Direct Sum vs Cartesian Product

Excellent explanation found on Math Stackexchange.

Basically for finite index sets (finite number of factors), the two constructions are the same.

Only when there is an infinite number of factors, the direct sum \bigoplus_{i\in I}G_i is the subgroup of the Cartesian product consisting of all tuples \{g_i\} where there are only finitely many g_i that are nonzero.

Useful Theorem in Introductory Ring Theory

Something interesting I realised in my studies in Math is that certain theorems are more “useful” than others. Certain theorems’ sole purpose seem to be an intermediate step to prove another theorem and are never used again. Other theorems seem to be so useful and their usage is everywhere.

One of the most “useful” theorems in basic Ring theory is the following:

Let R be a commutative ring with 1 and I an ideal of R. Then

(i) I is prime iff R/I is an integral domain.

(ii) I is maximal iff R/I is a field.

With this theorem, the following question is solved effortlessly:

Let R be a commutative ring with 1 and let I and J be ideals of R such that I\subseteq J.

(i) Show that J is a prime ideal of R iff J/I is a prime ideal of R/I.

(ii) Show that J is a maximal ideal of R iff J/I is a maximal ideal of R/I.

Sketch of Proof of (i):

J is a prime ideal of R iff R/J is an integral domain. (R/J\cong \frac{R/I}{J/I} by the Third Isomorphism Theorem. )\iff J/I is a prime ideal of R/I.

(ii) is proved similarly.

 

A solvable group that has a composition series is necessarily finite

Facebook Profile Picture 03

Do try out this Free Career Guidance Personality Test at https://career-test.com/s/sgamb?reid=210 while it is still available!

Benefits of doing the (Free) Career Test:

  • Get familiar with the top companies in Singapore
  • There are seven distinct career types based on career preferences, goals and personality. Get to know yours! (My result: Harmonizer)
  • Take part in the annual Universum survey and win prizes!

Let G be a solvable group. We prove that if G has a composition series, then G has to be finite. (Note that this is sort of a converse to “A finite group has a composition series.”)

Let G=G_0\geq G_1\geq \dots\geq G_n=1 be a composition series of G, where each factor G_i/G_{i+1} is simple.

Since G_i and G_{i+1} are solvable (every subgroup of a solvable group is solvable), the quotient G_i/G_{i+1} is also solvable.

We can prove that G_i/G_{i+1} is abelian. Since (G_i/G_{i+1})'\trianglelefteq G_i/G_{i+1}, by the fact that the factor is simple, we have (G_i/G_{i+1})'=1 or G_i/G_{i+1}.

If (G_i/G_{i+1})'=G_i/G_{i+1}, then this contradicts the fact that G_i/G_{i+1} is solvable. Thus (G_i/G_{i+1})'=1 and G_i/G_{i+1} is abelian.

Key step: G_i/G_{i+1} is simple and abelian, G_i/G_{i+1}\cong\mathbb{Z}_{p_i} for some prime p_i.

Since |G_{n-1}|=p_{n-1}, so we have that |G_{n-2}|=|G_{n-2}/G_{n-1}||G_{n-1}|=p_{n-2}p_{n-1}. By induction, |G_i|=p_i p_{i+1}\dots p_{n-1}.

|G|=|G_0|=p_0p_1\dots p_{n-1}. Thus G is finite.

 

Sylow subgroup intersection of a certain index + F1 Trespasser

Today, I read the news online, the latest news is that a man was strolling along the F1 track while the race was ongoing. Really unbelievable.

Also, recently our recommended books from Amazon for GAT/DSA preparation have been very popular with parents seeking preparation. Do check it out if your child is going for DSA soon.

Back to our topic on Sylow theory…

Let G be a finite group, where q is a prime divisor of G. Suppose that whenever Q_1 and Q_2 are two distinct Sylow q-subgroups of G, Q_1\cap Q_2 is a subgroup of Q_1 of index at least q^a. Prove that the number n_q of Sylow q-subgroups of G satisfies n_q\equiv 1\pmod {q^a}.

Proof: Let \Omega=\{Q_1,Q_2\dots,Q_n\} be the set of all Sylow q-subgroups of G. Fix P=Q_k\in \Omega. Consider the group action of P acting on \Omega by conjugation.

\phi:P\times\Omega\to\Omega, \phi_x(Q_i)=xQ_i x^{-1}

By Orbit-Stabilizer Theorem, |O(Q_i)|=|P|/|N_p(Q_i)|.

We claim that N_p(Q_i)=Q_i\cap P, since any element x outside of Q_i cannot normalise Q_i, since otherwise if x \neq Q_i, xQx^{-1}=Q_i, then \langle Q_i, x\rangle will be a larger q-subgroup of G than Q_i.

Thus, |O(Q_i)|=|P|/|Q_i\cap P|\geq q^a, i.e. q^a\mid |O(Q_i)|.

|O(P)|=1.

The orbits form a partition of \Omega, thus |\Omega|=1+\sum{|O(Q_i)|}, where the sum runs over all orbits other than O(P).

Thus, n_q\equiv 1\pmod {q^a}.

 

Singapore Haze & Subgroup of Smallest Prime Index

Recently, the Singapore Haze is getting quite bad, crossing the 200 PSI Mark on several occasions. Do consider purchasing a Air Purifier, or some N95 Masks, as the haze problem is probably staying for at least a month. Personally, I use Nasal Irrigation (Neilmed Sinus Rinse), which has tremendously helped my nose during this haze period. It can help clear out dust and mucus trapped in the nose.

