x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q1109) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q1110) Solve 12x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q1111) Solve 30x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q1112) Solve 36x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q1113) Solve 30x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.4

Q1114) Solve 2x^2+19x+44=0
Ans: x=-4 or x=-5.5

Q1115) Solve 16x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.75

Q1116) Solve 9x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.67

Q1117) Solve 4x^2+28x+49=0
Ans: x=-3.5 or x=-3.5

Q1118) Solve 6x^2+23x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.5

Q1119) Solve 8x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.75

Q1120) Solve x^2+45x+44=0
Ans: x=-1 or x=-44

Q1121) Solve 9x^2+32x+28=0
Ans: x=-1.56 or x=-2

Q1122) Solve 24x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q1123) Solve 5x^2+43x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-8

Q1124) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q1125) Solve 5x^2+25x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q1126) Solve 2x^2+19x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-7

Q1127) Solve 24x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q1128) Solve 3x^2+25x+42=0
Ans: x=-2.33 or x=-6

Q1129) Solve 42x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.57

Q1130) Solve 15x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q1131) Solve 12x^2+36x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q1132) Solve 28x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q1133) Solve 36x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.72

Q1134) Solve 5x^2+50x+45=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q1135) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q1136) Solve 10x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q1137) Solve 9x^2+45x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.67

Q1138) Solve 12x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q1139) Solve 24x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q1140) Solve 45x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.53

Q1141) Solve 7x^2+37x+48=0
Ans: x=-2.29 or x=-3

Q1142) Solve 6x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.5

Q1143) Solve 49x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.43

Q1144) Solve 8x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-5

Q1145) Solve 34x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q1146) Solve 3x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-13

Q1147) Solve 9x^2+39x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.67

Q1148) Solve 26x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q1149) Solve 14x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q1150) Solve 16x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q1151) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q1152) Solve 12x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q1153) Solve 7x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.14 or x=-4

Q1154) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q1155) Solve 20x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q1156) Solve 4x^2+24x+32=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q1157) Solve 26x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.15

Q1158) Solve 5x^2+20x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q1159) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q1160) Solve 18x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q1161) Solve 42x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.17

Q1162) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q1163) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q1164) Solve 32x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.06

Q1165) Solve 22x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q1166) Solve 21x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q1167) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q1168) Solve 18x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q1169) Solve 5x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-6

Q1170) Solve 47x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1171) Solve 44x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.25

Q1172) Solve 33x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.36

Q1173) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q1174) Solve 22x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q1175) Solve 8x^2+29x+26=0
Ans: x=-1.62 or x=-2

Q1176) Solve 30x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.2

Q1177) Solve 26x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q1178) Solve 28x^2+49x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q1179) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q1180) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q1181) Solve 3x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q1182) Solve 12x^2+48x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q1183) Solve 10x^2+39x+38=0
Ans: x=-1.9 or x=-2

Q1184) Solve 22x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.5

Q1185) Solve 10x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-4

Q1186) Solve 4x^2+19x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3.75

Q1187) Solve 24x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q1188) Solve 18x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.67

Q1189) Solve 20x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-2

Q1190) Solve 11x^2+39x+34=0
Ans: x=-1.55 or x=-2

Q1191) Solve 17x^2+35x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.06

Q1192) Solve 10x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-3

Q1193) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q1194) Solve 46x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q1195) Solve 14x^2+38x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.71

Q1196) Solve 42x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q1197) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1198) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q1199) Solve 2x^2+14x+20=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q1200) Solve 3x^2+27x+42=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q1201) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q1202) Solve 30x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.13

Q1203) Solve 40x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.75

Q1204) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q1205) Solve 32x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1206) Solve 25x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q1207) Solve 8x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-4

Q1208) Solve 5x^2+35x+30=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q1209) Solve 5x^2+23x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q1210) Solve 14x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.86

Q1211) Solve 2x^2+10x+12=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q1212) Solve 40x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q1213) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q1214) Solve 36x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q1215) Solve 34x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q1216) Solve 46x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q1217) Solve 20x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.45 or x=-2

Q1218) Solve 10x^2+41x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-2.5

Q1219) Solve 30x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.2

Q1220) Solve 15x^2+47x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.13

Q1221) Solve 7x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-5

Q1222) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q1223) Solve 35x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.8

Q1224) Solve 10x^2+29x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-1.5

Q1225) Solve 48x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.67

Q1226) Solve 6x^2+19x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q1227) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q1228) Solve 9x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q1229) Solve 4x^2+26x+42=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q1230) Solve x^2+10x+25=0
Ans: x=-5 or x=-5

Q1231) Solve 21x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q1232) Solve 3x^2+20x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-6

Q1233) Solve 11x^2+38x+32=0
Ans: x=-1.45 or x=-2

Q1234) Solve 4x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q1235) Solve 6x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.33

Q1236) Solve 5x^2+20x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q1237) Solve 30x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q1238) Solve 18x^2+47x+30=0
Ans: x=-1.11 or x=-1.5

Q1239) Solve 5x^2+34x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4.8

Q1240) Solve 9x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q1241) Solve 50x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q1242) Solve 44x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.5

Q1243) Solve 20x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q1244) Solve 19x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q1245) Solve 21x^2+44x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q1246) Solve 7x^2+14x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1247) Solve 12x^2+46x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.83

Q1248) Solve 47x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1249) Solve 12x^2+33x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q1250) Solve 17x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q1251) Solve 12x^2+32x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.5

Q1252) Solve 9x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.56 or x=-5

Q1253) Solve 26x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q1254) Solve 4x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q1255) Solve 20x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-2

Q1256) Solve 42x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q1257) Solve 28x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.75

Q1258) Solve 32x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.25

Q1259) Solve 16x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q1260) Solve 38x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q1261) Solve 22x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.27

Q1262) Solve 26x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q1263) Solve 16x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q1264) Solve 9x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-2

Q1265) Solve 4x^2+49x+45=0
Ans: x=-1 or x=-11.25

Q1266) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q1267) Solve 12x^2+47x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.92

Q1268) Solve 17x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-2

Q1269) Solve 2x^2+27x+46=0
Ans: x=-2 or x=-11.5

Q1270) Solve 32x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q1271) Solve 11x^2+32x+20=0
Ans: x=-0.91 or x=-2

Q1272) Solve 6x^2+29x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.5

Q1273) Solve 12x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q1274) Solve 20x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.8

Q1275) Solve 15x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q1276) Solve 20x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q1277) Solve 15x^2+47x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.33

Q1278) Solve 40x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.62

Q1279) Solve 9x^2+38x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.22

Q1280) Solve 3x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-12

Q1281) Solve 28x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q1282) Solve 14x^2+45x+34=0
Ans: x=-1.21 or x=-2

Q1283) Solve x^2+33x+32=0
Ans: x=-1 or x=-32

Q1284) Solve 12x^2+38x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q1285) Solve 46x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.5

Q1286) Solve 8x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.25

Q1287) Solve 4x^2+21x+17=0
Ans: x=-1 or x=-4.25

Q1288) Solve 43x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q1289) Solve 2x^2+11x+9=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q1290) Solve 12x^2+31x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.33

Q1291) Solve 11x^2+46x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.18

Q1292) Solve 14x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q1293) Solve 36x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q1294) Solve 2x^2+24x+40=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q1295) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q1296) Solve 12x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.83

Q1297) Solve 5x^2+32x+48=0
Ans: x=-2.4 or x=-4

Q1298) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q1299) Solve 32x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q1300) Solve 9x^2+45x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.67

Q1301) Solve 11x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-3

Q1302) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q1303) Solve 40x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.62

Q1304) Solve 23x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q1305) Solve 27x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q1306) Solve 32x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1307) Solve 4x^2+25x+36=0
Ans: x=-2.25 or x=-4

Q1308) Solve 49x^2+50x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1309) Solve 10x^2+34x+28=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q1310) Solve 4x^2+16x+12=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q1311) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q1312) Solve 30x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.9

Q1313) Solve 13x^2+45x+38=0
Ans: x=-1.46 or x=-2

Q1314) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q1315) Solve 46x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q1316) Solve 12x^2+47x+46=0
Ans: x=-1.92 or x=-2

Q1317) Solve 2x^2+15x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q1318) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q1319) Solve 18x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q1320) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q1321) Solve 18x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.44

Q1322) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1323) Solve 12x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.67

Q1324) Solve 12x^2+47x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.67

Q1325) Solve 16x^2+43x+22=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q1326) Solve 15x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.33

Q1327) Solve 25x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.6

Q1328) Solve 12x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q1329) Solve 20x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q1330) Solve 36x^2+42x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q1331) Solve 6x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-6

Q1332) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q1333) Solve 18x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q1334) Solve 5x^2+14x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q1335) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q1336) Solve 16x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q1337) Solve x^2+48x+47=0
Ans: x=-1 or x=-47

Q1338) Solve 4x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q1339) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q1340) Solve 6x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q1341) Solve 32x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q1342) Solve 13x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q1343) Solve x^2+15x+14=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q1344) Solve 2x^2+45x+43=0
Ans: x=-1 or x=-21.5

Q1345) Solve 3x^2+23x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-6

Q1346) Solve 15x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.4

Q1347) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q1348) Solve 8x^2+35x+33=0
Ans: x=-1.37 or x=-3

Q1349) Solve 3x^2+23x+34=0
Ans: x=-2 or x=-5.67

Q1350) Solve 13x^2+40x+28=0
Ans: x=-1.08 or x=-2

Q1351) Solve 2x^2+39x+37=0
Ans: x=-1 or x=-18.5

Q1352) Solve 9x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q1353) Solve 12x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.5

Q1354) Solve 11x^2+35x+26=0
Ans: x=-1.18 or x=-2

Q1355) Solve 23x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q1356) Solve 18x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1.5

Q1357) Solve 3x^2+22x+40=0
Ans: x=-3.33 or x=-4

Q1358) Solve 4x^2+9x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q1359) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q1360) Solve 11x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q1361) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q1362) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q1363) Solve 14x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q1364) Solve 21x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.43

Q1365) Solve 10x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-3.5

Q1366) Solve 5x^2+11x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q1367) Solve 20x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.4

Q1368) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q1369) Solve 9x^2+27x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.33

Q1370) Solve 28x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.14

Q1371) Solve 3x^2+19x+30=0
Ans: x=-3 or x=-3.33

Q1372) Solve 22x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q1373) Solve 28x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1374) Solve 34x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q1375) Solve 14x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q1376) Solve 8x^2+22x+15=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q1377) Solve 8x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-3

Q1378) Solve 14x^2+31x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-1.5

Q1379) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q1380) Solve 22x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q1381) Solve 42x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q1382) Solve 5x^2+17x+12=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q1383) Solve 6x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-6.5

Q1384) Solve 39x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.38 or x=-0.67

Q1385) Solve 15x^2+36x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q1386) Solve 20x^2+22x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q1387) Solve 5x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-5

Q1388) Solve 39x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.46

Q1389) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q1390) Solve 22x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q1391) Solve 2x^2+25x+42=0
Ans: x=-2 or x=-10.5

Q1392) Solve 36x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.67

Q1393) Solve x^2+25x+46=0
Ans: x=-2 or x=-23

Q1394) Solve 14x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-3

Q1395) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q1396) Solve 12x^2+26x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q1397) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q1398) Solve 2x^2+16x+14=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1399) Solve 18x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q1400) Solve 8x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-5.5

Q1401) Solve 15x^2+37x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q1402) Solve 4x^2+20x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q1403) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q1404) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q1405) Solve 23x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q1406) Solve 24x^2+38x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.08

Q1407) Solve 21x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.86

Q1408) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q1409) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q1410) Solve 3x^2+15x+18=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q1411) Solve 14x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q1412) Solve 18x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.33

Q1413) Solve 17x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q1414) Solve 18x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.67

Q1415) Solve 4x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q1416) Solve x^2+13x+12=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q1417) Solve 13x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q1418) Solve 3x^2+11x+10=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q1419) Solve 24x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q1420) Solve 4x^2+28x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-5.5

Q1421) Solve 6x^2+32x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q1422) Solve 24x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1.33

Q1423) Solve 8x^2+39x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.87

Q1424) Solve 24x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1425) Solve 22x^2+50x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q1426) Solve x^2+8x+7=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1427) Solve 7x^2+27x+26=0
Ans: x=-1.86 or x=-2

Q1428) Solve 10x^2+20x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1429) Solve x^2+34x+33=0
Ans: x=-1 or x=-33

Q1430) Solve 6x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q1431) Solve 6x^2+46x+40=0
Ans: x=-1 or x=-6.67

Q1432) Solve 20x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.9

Q1433) Solve 6x^2+35x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-5

Q1434) Solve 12x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.5

Q1435) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q1436) Solve 32x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q1437) Solve 3x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-12

Q1438) Solve 35x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.6

Q1439) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q1440) Solve 4x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-10

Q1441) Solve 22x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1.5

Q1442) Solve 3x^2+30x+48=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q1443) Solve 12x^2+41x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.75

Q1444) Solve 31x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q1445) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q1446) Solve 26x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.38 or x=-1.5

Q1447) Solve 38x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.74

Q1448) Solve 11x^2+31x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q1449) Solve 25x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.4

Q1450) Solve 40x^2+50x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1451) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q1452) Solve 33x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q1453) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q1454) Solve 2x^2+13x+11=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q1455) Solve 3x^2+20x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-5

Q1456) Solve 8x^2+20x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q1457) Solve 14x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q1458) Solve 45x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.53

Q1459) Solve 34x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q1460) Solve 37x^2+45x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q1461) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q1462) Solve 40x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q1463) Solve 40x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.62

Q1464) Solve 15x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.6

Q1465) Solve 5x^2+41x+36=0
Ans: x=-1 or x=-7.2

Q1466) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q1467) Solve 13x^2+27x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q1468) Solve 7x^2+14x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1469) Solve 14x^2+41x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.43

Q1470) Solve 42x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.38 or x=-0.5

Q1471) Solve 6x^2+16x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q1472) Solve 27x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.11

Q1473) Solve 11x^2+41x+38=0
Ans: x=-1.73 or x=-2

Q1474) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q1475) Solve 9x^2+39x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q1476) Solve 16x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1477) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q1478) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q1479) Solve 42x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.86

Q1480) Solve 4x^2+18x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q1481) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q1482) Solve 12x^2+28x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q1483) Solve 2x^2+22x+36=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q1484) Solve 4x^2+4x+1=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1485) Solve 9x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.33

Q1486) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q1487) Solve 42x^2+44x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q1488) Solve 20x^2+30x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q1489) Solve 36x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q1490) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q1491) Solve 4x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-12

Q1492) Solve 6x^2+21x+15=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q1493) Solve 11x^2+44x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q1494) Solve 38x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.74

Q1495) Solve 47x^2+50x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q1496) Solve 8x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q1497) Solve 19x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q1498) Solve 6x^2+45x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q1499) Solve 21x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q1500) Solve 19x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q1501) Solve 20x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q1502) Solve 14x^2+47x+38=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q1503) Solve 15x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q1504) Solve 42x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q1505) Solve 10x^2+39x+38=0
Ans: x=-1.9 or x=-2

Q1506) Solve 16x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q1507) Solve 15x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q1508) Solve 40x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q1509) Solve 36x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.67

Q1510) Solve 40x^2+41x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1511) Solve 10x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-3.5

Q1512) Solve 21x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q1513) Solve 14x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.29

Q1514) Solve 24x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.17

Q1515) Solve 46x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q1516) Solve 16x^2+49x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.06

Q1517) Solve 3x^2+13x+14=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q1518) Solve 45x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.8

Q1519) Solve 35x^2+39x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q1520) Solve 24x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q1521) Solve 7x^2+19x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.71

Q1522) Solve 24x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.12

Q1523) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q1524) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q1525) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q1526) Solve 8x^2+39x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.87

Q1527) Solve 40x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q1528) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q1529) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q1530) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q1531) Solve 13x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.54 or x=-3

Q1532) Solve 20x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.45 or x=-2

Q1533) Solve 9x^2+45x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.67

Q1534) Solve 12x^2+49x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.08

Q1535) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q1536) Solve 22x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-1.5

Q1537) Solve 9x^2+48x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q1538) Solve 7x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.43 or x=-4

Q1539) Solve 8x^2+26x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q1540) Solve 13x^2+45x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.46

Q1541) Solve 43x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q1542) Solve 11x^2+22x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1543) Solve 11x^2+26x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.36

Q1544) Solve 3x^2+30x+48=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q1545) Solve 10x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-4

Q1546) Solve 2x^2+41x+39=0
Ans: x=-1 or x=-19.5

Q1547) Solve 4x^2+29x+42=0
Ans: x=-2 or x=-5.25

Q1548) Solve 16x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q1549) Solve 6x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q1550) Solve 30x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q1551) Solve 2x^2+13x+11=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q1552) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q1553) Solve 32x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.12

Q1554) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q1555) Solve 9x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-3

Q1556) Solve 39x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q1557) Solve 4x^2+36x+32=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q1558) Solve 28x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.14

Q1559) Solve 30x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.7

Q1560) Solve 3x^2+28x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-8

Q1561) Solve 13x^2+43x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.31

Q1562) Solve 40x^2+50x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1563) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q1564) Solve 6x^2+28x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q1565) Solve 18x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q1566) Solve 4x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-11

Q1567) Solve 21x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q1568) Solve 35x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.71

Q1569) Solve 37x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q1570) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q1571) Solve 5x^2+41x+36=0
Ans: x=-1 or x=-7.2

Q1572) Solve 20x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q1573) Solve 18x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.67

Q1574) Solve 20x^2+50x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q1575) Solve 50x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-0.5

Q1576) Solve 16x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.25

Q1577) Solve 25x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.8

Q1578) Solve 3x^2+44x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-14

Q1579) Solve 50x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.8

Q1580) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q1581) Solve 12x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q1582) Solve 5x^2+38x+33=0
Ans: x=-1 or x=-6.6

Q1583) Solve 12x^2+31x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.33

Q1584) Solve 4x^2+19x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q1585) Solve 20x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.4

Q1586) Solve 25x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1587) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q1588) Solve 18x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q1589) Solve 14x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q1590) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q1591) Solve 7x^2+37x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-4

Q1592) Solve 18x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.22

Q1593) Solve 5x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-4

Q1594) Solve 36x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q1595) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q1596) Solve 42x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q1597) Solve 44x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.64

Q1598) Solve 5x^2+38x+33=0
Ans: x=-1 or x=-6.6

Q1599) Solve 20x^2+36x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.3

Q1600) Solve 28x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q1601) Solve 12x^2+44x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.17

Q1602) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q1603) Solve 3x^2+25x+22=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q1604) Solve x^2+11x+18=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q1605) Solve 11x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-4

Q1606) Solve 18x^2+44x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q1607) Solve x^2+36x+35=0
Ans: x=-1 or x=-35

Q1608) Solve 45x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q1609) Solve 8x^2+35x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.37

Q1610) Solve 2x^2+35x+33=0
Ans: x=-1 or x=-16.5

Q1611) Solve 7x^2+41x+30=0
Ans: x=-0.86 or x=-5

Q1612) Solve 20x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q1613) Solve 6x^2+49x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.67

Q1614) Solve 11x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q1615) Solve 4x^2+30x+44=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q1616) Solve 27x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q1617) Solve x^2+8x+7=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1618) Solve 13x^2+28x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.15

Q1619) Solve 35x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.2

Q1620) Solve 15x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.33

Q1621) Solve 7x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-5

Q1622) Solve 43x^2+44x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1623) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q1624) Solve 3x^2+26x+23=0
Ans: x=-1 or x=-7.67

Q1625) Solve 21x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q1626) Solve 22x^2+43x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.45

Q1627) Solve 14x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q1628) Solve 15x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.33

Q1629) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q1630) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q1631) Solve 20x^2+40x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1632) Solve x^2+14x+45=0
Ans: x=-5 or x=-9

Q1633) Solve 4x^2+21x+26=0
Ans: x=-2 or x=-3.25

Q1634) Solve 26x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1.5

Q1635) Solve 39x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q1636) Solve 12x^2+48x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q1637) Solve 8x^2+16x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1638) Solve 34x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q1639) Solve 4x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q1640) Solve 7x^2+27x+18=0
Ans: x=-0.86 or x=-3

Q1641) Solve 16x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q1642) Solve 39x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q1643) Solve 12x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q1644) Solve 14x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-2.5

Q1645) Solve 17x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q1646) Solve 12x^2+39x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q1647) Solve x^2+9x+8=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q1648) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q1649) Solve 36x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q1650) Solve 25x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.2

Q1651) Solve 8x^2+33x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.12

Q1652) Solve 19x^2+34x+15=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q1653) Solve 32x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1654) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q1655) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q1656) Solve 12x^2+26x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q1657) Solve 10x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q1658) Solve 24x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q1659) Solve 12x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-2.5

Q1660) Solve 28x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.75

Q1661) Solve 6x^2+35x+44=0
Ans: x=-1.83 or x=-4

Q1662) Solve 42x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q1663) Solve 16x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q1664) Solve 39x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.38

Q1665) Solve 32x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q1666) Solve 5x^2+34x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4.8

Q1667) Solve 11x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-2

Q1668) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q1669) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q1670) Solve 24x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q1671) Solve 31x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q1672) Solve 10x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q1673) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q1674) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q1675) Solve 9x^2+32x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.56

Q1676) Solve 24x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q1677) Solve 48x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q1678) Solve 14x^2+43x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q1679) Solve 2x^2+23x+21=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q1680) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q1681) Solve 5x^2+28x+23=0
Ans: x=-1 or x=-4.6

Q1682) Solve 28x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.21

Q1683) Solve 2x^2+20x+18=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q1684) Solve 3x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q1685) Solve 3x^2+47x+44=0
Ans: x=-1 or x=-14.67

Q1686) Solve 2x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-14

Q1687) Solve 11x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-4

Q1688) Solve 12x^2+35x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.67

Q1689) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q1690) Solve 4x^2+11x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q1691) Solve 22x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q1692) Solve 11x^2+45x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.09

Q1693) Solve 4x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-11

Q1694) Solve 33x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q1695) Solve 4x^2+14x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q1696) Solve 30x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q1697) Solve 15x^2+44x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.93

Q1698) Solve 30x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q1699) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1700) Solve 19x^2+48x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q1701) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q1702) Solve 24x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.87

Q1703) Solve 20x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.75

Q1704) Solve 21x^2+32x+11=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q1705) Solve 12x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q1706) Solve 6x^2+25x+19=0
Ans: x=-1 or x=-3.17

Q1707) Solve 35x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.29

Q1708) Solve 26x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q1709) Solve 15x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.8

Q1710) Solve 5x^2+22x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q1711) Solve 4x^2+32x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-6.5

Q1712) Solve 39x^2+46x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q1713) Solve 20x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q1714) Solve 11x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q1715) Solve 6x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.33 or x=-8

Q1716) Solve 3x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-10

Q1717) Solve 8x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.75

Q1718) Solve 29x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q1719) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q1720) Solve 6x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q1721) Solve 42x^2+23x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q1722) Solve 3x^2+12x+9=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q1723) Solve 26x^2+45x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.23

Q1724) Solve 30x^2+43x+13=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q1725) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q1726) Solve 15x^2+40x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q1727) Solve 5x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q1728) Solve 12x^2+40x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q1729) Solve 16x^2+42x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q1730) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q1731) Solve 14x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q1732) Solve 3x^2+26x+48=0
Ans: x=-2.67 or x=-6

Q1733) Solve 5x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-9

Q1734) Solve 13x^2+33x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.54

Q1735) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q1736) Solve 4x^2+32x+28=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1737) Solve 12x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q1738) Solve 2x^2+50x+48=0
Ans: x=-1 or x=-24

Q1739) Solve 44x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q1740) Solve 24x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.37

Q1741) Solve 6x^2+26x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q1742) Solve 12x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q1743) Solve 17x^2+33x+16=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q1744) Solve 7x^2+26x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.71

Q1745) Solve 17x^2+33x+16=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q1746) Solve 19x^2+45x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q1747) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q1748) Solve x^2+12x+11=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q1749) Solve 7x^2+23x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q1750) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q1751) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q1752) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q1753) Solve 4x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q1754) Solve 27x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q1755) Solve 24x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.62

Q1756) Solve 22x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q1757) Solve 20x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q1758) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q1759) Solve 22x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q1760) Solve 16x^2+49x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.06

Q1761) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q1762) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q1763) Solve 19x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q1764) Solve 10x^2+48x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.8

Q1765) Solve 17x^2+50x+32=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q1766) Solve 9x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q1767) Solve 15x^2+44x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.93

Q1768) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1769) Solve 46x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q1770) Solve 28x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.25

Q1771) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q1772) Solve 4x^2+28x+48=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q1773) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q1774) Solve 28x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.14

Q1775) Solve 11x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-2

Q1776) Solve 28x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.25

Q1777) Solve 12x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1778) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q1779) Solve 10x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q1780) Solve 11x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-4

Q1781) Solve 5x^2+19x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-3

Q1782) Solve 2x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-24

Q1783) Solve 28x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.21

Q1784) Solve 10x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.6

Q1785) Solve 40x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q1786) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q1787) Solve 32x^2+34x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q1788) Solve 50x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.4

Q1789) Solve 38x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q1790) Solve 32x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q1791) Solve 5x^2+31x+42=0
Ans: x=-2 or x=-4.2

Q1792) Solve 5x^2+27x+36=0
Ans: x=-2.4 or x=-3

Q1793) Solve 8x^2+8x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1794) Solve 6x^2+27x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q1795) Solve 15x^2+38x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q1796) Solve 12x^2+39x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q1797) Solve 30x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.67

Q1798) Solve 2x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-14

Q1799) Solve 18x^2+40x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.22

Q1800) Solve 12x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.75

Q1801) Solve 8x^2+25x+18=0
Ans: x=-1.12 or x=-2

Q1802) Solve 3x^2+26x+23=0
Ans: x=-1 or x=-7.67

Q1803) Solve 7x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-5

Q1804) Solve 24x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.37

Q1805) Solve 46x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q1806) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q1807) Solve 11x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.73 or x=-3

Q1808) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q1809) Solve 10x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q1810) Solve 16x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.75

Q1811) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q1812) Solve 38x^2+40x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q1813) Solve 3x^2+20x+33=0
Ans: x=-3 or x=-3.67

Q1814) Solve 8x^2+36x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q1815) Solve 15x^2+33x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q1816) Solve 5x^2+16x+12=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q1817) Solve 12x^2+32x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.17

Q1818) Solve 29x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q1819) Solve 8x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.5

Q1820) Solve 10x^2+21x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q1821) Solve x^2+19x+18=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q1822) Solve 6x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-6

Q1823) Solve 6x^2+19x+13=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q1824) Solve 11x^2+42x+40=0
Ans: x=-1.82 or x=-2

Q1825) Solve 27x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.33

Q1826) Solve 7x^2+35x+42=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q1827) Solve 48x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q1828) Solve 40x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.62

Q1829) Solve 15x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q1830) Solve 27x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.33

Q1831) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q1832) Solve 8x^2+39x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.87

Q1833) Solve 33x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q1834) Solve 43x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q1835) Solve 26x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q1836) Solve 30x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.13

Q1837) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q1838) Solve 8x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q1839) Solve 10x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-3

Q1840) Solve 3x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-12

Q1841) Solve 30x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q1842) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q1843) Solve 4x^2+22x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q1844) Solve 6x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q1845) Solve 31x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1846) Solve 9x^2+39x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q1847) Solve 29x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q1848) Solve 38x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q1849) Solve 38x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q1850) Solve 22x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q1851) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q1852) Solve 49x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.29

Q1853) Solve 10x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.8

Q1854) Solve 20x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q1855) Solve 19x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.63 or x=-2

Q1856) Solve 13x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-2

Q1857) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q1858) Solve 4x^2+32x+28=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1859) Solve 14x^2+49x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q1860) Solve 21x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q1861) Solve 5x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-4

Q1862) Solve 9x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q1863) Solve 10x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.6

Q1864) Solve 2x^2+9x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q1865) Solve 3x^2+11x+10=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q1866) Solve 3x^2+20x+33=0
Ans: x=-3 or x=-3.67

Q1867) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q1868) Solve 7x^2+43x+36=0
Ans: x=-1 or x=-5.14

Q1869) Solve 3x^2+27x+24=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q1870) Solve 8x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-5.5

Q1871) Solve 9x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q1872) Solve 27x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q1873) Solve x^2+18x+45=0
Ans: x=-3 or x=-15

Q1874) Solve 8x^2+18x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q1875) Solve 20x^2+48x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.9

Q1876) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q1877) Solve 42x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q1878) Solve 6x^2+25x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.67

Q1879) Solve 12x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-2.5

Q1880) Solve 6x^2+19x+13=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q1881) Solve 6x^2+49x+43=0
Ans: x=-1 or x=-7.17

Q1882) Solve 8x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q1883) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q1884) Solve 16x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.37

Q1885) Solve 44x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.75

Q1886) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q1887) Solve 4x^2+22x+18=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q1888) Solve 3x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-11

Q1889) Solve 3x^2+31x+50=0
Ans: x=-2 or x=-8.33

Q1890) Solve 19x^2+39x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q1891) Solve 13x^2+50x+37=0
Ans: x=-1 or x=-2.85

Q1892) Solve 42x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q1893) Solve 6x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q1894) Solve 28x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q1895) Solve 18x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.33

Q1896) Solve 7x^2+31x+30=0
Ans: x=-1.43 or x=-3

Q1897) Solve 5x^2+30x+40=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q1898) Solve 4x^2+32x+28=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1899) Solve 23x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1900) Solve 11x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q1901) Solve 8x^2+30x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q1902) Solve 3x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q1903) Solve 30x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.7

Q1904) Solve 50x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.8

Q1905) Solve 21x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1906) Solve 22x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q1907) Solve 10x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-4.5

Q1908) Solve 6x^2+37x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-5

Q1909) Solve 18x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q1910) Solve 12x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.5

Q1911) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q1912) Solve 5x^2+21x+22=0
Ans: x=-2 or x=-2.2

Q1913) Solve 12x^2+37x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.75

Q1914) Solve 6x^2+27x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q1915) Solve 18x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q1916) Solve 18x^2+48x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q1917) Solve 13x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q1918) Solve 45x^2+47x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1919) Solve 26x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1.5

Q1920) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q1921) Solve 7x^2+29x+24=0
Ans: x=-1.14 or x=-3

Q1922) Solve 8x^2+19x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q1923) Solve 6x^2+25x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q1924) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q1925) Solve 4x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.5

Q1926) Solve 10x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q1927) Solve 4x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-10

Q1928) Solve 15x^2+30x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1929) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q1930) Solve 10x^2+39x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-2.5

Q1931) Solve 18x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.22

Q1932) Solve 16x^2+49x+34=0
Ans: x=-1.06 or x=-2

Q1933) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q1934) Solve 36x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q1935) Solve x^2+38x+37=0
Ans: x=-1 or x=-37

Q1936) Solve 44x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.36

Q1937) Solve 48x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.33

Q1938) Solve x^2+11x+18=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q1939) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q1940) Solve 23x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q1941) Solve 24x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q1942) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1943) Solve 10x^2+22x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q1944) Solve 5x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-2

Q1945) Solve x^2+15x+14=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q1946) Solve 11x^2+42x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.82

Q1947) Solve 11x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-2

Q1948) Solve 12x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.25

Q1949) Solve 26x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q1950) Solve 15x^2+46x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q1951) Solve 2x^2+25x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-10

Q1952) Solve 35x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q1953) Solve 6x^2+21x+15=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q1954) Solve 26x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q1955) Solve 26x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q1956) Solve 24x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q1957) Solve 41x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q1958) Solve 10x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.5

Q1959) Solve 12x^2+38x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q1960) Solve 48x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q1961) Solve 28x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.21

Q1962) Solve 29x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.34 or x=-1

Q1963) Solve 2x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-13

Q1964) Solve 18x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q1965) Solve 15x^2+43x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.2

Q1966) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q1967) Solve 3x^2+45x+42=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q1968) Solve 10x^2+43x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.8

Q1969) Solve 5x^2+29x+24=0
Ans: x=-1 or x=-4.8

Q1970) Solve 31x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1971) Solve 18x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q1972) Solve 30x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q1973) Solve 39x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.33

Q1974) Solve 15x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q1975) Solve 35x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q1976) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q1977) Solve 5x^2+38x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-6

Q1978) Solve 18x^2+45x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q1979) Solve x^2+14x+13=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q1980) Solve 20x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.25

Q1981) Solve 33x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.67

Q1982) Solve 21x^2+50x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.38

Q1983) Solve 2x^2+5x+3=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q1984) Solve 15x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q1985) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q1986) Solve 4x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q1987) Solve 20x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q1988) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q1989) Solve 4x^2+26x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q1990) Solve 2x^2+9x+7=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q1991) Solve 33x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.33

Q1992) Solve 8x^2+32x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q1993) Solve 11x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.55 or x=-4

Q1994) Solve 24x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q1995) Solve 6x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q1996) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q1997) Solve 28x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q1998) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q1999) Solve 5x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-6

Q2000) Solve 25x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q2001) Solve 8x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q2002) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q2003) Solve 13x^2+32x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.46

Q2004) Solve 9x^2+33x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q2005) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q2006) Solve 12x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q2007) Solve 6x^2+30x+36=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q2008) Solve 4x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q2009) Solve 8x^2+28x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q2010) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q2011) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q2012) Solve 33x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q2013) Solve 11x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-4

Q2014) Solve 28x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.21 or x=-1.5

Q2015) Solve 6x^2+20x+16=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q2016) Solve 10x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2017) Solve 6x^2+29x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.83

Q2018) Solve 4x^2+19x+21=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q2019) Solve 40x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.2

Q2020) Solve x^2+15x+50=0
Ans: x=-5 or x=-10

Q2021) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q2022) Solve 6x^2+20x+16=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q2023) Solve 19x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q2024) Solve 25x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q2025) Solve 8x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q2026) Solve 3x^2+25x+48=0
Ans: x=-3 or x=-5.33

Q2027) Solve 44x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q2028) Solve 6x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-7.5

Q2029) Solve 5x^2+37x+32=0
Ans: x=-1 or x=-6.4

Q2030) Solve 4x^2+34x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-8

Q2031) Solve 6x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.67

Q2032) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q2033) Solve 18x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.67

Q2034) Solve 12x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q2035) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q2036) Solve 15x^2+50x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q2037) Solve 17x^2+50x+33=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q2038) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q2039) Solve 12x^2+42x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q2040) Solve 4x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-9

Q2041) Solve 28x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.25

Q2042) Solve 49x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.29

Q2043) Solve 35x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.86

Q2044) Solve 50x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q2045) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q2046) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q2047) Solve x^2+14x+33=0
Ans: x=-3 or x=-11

Q2048) Solve 9x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q2049) Solve 35x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q2050) Solve 8x^2+42x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.75

Q2051) Solve 30x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q2052) Solve 11x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-4

Q2053) Solve 21x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.33

Q2054) Solve 2x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-14

Q2055) Solve 20x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q2056) Solve 20x^2+14x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q2057) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q2058) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q2059) Solve 9x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q2060) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q2061) Solve 5x^2+43x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-8

Q2062) Solve 10x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q2063) Solve 25x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.4

Q2064) Solve 15x^2+46x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q2065) Solve 13x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q2066) Solve 12x^2+46x+44=0
Ans: x=-1.83 or x=-2

Q2067) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q2068) Solve 33x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2069) Solve 48x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.83

Q2070) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q2071) Solve 3x^2+8x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q2072) Solve 21x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.86

Q2073) Solve 10x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q2074) Solve 15x^2+47x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.33

Q2075) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q2076) Solve 7x^2+30x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2.29

Q2077) Solve x^2+10x+21=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q2078) Solve 15x^2+41x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q2079) Solve 17x^2+34x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2080) Solve 25x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q2081) Solve 13x^2+35x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.69

Q2082) Solve 42x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2083) Solve 31x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q2084) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q2085) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q2086) Solve 21x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q2087) Solve 13x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-2

Q2088) Solve 16x^2+49x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.06

Q2089) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q2090) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q2091) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q2092) Solve 12x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q2093) Solve 3x^2+8x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q2094) Solve 44x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.64

Q2095) Solve 49x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.86

Q2096) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q2097) Solve 11x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-3

Q2098) Solve 35x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.6

Q2099) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q2100) Solve 7x^2+32x+33=0
Ans: x=-1.57 or x=-3

Q2101) Solve 20x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q2102) Solve 6x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2103) Solve 14x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q2104) Solve 14x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2105) Solve 4x^2+35x+31=0
Ans: x=-1 or x=-7.75

Q2106) Solve 2x^2+7x+5=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q2107) Solve 11x^2+38x+32=0
Ans: x=-1.45 or x=-2

Q2108) Solve 26x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q2109) Solve 6x^2+12x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2110) Solve 3x^2+8x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q2111) Solve 9x^2+38x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-3

Q2112) Solve 2x^2+9x+7=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q2113) Solve 9x^2+48x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q2114) Solve 10x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q2115) Solve 3x^2+42x+39=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q2116) Solve 28x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q2117) Solve 10x^2+41x+33=0
Ans: x=-1.1 or x=-3

Q2118) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q2119) Solve 40x^2+41x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2120) Solve 22x^2+48x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q2121) Solve 10x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q2122) Solve 35x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.29

Q2123) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q2124) Solve 7x^2+45x+38=0
Ans: x=-1 or x=-5.43

Q2125) Solve 6x^2+27x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q2126) Solve 33x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q2127) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q2128) Solve 28x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.75

Q2129) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q2130) Solve 2x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q2131) Solve 18x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q2132) Solve 4x^2+17x+13=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q2133) Solve 18x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q2134) Solve 10x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q2135) Solve 16x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q2136) Solve 24x^2+45x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q2137) Solve 3x^2+17x+14=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q2138) Solve 13x^2+26x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2139) Solve 36x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q2140) Solve 4x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q2141) Solve 16x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q2142) Solve 6x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q2143) Solve 3x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q2144) Solve 9x^2+24x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q2145) Solve 28x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q2146) Solve 11x^2+37x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.36

Q2147) Solve 30x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.2

Q2148) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q2149) Solve 6x^2+34x+48=0
Ans: x=-2.67 or x=-3

Q2150) Solve 7x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q2151) Solve 48x^2+36x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q2152) Solve 49x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.57

Q2153) Solve 18x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1.5

Q2154) Solve 15x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q2155) Solve 5x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q2156) Solve 16x^2+35x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.19

Q2157) Solve 47x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q2158) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q2159) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q2160) Solve 22x^2+45x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q2161) Solve x^2+14x+49=0
Ans: x=-7 or x=-7

Q2162) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q2163) Solve 16x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q2164) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q2165) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q2166) Solve 27x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q2167) Solve 9x^2+22x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q2168) Solve 12x^2+32x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q2169) Solve 3x^2+26x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-7

Q2170) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q2171) Solve 33x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.67

Q2172) Solve 45x^2+46x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2173) Solve 12x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.5

Q2174) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q2175) Solve 10x^2+39x+38=0
Ans: x=-1.9 or x=-2

Q2176) Solve 20x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q2177) Solve 28x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.25

Q2178) Solve 30x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.33

Q2179) Solve 9x^2+12x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q2180) Solve 42x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-0.5

Q2181) Solve 18x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q2182) Solve x^2+21x+20=0
Ans: x=-1 or x=-20

Q2183) Solve 14x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q2184) Solve 15x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-3

Q2185) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q2186) Solve 8x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q2187) Solve 30x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q2188) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q2189) Solve 15x^2+36x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q2190) Solve 22x^2+45x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q2191) Solve 3x^2+21x+36=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q2192) Solve 34x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q2193) Solve 10x^2+41x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-2.5

Q2194) Solve 26x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q2195) Solve 35x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q2196) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q2197) Solve 31x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q2198) Solve 12x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q2199) Solve 8x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q2200) Solve 25x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q2201) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q2202) Solve 40x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.5

Q2203) Solve 10x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.4

Q2204) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q2205) Solve 5x^2+32x+27=0
Ans: x=-1 or x=-5.4

Q2206) Solve 44x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q2207) Solve 18x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1.5

Q2208) Solve 28x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q2209) Solve 20x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q2210) Solve 2x^2+5x+3=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q2211) Solve 20x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.4

Q2212) Solve 9x^2+42x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q2213) Solve 2x^2+13x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q2214) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q2215) Solve 48x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.37

Q2216) Solve 43x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2217) Solve 22x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.73 or x=-1.5

Q2218) Solve 25x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.8

Q2219) Solve 12x^2+49x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.75

Q2220) Solve 40x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q2221) Solve 11x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.36 or x=-3

Q2222) Solve 48x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.67

Q2223) Solve 24x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q2224) Solve 27x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.67

Q2225) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q2226) Solve 9x^2+36x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q2227) Solve 24x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q2228) Solve 2x^2+27x+46=0
Ans: x=-2 or x=-11.5

Q2229) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q2230) Solve 40x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.2

Q2231) Solve 9x^2+15x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q2232) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q2233) Solve x^2+14x+48=0
Ans: x=-6 or x=-8

Q2234) Solve 45x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q2235) Solve 50x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.4

Q2236) Solve 25x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2237) Solve 14x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.21 or x=-3

Q2238) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q2239) Solve 24x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.25

Q2240) Solve 8x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-4

Q2241) Solve 20x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.9

Q2242) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q2243) Solve 4x^2+26x+36=0
Ans: x=-2 or x=-4.5

Q2244) Solve 14x^2+33x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.36

Q2245) Solve 9x^2+47x+38=0
Ans: x=-1 or x=-4.22

Q2246) Solve 44x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q2247) Solve 28x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q2248) Solve 16x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q2249) Solve 4x^2+20x+25=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q2250) Solve 38x^2+45x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q2251) Solve 39x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.67

Q2252) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q2253) Solve 16x^2+35x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.19

Q2254) Solve 10x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-3

Q2255) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q2256) Solve 32x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.75

Q2257) Solve 4x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-6

Q2258) Solve 26x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q2259) Solve 10x^2+30x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q2260) Solve 21x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q2261) Solve 11x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-2

Q2262) Solve 24x^2+49x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q2263) Solve 8x^2+33x+27=0
Ans: x=-1.12 or x=-3

Q2264) Solve 4x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q2265) Solve 10x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q2266) Solve 45x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.33

Q2267) Solve 5x^2+27x+22=0
Ans: x=-1 or x=-4.4

Q2268) Solve 28x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q2269) Solve 12x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q2270) Solve 28x^2+26x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q2271) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q2272) Solve 29x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q2273) Solve 24x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q2274) Solve 9x^2+50x+41=0
Ans: x=-1 or x=-4.56

Q2275) Solve 7x^2+27x+26=0
Ans: x=-1.86 or x=-2

Q2276) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q2277) Solve 23x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q2278) Solve 14x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q2279) Solve 20x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q2280) Solve 13x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q2281) Solve 9x^2+40x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.44

Q2282) Solve 9x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.67

Q2283) Solve 9x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q2284) Solve 14x^2+43x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.57

Q2285) Solve 13x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-2

Q2286) Solve 6x^2+34x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q2287) Solve 20x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q2288) Solve 33x^2+49x+16=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q2289) Solve 9x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.33

Q2290) Solve 5x^2+41x+36=0
Ans: x=-1 or x=-7.2

Q2291) Solve 32x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q2292) Solve 28x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.75

Q2293) Solve 9x^2+48x+39=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q2294) Solve 40x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q2295) Solve 12x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2296) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q2297) Solve 6x^2+45x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q2298) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q2299) Solve 3x^2+28x+25=0
Ans: x=-1 or x=-8.33

Q2300) Solve 19x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q2301) Solve 2x^2+23x+38=0
Ans: x=-2 or x=-9.5

Q2302) Solve 36x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.11

Q2303) Solve 46x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q2304) Solve 9x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-5

Q2305) Solve 24x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q2306) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q2307) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q2308) Solve 42x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q2309) Solve 22x^2+49x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.23

Q2310) Solve 14x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.93 or x=-1

Q2311) Solve 15x^2+43x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q2312) Solve 10x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q2313) Solve 13x^2+49x+46=0
Ans: x=-1.77 or x=-2

Q2314) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q2315) Solve x^2+49x+48=0
Ans: x=-1 or x=-48

Q2316) Solve 24x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.12

Q2317) Solve 30x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.93

Q2318) Solve 13x^2+26x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2319) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q2320) Solve 8x^2+48x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.5

Q2321) Solve 44x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.73

Q2322) Solve 2x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2323) Solve 6x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.67

Q2324) Solve 6x^2+49x+43=0
Ans: x=-1 or x=-7.17

Q2325) Solve 26x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q2326) Solve 7x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q2327) Solve 16x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.75

Q2328) Solve 6x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.67

Q2329) Solve 25x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.2

Q2330) Solve 6x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q2331) Solve 34x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q2332) Solve 3x^2+17x+14=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q2333) Solve 40x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.62

Q2334) Solve 3x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-6

Q2335) Solve 4x^2+17x+13=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q2336) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q2337) Solve 36x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q2338) Solve 9x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q2339) Solve 8x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-3

Q2340) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q2341) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q2342) Solve 48x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q2343) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q2344) Solve 40x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q2345) Solve 27x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.22

Q2346) Solve 8x^2+40x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q2347) Solve 6x^2+31x+25=0
Ans: x=-1 or x=-4.17

Q2348) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q2349) Solve 34x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q2350) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q2351) Solve 28x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q2352) Solve 11x^2+41x+38=0
Ans: x=-1.73 or x=-2

Q2353) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q2354) Solve 10x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-3.5

Q2355) Solve 18x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.5

Q2356) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q2357) Solve 17x^2+47x+26=0
Ans: x=-0.76 or x=-2

Q2358) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q2359) Solve 33x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q2360) Solve 15x^2+49x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q2361) Solve 2x^2+35x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-16

Q2362) Solve 32x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2363) Solve 10x^2+43x+45=0
Ans: x=-1.8 or x=-2.5

Q2364) Solve 10x^2+34x+28=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q2365) Solve 36x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.28 or x=-0.5

Q2366) Solve 2x^2+11x+12=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q2367) Solve 6x^2+35x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.33

Q2368) Solve 19x^2+30x+11=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q2369) Solve 15x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-3

Q2370) Solve 8x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2371) Solve 30x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.2

Q2372) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2373) Solve 8x^2+28x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q2374) Solve 26x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q2375) Solve 9x^2+36x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q2376) Solve 3x^2+29x+26=0
Ans: x=-1 or x=-8.67

Q2377) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q2378) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q2379) Solve 3x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-10

Q2380) Solve 48x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q2381) Solve 48x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.75

Q2382) Solve 11x^2+43x+42=0
Ans: x=-1.91 or x=-2

Q2383) Solve 10x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-3

Q2384) Solve 38x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q2385) Solve 21x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.86

Q2386) Solve 14x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.43

Q2387) Solve 4x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q2388) Solve 8x^2+31x+30=0
Ans: x=-1.87 or x=-2

Q2389) Solve 4x^2+19x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3.75

Q2390) Solve 18x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-1.5

Q2391) Solve 11x^2+48x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.36

Q2392) Solve 8x^2+25x+18=0
Ans: x=-1.12 or x=-2

Q2393) Solve 8x^2+22x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q2394) Solve 10x^2+47x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-3.5

Q2395) Solve 44x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q2396) Solve 14x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.14

Q2397) Solve 6x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2398) Solve x^2+34x+33=0
Ans: x=-1 or x=-33

Q2399) Solve 4x^2+28x+40=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q2400) Solve 12x^2+42x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q2401) Solve 12x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.5

Q2402) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q2403) Solve 5x^2+10x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2404) Solve 5x^2+29x+24=0
Ans: x=-1 or x=-4.8

Q2405) Solve 5x^2+24x+19=0
Ans: x=-1 or x=-3.8

Q2406) Solve 38x^2+45x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q2407) Solve 24x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q2408) Solve x^2+12x+36=0
Ans: x=-6 or x=-6

Q2409) Solve 19x^2+30x+11=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q2410) Solve 22x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.09

Q2411) Solve 8x^2+25x+18=0
Ans: x=-1.12 or x=-2

Q2412) Solve 4x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-9.5

Q2413) Solve 3x^2+49x+16=0
Ans: x=-0.33 or x=-16

Q2414) Solve 9x^2+40x+39=0
Ans: x=-1.44 or x=-3

Q2415) Solve 6x^2+22x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q2416) Solve 8x^2+42x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-4

Q2417) Solve 38x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q2418) Solve 2x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2419) Solve 39x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.33

Q2420) Solve 39x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.54

Q2421) Solve 6x^2+29x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.83

Q2422) Solve 38x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q2423) Solve 26x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2424) Solve 14x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q2425) Solve 20x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q2426) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q2427) Solve 24x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.12

Q2428) Solve 45x^2+46x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2429) Solve 8x^2+22x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q2430) Solve 21x^2+43x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q2431) Solve 19x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q2432) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q2433) Solve 9x^2+50x+41=0
Ans: x=-1 or x=-4.56

