Quadratic Equations Questions and Answers

Quadratic Equations Questions and Solutions

Today we will discuss about the quadratic equation \boxed{ax^2+bx+c=0}.

The way to derive the Quadratic Formula is to use completing the square.

First, we divide throughout by a, where a is assumed to be non-zero (otherwise it isn’t a quadratic equation)

\displaystyle x^2+\frac{b}{a}x+\frac{c}{a}=0

The next step is the key step: add and subtract the square of b/2a to complete the square.

\displaystyle x^2+\frac{b}{a}x\mathbf{+(\frac{b}{2a})^2-(\frac{b}{2a})^2}+\frac{c}{a}=0

\displaystyle (x+\frac{b}{2a})^2-(\frac{b}{2a})^2+\frac{c}{a}=0

Move all the constant terms to the right:

\displaystyle (x+\frac{b}{2a})^2=\frac{b^2-4ac}{4a^2}

Taking square root on both sides,

\displaystyle x+\frac{b}{2a}=\pm\frac{\sqrt{b^2-4ac}}{2a}

Hence, \displaystyle\boxed{x=\frac{-b\pm\sqrt{b^2-4ac}}{2a}}



Algebra Survival Guide: A Conversational Guide for the Thoroughly Befuddled


Using the above information, we can practice and solve some quadratic equations! (Answers provided) More than ample questions are listed here, you can just pick a few of them! If you arrived on this page from a search engine, press Ctrl-F to search for your quadratic equation!

Q1) Solve 4x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.25 or x=-12

Q2) Solve 14x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q3) Solve x^2+2x+1=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4) Solve 36x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.75

Q5) Solve 6x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q6) Solve 32x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.12

Q7) Solve 9x^2+30x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.67

Q8) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q9) Solve 12x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-2.5

Q10) Solve 48x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.87

Q11) Solve 13x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q12) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q13) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q14) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q15) Solve 42x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q16) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q17) Solve x^2+27x+50=0
Ans: x=-2 or x=-25

Q18) Solve 4x^2+18x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q19) Solve 16x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q20) Solve 5x^2+23x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q21) Solve 14x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.21 or x=-3

Q22) Solve 8x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-3

Q23) Solve 7x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q24) Solve 38x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.5

Q25) Solve 15x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q26) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q27) Solve 6x^2+35x+44=0
Ans: x=-1.83 or x=-4

Q28) Solve 3x^2+25x+22=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q29) Solve 30x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q30) Solve 4x^2+20x+16=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q31) Solve 30x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q32) Solve 27x^2+48x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q33) Solve 5x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.2 or x=-8

Q34) Solve 2x^2+44x+42=0
Ans: x=-1 or x=-21

Q35) Solve 18x^2+46x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q36) Solve 42x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q37) Solve 14x^2+37x+24=0
Ans: x=-1.14 or x=-1.5

Q38) Solve 14x^2+43x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-3

Q39) Solve 14x^2+34x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q40) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q41) Solve 24x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-1.5

Q42) Solve 10x^2+34x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q43) Solve 15x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.67

Q44) Solve 15x^2+40x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q45) Solve 26x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q46) Solve 25x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q47) Solve 27x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q48) Solve 12x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q49) Solve 14x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.86 or x=-2.5

Q50) Solve 9x^2+30x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q51) Solve 36x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.78

Q52) Solve 27x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.78

Q53) Solve 48x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q54) Solve 18x^2+39x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q55) Solve 32x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q56) Solve 3x^2+20x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-5

Q57) Solve 16x^2+38x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-1.5

Q58) Solve 14x^2+36x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q59) Solve 45x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q60) Solve 21x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q61) Solve 45x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.44

Q62) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q63) Solve 5x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-6

Q64) Solve 8x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q65) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q66) Solve 11x^2+24x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q67) Solve 27x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.89

Q68) Solve 12x^2+35x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.67

Q69) Solve 22x^2+48x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q70) Solve 24x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.67

Q71) Solve 2x^2+9x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q72) Solve 15x^2+45x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q73) Solve 18x^2+50x+32=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q74) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q75) Solve 42x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.71

Q76) Solve 5x^2+29x+24=0
Ans: x=-1 or x=-4.8

Q77) Solve 14x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q78) Solve 21x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.67

Q79) Solve 34x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q80) Solve 32x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q81) Solve 5x^2+48x+43=0
Ans: x=-1 or x=-8.6

Q82) Solve 48x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.62

Q83) Solve 6x^2+17x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q84) Solve 13x^2+44x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.38

Q85) Solve 2x^2+21x+49=0
Ans: x=-3.5 or x=-7

Q86) Solve 10x^2+20x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q87) Solve 6x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q88) Solve 3x^2+21x+18=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q89) Solve 4x^2+5x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q90) Solve 18x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q91) Solve 16x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-1.5

Q92) Solve 12x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.67

Q93) Solve 28x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.75

Q94) Solve 18x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q95) Solve 2x^2+9x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q96) Solve x^2+21x+38=0
Ans: x=-2 or x=-19

Q97) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q98) Solve 20x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q99) Solve 32x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.87

Q100) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q101) Solve 9x^2+30x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.67

Q102) Solve 9x^2+34x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.78

Q103) Solve 50x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q104) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q105) Solve 10x^2+33x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.3

Q106) Solve 12x^2+49x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-2.33

Q107) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q108) Solve 10x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-3

Q109) Solve 18x^2+37x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.06

Q110) Solve 15x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.8

Q111) Solve x^2+6x+5=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q112) Solve 45x^2+46x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q113) Solve 8x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q114) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q115) Solve 20x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.7

Q116) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q117) Solve 14x^2+40x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q118) Solve 11x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-2

Q119) Solve 28x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q120) Solve 42x^2+46x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q121) Solve 21x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.43

Q122) Solve 2x^2+34x+32=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q123) Solve 45x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q124) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q125) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q126) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q127) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q128) Solve 30x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q129) Solve 4x^2+25x+34=0
Ans: x=-2 or x=-4.25

Q130) Solve 29x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q131) Solve 34x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q132) Solve 6x^2+17x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q133) Solve 17x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q134) Solve 14x^2+41x+30=0
Ans: x=-1.43 or x=-1.5

Q135) Solve 14x^2+21x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q136) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q137) Solve 25x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q138) Solve 16x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q139) Solve 14x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-2

Q140) Solve x^2+26x+25=0
Ans: x=-1 or x=-25

Q141) Solve 8x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q142) Solve 23x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q143) Solve 2x^2+38x+36=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q144) Solve x^2+44x+43=0
Ans: x=-1 or x=-43

Q145) Solve 24x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q146) Solve 3x^2+19x+16=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q147) Solve 6x^2+24x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q148) Solve 12x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q149) Solve 35x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.57

Q150) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q151) Solve 9x^2+24x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q152) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q153) Solve 22x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q154) Solve 34x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q155) Solve 26x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q156) Solve 34x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q157) Solve 17x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q158) Solve 7x^2+15x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q159) Solve 20x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q160) Solve 35x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.8

Q161) Solve 9x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q162) Solve 3x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q163) Solve 7x^2+25x+22=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q164) Solve 22x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q165) Solve 18x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q166) Solve 2x^2+18x+40=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q167) Solve 9x^2+33x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.33

Q168) Solve 15x^2+47x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.13

Q169) Solve 9x^2+38x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-3

Q170) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q171) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q172) Solve 8x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.5

Q173) Solve 21x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.33

Q174) Solve 7x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-3

Q175) Solve 9x^2+38x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.22

Q176) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q177) Solve 10x^2+23x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.3

Q178) Solve x^2+6x+9=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q179) Solve 16x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.25

Q180) Solve 11x^2+32x+20=0
Ans: x=-0.91 or x=-2

Q181) Solve 50x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.6

Q182) Solve 7x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q183) Solve x^2+44x+43=0
Ans: x=-1 or x=-43

Q184) Solve 28x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.86

Q185) Solve 2x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-14

Q186) Solve 21x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.57

Q187) Solve 18x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.17

Q188) Solve 24x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q189) Solve 47x^2+48x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q190) Solve 11x^2+36x+28=0
Ans: x=-1.27 or x=-2

Q191) Solve 48x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q192) Solve 18x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q193) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q194) Solve 12x^2+38x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q195) Solve 20x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q196) Solve 17x^2+38x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.24

Q197) Solve 10x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q198) Solve 8x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q199) Solve 10x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q200) Solve 12x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-3

Q201) Solve 10x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-4.5

Q202) Solve 9x^2+42x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.33

Q203) Solve 30x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q204) Solve 35x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q205) Solve 9x^2+31x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.44

Q206) Solve 14x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.71

Q207) Solve 40x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.37

Q208) Solve x^2+9x+8=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q209) Solve 4x^2+33x+50=0
Ans: x=-2 or x=-6.25

Q210) Solve 30x^2+49x+19=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q211) Solve 15x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-3

Q212) Solve 12x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q213) Solve 5x^2+30x+25=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q214) Solve 44x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.45

Q215) Solve 8x^2+37x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.62

Q216) Solve 6x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q217) Solve 26x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q218) Solve 2x^2+15x+13=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q219) Solve 12x^2+27x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q220) Solve 10x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q221) Solve 18x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q222) Solve 5x^2+20x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q223) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q224) Solve 5x^2+32x+27=0
Ans: x=-1 or x=-5.4

Q225) Solve 35x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.8

Q226) Solve 25x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q227) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q228) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q229) Solve 8x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.87 or x=-3

Q230) Solve 9x^2+20x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.22

Q231) Solve 11x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q232) Solve 3x^2+19x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q233) Solve 22x^2+49x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.23

Q234) Solve 4x^2+20x+16=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q235) Solve 15x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q236) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q237) Solve 3x^2+31x+50=0
Ans: x=-2 or x=-8.33

Q238) Solve 34x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q239) Solve 35x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.6

Q240) Solve 32x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q241) Solve 2x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-17

Q242) Solve 15x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q243) Solve 15x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.33

Q244) Solve x^2+12x+11=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q245) Solve 20x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.2

Q246) Solve 4x^2+50x+46=0
Ans: x=-1 or x=-11.5

Q247) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q248) Solve 28x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q249) Solve 32x^2+50x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-1.5

Q250) Solve 40x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q251) Solve 2x^2+49x+47=0
Ans: x=-1 or x=-23.5

Q252) Solve 24x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q253) Solve 2x^2+21x+45=0
Ans: x=-3 or x=-7.5

Q254) Solve 21x^2+33x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q255) Solve 37x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q256) Solve 9x^2+28x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.11

Q257) Solve 17x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.88 or x=-2

Q258) Solve 18x^2+38x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q259) Solve 32x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.06

Q260) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q261) Solve 28x^2+44x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1.5

Q262) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q263) Solve 13x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.77 or x=-3

Q264) Solve 8x^2+34x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.75

Q265) Solve x^2+14x+49=0
Ans: x=-7 or x=-7

Q266) Solve 3x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q267) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q268) Solve 40x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.4

Q269) Solve 12x^2+48x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q270) Solve 9x^2+23x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q271) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q272) Solve 20x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q273) Solve 28x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q274) Solve 24x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.67

Q275) Solve 16x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q276) Solve 34x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q277) Solve 7x^2+26x+24=0
Ans: x=-1.71 or x=-2

Q278) Solve 45x^2+46x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q279) Solve 29x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q280) Solve x^2+10x+25=0
Ans: x=-5 or x=-5

Q281) Solve 30x^2+40x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q282) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q283) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q284) Solve 6x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q285) Solve 9x^2+42x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q286) Solve 42x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.86

Q287) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q288) Solve 26x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q289) Solve 10x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-2

Q290) Solve 7x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q291) Solve 28x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q292) Solve 7x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.43 or x=-4

Q293) Solve 11x^2+41x+38=0
Ans: x=-1.73 or x=-2

Q294) Solve 2x^2+19x+44=0
Ans: x=-4 or x=-5.5

Q295) Solve 12x^2+46x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.83

Q296) Solve 24x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q297) Solve 5x^2+16x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q298) Solve 20x^2+45x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q299) Solve 33x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q300) Solve 36x^2+38x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q301) Solve 25x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q302) Solve 25x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q303) Solve 3x^2+24x+48=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q304) Solve 9x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q305) Solve 16x^2+40x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q306) Solve 43x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q307) Solve 13x^2+48x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.69

Q308) Solve 48x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.56

Q309) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q310) Solve 46x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q311) Solve 2x^2+46x+44=0
Ans: x=-1 or x=-22

Q312) Solve 22x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q313) Solve 4x^2+24x+36=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q314) Solve 20x^2+41x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q315) Solve x^2+8x+7=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q316) Solve 16x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q317) Solve 20x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q318) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q319) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q320) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q321) Solve 46x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q322) Solve 25x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q323) Solve 17x^2+37x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q324) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q325) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q326) Solve 27x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-1.33

Q327) Solve 18x^2+48x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.33

Q328) Solve 3x^2+10x+7=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q329) Solve 8x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q330) Solve 26x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.31

Q331) Solve 16x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q332) Solve 5x^2+26x+32=0
Ans: x=-2 or x=-3.2

Q333) Solve 2x^2+29x+50=0
Ans: x=-2 or x=-12.5

Q334) Solve 13x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.69 or x=-3

Q335) Solve 9x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.67

Q336) Solve 24x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q337) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q338) Solve 2x^2+21x+45=0
Ans: x=-3 or x=-7.5

Q339) Solve 16x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q340) Solve 43x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q341) Solve 5x^2+50x+45=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q342) Solve 21x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q343) Solve 4x^2+8x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q344) Solve 2x^2+39x+37=0
Ans: x=-1 or x=-18.5

Q345) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q346) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q347) Solve 9x^2+32x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.56

Q348) Solve 8x^2+40x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q349) Solve 5x^2+26x+33=0
Ans: x=-2.2 or x=-3

Q350) Solve 18x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q351) Solve 24x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.12

Q352) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q353) Solve 8x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q354) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q355) Solve 9x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.33

Q356) Solve 32x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q357) Solve 36x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q358) Solve 48x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q359) Solve 15x^2+41x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.4

Q360) Solve 27x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q361) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q362) Solve 8x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q363) Solve 18x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.11

Q364) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q365) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q366) Solve x^2+47x+46=0
Ans: x=-1 or x=-46

Q367) Solve 38x^2+41x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q368) Solve 8x^2+16x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q369) Solve 42x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.17

Q370) Solve 13x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q371) Solve 38x^2+42x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q372) Solve 3x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-9

Q373) Solve 7x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.43 or x=-6

Q374) Solve 6x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q375) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q376) Solve 14x^2+49x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q377) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q378) Solve 7x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-5

Q379) Solve 12x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q380) Solve x^2+12x+20=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q381) Solve 22x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1.5

Q382) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q383) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q384) Solve 6x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q385) Solve x^2+14x+13=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q386) Solve 5x^2+39x+34=0
Ans: x=-1 or x=-6.8

Q387) Solve 6x^2+29x+33=0
Ans: x=-1.83 or x=-3

Q388) Solve 23x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q389) Solve 8x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q390) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q391) Solve 12x^2+31x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.33

Q392) Solve 13x^2+36x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.77

Q393) Solve 39x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q394) Solve 22x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-1.5

Q395) Solve 28x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q396) Solve 14x^2+37x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.64

Q397) Solve 3x^2+13x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q398) Solve 39x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-0.67

Q399) Solve 34x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q400) Solve 23x^2+50x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q401) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q402) Solve 9x^2+15x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q403) Solve 27x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q404) Solve 6x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.5

Q405) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q406) Solve 20x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q407) Solve 12x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.33

Q408) Solve 2x^2+23x+21=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q409) Solve 5x^2+30x+45=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q410) Solve 45x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.78

Q411) Solve x^2+45x+44=0
Ans: x=-1 or x=-44

Q412) Solve 10x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-4

Q413) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q414) Solve 30x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.33

Q415) Solve 3x^2+22x+19=0
Ans: x=-1 or x=-6.33

Q416) Solve 4x^2+15x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q417) Solve 10x^2+32x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q418) Solve 21x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q419) Solve 10x^2+45x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q420) Solve 5x^2+28x+39=0
Ans: x=-2.6 or x=-3

Q421) Solve 22x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q422) Solve 6x^2+37x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-5

Q423) Solve 21x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.43

Q424) Solve 4x^2+22x+28=0
Ans: x=-2 or x=-3.5

Q425) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q426) Solve 36x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q427) Solve 16x^2+42x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-2.5

Q428) Solve x^2+8x+7=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q429) Solve 18x^2+36x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q430) Solve 5x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-5

Q431) Solve 28x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q432) Solve 23x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q433) Solve 29x^2+45x+16=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q434) Solve 6x^2+40x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-5

Q435) Solve 32x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q436) Solve x^2+9x+14=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q437) Solve 16x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.75

Q438) Solve 14x^2+49x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q439) Solve 7x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-4

Q440) Solve 13x^2+43x+34=0
Ans: x=-1.31 or x=-2

Q441) Solve x^2+24x+23=0
Ans: x=-1 or x=-23

Q442) Solve 5x^2+34x+45=0
Ans: x=-1.8 or x=-5

Q443) Solve 31x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q444) Solve 25x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.8

Q445) Solve 6x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q446) Solve 32x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q447) Solve 4x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-6

Q448) Solve 19x^2+32x+13=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q449) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q450) Solve 16x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-2.5

Q451) Solve 14x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.5

Q452) Solve 8x^2+41x+36=0
Ans: x=-1.12 or x=-4

Q453) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q454) Solve 20x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.45 or x=-2

Q455) Solve 6x^2+17x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q456) Solve 4x^2+32x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-6.5

Q457) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q458) Solve 39x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.85

Q459) Solve 24x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q460) Solve 36x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q461) Solve 6x^2+38x+32=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q462) Solve 5x^2+40x+35=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q463) Solve 7x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-6

Q464) Solve 12x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.67

Q465) Solve 36x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.17

Q466) Solve 5x^2+9x+4=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q467) Solve 6x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q468) Solve 3x^2+19x+26=0
Ans: x=-2 or x=-4.33

Q469) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q470) Solve 10x^2+38x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q471) Solve 13x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q472) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q473) Solve 7x^2+23x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q474) Solve 26x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q475) Solve 7x^2+48x+41=0
Ans: x=-1 or x=-5.86

Q476) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q477) Solve 20x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q478) Solve 48x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.17

Q479) Solve 9x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q480) Solve 6x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.33

Q481) Solve 30x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.67

Q482) Solve 48x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.62

Q483) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q484) Solve 4x^2+46x+42=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q485) Solve 29x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q486) Solve 17x^2+43x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q487) Solve 10x^2+23x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q488) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q489) Solve 13x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q490) Solve 12x^2+22x+10=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q491) Solve 12x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q492) Solve 16x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q493) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q494) Solve 4x^2+31x+46=0
Ans: x=-2 or x=-5.75

Q495) Solve 37x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q496) Solve 11x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.45 or x=-4

Q497) Solve 32x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.25

Q498) Solve 14x^2+42x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q499) Solve 7x^2+23x+18=0
Ans: x=-1.29 or x=-2

Q500) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q501) Solve 18x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q502) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q503) Solve 16x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q504) Solve 13x^2+46x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.54

Q505) Solve 15x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-3

Q506) Solve x^2+23x+22=0
Ans: x=-1 or x=-22

Q507) Solve x^2+22x+40=0
Ans: x=-2 or x=-20

Q508) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q509) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q510) Solve 5x^2+26x+24=0
Ans: x=-1.2 or x=-4

Q511) Solve 36x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q512) Solve 12x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.67

Q513) Solve 19x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q514) Solve 35x^2+42x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q515) Solve 6x^2+33x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q516) Solve 19x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q517) Solve 2x^2+13x+18=0
Ans: x=-2 or x=-4.5

Q518) Solve 40x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q519) Solve 17x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q520) Solve 6x^2+38x+32=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q521) Solve 39x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q522) Solve 16x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q523) Solve 7x^2+20x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q524) Solve 38x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.58

Q525) Solve 2x^2+9x+10=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q526) Solve 5x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q527) Solve 4x^2+29x+25=0
Ans: x=-1 or x=-6.25

Q528) Solve 10x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q529) Solve 4x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-6

Q530) Solve 29x^2+48x+19=0
Ans: x=-0.66 or x=-1

Q531) Solve 6x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-6.5

Q532) Solve 3x^2+13x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q533) Solve 28x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.75

Q534) Solve 8x^2+38x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-3.5

Q535) Solve 25x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q536) Solve 24x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q537) Solve 12x^2+22x+10=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q538) Solve 9x^2+37x+28=0
Ans: x=-1 or x=-3.11

Q539) Solve 18x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q540) Solve 3x^2+7x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q541) Solve 15x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.2

Q542) Solve 23x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q543) Solve 18x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q544) Solve 6x^2+35x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.33

Q545) Solve 44x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q546) Solve 22x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.64

Q547) Solve 8x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q548) Solve 7x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-4

Q549) Solve 9x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.67

Q550) Solve 32x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.87

Q551) Solve x^2+9x+18=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q552) Solve 9x^2+26x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.89

Q553) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q554) Solve x^2+25x+46=0
Ans: x=-2 or x=-23

Q555) Solve 21x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q556) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q557) Solve 9x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-4

Q558) Solve 24x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q559) Solve 20x^2+21x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q560) Solve 29x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q561) Solve 18x^2+48x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q562) Solve 12x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q563) Solve 6x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q564) Solve 15x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.6

Q565) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q566) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q567) Solve 21x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q568) Solve 20x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q569) Solve 16x^2+32x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q570) Solve 8x^2+28x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q571) Solve 36x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q572) Solve 10x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-3.5

Q573) Solve 9x^2+27x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q574) Solve 14x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q575) Solve 40x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q576) Solve x^2+44x+43=0
Ans: x=-1 or x=-43

Q577) Solve 12x^2+36x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q578) Solve 2x^2+9x+10=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q579) Solve 16x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-2.5

Q580) Solve 22x^2+45x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.55

Q581) Solve 19x^2+40x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-2

Q582) Solve 9x^2+26x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.89

Q583) Solve 8x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-5

Q584) Solve 13x^2+32x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.46

Q585) Solve 3x^2+44x+41=0
Ans: x=-1 or x=-13.67

Q586) Solve 15x^2+34x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q587) Solve 12x^2+46x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q588) Solve 34x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q589) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q590) Solve 2x^2+9x+10=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q591) Solve 30x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.17

Q592) Solve 12x^2+50x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.17

Q593) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q594) Solve 8x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q595) Solve 11x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q596) Solve 31x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q597) Solve 36x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q598) Solve 6x^2+36x+30=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q599) Solve 12x^2+43x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.33

Q600) Solve 44x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q601) Solve 43x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q602) Solve 44x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q603) Solve 11x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q604) Solve 10x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-2

Q605) Solve 19x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-2

Q606) Solve 9x^2+32x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.56

Q607) Solve 10x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q608) Solve 7x^2+33x+26=0
Ans: x=-1 or x=-3.71

Q609) Solve 26x^2+41x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1.5

Q610) Solve 8x^2+38x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.25

Q611) Solve 9x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q612) Solve 49x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.57

Q613) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q614) Solve 6x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q615) Solve 23x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q616) Solve 40x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q617) Solve 9x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.33

Q618) Solve 4x^2+15x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q619) Solve 12x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q620) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q621) Solve 30x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q622) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q623) Solve x^2+13x+36=0
Ans: x=-4 or x=-9

Q624) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q625) Solve 5x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q626) Solve 12x^2+40x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q627) Solve 8x^2+47x+39=0
Ans: x=-1 or x=-4.87

Q628) Solve 7x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.57 or x=-6

Q629) Solve 25x^2+44x+19=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q630) Solve 32x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.94

Q631) Solve 42x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.17

Q632) Solve 3x^2+30x+27=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q633) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q634) Solve 9x^2+39x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.67

Q635) Solve 18x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1.5

Q636) Solve 20x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q637) Solve 38x^2+45x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q638) Solve 36x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q639) Solve 32x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.62

Q640) Solve 2x^2+22x+36=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q641) Solve 18x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.17

Q642) Solve 6x^2+27x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q643) Solve 21x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1.33

Q644) Solve 21x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.57

Q645) Solve 33x^2+34x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q646) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q647) Solve 48x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q648) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q649) Solve 22x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q650) Solve 7x^2+28x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q651) Solve 13x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.54 or x=-3

Q652) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q653) Solve 16x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q654) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q655) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q656) Solve 22x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.5

Q657) Solve 4x^2+27x+45=0
Ans: x=-3 or x=-3.75

Q658) Solve x^2+12x+36=0
Ans: x=-6 or x=-6

Q659) Solve 10x^2+31x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.6

Q660) Solve 14x^2+49x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q661) Solve 11x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q662) Solve 3x^2+25x+48=0
Ans: x=-3 or x=-5.33

Q663) Solve 5x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-5

Q664) Solve 6x^2+27x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q665) Solve 25x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q666) Solve 25x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q667) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q668) Solve 17x^2+42x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q669) Solve 14x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.29

Q670) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q671) Solve 28x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.57

Q672) Solve 11x^2+47x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.27

Q673) Solve 3x^2+31x+50=0
Ans: x=-2 or x=-8.33

Q674) Solve x^2+19x+34=0
Ans: x=-2 or x=-17

Q675) Solve 4x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-9.5

Q676) Solve 15x^2+50x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q677) Solve 25x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.6

Q678) Solve 32x^2+50x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-1.5

Q679) Solve 26x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q680) Solve 14x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q681) Solve 30x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q682) Solve 16x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q683) Solve 20x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q684) Solve 37x^2+46x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q685) Solve 15x^2+38x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q686) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q687) Solve 25x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q688) Solve 7x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q689) Solve 42x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q690) Solve 40x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q691) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q692) Solve 23x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q693) Solve 10x^2+37x+34=0
Ans: x=-1.7 or x=-2

Q694) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q695) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q696) Solve 19x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q697) Solve 4x^2+11x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q698) Solve 7x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-4

Q699) Solve 2x^2+49x+47=0
Ans: x=-1 or x=-23.5

Q700) Solve 33x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.73

Q701) Solve 18x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.33

Q702) Solve 2x^2+13x+21=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q703) Solve x^2+14x+13=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q704) Solve 8x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-5.5

Q705) Solve 45x^2+48x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q706) Solve 42x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.57

Q707) Solve 28x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q708) Solve 48x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.67

Q709) Solve 2x^2+14x+24=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q710) Solve 2x^2+34x+32=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q711) Solve 24x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.37

Q712) Solve 14x^2+50x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q713) Solve 6x^2+23x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q714) Solve 14x^2+46x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-2

Q715) Solve 15x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.8

Q716) Solve 27x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q717) Solve 2x^2+16x+32=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q718) Solve 3x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-14

Q719) Solve 36x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.72

Q720) Solve 9x^2+33x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q721) Solve 17x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q722) Solve 17x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q723) Solve 11x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-3

Q724) Solve 20x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.25

Q725) Solve 10x^2+31x+22=0
Ans: x=-1.1 or x=-2

Q726) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q727) Solve 36x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.42

Q728) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q729) Solve 25x^2+48x+23=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q730) Solve 33x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q731) Solve 4x^2+22x+18=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q732) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q733) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q734) Solve 49x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.29

Q735) Solve 40x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q736) Solve 21x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q737) Solve 4x^2+36x+32=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q738) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q739) Solve 2x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-24

Q740) Solve 25x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.4

Q741) Solve 20x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q742) Solve 14x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q743) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q744) Solve 14x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q745) Solve 32x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.75

Q746) Solve 6x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q747) Solve 9x^2+27x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.33

Q748) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q749) Solve 34x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q750) Solve 6x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-5

Q751) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q752) Solve 20x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-1.5

Q753) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q754) Solve 20x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q755) Solve 7x^2+25x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.57

Q756) Solve 12x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q757) Solve 3x^2+15x+12=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q758) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q759) Solve 2x^2+25x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-10

Q760) Solve 21x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.14

Q761) Solve 12x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.33

Q762) Solve 35x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.8

Q763) Solve 15x^2+47x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.13

Q764) Solve 25x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.4

Q765) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q766) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q767) Solve 19x^2+30x+11=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q768) Solve 28x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q769) Solve 25x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q770) Solve 5x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.2 or x=-8

Q771) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q772) Solve 22x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-1.5

Q773) Solve 12x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q774) Solve 30x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q775) Solve 45x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q776) Solve 9x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.89 or x=-2

Q777) Solve x^2+16x+28=0
Ans: x=-2 or x=-14

Q778) Solve 21x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q779) Solve 29x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q780) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q781) Solve 3x^2+48x+45=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q782) Solve 14x^2+39x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-2

Q783) Solve 2x^2+35x+33=0
Ans: x=-1 or x=-16.5

Q784) Solve 27x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-0.67

Q785) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q786) Solve 9x^2+44x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.89

Q787) Solve 4x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q788) Solve 25x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q789) Solve 3x^2+17x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q790) Solve 27x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q791) Solve 2x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-24

Q792) Solve 10x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-4

Q793) Solve 16x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.5

Q794) Solve 40x^2+43x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q795) Solve 10x^2+37x+34=0
Ans: x=-1.7 or x=-2

Q796) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q797) Solve 4x^2+8x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q798) Solve 13x^2+43x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.31

Q799) Solve 12x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q800) Solve 13x^2+47x+24=0
Ans: x=-0.62 or x=-3

Q801) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q802) Solve 48x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q803) Solve 10x^2+45x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q804) Solve 31x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q805) Solve 2x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-14

Q806) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q807) Solve 30x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q808) Solve 20x^2+47x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q809) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q810) Solve 29x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q811) Solve 14x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q812) Solve 20x^2+47x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q813) Solve 20x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.75

Q814) Solve 16x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q815) Solve 32x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.81

Q816) Solve 6x^2+32x+26=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q817) Solve x^2+30x+29=0
Ans: x=-1 or x=-29

Q818) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q819) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q820) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q821) Solve 17x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q822) Solve 18x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.61 or x=-2

Q823) Solve 37x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q824) Solve 12x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q825) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q826) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q827) Solve 4x^2+28x+40=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q828) Solve 9x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q829) Solve 5x^2+24x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2.8

Q830) Solve 9x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-4

Q831) Solve 24x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q832) Solve 9x^2+38x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2.22

Q833) Solve 6x^2+32x+40=0
Ans: x=-2 or x=-3.33

Q834) Solve 3x^2+47x+44=0
Ans: x=-1 or x=-14.67

Q835) Solve 18x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1.5

Q836) Solve 13x^2+26x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q837) Solve 4x^2+25x+39=0
Ans: x=-3 or x=-3.25

Q838) Solve 8x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q839) Solve 12x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q840) Solve 36x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q841) Solve 8x^2+18x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q842) Solve 42x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q843) Solve 15x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.67

Q844) Solve 33x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q845) Solve 2x^2+23x+21=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q846) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q847) Solve 11x^2+29x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.64

Q848) Solve 3x^2+29x+46=0
Ans: x=-2 or x=-7.67

Q849) Solve 18x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.17

Q850) Solve 18x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q851) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q852) Solve 31x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q853) Solve 40x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q854) Solve 40x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.8

Q855) Solve 4x^2+37x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-8

Q856) Solve 25x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.2

Q857) Solve 48x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q858) Solve 14x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.57

Q859) Solve 20x^2+45x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q860) Solve 7x^2+36x+44=0
Ans: x=-2 or x=-3.14

Q861) Solve 4x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-8.5

Q862) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q863) Solve 11x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.73 or x=-3

Q864) Solve 6x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q865) Solve 5x^2+31x+26=0
Ans: x=-1 or x=-5.2

Q866) Solve 15x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.4

Q867) Solve 35x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.34 or x=-1

Q868) Solve 4x^2+23x+28=0
Ans: x=-1.75 or x=-4

Q869) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q870) Solve 6x^2+35x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.33

Q871) Solve 9x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.33

Q872) Solve 30x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q873) Solve 4x^2+29x+25=0
Ans: x=-1 or x=-6.25

Q874) Solve 4x^2+21x+26=0
Ans: x=-2 or x=-3.25

Q875) Solve x^2+18x+17=0
Ans: x=-1 or x=-17

Q876) Solve 10x^2+49x+39=0
Ans: x=-1 or x=-3.9

Q877) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q878) Solve 10x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.8

Q879) Solve 5x^2+33x+46=0
Ans: x=-2 or x=-4.6

Q880) Solve 6x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q881) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q882) Solve x^2+11x+30=0
Ans: x=-5 or x=-6

Q883) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q884) Solve 3x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q885) Solve 30x^2+43x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.33

Q886) Solve x^2+18x+17=0
Ans: x=-1 or x=-17

Q887) Solve 11x^2+32x+20=0
Ans: x=-0.91 or x=-2

Q888) Solve 27x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q889) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q890) Solve 11x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-2

Q891) Solve 14x^2+38x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q892) Solve 31x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q893) Solve 7x^2+12x+5=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q894) Solve 39x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q895) Solve 17x^2+42x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q896) Solve 11x^2+40x+36=0
Ans: x=-1.64 or x=-2

Q897) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q898) Solve 30x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.17

Q899) Solve 5x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q900) Solve 38x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q901) Solve 14x^2+40x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-2

Q902) Solve 15x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.67

Q903) Solve 40x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q904) Solve 34x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q905) Solve x^2+22x+40=0
Ans: x=-2 or x=-20

Q906) Solve 4x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q907) Solve 3x^2+22x+39=0
Ans: x=-3 or x=-4.33

Q908) Solve x^2+13x+12=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q909) Solve 44x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.27

Q910) Solve 18x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.39 or x=-2

Q911) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q912) Solve 9x^2+42x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q913) Solve 26x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q914) Solve x^2+17x+42=0
Ans: x=-3 or x=-14

Q915) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q916) Solve 40x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q917) Solve 21x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.67

Q918) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q919) Solve 48x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.87

Q920) Solve 40x^2+43x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q921) Solve 22x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1.5

Q922) Solve 46x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q923) Solve 4x^2+20x+16=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q924) Solve 7x^2+31x+24=0
Ans: x=-1 or x=-3.43

Q925) Solve 20x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.25

Q926) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q927) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q928) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q929) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q930) Solve 46x^2+47x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q931) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q932) Solve 6x^2+19x+14=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q933) Solve 6x^2+28x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q934) Solve 21x^2+42x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q935) Solve 20x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.7

Q936) Solve 28x^2+45x+17=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q937) Solve 14x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.29

Q938) Solve 42x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.67

Q939) Solve 20x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q940) Solve 41x^2+48x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q941) Solve 33x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.36

Q942) Solve 32x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.75

Q943) Solve 48x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q944) Solve 13x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q945) Solve 39x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.67

Q946) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q947) Solve 8x^2+48x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q948) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q949) Solve 4x^2+27x+44=0
Ans: x=-2.75 or x=-4

Q950) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q951) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q952) Solve 40x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q953) Solve 15x^2+43x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q954) Solve 14x^2+36x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q955) Solve 39x^2+40x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q956) Solve 14x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q957) Solve 19x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q958) Solve 20x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q959) Solve 40x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.4

Q960) Solve 7x^2+40x+33=0
Ans: x=-1 or x=-4.71

Q961) Solve 24x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1.5

Q962) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q963) Solve 6x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q964) Solve 13x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q965) Solve 24x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q966) Solve 18x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.22

Q967) Solve 7x^2+33x+26=0
Ans: x=-1 or x=-3.71

Q968) Solve 35x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q969) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q970) Solve 48x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q971) Solve 49x^2+42x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.71

Q972) Solve 44x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q973) Solve 17x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q974) Solve 4x^2+18x+14=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q975) Solve 5x^2+12x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q976) Solve 14x^2+41x+26=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q977) Solve 7x^2+39x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-4

Q978) Solve 35x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.2

Q979) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q980) Solve 27x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-1.33

Q981) Solve x^2+11x+28=0
Ans: x=-4 or x=-7

Q982) Solve 10x^2+32x+24=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q983) Solve 11x^2+33x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q984) Solve 36x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q985) Solve 4x^2+21x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-4

Q986) Solve 48x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.5

Q987) Solve 4x^2+9x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q988) Solve 7x^2+27x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.86

Q989) Solve 18x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q990) Solve x^2+27x+50=0
Ans: x=-2 or x=-25

Q991) Solve 4x^2+24x+32=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q992) Solve 2x^2+18x+16=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q993) Solve 48x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.17

Q994) Solve 10x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q995) Solve 30x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q996) Solve 26x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.31

Q997) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q998) Solve x^2+8x+12=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q999) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q1000) Solve 9x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.33

Q1001) Solve 4x^2+29x+42=0
Ans: x=-2 or x=-5.25

Q1002) Solve 3x^2+21x+30=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q1003) Solve 32x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.81

Q1004) Solve 2x^2+9x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q1005) Solve 22x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q1006) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q1007) Solve 3x^2+16x+13=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q1008) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q1009) Solve 8x^2+22x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q1010) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q1011) Solve 32x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.94

Q1012) Solve 29x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q1013) Solve 4x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-7

Q1014) Solve 9x^2+31x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.44

Q1015) Solve 12x^2+44x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q1016) Solve 12x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q1017) Solve 2x^2+39x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-19

Q1018) Solve 44x^2+49x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q1019) Solve 19x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q1020) Solve 26x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1021) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q1022) Solve 4x^2+18x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q1023) Solve 10x^2+48x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-4

Q1024) Solve 33x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.67

Q1025) Solve 14x^2+43x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q1026) Solve 20x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1027) Solve 3x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q1028) Solve 11x^2+35x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.18

Q1029) Solve 6x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-5.5

Q1030) Solve 30x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q1031) Solve 20x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.2

Q1032) Solve 9x^2+38x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.22

Q1033) Solve 25x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q1034) Solve x^2+19x+34=0
Ans: x=-2 or x=-17

Q1035) Solve 15x^2+41x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.4

Q1036) Solve 13x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q1037) Solve 15x^2+38x+24=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.33

Q1038) Solve 17x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q1039) Solve 4x^2+28x+49=0
Ans: x=-3.5 or x=-3.5

Q1040) Solve 17x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q1041) Solve 16x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q1042) Solve 22x^2+33x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q1043) Solve 6x^2+29x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.83

Q1044) Solve 28x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q1045) Solve 37x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q1046) Solve 21x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q1047) Solve 42x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q1048) Solve 4x^2+30x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-5

Q1049) Solve 39x^2+47x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q1050) Solve 32x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q1051) Solve 3x^2+14x+11=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q1052) Solve 8x^2+37x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.62

Q1053) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q1054) Solve 12x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1055) Solve 3x^2+32x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-10

Q1056) Solve 9x^2+43x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.78

Q1057) Solve 8x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q1058) Solve 6x^2+16x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q1059) Solve 28x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q1060) Solve 12x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q1061) Solve 21x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.71

Q1062) Solve 8x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q1063) Solve 6x^2+37x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-4.5

Q1064) Solve 20x^2+21x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q1065) Solve 19x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q1066) Solve 35x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.4

Q1067) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q1068) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q1069) Solve x^2+9x+8=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q1070) Solve 20x^2+39x+19=0
Ans: x=-0.95 or x=-1

Q1071) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q1072) Solve 35x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.43

Q1073) Solve 27x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.33

Q1074) Solve 39x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q1075) Solve 17x^2+39x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q1076) Solve 28x^2+29x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1077) Solve 13x^2+26x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1078) Solve 6x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q1079) Solve 3x^2+22x+19=0
Ans: x=-1 or x=-6.33

Q1080) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q1081) Solve 32x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q1082) Solve 12x^2+47x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.25

Q1083) Solve 18x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q1084) Solve 3x^2+16x+13=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q1085) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q1086) Solve 2x^2+11x+12=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q1087) Solve 11x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q1088) Solve 10x^2+31x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.5

Q1089) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q1090) Solve 16x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q1091) Solve 20x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q1092) Solve 3x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-8

Q1093) Solve 10x^2+45x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q1094) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q1095) Solve 30x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q1096) Solve 9x^2+28x+20=0
Ans: x=-1.11 or x=-2

Q1097) Solve 12x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.33

Q1098) Solve 45x^2+46x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1099) Solve 21x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q1100) Solve 15x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.4

Q1101) Solve 5x^2+29x+24=0
Ans: x=-1 or x=-4.8

Q1102) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q1103) Solve 2x^2+12x+18=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q1104) Solve 7x^2+30x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.29

Q1105) Solve 39x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q1106) Solve 26x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q1107) Solve 7x^2+12x+5=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q1108) Solve 21x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q1109) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q1110) Solve 12x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q1111) Solve 30x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q1112) Solve 36x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q1113) Solve 30x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.4

Q1114) Solve 2x^2+19x+44=0
Ans: x=-4 or x=-5.5

Q1115) Solve 16x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.75

Q1116) Solve 9x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.67

Q1117) Solve 4x^2+28x+49=0
Ans: x=-3.5 or x=-3.5

Q1118) Solve 6x^2+23x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.5

Q1119) Solve 8x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.75

Q1120) Solve x^2+45x+44=0
Ans: x=-1 or x=-44

Q1121) Solve 9x^2+32x+28=0
Ans: x=-1.56 or x=-2

Q1122) Solve 24x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q1123) Solve 5x^2+43x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-8

Q1124) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q1125) Solve 5x^2+25x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q1126) Solve 2x^2+19x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-7

Q1127) Solve 24x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q1128) Solve 3x^2+25x+42=0
Ans: x=-2.33 or x=-6

Q1129) Solve 42x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.57

Q1130) Solve 15x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q1131) Solve 12x^2+36x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q1132) Solve 28x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q1133) Solve 36x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.72

Q1134) Solve 5x^2+50x+45=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q1135) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q1136) Solve 10x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q1137) Solve 9x^2+45x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.67

Q1138) Solve 12x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q1139) Solve 24x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q1140) Solve 45x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.53

Q1141) Solve 7x^2+37x+48=0
Ans: x=-2.29 or x=-3

Q1142) Solve 6x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.5

Q1143) Solve 49x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.43

Q1144) Solve 8x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-5

Q1145) Solve 34x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q1146) Solve 3x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-13

Q1147) Solve 9x^2+39x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.67

Q1148) Solve 26x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q1149) Solve 14x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q1150) Solve 16x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q1151) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q1152) Solve 12x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q1153) Solve 7x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.14 or x=-4

Q1154) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q1155) Solve 20x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q1156) Solve 4x^2+24x+32=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q1157) Solve 26x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.15

Q1158) Solve 5x^2+20x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q1159) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q1160) Solve 18x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q1161) Solve 42x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.17

Q1162) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q1163) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q1164) Solve 32x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.06

Q1165) Solve 22x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q1166) Solve 21x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q1167) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q1168) Solve 18x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q1169) Solve 5x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-6

Q1170) Solve 47x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1171) Solve 44x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.25

Q1172) Solve 33x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.36

Q1173) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q1174) Solve 22x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q1175) Solve 8x^2+29x+26=0
Ans: x=-1.62 or x=-2

Q1176) Solve 30x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.2

Q1177) Solve 26x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q1178) Solve 28x^2+49x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q1179) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q1180) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q1181) Solve 3x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q1182) Solve 12x^2+48x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q1183) Solve 10x^2+39x+38=0
Ans: x=-1.9 or x=-2

Q1184) Solve 22x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.5

Q1185) Solve 10x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-4

Q1186) Solve 4x^2+19x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3.75

Q1187) Solve 24x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q1188) Solve 18x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.67

Q1189) Solve 20x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-2

Q1190) Solve 11x^2+39x+34=0
Ans: x=-1.55 or x=-2

Q1191) Solve 17x^2+35x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.06

Q1192) Solve 10x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-3

Q1193) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q1194) Solve 46x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q1195) Solve 14x^2+38x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.71

Q1196) Solve 42x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q1197) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1198) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q1199) Solve 2x^2+14x+20=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q1200) Solve 3x^2+27x+42=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q1201) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q1202) Solve 30x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.13

Q1203) Solve 40x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.75

Q1204) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q1205) Solve 32x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1206) Solve 25x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q1207) Solve 8x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-4

Q1208) Solve 5x^2+35x+30=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q1209) Solve 5x^2+23x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q1210) Solve 14x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.86

Q1211) Solve 2x^2+10x+12=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q1212) Solve 40x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q1213) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q1214) Solve 36x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q1215) Solve 34x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q1216) Solve 46x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q1217) Solve 20x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.45 or x=-2

Q1218) Solve 10x^2+41x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-2.5

Q1219) Solve 30x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.2

Q1220) Solve 15x^2+47x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.13

Q1221) Solve 7x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-5

Q1222) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q1223) Solve 35x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.8

Q1224) Solve 10x^2+29x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-1.5

Q1225) Solve 48x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.67

Q1226) Solve 6x^2+19x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q1227) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q1228) Solve 9x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q1229) Solve 4x^2+26x+42=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q1230) Solve x^2+10x+25=0
Ans: x=-5 or x=-5

Q1231) Solve 21x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q1232) Solve 3x^2+20x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-6

Q1233) Solve 11x^2+38x+32=0
Ans: x=-1.45 or x=-2

Q1234) Solve 4x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q1235) Solve 6x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.33

Q1236) Solve 5x^2+20x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q1237) Solve 30x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q1238) Solve 18x^2+47x+30=0
Ans: x=-1.11 or x=-1.5

Q1239) Solve 5x^2+34x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4.8

Q1240) Solve 9x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q1241) Solve 50x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q1242) Solve 44x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.5

Q1243) Solve 20x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q1244) Solve 19x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q1245) Solve 21x^2+44x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q1246) Solve 7x^2+14x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1247) Solve 12x^2+46x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.83

Q1248) Solve 47x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1249) Solve 12x^2+33x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q1250) Solve 17x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q1251) Solve 12x^2+32x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.5

Q1252) Solve 9x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.56 or x=-5

Q1253) Solve 26x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q1254) Solve 4x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q1255) Solve 20x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-2

Q1256) Solve 42x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q1257) Solve 28x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.75

Q1258) Solve 32x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.25

Q1259) Solve 16x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q1260) Solve 38x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q1261) Solve 22x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.27

Q1262) Solve 26x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q1263) Solve 16x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q1264) Solve 9x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-2

Q1265) Solve 4x^2+49x+45=0
Ans: x=-1 or x=-11.25

Q1266) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q1267) Solve 12x^2+47x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.92

Q1268) Solve 17x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-2

Q1269) Solve 2x^2+27x+46=0
Ans: x=-2 or x=-11.5

Q1270) Solve 32x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q1271) Solve 11x^2+32x+20=0
Ans: x=-0.91 or x=-2

Q1272) Solve 6x^2+29x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.5

Q1273) Solve 12x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q1274) Solve 20x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.8

Q1275) Solve 15x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q1276) Solve 20x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q1277) Solve 15x^2+47x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.33

Q1278) Solve 40x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.62

Q1279) Solve 9x^2+38x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.22

Q1280) Solve 3x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-12

Q1281) Solve 28x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q1282) Solve 14x^2+45x+34=0
Ans: x=-1.21 or x=-2

Q1283) Solve x^2+33x+32=0
Ans: x=-1 or x=-32

Q1284) Solve 12x^2+38x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q1285) Solve 46x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.5

Q1286) Solve 8x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.25

Q1287) Solve 4x^2+21x+17=0
Ans: x=-1 or x=-4.25

Q1288) Solve 43x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q1289) Solve 2x^2+11x+9=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q1290) Solve 12x^2+31x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.33

Q1291) Solve 11x^2+46x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.18

Q1292) Solve 14x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q1293) Solve 36x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q1294) Solve 2x^2+24x+40=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q1295) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q1296) Solve 12x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.83

Q1297) Solve 5x^2+32x+48=0
Ans: x=-2.4 or x=-4

Q1298) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q1299) Solve 32x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q1300) Solve 9x^2+45x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.67

Q1301) Solve 11x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-3

Q1302) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q1303) Solve 40x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.62

Q1304) Solve 23x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q1305) Solve 27x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q1306) Solve 32x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1307) Solve 4x^2+25x+36=0
Ans: x=-2.25 or x=-4

Q1308) Solve 49x^2+50x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1309) Solve 10x^2+34x+28=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q1310) Solve 4x^2+16x+12=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q1311) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q1312) Solve 30x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.9

Q1313) Solve 13x^2+45x+38=0
Ans: x=-1.46 or x=-2

Q1314) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q1315) Solve 46x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q1316) Solve 12x^2+47x+46=0
Ans: x=-1.92 or x=-2

Q1317) Solve 2x^2+15x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q1318) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q1319) Solve 18x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q1320) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q1321) Solve 18x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.44

Q1322) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1323) Solve 12x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.67

Q1324) Solve 12x^2+47x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.67

Q1325) Solve 16x^2+43x+22=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q1326) Solve 15x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.33

Q1327) Solve 25x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.6

Q1328) Solve 12x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q1329) Solve 20x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q1330) Solve 36x^2+42x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q1331) Solve 6x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-6

Q1332) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q1333) Solve 18x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q1334) Solve 5x^2+14x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q1335) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q1336) Solve 16x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q1337) Solve x^2+48x+47=0
Ans: x=-1 or x=-47

Q1338) Solve 4x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q1339) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q1340) Solve 6x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q1341) Solve 32x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q1342) Solve 13x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q1343) Solve x^2+15x+14=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q1344) Solve 2x^2+45x+43=0
Ans: x=-1 or x=-21.5

Q1345) Solve 3x^2+23x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-6

Q1346) Solve 15x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.4

Q1347) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q1348) Solve 8x^2+35x+33=0
Ans: x=-1.37 or x=-3

Q1349) Solve 3x^2+23x+34=0
Ans: x=-2 or x=-5.67

Q1350) Solve 13x^2+40x+28=0
Ans: x=-1.08 or x=-2

Q1351) Solve 2x^2+39x+37=0
Ans: x=-1 or x=-18.5

Q1352) Solve 9x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q1353) Solve 12x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.5

Q1354) Solve 11x^2+35x+26=0
Ans: x=-1.18 or x=-2

Q1355) Solve 23x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q1356) Solve 18x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1.5

Q1357) Solve 3x^2+22x+40=0
Ans: x=-3.33 or x=-4

Q1358) Solve 4x^2+9x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q1359) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q1360) Solve 11x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q1361) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q1362) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q1363) Solve 14x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q1364) Solve 21x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.43

Q1365) Solve 10x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-3.5

Q1366) Solve 5x^2+11x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q1367) Solve 20x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.4

Q1368) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q1369) Solve 9x^2+27x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.33

Q1370) Solve 28x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.14

Q1371) Solve 3x^2+19x+30=0
Ans: x=-3 or x=-3.33

Q1372) Solve 22x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q1373) Solve 28x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1374) Solve 34x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q1375) Solve 14x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q1376) Solve 8x^2+22x+15=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q1377) Solve 8x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-3

Q1378) Solve 14x^2+31x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-1.5

Q1379) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q1380) Solve 22x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q1381) Solve 42x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q1382) Solve 5x^2+17x+12=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q1383) Solve 6x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-6.5

Q1384) Solve 39x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.38 or x=-0.67

Q1385) Solve 15x^2+36x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q1386) Solve 20x^2+22x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q1387) Solve 5x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-5

Q1388) Solve 39x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.46

Q1389) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q1390) Solve 22x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q1391) Solve 2x^2+25x+42=0
Ans: x=-2 or x=-10.5

Q1392) Solve 36x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.67

Q1393) Solve x^2+25x+46=0
Ans: x=-2 or x=-23

Q1394) Solve 14x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-3

Q1395) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q1396) Solve 12x^2+26x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q1397) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q1398) Solve 2x^2+16x+14=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1399) Solve 18x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q1400) Solve 8x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-5.5

Q1401) Solve 15x^2+37x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q1402) Solve 4x^2+20x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q1403) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q1404) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q1405) Solve 23x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q1406) Solve 24x^2+38x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.08

Q1407) Solve 21x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.86

Q1408) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q1409) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q1410) Solve 3x^2+15x+18=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q1411) Solve 14x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q1412) Solve 18x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.33

Q1413) Solve 17x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q1414) Solve 18x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.67

Q1415) Solve 4x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q1416) Solve x^2+13x+12=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q1417) Solve 13x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q1418) Solve 3x^2+11x+10=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q1419) Solve 24x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q1420) Solve 4x^2+28x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-5.5

Q1421) Solve 6x^2+32x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q1422) Solve 24x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1.33

Q1423) Solve 8x^2+39x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.87

Q1424) Solve 24x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1425) Solve 22x^2+50x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q1426) Solve x^2+8x+7=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1427) Solve 7x^2+27x+26=0
Ans: x=-1.86 or x=-2

Q1428) Solve 10x^2+20x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1429) Solve x^2+34x+33=0
Ans: x=-1 or x=-33

Q1430) Solve 6x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q1431) Solve 6x^2+46x+40=0
Ans: x=-1 or x=-6.67

Q1432) Solve 20x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.9

Q1433) Solve 6x^2+35x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-5

Q1434) Solve 12x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.5

Q1435) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q1436) Solve 32x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q1437) Solve 3x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-12

Q1438) Solve 35x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.6

Q1439) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q1440) Solve 4x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-10

Q1441) Solve 22x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1.5

Q1442) Solve 3x^2+30x+48=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q1443) Solve 12x^2+41x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.75

Q1444) Solve 31x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q1445) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q1446) Solve 26x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.38 or x=-1.5

Q1447) Solve 38x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.74

Q1448) Solve 11x^2+31x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q1449) Solve 25x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.4

Q1450) Solve 40x^2+50x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1451) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q1452) Solve 33x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q1453) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q1454) Solve 2x^2+13x+11=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q1455) Solve 3x^2+20x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-5

Q1456) Solve 8x^2+20x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q1457) Solve 14x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q1458) Solve 45x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.53

Q1459) Solve 34x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q1460) Solve 37x^2+45x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q1461) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q1462) Solve 40x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q1463) Solve 40x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.62

Q1464) Solve 15x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.6

Q1465) Solve 5x^2+41x+36=0
Ans: x=-1 or x=-7.2

Q1466) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q1467) Solve 13x^2+27x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q1468) Solve 7x^2+14x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1469) Solve 14x^2+41x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.43

Q1470) Solve 42x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.38 or x=-0.5

Q1471) Solve 6x^2+16x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q1472) Solve 27x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.11

Q1473) Solve 11x^2+41x+38=0
Ans: x=-1.73 or x=-2

Q1474) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q1475) Solve 9x^2+39x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q1476) Solve 16x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1477) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q1478) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q1479) Solve 42x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.86

Q1480) Solve 4x^2+18x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q1481) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q1482) Solve 12x^2+28x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q1483) Solve 2x^2+22x+36=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q1484) Solve 4x^2+4x+1=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1485) Solve 9x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.33

Q1486) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q1487) Solve 42x^2+44x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q1488) Solve 20x^2+30x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q1489) Solve 36x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q1490) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q1491) Solve 4x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-12

Q1492) Solve 6x^2+21x+15=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q1493) Solve 11x^2+44x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q1494) Solve 38x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.74

Q1495) Solve 47x^2+50x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q1496) Solve 8x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q1497) Solve 19x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q1498) Solve 6x^2+45x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q1499) Solve 21x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q1500) Solve 19x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q1501) Solve 20x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q1502) Solve 14x^2+47x+38=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q1503) Solve 15x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q1504) Solve 42x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q1505) Solve 10x^2+39x+38=0
Ans: x=-1.9 or x=-2

Q1506) Solve 16x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q1507) Solve 15x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q1508) Solve 40x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q1509) Solve 36x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.67

Q1510) Solve 40x^2+41x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1511) Solve 10x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-3.5

Q1512) Solve 21x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q1513) Solve 14x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.29

Q1514) Solve 24x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.17

Q1515) Solve 46x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q1516) Solve 16x^2+49x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.06

Q1517) Solve 3x^2+13x+14=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q1518) Solve 45x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.8

Q1519) Solve 35x^2+39x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q1520) Solve 24x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q1521) Solve 7x^2+19x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.71

Q1522) Solve 24x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.12

Q1523) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q1524) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q1525) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q1526) Solve 8x^2+39x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.87

Q1527) Solve 40x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q1528) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q1529) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q1530) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q1531) Solve 13x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.54 or x=-3

Q1532) Solve 20x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.45 or x=-2

Q1533) Solve 9x^2+45x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.67

Q1534) Solve 12x^2+49x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.08

Q1535) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q1536) Solve 22x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-1.5

Q1537) Solve 9x^2+48x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q1538) Solve 7x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.43 or x=-4

Q1539) Solve 8x^2+26x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q1540) Solve 13x^2+45x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.46

Q1541) Solve 43x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q1542) Solve 11x^2+22x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1543) Solve 11x^2+26x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.36

Q1544) Solve 3x^2+30x+48=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q1545) Solve 10x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-4

Q1546) Solve 2x^2+41x+39=0
Ans: x=-1 or x=-19.5

Q1547) Solve 4x^2+29x+42=0
Ans: x=-2 or x=-5.25

Q1548) Solve 16x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q1549) Solve 6x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q1550) Solve 30x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q1551) Solve 2x^2+13x+11=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q1552) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q1553) Solve 32x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.12

Q1554) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q1555) Solve 9x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-3

Q1556) Solve 39x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q1557) Solve 4x^2+36x+32=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q1558) Solve 28x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.14

Q1559) Solve 30x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.7

Q1560) Solve 3x^2+28x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-8

Q1561) Solve 13x^2+43x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.31

Q1562) Solve 40x^2+50x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1563) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q1564) Solve 6x^2+28x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q1565) Solve 18x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q1566) Solve 4x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-11

Q1567) Solve 21x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q1568) Solve 35x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.71

Q1569) Solve 37x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q1570) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q1571) Solve 5x^2+41x+36=0
Ans: x=-1 or x=-7.2

Q1572) Solve 20x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q1573) Solve 18x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.67

Q1574) Solve 20x^2+50x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q1575) Solve 50x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-0.5

Q1576) Solve 16x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.25

Q1577) Solve 25x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.8

Q1578) Solve 3x^2+44x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-14

Q1579) Solve 50x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.8

Q1580) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q1581) Solve 12x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q1582) Solve 5x^2+38x+33=0
Ans: x=-1 or x=-6.6

Q1583) Solve 12x^2+31x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.33

Q1584) Solve 4x^2+19x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q1585) Solve 20x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.4

Q1586) Solve 25x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1587) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q1588) Solve 18x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q1589) Solve 14x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q1590) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q1591) Solve 7x^2+37x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-4

Q1592) Solve 18x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.22

Q1593) Solve 5x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-4

Q1594) Solve 36x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q1595) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q1596) Solve 42x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q1597) Solve 44x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.64

Q1598) Solve 5x^2+38x+33=0
Ans: x=-1 or x=-6.6

Q1599) Solve 20x^2+36x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.3

Q1600) Solve 28x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q1601) Solve 12x^2+44x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.17

Q1602) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q1603) Solve 3x^2+25x+22=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q1604) Solve x^2+11x+18=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q1605) Solve 11x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-4

Q1606) Solve 18x^2+44x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q1607) Solve x^2+36x+35=0
Ans: x=-1 or x=-35

Q1608) Solve 45x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q1609) Solve 8x^2+35x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.37

Q1610) Solve 2x^2+35x+33=0
Ans: x=-1 or x=-16.5

Q1611) Solve 7x^2+41x+30=0
Ans: x=-0.86 or x=-5

Q1612) Solve 20x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q1613) Solve 6x^2+49x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.67

Q1614) Solve 11x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q1615) Solve 4x^2+30x+44=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q1616) Solve 27x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q1617) Solve x^2+8x+7=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1618) Solve 13x^2+28x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.15

Q1619) Solve 35x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.2

Q1620) Solve 15x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.33

Q1621) Solve 7x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-5

Q1622) Solve 43x^2+44x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1623) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q1624) Solve 3x^2+26x+23=0
Ans: x=-1 or x=-7.67

Q1625) Solve 21x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q1626) Solve 22x^2+43x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.45

Q1627) Solve 14x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q1628) Solve 15x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.33

Q1629) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q1630) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q1631) Solve 20x^2+40x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1632) Solve x^2+14x+45=0
Ans: x=-5 or x=-9

Q1633) Solve 4x^2+21x+26=0
Ans: x=-2 or x=-3.25

Q1634) Solve 26x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1.5

Q1635) Solve 39x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q1636) Solve 12x^2+48x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q1637) Solve 8x^2+16x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1638) Solve 34x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q1639) Solve 4x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q1640) Solve 7x^2+27x+18=0
Ans: x=-0.86 or x=-3

Q1641) Solve 16x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q1642) Solve 39x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q1643) Solve 12x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q1644) Solve 14x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-2.5

Q1645) Solve 17x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q1646) Solve 12x^2+39x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q1647) Solve x^2+9x+8=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q1648) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q1649) Solve 36x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q1650) Solve 25x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.2

Q1651) Solve 8x^2+33x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.12

Q1652) Solve 19x^2+34x+15=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q1653) Solve 32x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1654) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q1655) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q1656) Solve 12x^2+26x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q1657) Solve 10x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q1658) Solve 24x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q1659) Solve 12x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-2.5

Q1660) Solve 28x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.75

Q1661) Solve 6x^2+35x+44=0
Ans: x=-1.83 or x=-4

Q1662) Solve 42x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q1663) Solve 16x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q1664) Solve 39x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.38

Q1665) Solve 32x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q1666) Solve 5x^2+34x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4.8

Q1667) Solve 11x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-2

Q1668) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q1669) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q1670) Solve 24x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q1671) Solve 31x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q1672) Solve 10x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q1673) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q1674) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q1675) Solve 9x^2+32x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.56

Q1676) Solve 24x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q1677) Solve 48x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q1678) Solve 14x^2+43x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q1679) Solve 2x^2+23x+21=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q1680) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q1681) Solve 5x^2+28x+23=0
Ans: x=-1 or x=-4.6

Q1682) Solve 28x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.21

Q1683) Solve 2x^2+20x+18=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q1684) Solve 3x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q1685) Solve 3x^2+47x+44=0
Ans: x=-1 or x=-14.67

Q1686) Solve 2x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-14

Q1687) Solve 11x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-4

Q1688) Solve 12x^2+35x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.67

Q1689) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q1690) Solve 4x^2+11x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q1691) Solve 22x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q1692) Solve 11x^2+45x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.09

Q1693) Solve 4x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-11

Q1694) Solve 33x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q1695) Solve 4x^2+14x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q1696) Solve 30x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q1697) Solve 15x^2+44x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.93

Q1698) Solve 30x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q1699) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1700) Solve 19x^2+48x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q1701) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q1702) Solve 24x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.87

Q1703) Solve 20x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.75

Q1704) Solve 21x^2+32x+11=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q1705) Solve 12x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q1706) Solve 6x^2+25x+19=0
Ans: x=-1 or x=-3.17

Q1707) Solve 35x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.29

Q1708) Solve 26x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q1709) Solve 15x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.8

Q1710) Solve 5x^2+22x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q1711) Solve 4x^2+32x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-6.5

Q1712) Solve 39x^2+46x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q1713) Solve 20x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q1714) Solve 11x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q1715) Solve 6x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.33 or x=-8

Q1716) Solve 3x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-10

Q1717) Solve 8x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.75

Q1718) Solve 29x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q1719) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q1720) Solve 6x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q1721) Solve 42x^2+23x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q1722) Solve 3x^2+12x+9=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q1723) Solve 26x^2+45x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.23

Q1724) Solve 30x^2+43x+13=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q1725) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q1726) Solve 15x^2+40x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q1727) Solve 5x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q1728) Solve 12x^2+40x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q1729) Solve 16x^2+42x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q1730) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q1731) Solve 14x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q1732) Solve 3x^2+26x+48=0
Ans: x=-2.67 or x=-6

Q1733) Solve 5x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-9

Q1734) Solve 13x^2+33x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.54

Q1735) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q1736) Solve 4x^2+32x+28=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1737) Solve 12x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q1738) Solve 2x^2+50x+48=0
Ans: x=-1 or x=-24

Q1739) Solve 44x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q1740) Solve 24x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.37

Q1741) Solve 6x^2+26x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q1742) Solve 12x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q1743) Solve 17x^2+33x+16=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q1744) Solve 7x^2+26x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.71

Q1745) Solve 17x^2+33x+16=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q1746) Solve 19x^2+45x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q1747) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q1748) Solve x^2+12x+11=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q1749) Solve 7x^2+23x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q1750) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q1751) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q1752) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q1753) Solve 4x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q1754) Solve 27x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q1755) Solve 24x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.62

Q1756) Solve 22x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q1757) Solve 20x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q1758) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q1759) Solve 22x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q1760) Solve 16x^2+49x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.06

Q1761) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q1762) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q1763) Solve 19x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q1764) Solve 10x^2+48x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.8

Q1765) Solve 17x^2+50x+32=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q1766) Solve 9x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q1767) Solve 15x^2+44x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.93

Q1768) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1769) Solve 46x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q1770) Solve 28x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.25

Q1771) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q1772) Solve 4x^2+28x+48=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q1773) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q1774) Solve 28x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.14

Q1775) Solve 11x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-2

Q1776) Solve 28x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.25

Q1777) Solve 12x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1778) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q1779) Solve 10x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q1780) Solve 11x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-4

Q1781) Solve 5x^2+19x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-3

Q1782) Solve 2x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-24

Q1783) Solve 28x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.21

Q1784) Solve 10x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.6

Q1785) Solve 40x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q1786) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q1787) Solve 32x^2+34x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q1788) Solve 50x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.4

Q1789) Solve 38x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q1790) Solve 32x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q1791) Solve 5x^2+31x+42=0
Ans: x=-2 or x=-4.2

Q1792) Solve 5x^2+27x+36=0
Ans: x=-2.4 or x=-3

Q1793) Solve 8x^2+8x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1794) Solve 6x^2+27x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q1795) Solve 15x^2+38x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q1796) Solve 12x^2+39x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q1797) Solve 30x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.67

Q1798) Solve 2x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-14

Q1799) Solve 18x^2+40x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.22

Q1800) Solve 12x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.75

Q1801) Solve 8x^2+25x+18=0
Ans: x=-1.12 or x=-2

Q1802) Solve 3x^2+26x+23=0
Ans: x=-1 or x=-7.67

Q1803) Solve 7x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-5

Q1804) Solve 24x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.37

Q1805) Solve 46x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q1806) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q1807) Solve 11x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.73 or x=-3

Q1808) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q1809) Solve 10x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q1810) Solve 16x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.75

Q1811) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q1812) Solve 38x^2+40x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q1813) Solve 3x^2+20x+33=0
Ans: x=-3 or x=-3.67

Q1814) Solve 8x^2+36x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q1815) Solve 15x^2+33x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q1816) Solve 5x^2+16x+12=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q1817) Solve 12x^2+32x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.17

Q1818) Solve 29x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q1819) Solve 8x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.5

Q1820) Solve 10x^2+21x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q1821) Solve x^2+19x+18=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q1822) Solve 6x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-6

Q1823) Solve 6x^2+19x+13=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q1824) Solve 11x^2+42x+40=0
Ans: x=-1.82 or x=-2

Q1825) Solve 27x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.33

Q1826) Solve 7x^2+35x+42=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q1827) Solve 48x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q1828) Solve 40x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.62

Q1829) Solve 15x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q1830) Solve 27x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.33

Q1831) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q1832) Solve 8x^2+39x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.87

Q1833) Solve 33x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q1834) Solve 43x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q1835) Solve 26x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q1836) Solve 30x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.13

Q1837) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q1838) Solve 8x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q1839) Solve 10x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-3

Q1840) Solve 3x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-12

Q1841) Solve 30x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q1842) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q1843) Solve 4x^2+22x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q1844) Solve 6x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q1845) Solve 31x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1846) Solve 9x^2+39x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q1847) Solve 29x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q1848) Solve 38x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q1849) Solve 38x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q1850) Solve 22x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q1851) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q1852) Solve 49x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.29

Q1853) Solve 10x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.8

Q1854) Solve 20x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q1855) Solve 19x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.63 or x=-2

Q1856) Solve 13x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-2

Q1857) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q1858) Solve 4x^2+32x+28=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1859) Solve 14x^2+49x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q1860) Solve 21x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q1861) Solve 5x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-4

Q1862) Solve 9x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q1863) Solve 10x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.6

Q1864) Solve 2x^2+9x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q1865) Solve 3x^2+11x+10=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q1866) Solve 3x^2+20x+33=0
Ans: x=-3 or x=-3.67

Q1867) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q1868) Solve 7x^2+43x+36=0
Ans: x=-1 or x=-5.14

Q1869) Solve 3x^2+27x+24=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q1870) Solve 8x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-5.5

Q1871) Solve 9x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q1872) Solve 27x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q1873) Solve x^2+18x+45=0
Ans: x=-3 or x=-15

Q1874) Solve 8x^2+18x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q1875) Solve 20x^2+48x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.9

Q1876) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q1877) Solve 42x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q1878) Solve 6x^2+25x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.67

Q1879) Solve 12x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-2.5

Q1880) Solve 6x^2+19x+13=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q1881) Solve 6x^2+49x+43=0
Ans: x=-1 or x=-7.17

Q1882) Solve 8x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q1883) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q1884) Solve 16x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.37

Q1885) Solve 44x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.75

Q1886) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q1887) Solve 4x^2+22x+18=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q1888) Solve 3x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-11

Q1889) Solve 3x^2+31x+50=0
Ans: x=-2 or x=-8.33

Q1890) Solve 19x^2+39x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q1891) Solve 13x^2+50x+37=0
Ans: x=-1 or x=-2.85

Q1892) Solve 42x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q1893) Solve 6x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q1894) Solve 28x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q1895) Solve 18x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.33

Q1896) Solve 7x^2+31x+30=0
Ans: x=-1.43 or x=-3

Q1897) Solve 5x^2+30x+40=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q1898) Solve 4x^2+32x+28=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1899) Solve 23x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1900) Solve 11x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q1901) Solve 8x^2+30x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q1902) Solve 3x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q1903) Solve 30x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.7

Q1904) Solve 50x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.8

Q1905) Solve 21x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1906) Solve 22x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q1907) Solve 10x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-4.5

Q1908) Solve 6x^2+37x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-5

Q1909) Solve 18x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q1910) Solve 12x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.5

Q1911) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q1912) Solve 5x^2+21x+22=0
Ans: x=-2 or x=-2.2

Q1913) Solve 12x^2+37x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.75

Q1914) Solve 6x^2+27x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q1915) Solve 18x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q1916) Solve 18x^2+48x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q1917) Solve 13x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q1918) Solve 45x^2+47x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1919) Solve 26x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1.5

Q1920) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q1921) Solve 7x^2+29x+24=0
Ans: x=-1.14 or x=-3

Q1922) Solve 8x^2+19x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q1923) Solve 6x^2+25x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q1924) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q1925) Solve 4x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.5

Q1926) Solve 10x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q1927) Solve 4x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-10

Q1928) Solve 15x^2+30x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1929) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q1930) Solve 10x^2+39x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-2.5

Q1931) Solve 18x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.22

Q1932) Solve 16x^2+49x+34=0
Ans: x=-1.06 or x=-2

Q1933) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q1934) Solve 36x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q1935) Solve x^2+38x+37=0
Ans: x=-1 or x=-37

Q1936) Solve 44x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.36

Q1937) Solve 48x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.33

Q1938) Solve x^2+11x+18=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q1939) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q1940) Solve 23x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q1941) Solve 24x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q1942) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1943) Solve 10x^2+22x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q1944) Solve 5x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-2

Q1945) Solve x^2+15x+14=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q1946) Solve 11x^2+42x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.82

Q1947) Solve 11x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-2

Q1948) Solve 12x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.25

Q1949) Solve 26x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q1950) Solve 15x^2+46x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q1951) Solve 2x^2+25x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-10

Q1952) Solve 35x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q1953) Solve 6x^2+21x+15=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q1954) Solve 26x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q1955) Solve 26x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q1956) Solve 24x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q1957) Solve 41x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q1958) Solve 10x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.5

Q1959) Solve 12x^2+38x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q1960) Solve 48x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q1961) Solve 28x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.21

Q1962) Solve 29x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.34 or x=-1

Q1963) Solve 2x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-13

Q1964) Solve 18x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q1965) Solve 15x^2+43x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.2

Q1966) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q1967) Solve 3x^2+45x+42=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q1968) Solve 10x^2+43x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.8

Q1969) Solve 5x^2+29x+24=0
Ans: x=-1 or x=-4.8

Q1970) Solve 31x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1971) Solve 18x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q1972) Solve 30x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q1973) Solve 39x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.33

Q1974) Solve 15x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q1975) Solve 35x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q1976) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q1977) Solve 5x^2+38x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-6

Q1978) Solve 18x^2+45x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q1979) Solve x^2+14x+13=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q1980) Solve 20x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.25

Q1981) Solve 33x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.67

Q1982) Solve 21x^2+50x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.38

Q1983) Solve 2x^2+5x+3=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q1984) Solve 15x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q1985) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q1986) Solve 4x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q1987) Solve 20x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q1988) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q1989) Solve 4x^2+26x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q1990) Solve 2x^2+9x+7=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q1991) Solve 33x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.33

Q1992) Solve 8x^2+32x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q1993) Solve 11x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.55 or x=-4

Q1994) Solve 24x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q1995) Solve 6x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q1996) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q1997) Solve 28x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q1998) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q1999) Solve 5x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-6

Q2000) Solve 25x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q2001) Solve 8x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q2002) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q2003) Solve 13x^2+32x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.46

Q2004) Solve 9x^2+33x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q2005) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q2006) Solve 12x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q2007) Solve 6x^2+30x+36=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q2008) Solve 4x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q2009) Solve 8x^2+28x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q2010) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q2011) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q2012) Solve 33x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q2013) Solve 11x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-4

Q2014) Solve 28x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.21 or x=-1.5

Q2015) Solve 6x^2+20x+16=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q2016) Solve 10x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2017) Solve 6x^2+29x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.83

Q2018) Solve 4x^2+19x+21=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q2019) Solve 40x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.2

Q2020) Solve x^2+15x+50=0
Ans: x=-5 or x=-10

Q2021) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q2022) Solve 6x^2+20x+16=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q2023) Solve 19x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q2024) Solve 25x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q2025) Solve 8x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q2026) Solve 3x^2+25x+48=0
Ans: x=-3 or x=-5.33

Q2027) Solve 44x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q2028) Solve 6x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-7.5

Q2029) Solve 5x^2+37x+32=0
Ans: x=-1 or x=-6.4

Q2030) Solve 4x^2+34x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-8

Q2031) Solve 6x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.67

Q2032) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q2033) Solve 18x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.67

Q2034) Solve 12x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q2035) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q2036) Solve 15x^2+50x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q2037) Solve 17x^2+50x+33=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q2038) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q2039) Solve 12x^2+42x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q2040) Solve 4x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-9

Q2041) Solve 28x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.25

Q2042) Solve 49x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.29

Q2043) Solve 35x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.86

Q2044) Solve 50x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q2045) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q2046) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q2047) Solve x^2+14x+33=0
Ans: x=-3 or x=-11

Q2048) Solve 9x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q2049) Solve 35x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q2050) Solve 8x^2+42x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.75

Q2051) Solve 30x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q2052) Solve 11x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-4

Q2053) Solve 21x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.33

Q2054) Solve 2x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-14

Q2055) Solve 20x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q2056) Solve 20x^2+14x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q2057) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q2058) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q2059) Solve 9x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q2060) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q2061) Solve 5x^2+43x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-8

Q2062) Solve 10x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q2063) Solve 25x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.4

Q2064) Solve 15x^2+46x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q2065) Solve 13x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q2066) Solve 12x^2+46x+44=0
Ans: x=-1.83 or x=-2

Q2067) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q2068) Solve 33x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2069) Solve 48x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.83

Q2070) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q2071) Solve 3x^2+8x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q2072) Solve 21x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.86

Q2073) Solve 10x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q2074) Solve 15x^2+47x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.33

Q2075) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q2076) Solve 7x^2+30x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2.29

Q2077) Solve x^2+10x+21=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q2078) Solve 15x^2+41x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q2079) Solve 17x^2+34x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2080) Solve 25x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q2081) Solve 13x^2+35x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.69

Q2082) Solve 42x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2083) Solve 31x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q2084) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q2085) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q2086) Solve 21x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q2087) Solve 13x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-2

Q2088) Solve 16x^2+49x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.06

Q2089) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q2090) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q2091) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q2092) Solve 12x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q2093) Solve 3x^2+8x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q2094) Solve 44x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.64

Q2095) Solve 49x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.86

Q2096) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q2097) Solve 11x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-3

Q2098) Solve 35x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.6

Q2099) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q2100) Solve 7x^2+32x+33=0
Ans: x=-1.57 or x=-3

Q2101) Solve 20x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q2102) Solve 6x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2103) Solve 14x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q2104) Solve 14x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2105) Solve 4x^2+35x+31=0
Ans: x=-1 or x=-7.75

Q2106) Solve 2x^2+7x+5=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q2107) Solve 11x^2+38x+32=0
Ans: x=-1.45 or x=-2

Q2108) Solve 26x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q2109) Solve 6x^2+12x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2110) Solve 3x^2+8x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q2111) Solve 9x^2+38x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-3

Q2112) Solve 2x^2+9x+7=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q2113) Solve 9x^2+48x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q2114) Solve 10x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q2115) Solve 3x^2+42x+39=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q2116) Solve 28x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q2117) Solve 10x^2+41x+33=0
Ans: x=-1.1 or x=-3

Q2118) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q2119) Solve 40x^2+41x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2120) Solve 22x^2+48x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q2121) Solve 10x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q2122) Solve 35x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.29

Q2123) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q2124) Solve 7x^2+45x+38=0
Ans: x=-1 or x=-5.43

Q2125) Solve 6x^2+27x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q2126) Solve 33x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q2127) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q2128) Solve 28x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.75

Q2129) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q2130) Solve 2x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q2131) Solve 18x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q2132) Solve 4x^2+17x+13=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q2133) Solve 18x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q2134) Solve 10x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q2135) Solve 16x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q2136) Solve 24x^2+45x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q2137) Solve 3x^2+17x+14=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q2138) Solve 13x^2+26x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2139) Solve 36x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q2140) Solve 4x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q2141) Solve 16x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q2142) Solve 6x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q2143) Solve 3x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q2144) Solve 9x^2+24x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q2145) Solve 28x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q2146) Solve 11x^2+37x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.36

Q2147) Solve 30x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.2

Q2148) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q2149) Solve 6x^2+34x+48=0
Ans: x=-2.67 or x=-3

Q2150) Solve 7x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q2151) Solve 48x^2+36x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q2152) Solve 49x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.57

Q2153) Solve 18x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1.5

Q2154) Solve 15x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q2155) Solve 5x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q2156) Solve 16x^2+35x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.19

Q2157) Solve 47x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q2158) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q2159) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q2160) Solve 22x^2+45x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q2161) Solve x^2+14x+49=0
Ans: x=-7 or x=-7

Q2162) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q2163) Solve 16x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q2164) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q2165) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q2166) Solve 27x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q2167) Solve 9x^2+22x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q2168) Solve 12x^2+32x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q2169) Solve 3x^2+26x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-7

Q2170) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q2171) Solve 33x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.67

Q2172) Solve 45x^2+46x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2173) Solve 12x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.5

Q2174) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q2175) Solve 10x^2+39x+38=0
Ans: x=-1.9 or x=-2

Q2176) Solve 20x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q2177) Solve 28x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.25

Q2178) Solve 30x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.33

Q2179) Solve 9x^2+12x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q2180) Solve 42x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-0.5

Q2181) Solve 18x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q2182) Solve x^2+21x+20=0
Ans: x=-1 or x=-20

Q2183) Solve 14x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q2184) Solve 15x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-3

Q2185) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q2186) Solve 8x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q2187) Solve 30x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q2188) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q2189) Solve 15x^2+36x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q2190) Solve 22x^2+45x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q2191) Solve 3x^2+21x+36=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q2192) Solve 34x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q2193) Solve 10x^2+41x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-2.5

Q2194) Solve 26x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q2195) Solve 35x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q2196) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q2197) Solve 31x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q2198) Solve 12x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q2199) Solve 8x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q2200) Solve 25x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q2201) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q2202) Solve 40x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.5

Q2203) Solve 10x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.4

Q2204) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q2205) Solve 5x^2+32x+27=0
Ans: x=-1 or x=-5.4

Q2206) Solve 44x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q2207) Solve 18x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1.5

Q2208) Solve 28x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q2209) Solve 20x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q2210) Solve 2x^2+5x+3=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q2211) Solve 20x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.4

Q2212) Solve 9x^2+42x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q2213) Solve 2x^2+13x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q2214) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q2215) Solve 48x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.37

Q2216) Solve 43x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2217) Solve 22x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.73 or x=-1.5

Q2218) Solve 25x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.8

Q2219) Solve 12x^2+49x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.75

Q2220) Solve 40x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q2221) Solve 11x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.36 or x=-3

Q2222) Solve 48x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.67

Q2223) Solve 24x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q2224) Solve 27x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.67

Q2225) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q2226) Solve 9x^2+36x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q2227) Solve 24x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q2228) Solve 2x^2+27x+46=0
Ans: x=-2 or x=-11.5

Q2229) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q2230) Solve 40x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.2

Q2231) Solve 9x^2+15x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q2232) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q2233) Solve x^2+14x+48=0
Ans: x=-6 or x=-8

Q2234) Solve 45x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q2235) Solve 50x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.4

Q2236) Solve 25x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2237) Solve 14x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.21 or x=-3

Q2238) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q2239) Solve 24x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.25

Q2240) Solve 8x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-4

Q2241) Solve 20x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.9

Q2242) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q2243) Solve 4x^2+26x+36=0
Ans: x=-2 or x=-4.5

Q2244) Solve 14x^2+33x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.36

Q2245) Solve 9x^2+47x+38=0
Ans: x=-1 or x=-4.22

Q2246) Solve 44x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q2247) Solve 28x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q2248) Solve 16x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q2249) Solve 4x^2+20x+25=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q2250) Solve 38x^2+45x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q2251) Solve 39x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.67

Q2252) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q2253) Solve 16x^2+35x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.19

Q2254) Solve 10x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-3

Q2255) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q2256) Solve 32x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.75

Q2257) Solve 4x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-6

Q2258) Solve 26x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q2259) Solve 10x^2+30x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q2260) Solve 21x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q2261) Solve 11x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-2

Q2262) Solve 24x^2+49x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q2263) Solve 8x^2+33x+27=0
Ans: x=-1.12 or x=-3

Q2264) Solve 4x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q2265) Solve 10x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q2266) Solve 45x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.33

Q2267) Solve 5x^2+27x+22=0
Ans: x=-1 or x=-4.4

Q2268) Solve 28x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q2269) Solve 12x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q2270) Solve 28x^2+26x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q2271) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q2272) Solve 29x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q2273) Solve 24x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q2274) Solve 9x^2+50x+41=0
Ans: x=-1 or x=-4.56

Q2275) Solve 7x^2+27x+26=0
Ans: x=-1.86 or x=-2

Q2276) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q2277) Solve 23x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q2278) Solve 14x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q2279) Solve 20x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q2280) Solve 13x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q2281) Solve 9x^2+40x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.44

Q2282) Solve 9x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.67

Q2283) Solve 9x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q2284) Solve 14x^2+43x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.57

Q2285) Solve 13x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-2

Q2286) Solve 6x^2+34x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q2287) Solve 20x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q2288) Solve 33x^2+49x+16=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q2289) Solve 9x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.33

Q2290) Solve 5x^2+41x+36=0
Ans: x=-1 or x=-7.2

Q2291) Solve 32x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q2292) Solve 28x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.75

Q2293) Solve 9x^2+48x+39=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q2294) Solve 40x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q2295) Solve 12x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2296) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q2297) Solve 6x^2+45x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q2298) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q2299) Solve 3x^2+28x+25=0
Ans: x=-1 or x=-8.33

Q2300) Solve 19x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q2301) Solve 2x^2+23x+38=0
Ans: x=-2 or x=-9.5

Q2302) Solve 36x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.11

Q2303) Solve 46x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q2304) Solve 9x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-5

Q2305) Solve 24x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q2306) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q2307) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q2308) Solve 42x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q2309) Solve 22x^2+49x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.23

Q2310) Solve 14x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.93 or x=-1

Q2311) Solve 15x^2+43x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q2312) Solve 10x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q2313) Solve 13x^2+49x+46=0
Ans: x=-1.77 or x=-2

Q2314) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q2315) Solve x^2+49x+48=0
Ans: x=-1 or x=-48

Q2316) Solve 24x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.12

Q2317) Solve 30x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.93

Q2318) Solve 13x^2+26x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2319) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q2320) Solve 8x^2+48x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.5

Q2321) Solve 44x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.73

Q2322) Solve 2x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2323) Solve 6x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.67

Q2324) Solve 6x^2+49x+43=0
Ans: x=-1 or x=-7.17

Q2325) Solve 26x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q2326) Solve 7x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q2327) Solve 16x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.75

Q2328) Solve 6x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.67

Q2329) Solve 25x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.2

Q2330) Solve 6x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q2331) Solve 34x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q2332) Solve 3x^2+17x+14=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q2333) Solve 40x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.62

Q2334) Solve 3x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-6

Q2335) Solve 4x^2+17x+13=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q2336) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q2337) Solve 36x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q2338) Solve 9x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q2339) Solve 8x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-3

Q2340) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q2341) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q2342) Solve 48x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q2343) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q2344) Solve 40x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q2345) Solve 27x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.22

Q2346) Solve 8x^2+40x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q2347) Solve 6x^2+31x+25=0
Ans: x=-1 or x=-4.17

Q2348) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q2349) Solve 34x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q2350) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q2351) Solve 28x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q2352) Solve 11x^2+41x+38=0
Ans: x=-1.73 or x=-2

Q2353) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q2354) Solve 10x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-3.5

Q2355) Solve 18x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.5

Q2356) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q2357) Solve 17x^2+47x+26=0
Ans: x=-0.76 or x=-2

Q2358) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q2359) Solve 33x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q2360) Solve 15x^2+49x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q2361) Solve 2x^2+35x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-16

Q2362) Solve 32x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2363) Solve 10x^2+43x+45=0
Ans: x=-1.8 or x=-2.5

Q2364) Solve 10x^2+34x+28=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q2365) Solve 36x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.28 or x=-0.5

Q2366) Solve 2x^2+11x+12=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q2367) Solve 6x^2+35x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.33

Q2368) Solve 19x^2+30x+11=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q2369) Solve 15x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-3

Q2370) Solve 8x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2371) Solve 30x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.2

Q2372) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2373) Solve 8x^2+28x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q2374) Solve 26x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q2375) Solve 9x^2+36x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q2376) Solve 3x^2+29x+26=0
Ans: x=-1 or x=-8.67

Q2377) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q2378) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q2379) Solve 3x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-10

Q2380) Solve 48x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q2381) Solve 48x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.75

Q2382) Solve 11x^2+43x+42=0
Ans: x=-1.91 or x=-2

Q2383) Solve 10x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-3

Q2384) Solve 38x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q2385) Solve 21x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.86

Q2386) Solve 14x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.43

Q2387) Solve 4x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q2388) Solve 8x^2+31x+30=0
Ans: x=-1.87 or x=-2

Q2389) Solve 4x^2+19x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3.75

Q2390) Solve 18x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-1.5

Q2391) Solve 11x^2+48x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.36

Q2392) Solve 8x^2+25x+18=0
Ans: x=-1.12 or x=-2

Q2393) Solve 8x^2+22x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q2394) Solve 10x^2+47x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-3.5

Q2395) Solve 44x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q2396) Solve 14x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.14

Q2397) Solve 6x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2398) Solve x^2+34x+33=0
Ans: x=-1 or x=-33

Q2399) Solve 4x^2+28x+40=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q2400) Solve 12x^2+42x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q2401) Solve 12x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.5

Q2402) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q2403) Solve 5x^2+10x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2404) Solve 5x^2+29x+24=0
Ans: x=-1 or x=-4.8

Q2405) Solve 5x^2+24x+19=0
Ans: x=-1 or x=-3.8

Q2406) Solve 38x^2+45x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q2407) Solve 24x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q2408) Solve x^2+12x+36=0
Ans: x=-6 or x=-6

Q2409) Solve 19x^2+30x+11=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q2410) Solve 22x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.09

Q2411) Solve 8x^2+25x+18=0
Ans: x=-1.12 or x=-2

Q2412) Solve 4x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-9.5

Q2413) Solve 3x^2+49x+16=0
Ans: x=-0.33 or x=-16

Q2414) Solve 9x^2+40x+39=0
Ans: x=-1.44 or x=-3

Q2415) Solve 6x^2+22x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q2416) Solve 8x^2+42x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-4

Q2417) Solve 38x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q2418) Solve 2x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2419) Solve 39x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.33

Q2420) Solve 39x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.54

Q2421) Solve 6x^2+29x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.83

Q2422) Solve 38x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q2423) Solve 26x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2424) Solve 14x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q2425) Solve 20x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q2426) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q2427) Solve 24x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.12

Q2428) Solve 45x^2+46x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2429) Solve 8x^2+22x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q2430) Solve 21x^2+43x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q2431) Solve 19x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q2432) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q2433) Solve 9x^2+50x+41=0
Ans: x=-1 or x=-4.56

Q2434) Solve 22x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.64

Q2435) Solve 15x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2436) Solve x^2+15x+44=0
Ans: x=-4 or x=-11

Q2437) Solve 5x^2+44x+39=0
Ans: x=-1 or x=-7.8

Q2438) Solve 12x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2439) Solve 23x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q2440) Solve 28x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q2441) Solve 26x^2+45x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.23

Q2442) Solve 28x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q2443) Solve 2x^2+46x+44=0
Ans: x=-1 or x=-22

Q2444) Solve 22x^2+45x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q2445) Solve 16x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q2446) Solve 39x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q2447) Solve 46x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q2448) Solve 10x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.5

Q2449) Solve 16x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q2450) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q2451) Solve 10x^2+35x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q2452) Solve x^2+14x+40=0
Ans: x=-4 or x=-10

Q2453) Solve 7x^2+15x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q2454) Solve 25x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q2455) Solve 20x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-1.5

Q2456) Solve 8x^2+36x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q2457) Solve 9x^2+48x+39=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q2458) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q2459) Solve 24x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.67

Q2460) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q2461) Solve 11x^2+19x+8=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q2462) Solve 9x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-4

Q2463) Solve 2x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-14

Q2464) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q2465) Solve 28x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.25

Q2466) Solve 6x^2+20x+16=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q2467) Solve 15x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q2468) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q2469) Solve x^2+23x+42=0
Ans: x=-2 or x=-21

Q2470) Solve 50x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q2471) Solve 3x^2+12x+9=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q2472) Solve 9x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.67

Q2473) Solve 34x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q2474) Solve 5x^2+23x+24=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q2475) Solve 35x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.8

Q2476) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q2477) Solve 6x^2+24x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q2478) Solve 17x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q2479) Solve 35x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.71

Q2480) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q2481) Solve 11x^2+45x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.09

Q2482) Solve 20x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q2483) Solve 11x^2+47x+42=0
Ans: x=-1.27 or x=-3

Q2484) Solve 15x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q2485) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q2486) Solve 5x^2+32x+48=0
Ans: x=-2.4 or x=-4

Q2487) Solve 4x^2+25x+39=0
Ans: x=-3 or x=-3.25

Q2488) Solve 20x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q2489) Solve 9x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q2490) Solve 27x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q2491) Solve 14x^2+45x+34=0
Ans: x=-1.21 or x=-2

Q2492) Solve 18x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q2493) Solve 3x^2+25x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-7

Q2494) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q2495) Solve 3x^2+44x+41=0
Ans: x=-1 or x=-13.67

Q2496) Solve 45x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.4

Q2497) Solve 42x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q2498) Solve 6x^2+21x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q2499) Solve 16x^2+45x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.81

Q2500) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q2501) Solve 7x^2+47x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5.71

Q2502) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q2503) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q2504) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q2505) Solve 11x^2+32x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.91

Q2506) Solve 14x^2+50x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q2507) Solve 6x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-5

Q2508) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q2509) Solve 42x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q2510) Solve 9x^2+39x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.67

Q2511) Solve 44x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.27

Q2512) Solve 34x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q2513) Solve x^2+48x+47=0
Ans: x=-1 or x=-47

Q2514) Solve 42x^2+45x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2515) Solve 6x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-6.5

Q2516) Solve 22x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q2517) Solve 24x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.87

Q2518) Solve 12x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q2519) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2520) Solve 3x^2+22x+40=0
Ans: x=-3.33 or x=-4