Q2434) Solve 22x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.64

Q2435) Solve 15x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2436) Solve x^2+15x+44=0
Ans: x=-4 or x=-11

Q2437) Solve 5x^2+44x+39=0
Ans: x=-1 or x=-7.8

Q2438) Solve 12x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2439) Solve 23x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q2440) Solve 28x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q2441) Solve 26x^2+45x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.23

Q2442) Solve 28x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q2443) Solve 2x^2+46x+44=0
Ans: x=-1 or x=-22

Q2444) Solve 22x^2+45x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q2445) Solve 16x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q2446) Solve 39x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q2447) Solve 46x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q2448) Solve 10x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.5

Q2449) Solve 16x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q2450) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q2451) Solve 10x^2+35x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q2452) Solve x^2+14x+40=0
Ans: x=-4 or x=-10

Q2453) Solve 7x^2+15x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q2454) Solve 25x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q2455) Solve 20x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-1.5

Q2456) Solve 8x^2+36x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q2457) Solve 9x^2+48x+39=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q2458) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q2459) Solve 24x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.67

Q2460) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q2461) Solve 11x^2+19x+8=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q2462) Solve 9x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-4

Q2463) Solve 2x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-14

Q2464) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q2465) Solve 28x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.25

Q2466) Solve 6x^2+20x+16=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q2467) Solve 15x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q2468) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q2469) Solve x^2+23x+42=0
Ans: x=-2 or x=-21

Q2470) Solve 50x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q2471) Solve 3x^2+12x+9=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q2472) Solve 9x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.67

Q2473) Solve 34x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q2474) Solve 5x^2+23x+24=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q2475) Solve 35x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.8

Q2476) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q2477) Solve 6x^2+24x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q2478) Solve 17x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q2479) Solve 35x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.71

Q2480) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q2481) Solve 11x^2+45x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.09

Q2482) Solve 20x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q2483) Solve 11x^2+47x+42=0
Ans: x=-1.27 or x=-3

Q2484) Solve 15x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q2485) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q2486) Solve 5x^2+32x+48=0
Ans: x=-2.4 or x=-4

Q2487) Solve 4x^2+25x+39=0
Ans: x=-3 or x=-3.25

Q2488) Solve 20x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q2489) Solve 9x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q2490) Solve 27x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q2491) Solve 14x^2+45x+34=0
Ans: x=-1.21 or x=-2

Q2492) Solve 18x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q2493) Solve 3x^2+25x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-7

Q2494) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q2495) Solve 3x^2+44x+41=0
Ans: x=-1 or x=-13.67

Q2496) Solve 45x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.4

Q2497) Solve 42x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q2498) Solve 6x^2+21x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q2499) Solve 16x^2+45x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.81

Q2500) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q2501) Solve 7x^2+47x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5.71

Q2502) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q2503) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q2504) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q2505) Solve 11x^2+32x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.91

Q2506) Solve 14x^2+50x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q2507) Solve 6x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-5

Q2508) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q2509) Solve 42x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q2510) Solve 9x^2+39x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.67

Q2511) Solve 44x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.27

Q2512) Solve 34x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q2513) Solve x^2+48x+47=0
Ans: x=-1 or x=-47

Q2514) Solve 42x^2+45x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2515) Solve 6x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-6.5

Q2516) Solve 22x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q2517) Solve 24x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.87

Q2518) Solve 12x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q2519) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2520) Solve 3x^2+22x+40=0
Ans: x=-3.33 or x=-4

Q2521) Solve 30x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-1.5

Q2522) Solve 21x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.67

Q2523) Solve 17x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-2

Q2524) Solve 11x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q2525) Solve x^2+11x+10=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q2526) Solve 8x^2+38x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q2527) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q2528) Solve 6x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q2529) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q2530) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q2531) Solve 3x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q2532) Solve 22x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q2533) Solve 7x^2+20x+12=0
Ans: x=-0.86 or x=-2

Q2534) Solve 20x^2+42x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q2535) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q2536) Solve 9x^2+33x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q2537) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q2538) Solve 6x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.67

Q2539) Solve 24x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.58

Q2540) Solve 49x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.57

Q2541) Solve 10x^2+49x+39=0
Ans: x=-1 or x=-3.9

Q2542) Solve 30x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.17

Q2543) Solve 26x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q2544) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q2545) Solve 5x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-2

Q2546) Solve 6x^2+19x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q2547) Solve 15x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q2548) Solve 10x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.4

Q2549) Solve 28x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q2550) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q2551) Solve 4x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q2552) Solve 6x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q2553) Solve 3x^2+22x+40=0
Ans: x=-3.33 or x=-4

Q2554) Solve 46x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q2555) Solve 28x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-0.75

Q2556) Solve x^2+12x+32=0
Ans: x=-4 or x=-8

Q2557) Solve 38x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q2558) Solve 19x^2+40x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-2

Q2559) Solve 12x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q2560) Solve 40x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q2561) Solve 25x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q2562) Solve 8x^2+34x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.5

Q2563) Solve 11x^2+22x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2564) Solve 18x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-2.5

Q2565) Solve 4x^2+20x+16=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q2566) Solve 10x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.6

Q2567) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q2568) Solve 2x^2+21x+19=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q2569) Solve 15x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q2570) Solve 3x^2+19x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q2571) Solve 3x^2+13x+10=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q2572) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q2573) Solve 18x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.83

Q2574) Solve 31x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q2575) Solve 40x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q2576) Solve 39x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q2577) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q2578) Solve 12x^2+30x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q2579) Solve 15x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.6

Q2580) Solve 15x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q2581) Solve 22x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q2582) Solve 8x^2+37x+39=0
Ans: x=-1.62 or x=-3

Q2583) Solve 16x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.5

Q2584) Solve 6x^2+24x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q2585) Solve 22x^2+45x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q2586) Solve 9x^2+40x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.44

Q2587) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q2588) Solve 3x^2+49x+16=0
Ans: x=-0.33 or x=-16

Q2589) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q2590) Solve 3x^2+31x+28=0
Ans: x=-1 or x=-9.33

Q2591) Solve 9x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.11 or x=-4

Q2592) Solve 12x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q2593) Solve 12x^2+41x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.42

Q2594) Solve 27x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.67

Q2595) Solve 3x^2+19x+26=0
Ans: x=-2 or x=-4.33

Q2596) Solve 9x^2+39x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.67

Q2597) Solve 24x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.25

Q2598) Solve 19x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q2599) Solve 24x^2+50x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q2600) Solve 16x^2+45x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.81

Q2601) Solve 12x^2+39x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q2602) Solve 20x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.25

Q2603) Solve 18x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.5

Q2604) Solve 6x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q2605) Solve 11x^2+44x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q2606) Solve 8x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q2607) Solve 8x^2+38x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q2608) Solve 15x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q2609) Solve 3x^2+23x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-6

Q2610) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q2611) Solve 13x^2+34x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q2612) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q2613) Solve 2x^2+23x+21=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q2614) Solve 16x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q2615) Solve 12x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2616) Solve 8x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.62 or x=-5

Q2617) Solve 10x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q2618) Solve 44x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.45

Q2619) Solve 42x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-0.5

Q2620) Solve 10x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-3

Q2621) Solve 21x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.33

Q2622) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q2623) Solve 16x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-2.5

Q2624) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q2625) Solve 34x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q2626) Solve 12x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q2627) Solve 49x^2+50x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2628) Solve 4x^2+8x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q2629) Solve 7x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q2630) Solve 27x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.33

Q2631) Solve 25x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.4

Q2632) Solve 18x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-2

Q2633) Solve 5x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.2 or x=-8

Q2634) Solve 16x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q2635) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q2636) Solve 10x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-4.5

Q2637) Solve 8x^2+8x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q2638) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q2639) Solve 20x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q2640) Solve 12x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q2641) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q2642) Solve 48x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q2643) Solve 24x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q2644) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q2645) Solve 31x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q2646) Solve 3x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q2647) Solve 6x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2648) Solve 24x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q2649) Solve x^2+13x+30=0
Ans: x=-3 or x=-10

Q2650) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q2651) Solve 38x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.63

Q2652) Solve 46x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q2653) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q2654) Solve 16x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.5

Q2655) Solve 15x^2+48x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q2656) Solve 15x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2657) Solve 14x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.57

Q2658) Solve 33x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.33

Q2659) Solve 28x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.5

Q2660) Solve 6x^2+41x+30=0
Ans: x=-0.83 or x=-6

Q2661) Solve 8x^2+35x+33=0
Ans: x=-1.37 or x=-3

Q2662) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q2663) Solve 8x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q2664) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q2665) Solve 45x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.53

Q2666) Solve 2x^2+44x+42=0
Ans: x=-1 or x=-21

Q2667) Solve 35x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q2668) Solve 17x^2+28x+11=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q2669) Solve 12x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.75

Q2670) Solve 17x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.88 or x=-2

Q2671) Solve 33x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.64

Q2672) Solve 8x^2+30x+28=0
Ans: x=-1.75 or x=-2

Q2673) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q2674) Solve 3x^2+26x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-7

Q2675) Solve 20x^2+22x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q2676) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q2677) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q2678) Solve 10x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q2679) Solve 22x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.36

Q2680) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q2681) Solve x^2+28x+27=0
Ans: x=-1 or x=-27

Q2682) Solve x^2+20x+19=0
Ans: x=-1 or x=-19

Q2683) Solve 3x^2+23x+40=0
Ans: x=-2.67 or x=-5

Q2684) Solve 48x^2+50x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q2685) Solve 30x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.2

Q2686) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q2687) Solve 9x^2+36x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.33

Q2688) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q2689) Solve 38x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q2690) Solve 11x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q2691) Solve 4x^2+25x+39=0
Ans: x=-3 or x=-3.25

Q2692) Solve 32x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q2693) Solve 34x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q2694) Solve 2x^2+35x+33=0
Ans: x=-1 or x=-16.5

Q2695) Solve 6x^2+36x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q2696) Solve x^2+12x+20=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q2697) Solve 42x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q2698) Solve 16x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q2699) Solve 34x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q2700) Solve 9x^2+42x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q2701) Solve 30x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q2702) Solve 4x^2+33x+50=0
Ans: x=-2 or x=-6.25

Q2703) Solve 6x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.33

Q2704) Solve 21x^2+43x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q2705) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q2706) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q2707) Solve 26x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.85

Q2708) Solve 4x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.5

Q2709) Solve 16x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.75

Q2710) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q2711) Solve 3x^2+44x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-14

Q2712) Solve 14x^2+37x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.64

Q2713) Solve 5x^2+19x+18=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q2714) Solve 10x^2+42x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q2715) Solve 32x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q2716) Solve 32x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q2717) Solve 10x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-2

Q2718) Solve 16x^2+49x+34=0
Ans: x=-1.06 or x=-2

Q2719) Solve 11x^2+38x+32=0
Ans: x=-1.45 or x=-2

Q2720) Solve 6x^2+49x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.67

Q2721) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q2722) Solve 4x^2+12x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q2723) Solve 11x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q2724) Solve 14x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-2.5

Q2725) Solve 34x^2+36x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q2726) Solve 30x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.7

Q2727) Solve 4x^2+20x+25=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q2728) Solve 9x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q2729) Solve 10x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2730) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q2731) Solve 35x^2+50x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q2732) Solve 2x^2+23x+21=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q2733) Solve 30x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q2734) Solve 36x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q2735) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q2736) Solve 36x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.89

Q2737) Solve 36x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q2738) Solve 12x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.67

Q2739) Solve 27x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q2740) Solve 3x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-11

Q2741) Solve x^2+14x+49=0
Ans: x=-7 or x=-7

Q2742) Solve 28x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.57

Q2743) Solve 30x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q2744) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q2745) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q2746) Solve 18x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q2747) Solve 4x^2+28x+49=0
Ans: x=-3.5 or x=-3.5

Q2748) Solve 3x^2+41x+38=0
Ans: x=-1 or x=-12.67

Q2749) Solve 7x^2+30x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2.29

Q2750) Solve 6x^2+23x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q2751) Solve 9x^2+42x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.33

Q2752) Solve 21x^2+38x+17=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q2753) Solve 3x^2+32x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-9

Q2754) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q2755) Solve 30x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.83

Q2756) Solve 33x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-0.67

Q2757) Solve 5x^2+21x+16=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q2758) Solve 7x^2+31x+30=0
Ans: x=-1.43 or x=-3

Q2759) Solve 25x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q2760) Solve 6x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q2761) Solve 9x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.33

Q2762) Solve 46x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q2763) Solve 36x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q2764) Solve 10x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.8

Q2765) Solve 32x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q2766) Solve 5x^2+39x+34=0
Ans: x=-1 or x=-6.8

Q2767) Solve 36x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.25

Q2768) Solve 33x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q2769) Solve 4x^2+21x+27=0
Ans: x=-2.25 or x=-3

Q2770) Solve 3x^2+26x+48=0
Ans: x=-2.67 or x=-6

Q2771) Solve 18x^2+31x+13=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q2772) Solve 34x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q2773) Solve 8x^2+39x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.87

Q2774) Solve 14x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q2775) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q2776) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q2777) Solve 6x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.33

Q2778) Solve 12x^2+46x+44=0
Ans: x=-1.83 or x=-2

Q2779) Solve 16x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q2780) Solve 12x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2781) Solve 50x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q2782) Solve 14x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q2783) Solve 9x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.67

Q2784) Solve x^2+25x+24=0
Ans: x=-1 or x=-24

Q2785) Solve 9x^2+17x+8=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q2786) Solve 2x^2+17x+33=0
Ans: x=-3 or x=-5.5

Q2787) Solve 2x^2+12x+16=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q2788) Solve 20x^2+45x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q2789) Solve 12x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q2790) Solve 17x^2+50x+33=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q2791) Solve 34x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q2792) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q2793) Solve x^2+46x+45=0
Ans: x=-1 or x=-45

Q2794) Solve 22x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q2795) Solve 17x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q2796) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q2797) Solve 16x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q2798) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q2799) Solve 9x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q2800) Solve 28x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q2801) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q2802) Solve 23x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q2803) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q2804) Solve 2x^2+25x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-11

Q2805) Solve x^2+17x+30=0
Ans: x=-2 or x=-15

Q2806) Solve 2x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-17

Q2807) Solve 8x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q2808) Solve 48x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q2809) Solve 10x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-3

Q2810) Solve 4x^2+38x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q2811) Solve 14x^2+49x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q2812) Solve 30x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.7

Q2813) Solve 16x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q2814) Solve 20x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q2815) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q2816) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q2817) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q2818) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q2819) Solve 15x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.4

Q2820) Solve 36x^2+42x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q2821) Solve 4x^2+8x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q2822) Solve 36x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q2823) Solve 30x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q2824) Solve 29x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q2825) Solve 15x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q2826) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q2827) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q2828) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q2829) Solve 33x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.91

Q2830) Solve 4x^2+33x+29=0
Ans: x=-1 or x=-7.25

Q2831) Solve 16x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-3

Q2832) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q2833) Solve 41x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q2834) Solve 16x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-3

Q2835) Solve 8x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q2836) Solve 8x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q2837) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q2838) Solve 14x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q2839) Solve 2x^2+17x+26=0
Ans: x=-2 or x=-6.5

Q2840) Solve 6x^2+23x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.83

Q2841) Solve 8x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q2842) Solve 6x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q2843) Solve 14x^2+42x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q2844) Solve 15x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.33

Q2845) Solve 12x^2+41x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.75

Q2846) Solve 42x^2+48x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q2847) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q2848) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q2849) Solve 6x^2+36x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q2850) Solve 10x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-3.5

Q2851) Solve 46x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q2852) Solve 7x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.71 or x=-4

Q2853) Solve 28x^2+29x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q2854) Solve 3x^2+20x+17=0
Ans: x=-1 or x=-5.67

Q2855) Solve 26x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q2856) Solve 9x^2+27x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q2857) Solve 9x^2+34x+32=0
Ans: x=-1.78 or x=-2

Q2858) Solve 17x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q2859) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q2860) Solve 19x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q2861) Solve 14x^2+21x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q2862) Solve 13x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q2863) Solve 2x^2+17x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-8

Q2864) Solve 22x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-1.5

Q2865) Solve 3x^2+32x+29=0
Ans: x=-1 or x=-9.67

Q2866) Solve 45x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q2867) Solve 8x^2+28x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q2868) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q2869) Solve 32x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.94

Q2870) Solve 4x^2+15x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q2871) Solve 16x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q2872) Solve 2x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q2873) Solve 9x^2+39x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q2874) Solve 14x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q2875) Solve 15x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q2876) Solve 21x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q2877) Solve 10x^2+34x+28=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q2878) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q2879) Solve 25x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.6

Q2880) Solve 19x^2+38x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2881) Solve 39x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.38

Q2882) Solve 10x^2+41x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.6

Q2883) Solve 36x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-0.75

Q2884) Solve 10x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-3.5

Q2885) Solve 42x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q2886) Solve 9x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.67

Q2887) Solve 26x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.77

Q2888) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q2889) Solve x^2+39x+38=0
Ans: x=-1 or x=-38

Q2890) Solve 7x^2+48x+41=0
Ans: x=-1 or x=-5.86

Q2891) Solve 42x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2892) Solve 33x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.33

Q2893) Solve 13x^2+37x+22=0
Ans: x=-0.85 or x=-2

Q2894) Solve 36x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q2895) Solve 32x^2+34x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.56

Q2896) Solve 9x^2+36x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.33

Q2897) Solve 27x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q2898) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q2899) Solve 20x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q2900) Solve 14x^2+39x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-2

Q2901) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q2902) Solve 14x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.71

Q2903) Solve 13x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q2904) Solve 4x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.5

Q2905) Solve 2x^2+15x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q2906) Solve 27x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2907) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q2908) Solve 14x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q2909) Solve 4x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-6

Q2910) Solve 2x^2+6x+4=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q2911) Solve 13x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q2912) Solve 28x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q2913) Solve 5x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-7

Q2914) Solve 10x^2+44x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.4

Q2915) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q2916) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q2917) Solve 2x^2+25x+23=0
Ans: x=-1 or x=-11.5

Q2918) Solve 22x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q2919) Solve 18x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.17

Q2920) Solve 6x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.5

Q2921) Solve 28x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q2922) Solve 8x^2+30x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.25

Q2923) Solve 4x^2+20x+25=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q2924) Solve 12x^2+47x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.25

Q2925) Solve 34x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q2926) Solve 16x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q2927) Solve 9x^2+30x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q2928) Solve 16x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q2929) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q2930) Solve 6x^2+26x+20=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q2931) Solve 10x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q2932) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2933) Solve 8x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q2934) Solve 15x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.2

Q2935) Solve 19x^2+47x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q2936) Solve 18x^2+46x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q2937) Solve 15x^2+23x+8=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q2938) Solve 4x^2+13x+9=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q2939) Solve 12x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.5

Q2940) Solve x^2+12x+35=0
Ans: x=-5 or x=-7

Q2941) Solve 14x^2+21x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q2942) Solve 13x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-3

Q2943) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q2944) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q2945) Solve 4x^2+28x+48=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q2946) Solve 4x^2+35x+31=0
Ans: x=-1 or x=-7.75

Q2947) Solve 6x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.67

Q2948) Solve 8x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q2949) Solve 39x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.38

Q2950) Solve 30x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q2951) Solve 9x^2+44x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.89

Q2952) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q2953) Solve 18x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2954) Solve 19x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q2955) Solve 20x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q2956) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q2957) Solve 2x^2+15x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q2958) Solve 11x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q2959) Solve 28x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q2960) Solve 37x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q2961) Solve 2x^2+19x+17=0
Ans: x=-1 or x=-8.5

Q2962) Solve 45x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q2963) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q2964) Solve 7x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-3

Q2965) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q2966) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q2967) Solve 4x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q2968) Solve 9x^2+30x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.67

Q2969) Solve 22x^2+33x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q2970) Solve 20x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q2971) Solve 34x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q2972) Solve 15x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q2973) Solve 24x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q2974) Solve x^2+22x+21=0
Ans: x=-1 or x=-21

Q2975) Solve x^2+2x+1=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2976) Solve 23x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q2977) Solve 36x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.75

Q2978) Solve 44x^2+45x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2979) Solve 27x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.56

Q2980) Solve 37x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q2981) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q2982) Solve 2x^2+9x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q2983) Solve 18x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q2984) Solve 7x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-4

Q2985) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q2986) Solve 2x^2+17x+33=0
Ans: x=-3 or x=-5.5

Q2987) Solve 27x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.33

Q2988) Solve 33x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.09

Q2989) Solve 14x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q2990) Solve 4x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q2991) Solve 48x^2+44x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q2992) Solve 10x^2+24x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q2993) Solve 7x^2+37x+48=0
Ans: x=-2.29 or x=-3

Q2994) Solve 20x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.5

Q2995) Solve 11x^2+42x+27=0
Ans: x=-0.82 or x=-3

Q2996) Solve 5x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q2997) Solve 25x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q2998) Solve 4x^2+26x+42=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q2999) Solve 9x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q3000) Solve 8x^2+24x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.5

Q3001) Solve 6x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q3002) Solve 33x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.91

Q3003) Solve 12x^2+28x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.83

Q3004) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q3005) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q3006) Solve 47x^2+48x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q3007) Solve 10x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q3008) Solve 8x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.25

Q3009) Solve 6x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q3010) Solve 29x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3011) Solve 42x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q3012) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q3013) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q3014) Solve 17x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q3015) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q3016) Solve 35x^2+47x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.14

Q3017) Solve 30x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.3

Q3018) Solve 10x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-3

Q3019) Solve 45x^2+48x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q3020) Solve 4x^2+23x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3.75

Q3021) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q3022) Solve 12x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q3023) Solve 3x^2+37x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-11

Q3024) Solve 7x^2+29x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.14

Q3025) Solve 16x^2+50x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.62

Q3026) Solve 40x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.7

Q3027) Solve 13x^2+47x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.62

Q3028) Solve 10x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q3029) Solve 28x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.57

Q3030) Solve 5x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-6

Q3031) Solve 14x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-2

Q3032) Solve 9x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-3

Q3033) Solve 16x^2+37x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.31

Q3034) Solve 4x^2+28x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-5.5

Q3035) Solve 9x^2+15x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q3036) Solve 19x^2+38x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3037) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q3038) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q3039) Solve 9x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.33

Q3040) Solve 19x^2+43x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.26

Q3041) Solve 12x^2+35x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.67

Q3042) Solve 50x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q3043) Solve x^2+47x+46=0
Ans: x=-1 or x=-46

Q3044) Solve 28x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.43

Q3045) Solve 9x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-3

Q3046) Solve 18x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q3047) Solve 12x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.75

Q3048) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3049) Solve 30x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q3050) Solve 12x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q3051) Solve 24x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3052) Solve 7x^2+33x+36=0
Ans: x=-1.71 or x=-3

Q3053) Solve 24x^2+14x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q3054) Solve 20x^2+40x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3055) Solve 12x^2+47x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.25

Q3056) Solve 2x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-12

Q3057) Solve 10x^2+38x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.8

Q3058) Solve 11x^2+22x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3059) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q3060) Solve 18x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q3061) Solve 20x^2+20x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q3062) Solve 6x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q3063) Solve 5x^2+38x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-6

Q3064) Solve x^2+46x+45=0
Ans: x=-1 or x=-45

Q3065) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q3066) Solve 16x^2+42x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-2.5

Q3067) Solve 39x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q3068) Solve 7x^2+34x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.86

Q3069) Solve 43x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q3070) Solve 8x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.87 or x=-3

Q3071) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q3072) Solve 14x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.5

Q3073) Solve 9x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-4

Q3074) Solve 19x^2+39x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q3075) Solve 20x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.7

Q3076) Solve 11x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-3

Q3077) Solve 36x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q3078) Solve 21x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3079) Solve 6x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-6.5

Q3080) Solve 20x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q3081) Solve x^2+46x+45=0
Ans: x=-1 or x=-45

Q3082) Solve 24x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q3083) Solve 4x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q3084) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q3085) Solve 6x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q3086) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q3087) Solve 22x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q3088) Solve 40x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q3089) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q3090) Solve 10x^2+37x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.2

Q3091) Solve 5x^2+22x+17=0
Ans: x=-1 or x=-3.4

Q3092) Solve 14x^2+49x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q3093) Solve 6x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.33 or x=-8

Q3094) Solve 2x^2+26x+44=0
Ans: x=-2 or x=-11

Q3095) Solve 15x^2+44x+28=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q3096) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q3097) Solve 12x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.67

Q3098) Solve 10x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q3099) Solve 16x^2+39x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q3100) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q3101) Solve 9x^2+41x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.56

Q3102) Solve 4x^2+32x+28=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q3103) Solve 40x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.75

Q3104) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q3105) Solve 15x^2+27x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q3106) Solve 27x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q3107) Solve 23x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q3108) Solve 38x^2+41x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q3109) Solve 3x^2+4x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q3110) Solve 22x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-1.5

Q3111) Solve 12x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q3112) Solve 35x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.8

Q3113) Solve 6x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.33

Q3114) Solve 24x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q3115) Solve x^2+21x+38=0
Ans: x=-2 or x=-19

Q3116) Solve x^2+11x+24=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q3117) Solve 3x^2+47x+44=0
Ans: x=-1 or x=-14.67

Q3118) Solve 8x^2+34x+26=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q3119) Solve 8x^2+44x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q3120) Solve 39x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.77

Q3121) Solve 10x^2+21x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q3122) Solve 12x^2+48x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q3123) Solve 10x^2+46x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q3124) Solve 12x^2+43x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.25

Q3125) Solve 31x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q3126) Solve 18x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.17

Q3127) Solve 17x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-2

Q3128) Solve 4x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q3129) Solve 24x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-1.5

Q3130) Solve 32x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q3131) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q3132) Solve x^2+19x+34=0
Ans: x=-2 or x=-17

Q3133) Solve 8x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3134) Solve 16x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q3135) Solve 12x^2+37x+26=0
Ans: x=-1.08 or x=-2

Q3136) Solve 11x^2+30x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q3137) Solve 4x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-10

Q3138) Solve 4x^2+26x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-4

Q3139) Solve 31x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q3140) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3141) Solve 10x^2+34x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q3142) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q3143) Solve 22x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q3144) Solve 18x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q3145) Solve 20x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.8

Q3146) Solve 7x^2+27x+26=0
Ans: x=-1.86 or x=-2

Q3147) Solve 2x^2+27x+46=0
Ans: x=-2 or x=-11.5

Q3148) Solve 16x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-3

Q3149) Solve 26x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.38 or x=-1.5

Q3150) Solve 4x^2+22x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q3151) Solve 9x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q3152) Solve 11x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-4

Q3153) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q3154) Solve 18x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q3155) Solve 28x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q3156) Solve 8x^2+39x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.87

Q3157) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3158) Solve 44x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q3159) Solve 15x^2+40x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q3160) Solve 19x^2+39x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q3161) Solve 24x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q3162) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q3163) Solve 20x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q3164) Solve 35x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.71

Q3165) Solve 17x^2+36x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q3166) Solve 30x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q3167) Solve 20x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3168) Solve 9x^2+40x+39=0
Ans: x=-1.44 or x=-3

Q3169) Solve 8x^2+28x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q3170) Solve 33x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-0.67

Q3171) Solve 6x^2+49x+49=0
Ans: x=-1.17 or x=-7

Q3172) Solve 2x^2+29x+27=0
Ans: x=-1 or x=-13.5

Q3173) Solve 30x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.8

Q3174) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q3175) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q3176) Solve 4x^2+24x+36=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q3177) Solve 15x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.4

Q3178) Solve 10x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.6

Q3179) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q3180) Solve 3x^2+27x+42=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q3181) Solve 15x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.67

Q3182) Solve 10x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q3183) Solve 8x^2+42x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-3.5

Q3184) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q3185) Solve 7x^2+42x+35=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q3186) Solve 14x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q3187) Solve 15x^2+44x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.93

Q3188) Solve 20x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q3189) Solve 45x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q3190) Solve 34x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q3191) Solve 40x^2+46x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.9

Q3192) Solve 18x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q3193) Solve 36x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q3194) Solve 12x^2+24x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3195) Solve 6x^2+41x+35=0
Ans: x=-1 or x=-5.83

Q3196) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q3197) Solve 19x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q3198) Solve 4x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3199) Solve 11x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.55 or x=-4

Q3200) Solve 7x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q3201) Solve 32x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q3202) Solve 14x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.5

Q3203) Solve 4x^2+24x+32=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q3204) Solve 20x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q3205) Solve 16x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.75

Q3206) Solve 3x^2+23x+20=0
Ans: x=-1 or x=-6.67

Q3207) Solve 4x^2+22x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-3

Q3208) Solve 32x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q3209) Solve 12x^2+50x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q3210) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q3211) Solve 23x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q3212) Solve 21x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.33

Q3213) Solve 20x^2+43x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.15

Q3214) Solve 21x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q3215) Solve 32x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.34 or x=-1

Q3216) Solve 10x^2+22x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q3217) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q3218) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q3219) Solve 16x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q3220) Solve 49x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.43

Q3221) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q3222) Solve 41x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3223) Solve 10x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q3224) Solve 6x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.5

Q3225) Solve 2x^2+19x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-7

Q3226) Solve 32x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q3227) Solve 25x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q3228) Solve 9x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.67

Q3229) Solve 4x^2+22x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-3

Q3230) Solve 8x^2+20x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3231) Solve 7x^2+35x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q3232) Solve 24x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q3233) Solve 12x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.75

Q3234) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q3235) Solve 42x^2+48x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3236) Solve 37x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q3237) Solve 25x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q3238) Solve 35x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q3239) Solve 37x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q3240) Solve 2x^2+15x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q3241) Solve 40x^2+43x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q3242) Solve 42x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q3243) Solve 15x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.8

Q3244) Solve 30x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q3245) Solve 33x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-0.67

Q3246) Solve 8x^2+42x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-4.5

Q3247) Solve 10x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q3248) Solve 18x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.33

Q3249) Solve 3x^2+25x+38=0
Ans: x=-2 or x=-6.33

Q3250) Solve 18x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q3251) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q3252) Solve 10x^2+20x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3253) Solve 7x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q3254) Solve 6x^2+27x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q3255) Solve 4x^2+19x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3.75

Q3256) Solve 39x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q3257) Solve 28x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3258) Solve 28x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3259) Solve 8x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q3260) Solve 15x^2+41x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q3261) Solve 17x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q3262) Solve 44x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.25

Q3263) Solve 42x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.67

Q3264) Solve 23x^2+42x+19=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q3265) Solve 10x^2+35x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q3266) Solve 42x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q3267) Solve 8x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q3268) Solve 12x^2+44x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.17

Q3269) Solve 2x^2+19x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-7

Q3270) Solve 28x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q3271) Solve 44x^2+49x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q3272) Solve 2x^2+25x+42=0
Ans: x=-2 or x=-10.5

Q3273) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q3274) Solve 6x^2+35x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-5

Q3275) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q3276) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3277) Solve 48x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.44

Q3278) Solve 20x^2+45x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q3279) Solve 30x^2+31x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3280) Solve 6x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q3281) Solve x^2+30x+29=0
Ans: x=-1 or x=-29

Q3282) Solve 8x^2+36x+28=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q3283) Solve 3x^2+12x+12=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q3284) Solve 12x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q3285) Solve 2x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q3286) Solve 9x^2+41x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.56

Q3287) Solve 7x^2+34x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.86

Q3288) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q3289) Solve 3x^2+25x+22=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q3290) Solve 4x^2+13x+9=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q3291) Solve 23x^2+47x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q3292) Solve 20x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q3293) Solve 32x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3294) Solve 10x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q3295) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q3296) Solve 8x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q3297) Solve 16x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q3298) Solve 3x^2+49x+46=0
Ans: x=-1 or x=-15.33

Q3299) Solve 9x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.11 or x=-3

Q3300) Solve 18x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q3301) Solve 9x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q3302) Solve 44x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.64

Q3303) Solve 6x^2+13x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q3304) Solve 11x^2+31x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q3305) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q3306) Solve 7x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q3307) Solve 45x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.4

Q3308) Solve x^2+20x+19=0
Ans: x=-1 or x=-19

Q3309) Solve 11x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-3

Q3310) Solve x^2+18x+32=0
Ans: x=-2 or x=-16

Q3311) Solve 17x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q3312) Solve 10x^2+38x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q3313) Solve 2x^2+17x+26=0
Ans: x=-2 or x=-6.5

Q3314) Solve 18x^2+42x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q3315) Solve 15x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q3316) Solve x^2+48x+47=0
Ans: x=-1 or x=-47

Q3317) Solve 30x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q3318) Solve 22x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-1.5

Q3319) Solve 2x^2+29x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-13

Q3320) Solve 28x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.29

Q3321) Solve 8x^2+30x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q3322) Solve 5x^2+35x+50=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q3323) Solve 26x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3324) Solve 8x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-4.5

Q3325) Solve 24x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q3326) Solve 6x^2+26x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q3327) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q3328) Solve 10x^2+35x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q3329) Solve 4x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q3330) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q3331) Solve 15x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q3332) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3333) Solve 38x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q3334) Solve 48x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.33

Q3335) Solve 12x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q3336) Solve 24x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q3337) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q3338) Solve 44x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q3339) Solve 25x^2+44x+19=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q3340) Solve 22x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.09

Q3341) Solve 43x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3342) Solve 18x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q3343) Solve 21x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q3344) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q3345) Solve 18x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.78

Q3346) Solve 36x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.78

Q3347) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q3348) Solve 8x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.87 or x=-3

Q3349) Solve 4x^2+39x+35=0
Ans: x=-1 or x=-8.75

Q3350) Solve 10x^2+41x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-2.5

Q3351) Solve 7x^2+24x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q3352) Solve 4x^2+14x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q3353) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q3354) Solve x^2+14x+33=0
Ans: x=-3 or x=-11

Q3355) Solve 29x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q3356) Solve 3x^2+24x+36=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q3357) Solve 12x^2+43x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.33

Q3358) Solve 8x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3359) Solve 9x^2+44x+32=0
Ans: x=-0.89 or x=-4

Q3360) Solve 3x^2+11x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q3361) Solve 48x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q3362) Solve 26x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q3363) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q3364) Solve 22x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1.5

Q3365) Solve 45x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.53

Q3366) Solve 15x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.67

Q3367) Solve 2x^2+13x+11=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q3368) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q3369) Solve 9x^2+19x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q3370) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q3371) Solve 15x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q3372) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q3373) Solve 7x^2+20x+12=0
Ans: x=-0.86 or x=-2

Q3374) Solve 6x^2+48x+42=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q3375) Solve 39x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.67

Q3376) Solve 8x^2+44x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q3377) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q3378) Solve 27x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.89

Q3379) Solve 43x^2+44x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q3380) Solve 16x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q3381) Solve 4x^2+28x+45=0
Ans: x=-2.5 or x=-4.5

Q3382) Solve 11x^2+42x+27=0
Ans: x=-0.82 or x=-3

Q3383) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q3384) Solve 35x^2+36x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3385) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q3386) Solve 10x^2+38x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q3387) Solve 6x^2+36x+30=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q3388) Solve 36x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3389) Solve 12x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3390) Solve 35x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.6

Q3391) Solve 14x^2+40x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q3392) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q3393) Solve 26x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q3394) Solve 26x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q3395) Solve 5x^2+18x+16=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q3396) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q3397) Solve 10x^2+27x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.7

Q3398) Solve 20x^2+21x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3399) Solve 24x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1.5

Q3400) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q3401) Solve 13x^2+43x+34=0
Ans: x=-1.31 or x=-2

Q3402) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q3403) Solve 12x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.75

Q3404) Solve 48x^2+30x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q3405) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q3406) Solve 12x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-3

Q3407) Solve 8x^2+33x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.12

Q3408) Solve 12x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.75

Q3409) Solve 10x^2+44x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q3410) Solve 3x^2+17x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q3411) Solve 12x^2+40x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q3412) Solve 12x^2+27x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q3413) Solve 28x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q3414) Solve 45x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.33

Q3415) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q3416) Solve 45x^2+47x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q3417) Solve 11x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-2

Q3418) Solve 8x^2+46x+38=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q3419) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q3420) Solve 21x^2+50x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.38

Q3421) Solve x^2+17x+16=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q3422) Solve 8x^2+39x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.87

Q3423) Solve 19x^2+39x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q3424) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q3425) Solve 6x^2+35x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.33

Q3426) Solve x^2+9x+18=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q3427) Solve 2x^2+20x+32=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q3428) Solve 3x^2+19x+26=0
Ans: x=-2 or x=-4.33

Q3429) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q3430) Solve 4x^2+42x+38=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q3431) Solve 35x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.4

Q3432) Solve 15x^2+41x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q3433) Solve 5x^2+35x+30=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q3434) Solve 10x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q3435) Solve 48x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.67

Q3436) Solve 9x^2+27x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.33

Q3437) Solve 8x^2+42x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.75

Q3438) Solve 36x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.75

Q3439) Solve 30x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.1

Q3440) Solve 16x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.87

Q3441) Solve 12x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q3442) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q3443) Solve 5x^2+26x+32=0
Ans: x=-2 or x=-3.2

Q3444) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q3445) Solve 39x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q3446) Solve 24x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q3447) Solve 30x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q3448) Solve 9x^2+40x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2.44

Q3449) Solve 4x^2+27x+45=0
Ans: x=-3 or x=-3.75

Q3450) Solve 4x^2+19x+21=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q3451) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q3452) Solve 26x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.5

Q3453) Solve 49x^2+50x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q3454) Solve 14x^2+28x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3455) Solve 12x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3456) Solve 6x^2+35x+49=0
Ans: x=-2.33 or x=-3.5

Q3457) Solve 16x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-2.5

Q3458) Solve 5x^2+41x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-7

Q3459) Solve 3x^2+28x+44=0
Ans: x=-2 or x=-7.33

Q3460) Solve 9x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.44 or x=-5

Q3461) Solve 10x^2+33x+26=0
Ans: x=-1.3 or x=-2

Q3462) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q3463) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q3464) Solve 48x^2+36x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q3465) Solve 25x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3466) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q3467) Solve 15x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q3468) Solve 13x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q3469) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q3470) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q3471) Solve 9x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q3472) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q3473) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q3474) Solve 6x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-6

Q3475) Solve 28x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q3476) Solve 27x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q3477) Solve 39x^2+40x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3478) Solve 9x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q3479) Solve 18x^2+31x+13=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q3480) Solve 28x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.43

Q3481) Solve 6x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.67

Q3482) Solve 17x^2+33x+16=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q3483) Solve 7x^2+24x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q3484) Solve 9x^2+28x+20=0
Ans: x=-1.11 or x=-2

Q3485) Solve 6x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q3486) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q3487) Solve 20x^2+43x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.15

Q3488) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q3489) Solve 17x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q3490) Solve 22x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.95 or x=-1

Q3491) Solve 16x^2+42x+27=0
Ans: x=-1.12 or x=-1.5

Q3492) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q3493) Solve 18x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.11

Q3494) Solve 48x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.37

Q3495) Solve 39x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.77

Q3496) Solve 6x^2+35x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.33

Q3497) Solve 16x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q3498) Solve 34x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q3499) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3500) Solve 29x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q3501) Solve 39x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.38

Q3502) Solve 3x^2+9x+6=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q3503) Solve 7x^2+15x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q3504) Solve 30x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.7

Q3505) Solve 14x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-2

Q3506) Solve 36x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.72

Q3507) Solve 34x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q3508) Solve 5x^2+34x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4.8

Q3509) Solve 18x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q3510) Solve 39x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q3511) Solve 3x^2+29x+46=0
Ans: x=-2 or x=-7.67

Q3512) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q3513) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q3514) Solve 44x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q3515) Solve 14x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q3516) Solve 3x^2+50x+32=0
Ans: x=-0.67 or x=-16

Q3517) Solve 7x^2+34x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.86

Q3518) Solve 7x^2+29x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.14

Q3519) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q3520) Solve 25x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.6

Q3521) Solve 10x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q3522) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q3523) Solve 30x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q3524) Solve 15x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.33

Q3525) Solve 3x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q3526) Solve 11x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q3527) Solve 3x^2+4x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q3528) Solve 32x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3529) Solve 3x^2+23x+42=0
Ans: x=-3 or x=-4.67

Q3530) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q3531) Solve 9x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-5

Q3532) Solve 16x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q3533) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q3534) Solve 40x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q3535) Solve 12x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.67

Q3536) Solve x^2+8x+15=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q3537) Solve 25x^2+34x+9=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q3538) Solve 16x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.37

Q3539) Solve 13x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q3540) Solve 2x^2+30x+28=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q3541) Solve 2x^2+20x+42=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q3542) Solve 44x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q3543) Solve 14x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3544) Solve 15x^2+37x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q3545) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q3546) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q3547) Solve 8x^2+37x+39=0
Ans: x=-1.62 or x=-3

Q3548) Solve 30x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q3549) Solve 35x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.8

Q3550) Solve 6x^2+31x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.67

Q3551) Solve 32x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q3552) Solve 12x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.75

Q3553) Solve 2x^2+19x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-7

Q3554) Solve 42x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.57

Q3555) Solve 9x^2+18x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3556) Solve 36x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.72

Q3557) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q3558) Solve 35x^2+42x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q3559) Solve 14x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-2

Q3560) Solve 15x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q3561) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q3562) Solve 15x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.4

Q3563) Solve 27x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.67

Q3564) Solve 3x^2+13x+14=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q3565) Solve 16x^2+49x+34=0
Ans: x=-1.06 or x=-2

Q3566) Solve 3x^2+16x+21=0
Ans: x=-2.33 or x=-3

Q3567) Solve 5x^2+36x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-6

Q3568) Solve 48x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.33

Q3569) Solve 8x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.75 or x=-5.5

Q3570) Solve 20x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q3571) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q3572) Solve x^2+38x+37=0
Ans: x=-1 or x=-37

Q3573) Solve 16x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.75

Q3574) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q3575) Solve 24x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3576) Solve 11x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q3577) Solve 40x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q3578) Solve 14x^2+41x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.93

Q3579) Solve 13x^2+34x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q3580) Solve 3x^2+28x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-8

Q3581) Solve 37x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q3582) Solve 2x^2+33x+31=0
Ans: x=-1 or x=-15.5

Q3583) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q3584) Solve 33x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q3585) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q3586) Solve 18x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.5

Q3587) Solve 10x^2+48x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-4

Q3588) Solve 3x^2+17x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q3589) Solve 27x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.67

Q3590) Solve x^2+14x+33=0
Ans: x=-3 or x=-11

Q3591) Solve 18x^2+49x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-1.5

Q3592) Solve 37x^2+38x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3593) Solve 15x^2+50x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q3594) Solve 20x^2+50x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3595) Solve 4x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q3596) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q3597) Solve 36x^2+20x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q3598) Solve 30x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q3599) Solve 8x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-4

Q3600) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q3601) Solve 16x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q3602) Solve 14x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q3603) Solve 10x^2+31x+22=0
Ans: x=-1.1 or x=-2

Q3604) Solve 12x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q3605) Solve 41x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3606) Solve 34x^2+36x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q3607) Solve 8x^2+21x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q3608) Solve 14x^2+39x+27=0
Ans: x=-1.29 or x=-1.5

Q3609) Solve 16x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q3610) Solve 2x^2+15x+13=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q3611) Solve 8x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.62 or x=-5

Q3612) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q3613) Solve 46x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.5

Q3614) Solve 3x^2+24x+36=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q3615) Solve 39x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.67

Q3616) Solve 9x^2+32x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.56

Q3617) Solve 39x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q3618) Solve 22x^2+43x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.45

Q3619) Solve 10x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.8

Q3620) Solve 8x^2+35x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.37

Q3621) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q3622) Solve 18x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.61 or x=-2

Q3623) Solve 24x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3624) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q3625) Solve 2x^2+43x+41=0
Ans: x=-1 or x=-20.5

Q3626) Solve 36x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-0.67

Q3627) Solve 50x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.6

Q3628) Solve 48x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.37

Q3629) Solve 24x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3630) Solve 2x^2+19x+45=0
Ans: x=-4.5 or x=-5

Q3631) Solve 24x^2+35x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.33

Q3632) Solve 10x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.2

Q3633) Solve 12x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q3634) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q3635) Solve 9x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q3636) Solve 10x^2+47x+28=0
Ans: x=-0.7 or x=-4

Q3637) Solve 14x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-2.5

Q3638) Solve 17x^2+45x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.65

Q3639) Solve 38x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q3640) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q3641) Solve 3x^2+50x+47=0
Ans: x=-1 or x=-15.67

Q3642) Solve 8x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q3643) Solve 10x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-3

Q3644) Solve 15x^2+39x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q3645) Solve 20x^2+41x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q3646) Solve 15x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q3647) Solve 26x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.31 or x=-1.5

Q3648) Solve 3x^2+19x+16=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q3649) Solve 11x^2+45x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.09

Q3650) Solve 33x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.33

Q3651) Solve 24x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q3652) Solve 21x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-1.67

Q3653) Solve 20x^2+22x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q3654) Solve 15x^2+45x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q3655) Solve 22x^2+50x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q3656) Solve 14x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-3

Q3657) Solve 30x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.33

Q3658) Solve 18x^2+34x+16=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q3659) Solve 9x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.33

Q3660) Solve 19x^2+41x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.16

Q3661) Solve 37x^2+38x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3662) Solve 12x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q3663) Solve 15x^2+50x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q3664) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q3665) Solve 7x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3666) Solve 8x^2+21x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q3667) Solve 18x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q3668) Solve 8x^2+24x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q3669) Solve 40x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.8

Q3670) Solve 13x^2+22x+9=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q3671) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q3672) Solve 2x^2+21x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-8

Q3673) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3674) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q3675) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q3676) Solve 13x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q3677) Solve 2x^2+18x+40=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q3678) Solve 16x^2+44x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q3679) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q3680) Solve 24x^2+50x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.75

Q3681) Solve 20x^2+34x+14=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q3682) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q3683) Solve 3x^2+23x+20=0
Ans: x=-1 or x=-6.67

Q3684) Solve 42x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q3685) Solve 42x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q3686) Solve 13x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q3687) Solve 44x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.75

Q3688) Solve 10x^2+39x+38=0
Ans: x=-1.9 or x=-2

Q3689) Solve 30x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q3690) Solve x^2+14x+48=0
Ans: x=-6 or x=-8

Q3691) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q3692) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q3693) Solve 35x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.6

Q3694) Solve 26x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q3695) Solve 18x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q3696) Solve 39x^2+46x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q3697) Solve 18x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.83

Q3698) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q3699) Solve 7x^2+38x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3.43

Q3700) Solve 6x^2+5x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q3701) Solve 9x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-4

Q3702) Solve 29x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3703) Solve 2x^2+20x+42=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q3704) Solve 50x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.8

Q3705) Solve 8x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q3706) Solve 34x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q3707) Solve 6x^2+34x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q3708) Solve 23x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q3709) Solve 11x^2+30x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q3710) Solve 6x^2+19x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q3711) Solve 24x^2+26x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q3712) Solve 3x^2+8x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q3713) Solve 12x^2+47x+33=0
Ans: x=-0.92 or x=-3

Q3714) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q3715) Solve 9x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-5

Q3716) Solve 14x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-2.5

Q3717) Solve 22x^2+44x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3718) Solve 14x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q3719) Solve 8x^2+37x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.62

Q3720) Solve 5x^2+31x+44=0
Ans: x=-2.2 or x=-4

Q3721) Solve 32x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.5

Q3722) Solve 9x^2+33x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q3723) Solve 5x^2+33x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-5

Q3724) Solve 18x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-1.5

Q3725) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q3726) Solve 9x^2+24x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q3727) Solve 42x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.71

Q3728) Solve 2x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q3729) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q3730) Solve 10x^2+33x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.3

Q3731) Solve 32x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.75

Q3732) Solve 5x^2+42x+49=0
Ans: x=-1.4 or x=-7

Q3733) Solve 6x^2+24x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q3734) Solve 2x^2+5x+3=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q3735) Solve 8x^2+20x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q3736) Solve 32x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.5

Q3737) Solve 28x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q3738) Solve 4x^2+22x+28=0
Ans: x=-2 or x=-3.5

Q3739) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3740) Solve 39x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3741) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q3742) Solve 16x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3743) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3744) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q3745) Solve 3x^2+35x+32=0
Ans: x=-1 or x=-10.67

Q3746) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q3747) Solve 30x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q3748) Solve 20x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q3749) Solve 2x^2+15x+27=0
Ans: x=-3 or x=-4.5

Q3750) Solve 30x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-1.33

Q3751) Solve 15x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q3752) Solve 45x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q3753) Solve 3x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q3754) Solve 7x^2+22x+15=0
Ans: x=-1 or x=-2.14

Q3755) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q3756) Solve 50x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.6

Q3757) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q3758) Solve 15x^2+34x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q3759) Solve 16x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q3760) Solve 13x^2+44x+36=0
Ans: x=-1.38 or x=-2

Q3761) Solve 11x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.91 or x=-3

Q3762) Solve 20x^2+40x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3763) Solve 2x^2+17x+33=0
Ans: x=-3 or x=-5.5