Q2521) Solve 30x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-1.5

Q2522) Solve 21x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.67

Q2523) Solve 17x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-2

Q2524) Solve 11x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q2525) Solve x^2+11x+10=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q2526) Solve 8x^2+38x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q2527) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q2528) Solve 6x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q2529) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q2530) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q2531) Solve 3x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q2532) Solve 22x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q2533) Solve 7x^2+20x+12=0
Ans: x=-0.86 or x=-2

Q2534) Solve 20x^2+42x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q2535) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q2536) Solve 9x^2+33x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q2537) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q2538) Solve 6x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.67

Q2539) Solve 24x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.58

Q2540) Solve 49x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.57

Q2541) Solve 10x^2+49x+39=0
Ans: x=-1 or x=-3.9

Q2542) Solve 30x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.17

Q2543) Solve 26x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q2544) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q2545) Solve 5x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-2

Q2546) Solve 6x^2+19x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q2547) Solve 15x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q2548) Solve 10x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.4

Q2549) Solve 28x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q2550) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q2551) Solve 4x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q2552) Solve 6x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q2553) Solve 3x^2+22x+40=0
Ans: x=-3.33 or x=-4

Q2554) Solve 46x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q2555) Solve 28x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-0.75

Q2556) Solve x^2+12x+32=0
Ans: x=-4 or x=-8

Q2557) Solve 38x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q2558) Solve 19x^2+40x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-2

Q2559) Solve 12x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q2560) Solve 40x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q2561) Solve 25x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q2562) Solve 8x^2+34x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.5

Q2563) Solve 11x^2+22x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2564) Solve 18x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-2.5

Q2565) Solve 4x^2+20x+16=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q2566) Solve 10x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.6

Q2567) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q2568) Solve 2x^2+21x+19=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q2569) Solve 15x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q2570) Solve 3x^2+19x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q2571) Solve 3x^2+13x+10=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q2572) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q2573) Solve 18x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.83

Q2574) Solve 31x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q2575) Solve 40x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q2576) Solve 39x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q2577) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q2578) Solve 12x^2+30x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q2579) Solve 15x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.6

Q2580) Solve 15x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q2581) Solve 22x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q2582) Solve 8x^2+37x+39=0
Ans: x=-1.62 or x=-3

Q2583) Solve 16x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.5

Q2584) Solve 6x^2+24x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q2585) Solve 22x^2+45x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q2586) Solve 9x^2+40x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.44

Q2587) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q2588) Solve 3x^2+49x+16=0
Ans: x=-0.33 or x=-16

Q2589) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q2590) Solve 3x^2+31x+28=0
Ans: x=-1 or x=-9.33

Q2591) Solve 9x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.11 or x=-4

Q2592) Solve 12x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q2593) Solve 12x^2+41x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.42

Q2594) Solve 27x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.67

Q2595) Solve 3x^2+19x+26=0
Ans: x=-2 or x=-4.33

Q2596) Solve 9x^2+39x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.67

Q2597) Solve 24x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.25

Q2598) Solve 19x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q2599) Solve 24x^2+50x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q2600) Solve 16x^2+45x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.81

Q2601) Solve 12x^2+39x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q2602) Solve 20x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.25

Q2603) Solve 18x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.5

Q2604) Solve 6x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q2605) Solve 11x^2+44x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q2606) Solve 8x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q2607) Solve 8x^2+38x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q2608) Solve 15x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q2609) Solve 3x^2+23x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-6

Q2610) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q2611) Solve 13x^2+34x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q2612) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q2613) Solve 2x^2+23x+21=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q2614) Solve 16x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q2615) Solve 12x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2616) Solve 8x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.62 or x=-5

Q2617) Solve 10x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q2618) Solve 44x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.45

Q2619) Solve 42x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-0.5

Q2620) Solve 10x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-3

Q2621) Solve 21x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.33

Q2622) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q2623) Solve 16x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-2.5

Q2624) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q2625) Solve 34x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q2626) Solve 12x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q2627) Solve 49x^2+50x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2628) Solve 4x^2+8x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q2629) Solve 7x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q2630) Solve 27x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.33

Q2631) Solve 25x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.4

Q2632) Solve 18x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-2

Q2633) Solve 5x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.2 or x=-8

Q2634) Solve 16x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q2635) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q2636) Solve 10x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-4.5

Q2637) Solve 8x^2+8x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q2638) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q2639) Solve 20x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q2640) Solve 12x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q2641) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q2642) Solve 48x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q2643) Solve 24x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q2644) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q2645) Solve 31x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q2646) Solve 3x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q2647) Solve 6x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2648) Solve 24x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q2649) Solve x^2+13x+30=0
Ans: x=-3 or x=-10

Q2650) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q2651) Solve 38x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.63

Q2652) Solve 46x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q2653) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q2654) Solve 16x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.5

Q2655) Solve 15x^2+48x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q2656) Solve 15x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2657) Solve 14x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.57

Q2658) Solve 33x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.33

Q2659) Solve 28x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.5

Q2660) Solve 6x^2+41x+30=0
Ans: x=-0.83 or x=-6

Q2661) Solve 8x^2+35x+33=0
Ans: x=-1.37 or x=-3

Q2662) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q2663) Solve 8x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q2664) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q2665) Solve 45x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.53

Q2666) Solve 2x^2+44x+42=0
Ans: x=-1 or x=-21

Q2667) Solve 35x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q2668) Solve 17x^2+28x+11=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q2669) Solve 12x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.75

Q2670) Solve 17x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.88 or x=-2

Q2671) Solve 33x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.64

Q2672) Solve 8x^2+30x+28=0
Ans: x=-1.75 or x=-2

Q2673) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q2674) Solve 3x^2+26x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-7

Q2675) Solve 20x^2+22x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q2676) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q2677) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q2678) Solve 10x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q2679) Solve 22x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.36

Q2680) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q2681) Solve x^2+28x+27=0
Ans: x=-1 or x=-27

Q2682) Solve x^2+20x+19=0
Ans: x=-1 or x=-19

Q2683) Solve 3x^2+23x+40=0
Ans: x=-2.67 or x=-5

Q2684) Solve 48x^2+50x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q2685) Solve 30x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.2

Q2686) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q2687) Solve 9x^2+36x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.33

Q2688) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q2689) Solve 38x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q2690) Solve 11x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q2691) Solve 4x^2+25x+39=0
Ans: x=-3 or x=-3.25

Q2692) Solve 32x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q2693) Solve 34x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q2694) Solve 2x^2+35x+33=0
Ans: x=-1 or x=-16.5

Q2695) Solve 6x^2+36x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q2696) Solve x^2+12x+20=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q2697) Solve 42x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q2698) Solve 16x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q2699) Solve 34x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q2700) Solve 9x^2+42x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q2701) Solve 30x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q2702) Solve 4x^2+33x+50=0
Ans: x=-2 or x=-6.25

Q2703) Solve 6x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.33

Q2704) Solve 21x^2+43x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q2705) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q2706) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q2707) Solve 26x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.85

Q2708) Solve 4x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.5

Q2709) Solve 16x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.75

Q2710) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q2711) Solve 3x^2+44x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-14

Q2712) Solve 14x^2+37x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.64

Q2713) Solve 5x^2+19x+18=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q2714) Solve 10x^2+42x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q2715) Solve 32x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q2716) Solve 32x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q2717) Solve 10x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-2

Q2718) Solve 16x^2+49x+34=0
Ans: x=-1.06 or x=-2

Q2719) Solve 11x^2+38x+32=0
Ans: x=-1.45 or x=-2

Q2720) Solve 6x^2+49x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.67

Q2721) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q2722) Solve 4x^2+12x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q2723) Solve 11x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q2724) Solve 14x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-2.5

Q2725) Solve 34x^2+36x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q2726) Solve 30x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.7

Q2727) Solve 4x^2+20x+25=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q2728) Solve 9x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q2729) Solve 10x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2730) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q2731) Solve 35x^2+50x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q2732) Solve 2x^2+23x+21=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q2733) Solve 30x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q2734) Solve 36x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q2735) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q2736) Solve 36x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.89

Q2737) Solve 36x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q2738) Solve 12x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.67

Q2739) Solve 27x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q2740) Solve 3x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-11

Q2741) Solve x^2+14x+49=0
Ans: x=-7 or x=-7

Q2742) Solve 28x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.57

Q2743) Solve 30x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q2744) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q2745) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q2746) Solve 18x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q2747) Solve 4x^2+28x+49=0
Ans: x=-3.5 or x=-3.5

Q2748) Solve 3x^2+41x+38=0
Ans: x=-1 or x=-12.67

Q2749) Solve 7x^2+30x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2.29

Q2750) Solve 6x^2+23x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q2751) Solve 9x^2+42x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.33

Q2752) Solve 21x^2+38x+17=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q2753) Solve 3x^2+32x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-9

Q2754) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q2755) Solve 30x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.83

Q2756) Solve 33x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-0.67

Q2757) Solve 5x^2+21x+16=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q2758) Solve 7x^2+31x+30=0
Ans: x=-1.43 or x=-3

Q2759) Solve 25x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q2760) Solve 6x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q2761) Solve 9x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.33

Q2762) Solve 46x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q2763) Solve 36x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q2764) Solve 10x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.8

Q2765) Solve 32x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q2766) Solve 5x^2+39x+34=0
Ans: x=-1 or x=-6.8

Q2767) Solve 36x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.25

Q2768) Solve 33x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q2769) Solve 4x^2+21x+27=0
Ans: x=-2.25 or x=-3

Q2770) Solve 3x^2+26x+48=0
Ans: x=-2.67 or x=-6

Q2771) Solve 18x^2+31x+13=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q2772) Solve 34x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q2773) Solve 8x^2+39x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.87

Q2774) Solve 14x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q2775) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q2776) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q2777) Solve 6x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.33

Q2778) Solve 12x^2+46x+44=0
Ans: x=-1.83 or x=-2

Q2779) Solve 16x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q2780) Solve 12x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2781) Solve 50x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q2782) Solve 14x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q2783) Solve 9x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.67

Q2784) Solve x^2+25x+24=0
Ans: x=-1 or x=-24

Q2785) Solve 9x^2+17x+8=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q2786) Solve 2x^2+17x+33=0
Ans: x=-3 or x=-5.5

Q2787) Solve 2x^2+12x+16=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q2788) Solve 20x^2+45x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q2789) Solve 12x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q2790) Solve 17x^2+50x+33=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q2791) Solve 34x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q2792) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q2793) Solve x^2+46x+45=0
Ans: x=-1 or x=-45

Q2794) Solve 22x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q2795) Solve 17x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q2796) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q2797) Solve 16x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q2798) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q2799) Solve 9x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q2800) Solve 28x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q2801) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q2802) Solve 23x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q2803) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q2804) Solve 2x^2+25x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-11

Q2805) Solve x^2+17x+30=0
Ans: x=-2 or x=-15

Q2806) Solve 2x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-17

Q2807) Solve 8x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q2808) Solve 48x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q2809) Solve 10x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-3

Q2810) Solve 4x^2+38x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q2811) Solve 14x^2+49x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q2812) Solve 30x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.7

Q2813) Solve 16x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q2814) Solve 20x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q2815) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q2816) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q2817) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q2818) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q2819) Solve 15x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.4

Q2820) Solve 36x^2+42x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q2821) Solve 4x^2+8x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q2822) Solve 36x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q2823) Solve 30x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q2824) Solve 29x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q2825) Solve 15x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q2826) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q2827) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q2828) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q2829) Solve 33x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.91

Q2830) Solve 4x^2+33x+29=0
Ans: x=-1 or x=-7.25

Q2831) Solve 16x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-3

Q2832) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q2833) Solve 41x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q2834) Solve 16x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-3

Q2835) Solve 8x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q2836) Solve 8x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q2837) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q2838) Solve 14x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q2839) Solve 2x^2+17x+26=0
Ans: x=-2 or x=-6.5

Q2840) Solve 6x^2+23x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.83

Q2841) Solve 8x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q2842) Solve 6x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q2843) Solve 14x^2+42x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q2844) Solve 15x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.33

Q2845) Solve 12x^2+41x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.75

Q2846) Solve 42x^2+48x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q2847) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q2848) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q2849) Solve 6x^2+36x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q2850) Solve 10x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-3.5

Q2851) Solve 46x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q2852) Solve 7x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.71 or x=-4

Q2853) Solve 28x^2+29x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q2854) Solve 3x^2+20x+17=0
Ans: x=-1 or x=-5.67

Q2855) Solve 26x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q2856) Solve 9x^2+27x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q2857) Solve 9x^2+34x+32=0
Ans: x=-1.78 or x=-2

Q2858) Solve 17x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q2859) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q2860) Solve 19x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q2861) Solve 14x^2+21x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q2862) Solve 13x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q2863) Solve 2x^2+17x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-8

Q2864) Solve 22x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-1.5

Q2865) Solve 3x^2+32x+29=0
Ans: x=-1 or x=-9.67

Q2866) Solve 45x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q2867) Solve 8x^2+28x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q2868) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q2869) Solve 32x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.94

Q2870) Solve 4x^2+15x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q2871) Solve 16x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q2872) Solve 2x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q2873) Solve 9x^2+39x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q2874) Solve 14x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q2875) Solve 15x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q2876) Solve 21x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q2877) Solve 10x^2+34x+28=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q2878) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q2879) Solve 25x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.6

Q2880) Solve 19x^2+38x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2881) Solve 39x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.38

Q2882) Solve 10x^2+41x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.6

Q2883) Solve 36x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-0.75

Q2884) Solve 10x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-3.5

Q2885) Solve 42x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q2886) Solve 9x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.67

Q2887) Solve 26x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.77

Q2888) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q2889) Solve x^2+39x+38=0
Ans: x=-1 or x=-38

Q2890) Solve 7x^2+48x+41=0
Ans: x=-1 or x=-5.86

Q2891) Solve 42x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2892) Solve 33x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.33

Q2893) Solve 13x^2+37x+22=0
Ans: x=-0.85 or x=-2

Q2894) Solve 36x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q2895) Solve 32x^2+34x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.56

Q2896) Solve 9x^2+36x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.33

Q2897) Solve 27x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q2898) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q2899) Solve 20x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q2900) Solve 14x^2+39x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-2

Q2901) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q2902) Solve 14x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.71

Q2903) Solve 13x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q2904) Solve 4x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.5

Q2905) Solve 2x^2+15x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q2906) Solve 27x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2907) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q2908) Solve 14x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q2909) Solve 4x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-6

Q2910) Solve 2x^2+6x+4=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q2911) Solve 13x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q2912) Solve 28x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q2913) Solve 5x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-7

Q2914) Solve 10x^2+44x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.4

Q2915) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q2916) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q2917) Solve 2x^2+25x+23=0
Ans: x=-1 or x=-11.5

Q2918) Solve 22x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q2919) Solve 18x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.17

Q2920) Solve 6x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.5

Q2921) Solve 28x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q2922) Solve 8x^2+30x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.25

Q2923) Solve 4x^2+20x+25=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q2924) Solve 12x^2+47x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.25

Q2925) Solve 34x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q2926) Solve 16x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q2927) Solve 9x^2+30x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q2928) Solve 16x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q2929) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q2930) Solve 6x^2+26x+20=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q2931) Solve 10x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q2932) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2933) Solve 8x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q2934) Solve 15x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.2

Q2935) Solve 19x^2+47x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q2936) Solve 18x^2+46x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q2937) Solve 15x^2+23x+8=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q2938) Solve 4x^2+13x+9=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q2939) Solve 12x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.5

Q2940) Solve x^2+12x+35=0
Ans: x=-5 or x=-7

Q2941) Solve 14x^2+21x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q2942) Solve 13x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-3

Q2943) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q2944) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q2945) Solve 4x^2+28x+48=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q2946) Solve 4x^2+35x+31=0
Ans: x=-1 or x=-7.75

Q2947) Solve 6x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.67

Q2948) Solve 8x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q2949) Solve 39x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.38

Q2950) Solve 30x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q2951) Solve 9x^2+44x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.89

Q2952) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q2953) Solve 18x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2954) Solve 19x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q2955) Solve 20x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q2956) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q2957) Solve 2x^2+15x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q2958) Solve 11x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q2959) Solve 28x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q2960) Solve 37x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q2961) Solve 2x^2+19x+17=0
Ans: x=-1 or x=-8.5

Q2962) Solve 45x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q2963) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q2964) Solve 7x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-3

Q2965) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q2966) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q2967) Solve 4x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q2968) Solve 9x^2+30x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.67

Q2969) Solve 22x^2+33x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q2970) Solve 20x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q2971) Solve 34x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q2972) Solve 15x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q2973) Solve 24x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q2974) Solve x^2+22x+21=0
Ans: x=-1 or x=-21

Q2975) Solve x^2+2x+1=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2976) Solve 23x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q2977) Solve 36x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.75

Q2978) Solve 44x^2+45x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2979) Solve 27x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.56

Q2980) Solve 37x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q2981) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q2982) Solve 2x^2+9x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q2983) Solve 18x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q2984) Solve 7x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-4

Q2985) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q2986) Solve 2x^2+17x+33=0
Ans: x=-3 or x=-5.5

Q2987) Solve 27x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.33

Q2988) Solve 33x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.09

Q2989) Solve 14x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q2990) Solve 4x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q2991) Solve 48x^2+44x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q2992) Solve 10x^2+24x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q2993) Solve 7x^2+37x+48=0
Ans: x=-2.29 or x=-3

Q2994) Solve 20x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.5

Q2995) Solve 11x^2+42x+27=0
Ans: x=-0.82 or x=-3

Q2996) Solve 5x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q2997) Solve 25x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q2998) Solve 4x^2+26x+42=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q2999) Solve 9x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q3000) Solve 8x^2+24x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.5

Q3001) Solve 6x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q3002) Solve 33x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.91

Q3003) Solve 12x^2+28x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.83

Q3004) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q3005) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q3006) Solve 47x^2+48x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q3007) Solve 10x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q3008) Solve 8x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.25

Q3009) Solve 6x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q3010) Solve 29x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3011) Solve 42x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q3012) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q3013) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q3014) Solve 17x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q3015) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q3016) Solve 35x^2+47x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.14

Q3017) Solve 30x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.3

Q3018) Solve 10x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-3

Q3019) Solve 45x^2+48x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q3020) Solve 4x^2+23x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3.75

Q3021) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q3022) Solve 12x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q3023) Solve 3x^2+37x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-11

Q3024) Solve 7x^2+29x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.14

Q3025) Solve 16x^2+50x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.62

Q3026) Solve 40x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.7

Q3027) Solve 13x^2+47x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.62

Q3028) Solve 10x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q3029) Solve 28x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.57

Q3030) Solve 5x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-6

Q3031) Solve 14x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-2

Q3032) Solve 9x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-3

Q3033) Solve 16x^2+37x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.31

Q3034) Solve 4x^2+28x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-5.5

Q3035) Solve 9x^2+15x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q3036) Solve 19x^2+38x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3037) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q3038) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q3039) Solve 9x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.33

Q3040) Solve 19x^2+43x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.26

Q3041) Solve 12x^2+35x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.67

Q3042) Solve 50x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q3043) Solve x^2+47x+46=0
Ans: x=-1 or x=-46

Q3044) Solve 28x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.43

Q3045) Solve 9x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-3

Q3046) Solve 18x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q3047) Solve 12x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.75

Q3048) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3049) Solve 30x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q3050) Solve 12x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q3051) Solve 24x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3052) Solve 7x^2+33x+36=0
Ans: x=-1.71 or x=-3

Q3053) Solve 24x^2+14x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q3054) Solve 20x^2+40x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3055) Solve 12x^2+47x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.25

Q3056) Solve 2x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-12

Q3057) Solve 10x^2+38x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.8

Q3058) Solve 11x^2+22x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3059) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q3060) Solve 18x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q3061) Solve 20x^2+20x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q3062) Solve 6x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q3063) Solve 5x^2+38x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-6

Q3064) Solve x^2+46x+45=0
Ans: x=-1 or x=-45

Q3065) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q3066) Solve 16x^2+42x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-2.5

Q3067) Solve 39x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q3068) Solve 7x^2+34x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.86

Q3069) Solve 43x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q3070) Solve 8x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.87 or x=-3

Q3071) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q3072) Solve 14x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.5

Q3073) Solve 9x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-4

Q3074) Solve 19x^2+39x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q3075) Solve 20x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.7

Q3076) Solve 11x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-3

Q3077) Solve 36x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q3078) Solve 21x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3079) Solve 6x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-6.5

Q3080) Solve 20x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q3081) Solve x^2+46x+45=0
Ans: x=-1 or x=-45

Q3082) Solve 24x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q3083) Solve 4x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q3084) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q3085) Solve 6x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q3086) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q3087) Solve 22x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q3088) Solve 40x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q3089) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q3090) Solve 10x^2+37x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.2

Q3091) Solve 5x^2+22x+17=0
Ans: x=-1 or x=-3.4

Q3092) Solve 14x^2+49x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q3093) Solve 6x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.33 or x=-8

Q3094) Solve 2x^2+26x+44=0
Ans: x=-2 or x=-11

Q3095) Solve 15x^2+44x+28=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q3096) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q3097) Solve 12x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.67

Q3098) Solve 10x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q3099) Solve 16x^2+39x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q3100) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q3101) Solve 9x^2+41x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.56

Q3102) Solve 4x^2+32x+28=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q3103) Solve 40x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.75

Q3104) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q3105) Solve 15x^2+27x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q3106) Solve 27x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q3107) Solve 23x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q3108) Solve 38x^2+41x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q3109) Solve 3x^2+4x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q3110) Solve 22x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-1.5

Q3111) Solve 12x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q3112) Solve 35x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.8

Q3113) Solve 6x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.33

Q3114) Solve 24x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q3115) Solve x^2+21x+38=0
Ans: x=-2 or x=-19

Q3116) Solve x^2+11x+24=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q3117) Solve 3x^2+47x+44=0
Ans: x=-1 or x=-14.67

Q3118) Solve 8x^2+34x+26=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q3119) Solve 8x^2+44x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q3120) Solve 39x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.77

Q3121) Solve 10x^2+21x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q3122) Solve 12x^2+48x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q3123) Solve 10x^2+46x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q3124) Solve 12x^2+43x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.25

Q3125) Solve 31x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q3126) Solve 18x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.17

Q3127) Solve 17x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-2

Q3128) Solve 4x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q3129) Solve 24x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-1.5

Q3130) Solve 32x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q3131) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q3132) Solve x^2+19x+34=0
Ans: x=-2 or x=-17

Q3133) Solve 8x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3134) Solve 16x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q3135) Solve 12x^2+37x+26=0
Ans: x=-1.08 or x=-2

Q3136) Solve 11x^2+30x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q3137) Solve 4x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-10

Q3138) Solve 4x^2+26x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-4

Q3139) Solve 31x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q3140) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3141) Solve 10x^2+34x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q3142) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q3143) Solve 22x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q3144) Solve 18x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q3145) Solve 20x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.8

Q3146) Solve 7x^2+27x+26=0
Ans: x=-1.86 or x=-2

Q3147) Solve 2x^2+27x+46=0
Ans: x=-2 or x=-11.5

Q3148) Solve 16x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-3

Q3149) Solve 26x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.38 or x=-1.5

Q3150) Solve 4x^2+22x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q3151) Solve 9x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q3152) Solve 11x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-4

Q3153) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q3154) Solve 18x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q3155) Solve 28x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q3156) Solve 8x^2+39x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.87

Q3157) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3158) Solve 44x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q3159) Solve 15x^2+40x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q3160) Solve 19x^2+39x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q3161) Solve 24x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q3162) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q3163) Solve 20x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q3164) Solve 35x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.71

Q3165) Solve 17x^2+36x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q3166) Solve 30x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q3167) Solve 20x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3168) Solve 9x^2+40x+39=0
Ans: x=-1.44 or x=-3

Q3169) Solve 8x^2+28x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q3170) Solve 33x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-0.67

Q3171) Solve 6x^2+49x+49=0
Ans: x=-1.17 or x=-7

Q3172) Solve 2x^2+29x+27=0
Ans: x=-1 or x=-13.5

Q3173) Solve 30x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.8

Q3174) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q3175) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q3176) Solve 4x^2+24x+36=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q3177) Solve 15x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.4

Q3178) Solve 10x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.6

Q3179) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q3180) Solve 3x^2+27x+42=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q3181) Solve 15x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.67

Q3182) Solve 10x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q3183) Solve 8x^2+42x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-3.5

Q3184) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q3185) Solve 7x^2+42x+35=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q3186) Solve 14x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q3187) Solve 15x^2+44x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.93

Q3188) Solve 20x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q3189) Solve 45x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q3190) Solve 34x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q3191) Solve 40x^2+46x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.9

Q3192) Solve 18x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q3193) Solve 36x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q3194) Solve 12x^2+24x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3195) Solve 6x^2+41x+35=0
Ans: x=-1 or x=-5.83

Q3196) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q3197) Solve 19x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q3198) Solve 4x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3199) Solve 11x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.55 or x=-4

Q3200) Solve 7x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q3201) Solve 32x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q3202) Solve 14x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.5

Q3203) Solve 4x^2+24x+32=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q3204) Solve 20x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q3205) Solve 16x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.75

Q3206) Solve 3x^2+23x+20=0
Ans: x=-1 or x=-6.67

Q3207) Solve 4x^2+22x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-3

Q3208) Solve 32x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q3209) Solve 12x^2+50x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q3210) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q3211) Solve 23x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q3212) Solve 21x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.33

Q3213) Solve 20x^2+43x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.15

Q3214) Solve 21x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q3215) Solve 32x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.34 or x=-1

Q3216) Solve 10x^2+22x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q3217) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q3218) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q3219) Solve 16x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q3220) Solve 49x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.43

Q3221) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q3222) Solve 41x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3223) Solve 10x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q3224) Solve 6x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.5

Q3225) Solve 2x^2+19x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-7

Q3226) Solve 32x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q3227) Solve 25x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q3228) Solve 9x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.67

Q3229) Solve 4x^2+22x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-3

Q3230) Solve 8x^2+20x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3231) Solve 7x^2+35x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q3232) Solve 24x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q3233) Solve 12x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.75

Q3234) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q3235) Solve 42x^2+48x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3236) Solve 37x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q3237) Solve 25x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q3238) Solve 35x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q3239) Solve 37x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q3240) Solve 2x^2+15x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q3241) Solve 40x^2+43x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q3242) Solve 42x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q3243) Solve 15x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.8

Q3244) Solve 30x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q3245) Solve 33x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-0.67

Q3246) Solve 8x^2+42x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-4.5

Q3247) Solve 10x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q3248) Solve 18x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.33

Q3249) Solve 3x^2+25x+38=0
Ans: x=-2 or x=-6.33

Q3250) Solve 18x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q3251) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q3252) Solve 10x^2+20x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3253) Solve 7x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q3254) Solve 6x^2+27x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q3255) Solve 4x^2+19x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3.75

Q3256) Solve 39x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q3257) Solve 28x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3258) Solve 28x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3259) Solve 8x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q3260) Solve 15x^2+41x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q3261) Solve 17x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q3262) Solve 44x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.25

Q3263) Solve 42x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.67

Q3264) Solve 23x^2+42x+19=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q3265) Solve 10x^2+35x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q3266) Solve 42x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q3267) Solve 8x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q3268) Solve 12x^2+44x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.17

Q3269) Solve 2x^2+19x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-7

Q3270) Solve 28x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q3271) Solve 44x^2+49x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q3272) Solve 2x^2+25x+42=0
Ans: x=-2 or x=-10.5

Q3273) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q3274) Solve 6x^2+35x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-5

Q3275) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q3276) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3277) Solve 48x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.44

Q3278) Solve 20x^2+45x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q3279) Solve 30x^2+31x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3280) Solve 6x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q3281) Solve x^2+30x+29=0
Ans: x=-1 or x=-29

Q3282) Solve 8x^2+36x+28=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q3283) Solve 3x^2+12x+12=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q3284) Solve 12x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q3285) Solve 2x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q3286) Solve 9x^2+41x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.56

Q3287) Solve 7x^2+34x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.86

Q3288) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q3289) Solve 3x^2+25x+22=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q3290) Solve 4x^2+13x+9=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q3291) Solve 23x^2+47x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q3292) Solve 20x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q3293) Solve 32x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3294) Solve 10x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q3295) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q3296) Solve 8x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q3297) Solve 16x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q3298) Solve 3x^2+49x+46=0
Ans: x=-1 or x=-15.33

Q3299) Solve 9x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.11 or x=-3

Q3300) Solve 18x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q3301) Solve 9x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q3302) Solve 44x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.64

Q3303) Solve 6x^2+13x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q3304) Solve 11x^2+31x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q3305) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q3306) Solve 7x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q3307) Solve 45x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.4

Q3308) Solve x^2+20x+19=0
Ans: x=-1 or x=-19

Q3309) Solve 11x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-3

Q3310) Solve x^2+18x+32=0
Ans: x=-2 or x=-16

Q3311) Solve 17x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q3312) Solve 10x^2+38x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q3313) Solve 2x^2+17x+26=0
Ans: x=-2 or x=-6.5

Q3314) Solve 18x^2+42x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q3315) Solve 15x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q3316) Solve x^2+48x+47=0
Ans: x=-1 or x=-47

Q3317) Solve 30x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q3318) Solve 22x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-1.5

Q3319) Solve 2x^2+29x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-13

Q3320) Solve 28x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.29

Q3321) Solve 8x^2+30x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q3322) Solve 5x^2+35x+50=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q3323) Solve 26x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3324) Solve 8x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-4.5

Q3325) Solve 24x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q3326) Solve 6x^2+26x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q3327) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q3328) Solve 10x^2+35x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q3329) Solve 4x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q3330) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q3331) Solve 15x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q3332) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3333) Solve 38x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q3334) Solve 48x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.33

Q3335) Solve 12x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q3336) Solve 24x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q3337) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q3338) Solve 44x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q3339) Solve 25x^2+44x+19=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q3340) Solve 22x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.09

Q3341) Solve 43x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3342) Solve 18x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q3343) Solve 21x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q3344) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q3345) Solve 18x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.78

Q3346) Solve 36x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.78

Q3347) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q3348) Solve 8x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.87 or x=-3

Q3349) Solve 4x^2+39x+35=0
Ans: x=-1 or x=-8.75

Q3350) Solve 10x^2+41x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-2.5

Q3351) Solve 7x^2+24x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q3352) Solve 4x^2+14x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q3353) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q3354) Solve x^2+14x+33=0
Ans: x=-3 or x=-11

Q3355) Solve 29x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q3356) Solve 3x^2+24x+36=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q3357) Solve 12x^2+43x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.33

Q3358) Solve 8x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3359) Solve 9x^2+44x+32=0
Ans: x=-0.89 or x=-4

Q3360) Solve 3x^2+11x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q3361) Solve 48x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q3362) Solve 26x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q3363) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q3364) Solve 22x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1.5

Q3365) Solve 45x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.53

Q3366) Solve 15x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.67

Q3367) Solve 2x^2+13x+11=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q3368) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q3369) Solve 9x^2+19x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q3370) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q3371) Solve 15x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q3372) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q3373) Solve 7x^2+20x+12=0
Ans: x=-0.86 or x=-2

Q3374) Solve 6x^2+48x+42=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q3375) Solve 39x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.67

Q3376) Solve 8x^2+44x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q3377) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q3378) Solve 27x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.89

Q3379) Solve 43x^2+44x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q3380) Solve 16x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q3381) Solve 4x^2+28x+45=0
Ans: x=-2.5 or x=-4.5

Q3382) Solve 11x^2+42x+27=0
Ans: x=-0.82 or x=-3

Q3383) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q3384) Solve 35x^2+36x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3385) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q3386) Solve 10x^2+38x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q3387) Solve 6x^2+36x+30=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q3388) Solve 36x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3389) Solve 12x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3390) Solve 35x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.6

Q3391) Solve 14x^2+40x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q3392) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q3393) Solve 26x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q3394) Solve 26x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q3395) Solve 5x^2+18x+16=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q3396) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q3397) Solve 10x^2+27x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.7

Q3398) Solve 20x^2+21x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3399) Solve 24x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1.5

Q3400) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q3401) Solve 13x^2+43x+34=0
Ans: x=-1.31 or x=-2

Q3402) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q3403) Solve 12x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.75

Q3404) Solve 48x^2+30x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q3405) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q3406) Solve 12x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-3

Q3407) Solve 8x^2+33x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.12

Q3408) Solve 12x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.75

Q3409) Solve 10x^2+44x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q3410) Solve 3x^2+17x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q3411) Solve 12x^2+40x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q3412) Solve 12x^2+27x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q3413) Solve 28x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q3414) Solve 45x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.33

Q3415) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q3416) Solve 45x^2+47x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q3417) Solve 11x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-2

Q3418) Solve 8x^2+46x+38=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q3419) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q3420) Solve 21x^2+50x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.38

Q3421) Solve x^2+17x+16=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q3422) Solve 8x^2+39x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.87

Q3423) Solve 19x^2+39x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q3424) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q3425) Solve 6x^2+35x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.33

Q3426) Solve x^2+9x+18=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q3427) Solve 2x^2+20x+32=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q3428) Solve 3x^2+19x+26=0
Ans: x=-2 or x=-4.33

Q3429) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q3430) Solve 4x^2+42x+38=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q3431) Solve 35x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.4

Q3432) Solve 15x^2+41x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q3433) Solve 5x^2+35x+30=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q3434) Solve 10x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q3435) Solve 48x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.67

Q3436) Solve 9x^2+27x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.33

Q3437) Solve 8x^2+42x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.75

Q3438) Solve 36x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.75

Q3439) Solve 30x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.1

Q3440) Solve 16x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.87

Q3441) Solve 12x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q3442) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q3443) Solve 5x^2+26x+32=0
Ans: x=-2 or x=-3.2

Q3444) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q3445) Solve 39x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q3446) Solve 24x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q3447) Solve 30x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q3448) Solve 9x^2+40x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2.44

Q3449) Solve 4x^2+27x+45=0
Ans: x=-3 or x=-3.75

Q3450) Solve 4x^2+19x+21=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q3451) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q3452) Solve 26x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.5

Q3453) Solve 49x^2+50x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q3454) Solve 14x^2+28x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3455) Solve 12x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3456) Solve 6x^2+35x+49=0
Ans: x=-2.33 or x=-3.5

Q3457) Solve 16x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-2.5

Q3458) Solve 5x^2+41x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-7

Q3459) Solve 3x^2+28x+44=0
Ans: x=-2 or x=-7.33

Q3460) Solve 9x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.44 or x=-5

Q3461) Solve 10x^2+33x+26=0
Ans: x=-1.3 or x=-2

Q3462) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q3463) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q3464) Solve 48x^2+36x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q3465) Solve 25x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3466) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q3467) Solve 15x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q3468) Solve 13x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q3469) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q3470) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q3471) Solve 9x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q3472) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q3473) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q3474) Solve 6x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-6

Q3475) Solve 28x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q3476) Solve 27x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q3477) Solve 39x^2+40x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3478) Solve 9x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q3479) Solve 18x^2+31x+13=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q3480) Solve 28x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.43

Q3481) Solve 6x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.67

Q3482) Solve 17x^2+33x+16=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q3483) Solve 7x^2+24x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q3484) Solve 9x^2+28x+20=0
Ans: x=-1.11 or x=-2

Q3485) Solve 6x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q3486) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q3487) Solve 20x^2+43x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.15

Q3488) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q3489) Solve 17x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q3490) Solve 22x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.95 or x=-1

Q3491) Solve 16x^2+42x+27=0
Ans: x=-1.12 or x=-1.5

Q3492) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q3493) Solve 18x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.11

Q3494) Solve 48x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.37

Q3495) Solve 39x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.77

Q3496) Solve 6x^2+35x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.33

Q3497) Solve 16x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q3498) Solve 34x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q3499) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3500) Solve 29x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q3501) Solve 39x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.38

Q3502) Solve 3x^2+9x+6=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q3503) Solve 7x^2+15x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q3504) Solve 30x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.7

Q3505) Solve 14x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-2

Q3506) Solve 36x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.72

Q3507) Solve 34x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q3508) Solve 5x^2+34x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4.8

Q3509) Solve 18x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q3510) Solve 39x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q3511) Solve 3x^2+29x+46=0
Ans: x=-2 or x=-7.67

Q3512) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q3513) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q3514) Solve 44x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q3515) Solve 14x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q3516) Solve 3x^2+50x+32=0
Ans: x=-0.67 or x=-16

Q3517) Solve 7x^2+34x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.86

Q3518) Solve 7x^2+29x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.14

Q3519) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q3520) Solve 25x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.6

Q3521) Solve 10x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q3522) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q3523) Solve 30x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q3524) Solve 15x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.33

Q3525) Solve 3x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q3526) Solve 11x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q3527) Solve 3x^2+4x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q3528) Solve 32x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3529) Solve 3x^2+23x+42=0
Ans: x=-3 or x=-4.67

Q3530) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q3531) Solve 9x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-5

Q3532) Solve 16x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q3533) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q3534) Solve 40x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q3535) Solve 12x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.67

Q3536) Solve x^2+8x+15=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q3537) Solve 25x^2+34x+9=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q3538) Solve 16x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.37

Q3539) Solve 13x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q3540) Solve 2x^2+30x+28=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q3541) Solve 2x^2+20x+42=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q3542) Solve 44x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q3543) Solve 14x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3544) Solve 15x^2+37x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q3545) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q3546) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q3547) Solve 8x^2+37x+39=0
Ans: x=-1.62 or x=-3

Q3548) Solve 30x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q3549) Solve 35x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.8

Q3550) Solve 6x^2+31x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.67

Q3551) Solve 32x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q3552) Solve 12x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.75

Q3553) Solve 2x^2+19x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-7

Q3554) Solve 42x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.57

Q3555) Solve 9x^2+18x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3556) Solve 36x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.72

Q3557) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q3558) Solve 35x^2+42x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q3559) Solve 14x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-2

Q3560) Solve 15x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q3561) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q3562) Solve 15x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.4

Q3563) Solve 27x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.67

Q3564) Solve 3x^2+13x+14=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q3565) Solve 16x^2+49x+34=0
Ans: x=-1.06 or x=-2

Q3566) Solve 3x^2+16x+21=0
Ans: x=-2.33 or x=-3

Q3567) Solve 5x^2+36x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-6

Q3568) Solve 48x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.33

Q3569) Solve 8x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.75 or x=-5.5

Q3570) Solve 20x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q3571) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q3572) Solve x^2+38x+37=0
Ans: x=-1 or x=-37

Q3573) Solve 16x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.75

Q3574) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q3575) Solve 24x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3576) Solve 11x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q3577) Solve 40x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q3578) Solve 14x^2+41x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.93

Q3579) Solve 13x^2+34x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q3580) Solve 3x^2+28x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-8

Q3581) Solve 37x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q3582) Solve 2x^2+33x+31=0
Ans: x=-1 or x=-15.5

Q3583) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q3584) Solve 33x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q3585) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q3586) Solve 18x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.5

Q3587) Solve 10x^2+48x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-4

Q3588) Solve 3x^2+17x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q3589) Solve 27x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.67

Q3590) Solve x^2+14x+33=0
Ans: x=-3 or x=-11

Q3591) Solve 18x^2+49x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-1.5

Q3592) Solve 37x^2+38x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3593) Solve 15x^2+50x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q3594) Solve 20x^2+50x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3595) Solve 4x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q3596) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q3597) Solve 36x^2+20x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q3598) Solve 30x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q3599) Solve 8x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-4

Q3600) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q3601) Solve 16x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q3602) Solve 14x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q3603) Solve 10x^2+31x+22=0
Ans: x=-1.1 or x=-2

Q3604) Solve 12x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q3605) Solve 41x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3606) Solve 34x^2+36x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q3607) Solve 8x^2+21x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q3608) Solve 14x^2+39x+27=0
Ans: x=-1.29 or x=-1.5

Q3609) Solve 16x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q3610) Solve 2x^2+15x+13=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q3611) Solve 8x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.62 or x=-5

Q3612) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q3613) Solve 46x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.5

Q3614) Solve 3x^2+24x+36=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q3615) Solve 39x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.67

Q3616) Solve 9x^2+32x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.56

Q3617) Solve 39x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q3618) Solve 22x^2+43x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.45

Q3619) Solve 10x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.8

Q3620) Solve 8x^2+35x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.37

Q3621) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q3622) Solve 18x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.61 or x=-2

Q3623) Solve 24x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3624) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q3625) Solve 2x^2+43x+41=0
Ans: x=-1 or x=-20.5

Q3626) Solve 36x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-0.67

Q3627) Solve 50x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.6

Q3628) Solve 48x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.37

Q3629) Solve 24x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3630) Solve 2x^2+19x+45=0
Ans: x=-4.5 or x=-5

Q3631) Solve 24x^2+35x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.33

Q3632) Solve 10x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.2

Q3633) Solve 12x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q3634) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q3635) Solve 9x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q3636) Solve 10x^2+47x+28=0
Ans: x=-0.7 or x=-4

Q3637) Solve 14x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-2.5

Q3638) Solve 17x^2+45x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.65

Q3639) Solve 38x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q3640) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q3641) Solve 3x^2+50x+47=0
Ans: x=-1 or x=-15.67

Q3642) Solve 8x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q3643) Solve 10x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-3

Q3644) Solve 15x^2+39x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q3645) Solve 20x^2+41x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q3646) Solve 15x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q3647) Solve 26x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.31 or x=-1.5

Q3648) Solve 3x^2+19x+16=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q3649) Solve 11x^2+45x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.09

Q3650) Solve 33x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.33

Q3651) Solve 24x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q3652) Solve 21x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-1.67

Q3653) Solve 20x^2+22x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q3654) Solve 15x^2+45x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q3655) Solve 22x^2+50x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q3656) Solve 14x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-3

Q3657) Solve 30x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.33

Q3658) Solve 18x^2+34x+16=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q3659) Solve 9x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.33

Q3660) Solve 19x^2+41x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.16

Q3661) Solve 37x^2+38x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3662) Solve 12x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q3663) Solve 15x^2+50x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q3664) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q3665) Solve 7x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3666) Solve 8x^2+21x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q3667) Solve 18x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q3668) Solve 8x^2+24x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q3669) Solve 40x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.8

Q3670) Solve 13x^2+22x+9=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q3671) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q3672) Solve 2x^2+21x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-8

Q3673) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3674) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q3675) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q3676) Solve 13x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q3677) Solve 2x^2+18x+40=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q3678) Solve 16x^2+44x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q3679) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q3680) Solve 24x^2+50x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.75

Q3681) Solve 20x^2+34x+14=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q3682) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q3683) Solve 3x^2+23x+20=0
Ans: x=-1 or x=-6.67

Q3684) Solve 42x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q3685) Solve 42x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q3686) Solve 13x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q3687) Solve 44x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.75

Q3688) Solve 10x^2+39x+38=0
Ans: x=-1.9 or x=-2

Q3689) Solve 30x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q3690) Solve x^2+14x+48=0
Ans: x=-6 or x=-8

Q3691) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q3692) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q3693) Solve 35x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.6

Q3694) Solve 26x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q3695) Solve 18x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q3696) Solve 39x^2+46x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q3697) Solve 18x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.83

Q3698) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q3699) Solve 7x^2+38x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3.43

Q3700) Solve 6x^2+5x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q3701) Solve 9x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-4

Q3702) Solve 29x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3703) Solve 2x^2+20x+42=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q3704) Solve 50x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.8

Q3705) Solve 8x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q3706) Solve 34x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q3707) Solve 6x^2+34x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q3708) Solve 23x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q3709) Solve 11x^2+30x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q3710) Solve 6x^2+19x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q3711) Solve 24x^2+26x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q3712) Solve 3x^2+8x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q3713) Solve 12x^2+47x+33=0
Ans: x=-0.92 or x=-3

Q3714) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q3715) Solve 9x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-5

Q3716) Solve 14x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-2.5

Q3717) Solve 22x^2+44x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3718) Solve 14x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q3719) Solve 8x^2+37x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.62

Q3720) Solve 5x^2+31x+44=0
Ans: x=-2.2 or x=-4

Q3721) Solve 32x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.5

Q3722) Solve 9x^2+33x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q3723) Solve 5x^2+33x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-5

Q3724) Solve 18x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-1.5

Q3725) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q3726) Solve 9x^2+24x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q3727) Solve 42x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.71

Q3728) Solve 2x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q3729) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q3730) Solve 10x^2+33x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.3

Q3731) Solve 32x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.75

Q3732) Solve 5x^2+42x+49=0
Ans: x=-1.4 or x=-7

Q3733) Solve 6x^2+24x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q3734) Solve 2x^2+5x+3=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q3735) Solve 8x^2+20x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q3736) Solve 32x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.5

Q3737) Solve 28x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q3738) Solve 4x^2+22x+28=0
Ans: x=-2 or x=-3.5

Q3739) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3740) Solve 39x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3741) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q3742) Solve 16x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3743) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3744) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q3745) Solve 3x^2+35x+32=0
Ans: x=-1 or x=-10.67

Q3746) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q3747) Solve 30x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q3748) Solve 20x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q3749) Solve 2x^2+15x+27=0
Ans: x=-3 or x=-4.5

Q3750) Solve 30x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-1.33

Q3751) Solve 15x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q3752) Solve 45x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q3753) Solve 3x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q3754) Solve 7x^2+22x+15=0
Ans: x=-1 or x=-2.14

Q3755) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q3756) Solve 50x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.6

Q3757) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q3758) Solve 15x^2+34x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q3759) Solve 16x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q3760) Solve 13x^2+44x+36=0
Ans: x=-1.38 or x=-2

Q3761) Solve 11x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.91 or x=-3

Q3762) Solve 20x^2+40x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3763) Solve 2x^2+17x+33=0
Ans: x=-3 or x=-5.5

Q3764) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q3765) Solve 44x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q3766) Solve 5x^2+18x+13=0
Ans: x=-1 or x=-2.6

Q3767) Solve 30x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.2

Q3768) Solve 23x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q3769) Solve 20x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.2

Q3770) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q3771) Solve 9x^2+40x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.44

Q3772) Solve 10x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q3773) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q3774) Solve 2x^2+34x+32=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q3775) Solve 12x^2+18x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3776) Solve 8x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.75 or x=-5.5

Q3777) Solve 49x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.43

Q3778) Solve 30x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q3779) Solve 12x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q3780) Solve 9x^2+49x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4.44

Q3781) Solve 6x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-5

Q3782) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q3783) Solve 26x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q3784) Solve 8x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q3785) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q3786) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q3787) Solve 8x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q3788) Solve 42x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q3789) Solve 16x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q3790) Solve 3x^2+31x+50=0
Ans: x=-2 or x=-8.33

Q3791) Solve 42x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q3792) Solve 9x^2+38x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-3

Q3793) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q3794) Solve 15x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.67

Q3795) Solve 18x^2+45x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.33

Q3796) Solve 5x^2+36x+31=0
Ans: x=-1 or x=-6.2

Q3797) Solve 40x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q3798) Solve 24x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.5

Q3799) Solve x^2+24x+44=0
Ans: x=-2 or x=-22

Q3800) Solve 33x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-0.67

Q3801) Solve 28x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q3802) Solve 8x^2+37x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.62

Q3803) Solve 15x^2+35x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q3804) Solve 15x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-3

Q3805) Solve 8x^2+27x+22=0
Ans: x=-1.37 or x=-2

Q3806) Solve 9x^2+29x+22=0
Ans: x=-1.22 or x=-2

Q3807) Solve 10x^2+47x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.7

Q3808) Solve 12x^2+34x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.83

Q3809) Solve 35x^2+36x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3810) Solve 2x^2+16x+32=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q3811) Solve 5x^2+21x+18=0
Ans: x=-1.2 or x=-3

Q3812) Solve 3x^2+27x+24=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q3813) Solve 18x^2+43x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.39

Q3814) Solve 44x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.75

Q3815) Solve 40x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.5

Q3816) Solve 41x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q3817) Solve 24x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3818) Solve 42x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q3819) Solve 15x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.6

Q3820) Solve 4x^2+16x+12=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q3821) Solve 12x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q3822) Solve 10x^2+27x+18=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.5

Q3823) Solve 2x^2+20x+32=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q3824) Solve 28x^2+28x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q3825) Solve 6x^2+20x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q3826) Solve 30x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-1.33

Q3827) Solve x^2+14x+45=0
Ans: x=-5 or x=-9

Q3828) Solve 14x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q3829) Solve 32x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.5

Q3830) Solve 3x^2+19x+30=0
Ans: x=-3 or x=-3.33

Q3831) Solve 32x^2+34x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q3832) Solve 22x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q3833) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q3834) Solve 3x^2+35x+32=0
Ans: x=-1 or x=-10.67

Q3835) Solve 21x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.14

Q3836) Solve 6x^2+30x+36=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q3837) Solve 21x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3838) Solve 3x^2+22x+35=0
Ans: x=-2.33 or x=-5

Q3839) Solve 7x^2+32x+33=0
Ans: x=-1.57 or x=-3

Q3840) Solve 24x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1.33

Q3841) Solve 34x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.5

Q3842) Solve 4x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q3843) Solve 14x^2+47x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.86

Q3844) Solve 22x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q3845) Solve 45x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.89

Q3846) Solve 30x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q3847) Solve 26x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.38

Q3848) Solve 2x^2+20x+42=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q3849) Solve 21x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.43

Q3850) Solve 37x^2+39x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3851) Solve 9x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-3

Q3852) Solve 24x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.67

Q3853) Solve 7x^2+17x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q3854) Solve 34x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q3855) Solve 20x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.7

Q3856) Solve 30x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.83

Q3857) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q3858) Solve 7x^2+44x+45=0
Ans: x=-1.29 or x=-5

Q3859) Solve 35x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q3860) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q3861) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q3862) Solve 28x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q3863) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q3864) Solve 5x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.8 or x=-9

Q3865) Solve 14x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-2

Q3866) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q3867) Solve 28x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q3868) Solve 5x^2+31x+44=0
Ans: x=-2.2 or x=-4

Q3869) Solve 2x^2+27x+46=0
Ans: x=-2 or x=-11.5

Q3870) Solve 9x^2+24x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q3871) Solve 14x^2+30x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q3872) Solve 18x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.5

Q3873) Solve 7x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q3874) Solve 12x^2+50x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.17

Q3875) Solve 4x^2+22x+28=0
Ans: x=-2 or x=-3.5

Q3876) Solve 24x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3877) Solve 16x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-1.5

Q3878) Solve 45x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q3879) Solve 36x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.25

Q3880) Solve 8x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q3881) Solve 10x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q3882) Solve 6x^2+15x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3883) Solve 20x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-2

Q3884) Solve 2x^2+28x+48=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q3885) Solve 22x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.18

Q3886) Solve 4x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-6

Q3887) Solve 35x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.4

Q3888) Solve 2x^2+28x+26=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q3889) Solve 16x^2+38x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q3890) Solve 12x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q3891) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q3892) Solve 8x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q3893) Solve 4x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q3894) Solve 40x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.75

Q3895) Solve 35x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.8

Q3896) Solve 15x^2+34x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.6

Q3897) Solve 8x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-4.5

Q3898) Solve 5x^2+44x+39=0
Ans: x=-1 or x=-7.8

Q3899) Solve 24x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q3900) Solve 9x^2+31x+26=0
Ans: x=-1.44 or x=-2

Q3901) Solve 17x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q3902) Solve x^2+13x+42=0
Ans: x=-6 or x=-7

Q3903) Solve 30x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q3904) Solve 18x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.83

Q3905) Solve 18x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q3906) Solve 44x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q3907) Solve 16x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3908) Solve 45x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.8

Q3909) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q3910) Solve x^2+25x+46=0
Ans: x=-2 or x=-23

Q3911) Solve 4x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-8.5

Q3912) Solve 6x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q3913) Solve 37x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q3914) Solve 14x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.14

Q3915) Solve 39x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.67

Q3916) Solve 11x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-3

Q3917) Solve 28x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.5

Q3918) Solve 10x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-2

Q3919) Solve 30x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q3920) Solve 16x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q3921) Solve 28x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-0.75

Q3922) Solve 19x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q3923) Solve 40x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q3924) Solve x^2+9x+8=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q3925) Solve 3x^2+35x+32=0
Ans: x=-1 or x=-10.67

Q3926) Solve 24x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q3927) Solve 7x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q3928) Solve 45x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q3929) Solve 33x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.73

Q3930) Solve 16x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-1.5

Q3931) Solve 4x^2+25x+21=0
Ans: x=-1 or x=-5.25

Q3932) Solve 6x^2+35x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.83

Q3933) Solve 8x^2+16x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3934) Solve 38x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q3935) Solve 4x^2+11x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q3936) Solve 16x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.81 or x=-2

Q3937) Solve 14x^2+39x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-2

Q3938) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q3939) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q3940) Solve 12x^2+43x+38=0
Ans: x=-1.58 or x=-2

Q3941) Solve 24x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q3942) Solve 26x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q3943) Solve 4x^2+27x+44=0
Ans: x=-2.75 or x=-4

Q3944) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q3945) Solve 6x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q3946) Solve 12x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.75

Q3947) Solve 2x^2+16x+32=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q3948) Solve 11x^2+50x+39=0
Ans: x=-1 or x=-3.55

Q3949) Solve 12x^2+50x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.17

Q3950) Solve 18x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.22

Q3951) Solve 28x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q3952) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3953) Solve 11x^2+30x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q3954) Solve 42x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q3955) Solve 5x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q3956) Solve 16x^2+48x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.75

Q3957) Solve 22x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.27

Q3958) Solve 31x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q3959) Solve 2x^2+8x+8=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q3960) Solve 4x^2+24x+36=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q3961) Solve 20x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-1.5

Q3962) Solve 22x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q3963) Solve 46x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q3964) Solve 12x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3965) Solve 21x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q3966) Solve 27x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q3967) Solve 13x^2+39x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q3968) Solve 21x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.14

Q3969) Solve x^2+33x+32=0
Ans: x=-1 or x=-32

Q3970) Solve 50x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.6

Q3971) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q3972) Solve 42x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.67

Q3973) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q3974) Solve 14x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3975) Solve 10x^2+41x+33=0
Ans: x=-1.1 or x=-3

Q3976) Solve 2x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q3977) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q3978) Solve 4x^2+16x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q3979) Solve 17x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q3980) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q3981) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q3982) Solve 4x^2+21x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-4

Q3983) Solve 36x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q3984) Solve 38x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q3985) Solve 9x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.33

Q3986) Solve 6x^2+15x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3987) Solve 27x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q3988) Solve 18x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.61 or x=-2

Q3989) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q3990) Solve 6x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q3991) Solve 28x^2+26x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q3992) Solve 30x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.4

Q3993) Solve 12x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.75

Q3994) Solve 18x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.67

Q3995) Solve 8x^2+26x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q3996) Solve 44x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.75

Q3997) Solve 18x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q3998) Solve 2x^2+22x+36=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q3999) Solve 40x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.7

Q4000) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q4001) Solve 21x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.71

Q4002) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q4003) Solve 44x^2+49x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q4004) Solve 39x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q4005) Solve x^2+12x+35=0
Ans: x=-5 or x=-7

Q4006) Solve 5x^2+12x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q4007) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4008) Solve 17x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q4009) Solve 5x^2+18x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-3

Q4010) Solve 15x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.4

Q4011) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q4012) Solve 26x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q4013) Solve 28x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q4014) Solve 14x^2+39x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-2

Q4015) Solve 12x^2+40x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q4016) Solve 27x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.67

Q4017) Solve 6x^2+12x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4018) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q4019) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q4020) Solve 3x^2+35x+32=0
Ans: x=-1 or x=-10.67

Q4021) Solve 10x^2+43x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3.3

Q4022) Solve 5x^2+18x+16=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q4023) Solve 8x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q4024) Solve 35x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.29

Q4025) Solve 10x^2+37x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.2

Q4026) Solve 7x^2+25x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.57

Q4027) Solve 5x^2+22x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q4028) Solve 45x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.4

Q4029) Solve 10x^2+42x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q4030) Solve 48x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.67

Q4031) Solve 30x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q4032) Solve 44x^2+50x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q4033) Solve 14x^2+43x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q4034) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q4035) Solve 14x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q4036) Solve x^2+13x+12=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q4037) Solve 19x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q4038) Solve 21x^2+47x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.67

Q4039) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q4040) Solve 5x^2+35x+50=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q4041) Solve 28x^2+29x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q4042) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q4043) Solve 19x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q4044) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q4045) Solve 8x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q4046) Solve x^2+18x+32=0
Ans: x=-2 or x=-16

Q4047) Solve 12x^2+49x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.08

Q4048) Solve 29x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q4049) Solve 3x^2+25x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-7

Q4050) Solve 16x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q4051) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q4052) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q4053) Solve 16x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q4054) Solve 15x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.4

Q4055) Solve 14x^2+44x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.14

Q4056) Solve 4x^2+17x+15=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q4057) Solve 2x^2+45x+43=0
Ans: x=-1 or x=-21.5

Q4058) Solve 36x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.42

Q4059) Solve 6x^2+32x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q4060) Solve 3x^2+12x+12=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q4061) Solve 3x^2+22x+39=0
Ans: x=-3 or x=-4.33

Q4062) Solve 31x^2+32x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4063) Solve 2x^2+38x+36=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q4064) Solve 43x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q4065) Solve 32x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q4066) Solve 20x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q4067) Solve 10x^2+24x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q4068) Solve 8x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q4069) Solve 24x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.12

Q4070) Solve 25x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q4071) Solve 23x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4072) Solve x^2+20x+36=0
Ans: x=-2 or x=-18

Q4073) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q4074) Solve 3x^2+18x+15=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q4075) Solve 10x^2+42x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q4076) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q4077) Solve x^2+46x+45=0
Ans: x=-1 or x=-45

Q4078) Solve 8x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-4

Q4079) Solve 4x^2+8x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4080) Solve 7x^2+36x+44=0
Ans: x=-2 or x=-3.14

Q4081) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4082) Solve 39x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q4083) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q4084) Solve 26x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q4085) Solve 30x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q4086) Solve 39x^2+46x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q4087) Solve 6x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4088) Solve 15x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.67

Q4089) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q4090) Solve 9x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.44 or x=-5

Q4091) Solve 2x^2+31x+29=0
Ans: x=-1 or x=-14.5

Q4092) Solve 4x^2+46x+42=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q4093) Solve x^2+11x+18=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q4094) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q4095) Solve 3x^2+26x+48=0
Ans: x=-2.67 or x=-6

Q4096) Solve 27x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.44

Q4097) Solve 15x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q4098) Solve 4x^2+30x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q4099) Solve 17x^2+46x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.71

Q4100) Solve 6x^2+31x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.17

Q4101) Solve 50x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q4102) Solve 11x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4103) Solve 16x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q4104) Solve 24x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.83

Q4105) Solve 12x^2+48x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4106) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q4107) Solve 42x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q4108) Solve 48x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q4109) Solve 5x^2+44x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-8

Q4110) Solve 40x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.37

Q4111) Solve 3x^2+36x+33=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q4112) Solve 4x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-6

Q4113) Solve 4x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q4114) Solve 45x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.44

Q4115) Solve 7x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-5

Q4116) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q4117) Solve 9x^2+33x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q4118) Solve 28x^2+49x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q4119) Solve 26x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q4120) Solve 14x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q4121) Solve 28x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q4122) Solve 25x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.6

Q4123) Solve 7x^2+41x+34=0
Ans: x=-1 or x=-4.86

Q4124) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q4125) Solve 44x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q4126) Solve 4x^2+39x+35=0
Ans: x=-1 or x=-8.75

Q4127) Solve 38x^2+40x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q4128) Solve x^2+15x+50=0
Ans: x=-5 or x=-10

Q4129) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q4130) Solve 8x^2+31x+30=0
Ans: x=-1.87 or x=-2

Q4131) Solve 15x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q4132) Solve 12x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q4133) Solve 28x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.75

Q4134) Solve 12x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-2.5

Q4135) Solve 13x^2+41x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.15

Q4136) Solve 3x^2+11x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q4137) Solve 10x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-4

Q4138) Solve 6x^2+29x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.83

Q4139) Solve 25x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.8

Q4140) Solve 20x^2+42x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q4141) Solve 16x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.75

Q4142) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q4143) Solve 10x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q4144) Solve 4x^2+44x+40=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q4145) Solve 30x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q4146) Solve 48x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q4147) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q4148) Solve 24x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q4149) Solve 24x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q4150) Solve 44x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.73

Q4151) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q4152) Solve 4x^2+14x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q4153) Solve 24x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q4154) Solve x^2+15x+50=0
Ans: x=-5 or x=-10

Q4155) Solve 4x^2+12x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q4156) Solve 38x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q4157) Solve 12x^2+46x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q4158) Solve 44x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q4159) Solve 20x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q4160) Solve 13x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.77 or x=-3

Q4161) Solve 2x^2+39x+37=0
Ans: x=-1 or x=-18.5

Q4162) Solve 10x^2+33x+26=0
Ans: x=-1.3 or x=-2

Q4163) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q4164) Solve 30x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q4165) Solve 5x^2+36x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-6

Q4166) Solve 5x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q4167) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q4168) Solve 7x^2+37x+30=0
Ans: x=-1 or x=-4.29

Q4169) Solve 7x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q4170) Solve 48x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q4171) Solve 18x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.22

Q4172) Solve 9x^2+31x+26=0
Ans: x=-1.44 or x=-2

Q4173) Solve 40x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q4174) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q4175) Solve 7x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-3

Q4176) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q4177) Solve 40x^2+46x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.9

Q4178) Solve 20x^2+42x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q4179) Solve 2x^2+39x+37=0
Ans: x=-1 or x=-18.5

Q4180) Solve 21x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.33

Q4181) Solve 33x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q4182) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q4183) Solve 7x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.14 or x=-6

Q4184) Solve x^2+42x+41=0
Ans: x=-1 or x=-41

Q4185) Solve 16x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q4186) Solve 21x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q4187) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q4188) Solve 12x^2+46x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q4189) Solve 9x^2+30x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.67

Q4190) Solve 14x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q4191) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q4192) Solve 18x^2+41x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.28

Q4193) Solve 28x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q4194) Solve 36x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q4195) Solve 4x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-6

Q4196) Solve 46x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q4197) Solve 30x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.9

Q4198) Solve 5x^2+31x+44=0
Ans: x=-2.2 or x=-4

Q4199) Solve 9x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.67

Q4200) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4201) Solve 44x^2+44x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q4202) Solve 15x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.33

Q4203) Solve 12x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.75

Q4204) Solve 6x^2+17x+10=0
Ans: x=-0.83 or x=-2

Q4205) Solve 9x^2+38x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-3

Q4206) Solve 20x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.9

Q4207) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4208) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q4209) Solve 14x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-2.5

Q4210) Solve 9x^2+30x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q4211) Solve 18x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.78

Q4212) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q4213) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q4214) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q4215) Solve 30x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q4216) Solve 6x^2+40x+34=0
Ans: x=-1 or x=-5.67

Q4217) Solve 3x^2+24x+45=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q4218) Solve 39x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q4219) Solve 40x^2+42x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q4220) Solve 24x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q4221) Solve 22x^2+45x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q4222) Solve 2x^2+15x+27=0
Ans: x=-3 or x=-4.5

Q4223) Solve 3x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-10

Q4224) Solve 26x^2+43x+17=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q4225) Solve 21x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q4226) Solve 33x^2+36x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4227) Solve 10x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-3

Q4228) Solve 14x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-2

Q4229) Solve 20x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q4230) Solve 20x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.5

Q4231) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q4232) Solve 7x^2+22x+16=0
Ans: x=-1.14 or x=-2

Q4233) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q4234) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q4235) Solve 9x^2+31x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.44

Q4236) Solve 25x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q4237) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q4238) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q4239) Solve 49x^2+50x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4240) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q4241) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q4242) Solve 17x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q4243) Solve 7x^2+29x+24=0
Ans: x=-1.14 or x=-3

Q4244) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4245) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q4246) Solve 22x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q4247) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q4248) Solve 18x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4249) Solve 6x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q4250) Solve 9x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.56 or x=-5

Q4251) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q4252) Solve 18x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q4253) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q4254) Solve 2x^2+25x+42=0
Ans: x=-2 or x=-10.5

Q4255) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q4256) Solve 27x^2+50x+23=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q4257) Solve 38x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.63

Q4258) Solve 9x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-4

Q4259) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q4260) Solve 23x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4261) Solve 12x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q4262) Solve x^2+38x+37=0
Ans: x=-1 or x=-37

Q4263) Solve 48x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q4264) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q4265) Solve 27x^2+48x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q4266) Solve 32x^2+50x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-1.5

Q4267) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q4268) Solve 13x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q4269) Solve 12x^2+24x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4270) Solve x^2+14x+48=0
Ans: x=-6 or x=-8

Q4271) Solve 3x^2+16x+16=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q4272) Solve 20x^2+44x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q4273) Solve 14x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.5

Q4274) Solve 5x^2+24x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2.8

Q4275) Solve 15x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q4276) Solve 24x^2+24x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q4277) Solve x^2+12x+36=0
Ans: x=-6 or x=-6

Q4278) Solve 11x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q4279) Solve 7x^2+41x+34=0
Ans: x=-1 or x=-4.86

Q4280) Solve 2x^2+24x+22=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q4281) Solve 3x^2+44x+41=0
Ans: x=-1 or x=-13.67

Q4282) Solve 15x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q4283) Solve 4x^2+33x+29=0
Ans: x=-1 or x=-7.25

Q4284) Solve 8x^2+33x+25=0
Ans: x=-1 or x=-3.12

Q4285) Solve 2x^2+10x+12=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q4286) Solve 9x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q4287) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q4288) Solve 15x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q4289) Solve 4x^2+26x+42=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q4290) Solve 32x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q4291) Solve 5x^2+27x+36=0
Ans: x=-2.4 or x=-3

Q4292) Solve 28x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q4293) Solve 8x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-4

Q4294) Solve 26x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4295) Solve 25x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q4296) Solve 15x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.2

Q4297) Solve 16x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q4298) Solve 26x^2+48x+22=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q4299) Solve 34x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q4300) Solve 24x^2+39x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q4301) Solve 32x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q4302) Solve 15x^2+46x+32=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q4303) Solve 28x^2+45x+17=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q4304) Solve 4x^2+39x+35=0
Ans: x=-1 or x=-8.75

Q4305) Solve 31x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q4306) Solve 30x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.17

Q4307) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q4308) Solve 20x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.2

Q4309) Solve 11x^2+41x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.73

Q4310) Solve 14x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q4311) Solve 4x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q4312) Solve 6x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.5

Q4313) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q4314) Solve 6x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q4315) Solve 3x^2+13x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q4316) Solve 16x^2+43x+22=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q4317) Solve x^2+48x+47=0
Ans: x=-1 or x=-47

Q4318) Solve 9x^2+42x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q4319) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q4320) Solve 11x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q4321) Solve 34x^2+36x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q4322) Solve 2x^2+48x+46=0
Ans: x=-1 or x=-23

Q4323) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q4324) Solve 6x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q4325) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q4326) Solve 2x^2+48x+46=0
Ans: x=-1 or x=-23

Q4327) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q4328) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q4329) Solve 41x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q4330) Solve 6x^2+17x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q4331) Solve 10x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q4332) Solve 16x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q4333) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q4334) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q4335) Solve 11x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-3

Q4336) Solve 15x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.33

Q4337) Solve 32x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4338) Solve 36x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-0.75

Q4339) Solve 16x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.75

Q4340) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4341) Solve 21x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q4342) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q4343) Solve 39x^2+43x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q4344) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4345) Solve 22x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q4346) Solve 4x^2+23x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3.75

Q4347) Solve 39x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q4348) Solve 7x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q4349) Solve 5x^2+46x+41=0
Ans: x=-1 or x=-8.2

Q4350) Solve 12x^2+42x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q4351) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q4352) Solve 18x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q4353) Solve 10x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q4354) Solve 5x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q4355) Solve 12x^2+43x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.58

Q4356) Solve 2x^2+15x+28=0
Ans: x=-3.5 or x=-4

Q4357) Solve 20x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.75

Q4358) Solve 45x^2+48x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q4359) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q4360) Solve 35x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4361) Solve 2x^2+12x+18=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q4362) Solve 3x^2+23x+34=0
Ans: x=-2 or x=-5.67

Q4363) Solve 30x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q4364) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q4365) Solve 8x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q4366) Solve 5x^2+30x+25=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q4367) Solve 20x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-1.5

Q4368) Solve 12x^2+50x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q4369) Solve 8x^2+46x+38=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q4370) Solve 23x^2+50x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q4371) Solve 8x^2+26x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q4372) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q4373) Solve 6x^2+41x+35=0
Ans: x=-1 or x=-5.83

Q4374) Solve 41x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q4375) Solve 3x^2+34x+31=0
Ans: x=-1 or x=-10.33

Q4376) Solve 9x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-4

Q4377) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q4378) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q4379) Solve x^2+11x+18=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q4380) Solve 17x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q4381) Solve 3x^2+20x+33=0
Ans: x=-3 or x=-3.67

Q4382) Solve 45x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.44

Q4383) Solve 16x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4384) Solve 28x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q4385) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q4386) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q4387) Solve 9x^2+24x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q4388) Solve 24x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-1.5

Q4389) Solve 10x^2+41x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.1

Q4390) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q4391) Solve 15x^2+30x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4392) Solve 13x^2+27x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q4393) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q4394) Solve 20x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q4395) Solve 4x^2+31x+46=0
Ans: x=-2 or x=-5.75

Q4396) Solve 16x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q4397) Solve 32x^2+33x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4398) Solve 16x^2+42x+27=0
Ans: x=-1.12 or x=-1.5

Q4399) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q4400) Solve x^2+50x+49=0
Ans: x=-1 or x=-49

Q4401) Solve 20x^2+44x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q4402) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q4403) Solve 14x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.86

Q4404) Solve 30x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q4405) Solve 5x^2+46x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-9

Q4406) Solve 13x^2+34x+16=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q4407) Solve 12x^2+14x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4408) Solve 3x^2+14x+11=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q4409) Solve 50x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q4410) Solve 2x^2+14x+12=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q4411) Solve 27x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.89

Q4412) Solve 27x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q4413) Solve 13x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q4414) Solve 15x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-3

Q4415) Solve 33x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q4416) Solve 8x^2+30x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q4417) Solve 28x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.21 or x=-1.5

Q4418) Solve 49x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.57

Q4419) Solve 26x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.5

Q4420) Solve 7x^2+27x+26=0
Ans: x=-1.86 or x=-2

Q4421) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q4422) Solve 16x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q4423) Solve 3x^2+49x+46=0
Ans: x=-1 or x=-15.33

Q4424) Solve 15x^2+31x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.07

Q4425) Solve 14x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q4426) Solve 39x^2+42x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q4427) Solve 6x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.67

Q4428) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q4429) Solve 7x^2+48x+36=0
Ans: x=-0.86 or x=-6

Q4430) Solve 12x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.75

Q4431) Solve 26x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.31

Q4432) Solve 5x^2+19x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2.8

Q4433) Solve 24x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q4434) Solve 15x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q4435) Solve 19x^2+50x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.63

Q4436) Solve 11x^2+49x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.45

Q4437) Solve 6x^2+27x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q4438) Solve 20x^2+50x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q4439) Solve 16x^2+44x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q4440) Solve 5x^2+29x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.8

Q4441) Solve 50x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q4442) Solve 12x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q4443) Solve 19x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q4444) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q4445) Solve 24x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q4446) Solve 4x^2+27x+44=0
Ans: x=-2.75 or x=-4

Q4447) Solve 8x^2+42x+34=0
Ans: x=-1 or x=-4.25

Q4448) Solve 14x^2+28x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4449) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4450) Solve 7x^2+45x+38=0
Ans: x=-1 or x=-5.43

Q4451) Solve 23x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q4452) Solve 6x^2+37x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-5

Q4453) Solve 5x^2+42x+37=0
Ans: x=-1 or x=-7.4

Q4454) Solve 10x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-3.5

Q4455) Solve 15x^2+38x+24=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.33

Q4456) Solve 50x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q4457) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4458) Solve 9x^2+35x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.89

Q4459) Solve 18x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-2.5

Q4460) Solve 40x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q4461) Solve 13x^2+44x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.38

Q4462) Solve 18x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q4463) Solve 20x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.25

Q4464) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q4465) Solve x^2+49x+48=0
Ans: x=-1 or x=-48

Q4466) Solve 11x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-3

Q4467) Solve 23x^2+46x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4468) Solve 15x^2+46x+32=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q4469) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q4470) Solve 11x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.91 or x=-3

Q4471) Solve 6x^2+35x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.33

Q4472) Solve 28x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q4473) Solve 5x^2+33x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-5

Q4474) Solve 8x^2+35x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.37

Q4475) Solve 6x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-4

Q4476) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q4477) Solve 4x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q4478) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q4479) Solve 33x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.33

Q4480) Solve 28x^2+29x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q4481) Solve 10x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-4

Q4482) Solve 13x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q4483) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q4484) Solve 44x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4485) Solve 5x^2+31x+48=0
Ans: x=-3 or x=-3.2

Q4486) Solve x^2+11x+24=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q4487) Solve 14x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q4488) Solve 22x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4489) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q4490) Solve 7x^2+42x+35=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q4491) Solve 49x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.86

Q4492) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q4493) Solve 12x^2+43x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.25

Q4494) Solve 32x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q4495) Solve 5x^2+20x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q4496) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q4497) Solve 17x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q4498) Solve 44x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.75

Q4499) Solve 4x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q4500) Solve 14x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q4501) Solve 18x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.33

Q4502) Solve 12x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q4503) Solve 9x^2+18x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4504) Solve 36x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q4505) Solve 4x^2+31x+46=0
Ans: x=-2 or x=-5.75

Q4506) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q4507) Solve 36x^2+39x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q4508) Solve 13x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q4509) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q4510) Solve 44x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.55

Q4511) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q4512) Solve 26x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q4513) Solve 18x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.22

Q4514) Solve 35x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q4515) Solve 12x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q4516) Solve 33x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.67

Q4517) Solve 35x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.71

Q4518) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q4519) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q4520) Solve 20x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.9

Q4521) Solve 5x^2+25x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q4522) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q4523) Solve 38x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q4524) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q4525) Solve 12x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q4526) Solve 24x^2+50x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.75

Q4527) Solve 41x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q4528) Solve 16x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q4529) Solve 42x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q4530) Solve 7x^2+25x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.57

Q4531) Solve 12x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-2

Q4532) Solve 26x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q4533) Solve 27x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.11

Q4534) Solve 14x^2+48x+40=0
Ans: x=-1.43 or x=-2

Q4535) Solve 6x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-5.5

Q4536) Solve 18x^2+45x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q4537) Solve 24x^2+49x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q4538) Solve 24x^2+41x+17=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q4539) Solve 38x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.74

Q4540) Solve 45x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.47

Q4541) Solve 19x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q4542) Solve 32x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q4543) Solve 24x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.25

Q4544) Solve 15x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q4545) Solve 6x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.33

Q4546) Solve 6x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-5.5

Q4547) Solve 36x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q4548) Solve 2x^2+33x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-15

Q4549) Solve 28x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.21

Q4550) Solve 21x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.43

Q4551) Solve 21x^2+45x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q4552) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4553) Solve x^2+42x+41=0
Ans: x=-1 or x=-41

Q4554) Solve 7x^2+24x+20=0
Ans: x=-1.43 or x=-2

Q4555) Solve 50x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q4556) Solve 15x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q4557) Solve 6x^2+16x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q4558) Solve 8x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.75

Q4559) Solve 4x^2+29x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-5

Q4560) Solve 21x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.71

Q4561) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q4562) Solve 27x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.78

Q4563) Solve 10x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.6

Q4564) Solve 10x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q4565) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q4566) Solve 3x^2+15x+12=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q4567) Solve 6x^2+35x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.33

Q4568) Solve 23x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q4569) Solve 32x^2+34x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.56

Q4570) Solve 42x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q4571) Solve 20x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.9

Q4572) Solve 16x^2+38x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-1.5

Q4573) Solve 44x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q4574) Solve 9x^2+23x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q4575) Solve 4x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-10

Q4576) Solve 33x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.33

Q4577) Solve 4x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q4578) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q4579) Solve 10x^2+41x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.1

Q4580) Solve 5x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-6

Q4581) Solve 2x^2+37x+35=0
Ans: x=-1 or x=-17.5

Q4582) Solve 8x^2+36x+28=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q4583) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q4584) Solve 10x^2+37x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.2

Q4585) Solve 31x^2+32x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4586) Solve 48x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.17

Q4587) Solve 29x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q4588) Solve 36x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q4589) Solve 18x^2+45x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.33

Q4590) Solve 50x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q4591) Solve 16x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q4592) Solve 48x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.67

Q4593) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q4594) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q4595) Solve 14x^2+49x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q4596) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q4597) Solve x^2+12x+27=0
Ans: x=-3 or x=-9

Q4598) Solve 10x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q4599) Solve 12x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q4600) Solve 22x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4601) Solve 15x^2+32x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.13

Q4602) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q4603) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q4604) Solve 2x^2+10x+12=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q4605) Solve 24x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q4606) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q4607) Solve 9x^2+32x+28=0
Ans: x=-1.56 or x=-2

Q4608) Solve 43x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4609) Solve 15x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q4610) Solve 3x^2+34x+31=0
Ans: x=-1 or x=-10.33

Q4611) Solve 6x^2+32x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q4612) Solve 4x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-9

Q4613) Solve 14x^2+45x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.21

Q4614) Solve 38x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q4615) Solve 3x^2+39x+36=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q4616) Solve 5x^2+32x+44=0
Ans: x=-2 or x=-4.4

Q4617) Solve 16x^2+37x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.31

Q4618) Solve 15x^2+49x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q4619) Solve 9x^2+43x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.78

Q4620) Solve 24x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.87

Q4621) Solve 48x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q4622) Solve 2x^2+9x+10=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q4623) Solve 22x^2+49x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.23

Q4624) Solve 3x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q4625) Solve 5x^2+13x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q4626) Solve 3x^2+29x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-9

Q4627) Solve 25x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q4628) Solve 12x^2+47x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.67

Q4629) Solve 16x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.25

Q4630) Solve 30x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q4631) Solve 12x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q4632) Solve 18x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1.5

Q4633) Solve 6x^2+26x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q4634) Solve 2x^2+21x+19=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q4635) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q4636) Solve 9x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q4637) Solve 6x^2+31x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.17

Q4638) Solve 6x^2+29x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.83

Q4639) Solve 19x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q4640) Solve 18x^2+49x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-1.5

Q4641) Solve 6x^2+35x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.83

Q4642) Solve 21x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q4643) Solve 35x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.86

Q4644) Solve 3x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q4645) Solve 36x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q4646) Solve 46x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q4647) Solve 42x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.71

Q4648) Solve 8x^2+46x+38=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q4649) Solve 9x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-5

Q4650) Solve 32x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.06

Q4651) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q4652) Solve 44x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.45

Q4653) Solve 8x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.25

Q4654) Solve 2x^2+27x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-12

Q4655) Solve 24x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.25

Q4656) Solve 50x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q4657) Solve 36x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.56

Q4658) Solve 32x^2+33x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4659) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q4660) Solve 18x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q4661) Solve 4x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q4662) Solve 41x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q4663) Solve 6x^2+35x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.33

Q4664) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q4665) Solve 12x^2+47x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.67

Q4666) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q4667) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q4668) Solve 9x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-5

Q4669) Solve 3x^2+23x+34=0
Ans: x=-2 or x=-5.67

Q4670) Solve 5x^2+32x+44=0
Ans: x=-2 or x=-4.4

Q4671) Solve 3x^2+19x+28=0
Ans: x=-2.33 or x=-4

Q4672) Solve 8x^2+25x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.12

Q4673) Solve x^2+9x+8=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q4674) Solve 9x^2+25x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q4675) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q4676) Solve 2x^2+15x+13=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q4677) Solve 21x^2+33x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q4678) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q4679) Solve 20x^2+46x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.3

Q4680) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q4681) Solve 28x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.29

Q4682) Solve 14x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q4683) Solve 6x^2+37x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-4.5

Q4684) Solve 7x^2+23x+18=0
Ans: x=-1.29 or x=-2

Q4685) Solve 6x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q4686) Solve x^2+12x+27=0
Ans: x=-3 or x=-9

Q4687) Solve 27x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.22

Q4688) Solve 6x^2+28x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q4689) Solve 12x^2+48x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4690) Solve 15x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.4

Q4691) Solve 9x^2+12x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q4692) Solve 22x^2+47x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q4693) Solve 40x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q4694) Solve 7x^2+40x+33=0
Ans: x=-1 or x=-4.71

Q4695) Solve 12x^2+38x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q4696) Solve 39x^2+42x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q4697) Solve 28x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q4698) Solve 9x^2+42x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q4699) Solve 24x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q4700) Solve 50x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.6

Q4701) Solve 24x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q4702) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q4703) Solve 42x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.64

Q4704) Solve 4x^2+27x+44=0
Ans: x=-2.75 or x=-4

Q4705) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q4706) Solve 5x^2+42x+37=0
Ans: x=-1 or x=-7.4

Q4707) Solve 2x^2+19x+42=0
Ans: x=-3.5 or x=-6

Q4708) Solve 50x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q4709) Solve 24x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q4710) Solve 6x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q4711) Solve 12x^2+44x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.17

Q4712) Solve 35x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.4

Q4713) Solve 7x^2+29x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.14

Q4714) Solve 32x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.25

Q4715) Solve 17x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q4716) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q4717) Solve 40x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q4718) Solve 37x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q4719) Solve 42x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.29

Q4720) Solve 18x^2+38x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q4721) Solve 13x^2+46x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.54

Q4722) Solve 46x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q4723) Solve 30x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q4724) Solve 31x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q4725) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q4726) Solve 31x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4727) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q4728) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q4729) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q4730) Solve 44x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q4731) Solve 13x^2+37x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.85

Q4732) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q4733) Solve 49x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.43

Q4734) Solve 10x^2+35x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q4735) Solve 30x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q4736) Solve 10x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-4.5

Q4737) Solve 50x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.6

Q4738) Solve 21x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q4739) Solve 6x^2+29x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.83

Q4740) Solve 25x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q4741) Solve 2x^2+17x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-6

Q4742) Solve 22x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q4743) Solve 38x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q4744) Solve 12x^2+41x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.75

Q4745) Solve 3x^2+48x+45=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q4746) Solve 11x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-4

Q4747) Solve 16x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q4748) Solve 14x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q4749) Solve 18x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q4750) Solve 8x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.5

Q4751) Solve 7x^2+32x+25=0
Ans: x=-1 or x=-3.57

Q4752) Solve 12x^2+26x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q4753) Solve 22x^2+49x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.73

Q4754) Solve 3x^2+45x+42=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q4755) Solve 5x^2+36x+31=0
Ans: x=-1 or x=-6.2

Q4756) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q4757) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q4758) Solve 22x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q4759) Solve 6x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.33

Q4760) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q4761) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q4762) Solve 25x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.4

Q4763) Solve 25x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.8

Q4764) Solve 12x^2+22x+10=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q4765) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q4766) Solve 2x^2+17x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-6

Q4767) Solve x^2+15x+44=0
Ans: x=-4 or x=-11

Q4768) Solve 10x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-3.5

Q4769) Solve 25x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.8

Q4770) Solve 3x^2+28x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-8

Q4771) Solve 5x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-7

Q4772) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q4773) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q4774) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q4775) Solve 30x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-1.5

Q4776) Solve x^2+26x+48=0
Ans: x=-2 or x=-24

Q4777) Solve 2x^2+18x+28=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q4778) Solve x^2+8x+16=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q4779) Solve 18x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.78

Q4780) Solve 8x^2+23x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q4781) Solve 13x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.85 or x=-3

Q4782) Solve 22x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q4783) Solve 3x^2+20x+32=0
Ans: x=-2.67 or x=-4

Q4784) Solve 44x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q4785) Solve 11x^2+32x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.91

Q4786) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q4787) Solve 5x^2+28x+39=0
Ans: x=-2.6 or x=-3

Q4788) Solve 12x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.83

Q4789) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q4790) Solve x^2+9x+18=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q4791) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q4792) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q4793) Solve 7x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q4794) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4795) Solve 8x^2+41x+33=0
Ans: x=-1 or x=-4.12

Q4796) Solve 8x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-4

Q4797) Solve 9x^2+25x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q4798) Solve 27x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q4799) Solve 7x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-6

Q4800) Solve 14x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q4801) Solve 8x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q4802) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q4803) Solve 10x^2+31x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.1

Q4804) Solve 2x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-23

Q4805) Solve 6x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-5.5

Q4806) Solve 21x^2+33x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q4807) Solve 5x^2+27x+34=0
Ans: x=-2 or x=-3.4

Q4808) Solve 9x^2+49x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4.44

Q4809) Solve 29x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q4810) Solve 10x^2+41x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.1

Q4811) Solve 7x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q4812) Solve 6x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q4813) Solve 7x^2+25x+22=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q4814) Solve 3x^2+22x+35=0
Ans: x=-2.33 or x=-5

Q4815) Solve 4x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q4816) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q4817) Solve 14x^2+45x+34=0
Ans: x=-1.21 or x=-2

Q4818) Solve 4x^2+28x+45=0
Ans: x=-2.5 or x=-4.5

Q4819) Solve 8x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q4820) Solve 11x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-2

Q4821) Solve 10x^2+39x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-2.5

Q4822) Solve 3x^2+23x+34=0
Ans: x=-2 or x=-5.67

Q4823) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q4824) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q4825) Solve 3x^2+40x+37=0
Ans: x=-1 or x=-12.33

Q4826) Solve 2x^2+39x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-19

Q4827) Solve 17x^2+50x+32=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q4828) Solve 24x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q4829) Solve 32x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q4830) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q4831) Solve 17x^2+43x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q4832) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q4833) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q4834) Solve 44x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.55

Q4835) Solve 22x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q4836) Solve 10x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q4837) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4838) Solve 3x^2+19x+16=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q4839) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4840) Solve 34x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q4841) Solve 46x^2+48x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q4842) Solve 48x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.33

Q4843) Solve 3x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-8

Q4844) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q4845) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q4846) Solve 36x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q4847) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q4848) Solve 5x^2+45x+40=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q4849) Solve 14x^2+28x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4850) Solve 2x^2+19x+30=0
Ans: x=-2 or x=-7.5

Q4851) Solve 5x^2+32x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-5

Q4852) Solve 50x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q4853) Solve x^2+12x+36=0
Ans: x=-6 or x=-6

Q4854) Solve 10x^2+37x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.2

Q4855) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q4856) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4857) Solve 4x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-9

Q4858) Solve 12x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q4859) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q4860) Solve 10x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q4861) Solve 4x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q4862) Solve 46x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4863) Solve 14x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-2.5

Q4864) Solve 19x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q4865) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q4866) Solve 31x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q4867) Solve 44x^2+49x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q4868) Solve 6x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4869) Solve 7x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.14 or x=-6

Q4870) Solve 2x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q4871) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q4872) Solve 32x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.5

Q4873) Solve 25x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q4874) Solve 19x^2+20x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q4875) Solve 9x^2+27x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.67

Q4876) Solve 21x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.67

Q4877) Solve 2x^2+25x+23=0
Ans: x=-1 or x=-11.5

Q4878) Solve 15x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q4879) Solve 2x^2+45x+43=0
Ans: x=-1 or x=-21.5

Q4880) Solve 28x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.14

Q4881) Solve 12x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.67

Q4882) Solve 18x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.67

Q4883) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q4884) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q4885) Solve x^2+38x+37=0
Ans: x=-1 or x=-37

Q4886) Solve 18x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.72 or x=-2

Q4887) Solve 4x^2+25x+34=0
Ans: x=-2 or x=-4.25

Q4888) Solve 6x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q4889) Solve 36x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.61

Q4890) Solve 48x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q4891) Solve 27x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.33

Q4892) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q4893) Solve 31x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q4894) Solve 17x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q4895) Solve 11x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q4896) Solve 24x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q4897) Solve 6x^2+37x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-4.5

Q4898) Solve 45x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.33

Q4899) Solve 3x^2+25x+38=0
Ans: x=-2 or x=-6.33

Q4900) Solve 8x^2+22x+15=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q4901) Solve 3x^2+16x+13=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q4902) Solve 8x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q4903) Solve 32x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.12

Q4904) Solve 39x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q4905) Solve 13x^2+27x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q4906) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q4907) Solve 24x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q4908) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q4909) Solve 27x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.89

Q4910) Solve 5x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q4911) Solve 32x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.12

Q4912) Solve 5x^2+31x+48=0
Ans: x=-3 or x=-3.2

Q4913) Solve 9x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q4914) Solve 29x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4915) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q4916) Solve 10x^2+45x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q4917) Solve 2x^2+10x+12=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q4918) Solve 24x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q4919) Solve 26x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q4920) Solve 6x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.67

Q4921) Solve 9x^2+27x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.67

Q4922) Solve 5x^2+27x+28=0
Ans: x=-1.4 or x=-4

Q4923) Solve 8x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-3

Q4924) Solve 24x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.67

Q4925) Solve 30x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.83

Q4926) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q4927) Solve 13x^2+38x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.92

Q4928) Solve 2x^2+25x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-10

Q4929) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q4930) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q4931) Solve 49x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.43

Q4932) Solve 9x^2+36x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.33

Q4933) Solve 26x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q4934) Solve 7x^2+36x+44=0
Ans: x=-2 or x=-3.14

Q4935) Solve 8x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q4936) Solve 33x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.33

Q4937) Solve 23x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q4938) Solve 4x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-8.5

Q4939) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q4940) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4941) Solve 10x^2+45x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q4942) Solve 16x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q4943) Solve 5x^2+15x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q4944) Solve 6x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-8

Q4945) Solve 15x^2+38x+24=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.33

Q4946) Solve 14x^2+43x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-3

Q4947) Solve 26x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.31

Q4948) Solve 23x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q4949) Solve 32x^2+33x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4950) Solve 14x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.71

Q4951) Solve 20x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-1.5

Q4952) Solve 9x^2+28x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.11

Q4953) Solve 20x^2+49x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.45

Q4954) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q4955) Solve 9x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-5

Q4956) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4957) Solve 44x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.75

Q4958) Solve 20x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q4959) Solve 5x^2+13x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q4960) Solve x^2+24x+23=0
Ans: x=-1 or x=-23

Q4961) Solve 28x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.75

Q4962) Solve 2x^2+26x+24=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q4963) Solve 18x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q4964) Solve 20x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q4965) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q4966) Solve 20x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-2

Q4967) Solve 2x^2+26x+44=0
Ans: x=-2 or x=-11

Q4968) Solve 10x^2+41x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.1

Q4969) Solve 18x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.83

Q4970) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q4971) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q4972) Solve 9x^2+30x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q4973) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q4974) Solve 8x^2+31x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.87

Q4975) Solve 2x^2+36x+34=0
Ans: x=-1 or x=-17

Q4976) Solve 8x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-5

Q4977) Solve 3x^2+36x+33=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q4978) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q4979) Solve 12x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q4980) Solve 34x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.5

Q4981) Solve 8x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q4982) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q4983) Solve 15x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q4984) Solve 2x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q4985) Solve 27x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q4986) Solve 17x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q4987) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q4988) Solve 20x^2+45x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q4989) Solve 9x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.33

Q4990) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q4991) Solve 28x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q4992) Solve 50x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.4

Q4993) Solve 12x^2+37x+26=0
Ans: x=-1.08 or x=-2

Q4994) Solve 24x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q4995) Solve 19x^2+47x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q4996) Solve 7x^2+39x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.57

Q4997) Solve 4x^2+48x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-11.5

Q4998) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q4999) Solve 25x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.4

Q5000) Solve 14x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.5

Q5001) Solve 25x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.8

Q5002) Solve 7x^2+43x+36=0
Ans: x=-1 or x=-5.14

Q5003) Solve 11x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-3

Q5004) Solve 13x^2+44x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.38

Q5005) Solve 7x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-5

Q5006) Solve 8x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q5007) Solve 14x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q5008) Solve 26x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q5009) Solve 28x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q5010) Solve 15x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.33

Q5011) Solve x^2+26x+25=0
Ans: x=-1 or x=-25

Q5012) Solve 4x^2+17x+18=0
Ans: x=-2 or x=-2.25

Q5013) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q5014) Solve 15x^2+36x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q5015) Solve 42x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.71

Q5016) Solve 36x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q5017) Solve 2x^2+35x+33=0
Ans: x=-1 or x=-16.5