Q3764) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q3765) Solve 44x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q3766) Solve 5x^2+18x+13=0
Ans: x=-1 or x=-2.6

Q3767) Solve 30x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.2

Q3768) Solve 23x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q3769) Solve 20x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.2

Q3770) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q3771) Solve 9x^2+40x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.44

Q3772) Solve 10x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q3773) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q3774) Solve 2x^2+34x+32=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q3775) Solve 12x^2+18x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3776) Solve 8x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.75 or x=-5.5

Q3777) Solve 49x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.43

Q3778) Solve 30x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q3779) Solve 12x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q3780) Solve 9x^2+49x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4.44

Q3781) Solve 6x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-5

Q3782) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q3783) Solve 26x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q3784) Solve 8x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q3785) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q3786) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q3787) Solve 8x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q3788) Solve 42x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q3789) Solve 16x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q3790) Solve 3x^2+31x+50=0
Ans: x=-2 or x=-8.33

Q3791) Solve 42x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q3792) Solve 9x^2+38x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-3

Q3793) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q3794) Solve 15x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.67

Q3795) Solve 18x^2+45x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.33

Q3796) Solve 5x^2+36x+31=0
Ans: x=-1 or x=-6.2

Q3797) Solve 40x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q3798) Solve 24x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.5

Q3799) Solve x^2+24x+44=0
Ans: x=-2 or x=-22

Q3800) Solve 33x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-0.67

Q3801) Solve 28x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q3802) Solve 8x^2+37x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.62

Q3803) Solve 15x^2+35x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q3804) Solve 15x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-3

Q3805) Solve 8x^2+27x+22=0
Ans: x=-1.37 or x=-2

Q3806) Solve 9x^2+29x+22=0
Ans: x=-1.22 or x=-2

Q3807) Solve 10x^2+47x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.7

Q3808) Solve 12x^2+34x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.83

Q3809) Solve 35x^2+36x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3810) Solve 2x^2+16x+32=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q3811) Solve 5x^2+21x+18=0
Ans: x=-1.2 or x=-3

Q3812) Solve 3x^2+27x+24=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q3813) Solve 18x^2+43x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.39

Q3814) Solve 44x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.75

Q3815) Solve 40x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.5

Q3816) Solve 41x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q3817) Solve 24x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3818) Solve 42x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q3819) Solve 15x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.6

Q3820) Solve 4x^2+16x+12=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q3821) Solve 12x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q3822) Solve 10x^2+27x+18=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.5

Q3823) Solve 2x^2+20x+32=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q3824) Solve 28x^2+28x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q3825) Solve 6x^2+20x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q3826) Solve 30x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-1.33

Q3827) Solve x^2+14x+45=0
Ans: x=-5 or x=-9

Q3828) Solve 14x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q3829) Solve 32x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.5

Q3830) Solve 3x^2+19x+30=0
Ans: x=-3 or x=-3.33

Q3831) Solve 32x^2+34x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q3832) Solve 22x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q3833) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q3834) Solve 3x^2+35x+32=0
Ans: x=-1 or x=-10.67

Q3835) Solve 21x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.14

Q3836) Solve 6x^2+30x+36=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q3837) Solve 21x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3838) Solve 3x^2+22x+35=0
Ans: x=-2.33 or x=-5

Q3839) Solve 7x^2+32x+33=0
Ans: x=-1.57 or x=-3

Q3840) Solve 24x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1.33

Q3841) Solve 34x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.5

Q3842) Solve 4x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q3843) Solve 14x^2+47x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.86

Q3844) Solve 22x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q3845) Solve 45x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.89

Q3846) Solve 30x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q3847) Solve 26x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.38

Q3848) Solve 2x^2+20x+42=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q3849) Solve 21x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.43

Q3850) Solve 37x^2+39x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3851) Solve 9x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-3

Q3852) Solve 24x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.67

Q3853) Solve 7x^2+17x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q3854) Solve 34x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q3855) Solve 20x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.7

Q3856) Solve 30x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.83

Q3857) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q3858) Solve 7x^2+44x+45=0
Ans: x=-1.29 or x=-5

Q3859) Solve 35x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q3860) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q3861) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q3862) Solve 28x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q3863) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q3864) Solve 5x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.8 or x=-9

Q3865) Solve 14x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-2

Q3866) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q3867) Solve 28x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q3868) Solve 5x^2+31x+44=0
Ans: x=-2.2 or x=-4

Q3869) Solve 2x^2+27x+46=0
Ans: x=-2 or x=-11.5

Q3870) Solve 9x^2+24x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q3871) Solve 14x^2+30x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q3872) Solve 18x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.5

Q3873) Solve 7x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q3874) Solve 12x^2+50x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.17

Q3875) Solve 4x^2+22x+28=0
Ans: x=-2 or x=-3.5

Q3876) Solve 24x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3877) Solve 16x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-1.5

Q3878) Solve 45x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q3879) Solve 36x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.25

Q3880) Solve 8x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q3881) Solve 10x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q3882) Solve 6x^2+15x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3883) Solve 20x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-2

Q3884) Solve 2x^2+28x+48=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q3885) Solve 22x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.18

Q3886) Solve 4x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-6

Q3887) Solve 35x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.4

Q3888) Solve 2x^2+28x+26=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q3889) Solve 16x^2+38x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q3890) Solve 12x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q3891) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q3892) Solve 8x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q3893) Solve 4x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q3894) Solve 40x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.75

Q3895) Solve 35x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.8

Q3896) Solve 15x^2+34x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.6

Q3897) Solve 8x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-4.5

Q3898) Solve 5x^2+44x+39=0
Ans: x=-1 or x=-7.8

Q3899) Solve 24x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q3900) Solve 9x^2+31x+26=0
Ans: x=-1.44 or x=-2

Q3901) Solve 17x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q3902) Solve x^2+13x+42=0
Ans: x=-6 or x=-7

Q3903) Solve 30x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q3904) Solve 18x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.83

Q3905) Solve 18x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q3906) Solve 44x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q3907) Solve 16x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3908) Solve 45x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.8

Q3909) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q3910) Solve x^2+25x+46=0
Ans: x=-2 or x=-23

Q3911) Solve 4x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-8.5

Q3912) Solve 6x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q3913) Solve 37x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q3914) Solve 14x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.14

Q3915) Solve 39x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.67

Q3916) Solve 11x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-3

Q3917) Solve 28x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.5

Q3918) Solve 10x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-2

Q3919) Solve 30x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q3920) Solve 16x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q3921) Solve 28x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-0.75

Q3922) Solve 19x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q3923) Solve 40x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q3924) Solve x^2+9x+8=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q3925) Solve 3x^2+35x+32=0
Ans: x=-1 or x=-10.67

Q3926) Solve 24x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q3927) Solve 7x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q3928) Solve 45x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q3929) Solve 33x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.73

Q3930) Solve 16x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-1.5

Q3931) Solve 4x^2+25x+21=0
Ans: x=-1 or x=-5.25

Q3932) Solve 6x^2+35x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.83

Q3933) Solve 8x^2+16x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3934) Solve 38x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q3935) Solve 4x^2+11x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q3936) Solve 16x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.81 or x=-2

Q3937) Solve 14x^2+39x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-2

Q3938) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q3939) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q3940) Solve 12x^2+43x+38=0
Ans: x=-1.58 or x=-2

Q3941) Solve 24x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q3942) Solve 26x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q3943) Solve 4x^2+27x+44=0
Ans: x=-2.75 or x=-4

Q3944) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q3945) Solve 6x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q3946) Solve 12x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.75

Q3947) Solve 2x^2+16x+32=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q3948) Solve 11x^2+50x+39=0
Ans: x=-1 or x=-3.55

Q3949) Solve 12x^2+50x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.17

Q3950) Solve 18x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.22

Q3951) Solve 28x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q3952) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3953) Solve 11x^2+30x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q3954) Solve 42x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q3955) Solve 5x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q3956) Solve 16x^2+48x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.75

Q3957) Solve 22x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.27

Q3958) Solve 31x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q3959) Solve 2x^2+8x+8=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q3960) Solve 4x^2+24x+36=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q3961) Solve 20x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-1.5

Q3962) Solve 22x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q3963) Solve 46x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q3964) Solve 12x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3965) Solve 21x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q3966) Solve 27x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q3967) Solve 13x^2+39x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q3968) Solve 21x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.14

Q3969) Solve x^2+33x+32=0
Ans: x=-1 or x=-32

Q3970) Solve 50x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.6

Q3971) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q3972) Solve 42x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.67

Q3973) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q3974) Solve 14x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3975) Solve 10x^2+41x+33=0
Ans: x=-1.1 or x=-3

Q3976) Solve 2x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q3977) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q3978) Solve 4x^2+16x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q3979) Solve 17x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q3980) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q3981) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q3982) Solve 4x^2+21x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-4

Q3983) Solve 36x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q3984) Solve 38x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q3985) Solve 9x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.33

Q3986) Solve 6x^2+15x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3987) Solve 27x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q3988) Solve 18x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.61 or x=-2

Q3989) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q3990) Solve 6x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q3991) Solve 28x^2+26x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q3992) Solve 30x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.4

Q3993) Solve 12x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.75

Q3994) Solve 18x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.67

Q3995) Solve 8x^2+26x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q3996) Solve 44x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.75

Q3997) Solve 18x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q3998) Solve 2x^2+22x+36=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q3999) Solve 40x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.7

Q4000) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q4001) Solve 21x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.71

Q4002) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q4003) Solve 44x^2+49x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q4004) Solve 39x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q4005) Solve x^2+12x+35=0
Ans: x=-5 or x=-7

Q4006) Solve 5x^2+12x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q4007) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4008) Solve 17x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q4009) Solve 5x^2+18x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-3

Q4010) Solve 15x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.4

Q4011) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q4012) Solve 26x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q4013) Solve 28x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q4014) Solve 14x^2+39x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-2

Q4015) Solve 12x^2+40x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q4016) Solve 27x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.67

Q4017) Solve 6x^2+12x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4018) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q4019) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q4020) Solve 3x^2+35x+32=0
Ans: x=-1 or x=-10.67

Q4021) Solve 10x^2+43x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3.3

Q4022) Solve 5x^2+18x+16=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q4023) Solve 8x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q4024) Solve 35x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.29

Q4025) Solve 10x^2+37x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.2

Q4026) Solve 7x^2+25x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.57

Q4027) Solve 5x^2+22x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q4028) Solve 45x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.4

Q4029) Solve 10x^2+42x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q4030) Solve 48x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.67

Q4031) Solve 30x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q4032) Solve 44x^2+50x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q4033) Solve 14x^2+43x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q4034) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q4035) Solve 14x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q4036) Solve x^2+13x+12=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q4037) Solve 19x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q4038) Solve 21x^2+47x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.67

Q4039) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q4040) Solve 5x^2+35x+50=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q4041) Solve 28x^2+29x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q4042) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q4043) Solve 19x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q4044) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q4045) Solve 8x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q4046) Solve x^2+18x+32=0
Ans: x=-2 or x=-16

Q4047) Solve 12x^2+49x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.08

Q4048) Solve 29x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q4049) Solve 3x^2+25x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-7

Q4050) Solve 16x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q4051) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q4052) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q4053) Solve 16x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q4054) Solve 15x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.4

Q4055) Solve 14x^2+44x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.14

Q4056) Solve 4x^2+17x+15=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q4057) Solve 2x^2+45x+43=0
Ans: x=-1 or x=-21.5

Q4058) Solve 36x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.42

Q4059) Solve 6x^2+32x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q4060) Solve 3x^2+12x+12=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q4061) Solve 3x^2+22x+39=0
Ans: x=-3 or x=-4.33

Q4062) Solve 31x^2+32x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4063) Solve 2x^2+38x+36=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q4064) Solve 43x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q4065) Solve 32x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q4066) Solve 20x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q4067) Solve 10x^2+24x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q4068) Solve 8x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q4069) Solve 24x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.12

Q4070) Solve 25x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q4071) Solve 23x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4072) Solve x^2+20x+36=0
Ans: x=-2 or x=-18

Q4073) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q4074) Solve 3x^2+18x+15=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q4075) Solve 10x^2+42x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q4076) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q4077) Solve x^2+46x+45=0
Ans: x=-1 or x=-45

Q4078) Solve 8x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-4

Q4079) Solve 4x^2+8x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4080) Solve 7x^2+36x+44=0
Ans: x=-2 or x=-3.14

Q4081) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4082) Solve 39x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q4083) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q4084) Solve 26x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q4085) Solve 30x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q4086) Solve 39x^2+46x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q4087) Solve 6x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4088) Solve 15x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.67

Q4089) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q4090) Solve 9x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.44 or x=-5

Q4091) Solve 2x^2+31x+29=0
Ans: x=-1 or x=-14.5

Q4092) Solve 4x^2+46x+42=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q4093) Solve x^2+11x+18=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q4094) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q4095) Solve 3x^2+26x+48=0
Ans: x=-2.67 or x=-6

Q4096) Solve 27x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.44

Q4097) Solve 15x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q4098) Solve 4x^2+30x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q4099) Solve 17x^2+46x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.71

Q4100) Solve 6x^2+31x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.17

Q4101) Solve 50x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q4102) Solve 11x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4103) Solve 16x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q4104) Solve 24x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.83

Q4105) Solve 12x^2+48x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4106) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q4107) Solve 42x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q4108) Solve 48x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q4109) Solve 5x^2+44x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-8

Q4110) Solve 40x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.37

Q4111) Solve 3x^2+36x+33=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q4112) Solve 4x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-6

Q4113) Solve 4x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q4114) Solve 45x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.44

Q4115) Solve 7x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-5

Q4116) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q4117) Solve 9x^2+33x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q4118) Solve 28x^2+49x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q4119) Solve 26x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q4120) Solve 14x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q4121) Solve 28x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q4122) Solve 25x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.6

Q4123) Solve 7x^2+41x+34=0
Ans: x=-1 or x=-4.86

Q4124) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q4125) Solve 44x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q4126) Solve 4x^2+39x+35=0
Ans: x=-1 or x=-8.75

Q4127) Solve 38x^2+40x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q4128) Solve x^2+15x+50=0
Ans: x=-5 or x=-10

Q4129) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q4130) Solve 8x^2+31x+30=0
Ans: x=-1.87 or x=-2

Q4131) Solve 15x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q4132) Solve 12x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q4133) Solve 28x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.75

Q4134) Solve 12x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-2.5

Q4135) Solve 13x^2+41x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.15

Q4136) Solve 3x^2+11x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q4137) Solve 10x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-4

Q4138) Solve 6x^2+29x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.83

Q4139) Solve 25x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.8

Q4140) Solve 20x^2+42x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q4141) Solve 16x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.75

Q4142) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q4143) Solve 10x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q4144) Solve 4x^2+44x+40=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q4145) Solve 30x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q4146) Solve 48x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q4147) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q4148) Solve 24x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q4149) Solve 24x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q4150) Solve 44x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.73

Q4151) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q4152) Solve 4x^2+14x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q4153) Solve 24x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q4154) Solve x^2+15x+50=0
Ans: x=-5 or x=-10

Q4155) Solve 4x^2+12x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q4156) Solve 38x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q4157) Solve 12x^2+46x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q4158) Solve 44x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q4159) Solve 20x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q4160) Solve 13x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.77 or x=-3

Q4161) Solve 2x^2+39x+37=0
Ans: x=-1 or x=-18.5

Q4162) Solve 10x^2+33x+26=0
Ans: x=-1.3 or x=-2

Q4163) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q4164) Solve 30x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q4165) Solve 5x^2+36x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-6

Q4166) Solve 5x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q4167) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q4168) Solve 7x^2+37x+30=0
Ans: x=-1 or x=-4.29

Q4169) Solve 7x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q4170) Solve 48x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q4171) Solve 18x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.22

Q4172) Solve 9x^2+31x+26=0
Ans: x=-1.44 or x=-2

Q4173) Solve 40x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q4174) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q4175) Solve 7x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-3

Q4176) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q4177) Solve 40x^2+46x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.9

Q4178) Solve 20x^2+42x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q4179) Solve 2x^2+39x+37=0
Ans: x=-1 or x=-18.5

Q4180) Solve 21x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.33

Q4181) Solve 33x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q4182) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q4183) Solve 7x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.14 or x=-6

Q4184) Solve x^2+42x+41=0
Ans: x=-1 or x=-41

Q4185) Solve 16x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q4186) Solve 21x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q4187) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q4188) Solve 12x^2+46x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q4189) Solve 9x^2+30x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.67

Q4190) Solve 14x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q4191) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q4192) Solve 18x^2+41x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.28

Q4193) Solve 28x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q4194) Solve 36x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q4195) Solve 4x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-6

Q4196) Solve 46x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q4197) Solve 30x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.9

Q4198) Solve 5x^2+31x+44=0
Ans: x=-2.2 or x=-4

Q4199) Solve 9x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.67

Q4200) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4201) Solve 44x^2+44x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q4202) Solve 15x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.33

Q4203) Solve 12x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.75

Q4204) Solve 6x^2+17x+10=0
Ans: x=-0.83 or x=-2

Q4205) Solve 9x^2+38x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-3

Q4206) Solve 20x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.9

Q4207) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4208) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q4209) Solve 14x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-2.5

Q4210) Solve 9x^2+30x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q4211) Solve 18x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.78

Q4212) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q4213) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q4214) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q4215) Solve 30x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q4216) Solve 6x^2+40x+34=0
Ans: x=-1 or x=-5.67

Q4217) Solve 3x^2+24x+45=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q4218) Solve 39x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q4219) Solve 40x^2+42x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q4220) Solve 24x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q4221) Solve 22x^2+45x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q4222) Solve 2x^2+15x+27=0
Ans: x=-3 or x=-4.5

Q4223) Solve 3x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-10

Q4224) Solve 26x^2+43x+17=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q4225) Solve 21x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q4226) Solve 33x^2+36x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4227) Solve 10x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-3

Q4228) Solve 14x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-2

Q4229) Solve 20x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q4230) Solve 20x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.5

Q4231) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q4232) Solve 7x^2+22x+16=0
Ans: x=-1.14 or x=-2

Q4233) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q4234) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q4235) Solve 9x^2+31x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.44

Q4236) Solve 25x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q4237) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q4238) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q4239) Solve 49x^2+50x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4240) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q4241) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q4242) Solve 17x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q4243) Solve 7x^2+29x+24=0
Ans: x=-1.14 or x=-3

Q4244) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4245) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q4246) Solve 22x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q4247) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q4248) Solve 18x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4249) Solve 6x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q4250) Solve 9x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.56 or x=-5

Q4251) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q4252) Solve 18x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q4253) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q4254) Solve 2x^2+25x+42=0
Ans: x=-2 or x=-10.5

Q4255) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q4256) Solve 27x^2+50x+23=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q4257) Solve 38x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.63

Q4258) Solve 9x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-4

Q4259) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q4260) Solve 23x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4261) Solve 12x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q4262) Solve x^2+38x+37=0
Ans: x=-1 or x=-37

Q4263) Solve 48x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q4264) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q4265) Solve 27x^2+48x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q4266) Solve 32x^2+50x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-1.5

Q4267) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q4268) Solve 13x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q4269) Solve 12x^2+24x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4270) Solve x^2+14x+48=0
Ans: x=-6 or x=-8

Q4271) Solve 3x^2+16x+16=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q4272) Solve 20x^2+44x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q4273) Solve 14x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.5

Q4274) Solve 5x^2+24x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2.8

Q4275) Solve 15x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q4276) Solve 24x^2+24x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q4277) Solve x^2+12x+36=0
Ans: x=-6 or x=-6

Q4278) Solve 11x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q4279) Solve 7x^2+41x+34=0
Ans: x=-1 or x=-4.86

Q4280) Solve 2x^2+24x+22=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q4281) Solve 3x^2+44x+41=0
Ans: x=-1 or x=-13.67

Q4282) Solve 15x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q4283) Solve 4x^2+33x+29=0
Ans: x=-1 or x=-7.25

Q4284) Solve 8x^2+33x+25=0
Ans: x=-1 or x=-3.12

Q4285) Solve 2x^2+10x+12=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q4286) Solve 9x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q4287) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q4288) Solve 15x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q4289) Solve 4x^2+26x+42=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q4290) Solve 32x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q4291) Solve 5x^2+27x+36=0
Ans: x=-2.4 or x=-3

Q4292) Solve 28x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q4293) Solve 8x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-4

Q4294) Solve 26x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4295) Solve 25x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q4296) Solve 15x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.2

Q4297) Solve 16x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q4298) Solve 26x^2+48x+22=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q4299) Solve 34x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q4300) Solve 24x^2+39x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q4301) Solve 32x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q4302) Solve 15x^2+46x+32=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q4303) Solve 28x^2+45x+17=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q4304) Solve 4x^2+39x+35=0
Ans: x=-1 or x=-8.75

Q4305) Solve 31x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q4306) Solve 30x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.17

Q4307) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q4308) Solve 20x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.2

Q4309) Solve 11x^2+41x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.73

Q4310) Solve 14x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q4311) Solve 4x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q4312) Solve 6x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.5

Q4313) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q4314) Solve 6x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q4315) Solve 3x^2+13x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q4316) Solve 16x^2+43x+22=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q4317) Solve x^2+48x+47=0
Ans: x=-1 or x=-47

Q4318) Solve 9x^2+42x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q4319) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q4320) Solve 11x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q4321) Solve 34x^2+36x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q4322) Solve 2x^2+48x+46=0
Ans: x=-1 or x=-23

Q4323) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q4324) Solve 6x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q4325) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q4326) Solve 2x^2+48x+46=0
Ans: x=-1 or x=-23

Q4327) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q4328) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q4329) Solve 41x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q4330) Solve 6x^2+17x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q4331) Solve 10x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q4332) Solve 16x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q4333) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q4334) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q4335) Solve 11x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-3

Q4336) Solve 15x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.33

Q4337) Solve 32x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4338) Solve 36x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-0.75

Q4339) Solve 16x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.75

Q4340) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4341) Solve 21x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q4342) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q4343) Solve 39x^2+43x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q4344) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4345) Solve 22x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q4346) Solve 4x^2+23x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3.75

Q4347) Solve 39x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q4348) Solve 7x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q4349) Solve 5x^2+46x+41=0
Ans: x=-1 or x=-8.2

Q4350) Solve 12x^2+42x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q4351) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q4352) Solve 18x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q4353) Solve 10x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q4354) Solve 5x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q4355) Solve 12x^2+43x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.58

Q4356) Solve 2x^2+15x+28=0
Ans: x=-3.5 or x=-4

Q4357) Solve 20x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.75

Q4358) Solve 45x^2+48x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q4359) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q4360) Solve 35x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4361) Solve 2x^2+12x+18=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q4362) Solve 3x^2+23x+34=0
Ans: x=-2 or x=-5.67

Q4363) Solve 30x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q4364) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q4365) Solve 8x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q4366) Solve 5x^2+30x+25=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q4367) Solve 20x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-1.5

Q4368) Solve 12x^2+50x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q4369) Solve 8x^2+46x+38=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q4370) Solve 23x^2+50x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q4371) Solve 8x^2+26x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q4372) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q4373) Solve 6x^2+41x+35=0
Ans: x=-1 or x=-5.83

Q4374) Solve 41x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q4375) Solve 3x^2+34x+31=0
Ans: x=-1 or x=-10.33

Q4376) Solve 9x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-4

Q4377) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q4378) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q4379) Solve x^2+11x+18=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q4380) Solve 17x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q4381) Solve 3x^2+20x+33=0
Ans: x=-3 or x=-3.67

Q4382) Solve 45x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.44

Q4383) Solve 16x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4384) Solve 28x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q4385) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q4386) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q4387) Solve 9x^2+24x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q4388) Solve 24x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-1.5

Q4389) Solve 10x^2+41x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.1

Q4390) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q4391) Solve 15x^2+30x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4392) Solve 13x^2+27x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q4393) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q4394) Solve 20x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q4395) Solve 4x^2+31x+46=0
Ans: x=-2 or x=-5.75

Q4396) Solve 16x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q4397) Solve 32x^2+33x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4398) Solve 16x^2+42x+27=0
Ans: x=-1.12 or x=-1.5

Q4399) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q4400) Solve x^2+50x+49=0
Ans: x=-1 or x=-49

Q4401) Solve 20x^2+44x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q4402) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q4403) Solve 14x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.86

Q4404) Solve 30x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q4405) Solve 5x^2+46x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-9

Q4406) Solve 13x^2+34x+16=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q4407) Solve 12x^2+14x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4408) Solve 3x^2+14x+11=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q4409) Solve 50x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q4410) Solve 2x^2+14x+12=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q4411) Solve 27x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.89

Q4412) Solve 27x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q4413) Solve 13x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q4414) Solve 15x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-3

Q4415) Solve 33x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q4416) Solve 8x^2+30x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q4417) Solve 28x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.21 or x=-1.5

Q4418) Solve 49x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.57

Q4419) Solve 26x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.5

Q4420) Solve 7x^2+27x+26=0
Ans: x=-1.86 or x=-2

Q4421) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q4422) Solve 16x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q4423) Solve 3x^2+49x+46=0
Ans: x=-1 or x=-15.33

Q4424) Solve 15x^2+31x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.07

Q4425) Solve 14x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q4426) Solve 39x^2+42x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q4427) Solve 6x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.67

Q4428) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q4429) Solve 7x^2+48x+36=0
Ans: x=-0.86 or x=-6

Q4430) Solve 12x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.75

Q4431) Solve 26x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.31

Q4432) Solve 5x^2+19x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2.8

Q4433) Solve 24x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q4434) Solve 15x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q4435) Solve 19x^2+50x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.63

Q4436) Solve 11x^2+49x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.45

Q4437) Solve 6x^2+27x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q4438) Solve 20x^2+50x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q4439) Solve 16x^2+44x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q4440) Solve 5x^2+29x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.8

Q4441) Solve 50x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q4442) Solve 12x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q4443) Solve 19x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q4444) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q4445) Solve 24x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q4446) Solve 4x^2+27x+44=0
Ans: x=-2.75 or x=-4

Q4447) Solve 8x^2+42x+34=0
Ans: x=-1 or x=-4.25

Q4448) Solve 14x^2+28x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4449) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4450) Solve 7x^2+45x+38=0
Ans: x=-1 or x=-5.43

Q4451) Solve 23x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q4452) Solve 6x^2+37x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-5

Q4453) Solve 5x^2+42x+37=0
Ans: x=-1 or x=-7.4

Q4454) Solve 10x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-3.5

Q4455) Solve 15x^2+38x+24=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.33

Q4456) Solve 50x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q4457) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4458) Solve 9x^2+35x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.89

Q4459) Solve 18x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-2.5

Q4460) Solve 40x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q4461) Solve 13x^2+44x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.38

Q4462) Solve 18x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q4463) Solve 20x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.25

Q4464) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q4465) Solve x^2+49x+48=0
Ans: x=-1 or x=-48

Q4466) Solve 11x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-3

Q4467) Solve 23x^2+46x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4468) Solve 15x^2+46x+32=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q4469) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q4470) Solve 11x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.91 or x=-3

Q4471) Solve 6x^2+35x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.33

Q4472) Solve 28x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q4473) Solve 5x^2+33x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-5

Q4474) Solve 8x^2+35x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.37

Q4475) Solve 6x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-4

Q4476) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q4477) Solve 4x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q4478) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q4479) Solve 33x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.33

Q4480) Solve 28x^2+29x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q4481) Solve 10x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-4

Q4482) Solve 13x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q4483) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q4484) Solve 44x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4485) Solve 5x^2+31x+48=0
Ans: x=-3 or x=-3.2

Q4486) Solve x^2+11x+24=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q4487) Solve 14x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q4488) Solve 22x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4489) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q4490) Solve 7x^2+42x+35=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q4491) Solve 49x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.86

Q4492) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q4493) Solve 12x^2+43x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.25

Q4494) Solve 32x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q4495) Solve 5x^2+20x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q4496) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q4497) Solve 17x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q4498) Solve 44x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.75

Q4499) Solve 4x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q4500) Solve 14x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q4501) Solve 18x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.33

Q4502) Solve 12x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q4503) Solve 9x^2+18x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4504) Solve 36x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q4505) Solve 4x^2+31x+46=0
Ans: x=-2 or x=-5.75

Q4506) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q4507) Solve 36x^2+39x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q4508) Solve 13x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q4509) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q4510) Solve 44x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.55

Q4511) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q4512) Solve 26x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q4513) Solve 18x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.22

Q4514) Solve 35x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q4515) Solve 12x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q4516) Solve 33x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.67

Q4517) Solve 35x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.71

Q4518) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q4519) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q4520) Solve 20x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.9

Q4521) Solve 5x^2+25x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q4522) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q4523) Solve 38x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q4524) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q4525) Solve 12x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q4526) Solve 24x^2+50x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.75

Q4527) Solve 41x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q4528) Solve 16x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q4529) Solve 42x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q4530) Solve 7x^2+25x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.57

Q4531) Solve 12x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-2

Q4532) Solve 26x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q4533) Solve 27x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.11

Q4534) Solve 14x^2+48x+40=0
Ans: x=-1.43 or x=-2

Q4535) Solve 6x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-5.5

Q4536) Solve 18x^2+45x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q4537) Solve 24x^2+49x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q4538) Solve 24x^2+41x+17=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q4539) Solve 38x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.74

Q4540) Solve 45x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.47

Q4541) Solve 19x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q4542) Solve 32x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q4543) Solve 24x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.25

Q4544) Solve 15x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q4545) Solve 6x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.33

Q4546) Solve 6x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-5.5

Q4547) Solve 36x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q4548) Solve 2x^2+33x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-15

Q4549) Solve 28x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.21

Q4550) Solve 21x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.43

Q4551) Solve 21x^2+45x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q4552) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4553) Solve x^2+42x+41=0
Ans: x=-1 or x=-41

Q4554) Solve 7x^2+24x+20=0
Ans: x=-1.43 or x=-2

Q4555) Solve 50x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q4556) Solve 15x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q4557) Solve 6x^2+16x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q4558) Solve 8x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.75

Q4559) Solve 4x^2+29x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-5

Q4560) Solve 21x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.71

Q4561) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q4562) Solve 27x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.78

Q4563) Solve 10x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.6

Q4564) Solve 10x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q4565) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q4566) Solve 3x^2+15x+12=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q4567) Solve 6x^2+35x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.33

Q4568) Solve 23x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q4569) Solve 32x^2+34x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.56

Q4570) Solve 42x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q4571) Solve 20x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.9

Q4572) Solve 16x^2+38x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-1.5

Q4573) Solve 44x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q4574) Solve 9x^2+23x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q4575) Solve 4x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-10

Q4576) Solve 33x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.33

Q4577) Solve 4x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q4578) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q4579) Solve 10x^2+41x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.1

Q4580) Solve 5x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-6

Q4581) Solve 2x^2+37x+35=0
Ans: x=-1 or x=-17.5

Q4582) Solve 8x^2+36x+28=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q4583) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q4584) Solve 10x^2+37x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.2

Q4585) Solve 31x^2+32x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4586) Solve 48x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.17

Q4587) Solve 29x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q4588) Solve 36x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q4589) Solve 18x^2+45x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.33

Q4590) Solve 50x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q4591) Solve 16x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q4592) Solve 48x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.67

Q4593) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q4594) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q4595) Solve 14x^2+49x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q4596) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q4597) Solve x^2+12x+27=0
Ans: x=-3 or x=-9

Q4598) Solve 10x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q4599) Solve 12x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q4600) Solve 22x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4601) Solve 15x^2+32x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.13

Q4602) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q4603) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q4604) Solve 2x^2+10x+12=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q4605) Solve 24x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q4606) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q4607) Solve 9x^2+32x+28=0
Ans: x=-1.56 or x=-2

Q4608) Solve 43x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4609) Solve 15x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q4610) Solve 3x^2+34x+31=0
Ans: x=-1 or x=-10.33

Q4611) Solve 6x^2+32x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q4612) Solve 4x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-9

Q4613) Solve 14x^2+45x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.21

Q4614) Solve 38x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q4615) Solve 3x^2+39x+36=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q4616) Solve 5x^2+32x+44=0
Ans: x=-2 or x=-4.4

Q4617) Solve 16x^2+37x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.31

Q4618) Solve 15x^2+49x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q4619) Solve 9x^2+43x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.78

Q4620) Solve 24x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.87

Q4621) Solve 48x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q4622) Solve 2x^2+9x+10=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q4623) Solve 22x^2+49x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.23

Q4624) Solve 3x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q4625) Solve 5x^2+13x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q4626) Solve 3x^2+29x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-9

Q4627) Solve 25x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q4628) Solve 12x^2+47x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.67

Q4629) Solve 16x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.25

Q4630) Solve 30x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q4631) Solve 12x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q4632) Solve 18x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1.5

Q4633) Solve 6x^2+26x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q4634) Solve 2x^2+21x+19=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q4635) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q4636) Solve 9x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q4637) Solve 6x^2+31x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.17

Q4638) Solve 6x^2+29x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.83

Q4639) Solve 19x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q4640) Solve 18x^2+49x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-1.5

Q4641) Solve 6x^2+35x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.83

Q4642) Solve 21x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q4643) Solve 35x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.86

Q4644) Solve 3x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q4645) Solve 36x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q4646) Solve 46x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q4647) Solve 42x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.71

Q4648) Solve 8x^2+46x+38=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q4649) Solve 9x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-5

Q4650) Solve 32x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.06

Q4651) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q4652) Solve 44x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.45

Q4653) Solve 8x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.25

Q4654) Solve 2x^2+27x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-12

Q4655) Solve 24x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.25

Q4656) Solve 50x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q4657) Solve 36x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.56

Q4658) Solve 32x^2+33x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4659) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q4660) Solve 18x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q4661) Solve 4x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q4662) Solve 41x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q4663) Solve 6x^2+35x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.33

Q4664) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q4665) Solve 12x^2+47x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.67

Q4666) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q4667) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q4668) Solve 9x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-5

Q4669) Solve 3x^2+23x+34=0
Ans: x=-2 or x=-5.67

Q4670) Solve 5x^2+32x+44=0
Ans: x=-2 or x=-4.4

Q4671) Solve 3x^2+19x+28=0
Ans: x=-2.33 or x=-4

Q4672) Solve 8x^2+25x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.12

Q4673) Solve x^2+9x+8=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q4674) Solve 9x^2+25x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q4675) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q4676) Solve 2x^2+15x+13=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q4677) Solve 21x^2+33x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q4678) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q4679) Solve 20x^2+46x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.3

Q4680) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q4681) Solve 28x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.29

Q4682) Solve 14x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q4683) Solve 6x^2+37x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-4.5

Q4684) Solve 7x^2+23x+18=0
Ans: x=-1.29 or x=-2

Q4685) Solve 6x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q4686) Solve x^2+12x+27=0
Ans: x=-3 or x=-9

Q4687) Solve 27x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.22

Q4688) Solve 6x^2+28x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q4689) Solve 12x^2+48x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4690) Solve 15x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.4

Q4691) Solve 9x^2+12x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q4692) Solve 22x^2+47x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q4693) Solve 40x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q4694) Solve 7x^2+40x+33=0
Ans: x=-1 or x=-4.71

Q4695) Solve 12x^2+38x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q4696) Solve 39x^2+42x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q4697) Solve 28x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q4698) Solve 9x^2+42x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q4699) Solve 24x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q4700) Solve 50x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.6

Q4701) Solve 24x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q4702) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q4703) Solve 42x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.64

Q4704) Solve 4x^2+27x+44=0
Ans: x=-2.75 or x=-4

Q4705) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q4706) Solve 5x^2+42x+37=0
Ans: x=-1 or x=-7.4

Q4707) Solve 2x^2+19x+42=0
Ans: x=-3.5 or x=-6

Q4708) Solve 50x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q4709) Solve 24x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q4710) Solve 6x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q4711) Solve 12x^2+44x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.17

Q4712) Solve 35x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.4

Q4713) Solve 7x^2+29x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.14

Q4714) Solve 32x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.25

Q4715) Solve 17x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q4716) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q4717) Solve 40x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q4718) Solve 37x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q4719) Solve 42x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.29

Q4720) Solve 18x^2+38x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q4721) Solve 13x^2+46x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.54

Q4722) Solve 46x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q4723) Solve 30x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q4724) Solve 31x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q4725) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q4726) Solve 31x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4727) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q4728) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q4729) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q4730) Solve 44x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q4731) Solve 13x^2+37x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.85

Q4732) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q4733) Solve 49x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.43

Q4734) Solve 10x^2+35x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q4735) Solve 30x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q4736) Solve 10x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-4.5

Q4737) Solve 50x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.6

Q4738) Solve 21x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q4739) Solve 6x^2+29x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.83

Q4740) Solve 25x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q4741) Solve 2x^2+17x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-6

Q4742) Solve 22x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q4743) Solve 38x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q4744) Solve 12x^2+41x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.75

Q4745) Solve 3x^2+48x+45=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q4746) Solve 11x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-4

Q4747) Solve 16x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q4748) Solve 14x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q4749) Solve 18x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q4750) Solve 8x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.5

Q4751) Solve 7x^2+32x+25=0
Ans: x=-1 or x=-3.57

Q4752) Solve 12x^2+26x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q4753) Solve 22x^2+49x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.73

Q4754) Solve 3x^2+45x+42=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q4755) Solve 5x^2+36x+31=0
Ans: x=-1 or x=-6.2

Q4756) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q4757) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q4758) Solve 22x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q4759) Solve 6x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.33

Q4760) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q4761) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q4762) Solve 25x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.4

Q4763) Solve 25x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.8

Q4764) Solve 12x^2+22x+10=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q4765) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q4766) Solve 2x^2+17x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-6

Q4767) Solve x^2+15x+44=0
Ans: x=-4 or x=-11

Q4768) Solve 10x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-3.5

Q4769) Solve 25x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.8

Q4770) Solve 3x^2+28x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-8

Q4771) Solve 5x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-7

Q4772) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q4773) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q4774) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q4775) Solve 30x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-1.5

Q4776) Solve x^2+26x+48=0
Ans: x=-2 or x=-24

Q4777) Solve 2x^2+18x+28=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q4778) Solve x^2+8x+16=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q4779) Solve 18x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.78

Q4780) Solve 8x^2+23x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q4781) Solve 13x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.85 or x=-3

Q4782) Solve 22x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q4783) Solve 3x^2+20x+32=0
Ans: x=-2.67 or x=-4

Q4784) Solve 44x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q4785) Solve 11x^2+32x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.91

Q4786) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q4787) Solve 5x^2+28x+39=0
Ans: x=-2.6 or x=-3

Q4788) Solve 12x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.83

Q4789) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q4790) Solve x^2+9x+18=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q4791) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q4792) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q4793) Solve 7x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q4794) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4795) Solve 8x^2+41x+33=0
Ans: x=-1 or x=-4.12

Q4796) Solve 8x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-4

Q4797) Solve 9x^2+25x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q4798) Solve 27x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q4799) Solve 7x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-6

Q4800) Solve 14x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q4801) Solve 8x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q4802) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q4803) Solve 10x^2+31x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.1

Q4804) Solve 2x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-23

Q4805) Solve 6x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-5.5

Q4806) Solve 21x^2+33x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q4807) Solve 5x^2+27x+34=0
Ans: x=-2 or x=-3.4

Q4808) Solve 9x^2+49x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4.44

Q4809) Solve 29x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q4810) Solve 10x^2+41x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.1

Q4811) Solve 7x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q4812) Solve 6x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q4813) Solve 7x^2+25x+22=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q4814) Solve 3x^2+22x+35=0
Ans: x=-2.33 or x=-5

Q4815) Solve 4x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q4816) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q4817) Solve 14x^2+45x+34=0
Ans: x=-1.21 or x=-2

Q4818) Solve 4x^2+28x+45=0
Ans: x=-2.5 or x=-4.5

Q4819) Solve 8x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q4820) Solve 11x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-2

Q4821) Solve 10x^2+39x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-2.5

Q4822) Solve 3x^2+23x+34=0
Ans: x=-2 or x=-5.67

Q4823) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q4824) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q4825) Solve 3x^2+40x+37=0
Ans: x=-1 or x=-12.33

Q4826) Solve 2x^2+39x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-19

Q4827) Solve 17x^2+50x+32=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q4828) Solve 24x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q4829) Solve 32x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q4830) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q4831) Solve 17x^2+43x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q4832) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q4833) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q4834) Solve 44x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.55

Q4835) Solve 22x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q4836) Solve 10x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q4837) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4838) Solve 3x^2+19x+16=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q4839) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4840) Solve 34x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q4841) Solve 46x^2+48x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q4842) Solve 48x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.33

Q4843) Solve 3x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-8

Q4844) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q4845) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q4846) Solve 36x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q4847) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q4848) Solve 5x^2+45x+40=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q4849) Solve 14x^2+28x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4850) Solve 2x^2+19x+30=0
Ans: x=-2 or x=-7.5

Q4851) Solve 5x^2+32x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-5

Q4852) Solve 50x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q4853) Solve x^2+12x+36=0
Ans: x=-6 or x=-6

Q4854) Solve 10x^2+37x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.2

Q4855) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q4856) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4857) Solve 4x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-9

Q4858) Solve 12x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q4859) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q4860) Solve 10x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q4861) Solve 4x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q4862) Solve 46x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4863) Solve 14x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-2.5

Q4864) Solve 19x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q4865) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q4866) Solve 31x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q4867) Solve 44x^2+49x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q4868) Solve 6x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4869) Solve 7x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.14 or x=-6

Q4870) Solve 2x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q4871) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q4872) Solve 32x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.5

Q4873) Solve 25x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q4874) Solve 19x^2+20x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q4875) Solve 9x^2+27x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.67

Q4876) Solve 21x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.67

Q4877) Solve 2x^2+25x+23=0
Ans: x=-1 or x=-11.5

Q4878) Solve 15x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q4879) Solve 2x^2+45x+43=0
Ans: x=-1 or x=-21.5

Q4880) Solve 28x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.14

Q4881) Solve 12x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.67

Q4882) Solve 18x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.67

Q4883) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q4884) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q4885) Solve x^2+38x+37=0
Ans: x=-1 or x=-37

Q4886) Solve 18x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.72 or x=-2

Q4887) Solve 4x^2+25x+34=0
Ans: x=-2 or x=-4.25

Q4888) Solve 6x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q4889) Solve 36x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.61

Q4890) Solve 48x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q4891) Solve 27x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.33

Q4892) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q4893) Solve 31x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q4894) Solve 17x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q4895) Solve 11x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q4896) Solve 24x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q4897) Solve 6x^2+37x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-4.5

Q4898) Solve 45x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.33

Q4899) Solve 3x^2+25x+38=0
Ans: x=-2 or x=-6.33

Q4900) Solve 8x^2+22x+15=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q4901) Solve 3x^2+16x+13=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q4902) Solve 8x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q4903) Solve 32x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.12

Q4904) Solve 39x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q4905) Solve 13x^2+27x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q4906) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q4907) Solve 24x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q4908) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q4909) Solve 27x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.89

Q4910) Solve 5x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q4911) Solve 32x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.12

Q4912) Solve 5x^2+31x+48=0
Ans: x=-3 or x=-3.2

Q4913) Solve 9x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q4914) Solve 29x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4915) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q4916) Solve 10x^2+45x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q4917) Solve 2x^2+10x+12=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q4918) Solve 24x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q4919) Solve 26x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q4920) Solve 6x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.67

Q4921) Solve 9x^2+27x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.67

Q4922) Solve 5x^2+27x+28=0
Ans: x=-1.4 or x=-4

Q4923) Solve 8x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-3

Q4924) Solve 24x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.67

Q4925) Solve 30x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.83

Q4926) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q4927) Solve 13x^2+38x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.92

Q4928) Solve 2x^2+25x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-10

Q4929) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q4930) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q4931) Solve 49x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.43

Q4932) Solve 9x^2+36x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.33

Q4933) Solve 26x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q4934) Solve 7x^2+36x+44=0
Ans: x=-2 or x=-3.14

Q4935) Solve 8x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q4936) Solve 33x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.33

Q4937) Solve 23x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q4938) Solve 4x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-8.5

Q4939) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q4940) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4941) Solve 10x^2+45x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q4942) Solve 16x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q4943) Solve 5x^2+15x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q4944) Solve 6x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-8

Q4945) Solve 15x^2+38x+24=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.33

Q4946) Solve 14x^2+43x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-3

Q4947) Solve 26x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.31

Q4948) Solve 23x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q4949) Solve 32x^2+33x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4950) Solve 14x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.71

Q4951) Solve 20x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-1.5

Q4952) Solve 9x^2+28x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.11

Q4953) Solve 20x^2+49x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.45

Q4954) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q4955) Solve 9x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-5

Q4956) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4957) Solve 44x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.75

Q4958) Solve 20x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q4959) Solve 5x^2+13x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q4960) Solve x^2+24x+23=0
Ans: x=-1 or x=-23

Q4961) Solve 28x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.75

Q4962) Solve 2x^2+26x+24=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q4963) Solve 18x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q4964) Solve 20x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q4965) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q4966) Solve 20x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-2

Q4967) Solve 2x^2+26x+44=0
Ans: x=-2 or x=-11

Q4968) Solve 10x^2+41x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.1

Q4969) Solve 18x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.83

Q4970) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q4971) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q4972) Solve 9x^2+30x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q4973) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q4974) Solve 8x^2+31x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.87

Q4975) Solve 2x^2+36x+34=0
Ans: x=-1 or x=-17

Q4976) Solve 8x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-5

Q4977) Solve 3x^2+36x+33=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q4978) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q4979) Solve 12x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q4980) Solve 34x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.5

Q4981) Solve 8x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q4982) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q4983) Solve 15x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q4984) Solve 2x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q4985) Solve 27x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q4986) Solve 17x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q4987) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q4988) Solve 20x^2+45x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q4989) Solve 9x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.33

Q4990) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q4991) Solve 28x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q4992) Solve 50x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.4

Q4993) Solve 12x^2+37x+26=0
Ans: x=-1.08 or x=-2

Q4994) Solve 24x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q4995) Solve 19x^2+47x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q4996) Solve 7x^2+39x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.57

Q4997) Solve 4x^2+48x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-11.5

Q4998) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q4999) Solve 25x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.4

Q5000) Solve 14x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.5

Q5001) Solve 25x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.8

Q5002) Solve 7x^2+43x+36=0
Ans: x=-1 or x=-5.14

Q5003) Solve 11x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-3

Q5004) Solve 13x^2+44x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.38

Q5005) Solve 7x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-5

Q5006) Solve 8x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q5007) Solve 14x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q5008) Solve 26x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q5009) Solve 28x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q5010) Solve 15x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.33

Q5011) Solve x^2+26x+25=0
Ans: x=-1 or x=-25

Q5012) Solve 4x^2+17x+18=0
Ans: x=-2 or x=-2.25

Q5013) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q5014) Solve 15x^2+36x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q5015) Solve 42x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.71

Q5016) Solve 36x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q5017) Solve 2x^2+35x+33=0
Ans: x=-1 or x=-16.5

Q5018) Solve 12x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q5019) Solve 9x^2+34x+32=0
Ans: x=-1.78 or x=-2

Q5020) Solve 7x^2+35x+42=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q5021) Solve 4x^2+41x+37=0
Ans: x=-1 or x=-9.25

Q5022) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q5023) Solve 6x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q5024) Solve 10x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q5025) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q5026) Solve 12x^2+32x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.5

Q5027) Solve 6x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-4

Q5028) Solve 48x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.25

Q5029) Solve 20x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q5030) Solve 8x^2+42x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.75

Q5031) Solve 15x^2+49x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-1.67

Q5032) Solve 6x^2+21x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q5033) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q5034) Solve 11x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q5035) Solve 10x^2+36x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-3

Q5036) Solve 18x^2+42x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q5037) Solve 34x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q5038) Solve 12x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q5039) Solve 9x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.33

Q5040) Solve 21x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.24 or x=-2

Q5041) Solve 28x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q5042) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q5043) Solve 7x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-4

Q5044) Solve 26x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.85

Q5045) Solve 8x^2+34x+36=0
Ans: x=-2 or x=-2.25

Q5046) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q5047) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q5048) Solve 18x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.67

Q5049) Solve 23x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q5050) Solve 15x^2+50x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q5051) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q5052) Solve 19x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q5053) Solve 10x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-3

Q5054) Solve 8x^2+37x+39=0
Ans: x=-1.62 or x=-3

Q5055) Solve 12x^2+46x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q5056) Solve 15x^2+47x+34=0
Ans: x=-1.13 or x=-2

Q5057) Solve 14x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q5058) Solve 5x^2+32x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-5

Q5059) Solve 3x^2+42x+39=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q5060) Solve 44x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q5061) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q5062) Solve 12x^2+18x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5063) Solve 36x^2+22x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q5064) Solve 8x^2+43x+35=0
Ans: x=-1 or x=-4.37

Q5065) Solve 8x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-4

Q5066) Solve 12x^2+38x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q5067) Solve 16x^2+44x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q5068) Solve 3x^2+41x+38=0
Ans: x=-1 or x=-12.67

Q5069) Solve 8x^2+40x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q5070) Solve 24x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q5071) Solve 3x^2+36x+33=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q5072) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q5073) Solve x^2+4x+4=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5074) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q5075) Solve 32x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q5076) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q5077) Solve 25x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q5078) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q5079) Solve 5x^2+42x+37=0
Ans: x=-1 or x=-7.4

Q5080) Solve 12x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q5081) Solve 8x^2+43x+44=0
Ans: x=-1.37 or x=-4

Q5082) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q5083) Solve 30x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q5084) Solve 49x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.71

Q5085) Solve x^2+14x+45=0
Ans: x=-5 or x=-9

Q5086) Solve 9x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.33

Q5087) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q5088) Solve 4x^2+34x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-8

Q5089) Solve 7x^2+28x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5090) Solve 14x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q5091) Solve 34x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q5092) Solve 6x^2+27x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q5093) Solve 9x^2+25x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q5094) Solve 4x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-7

Q5095) Solve 37x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q5096) Solve 35x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.6

Q5097) Solve 2x^2+5x+3=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q5098) Solve 11x^2+30x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-2

Q5099) Solve x^2+30x+29=0
Ans: x=-1 or x=-29

Q5100) Solve x^2+7x+12=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q5101) Solve 2x^2+29x+27=0
Ans: x=-1 or x=-13.5

Q5102) Solve 8x^2+40x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q5103) Solve 14x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q5104) Solve 19x^2+45x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q5105) Solve 9x^2+36x+36=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5106) Solve x^2+15x+50=0
Ans: x=-5 or x=-10

Q5107) Solve 40x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q5108) Solve 7x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-5

Q5109) Solve 9x^2+41x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.56

Q5110) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5111) Solve 12x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q5112) Solve 18x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1.5

Q5113) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q5114) Solve 28x^2+26x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q5115) Solve 14x^2+24x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q5116) Solve 42x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q5117) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5118) Solve 40x^2+50x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q5119) Solve 21x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q5120) Solve 15x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.4

Q5121) Solve 37x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q5122) Solve 50x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q5123) Solve 12x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q5124) Solve 17x^2+49x+32=0
Ans: x=-1 or x=-1.88

Q5125) Solve 13x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q5126) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q5127) Solve 36x^2+44x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q5128) Solve 27x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q5129) Solve 18x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q5130) Solve 22x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q5131) Solve 3x^2+21x+18=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q5132) Solve 7x^2+32x+33=0
Ans: x=-1.57 or x=-3

Q5133) Solve 2x^2+3x+1=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5134) Solve 10x^2+27x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.7

Q5135) Solve 37x^2+42x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q5136) Solve 33x^2+36x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q5137) Solve 45x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q5138) Solve 6x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-6.5

Q5139) Solve 3x^2+12x+12=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5140) Solve 18x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.17

Q5141) Solve 42x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q5142) Solve 27x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.11

Q5143) Solve 32x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q5144) Solve 9x^2+39x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q5145) Solve 26x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.5

Q5146) Solve 21x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q5147) Solve 18x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.61 or x=-2

Q5148) Solve 32x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q5149) Solve 15x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.33

Q5150) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q5151) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q5152) Solve 15x^2+34x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q5153) Solve 6x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-4

Q5154) Solve 23x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q5155) Solve 14x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.93 or x=-1

Q5156) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q5157) Solve 40x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.87

Q5158) Solve 20x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.75

Q5159) Solve 16x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.81 or x=-2

Q5160) Solve 6x^2+35x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.33

Q5161) Solve 36x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q5162) Solve 3x^2+22x+32=0
Ans: x=-2 or x=-5.33

Q5163) Solve 23x^2+47x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q5164) Solve 22x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.27

Q5165) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q5166) Solve 3x^2+25x+42=0
Ans: x=-2.33 or x=-6

Q5167) Solve 27x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q5168) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q5169) Solve 34x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q5170) Solve 3x^2+20x+32=0
Ans: x=-2.67 or x=-4

Q5171) Solve 9x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.56 or x=-5

Q5172) Solve 31x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q5173) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q5174) Solve 20x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.5

Q5175) Solve 34x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q5176) Solve 46x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q5177) Solve 30x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q5178) Solve 6x^2+29x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.5

Q5179) Solve 30x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.33

Q5180) Solve 5x^2+48x+43=0
Ans: x=-1 or x=-8.6

Q5181) Solve 27x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q5182) Solve 30x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.83

Q5183) Solve 48x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.33

Q5184) Solve 35x^2+42x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q5185) Solve 5x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-9

Q5186) Solve 28x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q5187) Solve x^2+22x+21=0
Ans: x=-1 or x=-21

Q5188) Solve 36x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q5189) Solve 21x^2+49x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q5190) Solve 30x^2+47x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1.5

Q5191) Solve 50x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.3

Q5192) Solve 16x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q5193) Solve 27x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.67

Q5194) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q5195) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q5196) Solve 15x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q5197) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q5198) Solve 19x^2+32x+13=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q5199) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q5200) Solve 10x^2+37x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.2

Q5201) Solve 13x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q5202) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q5203) Solve 10x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q5204) Solve 32x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q5205) Solve 6x^2+31x+39=0
Ans: x=-2.17 or x=-3

Q5206) Solve 3x^2+41x+38=0
Ans: x=-1 or x=-12.67

Q5207) Solve 14x^2+28x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5208) Solve x^2+25x+24=0
Ans: x=-1 or x=-24

Q5209) Solve 22x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.64

Q5210) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q5211) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q5212) Solve 24x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.67

Q5213) Solve 22x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q5214) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q5215) Solve 44x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q5216) Solve 11x^2+48x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.36

Q5217) Solve 4x^2+26x+22=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q5218) Solve 22x^2+49x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.73

Q5219) Solve 15x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q5220) Solve 24x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q5221) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q5222) Solve 27x^2+48x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q5223) Solve 24x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q5224) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q5225) Solve 9x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.67

Q5226) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q5227) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q5228) Solve 4x^2+17x+13=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q5229) Solve 24x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q5230) Solve 36x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5231) Solve 30x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q5232) Solve 25x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q5233) Solve 10x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q5234) Solve 50x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q5235) Solve 17x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q5236) Solve 14x^2+48x+40=0
Ans: x=-1.43 or x=-2

Q5237) Solve 20x^2+30x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5238) Solve 12x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.83

Q5239) Solve 12x^2+43x+38=0
Ans: x=-1.58 or x=-2

Q5240) Solve 16x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q5241) Solve 48x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.75

Q5242) Solve 29x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q5243) Solve 10x^2+29x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.9

Q5244) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5245) Solve 7x^2+31x+24=0
Ans: x=-1 or x=-3.43

Q5246) Solve 8x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q5247) Solve 15x^2+49x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q5248) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q5249) Solve 15x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-3

Q5250) Solve 11x^2+45x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.09

Q5251) Solve 9x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.33

Q5252) Solve 8x^2+30x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q5253) Solve 20x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q5254) Solve 5x^2+44x+39=0
Ans: x=-1 or x=-7.8

Q5255) Solve 28x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.43

Q5256) Solve 3x^2+25x+38=0
Ans: x=-2 or x=-6.33

Q5257) Solve 3x^2+37x+34=0
Ans: x=-1 or x=-11.33

Q5258) Solve 45x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q5259) Solve 13x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q5260) Solve 6x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.33

Q5261) Solve 13x^2+44x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.38

Q5262) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q5263) Solve 15x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q5264) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q5265) Solve 23x^2+49x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.13

Q5266) Solve 16x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q5267) Solve 14x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5268) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q5269) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q5270) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q5271) Solve 19x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q5272) Solve 18x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.11

Q5273) Solve 28x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q5274) Solve 27x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.78

Q5275) Solve 22x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q5276) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q5277) Solve 26x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.38

Q5278) Solve 2x^2+25x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-10

Q5279) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q5280) Solve 8x^2+37x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.62

Q5281) Solve 4x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q5282) Solve 18x^2+42x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q5283) Solve 2x^2+34x+32=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q5284) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q5285) Solve 8x^2+26x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q5286) Solve 12x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q5287) Solve x^2+15x+14=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q5288) Solve 6x^2+35x+49=0
Ans: x=-2.33 or x=-3.5

Q5289) Solve 21x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.57

Q5290) Solve 9x^2+29x+22=0
Ans: x=-1.22 or x=-2

Q5291) Solve 25x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q5292) Solve x^2+26x+25=0
Ans: x=-1 or x=-25

Q5293) Solve 3x^2+26x+40=0
Ans: x=-2 or x=-6.67

Q5294) Solve 8x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q5295) Solve 36x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q5296) Solve 31x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q5297) Solve 6x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q5298) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q5299) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q5300) Solve 16x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q5301) Solve 16x^2+43x+22=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q5302) Solve 7x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-4

Q5303) Solve 39x^2+40x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5304) Solve 11x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q5305) Solve x^2+9x+20=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q5306) Solve 39x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q5307) Solve 18x^2+46x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q5308) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q5309) Solve 15x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-2

Q5310) Solve 26x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.85

Q5311) Solve 9x^2+31x+26=0
Ans: x=-1.44 or x=-2

Q5312) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q5313) Solve 24x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q5314) Solve 3x^2+18x+24=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q5315) Solve 5x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-6

Q5316) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q5317) Solve 18x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q5318) Solve 32x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.87

Q5319) Solve 2x^2+10x+12=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q5320) Solve 13x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.38 or x=-2

Q5321) Solve 15x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q5322) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q5323) Solve 6x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-6.5

Q5324) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q5325) Solve 6x^2+35x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-5

Q5326) Solve 5x^2+16x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q5327) Solve 7x^2+22x+16=0
Ans: x=-1.14 or x=-2

Q5328) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q5329) Solve 30x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.2

Q5330) Solve 4x^2+32x+48=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q5331) Solve 18x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.22

Q5332) Solve 12x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q5333) Solve 10x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q5334) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q5335) Solve 19x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q5336) Solve 50x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-0.5

Q5337) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q5338) Solve 30x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q5339) Solve 40x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q5340) Solve 26x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.15

Q5341) Solve 5x^2+46x+41=0
Ans: x=-1 or x=-8.2

Q5342) Solve 28x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q5343) Solve 13x^2+36x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.77

Q5344) Solve 9x^2+18x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5345) Solve 11x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-3

Q5346) Solve 44x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.64

Q5347) Solve 16x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q5348) Solve 8x^2+41x+36=0
Ans: x=-1.12 or x=-4

Q5349) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q5350) Solve 24x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q5351) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q5352) Solve 20x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q5353) Solve 21x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.57

Q5354) Solve 14x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q5355) Solve 45x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.89

Q5356) Solve 12x^2+30x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q5357) Solve 15x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.33

Q5358) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q5359) Solve 24x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q5360) Solve 48x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.37

Q5361) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q5362) Solve 9x^2+42x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q5363) Solve 36x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q5364) Solve 28x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.14

Q5365) Solve 6x^2+43x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-6

Q5366) Solve 6x^2+35x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.33

Q5367) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q5368) Solve 8x^2+27x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.37

Q5369) Solve 6x^2+20x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q5370) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q5371) Solve 3x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q5372) Solve 12x^2+24x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5373) Solve 44x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.36

Q5374) Solve 30x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.33

Q5375) Solve 30x^2+36x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q5376) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q5377) Solve 8x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q5378) Solve 21x^2+44x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-2

Q5379) Solve 39x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.67

Q5380) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q5381) Solve 3x^2+8x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q5382) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q5383) Solve 7x^2+20x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q5384) Solve 22x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-1.5

Q5385) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5386) Solve 8x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q5387) Solve 48x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q5388) Solve 19x^2+39x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q5389) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q5390) Solve 30x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.67

Q5391) Solve 6x^2+25x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q5392) Solve 15x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.67

Q5393) Solve 3x^2+41x+38=0
Ans: x=-1 or x=-12.67

Q5394) Solve 39x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q5395) Solve 6x^2+27x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q5396) Solve 12x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q5397) Solve 16x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q5398) Solve 15x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.8

Q5399) Solve 18x^2+43x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.39

Q5400) Solve 15x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q5401) Solve 33x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5402) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q5403) Solve 10x^2+33x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.3

Q5404) Solve x^2+8x+15=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q5405) Solve 24x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q5406) Solve x^2+11x+28=0
Ans: x=-4 or x=-7

Q5407) Solve 16x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.75

Q5408) Solve 6x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q5409) Solve 40x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q5410) Solve 15x^2+50x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q5411) Solve 14x^2+43x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.57

Q5412) Solve 3x^2+18x+15=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q5413) Solve 31x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q5414) Solve 12x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q5415) Solve 24x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q5416) Solve 34x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q5417) Solve 8x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q5418) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q5419) Solve 11x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q5420) Solve 19x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q5421) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q5422) Solve 24x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q5423) Solve 8x^2+50x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-5

Q5424) Solve 24x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q5425) Solve 13x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.38 or x=-3

Q5426) Solve 40x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.62

Q5427) Solve 17x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q5428) Solve 14x^2+49x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q5429) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q5430) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q5431) Solve 12x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q5432) Solve 47x^2+48x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q5433) Solve 5x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-6

Q5434) Solve 4x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q5435) Solve 45x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.78

Q5436) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q5437) Solve 36x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q5438) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q5439) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q5440) Solve 17x^2+33x+16=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q5441) Solve 14x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.71

Q5442) Solve 24x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q5443) Solve 20x^2+48x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.9

Q5444) Solve 40x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q5445) Solve 11x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-3

Q5446) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q5447) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q5448) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5449) Solve 8x^2+32x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5450) Solve 24x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q5451) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q5452) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q5453) Solve 24x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q5454) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q5455) Solve 24x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q5456) Solve 2x^2+20x+42=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q5457) Solve 38x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q5458) Solve 10x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q5459) Solve 32x^2+50x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-1.5

Q5460) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q5461) Solve 4x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-10

Q5462) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q5463) Solve 6x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q5464) Solve 7x^2+24x+20=0
Ans: x=-1.43 or x=-2

Q5465) Solve 32x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q5466) Solve 9x^2+34x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.78

Q5467) Solve 12x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.33

Q5468) Solve 10x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.5

Q5469) Solve 2x^2+29x+50=0
Ans: x=-2 or x=-12.5

Q5470) Solve 35x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.71

Q5471) Solve 15x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.4

Q5472) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q5473) Solve 21x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q5474) Solve 29x^2+48x+19=0
Ans: x=-0.66 or x=-1

Q5475) Solve 49x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.86

Q5476) Solve 2x^2+18x+36=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q5477) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q5478) Solve 8x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q5479) Solve 13x^2+45x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.46

Q5480) Solve 40x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q5481) Solve 7x^2+14x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5482) Solve 46x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q5483) Solve 11x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-3

Q5484) Solve 32x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q5485) Solve 9x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q5486) Solve 15x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.33

Q5487) Solve 15x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.8

Q5488) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q5489) Solve 18x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.17

Q5490) Solve 39x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.67

Q5491) Solve 48x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q5492) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q5493) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q5494) Solve 44x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q5495) Solve 33x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.18

Q5496) Solve 6x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.33

Q5497) Solve 6x^2+25x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q5498) Solve 18x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q5499) Solve 17x^2+39x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q5500) Solve 5x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q5501) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q5502) Solve 26x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1.5

Q5503) Solve 12x^2+14x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q5504) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q5505) Solve 10x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-4

Q5506) Solve 8x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-5.5

Q5507) Solve 3x^2+12x+9=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q5508) Solve 25x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q5509) Solve 4x^2+27x+23=0
Ans: x=-1 or x=-5.75

Q5510) Solve 8x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-3

Q5511) Solve 24x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.25

Q5512) Solve 28x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5513) Solve 9x^2+42x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q5514) Solve 4x^2+32x+48=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q5515) Solve 12x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q5516) Solve 48x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q5517) Solve 22x^2+45x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.55

Q5518) Solve 17x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q5519) Solve 18x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1.5

Q5520) Solve 36x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.56

Q5521) Solve 10x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-3

Q5522) Solve 40x^2+42x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q5523) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q5524) Solve 4x^2+24x+32=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q5525) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q5526) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q5527) Solve 50x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.6

Q5528) Solve 26x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.08

Q5529) Solve 42x^2+46x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q5530) Solve 2x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-12

Q5531) Solve 32x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q5532) Solve 3x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q5533) Solve 7x^2+21x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q5534) Solve 3x^2+39x+36=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q5535) Solve 4x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-9

Q5536) Solve 3x^2+23x+42=0
Ans: x=-3 or x=-4.67

Q5537) Solve x^2+7x+6=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q5538) Solve 43x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q5539) Solve 5x^2+48x+43=0
Ans: x=-1 or x=-8.6

Q5540) Solve 3x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q5541) Solve 35x^2+42x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q5542) Solve 20x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.4

Q5543) Solve 37x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q5544) Solve 3x^2+20x+33=0
Ans: x=-3 or x=-3.67

Q5545) Solve 10x^2+38x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q5546) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q5547) Solve 17x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.59 or x=-2

Q5548) Solve 8x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-4

Q5549) Solve 8x^2+50x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-5

Q5550) Solve 39x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-0.67

Q5551) Solve 14x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5552) Solve 4x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-6

Q5553) Solve 2x^2+23x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-10

Q5554) Solve 7x^2+43x+36=0
Ans: x=-1 or x=-5.14

Q5555) Solve 32x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q5556) Solve 50x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q5557) Solve 29x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q5558) Solve 14x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.86

Q5559) Solve 12x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q5560) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q5561) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q5562) Solve 4x^2+34x+30=0
Ans: x=-1 or x=-7.5

Q5563) Solve 34x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q5564) Solve 2x^2+41x+39=0
Ans: x=-1 or x=-19.5

Q5565) Solve 28x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q5566) Solve 4x^2+13x+10=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q5567) Solve 20x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.75

Q5568) Solve 12x^2+49x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.75

Q5569) Solve 12x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q5570) Solve 10x^2+27x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.7

Q5571) Solve 45x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.8

Q5572) Solve 16x^2+50x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.62

Q5573) Solve 2x^2+41x+39=0
Ans: x=-1 or x=-19.5

Q5574) Solve 2x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-23

Q5575) Solve 12x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q5576) Solve 30x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q5577) Solve 20x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.75

Q5578) Solve 10x^2+48x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.8

Q5579) Solve 42x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q5580) Solve 8x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q5581) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q5582) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q5583) Solve x^2+10x+9=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q5584) Solve 6x^2+22x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q5585) Solve x^2+14x+49=0
Ans: x=-7 or x=-7

Q5586) Solve 35x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q5587) Solve 9x^2+30x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q5588) Solve 22x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q5589) Solve 8x^2+8x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q5590) Solve 15x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q5591) Solve 3x^2+24x+45=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q5592) Solve 20x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.25

Q5593) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q5594) Solve 8x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q5595) Solve 4x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-6

Q5596) Solve 12x^2+45x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q5597) Solve 16x^2+36x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q5598) Solve 15x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q5599) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q5600) Solve 50x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q5601) Solve 6x^2+17x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.83

Q5602) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q5603) Solve 36x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q5604) Solve 12x^2+32x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q5605) Solve 12x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.67

Q5606) Solve 5x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-5

Q5607) Solve 10x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q5608) Solve 16x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q5609) Solve 9x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-4

Q5610) Solve 50x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q5611) Solve 26x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.85

Q5612) Solve 7x^2+24x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q5613) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q5614) Solve 20x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.5

Q5615) Solve 44x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q5616) Solve 6x^2+27x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q5617) Solve 48x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.37

Q5618) Solve 16x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q5619) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5620) Solve 12x^2+28x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q5621) Solve 8x^2+47x+35=0
Ans: x=-0.87 or x=-5

Q5622) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q5623) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q5624) Solve 38x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q5625) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q5626) Solve 16x^2+34x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-1.5

Q5627) Solve 4x^2+37x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-8

Q5628) Solve 3x^2+28x+49=0
Ans: x=-2.33 or x=-7

Q5629) Solve 23x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q5630) Solve 12x^2+23x+11=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q5631) Solve 45x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q5632) Solve 15x^2+31x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.07

Q5633) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q5634) Solve 8x^2+32x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q5635) Solve 10x^2+41x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-2.5

Q5636) Solve 9x^2+32x+28=0
Ans: x=-1.56 or x=-2

Q5637) Solve 15x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.6

Q5638) Solve 26x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q5639) Solve 6x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q5640) Solve 10x^2+31x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.6

Q5641) Solve 16x^2+38x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q5642) Solve 11x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-2

Q5643) Solve 20x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q5644) Solve 5x^2+32x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-5

Q5645) Solve 42x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.79

Q5646) Solve 13x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q5647) Solve 4x^2+45x+41=0
Ans: x=-1 or x=-10.25

Q5648) Solve 22x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q5649) Solve 25x^2+45x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.6

Q5650) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q5651) Solve 17x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q5652) Solve 10x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.8

Q5653) Solve 28x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.93

Q5654) Solve 20x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.4

Q5655) Solve 42x^2+46x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q5656) Solve 7x^2+29x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.14

Q5657) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q5658) Solve 23x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q5659) Solve 20x^2+26x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q5660) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q5661) Solve x^2+28x+27=0
Ans: x=-1 or x=-27

Q5662) Solve 42x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.86

Q5663) Solve 11x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q5664) Solve 22x^2+46x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q5665) Solve 10x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-4.5

Q5666) Solve 22x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.18

Q5667) Solve 36x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q5668) Solve 24x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q5669) Solve 16x^2+41x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q5670) Solve 5x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q5671) Solve 25x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.8

Q5672) Solve 28x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.29

Q5673) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q5674) Solve 29x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q5675) Solve 14x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.5

Q5676) Solve 13x^2+47x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.62

Q5677) Solve 15x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q5678) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q5679) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q5680) Solve 4x^2+41x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-9

Q5681) Solve 7x^2+37x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-4

Q5682) Solve 22x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1.5

Q5683) Solve 12x^2+18x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5684) Solve 2x^2+34x+32=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q5685) Solve 11x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-4

Q5686) Solve 24x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q5687) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q5688) Solve 24x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.37

Q5689) Solve 39x^2+40x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5690) Solve 3x^2+42x+39=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q5691) Solve 7x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-5

Q5692) Solve 6x^2+31x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.17

Q5693) Solve 7x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-6

Q5694) Solve 11x^2+42x+40=0
Ans: x=-1.82 or x=-2

Q5695) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q5696) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q5697) Solve 22x^2+50x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q5698) Solve 21x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q5699) Solve 3x^2+29x+26=0
Ans: x=-1 or x=-8.67

Q5700) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q5701) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q5702) Solve 12x^2+38x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q5703) Solve 23x^2+48x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q5704) Solve 2x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-23

Q5705) Solve 6x^2+31x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.17

Q5706) Solve 5x^2+11x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q5707) Solve 46x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q5708) Solve 5x^2+24x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-4

Q5709) Solve 6x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-6

Q5710) Solve 32x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q5711) Solve 48x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.5

Q5712) Solve 24x^2+50x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.58

Q5713) Solve 22x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q5714) Solve 12x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q5715) Solve 12x^2+43x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.33

Q5716) Solve 16x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q5717) Solve 9x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q5718) Solve 3x^2+22x+40=0
Ans: x=-3.33 or x=-4

Q5719) Solve 9x^2+48x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q5720) Solve 22x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5721) Solve 24x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.87

Q5722) Solve 23x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q5723) Solve 4x^2+22x+18=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q5724) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q5725) Solve x^2+11x+10=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q5726) Solve 18x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.33

Q5727) Solve 6x^2+32x+26=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q5728) Solve 22x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q5729) Solve 6x^2+35x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-4.5

Q5730) Solve 4x^2+25x+36=0
Ans: x=-2.25 or x=-4

Q5731) Solve 4x^2+25x+21=0
Ans: x=-1 or x=-5.25

Q5732) Solve 19x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q5733) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q5734) Solve 12x^2+41x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.75

Q5735) Solve 7x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q5736) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q5737) Solve 4x^2+23x+19=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q5738) Solve 10x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.8

Q5739) Solve 9x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.33

Q5740) Solve 3x^2+11x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q5741) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q5742) Solve 8x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-4

Q5743) Solve 34x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q5744) Solve 22x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.36

Q5745) Solve 16x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.87

Q5746) Solve 20x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-1.5

Q5747) Solve 28x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q5748) Solve 40x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.62

Q5749) Solve 36x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q5750) Solve 4x^2+24x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.5

Q5751) Solve 4x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q5752) Solve 18x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q5753) Solve 40x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.8

Q5754) Solve 16x^2+32x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5755) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q5756) Solve 28x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q5757) Solve 18x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q5758) Solve 3x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-8

Q5759) Solve 20x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.4

Q5760) Solve 6x^2+19x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q5761) Solve x^2+11x+28=0
Ans: x=-4 or x=-7

Q5762) Solve 27x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q5763) Solve 13x^2+47x+24=0
Ans: x=-0.62 or x=-3

Q5764) Solve 4x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-10

Q5765) Solve 23x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q5766) Solve 11x^2+47x+42=0
Ans: x=-1.27 or x=-3

Q5767) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q5768) Solve 32x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q5769) Solve 20x^2+21x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q5770) Solve 30x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.33

Q5771) Solve 3x^2+49x+46=0
Ans: x=-1 or x=-15.33

Q5772) Solve 8x^2+38x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2.75

Q5773) Solve 8x^2+27x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.37

Q5774) Solve 16x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q5775) Solve 40x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q5776) Solve 5x^2+32x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-5

Q5777) Solve 25x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q5778) Solve 36x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.75

Q5779) Solve 33x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.64

Q5780) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q5781) Solve 35x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.86

Q5782) Solve 9x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.11 or x=-3

Q5783) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q5784) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q5785) Solve 5x^2+11x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q5786) Solve 13x^2+36x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.77

Q5787) Solve 31x^2+32x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5788) Solve 6x^2+35x+49=0
Ans: x=-2.33 or x=-3.5

Q5789) Solve 2x^2+39x+37=0
Ans: x=-1 or x=-18.5

Q5790) Solve 41x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q5791) Solve 9x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q5792) Solve 17x^2+46x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.71

Q5793) Solve 10x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q5794) Solve 10x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-3

Q5795) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q5796) Solve 9x^2+25x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q5797) Solve 24x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.17

Q5798) Solve 16x^2+44x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q5799) Solve 8x^2+27x+22=0
Ans: x=-1.37 or x=-2

Q5800) Solve 23x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q5801) Solve 50x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q5802) Solve 3x^2+24x+45=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q5803) Solve 12x^2+37x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.75

Q5804) Solve 37x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q5805) Solve 8x^2+32x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5806) Solve 5x^2+33x+46=0
Ans: x=-2 or x=-4.6

Q5807) Solve 6x^2+49x+43=0
Ans: x=-1 or x=-7.17

Q5808) Solve 48x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q5809) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5810) Solve 29x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.34 or x=-1

Q5811) Solve 22x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q5812) Solve 7x^2+32x+33=0
Ans: x=-1.57 or x=-3

Q5813) Solve 24x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q5814) Solve 3x^2+8x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q5815) Solve 6x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-5

Q5816) Solve 12x^2+47x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.25

Q5817) Solve 23x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q5818) Solve 2x^2+31x+29=0
Ans: x=-1 or x=-14.5

Q5819) Solve 2x^2+29x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-13

Q5820) Solve 3x^2+27x+42=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q5821) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q5822) Solve 6x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.33

Q5823) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q5824) Solve 6x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-7.5

Q5825) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q5826) Solve 28x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q5827) Solve 27x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q5828) Solve 11x^2+35x+26=0
Ans: x=-1.18 or x=-2

Q5829) Solve 8x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.75 or x=-5.5

Q5830) Solve 4x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-9.5

Q5831) Solve 2x^2+29x+50=0
Ans: x=-2 or x=-12.5

Q5832) Solve 42x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.67

Q5833) Solve 28x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.29

Q5834) Solve 2x^2+44x+42=0
Ans: x=-1 or x=-21

Q5835) Solve 2x^2+18x+16=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q5836) Solve 11x^2+33x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q5837) Solve 8x^2+15x+7=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q5838) Solve 28x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q5839) Solve 12x^2+35x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.67

Q5840) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q5841) Solve 3x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-11

Q5842) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q5843) Solve 3x^2+28x+25=0
Ans: x=-1 or x=-8.33

Q5844) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q5845) Solve 8x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-6

Q5846) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5847) Solve 4x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q5848) Solve 5x^2+38x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-6

Q5849) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q5850) Solve 8x^2+49x+45=0
Ans: x=-1.12 or x=-5

Q5851) Solve 5x^2+23x+26=0
Ans: x=-2 or x=-2.6

Q5852) Solve 30x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.7

Q5853) Solve 15x^2+46x+32=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q5854) Solve 26x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q5855) Solve 45x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q5856) Solve x^2+2x+1=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5857) Solve 8x^2+40x+32=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q5858) Solve 2x^2+23x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q5859) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q5860) Solve 2x^2+17x+26=0
Ans: x=-2 or x=-6.5

Q5861) Solve 32x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q5862) Solve x^2+27x+26=0
Ans: x=-1 or x=-26

Q5863) Solve 44x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q5864) Solve 24x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.83

Q5865) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q5866) Solve 21x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q5867) Solve 22x^2+45x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q5868) Solve 5x^2+16x+12=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q5869) Solve 21x^2+42x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5870) Solve 2x^2+23x+38=0
Ans: x=-2 or x=-9.5

Q5871) Solve 45x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q5872) Solve 12x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q5873) Solve 12x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q5874) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q5875) Solve 11x^2+45x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.09

Q5876) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q5877) Solve 2x^2+16x+14=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q5878) Solve 42x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q5879) Solve 3x^2+35x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-10

Q5880) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q5881) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q5882) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q5883) Solve 6x^2+22x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q5884) Solve 21x^2+44x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-2

Q5885) Solve 4x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-12

Q5886) Solve 12x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.33

Q5887) Solve 28x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q5888) Solve 13x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-2

Q5889) Solve 27x^2+39x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q5890) Solve 39x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.67

Q5891) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q5892) Solve 10x^2+44x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.4

Q5893) Solve 21x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q5894) Solve 6x^2+23x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q5895) Solve 34x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q5896) Solve 16x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.75

Q5897) Solve 3x^2+37x+34=0
Ans: x=-1 or x=-11.33

Q5898) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q5899) Solve 9x^2+34x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.78

Q5900) Solve 21x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q5901) Solve 12x^2+26x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q5902) Solve 27x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.78

Q5903) Solve 2x^2+22x+20=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q5904) Solve 20x^2+41x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q5905) Solve 18x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q5906) Solve 2x^2+13x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q5907) Solve 6x^2+50x+44=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q5908) Solve 14x^2+39x+27=0
Ans: x=-1.29 or x=-1.5

Q5909) Solve x^2+5x+6=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q5910) Solve 3x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q5911) Solve 18x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.5

Q5912) Solve 16x^2+41x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q5913) Solve 18x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q5914) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q5915) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q5916) Solve 6x^2+25x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.67

Q5917) Solve 4x^2+37x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-8

Q5918) Solve 6x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.33

Q5919) Solve x^2+12x+36=0
Ans: x=-6 or x=-6

Q5920) Solve 34x^2+36x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q5921) Solve x^2+34x+33=0
Ans: x=-1 or x=-33

Q5922) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q5923) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q5924) Solve 50x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.6

Q5925) Solve 32x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q5926) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5927) Solve 8x^2+48x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q5928) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q5929) Solve 3x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q5930) Solve 40x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.2

Q5931) Solve 42x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q5932) Solve 30x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q5933) Solve 14x^2+39x+27=0
Ans: x=-1.29 or x=-1.5

Q5934) Solve 21x^2+50x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.38

Q5935) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q5936) Solve 4x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q5937) Solve 13x^2+45x+38=0
Ans: x=-1.46 or x=-2

Q5938) Solve 39x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q5939) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q5940) Solve 26x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.85

Q5941) Solve 2x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-14

Q5942) Solve 7x^2+20x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q5943) Solve 20x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.7

Q5944) Solve 33x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.55

Q5945) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q5946) Solve 2x^2+15x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q5947) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q5948) Solve 6x^2+27x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q5949) Solve 21x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q5950) Solve 3x^2+35x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-10

Q5951) Solve 4x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q5952) Solve 21x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.67

Q5953) Solve 5x^2+35x+50=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q5954) Solve 15x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q5955) Solve 24x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q5956) Solve 5x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-7

Q5957) Solve 34x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q5958) Solve 2x^2+16x+24=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q5959) Solve 10x^2+45x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q5960) Solve 9x^2+41x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.56

Q5961) Solve 8x^2+34x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.5

Q5962) Solve 10x^2+39x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.9

Q5963) Solve 14x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-2.5

Q5964) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q5965) Solve 23x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q5966) Solve 4x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-12

Q5967) Solve 14x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q5968) Solve 3x^2+17x+22=0
Ans: x=-2 or x=-3.67

Q5969) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q5970) Solve 18x^2+47x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.61

Q5971) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q5972) Solve 28x^2+50x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q5973) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q5974) Solve 12x^2+47x+33=0
Ans: x=-0.92 or x=-3

Q5975) Solve 33x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-0.67

Q5976) Solve 4x^2+33x+29=0
Ans: x=-1 or x=-7.25

Q5977) Solve 42x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.17

Q5978) Solve 6x^2+31x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.5

Q5979) Solve x^2+9x+20=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q5980) Solve 3x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-10

Q5981) Solve 25x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q5982) Solve 10x^2+24x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q5983) Solve 32x^2+33x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5984) Solve 33x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q5985) Solve 10x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.5

Q5986) Solve 10x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-2.5

Q5987) Solve 13x^2+36x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.77

Q5988) Solve 45x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.8

Q5989) Solve x^2+21x+38=0
Ans: x=-2 or x=-19

Q5990) Solve 13x^2+40x+28=0
Ans: x=-1.08 or x=-2

Q5991) Solve 28x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q5992) Solve 42x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.86

Q5993) Solve 4x^2+12x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q5994) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q5995) Solve 12x^2+50x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q5996) Solve 6x^2+29x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.5

Q5997) Solve 6x^2+25x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.5

Q5998) Solve 2x^2+17x+35=0
Ans: x=-3.5 or x=-5

Q5999) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q6000) Solve 6x^2+26x+20=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q6001) Solve 30x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q6002) Solve 6x^2+47x+35=0
Ans: x=-0.83 or x=-7

Q6003) Solve 24x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q6004) Solve 44x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q6005) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q6006) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q6007) Solve 7x^2+31x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.43

Q6008) Solve 18x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.67

Q6009) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q6010) Solve 16x^2+35x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.19

Q6011) Solve 16x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q6012) Solve 17x^2+45x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.65

Q6013) Solve 11x^2+45x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.09

Q6014) Solve 27x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q6015) Solve 42x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q6016) Solve 3x^2+20x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-6

Q6017) Solve 44x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q6018) Solve 3x^2+32x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-9

Q6019) Solve 7x^2+30x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.29

Q6020) Solve 16x^2+26x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.12

Q6021) Solve 40x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q6022) Solve 32x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q6023) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q6024) Solve 9x^2+33x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q6025) Solve 12x^2+31x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.33

Q6026) Solve 21x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.67

Q6027) Solve 5x^2+30x+25=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q6028) Solve 6x^2+49x+49=0
Ans: x=-1.17 or x=-7

Q6029) Solve 5x^2+32x+48=0
Ans: x=-2.4 or x=-4

Q6030) Solve 21x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q6031) Solve 27x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q6032) Solve 6x^2+29x+33=0
Ans: x=-1.83 or x=-3

Q6033) Solve 10x^2+15x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6034) Solve 14x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.71

Q6035) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q6036) Solve 10x^2+43x+39=0
Ans: x=-1.3 or x=-3

Q6037) Solve 4x^2+31x+27=0
Ans: x=-1 or x=-6.75

Q6038) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q6039) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q6040) Solve 16x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q6041) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q6042) Solve 20x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q6043) Solve 22x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.91 or x=-1

Q6044) Solve 15x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q6045) Solve 27x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q6046) Solve 7x^2+45x+38=0
Ans: x=-1 or x=-5.43

Q6047) Solve 3x^2+25x+38=0
Ans: x=-2 or x=-6.33

Q6048) Solve 24x^2+24x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q6049) Solve 2x^2+21x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-8

Q6050) Solve x^2+11x+28=0
Ans: x=-4 or x=-7

Q6051) Solve 3x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-6

Q6052) Solve 12x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q6053) Solve 9x^2+39x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.67

Q6054) Solve 45x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.6

Q6055) Solve 2x^2+41x+39=0
Ans: x=-1 or x=-19.5

Q6056) Solve 16x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q6057) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q6058) Solve 19x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q6059) Solve 11x^2+18x+7=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q6060) Solve 11x^2+35x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.18

Q6061) Solve 32x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q6062) Solve 18x^2+33x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q6063) Solve 4x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-7

Q6064) Solve 12x^2+23x+11=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q6065) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q6066) Solve 6x^2+30x+36=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q6067) Solve 4x^2+15x+14=0
Ans: x=-1.75 or x=-2

Q6068) Solve 7x^2+33x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.71

Q6069) Solve 30x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q6070) Solve 15x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q6071) Solve 3x^2+13x+14=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q6072) Solve 12x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-3

Q6073) Solve 8x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q6074) Solve 49x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.29

Q6075) Solve 35x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.57

Q6076) Solve 18x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q6077) Solve 5x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.8 or x=-9

Q6078) Solve 32x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6079) Solve 15x^2+40x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q6080) Solve 18x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q6081) Solve 5x^2+26x+33=0
Ans: x=-2.2 or x=-3

Q6082) Solve 9x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.11 or x=-4

Q6083) Solve 18x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.28 or x=-2

Q6084) Solve 37x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q6085) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q6086) Solve 9x^2+35x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.89

Q6087) Solve 22x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.5

Q6088) Solve 8x^2+34x+35=0
Ans: x=-1.75 or x=-2.5

Q6089) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q6090) Solve 26x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.15

Q6091) Solve 30x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.7

Q6092) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q6093) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q6094) Solve 12x^2+39x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q6095) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q6096) Solve 15x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q6097) Solve 7x^2+38x+31=0
Ans: x=-1 or x=-4.43

Q6098) Solve 2x^2+28x+26=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q6099) Solve 45x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.44

Q6100) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q6101) Solve 17x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.41 or x=-2

Q6102) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q6103) Solve 15x^2+37x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q6104) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q6105) Solve 2x^2+19x+30=0
Ans: x=-2 or x=-7.5

Q6106) Solve 21x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q6107) Solve 42x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q6108) Solve 20x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.25

Q6109) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q6110) Solve 20x^2+38x+18=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q6111) Solve 31x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q6112) Solve 7x^2+37x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.29

Q6113) Solve 31x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q6114) Solve 11x^2+33x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q6115) Solve 12x^2+47x+46=0
Ans: x=-1.92 or x=-2

Q6116) Solve 15x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q6117) Solve 4x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q6118) Solve 5x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q6119) Solve 2x^2+18x+16=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q6120) Solve 14x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.5

Q6121) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q6122) Solve 40x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q6123) Solve 6x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.5

Q6124) Solve 2x^2+19x+44=0
Ans: x=-4 or x=-5.5

Q6125) Solve 12x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q6126) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q6127) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q6128) Solve 30x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q6129) Solve 15x^2+34x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.67

Q6130) Solve 9x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q6131) Solve 38x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q6132) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q6133) Solve 50x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.6

Q6134) Solve 11x^2+48x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.36

Q6135) Solve 12x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q6136) Solve 24x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q6137) Solve 14x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-2

Q6138) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q6139) Solve 5x^2+16x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q6140) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q6141) Solve 14x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q6142) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q6143) Solve 25x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.2

Q6144) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q6145) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q6146) Solve 25x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q6147) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q6148) Solve 4x^2+26x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-4

Q6149) Solve 16x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q6150) Solve 2x^2+21x+19=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q6151) Solve 36x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q6152) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q6153) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q6154) Solve 4x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-9.5

Q6155) Solve 6x^2+32x+26=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q6156) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q6157) Solve 22x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q6158) Solve 18x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q6159) Solve 36x^2+49x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.25

Q6160) Solve 36x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q6161) Solve 2x^2+7x+5=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q6162) Solve 4x^2+47x+43=0
Ans: x=-1 or x=-10.75

Q6163) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q6164) Solve 39x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.67

Q6165) Solve 33x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-1.33

Q6166) Solve 16x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q6167) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q6168) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q6169) Solve 8x^2+38x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-2.5

Q6170) Solve 5x^2+17x+12=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q6171) Solve x^2+22x+40=0
Ans: x=-2 or x=-20

Q6172) Solve 2x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q6173) Solve 40x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.5

Q6174) Solve 3x^2+20x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-5

Q6175) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q6176) Solve 40x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.2

Q6177) Solve 13x^2+49x+46=0
Ans: x=-1.77 or x=-2

Q6178) Solve 4x^2+37x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-8

Q6179) Solve 4x^2+42x+38=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q6180) Solve 7x^2+37x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-4

Q6181) Solve 32x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q6182) Solve 3x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6183) Solve 25x^2+50x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6184) Solve 15x^2+50x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q6185) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q6186) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q6187) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q6188) Solve 7x^2+39x+32=0
Ans: x=-1 or x=-4.57

Q6189) Solve 3x^2+27x+42=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q6190) Solve 31x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q6191) Solve x^2+21x+20=0
Ans: x=-1 or x=-20

Q6192) Solve 9x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q6193) Solve 10x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-4.5

Q6194) Solve 39x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.38

Q6195) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q6196) Solve 50x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.4

Q6197) Solve 33x^2+36x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q6198) Solve 28x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.25

Q6199) Solve 2x^2+11x+9=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q6200) Solve 12x^2+44x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q6201) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q6202) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q6203) Solve 21x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6204) Solve 48x^2+22x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q6205) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q6206) Solve 16x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.5

Q6207) Solve 34x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q6208) Solve 3x^2+29x+26=0
Ans: x=-1 or x=-8.67

Q6209) Solve 7x^2+23x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q6210) Solve 3x^2+35x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-10

Q6211) Solve 19x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q6212) Solve 32x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q6213) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q6214) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q6215) Solve 34x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q6216) Solve 5x^2+28x+23=0
Ans: x=-1 or x=-4.6

Q6217) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q6218) Solve 31x^2+35x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q6219) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6220) Solve 18x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-2.5

Q6221) Solve 28x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q6222) Solve 2x^2+14x+24=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q6223) Solve 34x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q6224) Solve 48x^2+36x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q6225) Solve 2x^2+27x+25=0
Ans: x=-1 or x=-12.5

Q6226) Solve 16x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.81 or x=-2

Q6227) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q6228) Solve 16x^2+36x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q6229) Solve 26x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q6230) Solve 45x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.8

Q6231) Solve 27x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-1.33

Q6232) Solve 28x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q6233) Solve 9x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.33

Q6234) Solve 33x^2+44x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q6235) Solve 10x^2+45x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q6236) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q6237) Solve 45x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.6

Q6238) Solve 7x^2+12x+5=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q6239) Solve 28x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.29

Q6240) Solve 32x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q6241) Solve 9x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-5

Q6242) Solve 25x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.4

Q6243) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q6244) Solve 11x^2+36x+28=0
Ans: x=-1.27 or x=-2

Q6245) Solve 13x^2+47x+24=0
Ans: x=-0.62 or x=-3

Q6246) Solve 31x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q6247) Solve 5x^2+30x+45=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q6248) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q6249) Solve 9x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6250) Solve 40x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q6251) Solve 23x^2+47x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q6252) Solve 8x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q6253) Solve 5x^2+17x+14=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q6254) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q6255) Solve 34x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q6256) Solve 44x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.73

Q6257) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q6258) Solve x^2+25x+46=0
Ans: x=-2 or x=-23

Q6259) Solve 34x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q6260) Solve 6x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q6261) Solve x^2+6x+9=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q6262) Solve 25x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q6263) Solve 25x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q6264) Solve 48x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.44

Q6265) Solve 27x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q6266) Solve 44x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q6267) Solve 17x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q6268) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q6269) Solve 16x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.25

Q6270) Solve 42x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.29

Q6271) Solve 10x^2+41x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.1

Q6272) Solve 48x^2+36x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q6273) Solve 30x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q6274) Solve 41x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q6275) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q6276) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q6277) Solve 5x^2+10x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6278) Solve 44x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.75

Q6279) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q6280) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q6281) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q6282) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q6283) Solve 11x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q6284) Solve 8x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q6285) Solve 7x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-5

Q6286) Solve 42x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6287) Solve 37x^2+38x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q6288) Solve 24x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6289) Solve 3x^2+12x+9=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q6290) Solve 7x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-5

Q6291) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q6292) Solve 14x^2+39x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.79

Q6293) Solve 19x^2+41x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.16

Q6294) Solve 36x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q6295) Solve 7x^2+29x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.14

Q6296) Solve 18x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q6297) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q6298) Solve 41x^2+44x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q6299) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q6300) Solve 6x^2+15x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q6301) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q6302) Solve 36x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q6303) Solve 20x^2+38x+18=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q6304) Solve 45x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q6305) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q6306) Solve 2x^2+35x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-16

Q6307) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q6308) Solve 38x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q6309) Solve 21x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.71

Q6310) Solve 36x^2+44x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q6311) Solve 3x^2+7x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q6312) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q6313) Solve 21x^2+47x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.24

Q6314) Solve 28x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q6315) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q6316) Solve 27x^2+28x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6317) Solve 39x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-0.67

Q6318) Solve 32x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6319) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q6320) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q6321) Solve 8x^2+36x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q6322) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q6323) Solve 17x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q6324) Solve 3x^2+20x+17=0
Ans: x=-1 or x=-5.67

Q6325) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q6326) Solve 20x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q6327) Solve 2x^2+28x+48=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q6328) Solve 45x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.8

Q6329) Solve 14x^2+43x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q6330) Solve x^2+42x+41=0
Ans: x=-1 or x=-41

Q6331) Solve 16x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.5

Q6332) Solve 17x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.82 or x=-2

Q6333) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q6334) Solve 36x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q6335) Solve 10x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q6336) Solve 10x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.5

Q6337) Solve 13x^2+35x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.69

Q6338) Solve 18x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q6339) Solve 42x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.57

Q6340) Solve 30x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.2

Q6341) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6342) Solve 6x^2+49x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.67

Q6343) Solve 14x^2+49x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q6344) Solve x^2+14x+45=0
Ans: x=-5 or x=-9

Q6345) Solve 24x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q6346) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q6347) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q6348) Solve 24x^2+35x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.33

Q6349) Solve 8x^2+23x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q6350) Solve 8x^2+26x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.75

Q6351) Solve 6x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.67

Q6352) Solve 12x^2+26x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q6353) Solve 25x^2+48x+23=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q6354) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q6355) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6356) Solve 6x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-6.5

Q6357) Solve 9x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q6358) Solve 20x^2+47x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q6359) Solve 9x^2+34x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.78

Q6360) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q6361) Solve 6x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q6362) Solve 30x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q6363) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q6364) Solve 38x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q6365) Solve 48x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.75

Q6366) Solve 19x^2+38x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6367) Solve 14x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.86

Q6368) Solve 30x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q6369) Solve 18x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.67

Q6370) Solve 21x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q6371) Solve 17x^2+40x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q6372) Solve 12x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q6373) Solve 10x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.4

Q6374) Solve 11x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q6375) Solve 12x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6376) Solve 32x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.75

Q6377) Solve 10x^2+41x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.1

Q6378) Solve 44x^2+45x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q6379) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q6380) Solve 5x^2+32x+48=0
Ans: x=-2.4 or x=-4

Q6381) Solve 8x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q6382) Solve 14x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q6383) Solve 6x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.67

Q6384) Solve 11x^2+24x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q6385) Solve 15x^2+48x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q6386) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q6387) Solve 12x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q6388) Solve 36x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.17

Q6389) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q6390) Solve 3x^2+19x+30=0
Ans: x=-3 or x=-3.33

Q6391) Solve 16x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q6392) Solve 12x^2+31x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q6393) Solve 3x^2+17x+14=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q6394) Solve 7x^2+35x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6395) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q6396) Solve 40x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.7

Q6397) Solve 8x^2+17x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q6398) Solve 8x^2+40x+32=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6399) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q6400) Solve 24x^2+50x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.58

Q6401) Solve 11x^2+41x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.73

Q6402) Solve 6x^2+30x+36=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q6403) Solve 2x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q6404) Solve 5x^2+38x+33=0
Ans: x=-1 or x=-6.6

Q6405) Solve 17x^2+50x+33=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q6406) Solve 18x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.11

Q6407) Solve 9x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6408) Solve 7x^2+37x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-4

Q6409) Solve 14x^2+47x+38=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q6410) Solve 4x^2+19x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q6411) Solve 7x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q6412) Solve 7x^2+38x+31=0
Ans: x=-1 or x=-4.43

Q6413) Solve 44x^2+46x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q6414) Solve 8x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-5