Q5018) Solve 12x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q5019) Solve 9x^2+34x+32=0
Ans: x=-1.78 or x=-2

Q5020) Solve 7x^2+35x+42=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q5021) Solve 4x^2+41x+37=0
Ans: x=-1 or x=-9.25

Q5022) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q5023) Solve 6x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q5024) Solve 10x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q5025) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q5026) Solve 12x^2+32x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.5

Q5027) Solve 6x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-4

Q5028) Solve 48x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.25

Q5029) Solve 20x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q5030) Solve 8x^2+42x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.75

Q5031) Solve 15x^2+49x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-1.67

Q5032) Solve 6x^2+21x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q5033) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q5034) Solve 11x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q5035) Solve 10x^2+36x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-3

Q5036) Solve 18x^2+42x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q5037) Solve 34x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q5038) Solve 12x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q5039) Solve 9x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.33

Q5040) Solve 21x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.24 or x=-2

Q5041) Solve 28x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q5042) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q5043) Solve 7x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-4

Q5044) Solve 26x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.85

Q5045) Solve 8x^2+34x+36=0
Ans: x=-2 or x=-2.25

Q5046) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q5047) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q5048) Solve 18x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.67

Q5049) Solve 23x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q5050) Solve 15x^2+50x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q5051) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q5052) Solve 19x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q5053) Solve 10x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-3

Q5054) Solve 8x^2+37x+39=0
Ans: x=-1.62 or x=-3

Q5055) Solve 12x^2+46x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q5056) Solve 15x^2+47x+34=0
Ans: x=-1.13 or x=-2

Q5057) Solve 14x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q5058) Solve 5x^2+32x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-5

Q5059) Solve 3x^2+42x+39=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q5060) Solve 44x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q5061) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q5062) Solve 12x^2+18x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5063) Solve 36x^2+22x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q5064) Solve 8x^2+43x+35=0
Ans: x=-1 or x=-4.37

Q5065) Solve 8x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-4

Q5066) Solve 12x^2+38x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q5067) Solve 16x^2+44x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q5068) Solve 3x^2+41x+38=0
Ans: x=-1 or x=-12.67

Q5069) Solve 8x^2+40x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q5070) Solve 24x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q5071) Solve 3x^2+36x+33=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q5072) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q5073) Solve x^2+4x+4=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5074) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q5075) Solve 32x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q5076) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q5077) Solve 25x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q5078) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q5079) Solve 5x^2+42x+37=0
Ans: x=-1 or x=-7.4

Q5080) Solve 12x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q5081) Solve 8x^2+43x+44=0
Ans: x=-1.37 or x=-4

Q5082) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q5083) Solve 30x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q5084) Solve 49x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.71

Q5085) Solve x^2+14x+45=0
Ans: x=-5 or x=-9

Q5086) Solve 9x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.33

Q5087) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q5088) Solve 4x^2+34x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-8

Q5089) Solve 7x^2+28x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5090) Solve 14x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q5091) Solve 34x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q5092) Solve 6x^2+27x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q5093) Solve 9x^2+25x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q5094) Solve 4x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-7

Q5095) Solve 37x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q5096) Solve 35x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.6

Q5097) Solve 2x^2+5x+3=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q5098) Solve 11x^2+30x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-2

Q5099) Solve x^2+30x+29=0
Ans: x=-1 or x=-29

Q5100) Solve x^2+7x+12=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q5101) Solve 2x^2+29x+27=0
Ans: x=-1 or x=-13.5

Q5102) Solve 8x^2+40x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q5103) Solve 14x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q5104) Solve 19x^2+45x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q5105) Solve 9x^2+36x+36=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5106) Solve x^2+15x+50=0
Ans: x=-5 or x=-10

Q5107) Solve 40x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q5108) Solve 7x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-5

Q5109) Solve 9x^2+41x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.56

Q5110) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5111) Solve 12x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q5112) Solve 18x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1.5

Q5113) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q5114) Solve 28x^2+26x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q5115) Solve 14x^2+24x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q5116) Solve 42x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q5117) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5118) Solve 40x^2+50x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q5119) Solve 21x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q5120) Solve 15x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.4

Q5121) Solve 37x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q5122) Solve 50x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q5123) Solve 12x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q5124) Solve 17x^2+49x+32=0
Ans: x=-1 or x=-1.88

Q5125) Solve 13x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q5126) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q5127) Solve 36x^2+44x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q5128) Solve 27x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q5129) Solve 18x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q5130) Solve 22x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q5131) Solve 3x^2+21x+18=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q5132) Solve 7x^2+32x+33=0
Ans: x=-1.57 or x=-3

Q5133) Solve 2x^2+3x+1=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5134) Solve 10x^2+27x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.7

Q5135) Solve 37x^2+42x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q5136) Solve 33x^2+36x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q5137) Solve 45x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q5138) Solve 6x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-6.5

Q5139) Solve 3x^2+12x+12=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5140) Solve 18x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.17

Q5141) Solve 42x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q5142) Solve 27x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.11

Q5143) Solve 32x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q5144) Solve 9x^2+39x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q5145) Solve 26x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.5

Q5146) Solve 21x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q5147) Solve 18x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.61 or x=-2

Q5148) Solve 32x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q5149) Solve 15x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.33

Q5150) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q5151) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q5152) Solve 15x^2+34x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q5153) Solve 6x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-4

Q5154) Solve 23x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q5155) Solve 14x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.93 or x=-1

Q5156) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q5157) Solve 40x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.87

Q5158) Solve 20x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.75

Q5159) Solve 16x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.81 or x=-2

Q5160) Solve 6x^2+35x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.33

Q5161) Solve 36x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q5162) Solve 3x^2+22x+32=0
Ans: x=-2 or x=-5.33

Q5163) Solve 23x^2+47x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q5164) Solve 22x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.27

Q5165) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q5166) Solve 3x^2+25x+42=0
Ans: x=-2.33 or x=-6

Q5167) Solve 27x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q5168) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q5169) Solve 34x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q5170) Solve 3x^2+20x+32=0
Ans: x=-2.67 or x=-4

Q5171) Solve 9x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.56 or x=-5

Q5172) Solve 31x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q5173) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q5174) Solve 20x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.5

Q5175) Solve 34x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q5176) Solve 46x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q5177) Solve 30x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q5178) Solve 6x^2+29x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.5

Q5179) Solve 30x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.33

Q5180) Solve 5x^2+48x+43=0
Ans: x=-1 or x=-8.6

Q5181) Solve 27x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q5182) Solve 30x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.83

Q5183) Solve 48x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.33

Q5184) Solve 35x^2+42x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q5185) Solve 5x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-9

Q5186) Solve 28x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q5187) Solve x^2+22x+21=0
Ans: x=-1 or x=-21

Q5188) Solve 36x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q5189) Solve 21x^2+49x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q5190) Solve 30x^2+47x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1.5

Q5191) Solve 50x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.3

Q5192) Solve 16x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q5193) Solve 27x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.67

Q5194) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q5195) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q5196) Solve 15x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q5197) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q5198) Solve 19x^2+32x+13=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q5199) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q5200) Solve 10x^2+37x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.2

Q5201) Solve 13x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q5202) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q5203) Solve 10x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q5204) Solve 32x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q5205) Solve 6x^2+31x+39=0
Ans: x=-2.17 or x=-3

Q5206) Solve 3x^2+41x+38=0
Ans: x=-1 or x=-12.67

Q5207) Solve 14x^2+28x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5208) Solve x^2+25x+24=0
Ans: x=-1 or x=-24

Q5209) Solve 22x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.64

Q5210) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q5211) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q5212) Solve 24x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.67

Q5213) Solve 22x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q5214) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q5215) Solve 44x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q5216) Solve 11x^2+48x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.36

Q5217) Solve 4x^2+26x+22=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q5218) Solve 22x^2+49x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.73

Q5219) Solve 15x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q5220) Solve 24x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q5221) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q5222) Solve 27x^2+48x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q5223) Solve 24x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q5224) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q5225) Solve 9x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.67

Q5226) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q5227) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q5228) Solve 4x^2+17x+13=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q5229) Solve 24x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q5230) Solve 36x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5231) Solve 30x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q5232) Solve 25x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q5233) Solve 10x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q5234) Solve 50x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q5235) Solve 17x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q5236) Solve 14x^2+48x+40=0
Ans: x=-1.43 or x=-2

Q5237) Solve 20x^2+30x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5238) Solve 12x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.83

Q5239) Solve 12x^2+43x+38=0
Ans: x=-1.58 or x=-2

Q5240) Solve 16x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q5241) Solve 48x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.75

Q5242) Solve 29x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q5243) Solve 10x^2+29x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.9

Q5244) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5245) Solve 7x^2+31x+24=0
Ans: x=-1 or x=-3.43

Q5246) Solve 8x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q5247) Solve 15x^2+49x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q5248) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q5249) Solve 15x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-3

Q5250) Solve 11x^2+45x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.09

Q5251) Solve 9x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.33

Q5252) Solve 8x^2+30x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q5253) Solve 20x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q5254) Solve 5x^2+44x+39=0
Ans: x=-1 or x=-7.8

Q5255) Solve 28x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.43

Q5256) Solve 3x^2+25x+38=0
Ans: x=-2 or x=-6.33

Q5257) Solve 3x^2+37x+34=0
Ans: x=-1 or x=-11.33

Q5258) Solve 45x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q5259) Solve 13x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q5260) Solve 6x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.33

Q5261) Solve 13x^2+44x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.38

Q5262) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q5263) Solve 15x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q5264) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q5265) Solve 23x^2+49x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.13

Q5266) Solve 16x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q5267) Solve 14x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5268) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q5269) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q5270) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q5271) Solve 19x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q5272) Solve 18x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.11

Q5273) Solve 28x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q5274) Solve 27x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.78

Q5275) Solve 22x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q5276) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q5277) Solve 26x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.38

Q5278) Solve 2x^2+25x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-10

Q5279) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q5280) Solve 8x^2+37x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.62

Q5281) Solve 4x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q5282) Solve 18x^2+42x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q5283) Solve 2x^2+34x+32=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q5284) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q5285) Solve 8x^2+26x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q5286) Solve 12x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q5287) Solve x^2+15x+14=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q5288) Solve 6x^2+35x+49=0
Ans: x=-2.33 or x=-3.5

Q5289) Solve 21x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.57

Q5290) Solve 9x^2+29x+22=0
Ans: x=-1.22 or x=-2

Q5291) Solve 25x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q5292) Solve x^2+26x+25=0
Ans: x=-1 or x=-25

Q5293) Solve 3x^2+26x+40=0
Ans: x=-2 or x=-6.67

Q5294) Solve 8x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q5295) Solve 36x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q5296) Solve 31x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q5297) Solve 6x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q5298) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q5299) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q5300) Solve 16x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q5301) Solve 16x^2+43x+22=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q5302) Solve 7x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-4

Q5303) Solve 39x^2+40x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5304) Solve 11x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q5305) Solve x^2+9x+20=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q5306) Solve 39x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q5307) Solve 18x^2+46x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q5308) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q5309) Solve 15x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-2

Q5310) Solve 26x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.85

Q5311) Solve 9x^2+31x+26=0
Ans: x=-1.44 or x=-2

Q5312) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q5313) Solve 24x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q5314) Solve 3x^2+18x+24=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q5315) Solve 5x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-6

Q5316) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q5317) Solve 18x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q5318) Solve 32x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.87

Q5319) Solve 2x^2+10x+12=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q5320) Solve 13x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.38 or x=-2

Q5321) Solve 15x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q5322) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q5323) Solve 6x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-6.5

Q5324) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q5325) Solve 6x^2+35x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-5

Q5326) Solve 5x^2+16x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q5327) Solve 7x^2+22x+16=0
Ans: x=-1.14 or x=-2

Q5328) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q5329) Solve 30x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.2

Q5330) Solve 4x^2+32x+48=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q5331) Solve 18x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.22

Q5332) Solve 12x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q5333) Solve 10x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q5334) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q5335) Solve 19x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q5336) Solve 50x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-0.5

Q5337) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q5338) Solve 30x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q5339) Solve 40x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q5340) Solve 26x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.15

Q5341) Solve 5x^2+46x+41=0
Ans: x=-1 or x=-8.2

Q5342) Solve 28x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q5343) Solve 13x^2+36x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.77

Q5344) Solve 9x^2+18x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5345) Solve 11x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-3

Q5346) Solve 44x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.64

Q5347) Solve 16x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q5348) Solve 8x^2+41x+36=0
Ans: x=-1.12 or x=-4

Q5349) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q5350) Solve 24x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q5351) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q5352) Solve 20x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q5353) Solve 21x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.57

Q5354) Solve 14x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q5355) Solve 45x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.89

Q5356) Solve 12x^2+30x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q5357) Solve 15x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.33

Q5358) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q5359) Solve 24x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q5360) Solve 48x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.37

Q5361) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q5362) Solve 9x^2+42x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q5363) Solve 36x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q5364) Solve 28x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.14

Q5365) Solve 6x^2+43x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-6

Q5366) Solve 6x^2+35x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.33

Q5367) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q5368) Solve 8x^2+27x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.37

Q5369) Solve 6x^2+20x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q5370) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q5371) Solve 3x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q5372) Solve 12x^2+24x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5373) Solve 44x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.36

Q5374) Solve 30x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.33

Q5375) Solve 30x^2+36x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q5376) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q5377) Solve 8x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q5378) Solve 21x^2+44x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-2

Q5379) Solve 39x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.67

Q5380) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q5381) Solve 3x^2+8x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q5382) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q5383) Solve 7x^2+20x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q5384) Solve 22x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-1.5

Q5385) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5386) Solve 8x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q5387) Solve 48x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q5388) Solve 19x^2+39x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q5389) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q5390) Solve 30x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.67

Q5391) Solve 6x^2+25x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q5392) Solve 15x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.67

Q5393) Solve 3x^2+41x+38=0
Ans: x=-1 or x=-12.67

Q5394) Solve 39x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q5395) Solve 6x^2+27x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q5396) Solve 12x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q5397) Solve 16x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q5398) Solve 15x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.8

Q5399) Solve 18x^2+43x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.39

Q5400) Solve 15x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q5401) Solve 33x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5402) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q5403) Solve 10x^2+33x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.3

Q5404) Solve x^2+8x+15=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q5405) Solve 24x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q5406) Solve x^2+11x+28=0
Ans: x=-4 or x=-7

Q5407) Solve 16x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.75

Q5408) Solve 6x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q5409) Solve 40x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q5410) Solve 15x^2+50x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q5411) Solve 14x^2+43x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.57

Q5412) Solve 3x^2+18x+15=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q5413) Solve 31x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q5414) Solve 12x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q5415) Solve 24x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q5416) Solve 34x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q5417) Solve 8x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q5418) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q5419) Solve 11x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q5420) Solve 19x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q5421) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q5422) Solve 24x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q5423) Solve 8x^2+50x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-5

Q5424) Solve 24x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q5425) Solve 13x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.38 or x=-3

Q5426) Solve 40x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.62

Q5427) Solve 17x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q5428) Solve 14x^2+49x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q5429) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q5430) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q5431) Solve 12x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q5432) Solve 47x^2+48x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q5433) Solve 5x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-6

Q5434) Solve 4x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q5435) Solve 45x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.78

Q5436) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q5437) Solve 36x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q5438) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q5439) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q5440) Solve 17x^2+33x+16=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q5441) Solve 14x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.71

Q5442) Solve 24x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q5443) Solve 20x^2+48x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.9

Q5444) Solve 40x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q5445) Solve 11x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-3

Q5446) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q5447) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q5448) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5449) Solve 8x^2+32x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5450) Solve 24x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q5451) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q5452) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q5453) Solve 24x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q5454) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q5455) Solve 24x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q5456) Solve 2x^2+20x+42=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q5457) Solve 38x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q5458) Solve 10x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q5459) Solve 32x^2+50x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-1.5

Q5460) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q5461) Solve 4x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-10

Q5462) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q5463) Solve 6x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q5464) Solve 7x^2+24x+20=0
Ans: x=-1.43 or x=-2

Q5465) Solve 32x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q5466) Solve 9x^2+34x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.78

Q5467) Solve 12x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.33

Q5468) Solve 10x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.5

Q5469) Solve 2x^2+29x+50=0
Ans: x=-2 or x=-12.5

Q5470) Solve 35x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.71

Q5471) Solve 15x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.4

Q5472) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q5473) Solve 21x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q5474) Solve 29x^2+48x+19=0
Ans: x=-0.66 or x=-1

Q5475) Solve 49x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.86

Q5476) Solve 2x^2+18x+36=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q5477) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q5478) Solve 8x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q5479) Solve 13x^2+45x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.46

Q5480) Solve 40x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q5481) Solve 7x^2+14x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5482) Solve 46x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q5483) Solve 11x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-3

Q5484) Solve 32x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q5485) Solve 9x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q5486) Solve 15x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.33

Q5487) Solve 15x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.8

Q5488) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q5489) Solve 18x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.17

Q5490) Solve 39x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.67

Q5491) Solve 48x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q5492) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q5493) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q5494) Solve 44x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q5495) Solve 33x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.18

Q5496) Solve 6x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.33

Q5497) Solve 6x^2+25x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q5498) Solve 18x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q5499) Solve 17x^2+39x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q5500) Solve 5x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q5501) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q5502) Solve 26x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1.5

Q5503) Solve 12x^2+14x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q5504) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q5505) Solve 10x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-4

Q5506) Solve 8x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-5.5

Q5507) Solve 3x^2+12x+9=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q5508) Solve 25x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q5509) Solve 4x^2+27x+23=0
Ans: x=-1 or x=-5.75

Q5510) Solve 8x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-3

Q5511) Solve 24x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.25

Q5512) Solve 28x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5513) Solve 9x^2+42x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q5514) Solve 4x^2+32x+48=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q5515) Solve 12x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q5516) Solve 48x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q5517) Solve 22x^2+45x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.55

Q5518) Solve 17x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q5519) Solve 18x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1.5

Q5520) Solve 36x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.56

Q5521) Solve 10x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-3

Q5522) Solve 40x^2+42x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q5523) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q5524) Solve 4x^2+24x+32=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q5525) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q5526) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q5527) Solve 50x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.6

Q5528) Solve 26x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.08

Q5529) Solve 42x^2+46x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q5530) Solve 2x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-12

Q5531) Solve 32x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q5532) Solve 3x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q5533) Solve 7x^2+21x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q5534) Solve 3x^2+39x+36=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q5535) Solve 4x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-9

Q5536) Solve 3x^2+23x+42=0
Ans: x=-3 or x=-4.67

Q5537) Solve x^2+7x+6=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q5538) Solve 43x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q5539) Solve 5x^2+48x+43=0
Ans: x=-1 or x=-8.6

Q5540) Solve 3x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q5541) Solve 35x^2+42x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q5542) Solve 20x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.4

Q5543) Solve 37x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q5544) Solve 3x^2+20x+33=0
Ans: x=-3 or x=-3.67

Q5545) Solve 10x^2+38x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q5546) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q5547) Solve 17x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.59 or x=-2

Q5548) Solve 8x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-4

Q5549) Solve 8x^2+50x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-5

Q5550) Solve 39x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-0.67

Q5551) Solve 14x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5552) Solve 4x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-6

Q5553) Solve 2x^2+23x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-10

Q5554) Solve 7x^2+43x+36=0
Ans: x=-1 or x=-5.14

Q5555) Solve 32x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q5556) Solve 50x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q5557) Solve 29x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q5558) Solve 14x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.86

Q5559) Solve 12x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q5560) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q5561) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q5562) Solve 4x^2+34x+30=0
Ans: x=-1 or x=-7.5

Q5563) Solve 34x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q5564) Solve 2x^2+41x+39=0
Ans: x=-1 or x=-19.5

Q5565) Solve 28x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q5566) Solve 4x^2+13x+10=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q5567) Solve 20x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.75

Q5568) Solve 12x^2+49x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.75

Q5569) Solve 12x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q5570) Solve 10x^2+27x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.7

Q5571) Solve 45x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.8

Q5572) Solve 16x^2+50x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.62

Q5573) Solve 2x^2+41x+39=0
Ans: x=-1 or x=-19.5

Q5574) Solve 2x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-23

Q5575) Solve 12x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q5576) Solve 30x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q5577) Solve 20x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.75

Q5578) Solve 10x^2+48x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.8

Q5579) Solve 42x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q5580) Solve 8x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q5581) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q5582) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q5583) Solve x^2+10x+9=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q5584) Solve 6x^2+22x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q5585) Solve x^2+14x+49=0
Ans: x=-7 or x=-7

Q5586) Solve 35x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q5587) Solve 9x^2+30x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q5588) Solve 22x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q5589) Solve 8x^2+8x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q5590) Solve 15x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q5591) Solve 3x^2+24x+45=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q5592) Solve 20x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.25

Q5593) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q5594) Solve 8x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q5595) Solve 4x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-6

Q5596) Solve 12x^2+45x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q5597) Solve 16x^2+36x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q5598) Solve 15x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q5599) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q5600) Solve 50x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q5601) Solve 6x^2+17x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.83

Q5602) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q5603) Solve 36x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q5604) Solve 12x^2+32x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q5605) Solve 12x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.67

Q5606) Solve 5x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-5

Q5607) Solve 10x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q5608) Solve 16x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q5609) Solve 9x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-4

Q5610) Solve 50x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q5611) Solve 26x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.85

Q5612) Solve 7x^2+24x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q5613) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q5614) Solve 20x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.5

Q5615) Solve 44x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q5616) Solve 6x^2+27x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q5617) Solve 48x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.37

Q5618) Solve 16x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q5619) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5620) Solve 12x^2+28x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q5621) Solve 8x^2+47x+35=0
Ans: x=-0.87 or x=-5

Q5622) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q5623) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q5624) Solve 38x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q5625) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q5626) Solve 16x^2+34x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-1.5

Q5627) Solve 4x^2+37x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-8

Q5628) Solve 3x^2+28x+49=0
Ans: x=-2.33 or x=-7

Q5629) Solve 23x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q5630) Solve 12x^2+23x+11=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q5631) Solve 45x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q5632) Solve 15x^2+31x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.07

Q5633) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q5634) Solve 8x^2+32x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q5635) Solve 10x^2+41x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-2.5

Q5636) Solve 9x^2+32x+28=0
Ans: x=-1.56 or x=-2

Q5637) Solve 15x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.6

Q5638) Solve 26x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q5639) Solve 6x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q5640) Solve 10x^2+31x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.6

Q5641) Solve 16x^2+38x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q5642) Solve 11x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-2

Q5643) Solve 20x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q5644) Solve 5x^2+32x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-5

Q5645) Solve 42x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.79

Q5646) Solve 13x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q5647) Solve 4x^2+45x+41=0
Ans: x=-1 or x=-10.25

Q5648) Solve 22x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q5649) Solve 25x^2+45x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.6

Q5650) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q5651) Solve 17x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q5652) Solve 10x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.8

Q5653) Solve 28x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.93

Q5654) Solve 20x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.4

Q5655) Solve 42x^2+46x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q5656) Solve 7x^2+29x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.14

Q5657) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q5658) Solve 23x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q5659) Solve 20x^2+26x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q5660) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q5661) Solve x^2+28x+27=0
Ans: x=-1 or x=-27

Q5662) Solve 42x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.86

Q5663) Solve 11x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q5664) Solve 22x^2+46x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q5665) Solve 10x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-4.5

Q5666) Solve 22x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.18

Q5667) Solve 36x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q5668) Solve 24x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q5669) Solve 16x^2+41x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q5670) Solve 5x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q5671) Solve 25x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.8

Q5672) Solve 28x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.29

Q5673) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q5674) Solve 29x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q5675) Solve 14x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.5

Q5676) Solve 13x^2+47x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.62

Q5677) Solve 15x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q5678) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q5679) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q5680) Solve 4x^2+41x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-9

Q5681) Solve 7x^2+37x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-4

Q5682) Solve 22x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1.5

Q5683) Solve 12x^2+18x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5684) Solve 2x^2+34x+32=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q5685) Solve 11x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-4

Q5686) Solve 24x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q5687) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q5688) Solve 24x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.37

Q5689) Solve 39x^2+40x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5690) Solve 3x^2+42x+39=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q5691) Solve 7x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-5

Q5692) Solve 6x^2+31x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.17

Q5693) Solve 7x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-6

Q5694) Solve 11x^2+42x+40=0
Ans: x=-1.82 or x=-2

Q5695) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q5696) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q5697) Solve 22x^2+50x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q5698) Solve 21x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q5699) Solve 3x^2+29x+26=0
Ans: x=-1 or x=-8.67

Q5700) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q5701) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q5702) Solve 12x^2+38x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q5703) Solve 23x^2+48x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q5704) Solve 2x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-23

Q5705) Solve 6x^2+31x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.17

Q5706) Solve 5x^2+11x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q5707) Solve 46x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q5708) Solve 5x^2+24x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-4

Q5709) Solve 6x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-6

Q5710) Solve 32x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q5711) Solve 48x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.5

Q5712) Solve 24x^2+50x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.58

Q5713) Solve 22x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q5714) Solve 12x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q5715) Solve 12x^2+43x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.33

Q5716) Solve 16x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q5717) Solve 9x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q5718) Solve 3x^2+22x+40=0
Ans: x=-3.33 or x=-4

Q5719) Solve 9x^2+48x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q5720) Solve 22x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5721) Solve 24x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.87

Q5722) Solve 23x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q5723) Solve 4x^2+22x+18=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q5724) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q5725) Solve x^2+11x+10=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q5726) Solve 18x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.33

Q5727) Solve 6x^2+32x+26=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q5728) Solve 22x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q5729) Solve 6x^2+35x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-4.5

Q5730) Solve 4x^2+25x+36=0
Ans: x=-2.25 or x=-4

Q5731) Solve 4x^2+25x+21=0
Ans: x=-1 or x=-5.25

Q5732) Solve 19x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q5733) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q5734) Solve 12x^2+41x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.75

Q5735) Solve 7x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q5736) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q5737) Solve 4x^2+23x+19=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q5738) Solve 10x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.8

Q5739) Solve 9x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.33

Q5740) Solve 3x^2+11x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q5741) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q5742) Solve 8x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-4

Q5743) Solve 34x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q5744) Solve 22x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.36

Q5745) Solve 16x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.87

Q5746) Solve 20x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-1.5

Q5747) Solve 28x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q5748) Solve 40x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.62

Q5749) Solve 36x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q5750) Solve 4x^2+24x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.5

Q5751) Solve 4x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q5752) Solve 18x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q5753) Solve 40x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.8

Q5754) Solve 16x^2+32x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5755) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q5756) Solve 28x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q5757) Solve 18x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q5758) Solve 3x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-8

Q5759) Solve 20x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.4

Q5760) Solve 6x^2+19x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q5761) Solve x^2+11x+28=0
Ans: x=-4 or x=-7

Q5762) Solve 27x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q5763) Solve 13x^2+47x+24=0
Ans: x=-0.62 or x=-3

Q5764) Solve 4x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-10

Q5765) Solve 23x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q5766) Solve 11x^2+47x+42=0
Ans: x=-1.27 or x=-3

Q5767) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q5768) Solve 32x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q5769) Solve 20x^2+21x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q5770) Solve 30x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.33

Q5771) Solve 3x^2+49x+46=0
Ans: x=-1 or x=-15.33

Q5772) Solve 8x^2+38x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2.75

Q5773) Solve 8x^2+27x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.37

Q5774) Solve 16x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q5775) Solve 40x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q5776) Solve 5x^2+32x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-5

Q5777) Solve 25x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q5778) Solve 36x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.75

Q5779) Solve 33x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.64

Q5780) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q5781) Solve 35x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.86

Q5782) Solve 9x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.11 or x=-3

Q5783) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q5784) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q5785) Solve 5x^2+11x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q5786) Solve 13x^2+36x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.77

Q5787) Solve 31x^2+32x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5788) Solve 6x^2+35x+49=0
Ans: x=-2.33 or x=-3.5

Q5789) Solve 2x^2+39x+37=0
Ans: x=-1 or x=-18.5

Q5790) Solve 41x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q5791) Solve 9x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q5792) Solve 17x^2+46x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.71

Q5793) Solve 10x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q5794) Solve 10x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-3

Q5795) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q5796) Solve 9x^2+25x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q5797) Solve 24x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.17

Q5798) Solve 16x^2+44x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q5799) Solve 8x^2+27x+22=0
Ans: x=-1.37 or x=-2

Q5800) Solve 23x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q5801) Solve 50x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q5802) Solve 3x^2+24x+45=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q5803) Solve 12x^2+37x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.75

Q5804) Solve 37x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q5805) Solve 8x^2+32x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5806) Solve 5x^2+33x+46=0
Ans: x=-2 or x=-4.6

Q5807) Solve 6x^2+49x+43=0
Ans: x=-1 or x=-7.17

Q5808) Solve 48x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q5809) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5810) Solve 29x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.34 or x=-1

Q5811) Solve 22x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q5812) Solve 7x^2+32x+33=0
Ans: x=-1.57 or x=-3

Q5813) Solve 24x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q5814) Solve 3x^2+8x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q5815) Solve 6x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-5

Q5816) Solve 12x^2+47x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.25

Q5817) Solve 23x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q5818) Solve 2x^2+31x+29=0
Ans: x=-1 or x=-14.5

Q5819) Solve 2x^2+29x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-13

Q5820) Solve 3x^2+27x+42=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q5821) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q5822) Solve 6x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.33

Q5823) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q5824) Solve 6x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-7.5

Q5825) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q5826) Solve 28x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q5827) Solve 27x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q5828) Solve 11x^2+35x+26=0
Ans: x=-1.18 or x=-2

Q5829) Solve 8x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.75 or x=-5.5

Q5830) Solve 4x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-9.5

Q5831) Solve 2x^2+29x+50=0
Ans: x=-2 or x=-12.5

Q5832) Solve 42x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.67

Q5833) Solve 28x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.29

Q5834) Solve 2x^2+44x+42=0
Ans: x=-1 or x=-21

Q5835) Solve 2x^2+18x+16=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q5836) Solve 11x^2+33x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q5837) Solve 8x^2+15x+7=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q5838) Solve 28x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q5839) Solve 12x^2+35x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.67

Q5840) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q5841) Solve 3x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-11

Q5842) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q5843) Solve 3x^2+28x+25=0
Ans: x=-1 or x=-8.33

Q5844) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q5845) Solve 8x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-6

Q5846) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5847) Solve 4x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q5848) Solve 5x^2+38x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-6

Q5849) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q5850) Solve 8x^2+49x+45=0
Ans: x=-1.12 or x=-5

Q5851) Solve 5x^2+23x+26=0
Ans: x=-2 or x=-2.6

Q5852) Solve 30x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.7

Q5853) Solve 15x^2+46x+32=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q5854) Solve 26x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q5855) Solve 45x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q5856) Solve x^2+2x+1=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5857) Solve 8x^2+40x+32=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q5858) Solve 2x^2+23x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q5859) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q5860) Solve 2x^2+17x+26=0
Ans: x=-2 or x=-6.5

Q5861) Solve 32x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q5862) Solve x^2+27x+26=0
Ans: x=-1 or x=-26

Q5863) Solve 44x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q5864) Solve 24x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.83

Q5865) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q5866) Solve 21x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q5867) Solve 22x^2+45x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q5868) Solve 5x^2+16x+12=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q5869) Solve 21x^2+42x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5870) Solve 2x^2+23x+38=0
Ans: x=-2 or x=-9.5

Q5871) Solve 45x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q5872) Solve 12x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q5873) Solve 12x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q5874) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q5875) Solve 11x^2+45x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.09

Q5876) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q5877) Solve 2x^2+16x+14=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q5878) Solve 42x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q5879) Solve 3x^2+35x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-10

Q5880) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q5881) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q5882) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q5883) Solve 6x^2+22x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q5884) Solve 21x^2+44x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-2

Q5885) Solve 4x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-12

Q5886) Solve 12x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.33

Q5887) Solve 28x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q5888) Solve 13x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-2

Q5889) Solve 27x^2+39x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q5890) Solve 39x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.67

Q5891) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q5892) Solve 10x^2+44x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.4

Q5893) Solve 21x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q5894) Solve 6x^2+23x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q5895) Solve 34x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q5896) Solve 16x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.75

Q5897) Solve 3x^2+37x+34=0
Ans: x=-1 or x=-11.33

Q5898) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q5899) Solve 9x^2+34x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.78

Q5900) Solve 21x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q5901) Solve 12x^2+26x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q5902) Solve 27x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.78

Q5903) Solve 2x^2+22x+20=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q5904) Solve 20x^2+41x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q5905) Solve 18x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q5906) Solve 2x^2+13x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q5907) Solve 6x^2+50x+44=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q5908) Solve 14x^2+39x+27=0
Ans: x=-1.29 or x=-1.5

Q5909) Solve x^2+5x+6=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q5910) Solve 3x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q5911) Solve 18x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.5

Q5912) Solve 16x^2+41x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q5913) Solve 18x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q5914) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q5915) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q5916) Solve 6x^2+25x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.67

Q5917) Solve 4x^2+37x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-8

Q5918) Solve 6x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.33

Q5919) Solve x^2+12x+36=0
Ans: x=-6 or x=-6

Q5920) Solve 34x^2+36x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q5921) Solve x^2+34x+33=0
Ans: x=-1 or x=-33

Q5922) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q5923) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q5924) Solve 50x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.6

Q5925) Solve 32x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q5926) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5927) Solve 8x^2+48x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q5928) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q5929) Solve 3x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q5930) Solve 40x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.2

Q5931) Solve 42x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q5932) Solve 30x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q5933) Solve 14x^2+39x+27=0
Ans: x=-1.29 or x=-1.5

Q5934) Solve 21x^2+50x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.38

Q5935) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q5936) Solve 4x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q5937) Solve 13x^2+45x+38=0
Ans: x=-1.46 or x=-2

Q5938) Solve 39x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q5939) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q5940) Solve 26x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.85

Q5941) Solve 2x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-14

Q5942) Solve 7x^2+20x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q5943) Solve 20x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.7

Q5944) Solve 33x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.55

Q5945) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q5946) Solve 2x^2+15x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q5947) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q5948) Solve 6x^2+27x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q5949) Solve 21x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q5950) Solve 3x^2+35x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-10

Q5951) Solve 4x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q5952) Solve 21x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.67

Q5953) Solve 5x^2+35x+50=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q5954) Solve 15x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q5955) Solve 24x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q5956) Solve 5x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-7

Q5957) Solve 34x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q5958) Solve 2x^2+16x+24=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q5959) Solve 10x^2+45x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q5960) Solve 9x^2+41x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.56

Q5961) Solve 8x^2+34x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.5

Q5962) Solve 10x^2+39x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.9

Q5963) Solve 14x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-2.5

Q5964) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q5965) Solve 23x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q5966) Solve 4x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-12

Q5967) Solve 14x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q5968) Solve 3x^2+17x+22=0
Ans: x=-2 or x=-3.67

Q5969) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q5970) Solve 18x^2+47x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.61

Q5971) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q5972) Solve 28x^2+50x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q5973) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q5974) Solve 12x^2+47x+33=0
Ans: x=-0.92 or x=-3

Q5975) Solve 33x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-0.67

Q5976) Solve 4x^2+33x+29=0
Ans: x=-1 or x=-7.25

Q5977) Solve 42x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.17

Q5978) Solve 6x^2+31x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.5

Q5979) Solve x^2+9x+20=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q5980) Solve 3x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-10

Q5981) Solve 25x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q5982) Solve 10x^2+24x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q5983) Solve 32x^2+33x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5984) Solve 33x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q5985) Solve 10x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.5

Q5986) Solve 10x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-2.5

Q5987) Solve 13x^2+36x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.77

Q5988) Solve 45x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.8

Q5989) Solve x^2+21x+38=0
Ans: x=-2 or x=-19

Q5990) Solve 13x^2+40x+28=0
Ans: x=-1.08 or x=-2

Q5991) Solve 28x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q5992) Solve 42x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.86

Q5993) Solve 4x^2+12x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q5994) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q5995) Solve 12x^2+50x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q5996) Solve 6x^2+29x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.5

Q5997) Solve 6x^2+25x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.5

Q5998) Solve 2x^2+17x+35=0
Ans: x=-3.5 or x=-5

Q5999) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q6000) Solve 6x^2+26x+20=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q6001) Solve 30x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q6002) Solve 6x^2+47x+35=0
Ans: x=-0.83 or x=-7

Q6003) Solve 24x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q6004) Solve 44x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q6005) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q6006) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q6007) Solve 7x^2+31x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.43

Q6008) Solve 18x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.67

Q6009) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q6010) Solve 16x^2+35x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.19

Q6011) Solve 16x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q6012) Solve 17x^2+45x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.65

Q6013) Solve 11x^2+45x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.09

Q6014) Solve 27x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q6015) Solve 42x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q6016) Solve 3x^2+20x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-6

Q6017) Solve 44x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q6018) Solve 3x^2+32x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-9

Q6019) Solve 7x^2+30x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.29

Q6020) Solve 16x^2+26x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.12

Q6021) Solve 40x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q6022) Solve 32x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q6023) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q6024) Solve 9x^2+33x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q6025) Solve 12x^2+31x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.33

Q6026) Solve 21x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.67

Q6027) Solve 5x^2+30x+25=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q6028) Solve 6x^2+49x+49=0
Ans: x=-1.17 or x=-7

Q6029) Solve 5x^2+32x+48=0
Ans: x=-2.4 or x=-4

Q6030) Solve 21x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q6031) Solve 27x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q6032) Solve 6x^2+29x+33=0
Ans: x=-1.83 or x=-3

Q6033) Solve 10x^2+15x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6034) Solve 14x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.71

Q6035) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q6036) Solve 10x^2+43x+39=0
Ans: x=-1.3 or x=-3

Q6037) Solve 4x^2+31x+27=0
Ans: x=-1 or x=-6.75

Q6038) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q6039) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q6040) Solve 16x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q6041) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q6042) Solve 20x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q6043) Solve 22x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.91 or x=-1

Q6044) Solve 15x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q6045) Solve 27x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q6046) Solve 7x^2+45x+38=0
Ans: x=-1 or x=-5.43

Q6047) Solve 3x^2+25x+38=0
Ans: x=-2 or x=-6.33

Q6048) Solve 24x^2+24x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q6049) Solve 2x^2+21x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-8

Q6050) Solve x^2+11x+28=0
Ans: x=-4 or x=-7

Q6051) Solve 3x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-6

Q6052) Solve 12x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q6053) Solve 9x^2+39x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.67

Q6054) Solve 45x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.6

Q6055) Solve 2x^2+41x+39=0
Ans: x=-1 or x=-19.5

Q6056) Solve 16x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q6057) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q6058) Solve 19x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q6059) Solve 11x^2+18x+7=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q6060) Solve 11x^2+35x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.18

Q6061) Solve 32x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q6062) Solve 18x^2+33x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q6063) Solve 4x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-7

Q6064) Solve 12x^2+23x+11=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q6065) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q6066) Solve 6x^2+30x+36=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q6067) Solve 4x^2+15x+14=0
Ans: x=-1.75 or x=-2

Q6068) Solve 7x^2+33x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.71

Q6069) Solve 30x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q6070) Solve 15x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q6071) Solve 3x^2+13x+14=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q6072) Solve 12x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-3

Q6073) Solve 8x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q6074) Solve 49x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.29

Q6075) Solve 35x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.57

Q6076) Solve 18x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q6077) Solve 5x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.8 or x=-9

Q6078) Solve 32x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6079) Solve 15x^2+40x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q6080) Solve 18x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q6081) Solve 5x^2+26x+33=0
Ans: x=-2.2 or x=-3

Q6082) Solve 9x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.11 or x=-4

Q6083) Solve 18x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.28 or x=-2

Q6084) Solve 37x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q6085) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q6086) Solve 9x^2+35x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.89

Q6087) Solve 22x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.5

Q6088) Solve 8x^2+34x+35=0
Ans: x=-1.75 or x=-2.5

Q6089) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q6090) Solve 26x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.15

Q6091) Solve 30x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.7

Q6092) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q6093) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q6094) Solve 12x^2+39x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q6095) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q6096) Solve 15x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q6097) Solve 7x^2+38x+31=0
Ans: x=-1 or x=-4.43

Q6098) Solve 2x^2+28x+26=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q6099) Solve 45x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.44

Q6100) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q6101) Solve 17x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.41 or x=-2

Q6102) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q6103) Solve 15x^2+37x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q6104) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q6105) Solve 2x^2+19x+30=0
Ans: x=-2 or x=-7.5

Q6106) Solve 21x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q6107) Solve 42x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q6108) Solve 20x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.25

Q6109) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q6110) Solve 20x^2+38x+18=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q6111) Solve 31x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q6112) Solve 7x^2+37x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.29

Q6113) Solve 31x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q6114) Solve 11x^2+33x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q6115) Solve 12x^2+47x+46=0
Ans: x=-1.92 or x=-2

Q6116) Solve 15x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q6117) Solve 4x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q6118) Solve 5x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q6119) Solve 2x^2+18x+16=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q6120) Solve 14x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.5

Q6121) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q6122) Solve 40x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q6123) Solve 6x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.5

Q6124) Solve 2x^2+19x+44=0
Ans: x=-4 or x=-5.5

Q6125) Solve 12x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q6126) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q6127) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q6128) Solve 30x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q6129) Solve 15x^2+34x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.67

Q6130) Solve 9x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q6131) Solve 38x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q6132) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q6133) Solve 50x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.6

Q6134) Solve 11x^2+48x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.36

Q6135) Solve 12x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q6136) Solve 24x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q6137) Solve 14x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-2

Q6138) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q6139) Solve 5x^2+16x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q6140) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q6141) Solve 14x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q6142) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q6143) Solve 25x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.2

Q6144) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q6145) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q6146) Solve 25x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q6147) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q6148) Solve 4x^2+26x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-4

Q6149) Solve 16x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q6150) Solve 2x^2+21x+19=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q6151) Solve 36x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q6152) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q6153) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q6154) Solve 4x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-9.5

Q6155) Solve 6x^2+32x+26=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q6156) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q6157) Solve 22x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q6158) Solve 18x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q6159) Solve 36x^2+49x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.25

Q6160) Solve 36x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q6161) Solve 2x^2+7x+5=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q6162) Solve 4x^2+47x+43=0
Ans: x=-1 or x=-10.75

Q6163) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q6164) Solve 39x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.67

Q6165) Solve 33x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-1.33

Q6166) Solve 16x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q6167) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q6168) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q6169) Solve 8x^2+38x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-2.5

Q6170) Solve 5x^2+17x+12=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q6171) Solve x^2+22x+40=0
Ans: x=-2 or x=-20

Q6172) Solve 2x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q6173) Solve 40x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.5

Q6174) Solve 3x^2+20x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-5

Q6175) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q6176) Solve 40x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.2

Q6177) Solve 13x^2+49x+46=0
Ans: x=-1.77 or x=-2

Q6178) Solve 4x^2+37x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-8

Q6179) Solve 4x^2+42x+38=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q6180) Solve 7x^2+37x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-4

Q6181) Solve 32x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q6182) Solve 3x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6183) Solve 25x^2+50x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6184) Solve 15x^2+50x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q6185) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q6186) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q6187) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q6188) Solve 7x^2+39x+32=0
Ans: x=-1 or x=-4.57

Q6189) Solve 3x^2+27x+42=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q6190) Solve 31x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q6191) Solve x^2+21x+20=0
Ans: x=-1 or x=-20

Q6192) Solve 9x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q6193) Solve 10x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-4.5

Q6194) Solve 39x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.38

Q6195) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q6196) Solve 50x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.4

Q6197) Solve 33x^2+36x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q6198) Solve 28x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.25

Q6199) Solve 2x^2+11x+9=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q6200) Solve 12x^2+44x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q6201) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q6202) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q6203) Solve 21x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6204) Solve 48x^2+22x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q6205) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q6206) Solve 16x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.5

Q6207) Solve 34x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q6208) Solve 3x^2+29x+26=0
Ans: x=-1 or x=-8.67

Q6209) Solve 7x^2+23x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q6210) Solve 3x^2+35x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-10

Q6211) Solve 19x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q6212) Solve 32x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q6213) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q6214) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q6215) Solve 34x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q6216) Solve 5x^2+28x+23=0
Ans: x=-1 or x=-4.6

Q6217) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q6218) Solve 31x^2+35x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q6219) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6220) Solve 18x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-2.5

Q6221) Solve 28x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q6222) Solve 2x^2+14x+24=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q6223) Solve 34x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q6224) Solve 48x^2+36x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q6225) Solve 2x^2+27x+25=0
Ans: x=-1 or x=-12.5

Q6226) Solve 16x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.81 or x=-2

Q6227) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q6228) Solve 16x^2+36x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q6229) Solve 26x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q6230) Solve 45x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.8

Q6231) Solve 27x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-1.33

Q6232) Solve 28x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q6233) Solve 9x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.33

Q6234) Solve 33x^2+44x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q6235) Solve 10x^2+45x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q6236) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q6237) Solve 45x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.6

Q6238) Solve 7x^2+12x+5=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q6239) Solve 28x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.29

Q6240) Solve 32x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q6241) Solve 9x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-5

Q6242) Solve 25x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.4

Q6243) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q6244) Solve 11x^2+36x+28=0
Ans: x=-1.27 or x=-2

Q6245) Solve 13x^2+47x+24=0
Ans: x=-0.62 or x=-3

Q6246) Solve 31x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q6247) Solve 5x^2+30x+45=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q6248) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q6249) Solve 9x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6250) Solve 40x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q6251) Solve 23x^2+47x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q6252) Solve 8x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q6253) Solve 5x^2+17x+14=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q6254) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q6255) Solve 34x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q6256) Solve 44x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.73

Q6257) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q6258) Solve x^2+25x+46=0
Ans: x=-2 or x=-23

Q6259) Solve 34x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q6260) Solve 6x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q6261) Solve x^2+6x+9=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q6262) Solve 25x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q6263) Solve 25x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q6264) Solve 48x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.44

Q6265) Solve 27x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q6266) Solve 44x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q6267) Solve 17x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q6268) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q6269) Solve 16x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.25

Q6270) Solve 42x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.29

Q6271) Solve 10x^2+41x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.1

Q6272) Solve 48x^2+36x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q6273) Solve 30x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q6274) Solve 41x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q6275) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q6276) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q6277) Solve 5x^2+10x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6278) Solve 44x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.75