Q6415) Solve 27x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.33

Q6416) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q6417) Solve 22x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q6418) Solve 16x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q6419) Solve 12x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.33

Q6420) Solve 14x^2+41x+26=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q6421) Solve 3x^2+25x+22=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q6422) Solve 18x^2+36x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6423) Solve 42x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q6424) Solve 5x^2+32x+44=0
Ans: x=-2 or x=-4.4

Q6425) Solve 46x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q6426) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q6427) Solve 35x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q6428) Solve 47x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6429) Solve 18x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q6430) Solve 2x^2+17x+36=0
Ans: x=-4 or x=-4.5

Q6431) Solve 2x^2+17x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q6432) Solve 12x^2+40x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.83

Q6433) Solve 21x^2+36x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q6434) Solve x^2+14x+13=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q6435) Solve 6x^2+49x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.67

Q6436) Solve 36x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.75

Q6437) Solve 7x^2+32x+36=0
Ans: x=-2 or x=-2.57

Q6438) Solve 30x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.83

Q6439) Solve 11x^2+42x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.82

Q6440) Solve 21x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.71

Q6441) Solve 2x^2+20x+32=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q6442) Solve 33x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-0.67

Q6443) Solve 26x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q6444) Solve 5x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-8

Q6445) Solve 3x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-8

Q6446) Solve 13x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-2

Q6447) Solve 44x^2+44x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q6448) Solve 4x^2+41x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-9

Q6449) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q6450) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6451) Solve 7x^2+48x+36=0
Ans: x=-0.86 or x=-6

Q6452) Solve x^2+28x+27=0
Ans: x=-1 or x=-27

Q6453) Solve 22x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.18

Q6454) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q6455) Solve 10x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q6456) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q6457) Solve 9x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.11 or x=-4

Q6458) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q6459) Solve 11x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q6460) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q6461) Solve 50x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q6462) Solve 27x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.89

Q6463) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q6464) Solve 10x^2+42x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q6465) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q6466) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q6467) Solve 15x^2+33x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q6468) Solve 8x^2+48x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q6469) Solve 8x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q6470) Solve 10x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.2

Q6471) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q6472) Solve 42x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q6473) Solve 28x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q6474) Solve 6x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q6475) Solve 27x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.33

Q6476) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q6477) Solve 34x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q6478) Solve 8x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q6479) Solve 3x^2+25x+48=0
Ans: x=-3 or x=-5.33

Q6480) Solve 9x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q6481) Solve 10x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-2

Q6482) Solve 48x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.5

Q6483) Solve 3x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-8

Q6484) Solve 24x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q6485) Solve 36x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.78

Q6486) Solve 3x^2+21x+30=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q6487) Solve 12x^2+38x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q6488) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q6489) Solve 16x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q6490) Solve 22x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q6491) Solve 42x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.33

Q6492) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q6493) Solve 21x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.67

Q6494) Solve 10x^2+29x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-1.5

Q6495) Solve 23x^2+47x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q6496) Solve 44x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.5

Q6497) Solve 4x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q6498) Solve 15x^2+41x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.4

Q6499) Solve 3x^2+37x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-11

Q6500) Solve 8x^2+42x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.75

Q6501) Solve 36x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.11

Q6502) Solve 3x^2+37x+34=0
Ans: x=-1 or x=-11.33

Q6503) Solve 18x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6504) Solve 35x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.57

Q6505) Solve 30x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q6506) Solve 6x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q6507) Solve 15x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6508) Solve 33x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.33

Q6509) Solve x^2+11x+10=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q6510) Solve 2x^2+17x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q6511) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q6512) Solve 37x^2+42x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q6513) Solve 21x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.67

Q6514) Solve 2x^2+21x+19=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q6515) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q6516) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q6517) Solve 24x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q6518) Solve 14x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q6519) Solve 33x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-0.67

Q6520) Solve 35x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q6521) Solve 45x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.56

Q6522) Solve 15x^2+46x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-1.67

Q6523) Solve 22x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q6524) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q6525) Solve 24x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.67

Q6526) Solve 26x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q6527) Solve 20x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q6528) Solve 18x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q6529) Solve 8x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.5

Q6530) Solve 11x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q6531) Solve 38x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.63

Q6532) Solve 8x^2+38x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-3.5

Q6533) Solve 32x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6534) Solve 36x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.25

Q6535) Solve 12x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.25

Q6536) Solve 8x^2+43x+44=0
Ans: x=-1.37 or x=-4

Q6537) Solve 40x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.6

Q6538) Solve 13x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.85 or x=-3

Q6539) Solve 11x^2+19x+8=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q6540) Solve 16x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.25

Q6541) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q6542) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q6543) Solve 2x^2+19x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-7

Q6544) Solve 34x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.82

Q6545) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q6546) Solve 27x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q6547) Solve 7x^2+27x+26=0
Ans: x=-1.86 or x=-2

Q6548) Solve 21x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q6549) Solve 9x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.33

Q6550) Solve 30x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q6551) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q6552) Solve 12x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.25

Q6553) Solve 20x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.8

Q6554) Solve 8x^2+38x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.25

Q6555) Solve 8x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q6556) Solve 7x^2+29x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.14

Q6557) Solve 24x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q6558) Solve 21x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.86

Q6559) Solve 23x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q6560) Solve 15x^2+40x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q6561) Solve 7x^2+35x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6562) Solve 42x^2+48x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q6563) Solve 34x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.82

Q6564) Solve 5x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q6565) Solve 9x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-2

Q6566) Solve x^2+23x+42=0
Ans: x=-2 or x=-21

Q6567) Solve 22x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q6568) Solve 28x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.25

Q6569) Solve 48x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.5

Q6570) Solve 9x^2+30x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q6571) Solve 6x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.33

Q6572) Solve 7x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.71 or x=-6

Q6573) Solve 15x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.93 or x=-1

Q6574) Solve 12x^2+47x+33=0
Ans: x=-0.92 or x=-3

Q6575) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q6576) Solve 4x^2+24x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.5

Q6577) Solve 12x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q6578) Solve 4x^2+19x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3.75

Q6579) Solve 28x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q6580) Solve 10x^2+48x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-4

Q6581) Solve 18x^2+47x+30=0
Ans: x=-1.11 or x=-1.5

Q6582) Solve 32x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q6583) Solve 5x^2+44x+39=0
Ans: x=-1 or x=-7.8

Q6584) Solve 17x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q6585) Solve 17x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q6586) Solve 22x^2+48x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q6587) Solve 6x^2+31x+39=0
Ans: x=-2.17 or x=-3

Q6588) Solve 9x^2+36x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.33

Q6589) Solve 10x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-3

Q6590) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q6591) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q6592) Solve 39x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.77

Q6593) Solve 13x^2+32x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.46

Q6594) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q6595) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q6596) Solve 25x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q6597) Solve 5x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.8 or x=-9

Q6598) Solve 23x^2+47x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q6599) Solve 6x^2+37x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-5

Q6600) Solve 16x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q6601) Solve 5x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-6

Q6602) Solve 26x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q6603) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q6604) Solve 16x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.25

Q6605) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q6606) Solve 25x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.4

Q6607) Solve 10x^2+23x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q6608) Solve 15x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q6609) Solve 14x^2+30x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q6610) Solve 9x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.89 or x=-2

Q6611) Solve 13x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.85 or x=-3

Q6612) Solve 9x^2+26x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.89

Q6613) Solve 6x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.5

Q6614) Solve 8x^2+26x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q6615) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q6616) Solve 15x^2+27x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q6617) Solve x^2+13x+42=0
Ans: x=-6 or x=-7

Q6618) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6619) Solve 16x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q6620) Solve 4x^2+29x+25=0
Ans: x=-1 or x=-6.25

Q6621) Solve 4x^2+38x+34=0
Ans: x=-1 or x=-8.5

Q6622) Solve 12x^2+44x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q6623) Solve 5x^2+41x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-7

Q6624) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q6625) Solve 42x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q6626) Solve 19x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q6627) Solve 30x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q6628) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q6629) Solve 36x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.58

Q6630) Solve 34x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q6631) Solve 27x^2+28x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6632) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q6633) Solve 24x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q6634) Solve 6x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.5

Q6635) Solve 28x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q6636) Solve 8x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q6637) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q6638) Solve 27x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q6639) Solve 24x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q6640) Solve 12x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.25

Q6641) Solve 5x^2+26x+33=0
Ans: x=-2.2 or x=-3

Q6642) Solve 49x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.14

Q6643) Solve 15x^2+38x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q6644) Solve 3x^2+15x+18=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q6645) Solve 41x^2+44x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q6646) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q6647) Solve 14x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q6648) Solve 20x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.2

Q6649) Solve 37x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q6650) Solve 16x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.87

Q6651) Solve 38x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q6652) Solve 42x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.36

Q6653) Solve 4x^2+46x+42=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q6654) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q6655) Solve 19x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q6656) Solve 48x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.33

Q6657) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q6658) Solve 44x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.25

Q6659) Solve 26x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6660) Solve 37x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6661) Solve 12x^2+43x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.33

Q6662) Solve 14x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.71

Q6663) Solve x^2+10x+9=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q6664) Solve 38x^2+21x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q6665) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q6666) Solve 12x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q6667) Solve 33x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.36

Q6668) Solve 48x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q6669) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q6670) Solve 42x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q6671) Solve 3x^2+48x+45=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q6672) Solve 6x^2+37x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-4.5

Q6673) Solve 5x^2+9x+4=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q6674) Solve 25x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q6675) Solve 23x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q6676) Solve 13x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q6677) Solve 7x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q6678) Solve 9x^2+19x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q6679) Solve 5x^2+34x+45=0
Ans: x=-1.8 or x=-5

Q6680) Solve 9x^2+37x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.11

Q6681) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q6682) Solve 10x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q6683) Solve x^2+6x+5=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q6684) Solve 49x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.29

Q6685) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q6686) Solve 12x^2+24x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6687) Solve 36x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q6688) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q6689) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q6690) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q6691) Solve 37x^2+38x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q6692) Solve 23x^2+46x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6693) Solve 8x^2+48x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.5

Q6694) Solve 19x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q6695) Solve 14x^2+34x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q6696) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q6697) Solve 9x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q6698) Solve 22x^2+50x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q6699) Solve 2x^2+27x+25=0
Ans: x=-1 or x=-12.5

Q6700) Solve 5x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q6701) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q6702) Solve 2x^2+13x+21=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q6703) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q6704) Solve 20x^2+48x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.9

Q6705) Solve 8x^2+19x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q6706) Solve 14x^2+38x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.71

Q6707) Solve 9x^2+27x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q6708) Solve 31x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q6709) Solve 3x^2+29x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-8

Q6710) Solve 25x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q6711) Solve 48x^2+50x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6712) Solve 4x^2+42x+38=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q6713) Solve 18x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q6714) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q6715) Solve 36x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.44

Q6716) Solve 7x^2+20x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q6717) Solve 45x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.78

Q6718) Solve 6x^2+31x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-4

Q6719) Solve 18x^2+49x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.72

Q6720) Solve 20x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.5

Q6721) Solve 45x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.44

Q6722) Solve 7x^2+39x+32=0
Ans: x=-1 or x=-4.57

Q6723) Solve 11x^2+42x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.82

Q6724) Solve x^2+12x+11=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q6725) Solve 44x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q6726) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q6727) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q6728) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q6729) Solve 14x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q6730) Solve x^2+14x+40=0
Ans: x=-4 or x=-10

Q6731) Solve 5x^2+29x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.8

Q6732) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q6733) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q6734) Solve 22x^2+49x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.23

Q6735) Solve 2x^2+28x+26=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q6736) Solve 6x^2+41x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-5.5

Q6737) Solve 8x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q6738) Solve 4x^2+26x+36=0
Ans: x=-2 or x=-4.5

Q6739) Solve 5x^2+41x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-7

Q6740) Solve x^2+18x+45=0
Ans: x=-3 or x=-15

Q6741) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q6742) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q6743) Solve 11x^2+45x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.09

Q6744) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q6745) Solve 30x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.4

Q6746) Solve 9x^2+39x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.67

Q6747) Solve 23x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q6748) Solve 16x^2+34x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q6749) Solve 38x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q6750) Solve 18x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q6751) Solve 31x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q6752) Solve 6x^2+16x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q6753) Solve 46x^2+48x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6754) Solve 35x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.71

Q6755) Solve 36x^2+37x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q6756) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q6757) Solve 4x^2+23x+19=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q6758) Solve 26x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.77

Q6759) Solve 7x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q6760) Solve 12x^2+31x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.33

Q6761) Solve 36x^2+40x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q6762) Solve 23x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q6763) Solve 42x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.83

Q6764) Solve x^2+27x+26=0
Ans: x=-1 or x=-26

Q6765) Solve 3x^2+27x+42=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q6766) Solve 32x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6767) Solve 22x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q6768) Solve 16x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q6769) Solve 15x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q6770) Solve 48x^2+50x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6771) Solve 12x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q6772) Solve 15x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.2

Q6773) Solve 9x^2+44x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.89

Q6774) Solve 3x^2+26x+23=0
Ans: x=-1 or x=-7.67

Q6775) Solve 3x^2+22x+39=0
Ans: x=-3 or x=-4.33

Q6776) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q6777) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q6778) Solve 14x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q6779) Solve 42x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.83

Q6780) Solve 35x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.6

Q6781) Solve 21x^2+47x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.67

Q6782) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q6783) Solve 30x^2+49x+19=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q6784) Solve 18x^2+33x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q6785) Solve 31x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q6786) Solve 10x^2+34x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q6787) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q6788) Solve 16x^2+31x+15=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q6789) Solve 12x^2+33x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q6790) Solve 21x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.14

Q6791) Solve 34x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q6792) Solve 18x^2+43x+24=0
Ans: x=-0.89 or x=-1.5

Q6793) Solve 15x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q6794) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q6795) Solve 39x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q6796) Solve 7x^2+31x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.43

Q6797) Solve x^2+19x+48=0
Ans: x=-3 or x=-16

Q6798) Solve 24x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q6799) Solve x^2+16x+15=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q6800) Solve 4x^2+24x+36=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q6801) Solve x^2+15x+50=0
Ans: x=-5 or x=-10

Q6802) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q6803) Solve 15x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q6804) Solve 13x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q6805) Solve 18x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.11

Q6806) Solve 48x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.5

Q6807) Solve 6x^2+16x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q6808) Solve 20x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q6809) Solve 12x^2+27x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q6810) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q6811) Solve 7x^2+39x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.57

Q6812) Solve x^2+19x+48=0
Ans: x=-3 or x=-16

Q6813) Solve 10x^2+39x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.9

Q6814) Solve 17x^2+39x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q6815) Solve 8x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-5

Q6816) Solve 19x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q6817) Solve 10x^2+48x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-4

Q6818) Solve 25x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q6819) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q6820) Solve 28x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q6821) Solve 7x^2+31x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.43

Q6822) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q6823) Solve 8x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q6824) Solve 7x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-3

Q6825) Solve 23x^2+49x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.13

Q6826) Solve 38x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q6827) Solve 6x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q6828) Solve 18x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q6829) Solve 3x^2+18x+27=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q6830) Solve 9x^2+35x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.89

Q6831) Solve 10x^2+44x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q6832) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q6833) Solve 21x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.67

Q6834) Solve 2x^2+42x+40=0
Ans: x=-1 or x=-20

Q6835) Solve 16x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q6836) Solve 16x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q6837) Solve 15x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q6838) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q6839) Solve 3x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q6840) Solve 16x^2+39x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q6841) Solve 13x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q6842) Solve 12x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q6843) Solve 8x^2+42x+34=0
Ans: x=-1 or x=-4.25

Q6844) Solve 35x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q6845) Solve 14x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.29

Q6846) Solve 7x^2+31x+24=0
Ans: x=-1 or x=-3.43

Q6847) Solve 36x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.56

Q6848) Solve x^2+16x+39=0
Ans: x=-3 or x=-13

Q6849) Solve 41x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q6850) Solve 25x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.2

Q6851) Solve 6x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-6

Q6852) Solve 16x^2+41x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q6853) Solve 16x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q6854) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6855) Solve 15x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.67

Q6856) Solve 12x^2+43x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.58

Q6857) Solve 19x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q6858) Solve 27x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.11

Q6859) Solve 3x^2+10x+7=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q6860) Solve 40x^2+50x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q6861) Solve 40x^2+44x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q6862) Solve 13x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q6863) Solve 10x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.9 or x=-4

Q6864) Solve 4x^2+43x+39=0
Ans: x=-1 or x=-9.75

Q6865) Solve 18x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q6866) Solve 8x^2+31x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.87

Q6867) Solve 36x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q6868) Solve 8x^2+36x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q6869) Solve 12x^2+30x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q6870) Solve 30x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.1

Q6871) Solve 4x^2+17x+18=0
Ans: x=-2 or x=-2.25

Q6872) Solve 9x^2+25x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q6873) Solve 24x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q6874) Solve 46x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q6875) Solve 8x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-3

Q6876) Solve 36x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q6877) Solve 12x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q6878) Solve 14x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q6879) Solve 14x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q6880) Solve 11x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q6881) Solve 42x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q6882) Solve 34x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q6883) Solve 25x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q6884) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q6885) Solve 4x^2+15x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q6886) Solve 27x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q6887) Solve 18x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q6888) Solve 7x^2+25x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.57

Q6889) Solve 12x^2+18x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6890) Solve 43x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q6891) Solve 15x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q6892) Solve x^2+19x+18=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q6893) Solve 39x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.67

Q6894) Solve 12x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.25

Q6895) Solve 5x^2+38x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-7

Q6896) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q6897) Solve 20x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.8

Q6898) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q6899) Solve 8x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.75 or x=-5.5

Q6900) Solve 13x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.38 or x=-2

Q6901) Solve 6x^2+12x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6902) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q6903) Solve x^2+26x+25=0
Ans: x=-1 or x=-25

Q6904) Solve 44x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.64

Q6905) Solve 4x^2+21x+27=0
Ans: x=-2.25 or x=-3

Q6906) Solve 9x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.33

Q6907) Solve 5x^2+20x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q6908) Solve 36x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q6909) Solve 31x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6910) Solve 9x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q6911) Solve 42x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.86

Q6912) Solve 12x^2+41x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.75

Q6913) Solve 40x^2+42x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q6914) Solve 5x^2+28x+32=0
Ans: x=-1.6 or x=-4

Q6915) Solve 19x^2+45x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q6916) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q6917) Solve x^2+4x+4=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q6918) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q6919) Solve 10x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q6920) Solve 10x^2+48x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.8

Q6921) Solve 29x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q6922) Solve 11x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q6923) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q6924) Solve 6x^2+35x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.83

Q6925) Solve 25x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.4

Q6926) Solve 7x^2+33x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.71

Q6927) Solve 7x^2+32x+25=0
Ans: x=-1 or x=-3.57

Q6928) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q6929) Solve 20x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q6930) Solve 3x^2+47x+44=0
Ans: x=-1 or x=-14.67

Q6931) Solve 11x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-4

Q6932) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q6933) Solve 4x^2+20x+25=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q6934) Solve 27x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.89

Q6935) Solve 4x^2+21x+26=0
Ans: x=-2 or x=-3.25

Q6936) Solve 15x^2+43x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q6937) Solve 8x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q6938) Solve 21x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.86

Q6939) Solve x^2+12x+20=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q6940) Solve 14x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.71

Q6941) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q6942) Solve 39x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q6943) Solve 11x^2+47x+42=0
Ans: x=-1.27 or x=-3

Q6944) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q6945) Solve 3x^2+19x+30=0
Ans: x=-3 or x=-3.33

Q6946) Solve 9x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.33

Q6947) Solve 46x^2+47x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q6948) Solve 12x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q6949) Solve 8x^2+17x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q6950) Solve 45x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.78

Q6951) Solve 46x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.5

Q6952) Solve 46x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q6953) Solve 32x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.94

Q6954) Solve 38x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q6955) Solve 23x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q6956) Solve 23x^2+46x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6957) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q6958) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6959) Solve 6x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q6960) Solve 46x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q6961) Solve 12x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q6962) Solve 9x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6963) Solve 42x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q6964) Solve 15x^2+40x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q6965) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q6966) Solve 25x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q6967) Solve 45x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q6968) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q6969) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q6970) Solve 11x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.91 or x=-3

Q6971) Solve 22x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.5

Q6972) Solve 14x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.29

Q6973) Solve 26x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q6974) Solve 10x^2+43x+39=0
Ans: x=-1.3 or x=-3

Q6975) Solve 13x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q6976) Solve 7x^2+14x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6977) Solve 15x^2+39x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q6978) Solve 17x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q6979) Solve 21x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.14

Q6980) Solve 48x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q6981) Solve 24x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q6982) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q6983) Solve 15x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q6984) Solve 28x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q6985) Solve 7x^2+17x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q6986) Solve 30x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.67

Q6987) Solve 10x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q6988) Solve 20x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.4

Q6989) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q6990) Solve 28x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.25

Q6991) Solve 18x^2+38x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q6992) Solve 14x^2+41x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.43

Q6993) Solve 3x^2+11x+10=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q6994) Solve 4x^2+25x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-5

Q6995) Solve 44x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.75

Q6996) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q6997) Solve 9x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q6998) Solve 5x^2+34x+45=0
Ans: x=-1.8 or x=-5

Q6999) Solve 18x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q7000) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q7001) Solve 2x^2+23x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-10

Q7002) Solve 33x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.82

Q7003) Solve 8x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-4.5

Q7004) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q7005) Solve 22x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q7006) Solve 4x^2+22x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-3

Q7007) Solve 5x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-6

Q7008) Solve 40x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.62

Q7009) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q7010) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q7011) Solve 50x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q7012) Solve 46x^2+48x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q7013) Solve 30x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q7014) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q7015) Solve 8x^2+18x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q7016) Solve 26x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.5

Q7017) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q7018) Solve 22x^2+45x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q7019) Solve 21x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q7020) Solve 10x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q7021) Solve 4x^2+22x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-3

Q7022) Solve 7x^2+44x+45=0
Ans: x=-1.29 or x=-5

Q7023) Solve 10x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.5

Q7024) Solve 39x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-0.67

Q7025) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q7026) Solve 12x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.33

Q7027) Solve 14x^2+43x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q7028) Solve 3x^2+17x+24=0
Ans: x=-2.67 or x=-3

Q7029) Solve 25x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.2

Q7030) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q7031) Solve 5x^2+39x+34=0
Ans: x=-1 or x=-6.8

Q7032) Solve 10x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-3.5

Q7033) Solve 9x^2+45x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.67

Q7034) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q7035) Solve 8x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q7036) Solve 14x^2+46x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q7037) Solve 19x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q7038) Solve 5x^2+15x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7039) Solve 4x^2+25x+39=0
Ans: x=-3 or x=-3.25

Q7040) Solve 45x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q7041) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q7042) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q7043) Solve 24x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.17

Q7044) Solve 3x^2+18x+27=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q7045) Solve 18x^2+39x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q7046) Solve 18x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.33

Q7047) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q7048) Solve 6x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q7049) Solve 12x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.5

Q7050) Solve 5x^2+16x+12=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q7051) Solve 39x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.33

Q7052) Solve 21x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.57

Q7053) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q7054) Solve 19x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q7055) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q7056) Solve 26x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.38 or x=-1.5

Q7057) Solve 6x^2+25x+19=0
Ans: x=-1 or x=-3.17

Q7058) Solve 9x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q7059) Solve 48x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.62

Q7060) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q7061) Solve 24x^2+48x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7062) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q7063) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q7064) Solve 28x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q7065) Solve 44x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.75

Q7066) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q7067) Solve 40x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q7068) Solve 5x^2+28x+39=0
Ans: x=-2.6 or x=-3

Q7069) Solve 9x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q7070) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q7071) Solve 13x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.38 or x=-2

Q7072) Solve 14x^2+36x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q7073) Solve 6x^2+16x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q7074) Solve 19x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-2

Q7075) Solve 3x^2+23x+34=0
Ans: x=-2 or x=-5.67

Q7076) Solve 13x^2+37x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.85

Q7077) Solve 24x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q7078) Solve 33x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.67

Q7079) Solve 12x^2+49x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.75

Q7080) Solve 3x^2+20x+32=0
Ans: x=-2.67 or x=-4

Q7081) Solve 5x^2+12x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q7082) Solve 4x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q7083) Solve 32x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.75

Q7084) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q7085) Solve x^2+8x+16=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q7086) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q7087) Solve 6x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q7088) Solve 36x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q7089) Solve 6x^2+25x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.5

Q7090) Solve 12x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q7091) Solve 20x^2+47x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q7092) Solve 14x^2+33x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.36

Q7093) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q7094) Solve 22x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-1.5

Q7095) Solve 33x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q7096) Solve 2x^2+25x+23=0
Ans: x=-1 or x=-11.5

Q7097) Solve 8x^2+38x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3.75

Q7098) Solve 2x^2+17x+35=0
Ans: x=-3.5 or x=-5

Q7099) Solve 9x^2+30x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q7100) Solve 37x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q7101) Solve 25x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.4

Q7102) Solve 14x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.5

Q7103) Solve 12x^2+48x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7104) Solve 25x^2+50x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7105) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q7106) Solve 39x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q7107) Solve 2x^2+24x+22=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q7108) Solve 32x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.87

Q7109) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q7110) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7111) Solve 2x^2+16x+24=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q7112) Solve 49x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.86

Q7113) Solve x^2+14x+40=0
Ans: x=-4 or x=-10

Q7114) Solve 13x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.85 or x=-3

Q7115) Solve 18x^2+47x+30=0
Ans: x=-1.11 or x=-1.5

Q7116) Solve 15x^2+31x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.07

Q7117) Solve 32x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.06

Q7118) Solve 28x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q7119) Solve 3x^2+12x+9=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7120) Solve 24x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q7121) Solve 14x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.93 or x=-1

Q7122) Solve 14x^2+34x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q7123) Solve x^2+13x+12=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q7124) Solve 7x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.71 or x=-6

Q7125) Solve 43x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q7126) Solve 14x^2+37x+24=0
Ans: x=-1.14 or x=-1.5

Q7127) Solve 23x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q7128) Solve 14x^2+49x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q7129) Solve 15x^2+36x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q7130) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q7131) Solve 12x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q7132) Solve 10x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-3.5

Q7133) Solve 22x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-1.5

Q7134) Solve 42x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q7135) Solve 24x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.42

Q7136) Solve 12x^2+46x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.83

Q7137) Solve 11x^2+36x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q7138) Solve 20x^2+39x+19=0
Ans: x=-0.95 or x=-1

Q7139) Solve 26x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q7140) Solve 8x^2+42x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-3.5

Q7141) Solve 10x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q7142) Solve 49x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.14

Q7143) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q7144) Solve 24x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q7145) Solve 19x^2+44x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.32

Q7146) Solve 36x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q7147) Solve 12x^2+28x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.83

Q7148) Solve 7x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q7149) Solve 14x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.57

Q7150) Solve 8x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q7151) Solve 19x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q7152) Solve 6x^2+22x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q7153) Solve 50x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.48 or x=-0.5

Q7154) Solve 30x^2+43x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.33

Q7155) Solve 22x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1.5

Q7156) Solve 25x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.6

Q7157) Solve 6x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q7158) Solve 8x^2+25x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.12

Q7159) Solve 6x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q7160) Solve 20x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q7161) Solve 17x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.41 or x=-2

Q7162) Solve 21x^2+50x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.38

Q7163) Solve 35x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.6

Q7164) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q7165) Solve 8x^2+25x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.12

Q7166) Solve 12x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q7167) Solve 17x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q7168) Solve 5x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-6

Q7169) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q7170) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q7171) Solve 2x^2+27x+25=0
Ans: x=-1 or x=-12.5

Q7172) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q7173) Solve 6x^2+31x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.67

Q7174) Solve 15x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q7175) Solve 40x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q7176) Solve 6x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q7177) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q7178) Solve 6x^2+28x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q7179) Solve 11x^2+23x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q7180) Solve 11x^2+44x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7181) Solve 42x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q7182) Solve 15x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.67

Q7183) Solve 9x^2+24x+16=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.33

Q7184) Solve 22x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q7185) Solve 28x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q7186) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q7187) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q7188) Solve 12x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q7189) Solve 16x^2+50x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.62

Q7190) Solve 8x^2+27x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.37

Q7191) Solve 14x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q7192) Solve 10x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.4

Q7193) Solve 12x^2+28x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q7194) Solve 5x^2+22x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q7195) Solve 4x^2+13x+9=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q7196) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7197) Solve 18x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.33

Q7198) Solve 11x^2+43x+42=0
Ans: x=-1.91 or x=-2

Q7199) Solve 4x^2+29x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-5

Q7200) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q7201) Solve 13x^2+44x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.38

Q7202) Solve 4x^2+25x+36=0
Ans: x=-2.25 or x=-4

Q7203) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q7204) Solve 36x^2+50x+14=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q7205) Solve 2x^2+20x+32=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q7206) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q7207) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q7208) Solve 20x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.8

Q7209) Solve 6x^2+30x+36=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q7210) Solve 6x^2+33x+27=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q7211) Solve 42x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q7212) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q7213) Solve 16x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.37

Q7214) Solve 35x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.71

Q7215) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q7216) Solve 32x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q7217) Solve 26x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q7218) Solve 8x^2+16x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7219) Solve 12x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.33

Q7220) Solve 48x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q7221) Solve 14x^2+45x+34=0
Ans: x=-1.21 or x=-2

Q7222) Solve 22x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q7223) Solve 14x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q7224) Solve 2x^2+19x+30=0
Ans: x=-2 or x=-7.5

Q7225) Solve 9x^2+35x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.89

Q7226) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q7227) Solve 15x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.33

Q7228) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q7229) Solve 11x^2+19x+8=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q7230) Solve 12x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q7231) Solve 18x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.39 or x=-2

Q7232) Solve 21x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.33

Q7233) Solve 16x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q7234) Solve 16x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q7235) Solve 11x^2+39x+34=0
Ans: x=-1.55 or x=-2

Q7236) Solve 48x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q7237) Solve x^2+38x+37=0
Ans: x=-1 or x=-37

Q7238) Solve 13x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.54 or x=-3

Q7239) Solve 30x^2+50x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q7240) Solve 18x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.78

Q7241) Solve 50x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q7242) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q7243) Solve 50x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.8

Q7244) Solve 18x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q7245) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q7246) Solve 32x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q7247) Solve 9x^2+12x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q7248) Solve 14x^2+32x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q7249) Solve 4x^2+20x+16=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q7250) Solve 21x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.67

Q7251) Solve 36x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q7252) Solve 15x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q7253) Solve 46x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.5

Q7254) Solve 18x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.17

Q7255) Solve 42x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.79

Q7256) Solve 15x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q7257) Solve 21x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q7258) Solve 26x^2+43x+17=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q7259) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q7260) Solve 3x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.67 or x=-15

Q7261) Solve 5x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q7262) Solve 24x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.12

Q7263) Solve 10x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.9 or x=-4

Q7264) Solve 7x^2+36x+45=0
Ans: x=-2.14 or x=-3

Q7265) Solve 5x^2+30x+45=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q7266) Solve 16x^2+44x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q7267) Solve 15x^2+47x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.13

Q7268) Solve 5x^2+44x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-8

Q7269) Solve 10x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q7270) Solve x^2+14x+48=0
Ans: x=-6 or x=-8

Q7271) Solve 8x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.5

Q7272) Solve 50x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q7273) Solve 6x^2+31x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.17

Q7274) Solve 12x^2+36x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7275) Solve 10x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.6

Q7276) Solve 30x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.4

Q7277) Solve 10x^2+38x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.8

Q7278) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q7279) Solve 11x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q7280) Solve 18x^2+45x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q7281) Solve 2x^2+35x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-16

Q7282) Solve 2x^2+15x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q7283) Solve 14x^2+40x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-2

Q7284) Solve x^2+7x+10=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q7285) Solve 39x^2+47x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q7286) Solve 11x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q7287) Solve 34x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q7288) Solve 28x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-0.75

Q7289) Solve 36x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-0.67

Q7290) Solve 18x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q7291) Solve 36x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q7292) Solve 7x^2+29x+24=0
Ans: x=-1.14 or x=-3

Q7293) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q7294) Solve 4x^2+45x+41=0
Ans: x=-1 or x=-10.25

Q7295) Solve 9x^2+30x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q7296) Solve 34x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q7297) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q7298) Solve 13x^2+41x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.15

Q7299) Solve 14x^2+23x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.14

Q7300) Solve 16x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q7301) Solve 25x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q7302) Solve 9x^2+45x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.67

Q7303) Solve 15x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q7304) Solve 26x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q7305) Solve 2x^2+11x+12=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q7306) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7307) Solve 11x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.73 or x=-3

Q7308) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q7309) Solve 24x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q7310) Solve 8x^2+28x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q7311) Solve 4x^2+12x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7312) Solve 16x^2+46x+33=0
Ans: x=-1.37 or x=-1.5

Q7313) Solve 36x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q7314) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q7315) Solve 18x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q7316) Solve 5x^2+28x+32=0
Ans: x=-1.6 or x=-4

Q7317) Solve 2x^2+24x+40=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q7318) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q7319) Solve 5x^2+8x+3=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q7320) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q7321) Solve 16x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q7322) Solve 9x^2+24x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q7323) Solve 19x^2+48x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q7324) Solve 24x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.87

Q7325) Solve 2x^2+21x+34=0
Ans: x=-2 or x=-8.5

Q7326) Solve 8x^2+33x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.12

Q7327) Solve 11x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q7328) Solve 7x^2+29x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.14

Q7329) Solve 4x^2+35x+31=0
Ans: x=-1 or x=-7.75

Q7330) Solve 19x^2+39x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q7331) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q7332) Solve 18x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q7333) Solve 7x^2+30x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.29

Q7334) Solve 4x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-11

Q7335) Solve 21x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.33

Q7336) Solve 6x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q7337) Solve 6x^2+25x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.5

Q7338) Solve 3x^2+14x+16=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q7339) Solve 40x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q7340) Solve 30x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q7341) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q7342) Solve 7x^2+41x+34=0
Ans: x=-1 or x=-4.86

Q7343) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q7344) Solve 30x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q7345) Solve 7x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-4

Q7346) Solve 9x^2+36x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7347) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q7348) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q7349) Solve 17x^2+39x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q7350) Solve 10x^2+28x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q7351) Solve 15x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q7352) Solve 24x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q7353) Solve 3x^2+22x+19=0
Ans: x=-1 or x=-6.33

Q7354) Solve 18x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.5

Q7355) Solve 21x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q7356) Solve 3x^2+4x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q7357) Solve 26x^2+48x+22=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q7358) Solve 24x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.58

Q7359) Solve 2x^2+26x+24=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q7360) Solve 24x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q7361) Solve 28x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.25

Q7362) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q7363) Solve 12x^2+33x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q7364) Solve 10x^2+31x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.1

Q7365) Solve 8x^2+34x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.5

Q7366) Solve 18x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q7367) Solve 12x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q7368) Solve 6x^2+39x+33=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q7369) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q7370) Solve 16x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q7371) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q7372) Solve 24x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q7373) Solve 24x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q7374) Solve 13x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q7375) Solve 3x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-10

Q7376) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q7377) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q7378) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q7379) Solve 44x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q7380) Solve 32x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q7381) Solve 11x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.36 or x=-3

Q7382) Solve 8x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-3

Q7383) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q7384) Solve 3x^2+15x+12=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q7385) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q7386) Solve 2x^2+8x+8=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q7387) Solve 16x^2+50x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.62

Q7388) Solve 32x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q7389) Solve 12x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q7390) Solve 10x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-4.5

Q7391) Solve 4x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q7392) Solve 4x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.25 or x=-12

Q7393) Solve 5x^2+23x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q7394) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q7395) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q7396) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q7397) Solve 6x^2+27x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q7398) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q7399) Solve 10x^2+21x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q7400) Solve 12x^2+38x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q7401) Solve 8x^2+26x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q7402) Solve 24x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q7403) Solve 4x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-10.5

Q7404) Solve 6x^2+49x+43=0
Ans: x=-1 or x=-7.17

Q7405) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q7406) Solve 22x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-1.5

Q7407) Solve 12x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.67

Q7408) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q7409) Solve 3x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-12

Q7410) Solve 8x^2+30x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q7411) Solve 27x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.33

Q7412) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q7413) Solve 5x^2+18x+16=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q7414) Solve 28x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q7415) Solve 17x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q7416) Solve 15x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.67

Q7417) Solve 26x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q7418) Solve 6x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.67

Q7419) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q7420) Solve 23x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q7421) Solve 11x^2+41x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.73

Q7422) Solve 18x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q7423) Solve 13x^2+48x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.69

Q7424) Solve 12x^2+44x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q7425) Solve 30x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.83

Q7426) Solve 28x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.14

Q7427) Solve 5x^2+49x+44=0
Ans: x=-1 or x=-8.8

Q7428) Solve 12x^2+33x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q7429) Solve 6x^2+31x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.67

Q7430) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q7431) Solve 28x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.75

Q7432) Solve 8x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.25

Q7433) Solve 12x^2+34x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.83

Q7434) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q7435) Solve 6x^2+38x+32=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q7436) Solve 9x^2+27x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.67

Q7437) Solve 12x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q7438) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q7439) Solve 11x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.55 or x=-4

Q7440) Solve 32x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q7441) Solve 18x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q7442) Solve 28x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.75

Q7443) Solve 48x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.62

Q7444) Solve 26x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.15

Q7445) Solve 14x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.14

Q7446) Solve 14x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.29

Q7447) Solve 2x^2+21x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-8

Q7448) Solve 9x^2+30x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q7449) Solve 32x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q7450) Solve 23x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q7451) Solve 2x^2+14x+20=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q7452) Solve 45x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.22

Q7453) Solve x^2+19x+18=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q7454) Solve 4x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-10

Q7455) Solve 34x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q7456) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q7457) Solve 11x^2+46x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.18

Q7458) Solve x^2+12x+20=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q7459) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q7460) Solve 18x^2+43x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.89

Q7461) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q7462) Solve 32x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.75

Q7463) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q7464) Solve 23x^2+42x+19=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q7465) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q7466) Solve 8x^2+37x+39=0
Ans: x=-1.62 or x=-3

Q7467) Solve 18x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q7468) Solve 30x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.9

Q7469) Solve 7x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q7470) Solve 14x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q7471) Solve 34x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q7472) Solve 29x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q7473) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q7474) Solve 3x^2+14x+16=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q7475) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q7476) Solve 12x^2+45x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q7477) Solve 10x^2+37x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.2

Q7478) Solve 15x^2+49x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q7479) Solve 12x^2+47x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.67

Q7480) Solve 18x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.5

Q7481) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q7482) Solve 24x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q7483) Solve 18x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q7484) Solve 20x^2+30x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7485) Solve 10x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q7486) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q7487) Solve 6x^2+32x+42=0
Ans: x=-2.33 or x=-3

Q7488) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q7489) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q7490) Solve x^2+6x+5=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q7491) Solve 20x^2+30x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7492) Solve 16x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.5

Q7493) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q7494) Solve 21x^2+36x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q7495) Solve 4x^2+30x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q7496) Solve 11x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-3

Q7497) Solve 9x^2+39x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q7498) Solve 21x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q7499) Solve 14x^2+45x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.21

Q7500) Solve 6x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.33

Q7501) Solve 36x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.25

Q7502) Solve 42x^2+44x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q7503) Solve 12x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.67

Q7504) Solve 44x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q7505) Solve 9x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q7506) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q7507) Solve 4x^2+37x+33=0
Ans: x=-1 or x=-8.25

Q7508) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q7509) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q7510) Solve 5x^2+35x+30=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q7511) Solve 15x^2+47x+34=0
Ans: x=-1.13 or x=-2

Q7512) Solve 10x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.9 or x=-4

Q7513) Solve 31x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q7514) Solve 7x^2+37x+30=0
Ans: x=-1 or x=-4.29

Q7515) Solve 4x^2+28x+45=0
Ans: x=-2.5 or x=-4.5

Q7516) Solve 4x^2+38x+34=0
Ans: x=-1 or x=-8.5

Q7517) Solve 13x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q7518) Solve 8x^2+25x+18=0
Ans: x=-1.12 or x=-2

Q7519) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q7520) Solve 4x^2+46x+42=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q7521) Solve 5x^2+35x+30=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q7522) Solve 8x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q7523) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7524) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q7525) Solve 7x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.71 or x=-6

Q7526) Solve 8x^2+23x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q7527) Solve 15x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q7528) Solve 5x^2+42x+49=0
Ans: x=-1.4 or x=-7

Q7529) Solve 8x^2+37x+39=0
Ans: x=-1.62 or x=-3

Q7530) Solve 6x^2+31x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.67

Q7531) Solve 36x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.72

Q7532) Solve 3x^2+22x+35=0
Ans: x=-2.33 or x=-5

Q7533) Solve 42x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.86

Q7534) Solve 7x^2+30x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.29

Q7535) Solve 21x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q7536) Solve 9x^2+25x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q7537) Solve 32x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q7538) Solve 19x^2+32x+13=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q7539) Solve 13x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-2

Q7540) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q7541) Solve 12x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q7542) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q7543) Solve 4x^2+31x+27=0
Ans: x=-1 or x=-6.75

Q7544) Solve 5x^2+50x+45=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q7545) Solve 8x^2+19x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q7546) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q7547) Solve 4x^2+27x+44=0
Ans: x=-2.75 or x=-4

Q7548) Solve 16x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.75

Q7549) Solve 9x^2+20x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.22

Q7550) Solve 10x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.5

Q7551) Solve 10x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q7552) Solve 38x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q7553) Solve 5x^2+17x+14=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q7554) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q7555) Solve 4x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q7556) Solve 50x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q7557) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q7558) Solve 48x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.67

Q7559) Solve 3x^2+22x+32=0
Ans: x=-2 or x=-5.33

Q7560) Solve 14x^2+41x+26=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q7561) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q7562) Solve 15x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.8

Q7563) Solve 15x^2+40x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q7564) Solve 38x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q7565) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q7566) Solve 8x^2+47x+39=0
Ans: x=-1 or x=-4.87

Q7567) Solve 2x^2+9x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q7568) Solve 2x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-23

Q7569) Solve 7x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-4

Q7570) Solve 8x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q7571) Solve 45x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q7572) Solve 8x^2+41x+36=0
Ans: x=-1.12 or x=-4

Q7573) Solve 3x^2+46x+43=0
Ans: x=-1 or x=-14.33

Q7574) Solve 18x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q7575) Solve 13x^2+42x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.23

Q7576) Solve 15x^2+23x+8=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q7577) Solve 5x^2+17x+12=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q7578) Solve 9x^2+20x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.22

Q7579) Solve 33x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.18

Q7580) Solve 5x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q7581) Solve 15x^2+44x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.93

Q7582) Solve 10x^2+37x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.2

Q7583) Solve 48x^2+30x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q7584) Solve 17x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q7585) Solve 40x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q7586) Solve 9x^2+44x+32=0
Ans: x=-0.89 or x=-4

Q7587) Solve 40x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q7588) Solve 31x^2+50x+19=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q7589) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q7590) Solve 22x^2+43x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.45

Q7591) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q7592) Solve 15x^2+50x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q7593) Solve 10x^2+45x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q7594) Solve x^2+23x+42=0
Ans: x=-2 or x=-21

Q7595) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q7596) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q7597) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q7598) Solve 9x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q7599) Solve 9x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q7600) Solve 5x^2+29x+42=0
Ans: x=-2.8 or x=-3

Q7601) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q7602) Solve x^2+33x+32=0
Ans: x=-1 or x=-32

Q7603) Solve 24x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.25

Q7604) Solve 15x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.33

Q7605) Solve 16x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q7606) Solve 13x^2+26x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7607) Solve x^2+28x+27=0
Ans: x=-1 or x=-27

Q7608) Solve 28x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.75

Q7609) Solve 12x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q7610) Solve 3x^2+26x+48=0
Ans: x=-2.67 or x=-6

Q7611) Solve x^2+7x+10=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q7612) Solve 2x^2+15x+25=0
Ans: x=-2.5 or x=-5

Q7613) Solve 30x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q7614) Solve x^2+32x+31=0
Ans: x=-1 or x=-31

Q7615) Solve 38x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q7616) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q7617) Solve 49x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.29

Q7618) Solve 3x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-15

Q7619) Solve 14x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q7620) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q7621) Solve 7x^2+27x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.86

Q7622) Solve 13x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q7623) Solve 34x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q7624) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q7625) Solve 7x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-4

Q7626) Solve 28x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.25

Q7627) Solve 5x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-4

Q7628) Solve 40x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q7629) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q7630) Solve 16x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q7631) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q7632) Solve 12x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q7633) Solve 9x^2+22x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q7634) Solve 23x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q7635) Solve 4x^2+17x+15=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q7636) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q7637) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q7638) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q7639) Solve 12x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q7640) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q7641) Solve 4x^2+15x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q7642) Solve 43x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q7643) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q7644) Solve 45x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.78

Q7645) Solve 9x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.67

Q7646) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q7647) Solve 38x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q7648) Solve 15x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.67

Q7649) Solve 36x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.42

Q7650) Solve 12x^2+43x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.58

Q7651) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q7652) Solve 33x^2+49x+16=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q7653) Solve 33x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.64

Q7654) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q7655) Solve 44x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.55

Q7656) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q7657) Solve 25x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q7658) Solve 6x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.33

Q7659) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q7660) Solve 2x^2+13x+11=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q7661) Solve 38x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.68

Q7662) Solve x^2+3x+2=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7663) Solve 33x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.18

Q7664) Solve 14x^2+41x+26=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q7665) Solve 2x^2+18x+36=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q7666) Solve 4x^2+27x+23=0
Ans: x=-1 or x=-5.75

Q7667) Solve 10x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-4

Q7668) Solve 9x^2+37x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.11

Q7669) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q7670) Solve 46x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q7671) Solve 5x^2+17x+12=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q7672) Solve 18x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q7673) Solve 10x^2+48x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.8

Q7674) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q7675) Solve 3x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q7676) Solve 5x^2+23x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-4

Q7677) Solve 14x^2+41x+30=0
Ans: x=-1.43 or x=-1.5

Q7678) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q7679) Solve 44x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.75

Q7680) Solve 27x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.89

Q7681) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q7682) Solve 32x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7683) Solve 21x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q7684) Solve 32x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q7685) Solve 12x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-3

Q7686) Solve 9x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.67

Q7687) Solve 6x^2+20x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q7688) Solve 6x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q7689) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q7690) Solve 45x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.44

Q7691) Solve x^2+13x+22=0
Ans: x=-2 or x=-11

Q7692) Solve 50x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.6

Q7693) Solve 18x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q7694) Solve 10x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q7695) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q7696) Solve 23x^2+47x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q7697) Solve 32x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.62

Q7698) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q7699) Solve 10x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.6

Q7700) Solve 2x^2+23x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q7701) Solve 12x^2+37x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.75

Q7702) Solve 11x^2+38x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.45

Q7703) Solve 30x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q7704) Solve 23x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q7705) Solve 30x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q7706) Solve 5x^2+32x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-5

Q7707) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q7708) Solve 4x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q7709) Solve 3x^2+13x+10=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q7710) Solve 48x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q7711) Solve 9x^2+35x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.89

Q7712) Solve 14x^2+49x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q7713) Solve 4x^2+12x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7714) Solve 22x^2+43x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.45

Q7715) Solve x^2+7x+6=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q7716) Solve 48x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.87

Q7717) Solve 34x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q7718) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q7719) Solve 15x^2+49x+38=0
Ans: x=-1.27 or x=-2

Q7720) Solve 14x^2+39x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.79

Q7721) Solve 12x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.33

Q7722) Solve 15x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.8

Q7723) Solve 19x^2+20x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q7724) Solve 6x^2+24x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7725) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q7726) Solve 4x^2+21x+27=0
Ans: x=-2.25 or x=-3

Q7727) Solve 11x^2+44x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q7728) Solve 7x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q7729) Solve 27x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.67

Q7730) Solve 17x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q7731) Solve 3x^2+26x+23=0
Ans: x=-1 or x=-7.67

Q7732) Solve 20x^2+43x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.15

Q7733) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7734) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q7735) Solve 19x^2+45x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q7736) Solve 15x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q7737) Solve 3x^2+6x+3=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7738) Solve 18x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q7739) Solve x^2+11x+10=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q7740) Solve 18x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q7741) Solve 18x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q7742) Solve x^2+41x+40=0
Ans: x=-1 or x=-40

Q7743) Solve 44x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.75

Q7744) Solve 16x^2+36x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q7745) Solve 12x^2+42x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q7746) Solve 22x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-1.5

Q7747) Solve 40x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q7748) Solve 12x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.67

Q7749) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q7750) Solve 22x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.73 or x=-1.5

Q7751) Solve 28x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q7752) Solve 11x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.91 or x=-1

Q7753) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7754) Solve 45x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q7755) Solve 33x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q7756) Solve 18x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q7757) Solve 28x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.75