Q6279) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q6280) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q6281) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q6282) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q6283) Solve 11x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q6284) Solve 8x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q6285) Solve 7x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-5

Q6286) Solve 42x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6287) Solve 37x^2+38x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q6288) Solve 24x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6289) Solve 3x^2+12x+9=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q6290) Solve 7x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-5

Q6291) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q6292) Solve 14x^2+39x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.79

Q6293) Solve 19x^2+41x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.16

Q6294) Solve 36x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q6295) Solve 7x^2+29x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.14

Q6296) Solve 18x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q6297) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q6298) Solve 41x^2+44x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q6299) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q6300) Solve 6x^2+15x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q6301) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q6302) Solve 36x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q6303) Solve 20x^2+38x+18=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q6304) Solve 45x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q6305) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q6306) Solve 2x^2+35x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-16

Q6307) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q6308) Solve 38x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q6309) Solve 21x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.71

Q6310) Solve 36x^2+44x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q6311) Solve 3x^2+7x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q6312) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q6313) Solve 21x^2+47x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.24

Q6314) Solve 28x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q6315) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q6316) Solve 27x^2+28x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6317) Solve 39x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-0.67

Q6318) Solve 32x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6319) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q6320) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q6321) Solve 8x^2+36x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q6322) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q6323) Solve 17x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q6324) Solve 3x^2+20x+17=0
Ans: x=-1 or x=-5.67

Q6325) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q6326) Solve 20x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q6327) Solve 2x^2+28x+48=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q6328) Solve 45x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.8

Q6329) Solve 14x^2+43x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q6330) Solve x^2+42x+41=0
Ans: x=-1 or x=-41

Q6331) Solve 16x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.5

Q6332) Solve 17x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.82 or x=-2

Q6333) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q6334) Solve 36x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q6335) Solve 10x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q6336) Solve 10x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.5

Q6337) Solve 13x^2+35x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.69

Q6338) Solve 18x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q6339) Solve 42x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.57

Q6340) Solve 30x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.2

Q6341) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6342) Solve 6x^2+49x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.67

Q6343) Solve 14x^2+49x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q6344) Solve x^2+14x+45=0
Ans: x=-5 or x=-9

Q6345) Solve 24x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q6346) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q6347) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q6348) Solve 24x^2+35x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.33

Q6349) Solve 8x^2+23x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q6350) Solve 8x^2+26x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.75

Q6351) Solve 6x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.67

Q6352) Solve 12x^2+26x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q6353) Solve 25x^2+48x+23=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q6354) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q6355) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6356) Solve 6x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-6.5

Q6357) Solve 9x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q6358) Solve 20x^2+47x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q6359) Solve 9x^2+34x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.78

Q6360) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q6361) Solve 6x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q6362) Solve 30x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q6363) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q6364) Solve 38x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q6365) Solve 48x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.75

Q6366) Solve 19x^2+38x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6367) Solve 14x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.86

Q6368) Solve 30x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q6369) Solve 18x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.67

Q6370) Solve 21x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q6371) Solve 17x^2+40x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q6372) Solve 12x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q6373) Solve 10x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.4

Q6374) Solve 11x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q6375) Solve 12x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6376) Solve 32x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.75

Q6377) Solve 10x^2+41x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.1

Q6378) Solve 44x^2+45x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q6379) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q6380) Solve 5x^2+32x+48=0
Ans: x=-2.4 or x=-4

Q6381) Solve 8x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q6382) Solve 14x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q6383) Solve 6x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.67

Q6384) Solve 11x^2+24x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q6385) Solve 15x^2+48x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q6386) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q6387) Solve 12x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q6388) Solve 36x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.17

Q6389) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q6390) Solve 3x^2+19x+30=0
Ans: x=-3 or x=-3.33

Q6391) Solve 16x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q6392) Solve 12x^2+31x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q6393) Solve 3x^2+17x+14=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q6394) Solve 7x^2+35x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6395) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q6396) Solve 40x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.7

Q6397) Solve 8x^2+17x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q6398) Solve 8x^2+40x+32=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6399) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q6400) Solve 24x^2+50x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.58

Q6401) Solve 11x^2+41x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.73

Q6402) Solve 6x^2+30x+36=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q6403) Solve 2x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q6404) Solve 5x^2+38x+33=0
Ans: x=-1 or x=-6.6

Q6405) Solve 17x^2+50x+33=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q6406) Solve 18x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.11

Q6407) Solve 9x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6408) Solve 7x^2+37x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-4

Q6409) Solve 14x^2+47x+38=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q6410) Solve 4x^2+19x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q6411) Solve 7x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q6412) Solve 7x^2+38x+31=0
Ans: x=-1 or x=-4.43

Q6413) Solve 44x^2+46x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q6414) Solve 8x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-5

Q6415) Solve 27x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.33

Q6416) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q6417) Solve 22x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q6418) Solve 16x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q6419) Solve 12x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.33

Q6420) Solve 14x^2+41x+26=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q6421) Solve 3x^2+25x+22=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q6422) Solve 18x^2+36x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6423) Solve 42x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q6424) Solve 5x^2+32x+44=0
Ans: x=-2 or x=-4.4

Q6425) Solve 46x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q6426) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q6427) Solve 35x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q6428) Solve 47x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6429) Solve 18x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q6430) Solve 2x^2+17x+36=0
Ans: x=-4 or x=-4.5

Q6431) Solve 2x^2+17x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q6432) Solve 12x^2+40x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.83

Q6433) Solve 21x^2+36x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q6434) Solve x^2+14x+13=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q6435) Solve 6x^2+49x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.67

Q6436) Solve 36x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.75

Q6437) Solve 7x^2+32x+36=0
Ans: x=-2 or x=-2.57

Q6438) Solve 30x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.83

Q6439) Solve 11x^2+42x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.82

Q6440) Solve 21x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.71

Q6441) Solve 2x^2+20x+32=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q6442) Solve 33x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-0.67

Q6443) Solve 26x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q6444) Solve 5x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-8

Q6445) Solve 3x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-8

Q6446) Solve 13x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-2

Q6447) Solve 44x^2+44x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q6448) Solve 4x^2+41x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-9

Q6449) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q6450) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6451) Solve 7x^2+48x+36=0
Ans: x=-0.86 or x=-6

Q6452) Solve x^2+28x+27=0
Ans: x=-1 or x=-27

Q6453) Solve 22x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.18

Q6454) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q6455) Solve 10x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q6456) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q6457) Solve 9x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.11 or x=-4

Q6458) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q6459) Solve 11x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q6460) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q6461) Solve 50x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q6462) Solve 27x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.89

Q6463) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q6464) Solve 10x^2+42x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q6465) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q6466) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q6467) Solve 15x^2+33x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q6468) Solve 8x^2+48x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q6469) Solve 8x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q6470) Solve 10x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.2

Q6471) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q6472) Solve 42x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q6473) Solve 28x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q6474) Solve 6x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q6475) Solve 27x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.33

Q6476) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q6477) Solve 34x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q6478) Solve 8x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q6479) Solve 3x^2+25x+48=0
Ans: x=-3 or x=-5.33

Q6480) Solve 9x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q6481) Solve 10x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-2

Q6482) Solve 48x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.5

Q6483) Solve 3x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-8

Q6484) Solve 24x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q6485) Solve 36x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.78

Q6486) Solve 3x^2+21x+30=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q6487) Solve 12x^2+38x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q6488) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q6489) Solve 16x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q6490) Solve 22x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q6491) Solve 42x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.33

Q6492) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q6493) Solve 21x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.67

Q6494) Solve 10x^2+29x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-1.5

Q6495) Solve 23x^2+47x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q6496) Solve 44x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.5

Q6497) Solve 4x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q6498) Solve 15x^2+41x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.4

Q6499) Solve 3x^2+37x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-11

Q6500) Solve 8x^2+42x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.75

Q6501) Solve 36x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.11

Q6502) Solve 3x^2+37x+34=0
Ans: x=-1 or x=-11.33

Q6503) Solve 18x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6504) Solve 35x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.57

Q6505) Solve 30x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q6506) Solve 6x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q6507) Solve 15x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6508) Solve 33x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.33

Q6509) Solve x^2+11x+10=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q6510) Solve 2x^2+17x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q6511) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q6512) Solve 37x^2+42x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q6513) Solve 21x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.67

Q6514) Solve 2x^2+21x+19=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q6515) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q6516) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q6517) Solve 24x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q6518) Solve 14x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q6519) Solve 33x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-0.67

Q6520) Solve 35x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q6521) Solve 45x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.56

Q6522) Solve 15x^2+46x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-1.67

Q6523) Solve 22x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q6524) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q6525) Solve 24x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.67

Q6526) Solve 26x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q6527) Solve 20x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q6528) Solve 18x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q6529) Solve 8x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.5

Q6530) Solve 11x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q6531) Solve 38x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.63

Q6532) Solve 8x^2+38x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-3.5

Q6533) Solve 32x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6534) Solve 36x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.25

Q6535) Solve 12x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.25

Q6536) Solve 8x^2+43x+44=0
Ans: x=-1.37 or x=-4

Q6537) Solve 40x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.6

Q6538) Solve 13x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.85 or x=-3

Q6539) Solve 11x^2+19x+8=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q6540) Solve 16x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.25

Q6541) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q6542) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q6543) Solve 2x^2+19x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-7

Q6544) Solve 34x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.82

Q6545) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q6546) Solve 27x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q6547) Solve 7x^2+27x+26=0
Ans: x=-1.86 or x=-2

Q6548) Solve 21x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q6549) Solve 9x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.33

Q6550) Solve 30x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q6551) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q6552) Solve 12x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.25

Q6553) Solve 20x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.8

Q6554) Solve 8x^2+38x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.25

Q6555) Solve 8x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q6556) Solve 7x^2+29x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.14

Q6557) Solve 24x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q6558) Solve 21x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.86

Q6559) Solve 23x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q6560) Solve 15x^2+40x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q6561) Solve 7x^2+35x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6562) Solve 42x^2+48x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q6563) Solve 34x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.82

Q6564) Solve 5x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q6565) Solve 9x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-2

Q6566) Solve x^2+23x+42=0
Ans: x=-2 or x=-21

Q6567) Solve 22x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q6568) Solve 28x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.25

Q6569) Solve 48x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.5

Q6570) Solve 9x^2+30x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q6571) Solve 6x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.33

Q6572) Solve 7x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.71 or x=-6

Q6573) Solve 15x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.93 or x=-1

Q6574) Solve 12x^2+47x+33=0
Ans: x=-0.92 or x=-3

Q6575) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q6576) Solve 4x^2+24x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.5

Q6577) Solve 12x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q6578) Solve 4x^2+19x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3.75

Q6579) Solve 28x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q6580) Solve 10x^2+48x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-4

Q6581) Solve 18x^2+47x+30=0
Ans: x=-1.11 or x=-1.5

Q6582) Solve 32x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q6583) Solve 5x^2+44x+39=0
Ans: x=-1 or x=-7.8

Q6584) Solve 17x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q6585) Solve 17x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q6586) Solve 22x^2+48x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q6587) Solve 6x^2+31x+39=0
Ans: x=-2.17 or x=-3

Q6588) Solve 9x^2+36x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.33

Q6589) Solve 10x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-3

Q6590) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q6591) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q6592) Solve 39x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.77

Q6593) Solve 13x^2+32x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.46

Q6594) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q6595) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q6596) Solve 25x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q6597) Solve 5x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.8 or x=-9

Q6598) Solve 23x^2+47x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q6599) Solve 6x^2+37x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-5

Q6600) Solve 16x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q6601) Solve 5x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-6

Q6602) Solve 26x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q6603) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q6604) Solve 16x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.25

Q6605) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q6606) Solve 25x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.4

Q6607) Solve 10x^2+23x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q6608) Solve 15x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q6609) Solve 14x^2+30x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q6610) Solve 9x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.89 or x=-2

Q6611) Solve 13x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.85 or x=-3

Q6612) Solve 9x^2+26x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.89

Q6613) Solve 6x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.5

Q6614) Solve 8x^2+26x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q6615) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q6616) Solve 15x^2+27x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q6617) Solve x^2+13x+42=0
Ans: x=-6 or x=-7

Q6618) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6619) Solve 16x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q6620) Solve 4x^2+29x+25=0
Ans: x=-1 or x=-6.25

Q6621) Solve 4x^2+38x+34=0
Ans: x=-1 or x=-8.5

Q6622) Solve 12x^2+44x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q6623) Solve 5x^2+41x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-7

Q6624) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q6625) Solve 42x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q6626) Solve 19x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q6627) Solve 30x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q6628) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q6629) Solve 36x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.58

Q6630) Solve 34x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q6631) Solve 27x^2+28x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6632) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q6633) Solve 24x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q6634) Solve 6x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.5

Q6635) Solve 28x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q6636) Solve 8x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q6637) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q6638) Solve 27x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q6639) Solve 24x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q6640) Solve 12x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.25

Q6641) Solve 5x^2+26x+33=0
Ans: x=-2.2 or x=-3

Q6642) Solve 49x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.14

Q6643) Solve 15x^2+38x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q6644) Solve 3x^2+15x+18=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q6645) Solve 41x^2+44x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q6646) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q6647) Solve 14x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q6648) Solve 20x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.2

Q6649) Solve 37x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q6650) Solve 16x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.87

Q6651) Solve 38x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q6652) Solve 42x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.36

Q6653) Solve 4x^2+46x+42=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q6654) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q6655) Solve 19x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q6656) Solve 48x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.33

Q6657) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q6658) Solve 44x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.25

Q6659) Solve 26x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6660) Solve 37x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6661) Solve 12x^2+43x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.33

Q6662) Solve 14x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.71

Q6663) Solve x^2+10x+9=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q6664) Solve 38x^2+21x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q6665) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q6666) Solve 12x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q6667) Solve 33x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.36

Q6668) Solve 48x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q6669) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q6670) Solve 42x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q6671) Solve 3x^2+48x+45=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q6672) Solve 6x^2+37x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-4.5

Q6673) Solve 5x^2+9x+4=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q6674) Solve 25x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q6675) Solve 23x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q6676) Solve 13x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q6677) Solve 7x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q6678) Solve 9x^2+19x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q6679) Solve 5x^2+34x+45=0
Ans: x=-1.8 or x=-5

Q6680) Solve 9x^2+37x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.11

Q6681) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q6682) Solve 10x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q6683) Solve x^2+6x+5=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q6684) Solve 49x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.29

Q6685) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q6686) Solve 12x^2+24x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6687) Solve 36x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q6688) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q6689) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q6690) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q6691) Solve 37x^2+38x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q6692) Solve 23x^2+46x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6693) Solve 8x^2+48x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.5

Q6694) Solve 19x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q6695) Solve 14x^2+34x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q6696) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q6697) Solve 9x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q6698) Solve 22x^2+50x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q6699) Solve 2x^2+27x+25=0
Ans: x=-1 or x=-12.5

Q6700) Solve 5x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q6701) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q6702) Solve 2x^2+13x+21=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q6703) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q6704) Solve 20x^2+48x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.9

Q6705) Solve 8x^2+19x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q6706) Solve 14x^2+38x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.71

Q6707) Solve 9x^2+27x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q6708) Solve 31x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q6709) Solve 3x^2+29x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-8

Q6710) Solve 25x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q6711) Solve 48x^2+50x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6712) Solve 4x^2+42x+38=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q6713) Solve 18x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q6714) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q6715) Solve 36x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.44

Q6716) Solve 7x^2+20x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q6717) Solve 45x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.78

Q6718) Solve 6x^2+31x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-4

Q6719) Solve 18x^2+49x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.72

Q6720) Solve 20x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.5

Q6721) Solve 45x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.44

Q6722) Solve 7x^2+39x+32=0
Ans: x=-1 or x=-4.57

Q6723) Solve 11x^2+42x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.82

Q6724) Solve x^2+12x+11=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q6725) Solve 44x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q6726) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q6727) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q6728) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q6729) Solve 14x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q6730) Solve x^2+14x+40=0
Ans: x=-4 or x=-10

Q6731) Solve 5x^2+29x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.8

Q6732) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q6733) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q6734) Solve 22x^2+49x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.23

Q6735) Solve 2x^2+28x+26=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q6736) Solve 6x^2+41x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-5.5

Q6737) Solve 8x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q6738) Solve 4x^2+26x+36=0
Ans: x=-2 or x=-4.5

Q6739) Solve 5x^2+41x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-7

Q6740) Solve x^2+18x+45=0
Ans: x=-3 or x=-15

Q6741) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q6742) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q6743) Solve 11x^2+45x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.09

Q6744) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q6745) Solve 30x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.4

Q6746) Solve 9x^2+39x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.67

Q6747) Solve 23x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q6748) Solve 16x^2+34x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q6749) Solve 38x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q6750) Solve 18x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q6751) Solve 31x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q6752) Solve 6x^2+16x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q6753) Solve 46x^2+48x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6754) Solve 35x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.71

Q6755) Solve 36x^2+37x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q6756) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q6757) Solve 4x^2+23x+19=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q6758) Solve 26x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.77

Q6759) Solve 7x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q6760) Solve 12x^2+31x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.33

Q6761) Solve 36x^2+40x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q6762) Solve 23x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q6763) Solve 42x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.83

Q6764) Solve x^2+27x+26=0
Ans: x=-1 or x=-26

Q6765) Solve 3x^2+27x+42=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q6766) Solve 32x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6767) Solve 22x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q6768) Solve 16x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q6769) Solve 15x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q6770) Solve 48x^2+50x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6771) Solve 12x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q6772) Solve 15x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.2

Q6773) Solve 9x^2+44x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.89

Q6774) Solve 3x^2+26x+23=0
Ans: x=-1 or x=-7.67

Q6775) Solve 3x^2+22x+39=0
Ans: x=-3 or x=-4.33

Q6776) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q6777) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q6778) Solve 14x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q6779) Solve 42x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.83

Q6780) Solve 35x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.6

Q6781) Solve 21x^2+47x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.67

Q6782) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q6783) Solve 30x^2+49x+19=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q6784) Solve 18x^2+33x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q6785) Solve 31x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q6786) Solve 10x^2+34x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q6787) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q6788) Solve 16x^2+31x+15=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q6789) Solve 12x^2+33x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q6790) Solve 21x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.14

Q6791) Solve 34x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q6792) Solve 18x^2+43x+24=0
Ans: x=-0.89 or x=-1.5

Q6793) Solve 15x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q6794) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q6795) Solve 39x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q6796) Solve 7x^2+31x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.43

Q6797) Solve x^2+19x+48=0
Ans: x=-3 or x=-16

Q6798) Solve 24x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q6799) Solve x^2+16x+15=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q6800) Solve 4x^2+24x+36=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q6801) Solve x^2+15x+50=0
Ans: x=-5 or x=-10

Q6802) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q6803) Solve 15x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q6804) Solve 13x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q6805) Solve 18x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.11

Q6806) Solve 48x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.5

Q6807) Solve 6x^2+16x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q6808) Solve 20x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q6809) Solve 12x^2+27x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q6810) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q6811) Solve 7x^2+39x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.57

Q6812) Solve x^2+19x+48=0
Ans: x=-3 or x=-16

Q6813) Solve 10x^2+39x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.9

Q6814) Solve 17x^2+39x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q6815) Solve 8x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-5

Q6816) Solve 19x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q6817) Solve 10x^2+48x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-4

Q6818) Solve 25x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q6819) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q6820) Solve 28x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q6821) Solve 7x^2+31x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.43

Q6822) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q6823) Solve 8x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q6824) Solve 7x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-3

Q6825) Solve 23x^2+49x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.13

Q6826) Solve 38x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q6827) Solve 6x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q6828) Solve 18x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q6829) Solve 3x^2+18x+27=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q6830) Solve 9x^2+35x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.89

Q6831) Solve 10x^2+44x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q6832) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q6833) Solve 21x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.67

Q6834) Solve 2x^2+42x+40=0
Ans: x=-1 or x=-20

Q6835) Solve 16x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q6836) Solve 16x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q6837) Solve 15x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q6838) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q6839) Solve 3x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q6840) Solve 16x^2+39x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q6841) Solve 13x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q6842) Solve 12x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q6843) Solve 8x^2+42x+34=0
Ans: x=-1 or x=-4.25

Q6844) Solve 35x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q6845) Solve 14x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.29

Q6846) Solve 7x^2+31x+24=0
Ans: x=-1 or x=-3.43

Q6847) Solve 36x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.56

Q6848) Solve x^2+16x+39=0
Ans: x=-3 or x=-13

Q6849) Solve 41x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q6850) Solve 25x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.2

Q6851) Solve 6x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-6

Q6852) Solve 16x^2+41x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q6853) Solve 16x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q6854) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6855) Solve 15x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.67

Q6856) Solve 12x^2+43x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.58

Q6857) Solve 19x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q6858) Solve 27x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.11

Q6859) Solve 3x^2+10x+7=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q6860) Solve 40x^2+50x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q6861) Solve 40x^2+44x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q6862) Solve 13x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q6863) Solve 10x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.9 or x=-4

Q6864) Solve 4x^2+43x+39=0
Ans: x=-1 or x=-9.75

Q6865) Solve 18x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q6866) Solve 8x^2+31x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.87

Q6867) Solve 36x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q6868) Solve 8x^2+36x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q6869) Solve 12x^2+30x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q6870) Solve 30x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.1

Q6871) Solve 4x^2+17x+18=0
Ans: x=-2 or x=-2.25

Q6872) Solve 9x^2+25x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q6873) Solve 24x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q6874) Solve 46x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q6875) Solve 8x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-3

Q6876) Solve 36x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q6877) Solve 12x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q6878) Solve 14x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q6879) Solve 14x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q6880) Solve 11x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q6881) Solve 42x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q6882) Solve 34x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q6883) Solve 25x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q6884) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q6885) Solve 4x^2+15x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q6886) Solve 27x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q6887) Solve 18x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q6888) Solve 7x^2+25x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.57

Q6889) Solve 12x^2+18x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6890) Solve 43x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q6891) Solve 15x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q6892) Solve x^2+19x+18=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q6893) Solve 39x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.67

Q6894) Solve 12x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.25

Q6895) Solve 5x^2+38x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-7

Q6896) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q6897) Solve 20x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.8

Q6898) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q6899) Solve 8x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.75 or x=-5.5

Q6900) Solve 13x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.38 or x=-2

Q6901) Solve 6x^2+12x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6902) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q6903) Solve x^2+26x+25=0
Ans: x=-1 or x=-25

Q6904) Solve 44x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.64

Q6905) Solve 4x^2+21x+27=0
Ans: x=-2.25 or x=-3

Q6906) Solve 9x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.33

Q6907) Solve 5x^2+20x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q6908) Solve 36x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q6909) Solve 31x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6910) Solve 9x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q6911) Solve 42x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.86

Q6912) Solve 12x^2+41x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.75

Q6913) Solve 40x^2+42x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q6914) Solve 5x^2+28x+32=0
Ans: x=-1.6 or x=-4

Q6915) Solve 19x^2+45x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q6916) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q6917) Solve x^2+4x+4=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q6918) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q6919) Solve 10x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q6920) Solve 10x^2+48x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.8

Q6921) Solve 29x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q6922) Solve 11x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q6923) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q6924) Solve 6x^2+35x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.83

Q6925) Solve 25x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.4

Q6926) Solve 7x^2+33x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.71

Q6927) Solve 7x^2+32x+25=0
Ans: x=-1 or x=-3.57

Q6928) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q6929) Solve 20x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q6930) Solve 3x^2+47x+44=0
Ans: x=-1 or x=-14.67

Q6931) Solve 11x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-4

Q6932) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q6933) Solve 4x^2+20x+25=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q6934) Solve 27x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.89

Q6935) Solve 4x^2+21x+26=0
Ans: x=-2 or x=-3.25

Q6936) Solve 15x^2+43x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q6937) Solve 8x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q6938) Solve 21x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.86

Q6939) Solve x^2+12x+20=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q6940) Solve 14x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.71

Q6941) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q6942) Solve 39x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q6943) Solve 11x^2+47x+42=0
Ans: x=-1.27 or x=-3

Q6944) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q6945) Solve 3x^2+19x+30=0
Ans: x=-3 or x=-3.33

Q6946) Solve 9x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.33

Q6947) Solve 46x^2+47x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q6948) Solve 12x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q6949) Solve 8x^2+17x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q6950) Solve 45x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.78

Q6951) Solve 46x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.5

Q6952) Solve 46x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q6953) Solve 32x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.94

Q6954) Solve 38x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q6955) Solve 23x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q6956) Solve 23x^2+46x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6957) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q6958) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6959) Solve 6x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q6960) Solve 46x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q6961) Solve 12x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q6962) Solve 9x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6963) Solve 42x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q6964) Solve 15x^2+40x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q6965) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q6966) Solve 25x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q6967) Solve 45x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q6968) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q6969) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q6970) Solve 11x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.91 or x=-3

Q6971) Solve 22x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.5

Q6972) Solve 14x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.29

Q6973) Solve 26x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q6974) Solve 10x^2+43x+39=0
Ans: x=-1.3 or x=-3

Q6975) Solve 13x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q6976) Solve 7x^2+14x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6977) Solve 15x^2+39x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q6978) Solve 17x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q6979) Solve 21x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.14

Q6980) Solve 48x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q6981) Solve 24x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q6982) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q6983) Solve 15x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q6984) Solve 28x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q6985) Solve 7x^2+17x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q6986) Solve 30x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.67

Q6987) Solve 10x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q6988) Solve 20x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.4

Q6989) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q6990) Solve 28x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.25

Q6991) Solve 18x^2+38x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q6992) Solve 14x^2+41x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.43

Q6993) Solve 3x^2+11x+10=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q6994) Solve 4x^2+25x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-5

Q6995) Solve 44x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.75

Q6996) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q6997) Solve 9x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q6998) Solve 5x^2+34x+45=0
Ans: x=-1.8 or x=-5

Q6999) Solve 18x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q7000) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q7001) Solve 2x^2+23x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-10

Q7002) Solve 33x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.82

Q7003) Solve 8x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-4.5

Q7004) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q7005) Solve 22x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q7006) Solve 4x^2+22x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-3

Q7007) Solve 5x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-6

Q7008) Solve 40x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.62

Q7009) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q7010) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q7011) Solve 50x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q7012) Solve 46x^2+48x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q7013) Solve 30x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q7014) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q7015) Solve 8x^2+18x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q7016) Solve 26x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.5

Q7017) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q7018) Solve 22x^2+45x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q7019) Solve 21x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q7020) Solve 10x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q7021) Solve 4x^2+22x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-3

Q7022) Solve 7x^2+44x+45=0
Ans: x=-1.29 or x=-5

Q7023) Solve 10x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.5

Q7024) Solve 39x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-0.67

Q7025) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q7026) Solve 12x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.33

Q7027) Solve 14x^2+43x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q7028) Solve 3x^2+17x+24=0
Ans: x=-2.67 or x=-3

Q7029) Solve 25x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.2

Q7030) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q7031) Solve 5x^2+39x+34=0
Ans: x=-1 or x=-6.8

Q7032) Solve 10x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-3.5

Q7033) Solve 9x^2+45x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.67

Q7034) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q7035) Solve 8x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q7036) Solve 14x^2+46x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q7037) Solve 19x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q7038) Solve 5x^2+15x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7039) Solve 4x^2+25x+39=0
Ans: x=-3 or x=-3.25

Q7040) Solve 45x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q7041) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q7042) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q7043) Solve 24x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.17

Q7044) Solve 3x^2+18x+27=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q7045) Solve 18x^2+39x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q7046) Solve 18x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.33

Q7047) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q7048) Solve 6x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q7049) Solve 12x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.5

Q7050) Solve 5x^2+16x+12=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q7051) Solve 39x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.33

Q7052) Solve 21x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.57

Q7053) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q7054) Solve 19x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q7055) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q7056) Solve 26x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.38 or x=-1.5

Q7057) Solve 6x^2+25x+19=0
Ans: x=-1 or x=-3.17

Q7058) Solve 9x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q7059) Solve 48x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.62

Q7060) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q7061) Solve 24x^2+48x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7062) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q7063) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q7064) Solve 28x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q7065) Solve 44x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.75

Q7066) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q7067) Solve 40x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q7068) Solve 5x^2+28x+39=0
Ans: x=-2.6 or x=-3

Q7069) Solve 9x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q7070) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q7071) Solve 13x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.38 or x=-2

Q7072) Solve 14x^2+36x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q7073) Solve 6x^2+16x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q7074) Solve 19x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-2

Q7075) Solve 3x^2+23x+34=0
Ans: x=-2 or x=-5.67

Q7076) Solve 13x^2+37x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.85

Q7077) Solve 24x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q7078) Solve 33x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.67

Q7079) Solve 12x^2+49x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.75

Q7080) Solve 3x^2+20x+32=0
Ans: x=-2.67 or x=-4

Q7081) Solve 5x^2+12x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q7082) Solve 4x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q7083) Solve 32x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.75

Q7084) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q7085) Solve x^2+8x+16=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q7086) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q7087) Solve 6x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q7088) Solve 36x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q7089) Solve 6x^2+25x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.5

Q7090) Solve 12x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q7091) Solve 20x^2+47x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q7092) Solve 14x^2+33x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.36

Q7093) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q7094) Solve 22x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-1.5

Q7095) Solve 33x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q7096) Solve 2x^2+25x+23=0
Ans: x=-1 or x=-11.5

Q7097) Solve 8x^2+38x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3.75

Q7098) Solve 2x^2+17x+35=0
Ans: x=-3.5 or x=-5

Q7099) Solve 9x^2+30x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q7100) Solve 37x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q7101) Solve 25x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.4

Q7102) Solve 14x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.5

Q7103) Solve 12x^2+48x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7104) Solve 25x^2+50x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7105) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q7106) Solve 39x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q7107) Solve 2x^2+24x+22=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q7108) Solve 32x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.87

Q7109) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q7110) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7111) Solve 2x^2+16x+24=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q7112) Solve 49x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.86

Q7113) Solve x^2+14x+40=0
Ans: x=-4 or x=-10

Q7114) Solve 13x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.85 or x=-3

Q7115) Solve 18x^2+47x+30=0
Ans: x=-1.11 or x=-1.5

Q7116) Solve 15x^2+31x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.07

Q7117) Solve 32x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.06

Q7118) Solve 28x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q7119) Solve 3x^2+12x+9=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7120) Solve 24x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q7121) Solve 14x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.93 or x=-1

Q7122) Solve 14x^2+34x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q7123) Solve x^2+13x+12=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q7124) Solve 7x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.71 or x=-6

Q7125) Solve 43x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q7126) Solve 14x^2+37x+24=0
Ans: x=-1.14 or x=-1.5

Q7127) Solve 23x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q7128) Solve 14x^2+49x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q7129) Solve 15x^2+36x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q7130) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q7131) Solve 12x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q7132) Solve 10x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-3.5

Q7133) Solve 22x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-1.5

Q7134) Solve 42x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q7135) Solve 24x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.42

Q7136) Solve 12x^2+46x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.83

Q7137) Solve 11x^2+36x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q7138) Solve 20x^2+39x+19=0
Ans: x=-0.95 or x=-1

Q7139) Solve 26x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q7140) Solve 8x^2+42x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-3.5

Q7141) Solve 10x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q7142) Solve 49x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.14

Q7143) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q7144) Solve 24x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q7145) Solve 19x^2+44x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.32

Q7146) Solve 36x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q7147) Solve 12x^2+28x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.83

Q7148) Solve 7x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q7149) Solve 14x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.57

Q7150) Solve 8x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q7151) Solve 19x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q7152) Solve 6x^2+22x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q7153) Solve 50x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.48 or x=-0.5

Q7154) Solve 30x^2+43x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.33

Q7155) Solve 22x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1.5

Q7156) Solve 25x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.6

Q7157) Solve 6x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q7158) Solve 8x^2+25x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.12

Q7159) Solve 6x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q7160) Solve 20x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q7161) Solve 17x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.41 or x=-2

Q7162) Solve 21x^2+50x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.38

Q7163) Solve 35x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.6

Q7164) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q7165) Solve 8x^2+25x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.12

Q7166) Solve 12x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q7167) Solve 17x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q7168) Solve 5x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-6

Q7169) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q7170) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q7171) Solve 2x^2+27x+25=0
Ans: x=-1 or x=-12.5

Q7172) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q7173) Solve 6x^2+31x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.67

Q7174) Solve 15x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q7175) Solve 40x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q7176) Solve 6x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q7177) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q7178) Solve 6x^2+28x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q7179) Solve 11x^2+23x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q7180) Solve 11x^2+44x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7181) Solve 42x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q7182) Solve 15x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.67

Q7183) Solve 9x^2+24x+16=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.33

Q7184) Solve 22x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q7185) Solve 28x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q7186) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q7187) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q7188) Solve 12x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q7189) Solve 16x^2+50x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.62

Q7190) Solve 8x^2+27x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.37

Q7191) Solve 14x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q7192) Solve 10x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.4

Q7193) Solve 12x^2+28x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q7194) Solve 5x^2+22x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q7195) Solve 4x^2+13x+9=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q7196) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7197) Solve 18x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.33

Q7198) Solve 11x^2+43x+42=0
Ans: x=-1.91 or x=-2

Q7199) Solve 4x^2+29x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-5

Q7200) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q7201) Solve 13x^2+44x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.38

Q7202) Solve 4x^2+25x+36=0
Ans: x=-2.25 or x=-4

Q7203) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q7204) Solve 36x^2+50x+14=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q7205) Solve 2x^2+20x+32=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q7206) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q7207) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q7208) Solve 20x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.8

Q7209) Solve 6x^2+30x+36=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q7210) Solve 6x^2+33x+27=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q7211) Solve 42x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q7212) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q7213) Solve 16x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.37

Q7214) Solve 35x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.71

Q7215) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q7216) Solve 32x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q7217) Solve 26x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q7218) Solve 8x^2+16x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7219) Solve 12x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.33

Q7220) Solve 48x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q7221) Solve 14x^2+45x+34=0
Ans: x=-1.21 or x=-2

Q7222) Solve 22x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q7223) Solve 14x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q7224) Solve 2x^2+19x+30=0
Ans: x=-2 or x=-7.5

Q7225) Solve 9x^2+35x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.89

Q7226) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q7227) Solve 15x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.33

Q7228) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q7229) Solve 11x^2+19x+8=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q7230) Solve 12x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q7231) Solve 18x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.39 or x=-2

Q7232) Solve 21x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.33

Q7233) Solve 16x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q7234) Solve 16x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q7235) Solve 11x^2+39x+34=0
Ans: x=-1.55 or x=-2

Q7236) Solve 48x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q7237) Solve x^2+38x+37=0
Ans: x=-1 or x=-37

Q7238) Solve 13x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.54 or x=-3

Q7239) Solve 30x^2+50x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q7240) Solve 18x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.78

Q7241) Solve 50x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q7242) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q7243) Solve 50x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.8

Q7244) Solve 18x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q7245) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q7246) Solve 32x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q7247) Solve 9x^2+12x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q7248) Solve 14x^2+32x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q7249) Solve 4x^2+20x+16=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q7250) Solve 21x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.67

Q7251) Solve 36x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q7252) Solve 15x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q7253) Solve 46x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.5

Q7254) Solve 18x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.17

Q7255) Solve 42x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.79

Q7256) Solve 15x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q7257) Solve 21x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q7258) Solve 26x^2+43x+17=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q7259) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q7260) Solve 3x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.67 or x=-15

Q7261) Solve 5x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q7262) Solve 24x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.12

Q7263) Solve 10x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.9 or x=-4

Q7264) Solve 7x^2+36x+45=0
Ans: x=-2.14 or x=-3

Q7265) Solve 5x^2+30x+45=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q7266) Solve 16x^2+44x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q7267) Solve 15x^2+47x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.13

Q7268) Solve 5x^2+44x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-8

Q7269) Solve 10x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q7270) Solve x^2+14x+48=0
Ans: x=-6 or x=-8

Q7271) Solve 8x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.5

Q7272) Solve 50x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q7273) Solve 6x^2+31x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.17

Q7274) Solve 12x^2+36x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7275) Solve 10x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.6

Q7276) Solve 30x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.4

Q7277) Solve 10x^2+38x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.8

Q7278) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q7279) Solve 11x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q7280) Solve 18x^2+45x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q7281) Solve 2x^2+35x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-16

Q7282) Solve 2x^2+15x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q7283) Solve 14x^2+40x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-2

Q7284) Solve x^2+7x+10=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q7285) Solve 39x^2+47x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q7286) Solve 11x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q7287) Solve 34x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q7288) Solve 28x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-0.75

Q7289) Solve 36x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-0.67

Q7290) Solve 18x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q7291) Solve 36x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q7292) Solve 7x^2+29x+24=0
Ans: x=-1.14 or x=-3

Q7293) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q7294) Solve 4x^2+45x+41=0
Ans: x=-1 or x=-10.25

Q7295) Solve 9x^2+30x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q7296) Solve 34x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q7297) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q7298) Solve 13x^2+41x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.15

Q7299) Solve 14x^2+23x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.14

Q7300) Solve 16x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q7301) Solve 25x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q7302) Solve 9x^2+45x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.67

Q7303) Solve 15x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q7304) Solve 26x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q7305) Solve 2x^2+11x+12=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q7306) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7307) Solve 11x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.73 or x=-3

Q7308) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q7309) Solve 24x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q7310) Solve 8x^2+28x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q7311) Solve 4x^2+12x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7312) Solve 16x^2+46x+33=0
Ans: x=-1.37 or x=-1.5

Q7313) Solve 36x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q7314) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q7315) Solve 18x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q7316) Solve 5x^2+28x+32=0
Ans: x=-1.6 or x=-4

Q7317) Solve 2x^2+24x+40=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q7318) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q7319) Solve 5x^2+8x+3=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q7320) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q7321) Solve 16x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q7322) Solve 9x^2+24x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q7323) Solve 19x^2+48x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q7324) Solve 24x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.87

Q7325) Solve 2x^2+21x+34=0
Ans: x=-2 or x=-8.5

Q7326) Solve 8x^2+33x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.12

Q7327) Solve 11x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q7328) Solve 7x^2+29x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.14

Q7329) Solve 4x^2+35x+31=0
Ans: x=-1 or x=-7.75

Q7330) Solve 19x^2+39x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q7331) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q7332) Solve 18x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q7333) Solve 7x^2+30x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.29

Q7334) Solve 4x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-11

Q7335) Solve 21x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.33

Q7336) Solve 6x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q7337) Solve 6x^2+25x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.5

Q7338) Solve 3x^2+14x+16=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q7339) Solve 40x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q7340) Solve 30x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q7341) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q7342) Solve 7x^2+41x+34=0
Ans: x=-1 or x=-4.86

Q7343) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q7344) Solve 30x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q7345) Solve 7x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-4

Q7346) Solve 9x^2+36x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7347) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q7348) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q7349) Solve 17x^2+39x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q7350) Solve 10x^2+28x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q7351) Solve 15x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q7352) Solve 24x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q7353) Solve 3x^2+22x+19=0
Ans: x=-1 or x=-6.33

Q7354) Solve 18x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.5

Q7355) Solve 21x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q7356) Solve 3x^2+4x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q7357) Solve 26x^2+48x+22=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q7358) Solve 24x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.58

Q7359) Solve 2x^2+26x+24=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q7360) Solve 24x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q7361) Solve 28x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.25

Q7362) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q7363) Solve 12x^2+33x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q7364) Solve 10x^2+31x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.1

Q7365) Solve 8x^2+34x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.5

Q7366) Solve 18x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q7367) Solve 12x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q7368) Solve 6x^2+39x+33=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q7369) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q7370) Solve 16x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q7371) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q7372) Solve 24x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q7373) Solve 24x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q7374) Solve 13x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q7375) Solve 3x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-10

Q7376) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q7377) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q7378) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q7379) Solve 44x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q7380) Solve 32x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q7381) Solve 11x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.36 or x=-3

Q7382) Solve 8x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-3

Q7383) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q7384) Solve 3x^2+15x+12=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q7385) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q7386) Solve 2x^2+8x+8=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q7387) Solve 16x^2+50x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.62

Q7388) Solve 32x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q7389) Solve 12x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q7390) Solve 10x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-4.5

Q7391) Solve 4x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q7392) Solve 4x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.25 or x=-12

Q7393) Solve 5x^2+23x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q7394) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q7395) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q7396) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q7397) Solve 6x^2+27x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q7398) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q7399) Solve 10x^2+21x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q7400) Solve 12x^2+38x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q7401) Solve 8x^2+26x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q7402) Solve 24x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q7403) Solve 4x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-10.5

Q7404) Solve 6x^2+49x+43=0
Ans: x=-1 or x=-7.17

Q7405) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q7406) Solve 22x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-1.5

Q7407) Solve 12x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.67

Q7408) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q7409) Solve 3x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-12

Q7410) Solve 8x^2+30x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q7411) Solve 27x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.33

Q7412) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q7413) Solve 5x^2+18x+16=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q7414) Solve 28x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q7415) Solve 17x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q7416) Solve 15x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.67

Q7417) Solve 26x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q7418) Solve 6x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.67

Q7419) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q7420) Solve 23x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q7421) Solve 11x^2+41x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.73

Q7422) Solve 18x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q7423) Solve 13x^2+48x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.69

Q7424) Solve 12x^2+44x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q7425) Solve 30x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.83

Q7426) Solve 28x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.14

Q7427) Solve 5x^2+49x+44=0
Ans: x=-1 or x=-8.8

Q7428) Solve 12x^2+33x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q7429) Solve 6x^2+31x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.67

Q7430) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q7431) Solve 28x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.75

Q7432) Solve 8x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.25

Q7433) Solve 12x^2+34x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.83

Q7434) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q7435) Solve 6x^2+38x+32=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q7436) Solve 9x^2+27x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.67

Q7437) Solve 12x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q7438) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q7439) Solve 11x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.55 or x=-4

Q7440) Solve 32x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q7441) Solve 18x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q7442) Solve 28x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.75

Q7443) Solve 48x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.62

Q7444) Solve 26x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.15

Q7445) Solve 14x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.14

Q7446) Solve 14x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.29

Q7447) Solve 2x^2+21x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-8

Q7448) Solve 9x^2+30x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q7449) Solve 32x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q7450) Solve 23x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q7451) Solve 2x^2+14x+20=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q7452) Solve 45x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.22

Q7453) Solve x^2+19x+18=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q7454) Solve 4x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-10

Q7455) Solve 34x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q7456) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q7457) Solve 11x^2+46x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.18

Q7458) Solve x^2+12x+20=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q7459) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q7460) Solve 18x^2+43x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.89

Q7461) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q7462) Solve 32x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.75

Q7463) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q7464) Solve 23x^2+42x+19=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q7465) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q7466) Solve 8x^2+37x+39=0
Ans: x=-1.62 or x=-3

Q7467) Solve 18x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q7468) Solve 30x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.9

Q7469) Solve 7x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q7470) Solve 14x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q7471) Solve 34x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q7472) Solve 29x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q7473) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q7474) Solve 3x^2+14x+16=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q7475) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q7476) Solve 12x^2+45x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q7477) Solve 10x^2+37x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.2

Q7478) Solve 15x^2+49x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q7479) Solve 12x^2+47x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.67

Q7480) Solve 18x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.5

Q7481) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q7482) Solve 24x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q7483) Solve 18x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q7484) Solve 20x^2+30x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7485) Solve 10x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q7486) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q7487) Solve 6x^2+32x+42=0
Ans: x=-2.33 or x=-3

Q7488) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q7489) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q7490) Solve x^2+6x+5=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q7491) Solve 20x^2+30x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7492) Solve 16x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.5

Q7493) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q7494) Solve 21x^2+36x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q7495) Solve 4x^2+30x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q7496) Solve 11x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-3

Q7497) Solve 9x^2+39x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q7498) Solve 21x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q7499) Solve 14x^2+45x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.21

Q7500) Solve 6x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.33

Q7501) Solve 36x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.25

Q7502) Solve 42x^2+44x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q7503) Solve 12x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.67

Q7504) Solve 44x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q7505) Solve 9x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q7506) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q7507) Solve 4x^2+37x+33=0
Ans: x=-1 or x=-8.25

Q7508) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q7509) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q7510) Solve 5x^2+35x+30=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q7511) Solve 15x^2+47x+34=0
Ans: x=-1.13 or x=-2

Q7512) Solve 10x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.9 or x=-4

Q7513) Solve 31x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q7514) Solve 7x^2+37x+30=0
Ans: x=-1 or x=-4.29

Q7515) Solve 4x^2+28x+45=0
Ans: x=-2.5 or x=-4.5

Q7516) Solve 4x^2+38x+34=0
Ans: x=-1 or x=-8.5

Q7517) Solve 13x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q7518) Solve 8x^2+25x+18=0
Ans: x=-1.12 or x=-2

Q7519) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q7520) Solve 4x^2+46x+42=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q7521) Solve 5x^2+35x+30=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q7522) Solve 8x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q7523) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7524) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q7525) Solve 7x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.71 or x=-6

Q7526) Solve 8x^2+23x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q7527) Solve 15x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q7528) Solve 5x^2+42x+49=0
Ans: x=-1.4 or x=-7

Q7529) Solve 8x^2+37x+39=0
Ans: x=-1.62 or x=-3

Q7530) Solve 6x^2+31x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.67

Q7531) Solve 36x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.72

Q7532) Solve 3x^2+22x+35=0
Ans: x=-2.33 or x=-5

Q7533) Solve 42x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.86

Q7534) Solve 7x^2+30x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.29

Q7535) Solve 21x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q7536) Solve 9x^2+25x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q7537) Solve 32x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q7538) Solve 19x^2+32x+13=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q7539) Solve 13x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-2

Q7540) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q7541) Solve 12x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q7542) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q7543) Solve 4x^2+31x+27=0
Ans: x=-1 or x=-6.75

Q7544) Solve 5x^2+50x+45=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q7545) Solve 8x^2+19x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q7546) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q7547) Solve 4x^2+27x+44=0
Ans: x=-2.75 or x=-4

Q7548) Solve 16x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.75

Q7549) Solve 9x^2+20x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.22

Q7550) Solve 10x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.5

Q7551) Solve 10x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q7552) Solve 38x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q7553) Solve 5x^2+17x+14=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q7554) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q7555) Solve 4x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q7556) Solve 50x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q7557) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q7558) Solve 48x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.67