Q7758) Solve 9x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q7759) Solve 10x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q7760) Solve 24x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q7761) Solve 25x^2+34x+9=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q7762) Solve 8x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q7763) Solve 27x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q7764) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q7765) Solve 45x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.6

Q7766) Solve 23x^2+42x+19=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q7767) Solve 20x^2+44x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q7768) Solve 12x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.75

Q7769) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q7770) Solve 30x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.4

Q7771) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q7772) Solve 8x^2+38x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-2.5

Q7773) Solve 24x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.17

Q7774) Solve 9x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.44 or x=-5

Q7775) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q7776) Solve 23x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q7777) Solve 32x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q7778) Solve 10x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-3.5

Q7779) Solve 10x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-3

Q7780) Solve 9x^2+33x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.33

Q7781) Solve 9x^2+38x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-3

Q7782) Solve 35x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.4

Q7783) Solve 30x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q7784) Solve 12x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q7785) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q7786) Solve 38x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q7787) Solve 14x^2+36x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q7788) Solve 8x^2+26x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q7789) Solve 9x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.11 or x=-4

Q7790) Solve x^2+20x+36=0
Ans: x=-2 or x=-18

Q7791) Solve 12x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q7792) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q7793) Solve 7x^2+44x+37=0
Ans: x=-1 or x=-5.29

Q7794) Solve 6x^2+42x+36=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q7795) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q7796) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q7797) Solve 15x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q7798) Solve 7x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q7799) Solve 15x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.2

Q7800) Solve 11x^2+46x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.18

Q7801) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q7802) Solve 7x^2+39x+32=0
Ans: x=-1 or x=-4.57

Q7803) Solve 26x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.5

Q7804) Solve 50x^2+45x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.7

Q7805) Solve 6x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.33

Q7806) Solve 34x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.82

Q7807) Solve 12x^2+44x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q7808) Solve 16x^2+40x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.25

Q7809) Solve 15x^2+41x+22=0
Ans: x=-0.73 or x=-2

Q7810) Solve 4x^2+19x+21=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q7811) Solve 9x^2+28x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.11

Q7812) Solve 22x^2+44x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7813) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q7814) Solve 5x^2+12x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q7815) Solve 10x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q7816) Solve 2x^2+9x+7=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q7817) Solve 27x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q7818) Solve 35x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.4

Q7819) Solve 4x^2+17x+18=0
Ans: x=-2 or x=-2.25

Q7820) Solve 42x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.33

Q7821) Solve 18x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-2.5

Q7822) Solve 6x^2+38x+32=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q7823) Solve 20x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.75

Q7824) Solve 9x^2+32x+28=0
Ans: x=-1.56 or x=-2

Q7825) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q7826) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q7827) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q7828) Solve 2x^2+18x+36=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q7829) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q7830) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q7831) Solve 17x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q7832) Solve 32x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q7833) Solve 9x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q7834) Solve 35x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q7835) Solve 3x^2+35x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-10

Q7836) Solve 11x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.91 or x=-1

Q7837) Solve 24x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q7838) Solve 20x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.8

Q7839) Solve 2x^2+18x+40=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q7840) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q7841) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q7842) Solve 18x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q7843) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q7844) Solve 10x^2+15x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7845) Solve 2x^2+18x+28=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q7846) Solve 7x^2+28x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q7847) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q7848) Solve 5x^2+26x+32=0
Ans: x=-2 or x=-3.2

Q7849) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q7850) Solve 5x^2+33x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-5

Q7851) Solve 11x^2+49x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.45

Q7852) Solve 20x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q7853) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q7854) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q7855) Solve 3x^2+22x+39=0
Ans: x=-3 or x=-4.33

Q7856) Solve 6x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q7857) Solve 5x^2+23x+24=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q7858) Solve 6x^2+31x+39=0
Ans: x=-2.17 or x=-3

Q7859) Solve 22x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.09

Q7860) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q7861) Solve 36x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.78

Q7862) Solve 30x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.4

Q7863) Solve 14x^2+42x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7864) Solve 20x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q7865) Solve 7x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-6

Q7866) Solve 4x^2+28x+48=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q7867) Solve 27x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.78

Q7868) Solve 13x^2+43x+34=0
Ans: x=-1.31 or x=-2

Q7869) Solve 30x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q7870) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q7871) Solve 4x^2+39x+35=0
Ans: x=-1 or x=-8.75

Q7872) Solve 5x^2+34x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4.8

Q7873) Solve 5x^2+29x+42=0
Ans: x=-2.8 or x=-3

Q7874) Solve 9x^2+30x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.67

Q7875) Solve 8x^2+38x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-2.5

Q7876) Solve 9x^2+26x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.89

Q7877) Solve 11x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q7878) Solve 7x^2+29x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.14

Q7879) Solve 38x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.58

Q7880) Solve 38x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q7881) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q7882) Solve 18x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.11

Q7883) Solve 3x^2+21x+30=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q7884) Solve 32x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q7885) Solve 38x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q7886) Solve x^2+41x+40=0
Ans: x=-1 or x=-40

Q7887) Solve 12x^2+44x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q7888) Solve 14x^2+33x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.36

Q7889) Solve 2x^2+26x+44=0
Ans: x=-2 or x=-11

Q7890) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q7891) Solve 26x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.77

Q7892) Solve 16x^2+41x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q7893) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q7894) Solve 26x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q7895) Solve 50x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.4

Q7896) Solve 18x^2+30x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q7897) Solve 15x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.8

Q7898) Solve 2x^2+14x+24=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q7899) Solve 33x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.18

Q7900) Solve 20x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q7901) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q7902) Solve 7x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-4

Q7903) Solve 14x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q7904) Solve 20x^2+20x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q7905) Solve 44x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q7906) Solve 8x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-3

Q7907) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q7908) Solve 30x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q7909) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q7910) Solve 41x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q7911) Solve 12x^2+41x+34=0
Ans: x=-1.42 or x=-2

Q7912) Solve 28x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.75

Q7913) Solve 10x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q7914) Solve 6x^2+14x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q7915) Solve 7x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q7916) Solve 35x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.2

Q7917) Solve 32x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.37

Q7918) Solve 7x^2+48x+41=0
Ans: x=-1 or x=-5.86

Q7919) Solve 6x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q7920) Solve 4x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q7921) Solve 8x^2+35x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.37

Q7922) Solve 34x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q7923) Solve 38x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q7924) Solve 15x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q7925) Solve 12x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.75

Q7926) Solve 8x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q7927) Solve 30x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q7928) Solve 26x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q7929) Solve x^2+15x+14=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q7930) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q7931) Solve 48x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q7932) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q7933) Solve 11x^2+28x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.55

Q7934) Solve 40x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q7935) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q7936) Solve 45x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q7937) Solve 20x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q7938) Solve 3x^2+18x+27=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q7939) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q7940) Solve 21x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.14

Q7941) Solve 10x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.2

Q7942) Solve 40x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q7943) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q7944) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q7945) Solve 11x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q7946) Solve 3x^2+8x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q7947) Solve 11x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.09 or x=-2

Q7948) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q7949) Solve 33x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q7950) Solve 18x^2+48x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.33

Q7951) Solve 23x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q7952) Solve 39x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.77

Q7953) Solve 2x^2+14x+24=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q7954) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q7955) Solve 11x^2+42x+27=0
Ans: x=-0.82 or x=-3

Q7956) Solve 6x^2+5x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q7957) Solve 10x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q7958) Solve 36x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q7959) Solve 6x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-4

Q7960) Solve 9x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.44 or x=-5

Q7961) Solve 3x^2+11x+10=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q7962) Solve 9x^2+27x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.33

Q7963) Solve 10x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.4

Q7964) Solve 7x^2+37x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-4

Q7965) Solve 10x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q7966) Solve 3x^2+30x+48=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q7967) Solve 9x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q7968) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q7969) Solve 50x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q7970) Solve 13x^2+48x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.69

Q7971) Solve 4x^2+38x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-8

Q7972) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q7973) Solve x^2+20x+19=0
Ans: x=-1 or x=-19

Q7974) Solve 3x^2+29x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-8

Q7975) Solve 12x^2+45x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q7976) Solve 50x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q7977) Solve 25x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q7978) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q7979) Solve 15x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q7980) Solve 12x^2+49x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.75

Q7981) Solve 12x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q7982) Solve 15x^2+49x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q7983) Solve 12x^2+35x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.92

Q7984) Solve 18x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1.5

Q7985) Solve 11x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-4

Q7986) Solve 7x^2+22x+16=0
Ans: x=-1.14 or x=-2

Q7987) Solve 19x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q7988) Solve 31x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q7989) Solve 19x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q7990) Solve 35x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.71

Q7991) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7992) Solve 2x^2+21x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-9

Q7993) Solve 8x^2+36x+28=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q7994) Solve 7x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-4

Q7995) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q7996) Solve 40x^2+44x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q7997) Solve 37x^2+45x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q7998) Solve 35x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q7999) Solve 2x^2+27x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-12

Q8000) Solve 12x^2+50x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.5

Q8001) Solve 17x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q8002) Solve 7x^2+26x+24=0
Ans: x=-1.71 or x=-2

Q8003) Solve 20x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.4

Q8004) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q8005) Solve 3x^2+15x+12=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8006) Solve 42x^2+44x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q8007) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q8008) Solve 6x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.33

Q8009) Solve 23x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q8010) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q8011) Solve x^2+18x+17=0
Ans: x=-1 or x=-17

Q8012) Solve 18x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.17

Q8013) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8014) Solve 18x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1.5

Q8015) Solve 14x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q8016) Solve 5x^2+18x+16=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q8017) Solve 17x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.59 or x=-2

Q8018) Solve 15x^2+44x+28=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q8019) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q8020) Solve 22x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q8021) Solve x^2+8x+16=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q8022) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q8023) Solve 29x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q8024) Solve 11x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.91 or x=-3

Q8025) Solve 5x^2+32x+44=0
Ans: x=-2 or x=-4.4

Q8026) Solve 14x^2+36x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q8027) Solve 10x^2+38x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q8028) Solve 48x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q8029) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q8030) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q8031) Solve 12x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q8032) Solve 12x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q8033) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q8034) Solve 4x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-8.5

Q8035) Solve 18x^2+49x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-1.5

Q8036) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q8037) Solve 8x^2+30x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q8038) Solve 14x^2+46x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q8039) Solve 3x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-12

Q8040) Solve 15x^2+48x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q8041) Solve 15x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.67

Q8042) Solve 19x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q8043) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q8044) Solve 34x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q8045) Solve 4x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-7

Q8046) Solve 31x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q8047) Solve 11x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q8048) Solve 30x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.7

Q8049) Solve 6x^2+39x+33=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q8050) Solve 24x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q8051) Solve 48x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q8052) Solve 11x^2+39x+34=0
Ans: x=-1.55 or x=-2

Q8053) Solve 32x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q8054) Solve 32x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8055) Solve 48x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.83

Q8056) Solve 45x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q8057) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q8058) Solve 28x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q8059) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q8060) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q8061) Solve 14x^2+50x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q8062) Solve 40x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q8063) Solve 7x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-3

Q8064) Solve 29x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q8065) Solve 14x^2+21x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8066) Solve 12x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q8067) Solve 29x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q8068) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q8069) Solve 12x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q8070) Solve 9x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q8071) Solve 4x^2+19x+21=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q8072) Solve 36x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q8073) Solve 4x^2+13x+9=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q8074) Solve 8x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q8075) Solve 19x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q8076) Solve 14x^2+24x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q8077) Solve 24x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.12

Q8078) Solve 38x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q8079) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q8080) Solve 4x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q8081) Solve 38x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q8082) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q8083) Solve 7x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-4

Q8084) Solve 5x^2+31x+42=0
Ans: x=-2 or x=-4.2

Q8085) Solve 28x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q8086) Solve 11x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-4

Q8087) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q8088) Solve 32x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.94

Q8089) Solve 11x^2+35x+26=0
Ans: x=-1.18 or x=-2

Q8090) Solve 34x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8091) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q8092) Solve 30x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.93

Q8093) Solve 24x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8094) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q8095) Solve 4x^2+32x+28=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q8096) Solve 16x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q8097) Solve 8x^2+17x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q8098) Solve 12x^2+32x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q8099) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q8100) Solve 15x^2+39x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q8101) Solve 24x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q8102) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q8103) Solve 9x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.33

Q8104) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q8105) Solve 6x^2+26x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q8106) Solve 4x^2+27x+23=0
Ans: x=-1 or x=-5.75

Q8107) Solve 4x^2+22x+18=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q8108) Solve 16x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.75

Q8109) Solve 19x^2+47x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q8110) Solve 33x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.73

Q8111) Solve 11x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q8112) Solve 6x^2+37x+50=0
Ans: x=-2 or x=-4.17

Q8113) Solve 50x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q8114) Solve 8x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.75

Q8115) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q8116) Solve 21x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.71

Q8117) Solve 14x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q8118) Solve 19x^2+50x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.63

Q8119) Solve 5x^2+32x+27=0
Ans: x=-1 or x=-5.4

Q8120) Solve 3x^2+28x+44=0
Ans: x=-2 or x=-7.33

Q8121) Solve 2x^2+45x+43=0
Ans: x=-1 or x=-21.5

Q8122) Solve 6x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.33

Q8123) Solve 12x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q8124) Solve 4x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q8125) Solve 31x^2+35x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q8126) Solve 16x^2+46x+33=0
Ans: x=-1.37 or x=-1.5

Q8127) Solve 2x^2+21x+45=0
Ans: x=-3 or x=-7.5

Q8128) Solve 8x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.25

Q8129) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q8130) Solve 23x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q8131) Solve 20x^2+47x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.6

Q8132) Solve 21x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.24 or x=-2

Q8133) Solve 8x^2+28x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8134) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q8135) Solve 29x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q8136) Solve 29x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q8137) Solve 6x^2+22x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q8138) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q8139) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q8140) Solve 6x^2+43x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-6

Q8141) Solve 42x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.79

Q8142) Solve 20x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.25

Q8143) Solve 14x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q8144) Solve 2x^2+49x+47=0
Ans: x=-1 or x=-23.5

Q8145) Solve 5x^2+21x+22=0
Ans: x=-2 or x=-2.2

Q8146) Solve 9x^2+33x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.33

Q8147) Solve 10x^2+35x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8148) Solve 24x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.67

Q8149) Solve 20x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q8150) Solve 39x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.67

Q8151) Solve 34x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q8152) Solve 6x^2+43x+37=0
Ans: x=-1 or x=-6.17

Q8153) Solve 4x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-11

Q8154) Solve 4x^2+16x+12=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q8155) Solve 24x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q8156) Solve 10x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q8157) Solve 36x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.44

Q8158) Solve 15x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.6

Q8159) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q8160) Solve 7x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q8161) Solve 12x^2+43x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.58

Q8162) Solve 33x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q8163) Solve 15x^2+41x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.4

Q8164) Solve 6x^2+32x+42=0
Ans: x=-2.33 or x=-3

Q8165) Solve 8x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q8166) Solve 12x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q8167) Solve 5x^2+34x+45=0
Ans: x=-1.8 or x=-5

Q8168) Solve 4x^2+28x+24=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q8169) Solve 37x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q8170) Solve 7x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-4

Q8171) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q8172) Solve 11x^2+28x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.55

Q8173) Solve 10x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-4.5

Q8174) Solve 30x^2+33x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q8175) Solve 10x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-2

Q8176) Solve 22x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q8177) Solve 11x^2+49x+48=0
Ans: x=-1.45 or x=-3

Q8178) Solve 8x^2+37x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.62

Q8179) Solve 15x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.2

Q8180) Solve 7x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.43 or x=-6

Q8181) Solve 27x^2+30x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q8182) Solve 12x^2+42x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8183) Solve 39x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q8184) Solve 5x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-7

Q8185) Solve 11x^2+39x+34=0
Ans: x=-1.55 or x=-2

Q8186) Solve 20x^2+20x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q8187) Solve 4x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q8188) Solve 9x^2+38x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2.22

Q8189) Solve 21x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8190) Solve 2x^2+13x+21=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q8191) Solve 10x^2+41x+33=0
Ans: x=-1.1 or x=-3

Q8192) Solve 6x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.33

Q8193) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8194) Solve 17x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q8195) Solve 14x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.14

Q8196) Solve 45x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.56

Q8197) Solve 9x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-4

Q8198) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q8199) Solve 24x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.37

Q8200) Solve 30x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-1.5

Q8201) Solve 5x^2+22x+17=0
Ans: x=-1 or x=-3.4

Q8202) Solve 16x^2+40x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q8203) Solve 26x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q8204) Solve 15x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q8205) Solve 17x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q8206) Solve 33x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.73

Q8207) Solve 14x^2+32x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q8208) Solve 32x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q8209) Solve 34x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q8210) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q8211) Solve 28x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q8212) Solve x^2+16x+39=0
Ans: x=-3 or x=-13

Q8213) Solve 48x^2+30x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q8214) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q8215) Solve 21x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q8216) Solve 12x^2+45x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q8217) Solve 10x^2+47x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.7

Q8218) Solve 16x^2+26x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.12

Q8219) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q8220) Solve x^2+8x+12=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q8221) Solve 9x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q8222) Solve 25x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.2

Q8223) Solve 4x^2+17x+15=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q8224) Solve 8x^2+40x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q8225) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q8226) Solve 20x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-2

Q8227) Solve 42x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8228) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q8229) Solve 10x^2+31x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.6

Q8230) Solve 3x^2+8x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q8231) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q8232) Solve 3x^2+25x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-7

Q8233) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q8234) Solve 13x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-3

Q8235) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q8236) Solve x^2+23x+42=0
Ans: x=-2 or x=-21

Q8237) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q8238) Solve 5x^2+28x+39=0
Ans: x=-2.6 or x=-3

Q8239) Solve 22x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1.5

Q8240) Solve 24x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q8241) Solve 6x^2+50x+44=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q8242) Solve 12x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q8243) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q8244) Solve 10x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q8245) Solve 48x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q8246) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q8247) Solve 18x^2+48x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q8248) Solve 6x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.33

Q8249) Solve 4x^2+16x+12=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q8250) Solve 8x^2+37x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.62

Q8251) Solve 38x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.63

Q8252) Solve 5x^2+49x+44=0
Ans: x=-1 or x=-8.8

Q8253) Solve 8x^2+29x+26=0
Ans: x=-1.62 or x=-2

Q8254) Solve 9x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.33

Q8255) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q8256) Solve 35x^2+36x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8257) Solve 24x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.62

Q8258) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q8259) Solve 17x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q8260) Solve 26x^2+41x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1.5

Q8261) Solve 8x^2+40x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q8262) Solve 13x^2+22x+9=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q8263) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q8264) Solve 4x^2+20x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q8265) Solve 4x^2+12x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q8266) Solve 5x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-8

Q8267) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q8268) Solve 12x^2+41x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.75

Q8269) Solve 12x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q8270) Solve 50x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q8271) Solve 19x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q8272) Solve 21x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q8273) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q8274) Solve 42x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.38 or x=-0.5

Q8275) Solve 12x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q8276) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q8277) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8278) Solve 8x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q8279) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q8280) Solve 14x^2+21x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8281) Solve 18x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q8282) Solve 20x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q8283) Solve 35x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.8

Q8284) Solve 18x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q8285) Solve 8x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q8286) Solve 11x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-3

Q8287) Solve 3x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q8288) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q8289) Solve 15x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.8

Q8290) Solve 24x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q8291) Solve 42x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.67

Q8292) Solve 3x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-12

Q8293) Solve 10x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q8294) Solve 11x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q8295) Solve 10x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-4

Q8296) Solve 15x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q8297) Solve 18x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.5

Q8298) Solve 27x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q8299) Solve 10x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-3

Q8300) Solve 10x^2+45x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q8301) Solve 16x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q8302) Solve 6x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q8303) Solve 11x^2+38x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.45

Q8304) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q8305) Solve 5x^2+23x+24=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q8306) Solve 25x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q8307) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q8308) Solve 20x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.4

Q8309) Solve 7x^2+37x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.29

Q8310) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8311) Solve 30x^2+45x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8312) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q8313) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8314) Solve 7x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-5

Q8315) Solve 16x^2+50x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.62

Q8316) Solve 22x^2+44x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8317) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q8318) Solve 3x^2+34x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-10

Q8319) Solve 18x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q8320) Solve 18x^2+48x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q8321) Solve 35x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q8322) Solve 6x^2+8x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8323) Solve 28x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q8324) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q8325) Solve 4x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-10.5

Q8326) Solve 2x^2+17x+35=0
Ans: x=-3.5 or x=-5

Q8327) Solve 8x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.25

Q8328) Solve 7x^2+31x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.43

Q8329) Solve 26x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q8330) Solve 30x^2+31x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8331) Solve 10x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q8332) Solve 6x^2+32x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q8333) Solve 10x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q8334) Solve x^2+13x+40=0
Ans: x=-5 or x=-8

Q8335) Solve 20x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.25

Q8336) Solve 50x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-0.5

Q8337) Solve 37x^2+45x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q8338) Solve 22x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.5

Q8339) Solve 22x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q8340) Solve 4x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q8341) Solve 42x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q8342) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q8343) Solve 20x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q8344) Solve 3x^2+24x+21=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q8345) Solve 9x^2+25x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q8346) Solve 18x^2+24x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8347) Solve 14x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q8348) Solve 11x^2+19x+8=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q8349) Solve 19x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q8350) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q8351) Solve 3x^2+30x+48=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q8352) Solve 36x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.67

Q8353) Solve 21x^2+47x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.24

Q8354) Solve 7x^2+36x+45=0
Ans: x=-2.14 or x=-3

Q8355) Solve 11x^2+18x+7=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q8356) Solve 2x^2+9x+7=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q8357) Solve 15x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.67

Q8358) Solve 40x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q8359) Solve 10x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-3

Q8360) Solve 7x^2+40x+33=0
Ans: x=-1 or x=-4.71

Q8361) Solve 5x^2+32x+27=0
Ans: x=-1 or x=-5.4

Q8362) Solve 26x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.31 or x=-1.5

Q8363) Solve 35x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.8

Q8364) Solve 30x^2+43x+13=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q8365) Solve 17x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q8366) Solve 2x^2+29x+27=0
Ans: x=-1 or x=-13.5

Q8367) Solve 46x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q8368) Solve 4x^2+29x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-5

Q8369) Solve 36x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-0.67

Q8370) Solve 7x^2+33x+26=0
Ans: x=-1 or x=-3.71

Q8371) Solve 50x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q8372) Solve 2x^2+43x+41=0
Ans: x=-1 or x=-20.5

Q8373) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q8374) Solve 30x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q8375) Solve 4x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q8376) Solve 7x^2+36x+45=0
Ans: x=-2.14 or x=-3

Q8377) Solve 4x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q8378) Solve 44x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q8379) Solve 26x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1.5

Q8380) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q8381) Solve 24x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1.5

Q8382) Solve 7x^2+32x+25=0
Ans: x=-1 or x=-3.57

Q8383) Solve 10x^2+33x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.8

Q8384) Solve 5x^2+30x+40=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q8385) Solve 6x^2+28x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q8386) Solve 20x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q8387) Solve 11x^2+37x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.36

Q8388) Solve 2x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-13

Q8389) Solve 22x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-1.5

Q8390) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q8391) Solve 45x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.6

Q8392) Solve x^2+42x+41=0
Ans: x=-1 or x=-41

Q8393) Solve 12x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q8394) Solve x^2+10x+9=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q8395) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q8396) Solve 14x^2+29x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.07

Q8397) Solve 39x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.85

Q8398) Solve 12x^2+38x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q8399) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q8400) Solve 45x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.56

Q8401) Solve 32x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q8402) Solve 20x^2+46x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.3

Q8403) Solve 7x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-4

Q8404) Solve 4x^2+4x+1=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q8405) Solve 10x^2+39x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-2.5

Q8406) Solve 12x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.67

Q8407) Solve 39x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.85

Q8408) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q8409) Solve 14x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.71

Q8410) Solve 12x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.25

Q8411) Solve 13x^2+45x+38=0
Ans: x=-1.46 or x=-2

Q8412) Solve 27x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q8413) Solve 18x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.11

Q8414) Solve 4x^2+17x+13=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q8415) Solve 35x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.8

Q8416) Solve 6x^2+21x+15=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8417) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q8418) Solve 28x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q8419) Solve 32x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.62

Q8420) Solve 7x^2+33x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.71

Q8421) Solve 23x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.91 or x=-1

Q8422) Solve 13x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q8423) Solve 10x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q8424) Solve 2x^2+4x+2=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8425) Solve 30x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.8

Q8426) Solve 48x^2+50x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8427) Solve 3x^2+8x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q8428) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8429) Solve 10x^2+26x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q8430) Solve 24x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.42

Q8431) Solve 17x^2+38x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.24

Q8432) Solve 17x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q8433) Solve 39x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q8434) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q8435) Solve 18x^2+24x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8436) Solve 15x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q8437) Solve 8x^2+50x+42=0
Ans: x=-1 or x=-5.25

Q8438) Solve 4x^2+20x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q8439) Solve 14x^2+44x+32=0
Ans: x=-1.14 or x=-2

Q8440) Solve 2x^2+29x+50=0
Ans: x=-2 or x=-12.5

Q8441) Solve 2x^2+14x+12=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q8442) Solve 36x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q8443) Solve 14x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q8444) Solve 32x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8445) Solve 37x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q8446) Solve 2x^2+5x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q8447) Solve x^2+14x+33=0
Ans: x=-3 or x=-11

Q8448) Solve 42x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.86

Q8449) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q8450) Solve 5x^2+27x+22=0
Ans: x=-1 or x=-4.4

Q8451) Solve x^2+19x+18=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q8452) Solve 10x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.5

Q8453) Solve 2x^2+28x+48=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q8454) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q8455) Solve 48x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q8456) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q8457) Solve x^2+14x+33=0
Ans: x=-3 or x=-11

Q8458) Solve 22x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-1.5

Q8459) Solve 38x^2+39x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8460) Solve 16x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q8461) Solve 12x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q8462) Solve 32x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q8463) Solve 6x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.33

Q8464) Solve 23x^2+48x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q8465) Solve 22x^2+50x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q8466) Solve 32x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q8467) Solve 10x^2+33x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.8

Q8468) Solve 17x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q8469) Solve 22x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q8470) Solve x^2+12x+35=0
Ans: x=-5 or x=-7

Q8471) Solve 21x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q8472) Solve x^2+16x+28=0
Ans: x=-2 or x=-14

Q8473) Solve 33x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.45

Q8474) Solve 5x^2+42x+37=0
Ans: x=-1 or x=-7.4

Q8475) Solve 12x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q8476) Solve 5x^2+24x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2.8

Q8477) Solve 14x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q8478) Solve 10x^2+24x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q8479) Solve 12x^2+36x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q8480) Solve 35x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.8

Q8481) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q8482) Solve 24x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q8483) Solve 46x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q8484) Solve 21x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.67

Q8485) Solve 16x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q8486) Solve 16x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q8487) Solve 3x^2+15x+12=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8488) Solve 8x^2+33x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.12

Q8489) Solve 9x^2+33x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q8490) Solve 13x^2+46x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.54

Q8491) Solve 9x^2+40x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2.44

Q8492) Solve 39x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q8493) Solve 14x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q8494) Solve 17x^2+26x+9=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q8495) Solve 27x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q8496) Solve 39x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.67

Q8497) Solve 4x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-11

Q8498) Solve 8x^2+38x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-2.5

Q8499) Solve 17x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q8500) Solve 18x^2+45x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.33

Q8501) Solve 25x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q8502) Solve 7x^2+23x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q8503) Solve 2x^2+17x+36=0
Ans: x=-4 or x=-4.5

Q8504) Solve 6x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-5

Q8505) Solve x^2+13x+30=0
Ans: x=-3 or x=-10

Q8506) Solve 16x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q8507) Solve 36x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.78

Q8508) Solve 21x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q8509) Solve 16x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-3

Q8510) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q8511) Solve 48x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q8512) Solve 3x^2+19x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q8513) Solve 42x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q8514) Solve 6x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-7

Q8515) Solve 6x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.33 or x=-8

Q8516) Solve 49x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.14

Q8517) Solve 4x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q8518) Solve 19x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.63 or x=-2

Q8519) Solve 6x^2+35x+29=0
Ans: x=-1 or x=-4.83

Q8520) Solve 42x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q8521) Solve 8x^2+33x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.12

Q8522) Solve 35x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.2

Q8523) Solve 28x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.29

Q8524) Solve 8x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-4

Q8525) Solve 13x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q8526) Solve 36x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-0.67

Q8527) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q8528) Solve 18x^2+45x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.33

Q8529) Solve 19x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q8530) Solve 2x^2+33x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-16

Q8531) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q8532) Solve 8x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-4

Q8533) Solve 12x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8534) Solve 7x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-4

Q8535) Solve 9x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.89 or x=-2

Q8536) Solve 12x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.5

Q8537) Solve 4x^2+23x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3.75

Q8538) Solve 12x^2+49x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-2.33

Q8539) Solve 19x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-2

Q8540) Solve 6x^2+19x+13=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q8541) Solve 14x^2+43x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.57

Q8542) Solve 25x^2+50x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8543) Solve 7x^2+33x+36=0
Ans: x=-1.71 or x=-3

Q8544) Solve 4x^2+21x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-4

Q8545) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q8546) Solve 8x^2+34x+36=0
Ans: x=-2 or x=-2.25

Q8547) Solve 21x^2+37x+16=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q8548) Solve 45x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.8

Q8549) Solve 6x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.67 or x=-7.5

Q8550) Solve 2x^2+21x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-9

Q8551) Solve 29x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q8552) Solve 20x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.8

Q8553) Solve 10x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-4.5

Q8554) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q8555) Solve 3x^2+37x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-11

Q8556) Solve 12x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q8557) Solve 35x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q8558) Solve 27x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.78

Q8559) Solve 4x^2+15x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q8560) Solve 7x^2+35x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8561) Solve 22x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q8562) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q8563) Solve 5x^2+10x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8564) Solve 29x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.34 or x=-1

Q8565) Solve 27x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q8566) Solve 9x^2+19x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q8567) Solve 3x^2+18x+27=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q8568) Solve 2x^2+20x+18=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q8569) Solve 22x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q8570) Solve 50x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q8571) Solve 42x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.57

Q8572) Solve 3x^2+36x+33=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q8573) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q8574) Solve 14x^2+48x+40=0
Ans: x=-1.43 or x=-2

Q8575) Solve 14x^2+44x+32=0
Ans: x=-1.14 or x=-2

Q8576) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q8577) Solve 36x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q8578) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q8579) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q8580) Solve 24x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q8581) Solve 19x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q8582) Solve 31x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q8583) Solve 11x^2+49x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.45

Q8584) Solve 6x^2+21x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q8585) Solve 10x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q8586) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q8587) Solve 3x^2+11x+10=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q8588) Solve 21x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.67

Q8589) Solve 8x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.25 or x=-6

Q8590) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q8591) Solve 44x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.75

Q8592) Solve 10x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-4.5

Q8593) Solve 6x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q8594) Solve 3x^2+19x+16=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q8595) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q8596) Solve 10x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q8597) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q8598) Solve 20x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q8599) Solve 26x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8600) Solve 14x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q8601) Solve 5x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-9

Q8602) Solve 16x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q8603) Solve 5x^2+22x+17=0
Ans: x=-1 or x=-3.4

Q8604) Solve 6x^2+41x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-5.5

Q8605) Solve 2x^2+12x+18=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q8606) Solve 15x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.8

Q8607) Solve 5x^2+50x+45=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q8608) Solve 28x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q8609) Solve 22x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q8610) Solve 17x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q8611) Solve 9x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q8612) Solve 2x^2+35x+33=0
Ans: x=-1 or x=-16.5

Q8613) Solve 18x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q8614) Solve 24x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q8615) Solve 27x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-0.67

Q8616) Solve 18x^2+36x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8617) Solve 14x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q8618) Solve 6x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.67 or x=-7.5

Q8619) Solve 15x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.33

Q8620) Solve 7x^2+30x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2.29

Q8621) Solve 3x^2+34x+31=0
Ans: x=-1 or x=-10.33

Q8622) Solve 6x^2+25x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q8623) Solve 25x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q8624) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q8625) Solve 19x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.63 or x=-2

Q8626) Solve 12x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.75

Q8627) Solve 10x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q8628) Solve 39x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.33

Q8629) Solve 7x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.71 or x=-4

Q8630) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8631) Solve 2x^2+49x+47=0
Ans: x=-1 or x=-23.5

Q8632) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q8633) Solve 40x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q8634) Solve 16x^2+34x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.62

Q8635) Solve 4x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.5

Q8636) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q8637) Solve 15x^2+35x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q8638) Solve 3x^2+23x+20=0
Ans: x=-1 or x=-6.67

Q8639) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q8640) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q8641) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q8642) Solve 21x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.57

Q8643) Solve 40x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.37

Q8644) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q8645) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q8646) Solve 13x^2+44x+36=0
Ans: x=-1.38 or x=-2

Q8647) Solve 16x^2+43x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.69

Q8648) Solve 24x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.25

Q8649) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q8650) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q8651) Solve 26x^2+43x+17=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q8652) Solve 6x^2+43x+37=0
Ans: x=-1 or x=-6.17

Q8653) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q8654) Solve 27x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q8655) Solve 19x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.63 or x=-2

Q8656) Solve 25x^2+48x+23=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q8657) Solve x^2+5x+4=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8658) Solve 39x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.67

Q8659) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q8660) Solve 12x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.5

Q8661) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8662) Solve 36x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q8663) Solve 12x^2+39x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q8664) Solve 9x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q8665) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q8666) Solve 14x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.5

Q8667) Solve 6x^2+16x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q8668) Solve 4x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q8669) Solve 5x^2+46x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-9

Q8670) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q8671) Solve 3x^2+28x+25=0
Ans: x=-1 or x=-8.33

Q8672) Solve 44x^2+45x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q8673) Solve 11x^2+36x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q8674) Solve 15x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.67

Q8675) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q8676) Solve 21x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.86

Q8677) Solve 36x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q8678) Solve x^2+25x+24=0
Ans: x=-1 or x=-24

Q8679) Solve 22x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q8680) Solve 3x^2+48x+45=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q8681) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q8682) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q8683) Solve 11x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q8684) Solve 22x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q8685) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q8686) Solve 21x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.29

Q8687) Solve 2x^2+8x+8=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q8688) Solve 14x^2+28x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8689) Solve 7x^2+39x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-4

Q8690) Solve 15x^2+30x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8691) Solve 36x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q8692) Solve 5x^2+22x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q8693) Solve 6x^2+20x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q8694) Solve 30x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.1

Q8695) Solve 24x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.83

Q8696) Solve 49x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.43

Q8697) Solve 36x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.89

Q8698) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8699) Solve 15x^2+41x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q8700) Solve 6x^2+28x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q8701) Solve 20x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.25

Q8702) Solve 12x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q8703) Solve 18x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-2.5

Q8704) Solve 18x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-2.5

Q8705) Solve 10x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q8706) Solve 8x^2+40x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q8707) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q8708) Solve 28x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q8709) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q8710) Solve 8x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q8711) Solve 27x^2+48x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q8712) Solve 3x^2+34x+31=0
Ans: x=-1 or x=-10.33

Q8713) Solve 3x^2+29x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-8

Q8714) Solve 2x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q8715) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q8716) Solve 6x^2+35x+49=0
Ans: x=-2.33 or x=-3.5

Q8717) Solve x^2+8x+7=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q8718) Solve 11x^2+18x+7=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q8719) Solve 6x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-7

Q8720) Solve 20x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.2

Q8721) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q8722) Solve 7x^2+18x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q8723) Solve 20x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.75

Q8724) Solve 7x^2+21x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q8725) Solve 40x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q8726) Solve 5x^2+42x+37=0
Ans: x=-1 or x=-7.4

Q8727) Solve 29x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q8728) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q8729) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q8730) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q8731) Solve 48x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.42

Q8732) Solve 16x^2+36x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q8733) Solve 4x^2+10x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q8734) Solve 36x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q8735) Solve 6x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.67

Q8736) Solve 9x^2+41x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.56

Q8737) Solve 33x^2+34x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8738) Solve 24x^2+46x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.75

Q8739) Solve 4x^2+21x+27=0
Ans: x=-2.25 or x=-3

Q8740) Solve 11x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-3

Q8741) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q8742) Solve 24x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.5

Q8743) Solve 2x^2+21x+19=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q8744) Solve 31x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q8745) Solve 22x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q8746) Solve 6x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q8747) Solve 16x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q8748) Solve x^2+26x+48=0
Ans: x=-2 or x=-24

Q8749) Solve 3x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q8750) Solve 24x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8751) Solve 18x^2+24x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8752) Solve 18x^2+49x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.72

Q8753) Solve 4x^2+18x+14=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q8754) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q8755) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q8756) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8757) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q8758) Solve 4x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-6

Q8759) Solve 2x^2+7x+5=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8760) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q8761) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q8762) Solve 6x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-5.5

Q8763) Solve 2x^2+21x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-8

Q8764) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q8765) Solve 7x^2+34x+39=0
Ans: x=-1.86 or x=-3

Q8766) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q8767) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8768) Solve 5x^2+38x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-6

Q8769) Solve x^2+17x+30=0
Ans: x=-2 or x=-15

Q8770) Solve x^2+5x+6=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q8771) Solve 6x^2+23x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.5

Q8772) Solve 31x^2+50x+19=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q8773) Solve 34x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q8774) Solve 3x^2+31x+28=0
Ans: x=-1 or x=-9.33

Q8775) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q8776) Solve 22x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q8777) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q8778) Solve 9x^2+43x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.78

Q8779) Solve 12x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q8780) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q8781) Solve 43x^2+44x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q8782) Solve 9x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q8783) Solve 27x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.44

Q8784) Solve 30x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.83

Q8785) Solve 11x^2+44x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q8786) Solve 4x^2+32x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-6.5

Q8787) Solve 3x^2+19x+28=0
Ans: x=-2.33 or x=-4

Q8788) Solve 5x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q8789) Solve 30x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.33

Q8790) Solve 15x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.67

Q8791) Solve 15x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q8792) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q8793) Solve 34x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q8794) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q8795) Solve 10x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-3

Q8796) Solve 33x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8797) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q8798) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q8799) Solve 10x^2+44x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q8800) Solve 14x^2+34x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q8801) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q8802) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q8803) Solve 9x^2+43x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.78

Q8804) Solve 4x^2+8x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8805) Solve 11x^2+41x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.73

Q8806) Solve 8x^2+16x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8807) Solve 26x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q8808) Solve 2x^2+9x+7=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q8809) Solve 8x^2+43x+44=0
Ans: x=-1.37 or x=-4

Q8810) Solve 50x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.2

Q8811) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q8812) Solve 12x^2+35x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.67

Q8813) Solve 13x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q8814) Solve 4x^2+21x+27=0
Ans: x=-2.25 or x=-3

Q8815) Solve 28x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-0.75

Q8816) Solve 2x^2+17x+36=0
Ans: x=-4 or x=-4.5

Q8817) Solve 3x^2+14x+16=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q8818) Solve 30x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q8819) Solve 17x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q8820) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q8821) Solve 7x^2+24x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q8822) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q8823) Solve 30x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.83

Q8824) Solve 5x^2+21x+18=0
Ans: x=-1.2 or x=-3

Q8825) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q8826) Solve 25x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q8827) Solve 7x^2+41x+30=0
Ans: x=-0.86 or x=-5

Q8828) Solve 6x^2+31x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.5

Q8829) Solve 14x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q8830) Solve 35x^2+36x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8831) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q8832) Solve 48x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q8833) Solve 21x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-1.67

Q8834) Solve 12x^2+43x+38=0
Ans: x=-1.58 or x=-2

Q8835) Solve 9x^2+40x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.44

Q8836) Solve 50x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.4

Q8837) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q8838) Solve 4x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-8.5

Q8839) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q8840) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q8841) Solve 9x^2+22x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q8842) Solve 18x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q8843) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8844) Solve 16x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q8845) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q8846) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q8847) Solve 32x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.62

Q8848) Solve 30x^2+50x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8849) Solve 17x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q8850) Solve 8x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-4.5

Q8851) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q8852) Solve 22x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-1.5

Q8853) Solve 30x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q8854) Solve 22x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q8855) Solve 8x^2+27x+22=0
Ans: x=-1.37 or x=-2

Q8856) Solve 12x^2+34x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q8857) Solve 13x^2+45x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.46

Q8858) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q8859) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q8860) Solve 15x^2+38x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q8861) Solve 21x^2+28x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8862) Solve 9x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-3

Q8863) Solve 12x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q8864) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q8865) Solve 24x^2+47x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-1.33

Q8866) Solve 2x^2+27x+46=0
Ans: x=-2 or x=-11.5

Q8867) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q8868) Solve 34x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q8869) Solve 42x^2+44x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q8870) Solve 6x^2+35x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-5

Q8871) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q8872) Solve 20x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q8873) Solve 28x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q8874) Solve 44x^2+47x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q8875) Solve 10x^2+36x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-3

Q8876) Solve 4x^2+24x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.5

Q8877) Solve 30x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q8878) Solve 24x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q8879) Solve 7x^2+37x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.29

Q8880) Solve 2x^2+17x+33=0
Ans: x=-3 or x=-5.5

Q8881) Solve 4x^2+19x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q8882) Solve 4x^2+11x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q8883) Solve 18x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.22

Q8884) Solve 2x^2+21x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-9

Q8885) Solve 35x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q8886) Solve 4x^2+44x+40=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q8887) Solve 11x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q8888) Solve 27x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.89

Q8889) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q8890) Solve 6x^2+17x+10=0
Ans: x=-0.83 or x=-2

Q8891) Solve 48x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q8892) Solve 45x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.6

Q8893) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q8894) Solve 20x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.7

Q8895) Solve 28x^2+29x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8896) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q8897) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q8898) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q8899) Solve 12x^2+32x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.5

Q8900) Solve 9x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-5

Q8901) Solve 6x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.33

Q8902) Solve 7x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-6

Q8903) Solve 49x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.57

Q8904) Solve x^2+23x+42=0
Ans: x=-2 or x=-21

Q8905) Solve 2x^2+7x+5=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8906) Solve 19x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q8907) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8908) Solve 4x^2+27x+35=0
Ans: x=-1.75 or x=-5

Q8909) Solve 3x^2+45x+42=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q8910) Solve 14x^2+24x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q8911) Solve 24x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q8912) Solve 11x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q8913) Solve 14x^2+46x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q8914) Solve 10x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q8915) Solve 31x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q8916) Solve 33x^2+36x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q8917) Solve 15x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q8918) Solve 8x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.62 or x=-5

Q8919) Solve 3x^2+20x+28=0
Ans: x=-2 or x=-4.67

Q8920) Solve 7x^2+31x+24=0
Ans: x=-1 or x=-3.43

Q8921) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q8922) Solve 9x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-3

Q8923) Solve x^2+12x+27=0
Ans: x=-3 or x=-9

Q8924) Solve 11x^2+23x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q8925) Solve 17x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q8926) Solve 16x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q8927) Solve 15x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.8

Q8928) Solve 25x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q8929) Solve 21x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q8930) Solve 6x^2+33x+27=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q8931) Solve 14x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q8932) Solve 12x^2+44x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q8933) Solve 10x^2+31x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.6

Q8934) Solve 14x^2+30x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q8935) Solve x^2+7x+12=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q8936) Solve 11x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q8937) Solve 6x^2+49x+49=0
Ans: x=-1.17 or x=-7

Q8938) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q8939) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q8940) Solve 14x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q8941) Solve 13x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.54 or x=-2

Q8942) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q8943) Solve 30x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q8944) Solve 30x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q8945) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q8946) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q8947) Solve 44x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.75

Q8948) Solve 20x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.25

Q8949) Solve 7x^2+34x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.86

Q8950) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q8951) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q8952) Solve 11x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q8953) Solve 12x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-2.5

Q8954) Solve 15x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.8

Q8955) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q8956) Solve 45x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.53

Q8957) Solve 2x^2+35x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-16

Q8958) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8959) Solve 4x^2+25x+36=0
Ans: x=-2.25 or x=-4

Q8960) Solve 4x^2+42x+38=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q8961) Solve 34x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.82

Q8962) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q8963) Solve 5x^2+26x+32=0
Ans: x=-2 or x=-3.2

Q8964) Solve 4x^2+33x+29=0
Ans: x=-1 or x=-7.25

Q8965) Solve 18x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q8966) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q8967) Solve 23x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q8968) Solve 36x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-0.75

Q8969) Solve 31x^2+35x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q8970) Solve 14x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q8971) Solve 2x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-23

Q8972) Solve 21x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q8973) Solve 48x^2+50x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8974) Solve 9x^2+19x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q8975) Solve 7x^2+36x+29=0
Ans: x=-1 or x=-4.14

Q8976) Solve 22x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.95 or x=-1

Q8977) Solve 35x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.71

Q8978) Solve 19x^2+48x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q8979) Solve 3x^2+29x+26=0
Ans: x=-1 or x=-8.67

Q8980) Solve 10x^2+15x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8981) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q8982) Solve 32x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.87

Q8983) Solve 8x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.25 or x=-6

Q8984) Solve 5x^2+34x+29=0
Ans: x=-1 or x=-5.8

Q8985) Solve 14x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q8986) Solve 30x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q8987) Solve 19x^2+45x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q8988) Solve 22x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.64

Q8989) Solve x^2+13x+40=0
Ans: x=-5 or x=-8

Q8990) Solve 32x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8991) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q8992) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q8993) Solve 32x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.62

Q8994) Solve 9x^2+28x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.11

Q8995) Solve 3x^2+25x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-7

Q8996) Solve 2x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-24

Q8997) Solve 10x^2+27x+18=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.5

Q8998) Solve 3x^2+22x+32=0
Ans: x=-2 or x=-5.33

Q8999) Solve 4x^2+37x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-8

Q9000) Solve 20x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q9001) Solve 31x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q9002) Solve 27x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.33

Q9003) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q9004) Solve 12x^2+38x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q9005) Solve 18x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.72 or x=-2

Q9006) Solve 5x^2+41x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-7

Q9007) Solve 42x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.17

Q9008) Solve 15x^2+47x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.33

Q9009) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9010) Solve 6x^2+29x+35=0
Ans: x=-2.33 or x=-2.5

Q9011) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q9012) Solve 40x^2+44x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q9013) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q9014) Solve 38x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.58

Q9015) Solve 10x^2+29x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.9

Q9016) Solve 26x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q9017) Solve 9x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-3

Q9018) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q9019) Solve 4x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-10

Q9020) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q9021) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q9022) Solve 36x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q9023) Solve 15x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.33

Q9024) Solve 10x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q9025) Solve 2x^2+15x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q9026) Solve 30x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.8

Q9027) Solve 38x^2+40x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9028) Solve 5x^2+36x+31=0
Ans: x=-1 or x=-6.2

Q9029) Solve 15x^2+46x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q9030) Solve x^2+11x+24=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q9031) Solve 16x^2+48x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9032) Solve 4x^2+32x+48=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q9033) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q9034) Solve 3x^2+8x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q9035) Solve 16x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q9036) Solve 16x^2+45x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.81

Q9037) Solve 4x^2+14x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q9038) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q9039) Solve 2x^2+20x+42=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q9040) Solve 36x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.25

Q9041) Solve 13x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.54 or x=-3

Q9042) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q9043) Solve 32x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q9044) Solve 8x^2+27x+22=0
Ans: x=-1.37 or x=-2

Q9045) Solve x^2+12x+11=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q9046) Solve 39x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.67

Q9047) Solve 33x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.82

Q9048) Solve 16x^2+46x+33=0
Ans: x=-1.37 or x=-1.5

Q9049) Solve 28x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.5

Q9050) Solve 20x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.4

Q9051) Solve 20x^2+42x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-2

Q9052) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9053) Solve 26x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q9054) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q9055) Solve 28x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.29

Q9056) Solve 8x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-4

Q9057) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q9058) Solve 39x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.67

Q9059) Solve 8x^2+48x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9060) Solve 8x^2+23x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q9061) Solve 14x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q9062) Solve 36x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.11

Q9063) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q9064) Solve 12x^2+43x+38=0
Ans: x=-1.58 or x=-2

Q9065) Solve 10x^2+33x+26=0
Ans: x=-1.3 or x=-2

Q9066) Solve 7x^2+47x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5.71

Q9067) Solve 40x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q9068) Solve 16x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.62 or x=-2.5

Q9069) Solve 29x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q9070) Solve 6x^2+40x+34=0
Ans: x=-1 or x=-5.67

Q9071) Solve 13x^2+27x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q9072) Solve 36x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.11

Q9073) Solve 9x^2+25x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q9074) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q9075) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q9076) Solve 18x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-2.5

Q9077) Solve 6x^2+41x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-5.33

Q9078) Solve 5x^2+17x+14=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q9079) Solve 8x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q9080) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q9081) Solve 15x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q9082) Solve 12x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.67

Q9083) Solve x^2+13x+36=0
Ans: x=-4 or x=-9

Q9084) Solve 16x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q9085) Solve 10x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-3