Q7559) Solve 3x^2+22x+32=0
Ans: x=-2 or x=-5.33

Q7560) Solve 14x^2+41x+26=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q7561) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q7562) Solve 15x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.8

Q7563) Solve 15x^2+40x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q7564) Solve 38x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q7565) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q7566) Solve 8x^2+47x+39=0
Ans: x=-1 or x=-4.87

Q7567) Solve 2x^2+9x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q7568) Solve 2x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-23

Q7569) Solve 7x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-4

Q7570) Solve 8x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q7571) Solve 45x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q7572) Solve 8x^2+41x+36=0
Ans: x=-1.12 or x=-4

Q7573) Solve 3x^2+46x+43=0
Ans: x=-1 or x=-14.33

Q7574) Solve 18x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q7575) Solve 13x^2+42x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.23

Q7576) Solve 15x^2+23x+8=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q7577) Solve 5x^2+17x+12=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q7578) Solve 9x^2+20x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.22

Q7579) Solve 33x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.18

Q7580) Solve 5x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q7581) Solve 15x^2+44x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.93

Q7582) Solve 10x^2+37x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.2

Q7583) Solve 48x^2+30x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q7584) Solve 17x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q7585) Solve 40x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q7586) Solve 9x^2+44x+32=0
Ans: x=-0.89 or x=-4

Q7587) Solve 40x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q7588) Solve 31x^2+50x+19=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q7589) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q7590) Solve 22x^2+43x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.45

Q7591) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q7592) Solve 15x^2+50x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q7593) Solve 10x^2+45x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q7594) Solve x^2+23x+42=0
Ans: x=-2 or x=-21

Q7595) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q7596) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q7597) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q7598) Solve 9x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q7599) Solve 9x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q7600) Solve 5x^2+29x+42=0
Ans: x=-2.8 or x=-3

Q7601) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q7602) Solve x^2+33x+32=0
Ans: x=-1 or x=-32

Q7603) Solve 24x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.25

Q7604) Solve 15x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.33

Q7605) Solve 16x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q7606) Solve 13x^2+26x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7607) Solve x^2+28x+27=0
Ans: x=-1 or x=-27

Q7608) Solve 28x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.75

Q7609) Solve 12x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q7610) Solve 3x^2+26x+48=0
Ans: x=-2.67 or x=-6

Q7611) Solve x^2+7x+10=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q7612) Solve 2x^2+15x+25=0
Ans: x=-2.5 or x=-5

Q7613) Solve 30x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q7614) Solve x^2+32x+31=0
Ans: x=-1 or x=-31

Q7615) Solve 38x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q7616) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q7617) Solve 49x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.29

Q7618) Solve 3x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-15

Q7619) Solve 14x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q7620) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q7621) Solve 7x^2+27x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.86

Q7622) Solve 13x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q7623) Solve 34x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q7624) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q7625) Solve 7x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-4

Q7626) Solve 28x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.25

Q7627) Solve 5x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-4

Q7628) Solve 40x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q7629) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q7630) Solve 16x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q7631) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q7632) Solve 12x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q7633) Solve 9x^2+22x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q7634) Solve 23x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q7635) Solve 4x^2+17x+15=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q7636) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q7637) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q7638) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q7639) Solve 12x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q7640) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q7641) Solve 4x^2+15x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q7642) Solve 43x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q7643) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q7644) Solve 45x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.78

Q7645) Solve 9x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.67

Q7646) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q7647) Solve 38x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q7648) Solve 15x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.67

Q7649) Solve 36x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.42

Q7650) Solve 12x^2+43x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.58

Q7651) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q7652) Solve 33x^2+49x+16=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q7653) Solve 33x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.64

Q7654) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q7655) Solve 44x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.55

Q7656) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q7657) Solve 25x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q7658) Solve 6x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.33

Q7659) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q7660) Solve 2x^2+13x+11=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q7661) Solve 38x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.68

Q7662) Solve x^2+3x+2=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7663) Solve 33x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.18

Q7664) Solve 14x^2+41x+26=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q7665) Solve 2x^2+18x+36=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q7666) Solve 4x^2+27x+23=0
Ans: x=-1 or x=-5.75

Q7667) Solve 10x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-4

Q7668) Solve 9x^2+37x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.11

Q7669) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q7670) Solve 46x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q7671) Solve 5x^2+17x+12=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q7672) Solve 18x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q7673) Solve 10x^2+48x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.8

Q7674) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q7675) Solve 3x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q7676) Solve 5x^2+23x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-4

Q7677) Solve 14x^2+41x+30=0
Ans: x=-1.43 or x=-1.5

Q7678) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q7679) Solve 44x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.75

Q7680) Solve 27x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.89

Q7681) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q7682) Solve 32x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7683) Solve 21x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q7684) Solve 32x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q7685) Solve 12x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-3

Q7686) Solve 9x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.67

Q7687) Solve 6x^2+20x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q7688) Solve 6x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q7689) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q7690) Solve 45x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.44

Q7691) Solve x^2+13x+22=0
Ans: x=-2 or x=-11

Q7692) Solve 50x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.6

Q7693) Solve 18x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q7694) Solve 10x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q7695) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q7696) Solve 23x^2+47x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q7697) Solve 32x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.62

Q7698) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q7699) Solve 10x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.6

Q7700) Solve 2x^2+23x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q7701) Solve 12x^2+37x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.75

Q7702) Solve 11x^2+38x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.45

Q7703) Solve 30x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q7704) Solve 23x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q7705) Solve 30x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q7706) Solve 5x^2+32x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-5

Q7707) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q7708) Solve 4x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q7709) Solve 3x^2+13x+10=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q7710) Solve 48x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q7711) Solve 9x^2+35x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.89

Q7712) Solve 14x^2+49x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q7713) Solve 4x^2+12x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7714) Solve 22x^2+43x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.45

Q7715) Solve x^2+7x+6=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q7716) Solve 48x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.87

Q7717) Solve 34x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q7718) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q7719) Solve 15x^2+49x+38=0
Ans: x=-1.27 or x=-2

Q7720) Solve 14x^2+39x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.79

Q7721) Solve 12x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.33

Q7722) Solve 15x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.8

Q7723) Solve 19x^2+20x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q7724) Solve 6x^2+24x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7725) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q7726) Solve 4x^2+21x+27=0
Ans: x=-2.25 or x=-3

Q7727) Solve 11x^2+44x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q7728) Solve 7x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q7729) Solve 27x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.67

Q7730) Solve 17x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q7731) Solve 3x^2+26x+23=0
Ans: x=-1 or x=-7.67

Q7732) Solve 20x^2+43x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.15

Q7733) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7734) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q7735) Solve 19x^2+45x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q7736) Solve 15x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q7737) Solve 3x^2+6x+3=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7738) Solve 18x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q7739) Solve x^2+11x+10=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q7740) Solve 18x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q7741) Solve 18x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q7742) Solve x^2+41x+40=0
Ans: x=-1 or x=-40

Q7743) Solve 44x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.75

Q7744) Solve 16x^2+36x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q7745) Solve 12x^2+42x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q7746) Solve 22x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-1.5

Q7747) Solve 40x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q7748) Solve 12x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.67

Q7749) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q7750) Solve 22x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.73 or x=-1.5

Q7751) Solve 28x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q7752) Solve 11x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.91 or x=-1

Q7753) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7754) Solve 45x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q7755) Solve 33x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q7756) Solve 18x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q7757) Solve 28x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.75

Q7758) Solve 9x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q7759) Solve 10x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q7760) Solve 24x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q7761) Solve 25x^2+34x+9=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q7762) Solve 8x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q7763) Solve 27x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q7764) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q7765) Solve 45x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.6

Q7766) Solve 23x^2+42x+19=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q7767) Solve 20x^2+44x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q7768) Solve 12x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.75

Q7769) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q7770) Solve 30x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.4

Q7771) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q7772) Solve 8x^2+38x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-2.5

Q7773) Solve 24x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.17

Q7774) Solve 9x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.44 or x=-5

Q7775) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q7776) Solve 23x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q7777) Solve 32x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q7778) Solve 10x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-3.5

Q7779) Solve 10x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-3

Q7780) Solve 9x^2+33x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.33

Q7781) Solve 9x^2+38x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-3

Q7782) Solve 35x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.4

Q7783) Solve 30x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q7784) Solve 12x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q7785) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q7786) Solve 38x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q7787) Solve 14x^2+36x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q7788) Solve 8x^2+26x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q7789) Solve 9x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.11 or x=-4

Q7790) Solve x^2+20x+36=0
Ans: x=-2 or x=-18

Q7791) Solve 12x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q7792) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q7793) Solve 7x^2+44x+37=0
Ans: x=-1 or x=-5.29

Q7794) Solve 6x^2+42x+36=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q7795) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q7796) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q7797) Solve 15x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q7798) Solve 7x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q7799) Solve 15x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.2

Q7800) Solve 11x^2+46x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.18

Q7801) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q7802) Solve 7x^2+39x+32=0
Ans: x=-1 or x=-4.57

Q7803) Solve 26x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.5

Q7804) Solve 50x^2+45x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.7

Q7805) Solve 6x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.33

Q7806) Solve 34x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.82

Q7807) Solve 12x^2+44x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q7808) Solve 16x^2+40x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.25

Q7809) Solve 15x^2+41x+22=0
Ans: x=-0.73 or x=-2

Q7810) Solve 4x^2+19x+21=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q7811) Solve 9x^2+28x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.11

Q7812) Solve 22x^2+44x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7813) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q7814) Solve 5x^2+12x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q7815) Solve 10x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q7816) Solve 2x^2+9x+7=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q7817) Solve 27x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q7818) Solve 35x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.4

Q7819) Solve 4x^2+17x+18=0
Ans: x=-2 or x=-2.25

Q7820) Solve 42x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.33

Q7821) Solve 18x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-2.5

Q7822) Solve 6x^2+38x+32=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q7823) Solve 20x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.75

Q7824) Solve 9x^2+32x+28=0
Ans: x=-1.56 or x=-2

Q7825) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q7826) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q7827) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q7828) Solve 2x^2+18x+36=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q7829) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q7830) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q7831) Solve 17x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q7832) Solve 32x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q7833) Solve 9x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q7834) Solve 35x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q7835) Solve 3x^2+35x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-10

Q7836) Solve 11x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.91 or x=-1

Q7837) Solve 24x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q7838) Solve 20x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.8

Q7839) Solve 2x^2+18x+40=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q7840) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q7841) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q7842) Solve 18x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q7843) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q7844) Solve 10x^2+15x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7845) Solve 2x^2+18x+28=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q7846) Solve 7x^2+28x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q7847) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q7848) Solve 5x^2+26x+32=0
Ans: x=-2 or x=-3.2

Q7849) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q7850) Solve 5x^2+33x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-5

Q7851) Solve 11x^2+49x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.45

Q7852) Solve 20x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q7853) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q7854) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q7855) Solve 3x^2+22x+39=0
Ans: x=-3 or x=-4.33

Q7856) Solve 6x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q7857) Solve 5x^2+23x+24=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q7858) Solve 6x^2+31x+39=0
Ans: x=-2.17 or x=-3

Q7859) Solve 22x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.09

Q7860) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q7861) Solve 36x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.78

Q7862) Solve 30x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.4

Q7863) Solve 14x^2+42x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7864) Solve 20x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q7865) Solve 7x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-6

Q7866) Solve 4x^2+28x+48=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q7867) Solve 27x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.78

Q7868) Solve 13x^2+43x+34=0
Ans: x=-1.31 or x=-2

Q7869) Solve 30x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q7870) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q7871) Solve 4x^2+39x+35=0
Ans: x=-1 or x=-8.75

Q7872) Solve 5x^2+34x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4.8

Q7873) Solve 5x^2+29x+42=0
Ans: x=-2.8 or x=-3

Q7874) Solve 9x^2+30x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.67

Q7875) Solve 8x^2+38x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-2.5

Q7876) Solve 9x^2+26x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.89

Q7877) Solve 11x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q7878) Solve 7x^2+29x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.14

Q7879) Solve 38x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.58

Q7880) Solve 38x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q7881) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q7882) Solve 18x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.11

Q7883) Solve 3x^2+21x+30=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q7884) Solve 32x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q7885) Solve 38x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q7886) Solve x^2+41x+40=0
Ans: x=-1 or x=-40

Q7887) Solve 12x^2+44x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q7888) Solve 14x^2+33x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.36

Q7889) Solve 2x^2+26x+44=0
Ans: x=-2 or x=-11

Q7890) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q7891) Solve 26x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.77

Q7892) Solve 16x^2+41x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q7893) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q7894) Solve 26x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q7895) Solve 50x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.4

Q7896) Solve 18x^2+30x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q7897) Solve 15x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.8

Q7898) Solve 2x^2+14x+24=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q7899) Solve 33x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.18

Q7900) Solve 20x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q7901) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q7902) Solve 7x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-4

Q7903) Solve 14x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q7904) Solve 20x^2+20x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q7905) Solve 44x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q7906) Solve 8x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-3

Q7907) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q7908) Solve 30x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q7909) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q7910) Solve 41x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q7911) Solve 12x^2+41x+34=0
Ans: x=-1.42 or x=-2

Q7912) Solve 28x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.75

Q7913) Solve 10x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q7914) Solve 6x^2+14x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q7915) Solve 7x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q7916) Solve 35x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.2

Q7917) Solve 32x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.37

Q7918) Solve 7x^2+48x+41=0
Ans: x=-1 or x=-5.86

Q7919) Solve 6x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q7920) Solve 4x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q7921) Solve 8x^2+35x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.37

Q7922) Solve 34x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q7923) Solve 38x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q7924) Solve 15x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q7925) Solve 12x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.75

Q7926) Solve 8x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q7927) Solve 30x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q7928) Solve 26x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q7929) Solve x^2+15x+14=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q7930) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q7931) Solve 48x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q7932) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q7933) Solve 11x^2+28x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.55

Q7934) Solve 40x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q7935) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q7936) Solve 45x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q7937) Solve 20x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q7938) Solve 3x^2+18x+27=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q7939) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q7940) Solve 21x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.14

Q7941) Solve 10x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.2

Q7942) Solve 40x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q7943) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q7944) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q7945) Solve 11x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q7946) Solve 3x^2+8x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q7947) Solve 11x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.09 or x=-2

Q7948) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q7949) Solve 33x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q7950) Solve 18x^2+48x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.33

Q7951) Solve 23x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q7952) Solve 39x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.77

Q7953) Solve 2x^2+14x+24=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q7954) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q7955) Solve 11x^2+42x+27=0
Ans: x=-0.82 or x=-3

Q7956) Solve 6x^2+5x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q7957) Solve 10x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q7958) Solve 36x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q7959) Solve 6x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-4

Q7960) Solve 9x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.44 or x=-5

Q7961) Solve 3x^2+11x+10=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q7962) Solve 9x^2+27x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.33

Q7963) Solve 10x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.4

Q7964) Solve 7x^2+37x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-4

Q7965) Solve 10x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q7966) Solve 3x^2+30x+48=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q7967) Solve 9x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q7968) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q7969) Solve 50x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q7970) Solve 13x^2+48x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.69

Q7971) Solve 4x^2+38x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-8

Q7972) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q7973) Solve x^2+20x+19=0
Ans: x=-1 or x=-19

Q7974) Solve 3x^2+29x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-8

Q7975) Solve 12x^2+45x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q7976) Solve 50x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q7977) Solve 25x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q7978) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q7979) Solve 15x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q7980) Solve 12x^2+49x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.75

Q7981) Solve 12x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q7982) Solve 15x^2+49x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q7983) Solve 12x^2+35x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.92

Q7984) Solve 18x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1.5

Q7985) Solve 11x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-4

Q7986) Solve 7x^2+22x+16=0
Ans: x=-1.14 or x=-2

Q7987) Solve 19x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q7988) Solve 31x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q7989) Solve 19x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q7990) Solve 35x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.71

Q7991) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7992) Solve 2x^2+21x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-9

Q7993) Solve 8x^2+36x+28=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q7994) Solve 7x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-4

Q7995) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q7996) Solve 40x^2+44x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q7997) Solve 37x^2+45x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q7998) Solve 35x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q7999) Solve 2x^2+27x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-12

Q8000) Solve 12x^2+50x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.5

Q8001) Solve 17x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q8002) Solve 7x^2+26x+24=0
Ans: x=-1.71 or x=-2

Q8003) Solve 20x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.4

Q8004) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q8005) Solve 3x^2+15x+12=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8006) Solve 42x^2+44x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q8007) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q8008) Solve 6x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.33

Q8009) Solve 23x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q8010) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q8011) Solve x^2+18x+17=0
Ans: x=-1 or x=-17

Q8012) Solve 18x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.17

Q8013) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8014) Solve 18x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1.5

Q8015) Solve 14x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q8016) Solve 5x^2+18x+16=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q8017) Solve 17x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.59 or x=-2

Q8018) Solve 15x^2+44x+28=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q8019) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q8020) Solve 22x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q8021) Solve x^2+8x+16=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q8022) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q8023) Solve 29x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q8024) Solve 11x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.91 or x=-3

Q8025) Solve 5x^2+32x+44=0
Ans: x=-2 or x=-4.4

Q8026) Solve 14x^2+36x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q8027) Solve 10x^2+38x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q8028) Solve 48x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q8029) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q8030) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q8031) Solve 12x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q8032) Solve 12x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q8033) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q8034) Solve 4x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-8.5

Q8035) Solve 18x^2+49x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-1.5

Q8036) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q8037) Solve 8x^2+30x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q8038) Solve 14x^2+46x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q8039) Solve 3x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-12

Q8040) Solve 15x^2+48x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q8041) Solve 15x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.67

Q8042) Solve 19x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q8043) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q8044) Solve 34x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q8045) Solve 4x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-7

Q8046) Solve 31x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q8047) Solve 11x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q8048) Solve 30x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.7

Q8049) Solve 6x^2+39x+33=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q8050) Solve 24x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q8051) Solve 48x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q8052) Solve 11x^2+39x+34=0
Ans: x=-1.55 or x=-2

Q8053) Solve 32x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q8054) Solve 32x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8055) Solve 48x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.83

Q8056) Solve 45x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q8057) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q8058) Solve 28x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q8059) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q8060) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q8061) Solve 14x^2+50x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q8062) Solve 40x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q8063) Solve 7x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-3

Q8064) Solve 29x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q8065) Solve 14x^2+21x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8066) Solve 12x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q8067) Solve 29x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q8068) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q8069) Solve 12x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q8070) Solve 9x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q8071) Solve 4x^2+19x+21=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q8072) Solve 36x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q8073) Solve 4x^2+13x+9=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q8074) Solve 8x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q8075) Solve 19x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q8076) Solve 14x^2+24x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q8077) Solve 24x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.12

Q8078) Solve 38x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q8079) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q8080) Solve 4x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q8081) Solve 38x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q8082) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q8083) Solve 7x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-4

Q8084) Solve 5x^2+31x+42=0
Ans: x=-2 or x=-4.2

Q8085) Solve 28x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q8086) Solve 11x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-4

Q8087) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q8088) Solve 32x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.94

Q8089) Solve 11x^2+35x+26=0
Ans: x=-1.18 or x=-2

Q8090) Solve 34x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8091) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q8092) Solve 30x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.93

Q8093) Solve 24x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8094) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q8095) Solve 4x^2+32x+28=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q8096) Solve 16x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q8097) Solve 8x^2+17x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q8098) Solve 12x^2+32x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q8099) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q8100) Solve 15x^2+39x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q8101) Solve 24x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q8102) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q8103) Solve 9x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.33

Q8104) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q8105) Solve 6x^2+26x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q8106) Solve 4x^2+27x+23=0
Ans: x=-1 or x=-5.75

Q8107) Solve 4x^2+22x+18=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q8108) Solve 16x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.75

Q8109) Solve 19x^2+47x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q8110) Solve 33x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.73

Q8111) Solve 11x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q8112) Solve 6x^2+37x+50=0
Ans: x=-2 or x=-4.17

Q8113) Solve 50x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q8114) Solve 8x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.75

Q8115) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q8116) Solve 21x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.71

Q8117) Solve 14x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q8118) Solve 19x^2+50x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.63

Q8119) Solve 5x^2+32x+27=0
Ans: x=-1 or x=-5.4

Q8120) Solve 3x^2+28x+44=0
Ans: x=-2 or x=-7.33

Q8121) Solve 2x^2+45x+43=0
Ans: x=-1 or x=-21.5

Q8122) Solve 6x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.33

Q8123) Solve 12x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q8124) Solve 4x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q8125) Solve 31x^2+35x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q8126) Solve 16x^2+46x+33=0
Ans: x=-1.37 or x=-1.5

Q8127) Solve 2x^2+21x+45=0
Ans: x=-3 or x=-7.5

Q8128) Solve 8x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.25

Q8129) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q8130) Solve 23x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q8131) Solve 20x^2+47x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.6

Q8132) Solve 21x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.24 or x=-2

Q8133) Solve 8x^2+28x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8134) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q8135) Solve 29x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q8136) Solve 29x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q8137) Solve 6x^2+22x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q8138) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q8139) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q8140) Solve 6x^2+43x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-6

Q8141) Solve 42x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.79

Q8142) Solve 20x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.25

Q8143) Solve 14x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q8144) Solve 2x^2+49x+47=0
Ans: x=-1 or x=-23.5

Q8145) Solve 5x^2+21x+22=0
Ans: x=-2 or x=-2.2

Q8146) Solve 9x^2+33x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.33

Q8147) Solve 10x^2+35x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8148) Solve 24x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.67

Q8149) Solve 20x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q8150) Solve 39x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.67

Q8151) Solve 34x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q8152) Solve 6x^2+43x+37=0
Ans: x=-1 or x=-6.17

Q8153) Solve 4x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-11

Q8154) Solve 4x^2+16x+12=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q8155) Solve 24x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q8156) Solve 10x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q8157) Solve 36x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.44

Q8158) Solve 15x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.6

Q8159) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q8160) Solve 7x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q8161) Solve 12x^2+43x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.58

Q8162) Solve 33x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q8163) Solve 15x^2+41x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.4

Q8164) Solve 6x^2+32x+42=0
Ans: x=-2.33 or x=-3

Q8165) Solve 8x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q8166) Solve 12x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q8167) Solve 5x^2+34x+45=0
Ans: x=-1.8 or x=-5

Q8168) Solve 4x^2+28x+24=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q8169) Solve 37x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q8170) Solve 7x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-4

Q8171) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q8172) Solve 11x^2+28x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.55

Q8173) Solve 10x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-4.5

Q8174) Solve 30x^2+33x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q8175) Solve 10x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-2

Q8176) Solve 22x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q8177) Solve 11x^2+49x+48=0
Ans: x=-1.45 or x=-3

Q8178) Solve 8x^2+37x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.62

Q8179) Solve 15x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.2

Q8180) Solve 7x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.43 or x=-6

Q8181) Solve 27x^2+30x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q8182) Solve 12x^2+42x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8183) Solve 39x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q8184) Solve 5x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-7

Q8185) Solve 11x^2+39x+34=0
Ans: x=-1.55 or x=-2

Q8186) Solve 20x^2+20x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q8187) Solve 4x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q8188) Solve 9x^2+38x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2.22

Q8189) Solve 21x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8190) Solve 2x^2+13x+21=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q8191) Solve 10x^2+41x+33=0
Ans: x=-1.1 or x=-3

Q8192) Solve 6x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.33

Q8193) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8194) Solve 17x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q8195) Solve 14x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.14

Q8196) Solve 45x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.56

Q8197) Solve 9x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-4

Q8198) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q8199) Solve 24x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.37

Q8200) Solve 30x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-1.5

Q8201) Solve 5x^2+22x+17=0
Ans: x=-1 or x=-3.4

Q8202) Solve 16x^2+40x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q8203) Solve 26x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q8204) Solve 15x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q8205) Solve 17x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q8206) Solve 33x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.73

Q8207) Solve 14x^2+32x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q8208) Solve 32x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q8209) Solve 34x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q8210) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q8211) Solve 28x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q8212) Solve x^2+16x+39=0
Ans: x=-3 or x=-13

Q8213) Solve 48x^2+30x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q8214) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q8215) Solve 21x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q8216) Solve 12x^2+45x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q8217) Solve 10x^2+47x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.7

Q8218) Solve 16x^2+26x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.12

Q8219) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q8220) Solve x^2+8x+12=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q8221) Solve 9x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q8222) Solve 25x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.2

Q8223) Solve 4x^2+17x+15=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q8224) Solve 8x^2+40x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q8225) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q8226) Solve 20x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-2

Q8227) Solve 42x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8228) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q8229) Solve 10x^2+31x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.6

Q8230) Solve 3x^2+8x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q8231) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q8232) Solve 3x^2+25x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-7

Q8233) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q8234) Solve 13x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-3

Q8235) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q8236) Solve x^2+23x+42=0
Ans: x=-2 or x=-21

Q8237) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q8238) Solve 5x^2+28x+39=0
Ans: x=-2.6 or x=-3

Q8239) Solve 22x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1.5

Q8240) Solve 24x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q8241) Solve 6x^2+50x+44=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q8242) Solve 12x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q8243) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q8244) Solve 10x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q8245) Solve 48x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q8246) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q8247) Solve 18x^2+48x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q8248) Solve 6x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.33

Q8249) Solve 4x^2+16x+12=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q8250) Solve 8x^2+37x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.62

Q8251) Solve 38x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.63

Q8252) Solve 5x^2+49x+44=0
Ans: x=-1 or x=-8.8

Q8253) Solve 8x^2+29x+26=0
Ans: x=-1.62 or x=-2

Q8254) Solve 9x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.33

Q8255) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q8256) Solve 35x^2+36x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8257) Solve 24x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.62

Q8258) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q8259) Solve 17x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q8260) Solve 26x^2+41x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1.5

Q8261) Solve 8x^2+40x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q8262) Solve 13x^2+22x+9=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q8263) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q8264) Solve 4x^2+20x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q8265) Solve 4x^2+12x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q8266) Solve 5x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-8

Q8267) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q8268) Solve 12x^2+41x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.75

Q8269) Solve 12x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q8270) Solve 50x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q8271) Solve 19x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q8272) Solve 21x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q8273) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q8274) Solve 42x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.38 or x=-0.5

Q8275) Solve 12x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q8276) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q8277) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8278) Solve 8x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q8279) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q8280) Solve 14x^2+21x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8281) Solve 18x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q8282) Solve 20x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q8283) Solve 35x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.8

Q8284) Solve 18x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q8285) Solve 8x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q8286) Solve 11x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-3

Q8287) Solve 3x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q8288) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q8289) Solve 15x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.8

Q8290) Solve 24x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q8291) Solve 42x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.67

Q8292) Solve 3x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-12

Q8293) Solve 10x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q8294) Solve 11x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q8295) Solve 10x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-4

Q8296) Solve 15x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q8297) Solve 18x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.5

Q8298) Solve 27x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q8299) Solve 10x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-3

Q8300) Solve 10x^2+45x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q8301) Solve 16x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q8302) Solve 6x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q8303) Solve 11x^2+38x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.45

Q8304) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q8305) Solve 5x^2+23x+24=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q8306) Solve 25x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q8307) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q8308) Solve 20x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.4

Q8309) Solve 7x^2+37x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.29

Q8310) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8311) Solve 30x^2+45x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8312) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q8313) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8314) Solve 7x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-5

Q8315) Solve 16x^2+50x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.62

Q8316) Solve 22x^2+44x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8317) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q8318) Solve 3x^2+34x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-10

Q8319) Solve 18x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q8320) Solve 18x^2+48x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q8321) Solve 35x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q8322) Solve 6x^2+8x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8323) Solve 28x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q8324) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q8325) Solve 4x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-10.5

Q8326) Solve 2x^2+17x+35=0
Ans: x=-3.5 or x=-5

Q8327) Solve 8x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.25

Q8328) Solve 7x^2+31x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.43

Q8329) Solve 26x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q8330) Solve 30x^2+31x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8331) Solve 10x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q8332) Solve 6x^2+32x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q8333) Solve 10x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q8334) Solve x^2+13x+40=0
Ans: x=-5 or x=-8

Q8335) Solve 20x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.25

Q8336) Solve 50x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-0.5

Q8337) Solve 37x^2+45x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q8338) Solve 22x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.5

Q8339) Solve 22x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q8340) Solve 4x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q8341) Solve 42x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q8342) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q8343) Solve 20x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q8344) Solve 3x^2+24x+21=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q8345) Solve 9x^2+25x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q8346) Solve 18x^2+24x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8347) Solve 14x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q8348) Solve 11x^2+19x+8=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q8349) Solve 19x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q8350) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q8351) Solve 3x^2+30x+48=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q8352) Solve 36x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.67

Q8353) Solve 21x^2+47x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.24

Q8354) Solve 7x^2+36x+45=0
Ans: x=-2.14 or x=-3

Q8355) Solve 11x^2+18x+7=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q8356) Solve 2x^2+9x+7=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q8357) Solve 15x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.67

Q8358) Solve 40x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q8359) Solve 10x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-3

Q8360) Solve 7x^2+40x+33=0
Ans: x=-1 or x=-4.71

Q8361) Solve 5x^2+32x+27=0
Ans: x=-1 or x=-5.4

Q8362) Solve 26x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.31 or x=-1.5

Q8363) Solve 35x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.8

Q8364) Solve 30x^2+43x+13=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q8365) Solve 17x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q8366) Solve 2x^2+29x+27=0
Ans: x=-1 or x=-13.5

Q8367) Solve 46x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q8368) Solve 4x^2+29x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-5

Q8369) Solve 36x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-0.67

Q8370) Solve 7x^2+33x+26=0
Ans: x=-1 or x=-3.71

Q8371) Solve 50x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q8372) Solve 2x^2+43x+41=0
Ans: x=-1 or x=-20.5

Q8373) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q8374) Solve 30x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q8375) Solve 4x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q8376) Solve 7x^2+36x+45=0
Ans: x=-2.14 or x=-3

Q8377) Solve 4x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q8378) Solve 44x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q8379) Solve 26x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1.5

Q8380) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q8381) Solve 24x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1.5

Q8382) Solve 7x^2+32x+25=0
Ans: x=-1 or x=-3.57

Q8383) Solve 10x^2+33x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.8

Q8384) Solve 5x^2+30x+40=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q8385) Solve 6x^2+28x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q8386) Solve 20x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q8387) Solve 11x^2+37x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.36

Q8388) Solve 2x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-13

Q8389) Solve 22x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-1.5

Q8390) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q8391) Solve 45x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.6

Q8392) Solve x^2+42x+41=0
Ans: x=-1 or x=-41

Q8393) Solve 12x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q8394) Solve x^2+10x+9=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q8395) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q8396) Solve 14x^2+29x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.07

Q8397) Solve 39x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.85

Q8398) Solve 12x^2+38x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q8399) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q8400) Solve 45x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.56

Q8401) Solve 32x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q8402) Solve 20x^2+46x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.3

Q8403) Solve 7x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-4

Q8404) Solve 4x^2+4x+1=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q8405) Solve 10x^2+39x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-2.5

Q8406) Solve 12x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.67

Q8407) Solve 39x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.85

Q8408) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q8409) Solve 14x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.71

Q8410) Solve 12x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.25

Q8411) Solve 13x^2+45x+38=0
Ans: x=-1.46 or x=-2

Q8412) Solve 27x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q8413) Solve 18x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.11

Q8414) Solve 4x^2+17x+13=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q8415) Solve 35x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.8

Q8416) Solve 6x^2+21x+15=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8417) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q8418) Solve 28x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q8419) Solve 32x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.62

Q8420) Solve 7x^2+33x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.71

Q8421) Solve 23x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.91 or x=-1

Q8422) Solve 13x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q8423) Solve 10x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q8424) Solve 2x^2+4x+2=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8425) Solve 30x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.8

Q8426) Solve 48x^2+50x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8427) Solve 3x^2+8x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q8428) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8429) Solve 10x^2+26x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q8430) Solve 24x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.42

Q8431) Solve 17x^2+38x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.24

Q8432) Solve 17x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q8433) Solve 39x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q8434) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q8435) Solve 18x^2+24x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8436) Solve 15x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q8437) Solve 8x^2+50x+42=0
Ans: x=-1 or x=-5.25

Q8438) Solve 4x^2+20x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q8439) Solve 14x^2+44x+32=0
Ans: x=-1.14 or x=-2

Q8440) Solve 2x^2+29x+50=0
Ans: x=-2 or x=-12.5

Q8441) Solve 2x^2+14x+12=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q8442) Solve 36x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q8443) Solve 14x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q8444) Solve 32x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8445) Solve 37x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q8446) Solve 2x^2+5x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q8447) Solve x^2+14x+33=0
Ans: x=-3 or x=-11

Q8448) Solve 42x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.86

Q8449) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q8450) Solve 5x^2+27x+22=0
Ans: x=-1 or x=-4.4

Q8451) Solve x^2+19x+18=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q8452) Solve 10x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.5

Q8453) Solve 2x^2+28x+48=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q8454) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q8455) Solve 48x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q8456) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q8457) Solve x^2+14x+33=0
Ans: x=-3 or x=-11

Q8458) Solve 22x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-1.5

Q8459) Solve 38x^2+39x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8460) Solve 16x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q8461) Solve 12x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q8462) Solve 32x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q8463) Solve 6x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.33

Q8464) Solve 23x^2+48x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q8465) Solve 22x^2+50x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q8466) Solve 32x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q8467) Solve 10x^2+33x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.8

Q8468) Solve 17x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q8469) Solve 22x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q8470) Solve x^2+12x+35=0
Ans: x=-5 or x=-7

Q8471) Solve 21x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q8472) Solve x^2+16x+28=0
Ans: x=-2 or x=-14

Q8473) Solve 33x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.45

Q8474) Solve 5x^2+42x+37=0
Ans: x=-1 or x=-7.4

Q8475) Solve 12x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q8476) Solve 5x^2+24x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2.8

Q8477) Solve 14x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q8478) Solve 10x^2+24x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q8479) Solve 12x^2+36x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q8480) Solve 35x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.8

Q8481) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q8482) Solve 24x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q8483) Solve 46x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q8484) Solve 21x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.67

Q8485) Solve 16x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q8486) Solve 16x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q8487) Solve 3x^2+15x+12=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8488) Solve 8x^2+33x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.12

Q8489) Solve 9x^2+33x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q8490) Solve 13x^2+46x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.54

Q8491) Solve 9x^2+40x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2.44

Q8492) Solve 39x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q8493) Solve 14x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q8494) Solve 17x^2+26x+9=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q8495) Solve 27x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q8496) Solve 39x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.67

Q8497) Solve 4x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-11

Q8498) Solve 8x^2+38x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-2.5

Q8499) Solve 17x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q8500) Solve 18x^2+45x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.33

Q8501) Solve 25x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q8502) Solve 7x^2+23x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q8503) Solve 2x^2+17x+36=0
Ans: x=-4 or x=-4.5

Q8504) Solve 6x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-5

Q8505) Solve x^2+13x+30=0
Ans: x=-3 or x=-10

Q8506) Solve 16x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q8507) Solve 36x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.78

Q8508) Solve 21x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q8509) Solve 16x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-3

Q8510) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q8511) Solve 48x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q8512) Solve 3x^2+19x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q8513) Solve 42x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q8514) Solve 6x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-7

Q8515) Solve 6x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.33 or x=-8

Q8516) Solve 49x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.14

Q8517) Solve 4x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q8518) Solve 19x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.63 or x=-2

Q8519) Solve 6x^2+35x+29=0
Ans: x=-1 or x=-4.83

Q8520) Solve 42x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q8521) Solve 8x^2+33x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.12

Q8522) Solve 35x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.2

Q8523) Solve 28x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.29

Q8524) Solve 8x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-4

Q8525) Solve 13x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q8526) Solve 36x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-0.67

Q8527) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q8528) Solve 18x^2+45x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.33

Q8529) Solve 19x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q8530) Solve 2x^2+33x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-16

Q8531) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q8532) Solve 8x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-4

Q8533) Solve 12x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8534) Solve 7x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-4

Q8535) Solve 9x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.89 or x=-2

Q8536) Solve 12x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.5

Q8537) Solve 4x^2+23x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3.75

Q8538) Solve 12x^2+49x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-2.33

Q8539) Solve 19x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-2

Q8540) Solve 6x^2+19x+13=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q8541) Solve 14x^2+43x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.57

Q8542) Solve 25x^2+50x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8543) Solve 7x^2+33x+36=0
Ans: x=-1.71 or x=-3

Q8544) Solve 4x^2+21x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-4

Q8545) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q8546) Solve 8x^2+34x+36=0
Ans: x=-2 or x=-2.25

Q8547) Solve 21x^2+37x+16=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q8548) Solve 45x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.8

Q8549) Solve 6x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.67 or x=-7.5

Q8550) Solve 2x^2+21x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-9

Q8551) Solve 29x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q8552) Solve 20x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.8

Q8553) Solve 10x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-4.5

Q8554) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q8555) Solve 3x^2+37x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-11

Q8556) Solve 12x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q8557) Solve 35x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q8558) Solve 27x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.78

Q8559) Solve 4x^2+15x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q8560) Solve 7x^2+35x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8561) Solve 22x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q8562) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q8563) Solve 5x^2+10x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8564) Solve 29x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.34 or x=-1

Q8565) Solve 27x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q8566) Solve 9x^2+19x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q8567) Solve 3x^2+18x+27=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q8568) Solve 2x^2+20x+18=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q8569) Solve 22x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q8570) Solve 50x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q8571) Solve 42x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.57

Q8572) Solve 3x^2+36x+33=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q8573) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q8574) Solve 14x^2+48x+40=0
Ans: x=-1.43 or x=-2

Q8575) Solve 14x^2+44x+32=0
Ans: x=-1.14 or x=-2

Q8576) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q8577) Solve 36x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q8578) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q8579) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q8580) Solve 24x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q8581) Solve 19x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q8582) Solve 31x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q8583) Solve 11x^2+49x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.45

Q8584) Solve 6x^2+21x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q8585) Solve 10x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q8586) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q8587) Solve 3x^2+11x+10=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q8588) Solve 21x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.67

Q8589) Solve 8x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.25 or x=-6

Q8590) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q8591) Solve 44x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.75

Q8592) Solve 10x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-4.5

Q8593) Solve 6x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q8594) Solve 3x^2+19x+16=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q8595) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q8596) Solve 10x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q8597) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q8598) Solve 20x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q8599) Solve 26x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8600) Solve 14x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q8601) Solve 5x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-9

Q8602) Solve 16x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q8603) Solve 5x^2+22x+17=0
Ans: x=-1 or x=-3.4

Q8604) Solve 6x^2+41x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-5.5

Q8605) Solve 2x^2+12x+18=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q8606) Solve 15x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.8

Q8607) Solve 5x^2+50x+45=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q8608) Solve 28x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q8609) Solve 22x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q8610) Solve 17x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q8611) Solve 9x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q8612) Solve 2x^2+35x+33=0
Ans: x=-1 or x=-16.5

Q8613) Solve 18x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q8614) Solve 24x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q8615) Solve 27x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-0.67

Q8616) Solve 18x^2+36x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8617) Solve 14x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q8618) Solve 6x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.67 or x=-7.5

Q8619) Solve 15x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.33

Q8620) Solve 7x^2+30x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2.29

Q8621) Solve 3x^2+34x+31=0
Ans: x=-1 or x=-10.33

Q8622) Solve 6x^2+25x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q8623) Solve 25x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q8624) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q8625) Solve 19x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.63 or x=-2

Q8626) Solve 12x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.75

Q8627) Solve 10x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q8628) Solve 39x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.33

Q8629) Solve 7x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.71 or x=-4

Q8630) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8631) Solve 2x^2+49x+47=0
Ans: x=-1 or x=-23.5

Q8632) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q8633) Solve 40x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q8634) Solve 16x^2+34x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.62

Q8635) Solve 4x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.5

Q8636) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q8637) Solve 15x^2+35x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q8638) Solve 3x^2+23x+20=0
Ans: x=-1 or x=-6.67

Q8639) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q8640) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q8641) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q8642) Solve 21x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.57

Q8643) Solve 40x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.37

Q8644) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q8645) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q8646) Solve 13x^2+44x+36=0
Ans: x=-1.38 or x=-2

Q8647) Solve 16x^2+43x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.69

Q8648) Solve 24x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.25

Q8649) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q8650) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q8651) Solve 26x^2+43x+17=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q8652) Solve 6x^2+43x+37=0
Ans: x=-1 or x=-6.17

Q8653) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q8654) Solve 27x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q8655) Solve 19x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.63 or x=-2

Q8656) Solve 25x^2+48x+23=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q8657) Solve x^2+5x+4=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8658) Solve 39x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.67

Q8659) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q8660) Solve 12x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.5

Q8661) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8662) Solve 36x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q8663) Solve 12x^2+39x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q8664) Solve 9x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q8665) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q8666) Solve 14x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.5

Q8667) Solve 6x^2+16x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q8668) Solve 4x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q8669) Solve 5x^2+46x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-9

Q8670) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q8671) Solve 3x^2+28x+25=0
Ans: x=-1 or x=-8.33

Q8672) Solve 44x^2+45x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q8673) Solve 11x^2+36x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q8674) Solve 15x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.67

Q8675) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q8676) Solve 21x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.86

Q8677) Solve 36x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q8678) Solve x^2+25x+24=0
Ans: x=-1 or x=-24

Q8679) Solve 22x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q8680) Solve 3x^2+48x+45=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q8681) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q8682) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q8683) Solve 11x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q8684) Solve 22x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q8685) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q8686) Solve 21x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.29

Q8687) Solve 2x^2+8x+8=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q8688) Solve 14x^2+28x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8689) Solve 7x^2+39x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-4

Q8690) Solve 15x^2+30x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8691) Solve 36x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q8692) Solve 5x^2+22x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q8693) Solve 6x^2+20x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q8694) Solve 30x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.1

Q8695) Solve 24x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.83

Q8696) Solve 49x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.43

Q8697) Solve 36x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.89

Q8698) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8699) Solve 15x^2+41x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q8700) Solve 6x^2+28x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q8701) Solve 20x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.25

Q8702) Solve 12x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q8703) Solve 18x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-2.5

Q8704) Solve 18x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-2.5

Q8705) Solve 10x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q8706) Solve 8x^2+40x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q8707) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q8708) Solve 28x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q8709) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q8710) Solve 8x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q8711) Solve 27x^2+48x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q8712) Solve 3x^2+34x+31=0
Ans: x=-1 or x=-10.33

Q8713) Solve 3x^2+29x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-8

Q8714) Solve 2x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q8715) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q8716) Solve 6x^2+35x+49=0
Ans: x=-2.33 or x=-3.5

Q8717) Solve x^2+8x+7=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q8718) Solve 11x^2+18x+7=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q8719) Solve 6x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-7

Q8720) Solve 20x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.2

Q8721) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q8722) Solve 7x^2+18x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q8723) Solve 20x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.75

Q8724) Solve 7x^2+21x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q8725) Solve 40x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q8726) Solve 5x^2+42x+37=0
Ans: x=-1 or x=-7.4

Q8727) Solve 29x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q8728) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q8729) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q8730) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q8731) Solve 48x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.42

Q8732) Solve 16x^2+36x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q8733) Solve 4x^2+10x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q8734) Solve 36x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q8735) Solve 6x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.67

Q8736) Solve 9x^2+41x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.56

Q8737) Solve 33x^2+34x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8738) Solve 24x^2+46x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.75

Q8739) Solve 4x^2+21x+27=0
Ans: x=-2.25 or x=-3

Q8740) Solve 11x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-3

Q8741) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q8742) Solve 24x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.5

Q8743) Solve 2x^2+21x+19=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q8744) Solve 31x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q8745) Solve 22x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q8746) Solve 6x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q8747) Solve 16x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q8748) Solve x^2+26x+48=0
Ans: x=-2 or x=-24

Q8749) Solve 3x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q8750) Solve 24x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8751) Solve 18x^2+24x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8752) Solve 18x^2+49x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.72

Q8753) Solve 4x^2+18x+14=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q8754) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q8755) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q8756) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8757) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q8758) Solve 4x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-6

Q8759) Solve 2x^2+7x+5=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8760) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q8761) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q8762) Solve 6x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-5.5

Q8763) Solve 2x^2+21x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-8

Q8764) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q8765) Solve 7x^2+34x+39=0
Ans: x=-1.86 or x=-3

Q8766) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q8767) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8768) Solve 5x^2+38x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-6

Q8769) Solve x^2+17x+30=0
Ans: x=-2 or x=-15

Q8770) Solve x^2+5x+6=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q8771) Solve 6x^2+23x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.5

Q8772) Solve 31x^2+50x+19=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q8773) Solve 34x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q8774) Solve 3x^2+31x+28=0
Ans: x=-1 or x=-9.33

Q8775) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q8776) Solve 22x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q8777) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q8778) Solve 9x^2+43x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.78

Q8779) Solve 12x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q8780) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q8781) Solve 43x^2+44x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q8782) Solve 9x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q8783) Solve 27x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.44

Q8784) Solve 30x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.83

Q8785) Solve 11x^2+44x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q8786) Solve 4x^2+32x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-6.5

Q8787) Solve 3x^2+19x+28=0
Ans: x=-2.33 or x=-4

Q8788) Solve 5x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q8789) Solve 30x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.33

Q8790) Solve 15x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.67

Q8791) Solve 15x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q8792) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q8793) Solve 34x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q8794) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q8795) Solve 10x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-3

Q8796) Solve 33x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8797) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q8798) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q8799) Solve 10x^2+44x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q8800) Solve 14x^2+34x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q8801) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q8802) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q8803) Solve 9x^2+43x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.78

Q8804) Solve 4x^2+8x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8805) Solve 11x^2+41x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.73

Q8806) Solve 8x^2+16x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8807) Solve 26x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q8808) Solve 2x^2+9x+7=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q8809) Solve 8x^2+43x+44=0
Ans: x=-1.37 or x=-4

Q8810) Solve 50x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.2

Q8811) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q8812) Solve 12x^2+35x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.67

Q8813) Solve 13x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q8814) Solve 4x^2+21x+27=0
Ans: x=-2.25 or x=-3

Q8815) Solve 28x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-0.75

Q8816) Solve 2x^2+17x+36=0
Ans: x=-4 or x=-4.5

Q8817) Solve 3x^2+14x+16=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q8818) Solve 30x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q8819) Solve 17x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q8820) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q8821) Solve 7x^2+24x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q8822) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q8823) Solve 30x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.83