Q9086) Solve 24x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q9087) Solve x^2+39x+38=0
Ans: x=-1 or x=-38

Q9088) Solve 17x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q9089) Solve 39x^2+42x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9090) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q9091) Solve 7x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q9092) Solve 22x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q9093) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q9094) Solve 36x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.61

Q9095) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q9096) Solve 5x^2+28x+39=0
Ans: x=-2.6 or x=-3

Q9097) Solve 7x^2+34x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.86

Q9098) Solve 19x^2+34x+15=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q9099) Solve 22x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q9100) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9101) Solve 7x^2+31x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.43

Q9102) Solve 16x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q9103) Solve 12x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.33

Q9104) Solve 10x^2+29x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-1.5

Q9105) Solve 20x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-1.5

Q9106) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q9107) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9108) Solve 2x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-21

Q9109) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q9110) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q9111) Solve 9x^2+36x+36=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q9112) Solve 10x^2+29x+18=0
Ans: x=-0.9 or x=-2

Q9113) Solve 21x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q9114) Solve 22x^2+47x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q9115) Solve 2x^2+21x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-9

Q9116) Solve 5x^2+27x+22=0
Ans: x=-1 or x=-4.4

Q9117) Solve 3x^2+28x+25=0
Ans: x=-1 or x=-8.33

Q9118) Solve 15x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.33

Q9119) Solve 8x^2+38x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2.75

Q9120) Solve 13x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q9121) Solve 3x^2+29x+46=0
Ans: x=-2 or x=-7.67

Q9122) Solve 2x^2+15x+28=0
Ans: x=-3.5 or x=-4

Q9123) Solve 2x^2+19x+39=0
Ans: x=-3 or x=-6.5

Q9124) Solve x^2+10x+9=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q9125) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q9126) Solve 4x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q9127) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q9128) Solve 2x^2+19x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-8

Q9129) Solve 28x^2+28x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q9130) Solve 8x^2+26x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q9131) Solve 18x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.17

Q9132) Solve 9x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q9133) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q9134) Solve 15x^2+27x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q9135) Solve x^2+36x+35=0
Ans: x=-1 or x=-35

Q9136) Solve 15x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q9137) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q9138) Solve 20x^2+36x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.3

Q9139) Solve 9x^2+30x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.67

Q9140) Solve 27x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q9141) Solve 13x^2+44x+36=0
Ans: x=-1.38 or x=-2

Q9142) Solve 18x^2+43x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.89

Q9143) Solve 5x^2+20x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q9144) Solve 29x^2+45x+16=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q9145) Solve 15x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q9146) Solve 28x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.43

Q9147) Solve 50x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q9148) Solve 25x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.8

Q9149) Solve 3x^2+29x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-9

Q9150) Solve 10x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q9151) Solve x^2+5x+4=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9152) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q9153) Solve 4x^2+40x+36=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q9154) Solve 17x^2+40x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q9155) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q9156) Solve 42x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-0.5

Q9157) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9158) Solve 7x^2+12x+5=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q9159) Solve 2x^2+17x+35=0
Ans: x=-3.5 or x=-5

Q9160) Solve 48x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q9161) Solve 31x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q9162) Solve 24x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q9163) Solve 28x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q9164) Solve 15x^2+46x+32=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q9165) Solve 5x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-8

Q9166) Solve 6x^2+25x+26=0
Ans: x=-2 or x=-2.17

Q9167) Solve 8x^2+42x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-4.5

Q9168) Solve 32x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9169) Solve 12x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q9170) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q9171) Solve 6x^2+15x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q9172) Solve 9x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-3

Q9173) Solve 44x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q9174) Solve 3x^2+18x+24=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q9175) Solve 12x^2+28x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.83

Q9176) Solve 11x^2+30x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-2

Q9177) Solve 27x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q9178) Solve 29x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q9179) Solve 36x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.75

Q9180) Solve 6x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.5

Q9181) Solve 9x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-5

Q9182) Solve 30x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q9183) Solve 12x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q9184) Solve 8x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q9185) Solve 6x^2+37x+50=0
Ans: x=-2 or x=-4.17

Q9186) Solve 19x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q9187) Solve 20x^2+50x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q9188) Solve 4x^2+20x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q9189) Solve 22x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9190) Solve 21x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.43

Q9191) Solve 8x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q9192) Solve 18x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q9193) Solve 12x^2+44x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.17

Q9194) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q9195) Solve 10x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q9196) Solve 28x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q9197) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q9198) Solve 20x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q9199) Solve 16x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q9200) Solve 16x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q9201) Solve 7x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-4

Q9202) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q9203) Solve 22x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.27

Q9204) Solve 27x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q9205) Solve 48x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.17

Q9206) Solve 14x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-2.5

Q9207) Solve 2x^2+43x+41=0
Ans: x=-1 or x=-20.5

Q9208) Solve 5x^2+34x+29=0
Ans: x=-1 or x=-5.8

Q9209) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q9210) Solve 16x^2+36x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q9211) Solve 45x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q9212) Solve 12x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.75

Q9213) Solve 44x^2+50x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q9214) Solve 2x^2+20x+18=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q9215) Solve 24x^2+45x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q9216) Solve 19x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q9217) Solve 24x^2+49x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q9218) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q9219) Solve 7x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q9220) Solve 12x^2+49x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.08

Q9221) Solve 36x^2+39x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9222) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q9223) Solve 17x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q9224) Solve 3x^2+19x+16=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q9225) Solve x^2+8x+12=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q9226) Solve 33x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9227) Solve 22x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q9228) Solve 23x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q9229) Solve 16x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q9230) Solve 21x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.43

Q9231) Solve 4x^2+17x+13=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q9232) Solve 11x^2+36x+28=0
Ans: x=-1.27 or x=-2

Q9233) Solve 14x^2+47x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.86

Q9234) Solve 15x^2+39x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q9235) Solve 3x^2+29x+26=0
Ans: x=-1 or x=-8.67

Q9236) Solve 12x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q9237) Solve 20x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9238) Solve 4x^2+40x+36=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q9239) Solve 32x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q9240) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q9241) Solve 9x^2+24x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q9242) Solve 12x^2+40x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.83

Q9243) Solve 24x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q9244) Solve 25x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q9245) Solve 9x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q9246) Solve 11x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q9247) Solve 42x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-0.5

Q9248) Solve 13x^2+39x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9249) Solve 4x^2+27x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-6

Q9250) Solve 14x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q9251) Solve 7x^2+31x+24=0
Ans: x=-1 or x=-3.43

Q9252) Solve 20x^2+42x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q9253) Solve 10x^2+45x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q9254) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q9255) Solve 35x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q9256) Solve 35x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q9257) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q9258) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q9259) Solve 16x^2+44x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q9260) Solve 14x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.57

Q9261) Solve 2x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-13

Q9262) Solve 12x^2+49x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.08

Q9263) Solve 30x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9264) Solve 3x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-14

Q9265) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9266) Solve 24x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9267) Solve 24x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9268) Solve 12x^2+43x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.25

Q9269) Solve 44x^2+46x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9270) Solve 12x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q9271) Solve 4x^2+36x+32=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q9272) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q9273) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q9274) Solve 40x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q9275) Solve 6x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.5

Q9276) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q9277) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q9278) Solve 9x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q9279) Solve 34x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.5

Q9280) Solve 16x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.37

Q9281) Solve x^2+36x+35=0
Ans: x=-1 or x=-35

Q9282) Solve 14x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q9283) Solve 17x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.41 or x=-2

Q9284) Solve 15x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q9285) Solve 45x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.56

Q9286) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q9287) Solve 6x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.67

Q9288) Solve 20x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.7

Q9289) Solve 42x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q9290) Solve 50x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.6

Q9291) Solve 35x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.6

Q9292) Solve 26x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.15

Q9293) Solve 22x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1.5

Q9294) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q9295) Solve 2x^2+17x+15=0
Ans: x=-1 or x=-7.5

Q9296) Solve 13x^2+41x+30=0
Ans: x=-1.15 or x=-2

Q9297) Solve 11x^2+42x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.82

Q9298) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q9299) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q9300) Solve 6x^2+35x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.83

Q9301) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q9302) Solve 2x^2+29x+27=0
Ans: x=-1 or x=-13.5

Q9303) Solve 16x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.62

Q9304) Solve 9x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q9305) Solve 7x^2+32x+33=0
Ans: x=-1.57 or x=-3

Q9306) Solve 21x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.67

Q9307) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q9308) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q9309) Solve 10x^2+22x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q9310) Solve 4x^2+15x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q9311) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q9312) Solve 6x^2+32x+40=0
Ans: x=-2 or x=-3.33

Q9313) Solve 23x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q9314) Solve 12x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-3

Q9315) Solve 5x^2+12x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q9316) Solve 24x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q9317) Solve 25x^2+38x+13=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q9318) Solve 38x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.74

Q9319) Solve 15x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.67

Q9320) Solve x^2+12x+35=0
Ans: x=-5 or x=-7

Q9321) Solve 25x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q9322) Solve 18x^2+41x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.28

Q9323) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q9324) Solve 16x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.87

Q9325) Solve 42x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.79

Q9326) Solve 22x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9327) Solve 5x^2+27x+22=0
Ans: x=-1 or x=-4.4

Q9328) Solve 10x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.8

Q9329) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q9330) Solve 12x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-2

Q9331) Solve 4x^2+8x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9332) Solve 13x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q9333) Solve 22x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q9334) Solve 16x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q9335) Solve 3x^2+35x+32=0
Ans: x=-1 or x=-10.67

Q9336) Solve 17x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q9337) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q9338) Solve 6x^2+19x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q9339) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q9340) Solve 32x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q9341) Solve x^2+9x+20=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q9342) Solve 16x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q9343) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q9344) Solve 2x^2+19x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-8

Q9345) Solve 15x^2+31x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.07

Q9346) Solve 3x^2+18x+15=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9347) Solve x^2+34x+33=0
Ans: x=-1 or x=-33

Q9348) Solve 31x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q9349) Solve 11x^2+35x+26=0
Ans: x=-1.18 or x=-2

Q9350) Solve 36x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q9351) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q9352) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q9353) Solve 6x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q9354) Solve 4x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q9355) Solve 14x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-2.5

Q9356) Solve 24x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q9357) Solve 32x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q9358) Solve 23x^2+50x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q9359) Solve 7x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.71 or x=-4

Q9360) Solve 35x^2+47x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.14

Q9361) Solve 49x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.14

Q9362) Solve 17x^2+41x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.41

Q9363) Solve 10x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.5

Q9364) Solve 17x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q9365) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q9366) Solve 26x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q9367) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q9368) Solve 3x^2+19x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q9369) Solve 24x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9370) Solve 20x^2+30x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9371) Solve 26x^2+48x+22=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q9372) Solve 6x^2+21x+15=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q9373) Solve 16x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-3

Q9374) Solve x^2+23x+22=0
Ans: x=-1 or x=-22

Q9375) Solve 22x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q9376) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q9377) Solve 36x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.75

Q9378) Solve 3x^2+37x+34=0
Ans: x=-1 or x=-11.33

Q9379) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q9380) Solve 2x^2+18x+36=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q9381) Solve 14x^2+39x+27=0
Ans: x=-1.29 or x=-1.5

Q9382) Solve 8x^2+47x+39=0
Ans: x=-1 or x=-4.87

Q9383) Solve 37x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9384) Solve 8x^2+34x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.75

Q9385) Solve 10x^2+30x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9386) Solve 3x^2+23x+40=0
Ans: x=-2.67 or x=-5

Q9387) Solve 4x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q9388) Solve 49x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.43

Q9389) Solve 9x^2+20x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.22

Q9390) Solve 28x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q9391) Solve 14x^2+44x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.14

Q9392) Solve 16x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9393) Solve 6x^2+29x+33=0
Ans: x=-1.83 or x=-3

Q9394) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q9395) Solve 7x^2+21x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9396) Solve 13x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q9397) Solve 3x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-14

Q9398) Solve 32x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q9399) Solve 12x^2+37x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.75

Q9400) Solve 21x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.67

Q9401) Solve 44x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.5

Q9402) Solve 4x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q9403) Solve 15x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q9404) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q9405) Solve 15x^2+47x+34=0
Ans: x=-1.13 or x=-2

Q9406) Solve 20x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q9407) Solve 8x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-5

Q9408) Solve 27x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.78

Q9409) Solve 12x^2+45x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q9410) Solve 5x^2+23x+24=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q9411) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q9412) Solve x^2+9x+20=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q9413) Solve 3x^2+30x+27=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q9414) Solve 34x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q9415) Solve 2x^2+21x+34=0
Ans: x=-2 or x=-8.5

Q9416) Solve 20x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.5

Q9417) Solve 12x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q9418) Solve 22x^2+45x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q9419) Solve 29x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9420) Solve 10x^2+46x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q9421) Solve 21x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-1.67

Q9422) Solve 39x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.67

Q9423) Solve 17x^2+36x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q9424) Solve x^2+46x+45=0
Ans: x=-1 or x=-45

Q9425) Solve 10x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-3

Q9426) Solve 15x^2+43x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.2

Q9427) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q9428) Solve 15x^2+32x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.13

Q9429) Solve 7x^2+23x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q9430) Solve x^2+15x+14=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q9431) Solve 44x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q9432) Solve 2x^2+27x+25=0
Ans: x=-1 or x=-12.5

Q9433) Solve 21x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.33

Q9434) Solve 7x^2+30x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2.29

Q9435) Solve 25x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q9436) Solve 6x^2+49x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.67

Q9437) Solve 18x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q9438) Solve 7x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.14 or x=-4

Q9439) Solve 21x^2+46x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.19

Q9440) Solve 4x^2+15x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q9441) Solve 12x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.33

Q9442) Solve 32x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q9443) Solve 15x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q9444) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9445) Solve x^2+4x+3=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q9446) Solve 24x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.17

Q9447) Solve 8x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q9448) Solve 10x^2+35x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q9449) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q9450) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q9451) Solve 29x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q9452) Solve 9x^2+31x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.44

Q9453) Solve 25x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q9454) Solve 18x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q9455) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q9456) Solve 28x^2+30x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q9457) Solve x^2+34x+33=0
Ans: x=-1 or x=-33

Q9458) Solve 22x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q9459) Solve 13x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q9460) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q9461) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q9462) Solve 4x^2+23x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3.75

Q9463) Solve 8x^2+32x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q9464) Solve x^2+19x+48=0
Ans: x=-3 or x=-16

Q9465) Solve 24x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q9466) Solve 2x^2+49x+47=0
Ans: x=-1 or x=-23.5

Q9467) Solve 14x^2+30x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q9468) Solve 5x^2+21x+16=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q9469) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q9470) Solve 25x^2+48x+23=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q9471) Solve 28x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q9472) Solve 24x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q9473) Solve 5x^2+29x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.8

Q9474) Solve 24x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9475) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q9476) Solve 21x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q9477) Solve 2x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-20

Q9478) Solve 50x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.6

Q9479) Solve 35x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q9480) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q9481) Solve 18x^2+48x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q9482) Solve 3x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-15

Q9483) Solve 25x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q9484) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9485) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9486) Solve 18x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.56

Q9487) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q9488) Solve 36x^2+37x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q9489) Solve 10x^2+38x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.8

Q9490) Solve 42x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.86

Q9491) Solve 12x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-2.5

Q9492) Solve 27x^2+47x+20=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q9493) Solve 2x^2+9x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q9494) Solve 7x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-4

Q9495) Solve 48x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q9496) Solve 15x^2+46x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-1.67

Q9497) Solve 17x^2+42x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q9498) Solve 4x^2+27x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-6

Q9499) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q9500) Solve 20x^2+36x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.3

Q9501) Solve 42x^2+43x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q9502) Solve 20x^2+40x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9503) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q9504) Solve 8x^2+38x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2.75

Q9505) Solve 25x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q9506) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q9507) Solve 15x^2+20x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q9508) Solve 27x^2+39x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.33

Q9509) Solve 28x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q9510) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9511) Solve 24x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q9512) Solve 14x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q9513) Solve 12x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-2.5

Q9514) Solve 11x^2+28x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.55

Q9515) Solve 16x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.5

Q9516) Solve 28x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.93

Q9517) Solve 18x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q9518) Solve 18x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9519) Solve 16x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q9520) Solve 19x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q9521) Solve 5x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-6

Q9522) Solve 2x^2+37x+35=0
Ans: x=-1 or x=-17.5

Q9523) Solve 8x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q9524) Solve 33x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-0.67

Q9525) Solve 44x^2+44x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q9526) Solve 11x^2+27x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.45

Q9527) Solve 31x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q9528) Solve 25x^2+34x+9=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9529) Solve 5x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-6

Q9530) Solve 24x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q9531) Solve 8x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q9532) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q9533) Solve 11x^2+35x+26=0
Ans: x=-1.18 or x=-2

Q9534) Solve 13x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q9535) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q9536) Solve 24x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.83

Q9537) Solve 30x^2+39x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.8

Q9538) Solve 20x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-2

Q9539) Solve 2x^2+40x+38=0
Ans: x=-1 or x=-19

Q9540) Solve 19x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q9541) Solve 10x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q9542) Solve 44x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q9543) Solve 17x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q9544) Solve 23x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q9545) Solve 24x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q9546) Solve 18x^2+39x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q9547) Solve 6x^2+27x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q9548) Solve 42x^2+45x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q9549) Solve 4x^2+5x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9550) Solve 6x^2+18x+12=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9551) Solve 6x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-7

Q9552) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q9553) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q9554) Solve 15x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.2

Q9555) Solve 28x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.29

Q9556) Solve 18x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.11

Q9557) Solve 30x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.4

Q9558) Solve 6x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q9559) Solve 15x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.67

Q9560) Solve 9x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q9561) Solve 18x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.44

Q9562) Solve 8x^2+44x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q9563) Solve 4x^2+21x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-4

Q9564) Solve 8x^2+32x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q9565) Solve 30x^2+39x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.8

Q9566) Solve 22x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q9567) Solve 4x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.5

Q9568) Solve x^2+15x+44=0
Ans: x=-4 or x=-11

Q9569) Solve 8x^2+26x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q9570) Solve 3x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q9571) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q9572) Solve 49x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.57

Q9573) Solve 21x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.95 or x=-1

Q9574) Solve 15x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q9575) Solve 8x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.5

Q9576) Solve 50x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.2

Q9577) Solve 8x^2+43x+44=0
Ans: x=-1.37 or x=-4

Q9578) Solve 36x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q9579) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9580) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q9581) Solve 11x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.09 or x=-2

Q9582) Solve 17x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q9583) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q9584) Solve 44x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q9585) Solve 13x^2+43x+34=0
Ans: x=-1.31 or x=-2

Q9586) Solve 6x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q9587) Solve x^2+11x+28=0
Ans: x=-4 or x=-7

Q9588) Solve 36x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q9589) Solve 4x^2+15x+14=0
Ans: x=-1.75 or x=-2

Q9590) Solve 22x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q9591) Solve 4x^2+11x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q9592) Solve 9x^2+17x+8=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q9593) Solve 28x^2+30x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q9594) Solve 34x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q9595) Solve 20x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q9596) Solve 8x^2+25x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.12

Q9597) Solve 32x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q9598) Solve 36x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q9599) Solve 6x^2+31x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-4

Q9600) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q9601) Solve 26x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q9602) Solve 4x^2+43x+39=0
Ans: x=-1 or x=-9.75

Q9603) Solve 39x^2+47x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q9604) Solve 12x^2+32x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.17

Q9605) Solve 18x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.67

Q9606) Solve 36x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q9607) Solve 32x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q9608) Solve 50x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q9609) Solve 3x^2+26x+23=0
Ans: x=-1 or x=-7.67

Q9610) Solve 16x^2+32x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9611) Solve 7x^2+45x+38=0
Ans: x=-1 or x=-5.43

Q9612) Solve 35x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9613) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q9614) Solve 7x^2+23x+18=0
Ans: x=-1.29 or x=-2

Q9615) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q9616) Solve 13x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q9617) Solve 9x^2+44x+32=0
Ans: x=-0.89 or x=-4

Q9618) Solve 14x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q9619) Solve 11x^2+39x+34=0
Ans: x=-1.55 or x=-2

Q9620) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q9621) Solve 43x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q9622) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q9623) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q9624) Solve 4x^2+41x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-9

Q9625) Solve 30x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q9626) Solve 19x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q9627) Solve 10x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-4

Q9628) Solve 11x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q9629) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q9630) Solve 45x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.47

Q9631) Solve 14x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.5

Q9632) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q9633) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q9634) Solve 3x^2+18x+24=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q9635) Solve 18x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q9636) Solve 4x^2+29x+25=0
Ans: x=-1 or x=-6.25

Q9637) Solve 22x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9638) Solve 18x^2+43x+24=0
Ans: x=-0.89 or x=-1.5

Q9639) Solve x^2+15x+36=0
Ans: x=-3 or x=-12

Q9640) Solve 2x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-13

Q9641) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q9642) Solve 2x^2+21x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-8

Q9643) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q9644) Solve 30x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q9645) Solve 5x^2+22x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q9646) Solve 2x^2+23x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-10

Q9647) Solve 16x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.75

Q9648) Solve 6x^2+35x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.33

Q9649) Solve 10x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q9650) Solve 15x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.67

Q9651) Solve 3x^2+9x+6=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9652) Solve 18x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q9653) Solve 9x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.67

Q9654) Solve 18x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q9655) Solve 12x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q9656) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q9657) Solve 18x^2+49x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-1.5

Q9658) Solve 24x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.87

Q9659) Solve 20x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q9660) Solve x^2+15x+44=0
Ans: x=-4 or x=-11

Q9661) Solve 16x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q9662) Solve 28x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.29

Q9663) Solve 3x^2+34x+31=0
Ans: x=-1 or x=-10.33

Q9664) Solve 12x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q9665) Solve 7x^2+15x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q9666) Solve 12x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q9667) Solve 42x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.71

Q9668) Solve 18x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.17

Q9669) Solve 8x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-4

Q9670) Solve 16x^2+44x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q9671) Solve 5x^2+42x+49=0
Ans: x=-1.4 or x=-7

Q9672) Solve 10x^2+32x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q9673) Solve 20x^2+20x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q9674) Solve 25x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.4

Q9675) Solve 33x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q9676) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q9677) Solve 32x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q9678) Solve 46x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.5

Q9679) Solve 23x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9680) Solve 39x^2+42x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9681) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q9682) Solve 25x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q9683) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q9684) Solve 14x^2+50x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q9685) Solve 8x^2+41x+33=0
Ans: x=-1 or x=-4.12

Q9686) Solve 12x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.75

Q9687) Solve 13x^2+43x+34=0
Ans: x=-1.31 or x=-2

Q9688) Solve 8x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q9689) Solve 4x^2+25x+39=0
Ans: x=-3 or x=-3.25

Q9690) Solve 5x^2+28x+23=0
Ans: x=-1 or x=-4.6

Q9691) Solve 2x^2+38x+36=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q9692) Solve 5x^2+8x+3=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q9693) Solve 20x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q9694) Solve 8x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-3

Q9695) Solve 19x^2+38x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9696) Solve 18x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-2.5

Q9697) Solve 44x^2+46x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9698) Solve 20x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q9699) Solve 20x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q9700) Solve 21x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.14

Q9701) Solve x^2+14x+48=0
Ans: x=-6 or x=-8

Q9702) Solve 4x^2+25x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-5

Q9703) Solve 11x^2+22x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9704) Solve 8x^2+50x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-5

Q9705) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q9706) Solve 3x^2+29x+46=0
Ans: x=-2 or x=-7.67

Q9707) Solve 21x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.71

Q9708) Solve 22x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q9709) Solve 16x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q9710) Solve 27x^2+43x+16=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q9711) Solve 14x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.57

Q9712) Solve 5x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-7

Q9713) Solve 10x^2+46x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q9714) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q9715) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q9716) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q9717) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9718) Solve 20x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q9719) Solve 11x^2+42x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.82

Q9720) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q9721) Solve 12x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q9722) Solve 12x^2+43x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.58

Q9723) Solve 18x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9724) Solve 15x^2+37x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q9725) Solve 10x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q9726) Solve x^2+12x+11=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q9727) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9728) Solve 5x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-6

Q9729) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q9730) Solve 12x^2+44x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q9731) Solve 7x^2+48x+36=0
Ans: x=-0.86 or x=-6

Q9732) Solve 33x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-0.67

Q9733) Solve 18x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q9734) Solve 49x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.14

Q9735) Solve 46x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q9736) Solve 8x^2+34x+26=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q9737) Solve x^2+8x+16=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q9738) Solve 3x^2+22x+39=0
Ans: x=-3 or x=-4.33

Q9739) Solve 6x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.67

Q9740) Solve 10x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q9741) Solve 8x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q9742) Solve 12x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q9743) Solve 26x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q9744) Solve 2x^2+15x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q9745) Solve 12x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-3

Q9746) Solve 24x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.62

Q9747) Solve 2x^2+12x+16=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q9748) Solve 3x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-14

Q9749) Solve 4x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q9750) Solve 4x^2+41x+37=0
Ans: x=-1 or x=-9.25

Q9751) Solve 21x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q9752) Solve x^2+19x+48=0
Ans: x=-3 or x=-16

Q9753) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q9754) Solve 10x^2+30x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9755) Solve 6x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.67

Q9756) Solve 35x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.86

Q9757) Solve 14x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.86 or x=-2.5

Q9758) Solve 16x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.37

Q9759) Solve 17x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q9760) Solve 19x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q9761) Solve 38x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q9762) Solve 15x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q9763) Solve 6x^2+16x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q9764) Solve 16x^2+49x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.06

Q9765) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q9766) Solve 6x^2+34x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q9767) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q9768) Solve 20x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.75

Q9769) Solve 12x^2+37x+26=0
Ans: x=-1.08 or x=-2

Q9770) Solve 20x^2+50x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q9771) Solve 21x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.33

Q9772) Solve 28x^2+50x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q9773) Solve 32x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q9774) Solve 20x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.75

Q9775) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9776) Solve 8x^2+29x+26=0
Ans: x=-1.62 or x=-2

Q9777) Solve 12x^2+30x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q9778) Solve 16x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q9779) Solve 14x^2+49x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q9780) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q9781) Solve 4x^2+50x+46=0
Ans: x=-1 or x=-11.5

Q9782) Solve 24x^2+50x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.58

Q9783) Solve 21x^2+32x+11=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q9784) Solve 42x^2+44x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9785) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q9786) Solve 14x^2+49x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q9787) Solve 13x^2+32x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.46

Q9788) Solve 23x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q9789) Solve 9x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q9790) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q9791) Solve 33x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q9792) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q9793) Solve 12x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-2.5

Q9794) Solve 2x^2+20x+50=0
Ans: x=-5 or x=-5

Q9795) Solve 17x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q9796) Solve 10x^2+49x+39=0
Ans: x=-1 or x=-3.9

Q9797) Solve 35x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q9798) Solve 11x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.09 or x=-2

Q9799) Solve 42x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q9800) Solve 30x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.7

Q9801) Solve 6x^2+31x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.67

Q9802) Solve 39x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q9803) Solve 50x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.4

Q9804) Solve 5x^2+32x+48=0
Ans: x=-2.4 or x=-4

Q9805) Solve 36x^2+38x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q9806) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q9807) Solve 4x^2+21x+26=0
Ans: x=-2 or x=-3.25

Q9808) Solve 5x^2+41x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-7

Q9809) Solve 17x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q9810) Solve 31x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q9811) Solve 2x^2+17x+36=0
Ans: x=-4 or x=-4.5

Q9812) Solve 17x^2+37x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q9813) Solve 39x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.77

Q9814) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q9815) Solve 4x^2+31x+27=0
Ans: x=-1 or x=-6.75

Q9816) Solve 18x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-2.5

Q9817) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q9818) Solve 2x^2+5x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q9819) Solve 3x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q9820) Solve 9x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-4

Q9821) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q9822) Solve 8x^2+46x+38=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q9823) Solve 2x^2+23x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q9824) Solve 10x^2+33x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.8

Q9825) Solve 17x^2+37x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q9826) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q9827) Solve 18x^2+42x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q9828) Solve 14x^2+41x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.43

Q9829) Solve 20x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.75

Q9830) Solve 6x^2+25x+26=0
Ans: x=-2 or x=-2.17

Q9831) Solve 9x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.67

Q9832) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q9833) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q9834) Solve 2x^2+24x+40=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q9835) Solve 28x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q9836) Solve 9x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q9837) Solve 18x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.5

Q9838) Solve x^2+21x+20=0
Ans: x=-1 or x=-20

Q9839) Solve 20x^2+48x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q9840) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q9841) Solve 28x^2+28x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q9842) Solve 7x^2+30x+27=0
Ans: x=-1.29 or x=-3

Q9843) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q9844) Solve 24x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.5

Q9845) Solve 2x^2+21x+49=0
Ans: x=-3.5 or x=-7

Q9846) Solve 12x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q9847) Solve 8x^2+19x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q9848) Solve 22x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q9849) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q9850) Solve 25x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.4

Q9851) Solve 19x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q9852) Solve 21x^2+42x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9853) Solve 22x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q9854) Solve 44x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q9855) Solve 13x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q9856) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q9857) Solve 32x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.06

Q9858) Solve 21x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.33

Q9859) Solve 34x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q9860) Solve 24x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q9861) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q9862) Solve 4x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q9863) Solve 36x^2+38x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q9864) Solve 3x^2+27x+24=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q9865) Solve 10x^2+45x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q9866) Solve 36x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q9867) Solve 48x^2+30x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q9868) Solve 7x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.14 or x=-6

Q9869) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q9870) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q9871) Solve 5x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-7

Q9872) Solve 22x^2+23x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9873) Solve 44x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.75

Q9874) Solve 6x^2+25x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.67

Q9875) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q9876) Solve 25x^2+38x+13=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q9877) Solve 48x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.25

Q9878) Solve 7x^2+42x+35=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9879) Solve 23x^2+47x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q9880) Solve 25x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q9881) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q9882) Solve 2x^2+13x+11=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q9883) Solve 42x^2+49x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9884) Solve 33x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9885) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q9886) Solve 13x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q9887) Solve 6x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q9888) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q9889) Solve 7x^2+37x+30=0
Ans: x=-1 or x=-4.29

Q9890) Solve 6x^2+23x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q9891) Solve 3x^2+15x+18=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q9892) Solve 6x^2+35x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-4.5

Q9893) Solve 22x^2+45x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q9894) Solve 27x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q9895) Solve 5x^2+23x+26=0
Ans: x=-2 or x=-2.6

Q9896) Solve 3x^2+16x+21=0
Ans: x=-2.33 or x=-3

Q9897) Solve 36x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.17

Q9898) Solve 6x^2+36x+30=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9899) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q9900) Solve 40x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9901) Solve 22x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q9902) Solve 18x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q9903) Solve 16x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q9904) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q9905) Solve 44x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.55

Q9906) Solve 3x^2+37x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-11

Q9907) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q9908) Solve 40x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.87

Q9909) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q9910) Solve 18x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q9911) Solve 2x^2+28x+26=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q9912) Solve 9x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.33

Q9913) Solve 29x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q9914) Solve 41x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9915) Solve x^2+4x+4=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q9916) Solve 38x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q9917) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q9918) Solve 12x^2+47x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.25

Q9919) Solve 10x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q9920) Solve 37x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q9921) Solve x^2+19x+34=0
Ans: x=-2 or x=-17

Q9922) Solve 30x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.17

Q9923) Solve 8x^2+40x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q9924) Solve 27x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q9925) Solve 14x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q9926) Solve 6x^2+49x+43=0
Ans: x=-1 or x=-7.17

Q9927) Solve 3x^2+20x+28=0
Ans: x=-2 or x=-4.67

Q9928) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q9929) Solve 18x^2+39x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q9930) Solve 14x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.21 or x=-3

Q9931) Solve 5x^2+43x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-8

Q9932) Solve 4x^2+47x+33=0
Ans: x=-0.75 or x=-11

Q9933) Solve 12x^2+20x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q9934) Solve 15x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q9935) Solve 25x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.4

Q9936) Solve 36x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q9937) Solve 12x^2+49x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.75

Q9938) Solve 7x^2+15x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q9939) Solve 16x^2+42x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q9940) Solve 12x^2+39x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q9941) Solve 9x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q9942) Solve 12x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q9943) Solve 35x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q9944) Solve 28x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.14

Q9945) Solve 30x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q9946) Solve 6x^2+29x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.83

Q9947) Solve 22x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q9948) Solve 26x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.38

Q9949) Solve 2x^2+19x+44=0
Ans: x=-4 or x=-5.5

Q9950) Solve 2x^2+27x+25=0
Ans: x=-1 or x=-12.5

Q9951) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q9952) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9953) Solve 5x^2+23x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q9954) Solve 18x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q9955) Solve 25x^2+50x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9956) Solve 20x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q9957) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q9958) Solve 6x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q9959) Solve 16x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q9960) Solve 25x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q9961) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q9962) Solve 45x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.56

Q9963) Solve 12x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-3

Q9964) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q9965) Solve 5x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.8 or x=-9

Q9966) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q9967) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q9968) Solve 18x^2+45x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q9969) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q9970) Solve 3x^2+26x+40=0
Ans: x=-2 or x=-6.67

Q9971) Solve 28x^2+44x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1.5

Q9972) Solve 31x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q9973) Solve 35x^2+39x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q9974) Solve 24x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q9975) Solve 29x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9976) Solve 28x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q9977) Solve 40x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q9978) Solve 23x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q9979) Solve 2x^2+25x+42=0
Ans: x=-2 or x=-10.5

Q9980) Solve 12x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q9981) Solve 20x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9982) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q9983) Solve 14x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.86

Q9984) Solve 39x^2+42x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9985) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q9986) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q9987) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q9988) Solve 3x^2+16x+20=0
Ans: x=-2 or x=-3.33

Q9989) Solve 3x^2+15x+18=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q9990) Solve 6x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.5

Q9991) Solve 6x^2+17x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q9992) Solve 9x^2+26x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.89

Q9993) Solve 45x^2+48x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q9994) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q9995) Solve 38x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q9996) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q9997) Solve 14x^2+23x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.14

Q9998) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q9999) Solve 46x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q10000) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

 

1000 Multiplication Questions

These are some Multiplication Questions and Answers generated by the Multiplication Worksheet Generator for Grade 1 – Grade 3 listed on the Maths Resources for Sale page.