Q8824) Solve 5x^2+21x+18=0
Ans: x=-1.2 or x=-3

Q8825) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q8826) Solve 25x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q8827) Solve 7x^2+41x+30=0
Ans: x=-0.86 or x=-5

Q8828) Solve 6x^2+31x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.5

Q8829) Solve 14x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q8830) Solve 35x^2+36x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8831) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q8832) Solve 48x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q8833) Solve 21x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-1.67

Q8834) Solve 12x^2+43x+38=0
Ans: x=-1.58 or x=-2

Q8835) Solve 9x^2+40x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.44

Q8836) Solve 50x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.4

Q8837) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q8838) Solve 4x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-8.5

Q8839) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q8840) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q8841) Solve 9x^2+22x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q8842) Solve 18x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q8843) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8844) Solve 16x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q8845) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q8846) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q8847) Solve 32x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.62

Q8848) Solve 30x^2+50x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8849) Solve 17x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q8850) Solve 8x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-4.5

Q8851) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q8852) Solve 22x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-1.5

Q8853) Solve 30x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q8854) Solve 22x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q8855) Solve 8x^2+27x+22=0
Ans: x=-1.37 or x=-2

Q8856) Solve 12x^2+34x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q8857) Solve 13x^2+45x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.46

Q8858) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q8859) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q8860) Solve 15x^2+38x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q8861) Solve 21x^2+28x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8862) Solve 9x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-3

Q8863) Solve 12x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q8864) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q8865) Solve 24x^2+47x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-1.33

Q8866) Solve 2x^2+27x+46=0
Ans: x=-2 or x=-11.5

Q8867) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q8868) Solve 34x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q8869) Solve 42x^2+44x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q8870) Solve 6x^2+35x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-5

Q8871) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q8872) Solve 20x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q8873) Solve 28x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q8874) Solve 44x^2+47x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q8875) Solve 10x^2+36x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-3

Q8876) Solve 4x^2+24x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.5

Q8877) Solve 30x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q8878) Solve 24x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q8879) Solve 7x^2+37x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.29

Q8880) Solve 2x^2+17x+33=0
Ans: x=-3 or x=-5.5

Q8881) Solve 4x^2+19x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q8882) Solve 4x^2+11x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q8883) Solve 18x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.22

Q8884) Solve 2x^2+21x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-9

Q8885) Solve 35x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q8886) Solve 4x^2+44x+40=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q8887) Solve 11x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q8888) Solve 27x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.89

Q8889) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q8890) Solve 6x^2+17x+10=0
Ans: x=-0.83 or x=-2

Q8891) Solve 48x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q8892) Solve 45x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.6

Q8893) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q8894) Solve 20x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.7

Q8895) Solve 28x^2+29x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8896) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q8897) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q8898) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q8899) Solve 12x^2+32x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.5

Q8900) Solve 9x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-5

Q8901) Solve 6x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.33

Q8902) Solve 7x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-6

Q8903) Solve 49x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.57

Q8904) Solve x^2+23x+42=0
Ans: x=-2 or x=-21

Q8905) Solve 2x^2+7x+5=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8906) Solve 19x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q8907) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8908) Solve 4x^2+27x+35=0
Ans: x=-1.75 or x=-5

Q8909) Solve 3x^2+45x+42=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q8910) Solve 14x^2+24x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q8911) Solve 24x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q8912) Solve 11x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q8913) Solve 14x^2+46x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q8914) Solve 10x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q8915) Solve 31x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q8916) Solve 33x^2+36x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q8917) Solve 15x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q8918) Solve 8x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.62 or x=-5

Q8919) Solve 3x^2+20x+28=0
Ans: x=-2 or x=-4.67

Q8920) Solve 7x^2+31x+24=0
Ans: x=-1 or x=-3.43

Q8921) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q8922) Solve 9x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-3

Q8923) Solve x^2+12x+27=0
Ans: x=-3 or x=-9

Q8924) Solve 11x^2+23x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q8925) Solve 17x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q8926) Solve 16x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q8927) Solve 15x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.8

Q8928) Solve 25x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q8929) Solve 21x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q8930) Solve 6x^2+33x+27=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q8931) Solve 14x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q8932) Solve 12x^2+44x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q8933) Solve 10x^2+31x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.6

Q8934) Solve 14x^2+30x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q8935) Solve x^2+7x+12=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q8936) Solve 11x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q8937) Solve 6x^2+49x+49=0
Ans: x=-1.17 or x=-7

Q8938) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q8939) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q8940) Solve 14x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q8941) Solve 13x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.54 or x=-2

Q8942) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q8943) Solve 30x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q8944) Solve 30x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q8945) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q8946) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q8947) Solve 44x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.75

Q8948) Solve 20x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.25

Q8949) Solve 7x^2+34x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.86

Q8950) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q8951) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q8952) Solve 11x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q8953) Solve 12x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-2.5

Q8954) Solve 15x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.8

Q8955) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q8956) Solve 45x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.53

Q8957) Solve 2x^2+35x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-16

Q8958) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8959) Solve 4x^2+25x+36=0
Ans: x=-2.25 or x=-4

Q8960) Solve 4x^2+42x+38=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q8961) Solve 34x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.82

Q8962) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q8963) Solve 5x^2+26x+32=0
Ans: x=-2 or x=-3.2

Q8964) Solve 4x^2+33x+29=0
Ans: x=-1 or x=-7.25

Q8965) Solve 18x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q8966) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q8967) Solve 23x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q8968) Solve 36x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-0.75

Q8969) Solve 31x^2+35x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q8970) Solve 14x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q8971) Solve 2x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-23

Q8972) Solve 21x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q8973) Solve 48x^2+50x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8974) Solve 9x^2+19x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q8975) Solve 7x^2+36x+29=0
Ans: x=-1 or x=-4.14

Q8976) Solve 22x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.95 or x=-1

Q8977) Solve 35x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.71

Q8978) Solve 19x^2+48x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q8979) Solve 3x^2+29x+26=0
Ans: x=-1 or x=-8.67

Q8980) Solve 10x^2+15x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8981) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q8982) Solve 32x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.87

Q8983) Solve 8x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.25 or x=-6

Q8984) Solve 5x^2+34x+29=0
Ans: x=-1 or x=-5.8

Q8985) Solve 14x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q8986) Solve 30x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q8987) Solve 19x^2+45x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q8988) Solve 22x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.64

Q8989) Solve x^2+13x+40=0
Ans: x=-5 or x=-8

Q8990) Solve 32x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8991) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q8992) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q8993) Solve 32x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.62

Q8994) Solve 9x^2+28x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.11

Q8995) Solve 3x^2+25x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-7

Q8996) Solve 2x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-24

Q8997) Solve 10x^2+27x+18=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.5

Q8998) Solve 3x^2+22x+32=0
Ans: x=-2 or x=-5.33

Q8999) Solve 4x^2+37x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-8

Q9000) Solve 20x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q9001) Solve 31x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q9002) Solve 27x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.33

Q9003) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q9004) Solve 12x^2+38x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q9005) Solve 18x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.72 or x=-2

Q9006) Solve 5x^2+41x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-7

Q9007) Solve 42x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.17

Q9008) Solve 15x^2+47x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.33

Q9009) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9010) Solve 6x^2+29x+35=0
Ans: x=-2.33 or x=-2.5

Q9011) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q9012) Solve 40x^2+44x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q9013) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q9014) Solve 38x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.58

Q9015) Solve 10x^2+29x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.9

Q9016) Solve 26x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q9017) Solve 9x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-3

Q9018) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q9019) Solve 4x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-10

Q9020) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q9021) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q9022) Solve 36x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q9023) Solve 15x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.33

Q9024) Solve 10x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q9025) Solve 2x^2+15x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q9026) Solve 30x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.8

Q9027) Solve 38x^2+40x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9028) Solve 5x^2+36x+31=0
Ans: x=-1 or x=-6.2

Q9029) Solve 15x^2+46x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q9030) Solve x^2+11x+24=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q9031) Solve 16x^2+48x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9032) Solve 4x^2+32x+48=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q9033) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q9034) Solve 3x^2+8x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q9035) Solve 16x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q9036) Solve 16x^2+45x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.81

Q9037) Solve 4x^2+14x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q9038) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q9039) Solve 2x^2+20x+42=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q9040) Solve 36x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.25

Q9041) Solve 13x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.54 or x=-3

Q9042) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q9043) Solve 32x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q9044) Solve 8x^2+27x+22=0
Ans: x=-1.37 or x=-2

Q9045) Solve x^2+12x+11=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q9046) Solve 39x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.67

Q9047) Solve 33x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.82

Q9048) Solve 16x^2+46x+33=0
Ans: x=-1.37 or x=-1.5

Q9049) Solve 28x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.5

Q9050) Solve 20x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.4

Q9051) Solve 20x^2+42x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-2

Q9052) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9053) Solve 26x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q9054) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q9055) Solve 28x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.29

Q9056) Solve 8x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-4

Q9057) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q9058) Solve 39x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.67

Q9059) Solve 8x^2+48x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9060) Solve 8x^2+23x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q9061) Solve 14x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q9062) Solve 36x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.11

Q9063) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q9064) Solve 12x^2+43x+38=0
Ans: x=-1.58 or x=-2

Q9065) Solve 10x^2+33x+26=0
Ans: x=-1.3 or x=-2

Q9066) Solve 7x^2+47x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5.71

Q9067) Solve 40x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q9068) Solve 16x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.62 or x=-2.5

Q9069) Solve 29x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q9070) Solve 6x^2+40x+34=0
Ans: x=-1 or x=-5.67

Q9071) Solve 13x^2+27x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q9072) Solve 36x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.11

Q9073) Solve 9x^2+25x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q9074) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q9075) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q9076) Solve 18x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-2.5

Q9077) Solve 6x^2+41x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-5.33

Q9078) Solve 5x^2+17x+14=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q9079) Solve 8x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q9080) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q9081) Solve 15x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q9082) Solve 12x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.67

Q9083) Solve x^2+13x+36=0
Ans: x=-4 or x=-9

Q9084) Solve 16x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q9085) Solve 10x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-3

Q9086) Solve 24x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q9087) Solve x^2+39x+38=0
Ans: x=-1 or x=-38

Q9088) Solve 17x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q9089) Solve 39x^2+42x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9090) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q9091) Solve 7x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q9092) Solve 22x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q9093) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q9094) Solve 36x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.61

Q9095) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q9096) Solve 5x^2+28x+39=0
Ans: x=-2.6 or x=-3

Q9097) Solve 7x^2+34x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.86

Q9098) Solve 19x^2+34x+15=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q9099) Solve 22x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q9100) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9101) Solve 7x^2+31x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.43

Q9102) Solve 16x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q9103) Solve 12x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.33

Q9104) Solve 10x^2+29x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-1.5

Q9105) Solve 20x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-1.5

Q9106) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q9107) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9108) Solve 2x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-21

Q9109) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q9110) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q9111) Solve 9x^2+36x+36=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q9112) Solve 10x^2+29x+18=0
Ans: x=-0.9 or x=-2

Q9113) Solve 21x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q9114) Solve 22x^2+47x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q9115) Solve 2x^2+21x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-9

Q9116) Solve 5x^2+27x+22=0
Ans: x=-1 or x=-4.4

Q9117) Solve 3x^2+28x+25=0
Ans: x=-1 or x=-8.33

Q9118) Solve 15x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.33

Q9119) Solve 8x^2+38x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2.75

Q9120) Solve 13x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q9121) Solve 3x^2+29x+46=0
Ans: x=-2 or x=-7.67

Q9122) Solve 2x^2+15x+28=0
Ans: x=-3.5 or x=-4

Q9123) Solve 2x^2+19x+39=0
Ans: x=-3 or x=-6.5

Q9124) Solve x^2+10x+9=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q9125) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q9126) Solve 4x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q9127) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q9128) Solve 2x^2+19x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-8

Q9129) Solve 28x^2+28x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q9130) Solve 8x^2+26x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q9131) Solve 18x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.17

Q9132) Solve 9x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q9133) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q9134) Solve 15x^2+27x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q9135) Solve x^2+36x+35=0
Ans: x=-1 or x=-35

Q9136) Solve 15x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q9137) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q9138) Solve 20x^2+36x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.3

Q9139) Solve 9x^2+30x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.67

Q9140) Solve 27x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q9141) Solve 13x^2+44x+36=0
Ans: x=-1.38 or x=-2

Q9142) Solve 18x^2+43x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.89

Q9143) Solve 5x^2+20x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q9144) Solve 29x^2+45x+16=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q9145) Solve 15x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q9146) Solve 28x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.43

Q9147) Solve 50x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q9148) Solve 25x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.8

Q9149) Solve 3x^2+29x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-9

Q9150) Solve 10x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q9151) Solve x^2+5x+4=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9152) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q9153) Solve 4x^2+40x+36=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q9154) Solve 17x^2+40x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q9155) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q9156) Solve 42x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-0.5

Q9157) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9158) Solve 7x^2+12x+5=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q9159) Solve 2x^2+17x+35=0
Ans: x=-3.5 or x=-5

Q9160) Solve 48x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q9161) Solve 31x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q9162) Solve 24x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q9163) Solve 28x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q9164) Solve 15x^2+46x+32=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q9165) Solve 5x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-8

Q9166) Solve 6x^2+25x+26=0
Ans: x=-2 or x=-2.17

Q9167) Solve 8x^2+42x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-4.5

Q9168) Solve 32x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9169) Solve 12x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q9170) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q9171) Solve 6x^2+15x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q9172) Solve 9x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-3

Q9173) Solve 44x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q9174) Solve 3x^2+18x+24=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q9175) Solve 12x^2+28x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.83

Q9176) Solve 11x^2+30x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-2

Q9177) Solve 27x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q9178) Solve 29x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q9179) Solve 36x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.75

Q9180) Solve 6x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.5

Q9181) Solve 9x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-5

Q9182) Solve 30x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q9183) Solve 12x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q9184) Solve 8x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q9185) Solve 6x^2+37x+50=0
Ans: x=-2 or x=-4.17

Q9186) Solve 19x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q9187) Solve 20x^2+50x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q9188) Solve 4x^2+20x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q9189) Solve 22x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9190) Solve 21x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.43

Q9191) Solve 8x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q9192) Solve 18x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q9193) Solve 12x^2+44x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.17

Q9194) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q9195) Solve 10x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q9196) Solve 28x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q9197) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q9198) Solve 20x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q9199) Solve 16x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q9200) Solve 16x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q9201) Solve 7x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-4

Q9202) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q9203) Solve 22x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.27

Q9204) Solve 27x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q9205) Solve 48x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.17

Q9206) Solve 14x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-2.5

Q9207) Solve 2x^2+43x+41=0
Ans: x=-1 or x=-20.5

Q9208) Solve 5x^2+34x+29=0
Ans: x=-1 or x=-5.8

Q9209) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q9210) Solve 16x^2+36x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q9211) Solve 45x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q9212) Solve 12x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.75

Q9213) Solve 44x^2+50x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q9214) Solve 2x^2+20x+18=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q9215) Solve 24x^2+45x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q9216) Solve 19x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q9217) Solve 24x^2+49x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q9218) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q9219) Solve 7x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q9220) Solve 12x^2+49x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.08

Q9221) Solve 36x^2+39x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9222) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q9223) Solve 17x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q9224) Solve 3x^2+19x+16=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q9225) Solve x^2+8x+12=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q9226) Solve 33x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9227) Solve 22x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q9228) Solve 23x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q9229) Solve 16x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q9230) Solve 21x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.43

Q9231) Solve 4x^2+17x+13=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q9232) Solve 11x^2+36x+28=0
Ans: x=-1.27 or x=-2

Q9233) Solve 14x^2+47x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.86

Q9234) Solve 15x^2+39x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q9235) Solve 3x^2+29x+26=0
Ans: x=-1 or x=-8.67

Q9236) Solve 12x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q9237) Solve 20x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9238) Solve 4x^2+40x+36=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q9239) Solve 32x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q9240) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q9241) Solve 9x^2+24x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q9242) Solve 12x^2+40x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.83

Q9243) Solve 24x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q9244) Solve 25x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q9245) Solve 9x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q9246) Solve 11x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q9247) Solve 42x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-0.5

Q9248) Solve 13x^2+39x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9249) Solve 4x^2+27x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-6

Q9250) Solve 14x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q9251) Solve 7x^2+31x+24=0
Ans: x=-1 or x=-3.43

Q9252) Solve 20x^2+42x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q9253) Solve 10x^2+45x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q9254) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q9255) Solve 35x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q9256) Solve 35x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q9257) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q9258) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q9259) Solve 16x^2+44x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q9260) Solve 14x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.57

Q9261) Solve 2x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-13

Q9262) Solve 12x^2+49x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.08

Q9263) Solve 30x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9264) Solve 3x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-14

Q9265) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9266) Solve 24x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9267) Solve 24x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9268) Solve 12x^2+43x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.25

Q9269) Solve 44x^2+46x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9270) Solve 12x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q9271) Solve 4x^2+36x+32=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q9272) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q9273) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q9274) Solve 40x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q9275) Solve 6x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.5

Q9276) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q9277) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q9278) Solve 9x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q9279) Solve 34x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.5

Q9280) Solve 16x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.37

Q9281) Solve x^2+36x+35=0
Ans: x=-1 or x=-35

Q9282) Solve 14x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q9283) Solve 17x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.41 or x=-2

Q9284) Solve 15x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q9285) Solve 45x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.56

Q9286) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q9287) Solve 6x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.67

Q9288) Solve 20x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.7

Q9289) Solve 42x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q9290) Solve 50x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.6

Q9291) Solve 35x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.6

Q9292) Solve 26x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.15

Q9293) Solve 22x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1.5

Q9294) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q9295) Solve 2x^2+17x+15=0
Ans: x=-1 or x=-7.5

Q9296) Solve 13x^2+41x+30=0
Ans: x=-1.15 or x=-2

Q9297) Solve 11x^2+42x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.82

Q9298) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q9299) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q9300) Solve 6x^2+35x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.83

Q9301) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q9302) Solve 2x^2+29x+27=0
Ans: x=-1 or x=-13.5

Q9303) Solve 16x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.62

Q9304) Solve 9x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q9305) Solve 7x^2+32x+33=0
Ans: x=-1.57 or x=-3

Q9306) Solve 21x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.67

Q9307) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q9308) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q9309) Solve 10x^2+22x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q9310) Solve 4x^2+15x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q9311) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q9312) Solve 6x^2+32x+40=0
Ans: x=-2 or x=-3.33

Q9313) Solve 23x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q9314) Solve 12x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-3

Q9315) Solve 5x^2+12x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q9316) Solve 24x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q9317) Solve 25x^2+38x+13=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q9318) Solve 38x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.74

Q9319) Solve 15x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.67

Q9320) Solve x^2+12x+35=0
Ans: x=-5 or x=-7

Q9321) Solve 25x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q9322) Solve 18x^2+41x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.28

Q9323) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q9324) Solve 16x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.87

Q9325) Solve 42x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.79

Q9326) Solve 22x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9327) Solve 5x^2+27x+22=0
Ans: x=-1 or x=-4.4

Q9328) Solve 10x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.8

Q9329) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q9330) Solve 12x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-2

Q9331) Solve 4x^2+8x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9332) Solve 13x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q9333) Solve 22x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q9334) Solve 16x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q9335) Solve 3x^2+35x+32=0
Ans: x=-1 or x=-10.67

Q9336) Solve 17x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q9337) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q9338) Solve 6x^2+19x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q9339) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q9340) Solve 32x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q9341) Solve x^2+9x+20=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q9342) Solve 16x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q9343) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q9344) Solve 2x^2+19x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-8

Q9345) Solve 15x^2+31x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.07

Q9346) Solve 3x^2+18x+15=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9347) Solve x^2+34x+33=0
Ans: x=-1 or x=-33

Q9348) Solve 31x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q9349) Solve 11x^2+35x+26=0
Ans: x=-1.18 or x=-2

Q9350) Solve 36x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q9351) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q9352) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q9353) Solve 6x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q9354) Solve 4x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q9355) Solve 14x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-2.5

Q9356) Solve 24x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q9357) Solve 32x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q9358) Solve 23x^2+50x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q9359) Solve 7x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.71 or x=-4

Q9360) Solve 35x^2+47x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.14

Q9361) Solve 49x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.14

Q9362) Solve 17x^2+41x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.41

Q9363) Solve 10x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.5

Q9364) Solve 17x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q9365) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q9366) Solve 26x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q9367) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q9368) Solve 3x^2+19x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q9369) Solve 24x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9370) Solve 20x^2+30x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9371) Solve 26x^2+48x+22=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q9372) Solve 6x^2+21x+15=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q9373) Solve 16x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-3

Q9374) Solve x^2+23x+22=0
Ans: x=-1 or x=-22

Q9375) Solve 22x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q9376) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q9377) Solve 36x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.75

Q9378) Solve 3x^2+37x+34=0
Ans: x=-1 or x=-11.33

Q9379) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q9380) Solve 2x^2+18x+36=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q9381) Solve 14x^2+39x+27=0
Ans: x=-1.29 or x=-1.5

Q9382) Solve 8x^2+47x+39=0
Ans: x=-1 or x=-4.87

Q9383) Solve 37x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9384) Solve 8x^2+34x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.75

Q9385) Solve 10x^2+30x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9386) Solve 3x^2+23x+40=0
Ans: x=-2.67 or x=-5

Q9387) Solve 4x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q9388) Solve 49x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.43

Q9389) Solve 9x^2+20x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.22

Q9390) Solve 28x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q9391) Solve 14x^2+44x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.14

Q9392) Solve 16x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9393) Solve 6x^2+29x+33=0
Ans: x=-1.83 or x=-3

Q9394) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q9395) Solve 7x^2+21x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9396) Solve 13x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q9397) Solve 3x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-14

Q9398) Solve 32x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q9399) Solve 12x^2+37x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.75

Q9400) Solve 21x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.67

Q9401) Solve 44x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.5

Q9402) Solve 4x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q9403) Solve 15x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q9404) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q9405) Solve 15x^2+47x+34=0
Ans: x=-1.13 or x=-2

Q9406) Solve 20x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q9407) Solve 8x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-5

Q9408) Solve 27x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.78

Q9409) Solve 12x^2+45x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q9410) Solve 5x^2+23x+24=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q9411) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q9412) Solve x^2+9x+20=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q9413) Solve 3x^2+30x+27=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q9414) Solve 34x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q9415) Solve 2x^2+21x+34=0
Ans: x=-2 or x=-8.5

Q9416) Solve 20x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.5

Q9417) Solve 12x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q9418) Solve 22x^2+45x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q9419) Solve 29x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9420) Solve 10x^2+46x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q9421) Solve 21x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-1.67

Q9422) Solve 39x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.67

Q9423) Solve 17x^2+36x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q9424) Solve x^2+46x+45=0
Ans: x=-1 or x=-45

Q9425) Solve 10x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-3

Q9426) Solve 15x^2+43x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.2

Q9427) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q9428) Solve 15x^2+32x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.13

Q9429) Solve 7x^2+23x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q9430) Solve x^2+15x+14=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q9431) Solve 44x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q9432) Solve 2x^2+27x+25=0
Ans: x=-1 or x=-12.5

Q9433) Solve 21x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.33

Q9434) Solve 7x^2+30x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2.29

Q9435) Solve 25x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q9436) Solve 6x^2+49x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.67

Q9437) Solve 18x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q9438) Solve 7x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.14 or x=-4

Q9439) Solve 21x^2+46x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.19

Q9440) Solve 4x^2+15x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q9441) Solve 12x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.33

Q9442) Solve 32x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q9443) Solve 15x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q9444) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9445) Solve x^2+4x+3=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q9446) Solve 24x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.17

Q9447) Solve 8x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q9448) Solve 10x^2+35x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q9449) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q9450) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q9451) Solve 29x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q9452) Solve 9x^2+31x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.44

Q9453) Solve 25x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q9454) Solve 18x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q9455) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q9456) Solve 28x^2+30x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q9457) Solve x^2+34x+33=0
Ans: x=-1 or x=-33

Q9458) Solve 22x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q9459) Solve 13x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q9460) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q9461) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q9462) Solve 4x^2+23x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3.75

Q9463) Solve 8x^2+32x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q9464) Solve x^2+19x+48=0
Ans: x=-3 or x=-16

Q9465) Solve 24x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q9466) Solve 2x^2+49x+47=0
Ans: x=-1 or x=-23.5

Q9467) Solve 14x^2+30x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q9468) Solve 5x^2+21x+16=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q9469) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q9470) Solve 25x^2+48x+23=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q9471) Solve 28x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q9472) Solve 24x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q9473) Solve 5x^2+29x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.8

Q9474) Solve 24x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9475) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q9476) Solve 21x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q9477) Solve 2x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-20

Q9478) Solve 50x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.6

Q9479) Solve 35x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q9480) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q9481) Solve 18x^2+48x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q9482) Solve 3x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-15

Q9483) Solve 25x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q9484) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9485) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9486) Solve 18x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.56

Q9487) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q9488) Solve 36x^2+37x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q9489) Solve 10x^2+38x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.8

Q9490) Solve 42x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.86

Q9491) Solve 12x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-2.5

Q9492) Solve 27x^2+47x+20=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q9493) Solve 2x^2+9x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q9494) Solve 7x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-4

Q9495) Solve 48x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q9496) Solve 15x^2+46x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-1.67

Q9497) Solve 17x^2+42x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q9498) Solve 4x^2+27x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-6

Q9499) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q9500) Solve 20x^2+36x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.3

Q9501) Solve 42x^2+43x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q9502) Solve 20x^2+40x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9503) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q9504) Solve 8x^2+38x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2.75

Q9505) Solve 25x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q9506) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q9507) Solve 15x^2+20x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q9508) Solve 27x^2+39x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.33

Q9509) Solve 28x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q9510) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9511) Solve 24x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q9512) Solve 14x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q9513) Solve 12x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-2.5

Q9514) Solve 11x^2+28x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.55

Q9515) Solve 16x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.5

Q9516) Solve 28x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.93

Q9517) Solve 18x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q9518) Solve 18x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9519) Solve 16x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q9520) Solve 19x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q9521) Solve 5x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-6

Q9522) Solve 2x^2+37x+35=0
Ans: x=-1 or x=-17.5

Q9523) Solve 8x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q9524) Solve 33x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-0.67

Q9525) Solve 44x^2+44x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q9526) Solve 11x^2+27x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.45

Q9527) Solve 31x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q9528) Solve 25x^2+34x+9=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9529) Solve 5x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-6

Q9530) Solve 24x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q9531) Solve 8x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q9532) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q9533) Solve 11x^2+35x+26=0
Ans: x=-1.18 or x=-2

Q9534) Solve 13x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q9535) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q9536) Solve 24x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.83

Q9537) Solve 30x^2+39x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.8

Q9538) Solve 20x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-2

Q9539) Solve 2x^2+40x+38=0
Ans: x=-1 or x=-19

Q9540) Solve 19x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q9541) Solve 10x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q9542) Solve 44x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q9543) Solve 17x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q9544) Solve 23x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q9545) Solve 24x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q9546) Solve 18x^2+39x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q9547) Solve 6x^2+27x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q9548) Solve 42x^2+45x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q9549) Solve 4x^2+5x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9550) Solve 6x^2+18x+12=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9551) Solve 6x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-7

Q9552) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q9553) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q9554) Solve 15x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.2

Q9555) Solve 28x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.29

Q9556) Solve 18x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.11

Q9557) Solve 30x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.4

Q9558) Solve 6x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q9559) Solve 15x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.67

Q9560) Solve 9x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q9561) Solve 18x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.44

Q9562) Solve 8x^2+44x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q9563) Solve 4x^2+21x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-4

Q9564) Solve 8x^2+32x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q9565) Solve 30x^2+39x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.8

Q9566) Solve 22x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q9567) Solve 4x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.5

Q9568) Solve x^2+15x+44=0
Ans: x=-4 or x=-11

Q9569) Solve 8x^2+26x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q9570) Solve 3x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q9571) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q9572) Solve 49x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.57

Q9573) Solve 21x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.95 or x=-1

Q9574) Solve 15x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q9575) Solve 8x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.5

Q9576) Solve 50x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.2

Q9577) Solve 8x^2+43x+44=0
Ans: x=-1.37 or x=-4

Q9578) Solve 36x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q9579) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9580) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q9581) Solve 11x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.09 or x=-2

Q9582) Solve 17x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q9583) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q9584) Solve 44x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q9585) Solve 13x^2+43x+34=0
Ans: x=-1.31 or x=-2

Q9586) Solve 6x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q9587) Solve x^2+11x+28=0
Ans: x=-4 or x=-7

Q9588) Solve 36x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q9589) Solve 4x^2+15x+14=0
Ans: x=-1.75 or x=-2

Q9590) Solve 22x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q9591) Solve 4x^2+11x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q9592) Solve 9x^2+17x+8=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q9593) Solve 28x^2+30x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q9594) Solve 34x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q9595) Solve 20x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q9596) Solve 8x^2+25x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.12

Q9597) Solve 32x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q9598) Solve 36x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q9599) Solve 6x^2+31x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-4

Q9600) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q9601) Solve 26x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q9602) Solve 4x^2+43x+39=0
Ans: x=-1 or x=-9.75

Q9603) Solve 39x^2+47x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q9604) Solve 12x^2+32x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.17

Q9605) Solve 18x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.67

Q9606) Solve 36x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q9607) Solve 32x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q9608) Solve 50x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q9609) Solve 3x^2+26x+23=0
Ans: x=-1 or x=-7.67

Q9610) Solve 16x^2+32x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9611) Solve 7x^2+45x+38=0
Ans: x=-1 or x=-5.43

Q9612) Solve 35x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9613) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q9614) Solve 7x^2+23x+18=0
Ans: x=-1.29 or x=-2

Q9615) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q9616) Solve 13x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q9617) Solve 9x^2+44x+32=0
Ans: x=-0.89 or x=-4

Q9618) Solve 14x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q9619) Solve 11x^2+39x+34=0
Ans: x=-1.55 or x=-2

Q9620) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q9621) Solve 43x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q9622) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q9623) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q9624) Solve 4x^2+41x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-9

Q9625) Solve 30x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q9626) Solve 19x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q9627) Solve 10x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-4

Q9628) Solve 11x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q9629) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q9630) Solve 45x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.47

Q9631) Solve 14x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.5

Q9632) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q9633) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q9634) Solve 3x^2+18x+24=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q9635) Solve 18x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q9636) Solve 4x^2+29x+25=0
Ans: x=-1 or x=-6.25

Q9637) Solve 22x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9638) Solve 18x^2+43x+24=0
Ans: x=-0.89 or x=-1.5

Q9639) Solve x^2+15x+36=0
Ans: x=-3 or x=-12

Q9640) Solve 2x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-13

Q9641) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q9642) Solve 2x^2+21x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-8

Q9643) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q9644) Solve 30x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q9645) Solve 5x^2+22x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q9646) Solve 2x^2+23x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-10

Q9647) Solve 16x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.75

Q9648) Solve 6x^2+35x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.33

Q9649) Solve 10x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q9650) Solve 15x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.67

Q9651) Solve 3x^2+9x+6=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9652) Solve 18x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q9653) Solve 9x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.67

Q9654) Solve 18x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q9655) Solve 12x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q9656) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q9657) Solve 18x^2+49x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-1.5

Q9658) Solve 24x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.87

Q9659) Solve 20x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q9660) Solve x^2+15x+44=0
Ans: x=-4 or x=-11

Q9661) Solve 16x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q9662) Solve 28x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.29

Q9663) Solve 3x^2+34x+31=0
Ans: x=-1 or x=-10.33

Q9664) Solve 12x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q9665) Solve 7x^2+15x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q9666) Solve 12x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q9667) Solve 42x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.71

Q9668) Solve 18x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.17

Q9669) Solve 8x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-4

Q9670) Solve 16x^2+44x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q9671) Solve 5x^2+42x+49=0
Ans: x=-1.4 or x=-7

Q9672) Solve 10x^2+32x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q9673) Solve 20x^2+20x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q9674) Solve 25x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.4

Q9675) Solve 33x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q9676) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q9677) Solve 32x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q9678) Solve 46x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.5

Q9679) Solve 23x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9680) Solve 39x^2+42x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9681) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q9682) Solve 25x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q9683) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q9684) Solve 14x^2+50x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q9685) Solve 8x^2+41x+33=0
Ans: x=-1 or x=-4.12

Q9686) Solve 12x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.75

Q9687) Solve 13x^2+43x+34=0
Ans: x=-1.31 or x=-2

Q9688) Solve 8x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q9689) Solve 4x^2+25x+39=0
Ans: x=-3 or x=-3.25

Q9690) Solve 5x^2+28x+23=0
Ans: x=-1 or x=-4.6

Q9691) Solve 2x^2+38x+36=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q9692) Solve 5x^2+8x+3=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q9693) Solve 20x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q9694) Solve 8x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-3

Q9695) Solve 19x^2+38x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9696) Solve 18x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-2.5

Q9697) Solve 44x^2+46x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9698) Solve 20x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q9699) Solve 20x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q9700) Solve 21x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.14

Q9701) Solve x^2+14x+48=0
Ans: x=-6 or x=-8

Q9702) Solve 4x^2+25x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-5

Q9703) Solve 11x^2+22x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9704) Solve 8x^2+50x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-5

Q9705) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q9706) Solve 3x^2+29x+46=0
Ans: x=-2 or x=-7.67

Q9707) Solve 21x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.71

Q9708) Solve 22x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q9709) Solve 16x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q9710) Solve 27x^2+43x+16=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q9711) Solve 14x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.57

Q9712) Solve 5x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-7

Q9713) Solve 10x^2+46x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q9714) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q9715) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q9716) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q9717) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9718) Solve 20x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q9719) Solve 11x^2+42x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.82

Q9720) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q9721) Solve 12x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q9722) Solve 12x^2+43x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.58

Q9723) Solve 18x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9724) Solve 15x^2+37x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q9725) Solve 10x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q9726) Solve x^2+12x+11=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q9727) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9728) Solve 5x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-6

Q9729) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q9730) Solve 12x^2+44x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q9731) Solve 7x^2+48x+36=0
Ans: x=-0.86 or x=-6

Q9732) Solve 33x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-0.67

Q9733) Solve 18x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q9734) Solve 49x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.14

Q9735) Solve 46x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q9736) Solve 8x^2+34x+26=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q9737) Solve x^2+8x+16=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q9738) Solve 3x^2+22x+39=0
Ans: x=-3 or x=-4.33

Q9739) Solve 6x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.67

Q9740) Solve 10x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q9741) Solve 8x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q9742) Solve 12x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q9743) Solve 26x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q9744) Solve 2x^2+15x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q9745) Solve 12x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-3

Q9746) Solve 24x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.62

Q9747) Solve 2x^2+12x+16=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q9748) Solve 3x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-14

Q9749) Solve 4x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q9750) Solve 4x^2+41x+37=0
Ans: x=-1 or x=-9.25

Q9751) Solve 21x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q9752) Solve x^2+19x+48=0
Ans: x=-3 or x=-16

Q9753) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q9754) Solve 10x^2+30x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9755) Solve 6x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.67

Q9756) Solve 35x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.86

Q9757) Solve 14x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.86 or x=-2.5

Q9758) Solve 16x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.37

Q9759) Solve 17x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q9760) Solve 19x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q9761) Solve 38x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q9762) Solve 15x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q9763) Solve 6x^2+16x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q9764) Solve 16x^2+49x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.06

Q9765) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q9766) Solve 6x^2+34x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q9767) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q9768) Solve 20x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.75

Q9769) Solve 12x^2+37x+26=0
Ans: x=-1.08 or x=-2

Q9770) Solve 20x^2+50x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q9771) Solve 21x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.33

Q9772) Solve 28x^2+50x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q9773) Solve 32x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q9774) Solve 20x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.75

Q9775) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9776) Solve 8x^2+29x+26=0
Ans: x=-1.62 or x=-2

Q9777) Solve 12x^2+30x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q9778) Solve 16x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q9779) Solve 14x^2+49x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q9780) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q9781) Solve 4x^2+50x+46=0
Ans: x=-1 or x=-11.5

Q9782) Solve 24x^2+50x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.58

Q9783) Solve 21x^2+32x+11=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q9784) Solve 42x^2+44x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9785) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q9786) Solve 14x^2+49x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q9787) Solve 13x^2+32x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.46

Q9788) Solve 23x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q9789) Solve 9x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q9790) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q9791) Solve 33x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q9792) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q9793) Solve 12x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-2.5

Q9794) Solve 2x^2+20x+50=0
Ans: x=-5 or x=-5

Q9795) Solve 17x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q9796) Solve 10x^2+49x+39=0
Ans: x=-1 or x=-3.9

Q9797) Solve 35x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q9798) Solve 11x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.09 or x=-2

Q9799) Solve 42x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q9800) Solve 30x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.7

Q9801) Solve 6x^2+31x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.67

Q9802) Solve 39x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q9803) Solve 50x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.4

Q9804) Solve 5x^2+32x+48=0
Ans: x=-2.4 or x=-4

Q9805) Solve 36x^2+38x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q9806) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q9807) Solve 4x^2+21x+26=0
Ans: x=-2 or x=-3.25

Q9808) Solve 5x^2+41x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-7

Q9809) Solve 17x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q9810) Solve 31x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q9811) Solve 2x^2+17x+36=0
Ans: x=-4 or x=-4.5

Q9812) Solve 17x^2+37x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q9813) Solve 39x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.77

Q9814) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q9815) Solve 4x^2+31x+27=0
Ans: x=-1 or x=-6.75

Q9816) Solve 18x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-2.5

Q9817) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q9818) Solve 2x^2+5x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q9819) Solve 3x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q9820) Solve 9x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-4

Q9821) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q9822) Solve 8x^2+46x+38=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q9823) Solve 2x^2+23x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q9824) Solve 10x^2+33x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.8

Q9825) Solve 17x^2+37x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q9826) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q9827) Solve 18x^2+42x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q9828) Solve 14x^2+41x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.43

Q9829) Solve 20x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.75

Q9830) Solve 6x^2+25x+26=0
Ans: x=-2 or x=-2.17

Q9831) Solve 9x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.67

Q9832) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q9833) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q9834) Solve 2x^2+24x+40=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q9835) Solve 28x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q9836) Solve 9x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q9837) Solve 18x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.5

Q9838) Solve x^2+21x+20=0
Ans: x=-1 or x=-20

Q9839) Solve 20x^2+48x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q9840) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q9841) Solve 28x^2+28x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q9842) Solve 7x^2+30x+27=0
Ans: x=-1.29 or x=-3

Q9843) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q9844) Solve 24x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.5

Q9845) Solve 2x^2+21x+49=0
Ans: x=-3.5 or x=-7

Q9846) Solve 12x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q9847) Solve 8x^2+19x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q9848) Solve 22x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q9849) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q9850) Solve 25x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.4

Q9851) Solve 19x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q9852) Solve 21x^2+42x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9853) Solve 22x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q9854) Solve 44x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q9855) Solve 13x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q9856) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q9857) Solve 32x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.06

Q9858) Solve 21x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.33

Q9859) Solve 34x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q9860) Solve 24x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q9861) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q9862) Solve 4x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q9863) Solve 36x^2+38x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q9864) Solve 3x^2+27x+24=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q9865) Solve 10x^2+45x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q9866) Solve 36x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q9867) Solve 48x^2+30x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q9868) Solve 7x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.14 or x=-6

Q9869) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q9870) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q9871) Solve 5x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-7

Q9872) Solve 22x^2+23x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9873) Solve 44x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.75

Q9874) Solve 6x^2+25x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.67

Q9875) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q9876) Solve 25x^2+38x+13=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q9877) Solve 48x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.25

Q9878) Solve 7x^2+42x+35=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9879) Solve 23x^2+47x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q9880) Solve 25x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q9881) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q9882) Solve 2x^2+13x+11=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q9883) Solve 42x^2+49x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9884) Solve 33x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9885) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q9886) Solve 13x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q9887) Solve 6x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q9888) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q9889) Solve 7x^2+37x+30=0
Ans: x=-1 or x=-4.29

Q9890) Solve 6x^2+23x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q9891) Solve 3x^2+15x+18=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q9892) Solve 6x^2+35x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-4.5

Q9893) Solve 22x^2+45x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q9894) Solve 27x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q9895) Solve 5x^2+23x+26=0
Ans: x=-2 or x=-2.6

Q9896) Solve 3x^2+16x+21=0
Ans: x=-2.33 or x=-3

Q9897) Solve 36x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.17

Q9898) Solve 6x^2+36x+30=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9899) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q9900) Solve 40x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9901) Solve 22x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q9902) Solve 18x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q9903) Solve 16x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q9904) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q9905) Solve 44x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.55

Q9906) Solve 3x^2+37x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-11

Q9907) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q9908) Solve 40x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.87

Q9909) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q9910) Solve 18x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q9911) Solve 2x^2+28x+26=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q9912) Solve 9x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.33

Q9913) Solve 29x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q9914) Solve 41x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9915) Solve x^2+4x+4=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q9916) Solve 38x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q9917) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q9918) Solve 12x^2+47x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.25

Q9919) Solve 10x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q9920) Solve 37x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q9921) Solve x^2+19x+34=0
Ans: x=-2 or x=-17

Q9922) Solve 30x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.17

Q9923) Solve 8x^2+40x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q9924) Solve 27x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q9925) Solve 14x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q9926) Solve 6x^2+49x+43=0
Ans: x=-1 or x=-7.17

Q9927) Solve 3x^2+20x+28=0
Ans: x=-2 or x=-4.67

Q9928) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q9929) Solve 18x^2+39x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q9930) Solve 14x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.21 or x=-3

Q9931) Solve 5x^2+43x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-8

Q9932) Solve 4x^2+47x+33=0
Ans: x=-0.75 or x=-11

Q9933) Solve 12x^2+20x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q9934) Solve 15x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q9935) Solve 25x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.4

Q9936) Solve 36x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q9937) Solve 12x^2+49x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.75

Q9938) Solve 7x^2+15x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q9939) Solve 16x^2+42x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q9940) Solve 12x^2+39x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q9941) Solve 9x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q9942) Solve 12x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q9943) Solve 35x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q9944) Solve 28x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.14

Q9945) Solve 30x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q9946) Solve 6x^2+29x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.83

Q9947) Solve 22x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q9948) Solve 26x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.38

Q9949) Solve 2x^2+19x+44=0
Ans: x=-4 or x=-5.5

Q9950) Solve 2x^2+27x+25=0
Ans: x=-1 or x=-12.5

Q9951) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q9952) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9953) Solve 5x^2+23x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q9954) Solve 18x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q9955) Solve 25x^2+50x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9956) Solve 20x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q9957) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q9958) Solve 6x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q9959) Solve 16x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q9960) Solve 25x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q9961) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q9962) Solve 45x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.56

Q9963) Solve 12x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-3

Q9964) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q9965) Solve 5x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.8 or x=-9

Q9966) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q9967) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q9968) Solve 18x^2+45x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q9969) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q9970) Solve 3x^2+26x+40=0
Ans: x=-2 or x=-6.67

Q9971) Solve 28x^2+44x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1.5

Q9972) Solve 31x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q9973) Solve 35x^2+39x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q9974) Solve 24x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q9975) Solve 29x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9976) Solve 28x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q9977) Solve 40x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q9978) Solve 23x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q9979) Solve 2x^2+25x+42=0
Ans: x=-2 or x=-10.5

Q9980) Solve 12x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q9981) Solve 20x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9982) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q9983) Solve 14x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.86

Q9984) Solve 39x^2+42x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9985) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q9986) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q9987) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q9988) Solve 3x^2+16x+20=0
Ans: x=-2 or x=-3.33

Q9989) Solve 3x^2+15x+18=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q9990) Solve 6x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.5

Q9991) Solve 6x^2+17x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q9992) Solve 9x^2+26x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.89

Q9993) Solve 45x^2+48x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q9994) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q9995) Solve 38x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q9996) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q9997) Solve 14x^2+23x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.14

Q9998) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q9999) Solve 46x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q10000) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

 

Sum of roots and Product of roots of Quadratic Equation

Given a quadratic equation ax^2+bx+c=0 with roots \alpha and \beta, we have:

\displaystyle\boxed{\alpha+\beta=\frac{-b}{a}}

\displaystyle\boxed{\alpha\beta=\frac{c}{a}}

How do we prove this? It is actually due to the quadratic formula!

Recall that the quadratic formula gives the roots of the quadratic equation as: \displaystyle\boxed{x=\frac{-b\pm \sqrt{b^2-4ac}}{2a}}

Now, we can let

\displaystyle \alpha=\frac{-b+\sqrt{b^2-4ac}}{2a}

\displaystyle \beta=\frac{-b-\sqrt{b^2-4ac}}{2a}

Hence,

\displaystyle \alpha+\beta=\frac{-2b}{2a}=\frac{-b}{a}

\begin{array}{rcl}  \displaystyle    \alpha\beta&=&\frac{-b+\sqrt{b^2-4ac}}{2a}\times\frac{-b-\sqrt{b^2-4ac}}{2a}\\    &=&\frac{b^2-(b^2-4ac)}{4a^2}\\    &=&\frac{4ac}{4a^2}\\    &=&\frac{c}{a}\end{array}

In the above proof, we made use of the identity (A+B)(A-B)=A^2-B^2

The above formulas are also known as Vieta’s formulas (for quadratic). There we have it, this is how we prove the formula for the sum and product of roots!

Hwa Chong IP Sec 2 Maths Question – Equation of Parabola

Question:

Given that a parabola intersects the x-axis at x=-4 and x=2, and intersects the y-axis at y=-16, find the equation of the parabola.

Solution:

Sketch of graph:

maths-tutor-parabola

Now, there is a fast and slow method to this question. The slower method is to let y=ax^2+bx+c, and solve 3 simultaneous equations.

The faster method is to let y=k(x+4)(x-2).

Why? We know that x=4 is a root of the polynomial, so it has a factor of (x-4). Similarly, the polynomial has a factor of (x-2). The constant k (to be determined) is added to scale the graph, so that the graph will satisfy y=-16 when x=0.

So, we just substitute in y=-16, x=0 into our new equation.

-16=k(4)(-2).

-16=-8k.

So k=2.

In conclusion, the equation of the parabola is y=2(x+4)(x-2).