Q1) 13 x 7 =

Q2) 10 x 9 =

Q3) 10 x 8 =

Q4) 5 x 10 =

Q5) 9 x 13 =

Q6) 7 x 7 =

Q7) 11 x 12 =

Q8) 8 x 3 =

Q9) 9 x 12 =

Q10) 6 x 2 =

Q11) 8 x 2 =

Q12) 10 x 2 =

Q13) 11 x 12 =

Q14) 10 x 5 =

Q15) 14 x 5 =

Q16) 12 x 11 =

Q17) 6 x 13 =

Q18) 12 x 9 =

Q19) 13 x 3 =

Q20) 6 x 5 =

Q21) 3 x 5 =

Q22) 7 x 14 =

Q23) 12 x 14 =

Q24) 9 x 11 =

Q25) 11 x 12 =

Q26) 7 x 11 =

Q27) 14 x 10 =

Q28) 13 x 4 =

Q29) 13 x 6 =

Q30) 5 x 10 =

Q31) 14 x 2 =

Q32) 8 x 12 =

Q33) 4 x 5 =

Q34) 3 x 3 =

Q35) 13 x 12 =

Q36) 7 x 9 =

Q37) 3 x 11 =

Q38) 9 x 9 =

Q39) 14 x 9 =

Q40) 7 x 4 =

Q41) 4 x 8 =

Q42) 5 x 10 =

Q43) 4 x 3 =

Q44) 6 x 9 =

Q45) 5 x 8 =

Q46) 7 x 6 =

Q47) 6 x 13 =

Q48) 6 x 3 =

Q49) 4 x 4 =

Q50) 2 x 8 =

Q51) 6 x 5 =

Q52) 14 x 5 =

Q53) 2 x 3 =

Q54) 4 x 10 =

Q55) 10 x 6 =

Q56) 11 x 8 =

Q57) 13 x 4 =

Q58) 3 x 5 =

Q59) 8 x 9 =

Q60) 2 x 2 =

Q61) 7 x 6 =

Q62) 4 x 7 =

Q63) 3 x 13 =

Q64) 12 x 10 =

Q65) 14 x 2 =

Q66) 6 x 5 =

Q67) 3 x 2 =

Q68) 3 x 11 =

Q69) 5 x 8 =

Q70) 10 x 13 =

Q71) 13 x 2 =

Q72) 10 x 3 =

Q73) 6 x 14 =

Q74) 7 x 2 =

Q75) 7 x 8 =

Q76) 4 x 12 =

Q77) 8 x 11 =

Q78) 3 x 13 =

Q79) 4 x 9 =

Q80) 2 x 3 =

Q81) 2 x 12 =

Q82) 12 x 10 =

Q83) 9 x 13 =

Q84) 11 x 10 =

Q85) 9 x 8 =

Q86) 6 x 10 =

Q87) 2 x 3 =

Q88) 14 x 7 =

Q89) 9 x 2 =

Q90) 13 x 12 =

Q91) 12 x 9 =

Q92) 8 x 8 =

Q93) 12 x 8 =

Q94) 12 x 12 =

Q95) 9 x 10 =

Q96) 3 x 6 =

Q97) 7 x 9 =

Q98) 5 x 8 =

Q99) 14 x 11 =

Q100) 14 x 5 =

Q101) 7 x 5 =

Q102) 10 x 10 =

Q103) 12 x 8 =

Q104) 2 x 5 =

Q105) 12 x 7 =

Q106) 9 x 14 =

Q107) 9 x 6 =

Q108) 11 x 3 =

Q109) 14 x 5 =

Q110) 9 x 11 =

Q111) 12 x 5 =

Q112) 14 x 3 =

Q113) 3 x 8 =

Q114) 13 x 10 =

Q115) 13 x 4 =

Q116) 4 x 5 =

Q117) 13 x 2 =

Q118) 10 x 4 =

Q119) 12 x 8 =

Q120) 7 x 13 =

Q121) 6 x 11 =

Q122) 9 x 4 =

Q123) 4 x 10 =

Q124) 4 x 10 =

Q125) 4 x 7 =

Q126) 8 x 2 =

Q127) 7 x 8 =

Q128) 5 x 13 =

Q129) 14 x 5 =

Q130) 11 x 13 =

Q131) 13 x 8 =

Q132) 3 x 8 =

Q133) 6 x 5 =

Q134) 4 x 4 =

Q135) 9 x 4 =

Q136) 4 x 9 =

Q137) 4 x 3 =

Q138) 4 x 13 =

Q139) 4 x 6 =

Q140) 5 x 7 =

Q141) 5 x 11 =

Q142) 10 x 7 =

Q143) 5 x 7 =

Q144) 2 x 14 =

Q145) 13 x 12 =

Q146) 8 x 11 =

Q147) 11 x 4 =

Q148) 13 x 9 =

Q149) 13 x 9 =

Q150) 6 x 11 =

Q151) 9 x 13 =

Q152) 2 x 10 =

Q153) 12 x 9 =

Q154) 8 x 3 =

Q155) 2 x 11 =

Q156) 5 x 3 =

Q157) 10 x 8 =

Q158) 8 x 5 =

Q159) 11 x 7 =

Q160) 11 x 5 =

Q161) 7 x 6 =

Q162) 10 x 10 =

Q163) 9 x 7 =

Q164) 13 x 4 =

Q165) 10 x 11 =

Q166) 13 x 2 =

Q167) 3 x 14 =

Q168) 8 x 4 =

Q169) 6 x 12 =

Q170) 12 x 9 =

Q171) 12 x 9 =

Q172) 3 x 10 =

Q173) 7 x 5 =

Q174) 8 x 11 =

Q175) 6 x 3 =

Q176) 3 x 8 =

Q177) 3 x 6 =

Q178) 11 x 8 =

Q179) 3 x 9 =

Q180) 8 x 9 =

Q181) 11 x 14 =

Q182) 6 x 6 =

Q183) 10 x 12 =

Q184) 14 x 8 =

Q185) 9 x 10 =

Q186) 11 x 12 =

Q187) 4 x 13 =

Q188) 2 x 13 =

Q189) 13 x 10 =

Q190) 10 x 13 =

Q191) 13 x 9 =

Q192) 7 x 8 =

Q193) 9 x 2 =

Q194) 9 x 7 =

Q195) 3 x 10 =

Q196) 2 x 2 =

Q197) 13 x 7 =

Q198) 11 x 4 =

Q199) 6 x 6 =

Q200) 11 x 11 =

Q201) 10 x 6 =

Q202) 5 x 7 =

Q203) 6 x 11 =

Q204) 3 x 13 =

Q205) 9 x 11 =

Q206) 13 x 2 =

Q207) 4 x 11 =

Q208) 8 x 14 =

Q209) 8 x 5 =

Q210) 12 x 8 =

Q211) 12 x 12 =

Q212) 4 x 11 =

Q213) 14 x 10 =

Q214) 6 x 11 =

Q215) 9 x 5 =

Q216) 10 x 8 =

Q217) 11 x 14 =

Q218) 5 x 9 =

Q219) 3 x 4 =

Q220) 8 x 5 =

Q221) 12 x 12 =

Q222) 5 x 6 =

Q223) 11 x 3 =

Q224) 6 x 9 =

Q225) 6 x 5 =

Q226) 12 x 4 =

Q227) 4 x 12 =

Q228) 11 x 8 =

Q229) 3 x 2 =

Q230) 3 x 13 =

Q231) 4 x 14 =

Q232) 4 x 2 =

Q233) 6 x 8 =

Q234) 14 x 3 =

Q235) 3 x 13 =

Q236) 14 x 8 =

Q237) 5 x 13 =

Q238) 6 x 14 =

Q239) 5 x 7 =

Q240) 13 x 12 =

Q241) 9 x 12 =

Q242) 5 x 10 =

Q243) 12 x 4 =

Q244) 14 x 4 =

Q245) 12 x 14 =

Q246) 7 x 3 =

Q247) 7 x 8 =

Q248) 4 x 8 =

Q249) 2 x 5 =

Q250) 3 x 3 =

Q251) 10 x 9 =

Q252) 5 x 4 =

Q253) 11 x 9 =

Q254) 3 x 10 =

Q255) 6 x 4 =

Q256) 12 x 9 =

Q257) 12 x 14 =

Q258) 9 x 7 =

Q259) 8 x 9 =

Q260) 4 x 2 =

Q261) 9 x 14 =

Q262) 6 x 11 =

Q263) 13 x 14 =

Q264) 14 x 8 =

Q265) 9 x 11 =

Q266) 2 x 3 =

Q267) 11 x 13 =

Q268) 2 x 2 =

Q269) 2 x 3 =

Q270) 9 x 12 =

Q271) 2 x 11 =

Q272) 3 x 13 =

Q273) 3 x 5 =

Q274) 8 x 11 =

Q275) 3 x 13 =

Q276) 11 x 11 =

Q277) 7 x 12 =

Q278) 13 x 6 =

Q279) 11 x 14 =

Q280) 11 x 14 =

Q281) 4 x 9 =

Q282) 2 x 7 =

Q283) 8 x 7 =

Q284) 5 x 2 =

Q285) 10 x 4 =

Q286) 12 x 10 =

Q287) 8 x 4 =

Q288) 8 x 10 =

Q289) 2 x 3 =

Q290) 8 x 2 =

Q291) 14 x 6 =

Q292) 11 x 12 =

Q293) 2 x 8 =

Q294) 12 x 12 =

Q295) 3 x 7 =

Q296) 4 x 13 =

Q297) 3 x 10 =

Q298) 2 x 5 =

Q299) 9 x 4 =

Q300) 4 x 5 =

Q301) 6 x 13 =

Q302) 13 x 5 =

Q303) 10 x 14 =

Q304) 14 x 3 =

Q305) 9 x 9 =

Q306) 10 x 3 =

Q307) 11 x 14 =

Q308) 12 x 10 =

Q309) 10 x 7 =

Q310) 14 x 3 =

Q311) 4 x 10 =

Q312) 9 x 4 =

Q313) 3 x 9 =

Q314) 8 x 12 =

Q315) 5 x 14 =

Q316) 12 x 12 =

Q317) 9 x 3 =

Q318) 13 x 12 =

Q319) 12 x 8 =

Q320) 2 x 2 =

Q321) 12 x 7 =

Q322) 12 x 7 =

Q323) 4 x 8 =

Q324) 5 x 4 =

Q325) 13 x 10 =

Q326) 4 x 8 =

Q327) 10 x 8 =

Q328) 9 x 11 =

Q329) 2 x 12 =

Q330) 10 x 6 =

Q331) 14 x 10 =

Q332) 10 x 9 =

Q333) 2 x 6 =

Q334) 3 x 12 =

Q335) 14 x 2 =

Q336) 14 x 5 =

Q337) 4 x 14 =

Q338) 7 x 3 =

Q339) 6 x 5 =

Q340) 4 x 5 =

Q341) 5 x 4 =

Q342) 13 x 7 =

Q343) 10 x 2 =

Q344) 10 x 5 =

Q345) 8 x 2 =

Q346) 14 x 2 =

Q347) 4 x 11 =

Q348) 11 x 14 =

Q349) 12 x 7 =

Q350) 7 x 11 =

Q351) 4 x 11 =

Q352) 3 x 3 =

Q353) 4 x 12 =

Q354) 9 x 6 =

Q355) 5 x 4 =

Q356) 6 x 3 =

Q357) 6 x 9 =

Q358) 2 x 13 =

Q359) 6 x 3 =

Q360) 4 x 10 =

Q361) 12 x 11 =

Q362) 8 x 7 =

Q363) 8 x 3 =

Q364) 9 x 5 =

Q365) 12 x 10 =

Q366) 3 x 4 =

Q367) 3 x 7 =

Q368) 13 x 2 =

Q369) 6 x 7 =

Q370) 10 x 10 =

Q371) 3 x 9 =

Q372) 10 x 4 =

Q373) 8 x 4 =

Q374) 3 x 8 =

Q375) 10 x 11 =

Q376) 10 x 14 =

Q377) 8 x 13 =

Q378) 5 x 4 =

Q379) 13 x 6 =

Q380) 13 x 10 =

Q381) 14 x 3 =

Q382) 13 x 10 =

Q383) 14 x 11 =

Q384) 10 x 6 =

Q385) 11 x 4 =

Q386) 3 x 8 =

Q387) 11 x 11 =

Q388) 8 x 13 =

Q389) 14 x 14 =

Q390) 12 x 3 =

Q391) 7 x 2 =

Q392) 5 x 4 =

Q393) 9 x 2 =

Q394) 2 x 9 =

Q395) 4 x 13 =

Q396) 3 x 5 =

Q397) 14 x 10 =

Q398) 2 x 3 =

Q399) 7 x 8 =

Q400) 2 x 12 =

Q401) 12 x 6 =

Q402) 4 x 9 =

Q403) 5 x 13 =

Q404) 3 x 3 =

Q405) 4 x 12 =

Q406) 11 x 12 =

Q407) 6 x 2 =

Q408) 4 x 12 =

Q409) 10 x 13 =

Q410) 14 x 13 =

Q411) 3 x 12 =

Q412) 9 x 9 =

Q413) 12 x 5 =

Q414) 13 x 11 =

Q415) 7 x 8 =

Q416) 7 x 10 =

Q417) 13 x 9 =

Q418) 4 x 10 =

Q419) 3 x 4 =

Q420) 12 x 9 =

Q421) 12 x 13 =

Q422) 14 x 5 =

Q423) 13 x 4 =

Q424) 4 x 4 =

Q425) 7 x 8 =

Q426) 3 x 6 =

Q427) 3 x 4 =

Q428) 2 x 13 =

Q429) 5 x 8 =

Q430) 10 x 10 =

Q431) 3 x 6 =

Q432) 9 x 7 =

Q433) 13 x 12 =

Q434) 3 x 7 =

Q435) 4 x 12 =

Q436) 3 x 7 =

Q437) 14 x 12 =

Q438) 12 x 3 =

Q439) 6 x 11 =

Q440) 7 x 8 =

Q441) 10 x 4 =

Q442) 8 x 4 =

Q443) 10 x 3 =

Q444) 5 x 5 =

Q445) 14 x 12 =

Q446) 3 x 3 =

Q447) 8 x 7 =

Q448) 14 x 13 =

Q449) 3 x 14 =

Q450) 4 x 11 =

Q451) 3 x 14 =

Q452) 10 x 7 =

Q453) 11 x 14 =

Q454) 12 x 11 =

Q455) 12 x 8 =

Q456) 12 x 7 =

Q457) 13 x 11 =

Q458) 2 x 4 =

Q459) 3 x 14 =

Q460) 8 x 12 =

Q461) 13 x 3 =

Q462) 7 x 12 =

Q463) 14 x 10 =

Q464) 10 x 5 =

Q465) 5 x 5 =

Q466) 10 x 13 =

Q467) 3 x 5 =

Q468) 10 x 5 =

Q469) 13 x 9 =

Q470) 7 x 8 =

Q471) 5 x 2 =

Q472) 4 x 3 =

Q473) 2 x 11 =

Q474) 6 x 10 =

Q475) 2 x 12 =

Q476) 7 x 12 =

Q477) 8 x 11 =

Q478) 12 x 12 =

Q479) 2 x 13 =

Q480) 4 x 7 =

Q481) 4 x 10 =

Q482) 9 x 11 =

Q483) 12 x 14 =

Q484) 7 x 11 =

Q485) 10 x 6 =

Q486) 5 x 11 =

Q487) 5 x 13 =

Q488) 13 x 2 =

Q489) 11 x 13 =

Q490) 2 x 3 =

Q491) 12 x 12 =

Q492) 11 x 5 =

Q493) 12 x 7 =

Q494) 2 x 3 =

Q495) 8 x 2 =

Q496) 13 x 14 =

Q497) 6 x 6 =

Q498) 10 x 4 =

Q499) 9 x 3 =

Q500) 3 x 10 =

Q501) 4 x 14 =

Q502) 4 x 6 =

Q503) 10 x 13 =

Q504) 14 x 5 =

Q505) 3 x 13 =

Q506) 11 x 8 =

Q507) 5 x 10 =

Q508) 11 x 2 =

Q509) 4 x 14 =

Q510) 13 x 13 =

Q511) 14 x 14 =

Q512) 5 x 11 =

Q513) 9 x 14 =

Q514) 4 x 13 =

Q515) 13 x 11 =

Q516) 11 x 13 =

Q517) 13 x 9 =

Q518) 6 x 11 =

Q519) 6 x 6 =

Q520) 2 x 2 =

Q521) 14 x 13 =

Q522) 5 x 5 =

Q523) 2 x 6 =

Q524) 3 x 13 =

Q525) 12 x 9 =

Q526) 10 x 14 =

Q527) 5 x 14 =

Q528) 5 x 4 =

Q529) 7 x 10 =

Q530) 4 x 14 =

Q531) 13 x 7 =

Q532) 12 x 9 =

Q533) 3 x 8 =

Q534) 7 x 9 =

Q535) 13 x 10 =

Q536) 11 x 12 =

Q537) 10 x 3 =

Q538) 5 x 5 =

Q539) 10 x 10 =

Q540) 14 x 9 =

Q541) 11 x 11 =

Q542) 6 x 7 =

Q543) 8 x 11 =

Q544) 8 x 12 =

Q545) 10 x 7 =

Q546) 5 x 10 =

Q547) 6 x 9 =

Q548) 8 x 7 =

Q549) 5 x 2 =

Q550) 6 x 5 =

Q551) 9 x 2 =

Q552) 7 x 2 =

Q553) 5 x 3 =

Q554) 8 x 5 =

Q555) 2 x 2 =

Q556) 10 x 12 =

Q557) 8 x 9 =

Q558) 13 x 6 =

Q559) 14 x 12 =

Q560) 3 x 11 =

Q561) 7 x 3 =

Q562) 5 x 6 =

Q563) 2 x 4 =

Q564) 13 x 11 =

Q565) 11 x 2 =

Q566) 6 x 6 =

Q567) 10 x 8 =

Q568) 13 x 5 =

Q569) 10 x 3 =

Q570) 2 x 7 =

Q571) 9 x 7 =

Q572) 11 x 13 =

Q573) 2 x 3 =

Q574) 8 x 6 =

Q575) 11 x 14 =

Q576) 13 x 11 =

Q577) 13 x 14 =

Q578) 3 x 9 =

Q579) 2 x 4 =

Q580) 8 x 3 =

Q581) 12 x 7 =

Q582) 8 x 3 =

Q583) 13 x 4 =

Q584) 11 x 7 =

Q585) 3 x 4 =

Q586) 3 x 14 =

Q587) 13 x 3 =

Q588) 3 x 14 =

Q589) 10 x 11 =

Q590) 8 x 7 =

Q591) 2 x 11 =

Q592) 8 x 7 =

Q593) 9 x 2 =

Q594) 8 x 12 =

Q595) 5 x 10 =

Q596) 3 x 2 =

Q597) 10 x 7 =

Q598) 9 x 5 =

Q599) 2 x 14 =

Q600) 8 x 11 =

Q601) 4 x 11 =

Q602) 2 x 10 =

Q603) 6 x 11 =

Q604) 8 x 4 =

Q605) 9 x 7 =

Q606) 5 x 3 =

Q607) 8 x 10 =

Q608) 13 x 6 =

Q609) 7 x 9 =

Q610) 14 x 11 =

Q611) 11 x 2 =

Q612) 5 x 13 =

Q613) 6 x 4 =

Q614) 9 x 5 =

Q615) 6 x 4 =

Q616) 9 x 5 =

Q617) 6 x 12 =

Q618) 6 x 12 =

Q619) 7 x 12 =

Q620) 4 x 8 =

Q621) 4 x 7 =

Q622) 7 x 13 =

Q623) 11 x 12 =

Q624) 5 x 5 =

Q625) 3 x 11 =

Q626) 4 x 10 =

Q627) 7 x 6 =

Q628) 11 x 3 =

Q629) 12 x 12 =

Q630) 5 x 9 =

Q631) 4 x 10 =

Q632) 11 x 7 =

Q633) 14 x 4 =

Q634) 3 x 13 =

Q635) 12 x 14 =

Q636) 13 x 9 =

Q637) 6 x 3 =

Q638) 7 x 11 =

Q639) 3 x 6 =

Q640) 11 x 9 =

Q641) 2 x 9 =

Q642) 10 x 4 =

Q643) 13 x 6 =

Q644) 13 x 14 =

Q645) 8 x 10 =

Q646) 12 x 13 =

Q647) 14 x 12 =

Q648) 11 x 12 =

Q649) 2 x 4 =

Q650) 12 x 7 =

Q651) 3 x 5 =

Q652) 2 x 10 =

Q653) 3 x 5 =

Q654) 2 x 6 =

Q655) 6 x 4 =

Q656) 14 x 9 =

Q657) 6 x 3 =

Q658) 13 x 6 =

Q659) 11 x 13 =

Q660) 2 x 12 =

Q661) 5 x 5 =

Q662) 7 x 13 =

Q663) 13 x 8 =

Q664) 4 x 9 =

Q665) 9 x 3 =

Q666) 14 x 3 =

Q667) 7 x 13 =

Q668) 3 x 14 =

Q669) 14 x 14 =

Q670) 13 x 12 =

Q671) 4 x 13 =

Q672) 6 x 14 =

Q673) 9 x 11 =

Q674) 8 x 10 =

Q675) 2 x 13 =

Q676) 13 x 9 =

Q677) 10 x 8 =

Q678) 12 x 7 =

Q679) 9 x 11 =

Q680) 8 x 8 =

Q681) 4 x 12 =

Q682) 9 x 3 =

Q683) 9 x 11 =

Q684) 8 x 11 =

Q685) 13 x 13 =

Q686) 12 x 6 =

Q687) 10 x 2 =

Q688) 3 x 11 =

Q689) 3 x 3 =

Q690) 6 x 7 =

Q691) 13 x 3 =

Q692) 5 x 11 =

Q693) 14 x 8 =

Q694) 4 x 5 =

Q695) 11 x 8 =

Q696) 12 x 13 =

Q697) 12 x 6 =

Q698) 5 x 9 =

Q699) 8 x 13 =

Q700) 4 x 7 =

Q701) 12 x 11 =

Q702) 4 x 12 =

Q703) 7 x 12 =

Q704) 14 x 8 =

Q705) 4 x 2 =

Q706) 2 x 13 =

Q707) 5 x 7 =

Q708) 9 x 12 =

Q709) 2 x 6 =

Q710) 14 x 12 =

Q711) 7 x 5 =

Q712) 14 x 6 =

Q713) 10 x 6 =

Q714) 7 x 8 =

Q715) 11 x 7 =

Q716) 5 x 6 =

Q717) 11 x 8 =

Q718) 14 x 9 =

Q719) 5 x 6 =

Q720) 10 x 6 =

Q721) 13 x 6 =

Q722) 13 x 10 =

Q723) 7 x 5 =

Q724) 9 x 14 =

Q725) 8 x 13 =

Q726) 14 x 11 =

Q727) 11 x 6 =

Q728) 12 x 9 =

Q729) 9 x 2 =

Q730) 7 x 13 =

Q731) 12 x 11 =

Q732) 2 x 10 =

Q733) 4 x 10 =

Q734) 6 x 10 =

Q735) 4 x 4 =

Q736) 4 x 11 =

Q737) 10 x 12 =

Q738) 13 x 6 =

Q739) 4 x 6 =

Q740) 8 x 7 =

Q741) 5 x 9 =

Q742) 12 x 13 =

Q743) 14 x 11 =

Q744) 2 x 10 =

Q745) 11 x 3 =

Q746) 7 x 14 =

Q747) 3 x 9 =

Q748) 3 x 5 =

Q749) 13 x 4 =

Q750) 4 x 5 =

Q751) 7 x 6 =

Q752) 14 x 9 =

Q753) 3 x 9 =

Q754) 13 x 11 =

Q755) 12 x 12 =

Q756) 6 x 4 =

Q757) 4 x 11 =

Q758) 2 x 6 =

Q759) 13 x 6 =

Q760) 4 x 10 =

Q761) 13 x 2 =

Q762) 6 x 11 =

Q763) 9 x 12 =

Q764) 2 x 9 =

Q765) 6 x 3 =

Q766) 8 x 4 =

Q767) 10 x 8 =

Q768) 8 x 11 =

Q769) 10 x 14 =

Q770) 5 x 10 =

Q771) 8 x 2 =

Q772) 8 x 3 =

Q773) 12 x 4 =

Q774) 2 x 7 =

Q775) 13 x 14 =

Q776) 5 x 2 =

Q777) 3 x 10 =

Q778) 13 x 3 =

Q779) 5 x 7 =

Q780) 9 x 8 =

Q781) 14 x 10 =

Q782) 14 x 2 =

Q783) 14 x 5 =

Q784) 9 x 9 =

Q785) 9 x 3 =

Q786) 12 x 11 =

Q787) 3 x 8 =

Q788) 9 x 12 =

Q789) 4 x 2 =

Q790) 9 x 6 =

Q791) 4 x 14 =

Q792) 10 x 13 =

Q793) 7 x 5 =

Q794) 14 x 8 =

Q795) 10 x 4 =

Q796) 3 x 13 =

Q797) 10 x 12 =

Q798) 3 x 14 =

Q799) 6 x 14 =

Q800) 4 x 3 =

Q801) 14 x 12 =

Q802) 6 x 2 =

Q803) 3 x 7 =

Q804) 5 x 8 =

Q805) 10 x 6 =

Q806) 3 x 2 =

Q807) 9 x 2 =

Q808) 8 x 14 =

Q809) 10 x 3 =

Q810) 10 x 8 =

Q811) 14 x 8 =

Q812) 9 x 6 =

Q813) 3 x 12 =

Q814) 9 x 6 =

Q815) 2 x 8 =

Q816) 13 x 2 =

Q817) 11 x 11 =

Q818) 9 x 13 =

Q819) 11 x 10 =

Q820) 2 x 10 =

Q821) 2 x 11 =

Q822) 14 x 4 =

Q823) 9 x 5 =

Q824) 10 x 7 =

Q825) 4 x 6 =

Q826) 10 x 7 =

Q827) 4 x 8 =

Q828) 3 x 11 =

Q829) 12 x 14 =

Q830) 5 x 5 =

Q831) 13 x 7 =

Q832) 2 x 3 =

Q833) 13 x 2 =

Q834) 4 x 3 =

Q835) 7 x 10 =

Q836) 5 x 2 =

Q837) 6 x 10 =

Q838) 4 x 5 =

Q839) 4 x 7 =

Q840) 10 x 14 =

Q841) 14 x 14 =

Q842) 11 x 2 =

Q843) 3 x 5 =

Q844) 6 x 7 =

Q845) 4 x 14 =

Q846) 8 x 12 =

Q847) 12 x 8 =

Q848) 14 x 13 =

Q849) 8 x 11 =

Q850) 14 x 11 =

Q851) 6 x 11 =

Q852) 9 x 9 =

Q853) 14 x 8 =

Q854) 4 x 7 =

Q855) 5 x 7 =

Q856) 8 x 11 =

Q857) 11 x 6 =

Q858) 3 x 10 =

Q859) 8 x 14 =

Q860) 2 x 12 =

Q861) 10 x 14 =

Q862) 10 x 5 =

Q863) 14 x 5 =

Q864) 7 x 10 =

Q865) 7 x 14 =

Q866) 7 x 5 =

Q867) 10 x 10 =

Q868) 6 x 5 =

Q869) 6 x 14 =

Q870) 13 x 11 =

Q871) 2 x 3 =

Q872) 11 x 6 =

Q873) 9 x 7 =

Q874) 3 x 7 =

Q875) 13 x 10 =

Q876) 7 x 11 =

Q877) 8 x 11 =

Q878) 11 x 13 =

Q879) 7 x 2 =

Q880) 8 x 10 =

Q881) 7 x 12 =

Q882) 9 x 14 =

Q883) 7 x 12 =

Q884) 8 x 13 =

Q885) 10 x 2 =

Q886) 2 x 13 =

Q887) 13 x 7 =

Q888) 13 x 7 =

Q889) 9 x 13 =

Q890) 2 x 5 =

Q891) 13 x 9 =

Q892) 7 x 7 =

Q893) 9 x 11 =

Q894) 7 x 3 =

Q895) 14 x 12 =

Q896) 7 x 5 =

Q897) 9 x 6 =

Q898) 3 x 14 =

Q899) 3 x 6 =

Q900) 11 x 9 =

Q901) 8 x 13 =

Q902) 14 x 12 =

Q903) 14 x 8 =

Q904) 3 x 12 =

Q905) 3 x 2 =

Q906) 8 x 2 =

Q907) 14 x 8 =

Q908) 11 x 8 =

Q909) 8 x 4 =

Q910) 3 x 9 =

Q911) 7 x 14 =

Q912) 4 x 2 =

Q913) 2 x 7 =

Q914) 8 x 12 =

Q915) 6 x 7 =

Q916) 11 x 10 =

Q917) 7 x 14 =

Q918) 6 x 9 =

Q919) 3 x 5 =

Q920) 2 x 9 =

Q921) 14 x 3 =

Q922) 6 x 3 =

Q923) 2 x 3 =

Q924) 7 x 9 =

Q925) 11 x 9 =

Q926) 12 x 7 =

Q927) 12 x 13 =

Q928) 8 x 6 =

Q929) 10 x 8 =

Q930) 9 x 11 =

Q931) 10 x 7 =

Q932) 11 x 9 =

Q933) 4 x 13 =

Q934) 4 x 2 =

Q935) 8 x 7 =

Q936) 2 x 13 =

Q937) 11 x 2 =

Q938) 3 x 12 =

Q939) 12 x 3 =

Q940) 6 x 9 =

Q941) 9 x 14 =

Q942) 7 x 9 =

Q943) 2 x 8 =

Q944) 2 x 9 =

Q945) 11 x 6 =

Q946) 6 x 8 =

Q947) 13 x 7 =

Q948) 5 x 14 =

Q949) 8 x 12 =

Q950) 5 x 14 =

Q951) 7 x 2 =

Q952) 5 x 8 =

Q953) 14 x 13 =

Q954) 4 x 8 =

Q955) 8 x 14 =

Q956) 6 x 12 =

Q957) 9 x 6 =

Q958) 14 x 6 =

Q959) 10 x 2 =

Q960) 6 x 11 =

Q961) 9 x 8 =

Q962) 3 x 7 =

Q963) 7 x 13 =

Q964) 7 x 9 =

Q965) 5 x 10 =

Q966) 3 x 2 =

Q967) 3 x 4 =

Q968) 10 x 6 =

Q969) 9 x 4 =

Q970) 8 x 10 =

Q971) 3 x 12 =

Q972) 6 x 14 =

Q973) 13 x 3 =

Q974) 12 x 5 =

Q975) 7 x 2 =

Q976) 11 x 13 =

Q977) 12 x 4 =

Q978) 10 x 2 =

Q979) 2 x 8 =

Q980) 3 x 8 =

Q981) 5 x 3 =

Q982) 13 x 9 =

Q983) 2 x 9 =

Q984) 10 x 14 =

Q985) 13 x 7 =

Q986) 8 x 2 =

Q987) 11 x 7 =

Q988) 11 x 9 =

Q989) 10 x 5 =

Q990) 2 x 8 =

Q991) 14 x 13 =

Q992) 7 x 5 =

Q993) 2 x 14 =

Q994) 10 x 10 =

Q995) 12 x 10 =

Q996) 8 x 8 =

Q997) 3 x 10 =

Q998) 10 x 8 =

Q999) 10 x 13 =

Q1000) 7 x 14 =

Answers:
Q1) 91

Q2) 90

Q3) 80

Q4) 50

Q5) 117

Q6) 49

Q7) 132

Q8) 24

Q9) 108

Q10) 12

Q11) 16

Q12) 20

Q13) 132

Q14) 50

Q15) 70

Q16) 132

Q17) 78

Q18) 108

Q19) 39

Q20) 30

Q21) 15

Q22) 98

Q23) 168

Q24) 99

Q25) 132

Q26) 77

Q27) 140

Q28) 52

Q29) 78

Q30) 50

Q31) 28

Q32) 96

Q33) 20

Q34) 9

Q35) 156

Q36) 63

Q37) 33

Q38) 81

Q39) 126

Q40) 28

Q41) 32

Q42) 50

Q43) 12

Q44) 54

Q45) 40

Q46) 42

Q47) 78

Q48) 18

Q49) 16

Q50) 16

Q51) 30

Q52) 70

Q53) 6

Q54) 40

Q55) 60

Q56) 88

Q57) 52

Q58) 15

Q59) 72

Q60) 4

Q61) 42

Q62) 28

Q63) 39

Q64) 120

Q65) 28

Q66) 30

Q67) 6

Q68) 33

Q69) 40

Q70) 130

Q71) 26

Q72) 30

Q73) 84

Q74) 14

Q75) 56

Q76) 48

Q77) 88

Q78) 39

Q79) 36

Q80) 6

Q81) 24

Q82) 120

Q83) 117

Q84) 110

Q85) 72

Q86) 60

Q87) 6

Q88) 98

Q89) 18

Q90) 156

Q91) 108

Q92) 64

Q93) 96

Q94) 144

Q95) 90

Q96) 18

Q97) 63

Q98) 40

Q99) 154

Q100) 70

Q101) 35

Q102) 100

Q103) 96

Q104) 10

Q105) 84

Q106) 126

Q107) 54

Q108) 33

Q109) 70

Q110) 99

Q111) 60

Q112) 42

Q113) 24

Q114) 130

Q115) 52

Q116) 20

Q117) 26

Q118) 40

Q119) 96

Q120) 91

Q121) 66

Q122) 36

Q123) 40

Q124) 40

Q125) 28

Q126) 16

Q127) 56

Q128) 65

Q129) 70

Q130) 143

Q131) 104

Q132) 24

Q133) 30

Q134) 16

Q135) 36

Q136) 36

Q137) 12

Q138) 52

Q139) 24

Q140) 35

Q141) 55

Q142) 70

Q143) 35

Q144) 28

Q145) 156

Q146) 88

Q147) 44

Q148) 117

Q149) 117

Q150) 66

Q151) 117

Q152) 20

Q153) 108

Q154) 24

Q155) 22

Q156) 15

Q157) 80

Q158) 40

Q159) 77

Q160) 55

Q161) 42

Q162) 100

Q163) 63

Q164) 52

Q165) 110

Q166) 26

Q167) 42

Q168) 32

Q169) 72

Q170) 108

Q171) 108

Q172) 30

Q173) 35

Q174) 88

Q175) 18

Q176) 24

Q177) 18

Q178) 88

Q179) 27

Q180) 72

Q181) 154

Q182) 36

Q183) 120

Q184) 112

Q185) 90

Q186) 132

Q187) 52

Q188) 26

Q189) 130

Q190) 130

Q191) 117

Q192) 56

Q193) 18

Q194) 63

Q195) 30

Q196) 4

Q197) 91

Q198) 44

Q199) 36

Q200) 121

Q201) 60

Q202) 35

Q203) 66

Q204) 39

Q205) 99

Q206) 26

Q207) 44

Q208) 112

Q209) 40

Q210) 96

Q211) 144

Q212) 44

Q213) 140

Q214) 66

Q215) 45

Q216) 80

Q217) 154

Q218) 45

Q219) 12

Q220) 40

Q221) 144

Q222) 30

Q223) 33

Q224) 54

Q225) 30

Q226) 48

Q227) 48

Q228) 88

Q229) 6

Q230) 39

Q231) 56

Q232) 8

Q233) 48

Q234) 42

Q235) 39

Q236) 112

Q237) 65

Q238) 84

Q239) 35

Q240) 156

Q241) 108

Q242) 50

Q243) 48

Q244) 56

Q245) 168

Q246) 21

Q247) 56

Q248) 32

Q249) 10

Q250) 9

Q251) 90

Q252) 20

Q253) 99

Q254) 30

Q255) 24

Q256) 108

Q257) 168

Q258) 63

Q259) 72

Q260) 8

Q261) 126

Q262) 66

Q263) 182

Q264) 112

Q265) 99

Q266) 6

Q267) 143

Q268) 4

Q269) 6

Q270) 108

Q271) 22

Q272) 39

Q273) 15

Q274) 88

Q275) 39

Q276) 121

Q277) 84

Q278) 78

Q279) 154

Q280) 154

Q281) 36

Q282) 14

Q283) 56

Q284) 10

Q285) 40

Q286) 120

Q287) 32

Q288) 80

Q289) 6

Q290) 16

Q291) 84

Q292) 132

Q293) 16

Q294) 144

Q295) 21

Q296) 52

Q297) 30

Q298) 10

Q299) 36

Q300) 20

Q301) 78

Q302) 65

Q303) 140

Q304) 42

Q305) 81

Q306) 30

Q307) 154

Q308) 120

Q309) 70

Q310) 42

Q311) 40

Q312) 36

Q313) 27

Q314) 96

Q315) 70

Q316) 144

Q317) 27

Q318) 156

Q319) 96

Q320) 4

Q321) 84

Q322) 84

Q323) 32

Q324) 20

Q325) 130

Q326) 32

Q327) 80

Q328) 99

Q329) 24

Q330) 60

Q331) 140

Q332) 90

Q333) 12

Q334) 36

Q335) 28

Q336) 70

Q337) 56

Q338) 21

Q339) 30

Q340) 20

Q341) 20

Q342) 91

Q343) 20

Q344) 50

Q345) 16

Q346) 28

Q347) 44

Q348) 154

Q349) 84

Q350) 77

Q351) 44

Q352) 9

Q353) 48

Q354) 54

Q355) 20

Q356) 18

Q357) 54

Q358) 26

Q359) 18

Q360) 40

Q361) 132

Q362) 56

Q363) 24

Q364) 45

Q365) 120

Q366) 12

Q367) 21

Q368) 26

Q369) 42

Q370) 100

Q371) 27

Q372) 40

Q373) 32

Q374) 24

Q375) 110

Q376) 140

Q377) 104

Q378) 20

Q379) 78

Q380) 130

Q381) 42

Q382) 130

Q383) 154

Q384) 60

Q385) 44

Q386) 24

Q387) 121

Q388) 104

Q389) 196

Q390) 36

Q391) 14

Q392) 20

Q393) 18

Q394) 18

Q395) 52

Q396) 15

Q397) 140

Q398) 6

Q399) 56

Q400) 24

Q401) 72

Q402) 36

Q403) 65

Q404) 9

Q405) 48

Q406) 132

Q407) 12

Q408) 48

Q409) 130

Q410) 182

Q411) 36

Q412) 81

Q413) 60

Q414) 143

Q415) 56

Q416) 70

Q417) 117

Q418) 40

Q419) 12

Q420) 108

Q421) 156

Q422) 70

Q423) 52

Q424) 16

Q425) 56

Q426) 18

Q427) 12

Q428) 26

Q429) 40

Q430) 100

Q431) 18

Q432) 63

Q433) 156

Q434) 21

Q435) 48

Q436) 21

Q437) 168

Q438) 36

Q439) 66

Q440) 56

Q441) 40

Q442) 32

Q443) 30

Q444) 25

Q445) 168

Q446) 9

Q447) 56

Q448) 182

Q449) 42

Q450) 44

Q451) 42

Q452) 70

Q453) 154

Q454) 132

Q455) 96

Q456) 84

Q457) 143

Q458) 8

Q459) 42

Q460) 96

Q461) 39

Q462) 84

Q463) 140

Q464) 50

Q465) 25

Q466) 130

Q467) 15

Q468) 50

Q469) 117

Q470) 56

Q471) 10

Q472) 12

Q473) 22

Q474) 60

Q475) 24

Q476) 84

Q477) 88

Q478) 144

Q479) 26

Q480) 28

Q481) 40

Q482) 99

Q483) 168

Q484) 77

Q485) 60

Q486) 55

Q487) 65

Q488) 26

Q489) 143

Q490) 6

Q491) 144

Q492) 55

Q493) 84

Q494) 6

Q495) 16

Q496) 182

Q497) 36

Q498) 40

Q499) 27

Q500) 30

Q501) 56

Q502) 24

Q503) 130

Q504) 70

Q505) 39

Q506) 88

Q507) 50

Q508) 22

Q509) 56

Q510) 169

Q511) 196

Q512) 55

Q513) 126

Q514) 52

Q515) 143

Q516) 143

Q517) 117

Q518) 66

Q519) 36

Q520) 4

Q521) 182

Q522) 25

Q523) 12

Q524) 39

Q525) 108

Q526) 140

Q527) 70

Q528) 20

Q529) 70

Q530) 56

Q531) 91

Q532) 108

Q533) 24

Q534) 63

Q535) 130

Q536) 132

Q537) 30

Q538) 25

Q539) 100

Q540) 126

Q541) 121

Q542) 42

Q543) 88

Q544) 96

Q545) 70

Q546) 50

Q547) 54

Q548) 56

Q549) 10

Q550) 30

Q551) 18

Q552) 14

Q553) 15

Q554) 40

Q555) 4

Q556) 120

Q557) 72

Q558) 78

Q559) 168

Q560) 33

Q561) 21

Q562) 30

Q563) 8

Q564) 143

Q565) 22

Q566) 36

Q567) 80

Q568) 65

Q569) 30

Q570) 14

Q571) 63

Q572) 143

Q573) 6

Q574) 48

Q575) 154

Q576) 143

Q577) 182

Q578) 27

Q579) 8

Q580) 24

Q581) 84

Q582) 24

Q583) 52

Q584) 77

Q585) 12

Q586) 42

Q587) 39

Q588) 42

Q589) 110

Q590) 56

Q591) 22

Q592) 56

Q593) 18

Q594) 96

Q595) 50

Q596) 6

Q597) 70

Q598) 45

Q599) 28

Q600) 88

Q601) 44

Q602) 20

Q603) 66

Q604) 32

Q605) 63

Q606) 15

Q607) 80

Q608) 78

Q609) 63

Q610) 154

Q611) 22

Q612) 65

Q613) 24

Q614) 45

Q615) 24

Q616) 45

Q617) 72

Q618) 72

Q619) 84

Q620) 32

Q621) 28

Q622) 91

Q623) 132

Q624) 25

Q625) 33

Q626) 40

Q627) 42

Q628) 33

Q629) 144

Q630) 45

Q631) 40

Q632) 77

Q633) 56

Q634) 39

Q635) 168

Q636) 117

Q637) 18

Q638) 77

Q639) 18

Q640) 99

Q641) 18

Q642) 40

Q643) 78

Q644) 182

Q645) 80

Q646) 156

Q647) 168

Q648) 132

Q649) 8

Q650) 84

Q651) 15

Q652) 20

Q653) 15

Q654) 12

Q655) 24

Q656) 126

Q657) 18

Q658) 78

Q659) 143

Q660) 24

Q661) 25

Q662) 91

Q663) 104

Q664) 36

Q665) 27

Q666) 42

Q667) 91

Q668) 42

Q669) 196

Q670) 156

Q671) 52

Q672) 84

Q673) 99

Q674) 80

Q675) 26

Q676) 117

Q677) 80

Q678) 84

Q679) 99

Q680) 64

Q681) 48

Q682) 27

Q683) 99

Q684) 88

Q685) 169

Q686) 72

Q687) 20

Q688) 33

Q689) 9

Q690) 42

Q691) 39

Q692) 55

Q693) 112

Q694) 20

Q695) 88

Q696) 156

Q697) 72

Q698) 45

Q699) 104

Q700) 28

Q701) 132

Q702) 48

Q703) 84

Q704) 112

Q705) 8

Q706) 26

Q707) 35

Q708) 108

Q709) 12

Q710) 168

Q711) 35

Q712) 84

Q713) 60

Q714) 56

Q715) 77

Q716) 30

Q717) 88

Q718) 126

Q719) 30

Q720) 60

Q721) 78

Q722) 130

Q723) 35

Q724) 126

Q725) 104

Q726) 154

Q727) 66

Q728) 108

Q729) 18

Q730) 91

Q731) 132

Q732) 20

Q733) 40

Q734) 60

Q735) 16

Q736) 44

Q737) 120

Q738) 78

Q739) 24

Q740) 56

Q741) 45

Q742) 156

Q743) 154

Q744) 20

Q745) 33

Q746) 98

Q747) 27

Q748) 15

Q749) 52

Q750) 20

Q751) 42

Q752) 126

Q753) 27

Q754) 143

Q755) 144

Q756) 24

Q757) 44

Q758) 12

Q759) 78

Q760) 40

Q761) 26

Q762) 66

Q763) 108

Q764) 18

Q765) 18

Q766) 32

Q767) 80

Q768) 88

Q769) 140

Q770) 50

Q771) 16

Q772) 24

Q773) 48

Q774) 14

Q775) 182

Q776) 10

Q777) 30

Q778) 39

Q779) 35

Q780) 72

Q781) 140

Q782) 28

Q783) 70

Q784) 81

Q785) 27

Q786) 132

Q787) 24

Q788) 108

Q789) 8

Q790) 54

Q791) 56

Q792) 130

Q793) 35

Q794) 112

Q795) 40

Q796) 39

Q797) 120

Q798) 42

Q799) 84

Q800) 12

Q801) 168

Q802) 12

Q803) 21

Q804) 40

Q805) 60

Q806) 6

Q807) 18

Q808) 112

Q809) 30

Q810) 80

Q811) 112

Q812) 54

Q813) 36

Q814) 54

Q815) 16

Q816) 26

Q817) 121

Q818) 117

Q819) 110

Q820) 20

Q821) 22

Q822) 56

Q823) 45

Q824) 70

Q825) 24

Q826) 70

Q827) 32

Q828) 33

Q829) 168

Q830) 25

Q831) 91

Q832) 6

Q833) 26

Q834) 12

Q835) 70

Q836) 10

Q837) 60

Q838) 20

Q839) 28

Q840) 140

Q841) 196

Q842) 22

Q843) 15

Q844) 42

Q845) 56

Q846) 96

Q847) 96

Q848) 182

Q849) 88

Q850) 154

Q851) 66

Q852) 81

Q853) 112

Q854) 28

Q855) 35

Q856) 88

Q857) 66

Q858) 30

Q859) 112

Q860) 24

Q861) 140

Q862) 50

Q863) 70

Q864) 70

Q865) 98

Q866) 35

Q867) 100

Q868) 30

Q869) 84

Q870) 143

Q871) 6

Q872) 66

Q873) 63

Q874) 21

Q875) 130

Q876) 77

Q877) 88

Q878) 143

Q879) 14

Q880) 80

Q881) 84

Q882) 126

Q883) 84

Q884) 104

Q885) 20

Q886) 26

Q887) 91

Q888) 91

Q889) 117

Q890) 10

Q891) 117

Q892) 49

Q893) 99

Q894) 21

Q895) 168

Q896) 35

Q897) 54

Q898) 42

Q899) 18

Q900) 99

Q901) 104

Q902) 168

Q903) 112

Q904) 36

Q905) 6

Q906) 16

Q907) 112

Q908) 88

Q909) 32

Q910) 27

Q911) 98

Q912) 8

Q913) 14

Q914) 96

Q915) 42

Q916) 110

Q917) 98

Q918) 54

Q919) 15

Q920) 18

Q921) 42

Q922) 18

Q923) 6

Q924) 63

Q925) 99

Q926) 84

Q927) 156

Q928) 48

Q929) 80

Q930) 99

Q931) 70

Q932) 99

Q933) 52

Q934) 8

Q935) 56

Q936) 26

Q937) 22

Q938) 36

Q939) 36

Q940) 54

Q941) 126

Q942) 63

Q943) 16

Q944) 18

Q945) 66

Q946) 48

Q947) 91

Q948) 70

Q949) 96

Q950) 70

Q951) 14

Q952) 40

Q953) 182

Q954) 32

Q955) 112

Q956) 72

Q957) 54

Q958) 84

Q959) 20

Q960) 66

Q961) 72

Q962) 21

Q963) 91

Q964) 63

Q965) 50

Q966) 6

Q967) 12

Q968) 60

Q969) 36

Q970) 80

Q971) 36

Q972) 84

Q973) 39

Q974) 60

Q975) 14

Q976) 143

Q977) 48

Q978) 20

Q979) 16

Q980) 24

Q981) 15

Q982) 117

Q983) 18

Q984) 140

Q985) 91

Q986) 16

Q987) 77

Q988) 99

Q989) 50

Q990) 16

Q991) 182

Q992) 35

Q993) 28

Q994) 100

Q995) 120

Q996) 64

Q997) 30

Q998) 80

Q999) 130

Q1000) 98

100 Chicken and Rabbit Questions and Answers

Questions: (Answers Below)

Generated using: Chicken and Rabbit Question Generator

Q1) A farmer has 35 chickens and cows in total.
He counted 108 legs altogether.
How many chickens and how many cows are there?

Q2) A farmer has 45 ducks and horses in total.
He counted 140 legs altogether.
How many ducks and how many horses are there?

Q3) A farmer has 6 chickens and cows in total.
He counted 20 legs altogether.
How many chickens and how many cows are there?

Q4) A farmer has 24 chickens and horses in total.
He counted 70 legs altogether.
How many chickens and how many horses are there?

Q5) A farmer has 33 chickens and horses in total.
He counted 84 legs altogether.
How many chickens and how many horses are there?

Q6) A farmer has 23 ducks and rabbits in total.
He counted 86 legs altogether.
How many ducks and how many rabbits are there?

Q7) A farmer has 31 chickens and cows in total.
He counted 96 legs altogether.
How many chickens and how many cows are there?

Q8) A farmer has 26 ducks and cows in total.
He counted 98 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q9) A farmer has 25 chickens and rabbits in total.
He counted 80 legs altogether.
How many chickens and how many rabbits are there?

Q10) A farmer has 29 ducks and horses in total.
He counted 84 legs altogether.
How many ducks and how many horses are there?

Q11) A farmer has 24 chickens and horses in total.
He counted 62 legs altogether.
How many chickens and how many horses are there?

Q12) A farmer has 28 ducks and cows in total.
He counted 76 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q13) A farmer has 27 chickens and cows in total.
He counted 104 legs altogether.
How many chickens and how many cows are there?

Q14) A farmer has 34 chickens and cows in total.
He counted 112 legs altogether.
How many chickens and how many cows are there?

Q15) A farmer has 39 chickens and cows in total.
He counted 124 legs altogether.
How many chickens and how many cows are there?

Q16) A farmer has 35 ducks and rabbits in total.
He counted 84 legs altogether.
How many ducks and how many rabbits are there?

Q17) A farmer has 30 chickens and rabbits in total.
He counted 76 legs altogether.
How many chickens and how many rabbits are there?

Q18) A farmer has 33 chickens and rabbits in total.
He counted 96 legs altogether.
How many chickens and how many rabbits are there?

Q19) A farmer has 31 ducks and cows in total.
He counted 68 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q20) A farmer has 30 ducks and cows in total.
He counted 106 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q21) A farmer has 11 ducks and horses in total.
He counted 26 legs altogether.
How many ducks and how many horses are there?

Q22) A farmer has 31 chickens and cows in total.
He counted 120 legs altogether.
How many chickens and how many cows are there?

Q23) A farmer has 46 ducks and cows in total.
He counted 150 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q24) A farmer has 21 chickens and horses in total.
He counted 66 legs altogether.
How many chickens and how many horses are there?

Q25) A farmer has 55 ducks and horses in total.
He counted 164 legs altogether.
How many ducks and how many horses are there?

Q26) A farmer has 44 ducks and rabbits in total.
He counted 120 legs altogether.
How many ducks and how many rabbits are there?

Q27) A farmer has 36 ducks and cows in total.
He counted 94 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q28) A farmer has 20 chickens and rabbits in total.
He counted 48 legs altogether.
How many chickens and how many rabbits are there?

Q29) A farmer has 37 ducks and cows in total.
He counted 128 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q30) A farmer has 15 ducks and rabbits in total.
He counted 34 legs altogether.
How many ducks and how many rabbits are there?

Q31) A farmer has 25 chickens and cows in total.
He counted 90 legs altogether.
How many chickens and how many cows are there?

Q32) A farmer has 12 ducks and rabbits in total.
He counted 46 legs altogether.
How many ducks and how many rabbits are there?

Q33) A farmer has 47 ducks and cows in total.
He counted 150 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q34) A farmer has 20 ducks and cows in total.
He counted 54 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q35) A farmer has 45 ducks and rabbits in total.
He counted 132 legs altogether.
How many ducks and how many rabbits are there?

Q36) A farmer has 18 ducks and horses in total.
He counted 48 legs altogether.
How many ducks and how many horses are there?

Q37) A farmer has 17 chickens and horses in total.
He counted 64 legs altogether.
How many chickens and how many horses are there?

Q38) A farmer has 48 ducks and rabbits in total.
He counted 154 legs altogether.
How many ducks and how many rabbits are there?

Q39) A farmer has 37 chickens and horses in total.
He counted 106 legs altogether.
How many chickens and how many horses are there?

Q40) A farmer has 23 ducks and horses in total.
He counted 46 legs altogether.
How many ducks and how many horses are there?

Q41) A farmer has 34 chickens and cows in total.
He counted 92 legs altogether.
How many chickens and how many cows are there?

Q42) A farmer has 20 chickens and rabbits in total.
He counted 58 legs altogether.
How many chickens and how many rabbits are there?

Q43) A farmer has 31 ducks and cows in total.
He counted 118 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q44) A farmer has 26 ducks and rabbits in total.
He counted 96 legs altogether.
How many ducks and how many rabbits are there?

Q45) A farmer has 23 ducks and horses in total.
He counted 84 legs altogether.
How many ducks and how many horses are there?

Q46) A farmer has 34 chickens and horses in total.
He counted 80 legs altogether.
How many chickens and how many horses are there?

Q47) A farmer has 51 ducks and cows in total.
He counted 156 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q48) A farmer has 18 chickens and horses in total.
He counted 50 legs altogether.
How many chickens and how many horses are there?

Q49) A farmer has 8 chickens and horses in total.
He counted 18 legs altogether.
How many chickens and how many horses are there?

Q50) A farmer has 45 ducks and cows in total.
He counted 124 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q51) A farmer has 28 chickens and horses in total.
He counted 100 legs altogether.
How many chickens and how many horses are there?

Q52) A farmer has 21 ducks and cows in total.
He counted 66 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q53) A farmer has 19 ducks and rabbits in total.
He counted 70 legs altogether.
How many ducks and how many rabbits are there?

Q54) A farmer has 45 ducks and cows in total.
He counted 132 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q55) A farmer has 17 chickens and rabbits in total.
He counted 48 legs altogether.
How many chickens and how many rabbits are there?

Q56) A farmer has 28 chickens and cows in total.
He counted 86 legs altogether.
How many chickens and how many cows are there?

Q57) A farmer has 41 chickens and cows in total.
He counted 122 legs altogether.
How many chickens and how many cows are there?

Q58) A farmer has 21 ducks and rabbits in total.
He counted 68 legs altogether.
How many ducks and how many rabbits are there?

Q59) A farmer has 11 chickens and rabbits in total.
He counted 30 legs altogether.
How many chickens and how many rabbits are there?

Q60) A farmer has 29 chickens and horses in total.
He counted 116 legs altogether.
How many chickens and how many horses are there?

Q61) A farmer has 24 chickens and cows in total.
He counted 52 legs altogether.
How many chickens and how many cows are there?

Q62) A farmer has 39 chickens and rabbits in total.
He counted 130 legs altogether.
How many chickens and how many rabbits are there?

Q63) A farmer has 23 ducks and rabbits in total.
He counted 54 legs altogether.
How many ducks and how many rabbits are there?

Q64) A farmer has 30 ducks and cows in total.
He counted 104 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q65) A farmer has 16 ducks and horses in total.
He counted 32 legs altogether.
How many ducks and how many horses are there?

Q66) A farmer has 19 chickens and rabbits in total.
He counted 50 legs altogether.
How many chickens and how many rabbits are there?

Q67) A farmer has 52 chickens and cows in total.
He counted 156 legs altogether.
How many chickens and how many cows are there?

Q68) A farmer has 33 chickens and rabbits in total.
He counted 108 legs altogether.
How many chickens and how many rabbits are there?

Q69) A farmer has 55 ducks and rabbits in total.
He counted 168 legs altogether.
How many ducks and how many rabbits are there?

Q70) A farmer has 38 chickens and horses in total.
He counted 112 legs altogether.
How many chickens and how many horses are there?

Q71) A farmer has 42 ducks and rabbits in total.
He counted 110 legs altogether.
How many ducks and how many rabbits are there?

Q72) A farmer has 26 ducks and horses in total.
He counted 60 legs altogether.
How many ducks and how many horses are there?

Q73) A farmer has 39 ducks and rabbits in total.
He counted 104 legs altogether.
How many ducks and how many rabbits are there?

Q74) A farmer has 36 chickens and rabbits in total.
He counted 86 legs altogether.
How many chickens and how many rabbits are there?

Q75) A farmer has 14 chickens and cows in total.
He counted 38 legs altogether.
How many chickens and how many cows are there?

Q76) A farmer has 37 chickens and cows in total.
He counted 128 legs altogether.
How many chickens and how many cows are there?

Q77) A farmer has 39 ducks and cows in total.
He counted 102 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q78) A farmer has 54 ducks and cows in total.
He counted 158 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q79) A farmer has 20 chickens and rabbits in total.
He counted 74 legs altogether.
How many chickens and how many rabbits are there?

Q80) A farmer has 47 ducks and rabbits in total.
He counted 134 legs altogether.
How many ducks and how many rabbits are there?

Q81) A farmer has 25 chickens and rabbits in total.
He counted 70 legs altogether.
How many chickens and how many rabbits are there?

Q82) A farmer has 42 ducks and horses in total.
He counted 136 legs altogether.
How many ducks and how many horses are there?

Q83) A farmer has 41 ducks and rabbits in total.
He counted 128 legs altogether.
How many ducks and how many rabbits are there?

Q84) A farmer has 10 ducks and cows in total.
He counted 20 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q85) A farmer has 34 ducks and horses in total.
He counted 116 legs altogether.
How many ducks and how many horses are there?

Q86) A farmer has 28 chickens and cows in total.
He counted 78 legs altogether.
How many chickens and how many cows are there?

Q87) A farmer has 12 ducks and rabbits in total.
He counted 32 legs altogether.
How many ducks and how many rabbits are there?

Q88) A farmer has 26 chickens and horses in total.
He counted 82 legs altogether.
How many chickens and how many horses are there?

Q89) A farmer has 20 ducks and cows in total.
He counted 70 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q90) A farmer has 42 ducks and cows in total.
He counted 128 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q91) A farmer has 15 ducks and cows in total.
He counted 42 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q92) A farmer has 46 chickens and horses in total.
He counted 132 legs altogether.
How many chickens and how many horses are there?

Q93) A farmer has 23 chickens and horses in total.
He counted 46 legs altogether.
How many chickens and how many horses are there?

Q94) A farmer has 27 ducks and cows in total.
He counted 98 legs altogether.
How many ducks and how many cows are there?

Q95) A farmer has 40 ducks and horses in total.
He counted 134 legs altogether.
How many ducks and how many horses are there?

Q96) A farmer has 35 chickens and horses in total.
He counted 122 legs altogether.
How many chickens and how many horses are there?

Q97) A farmer has 24 chickens and horses in total.
He counted 96 legs altogether.
How many chickens and how many horses are there?

Q98) A farmer has 22 ducks and rabbits in total.
He counted 80 legs altogether.
How many ducks and how many rabbits are there?

Q99) A farmer has 11 chickens and cows in total.
He counted 36 legs altogether.
How many chickens and how many cows are there?

Q100) A farmer has 26 chickens and horses in total.
He counted 60 legs altogether.
How many chickens and how many horses are there?

Answers:
Q1) chickens=16
cows=19

Q2) ducks=20
horses=25

Q3) chickens=2
cows=4

Q4) chickens=13
horses=11

Q5) chickens=24
horses=9

Q6) ducks=3
rabbits=20

Q7) chickens=14
cows=17

Q8) ducks=3
cows=23

Q9) chickens=10
rabbits=15

Q10) ducks=16
horses=13

Q11) chickens=17
horses=7

Q12) ducks=18
cows=10

Q13) chickens=2
cows=25

Q14) chickens=12
cows=22

Q15) chickens=16
cows=23

Q16) ducks=28
rabbits=7

Q17) chickens=22
rabbits=8

Q18) chickens=18
rabbits=15

Q19) ducks=28
cows=3

Q20) ducks=7
cows=23

Q21) ducks=9
horses=2

Q22) chickens=2
cows=29

Q23) ducks=17
cows=29

Q24) chickens=9
horses=12

Q25) ducks=28
horses=27

Q26) ducks=28
rabbits=16

Q27) ducks=25
cows=11

Q28) chickens=16
rabbits=4

Q29) ducks=10
cows=27

Q30) ducks=13
rabbits=2

Q31) chickens=5
cows=20

Q32) ducks=1
rabbits=11

Q33) ducks=19
cows=28

Q34) ducks=13
cows=7

Q35) ducks=24
rabbits=21

Q36) ducks=12
horses=6

Q37) chickens=2
horses=15

Q38) ducks=19
rabbits=29

Q39) chickens=21
horses=16

Q40) ducks=23
horses=0

Q41) chickens=22
cows=12

Q42) chickens=11
rabbits=9

Q43) ducks=3
cows=28

Q44) ducks=4
rabbits=22

Q45) ducks=4
horses=19

Q46) chickens=28
horses=6

Q47) ducks=24
cows=27

Q48) chickens=11
horses=7

Q49) chickens=7
horses=1

Q50) ducks=28
cows=17

Q51) chickens=6
horses=22

Q52) ducks=9
cows=12

Q53) ducks=3
rabbits=16

Q54) ducks=24
cows=21

Q55) chickens=10
rabbits=7

Q56) chickens=13
cows=15

Q57) chickens=21
cows=20

Q58) ducks=8
rabbits=13

Q59) chickens=7
rabbits=4

Q60) chickens=0
horses=29

Q61) chickens=22
cows=2

Q62) chickens=13
rabbits=26

Q63) ducks=19
rabbits=4

Q64) ducks=8
cows=22

Q65) ducks=16
horses=0

Q66) chickens=13
rabbits=6

Q67) chickens=26
cows=26

Q68) chickens=12
rabbits=21

Q69) ducks=26
rabbits=29

Q70) chickens=20
horses=18

Q71) ducks=29
rabbits=13

Q72) ducks=22
horses=4

Q73) ducks=26
rabbits=13

Q74) chickens=29
rabbits=7

Q75) chickens=9
cows=5

Q76) chickens=10
cows=27

Q77) ducks=27
cows=12

Q78) ducks=29
cows=25

Q79) chickens=3
rabbits=17

Q80) ducks=27
rabbits=20

Q81) chickens=15
rabbits=10

Q82) ducks=16
horses=26

Q83) ducks=18
rabbits=23

Q84) ducks=10
cows=0

Q85) ducks=10
horses=24

Q86) chickens=17
cows=11

Q87) ducks=8
rabbits=4

Q88) chickens=11
horses=15

Q89) ducks=5
cows=15

Q90) ducks=20
cows=22

Q91) ducks=9
cows=6

Q92) chickens=26
horses=20

Q93) chickens=23
horses=0

Q94) ducks=5
cows=22

Q95) ducks=13
horses=27

Q96) chickens=9
horses=26

Q97) chickens=0
horses=24

Q98) ducks=4
rabbits=18

Q99) chickens=4
cows=7

Q100) chickens=22
horses=4

Sec 3 Hwa Chong Institution Maths Test Papers and Resources

Site: http://anglc.wiki.hci.edu.sg/space/content

Description: Includes Sec 3 Hwa Chong Institution Maths Test Papers and Resources

 

Please visit our site https://mathtuition88.com/free-exam-papers for updates on more Free Exam Papers and Maths Tips.