[S$89.90][Clean Air]2015 Air Purifier Singapore brand and 1 year warranty with HEPA Activated Carbon UV-C germicidal killer lamp silent operation and high efficiency etc

WWW.QOO10.SG

[S$19.90]Haze Prevention~ Nasal Rinse™- Flush out mucous~germs~bacteria~and dirt internally. Clear blocked nose and very soothing.

WWW.QOO10.SG

Previously, we proved that any subgroup of index 2 is normal. It turns out that there is a generalisation of this theorem. Let p be the smallest prime divisor of a group G. Then, any subgroup H\leq G of index p is normal in G.

Proof: Let H be a subgroup of G of index p. Let G act on the left cosets of H by left multiplication: \forall x\in G, x\cdot gH=xgH.

This group action induces a group homomorphism \phi:G\to S_p.

Let K=\ker \phi. If x\in K, then xgH=gH for all g\in G. In particular when g=1, xH=H, i.e. x\in H.

Thus K\subseteq H. In particular, K\trianglelefteq H, since \ker\phi is a normal subgroup of G.

We have G/K\cong \phi(G)\leq S_p. Thus |G/K|\mid p!.

Also note that |G|=|G/K||K|. Note that |G/K|\neq 1 since |G/K|=[G:H][H:K]=p[H:K]\geq p.

Let q be a prime divisor of |G/K|. Then q\leq p since |G/K|\mid p!. Also, q\mid |G|. Since p is the smallest prime divisor of |G|, p\leq q. Therefore, p=q, i.e. |G/K|=p.

Then p=p[H:K] \implies [H:K]=1, i.e. H=K. Thus, H is normal in G.

Quadratic Equations Questions and Answers

Quadratic Equations Questions and Solutions

Today we will discuss about the quadratic equation \boxed{ax^2+bx+c=0}.

The way to derive the Quadratic Formula is to use completing the square.

First, we divide throughout by a, where a is assumed to be non-zero (otherwise it isn’t a quadratic equation)

\displaystyle x^2+\frac{b}{a}x+\frac{c}{a}=0

The next step is the key step: add and subtract the square of b/2a to complete the square.

\displaystyle x^2+\frac{b}{a}x\mathbf{+(\frac{b}{2a})^2-(\frac{b}{2a})^2}+\frac{c}{a}=0

\displaystyle (x+\frac{b}{2a})^2-(\frac{b}{2a})^2+\frac{c}{a}=0

Move all the constant terms to the right:

\displaystyle (x+\frac{b}{2a})^2=\frac{b^2-4ac}{4a^2}

Taking square root on both sides,

\displaystyle x+\frac{b}{2a}=\pm\frac{\sqrt{b^2-4ac}}{2a}

Hence, \displaystyle\boxed{x=\frac{-b\pm\sqrt{b^2-4ac}}{2a}}



Algebra Survival Guide: A Conversational Guide for the Thoroughly Befuddled


Using the above information, we can practice and solve some quadratic equations! (Answers provided) More than ample questions are listed here, you can just pick a few of them! If you arrived on this page from a search engine, press Ctrl-F to search for your quadratic equation!

Q1) Solve 4x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.25 or x=-12

Q2) Solve 14x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q3) Solve x^2+2x+1=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4) Solve 36x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.75

Q5) Solve 6x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q6) Solve 32x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.12

Q7) Solve 9x^2+30x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.67

Q8) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q9) Solve 12x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-2.5

Q10) Solve 48x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.87

Q11) Solve 13x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q12) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q13) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q14) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q15) Solve 42x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q16) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q17) Solve x^2+27x+50=0
Ans: x=-2 or x=-25

Q18) Solve 4x^2+18x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q19) Solve 16x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q20) Solve 5x^2+23x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q21) Solve 14x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.21 or x=-3

Q22) Solve 8x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-3

Q23) Solve 7x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q24) Solve 38x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.5

Q25) Solve 15x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q26) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q27) Solve 6x^2+35x+44=0
Ans: x=-1.83 or x=-4

Q28) Solve 3x^2+25x+22=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q29) Solve 30x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q30) Solve 4x^2+20x+16=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q31) Solve 30x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q32) Solve 27x^2+48x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q33) Solve 5x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.2 or x=-8

Q34) Solve 2x^2+44x+42=0
Ans: x=-1 or x=-21

Q35) Solve 18x^2+46x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q36) Solve 42x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q37) Solve 14x^2+37x+24=0
Ans: x=-1.14 or x=-1.5

Q38) Solve 14x^2+43x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-3

Q39) Solve 14x^2+34x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q40) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q41) Solve 24x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-1.5

Q42) Solve 10x^2+34x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q43) Solve 15x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.67

Q44) Solve 15x^2+40x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q45) Solve 26x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q46) Solve 25x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q47) Solve 27x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q48) Solve 12x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q49) Solve 14x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.86 or x=-2.5

Q50) Solve 9x^2+30x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q51) Solve 36x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.78

Q52) Solve 27x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.78

Q53) Solve 48x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q54) Solve 18x^2+39x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q55) Solve 32x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q56) Solve 3x^2+20x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-5

Q57) Solve 16x^2+38x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-1.5

Q58) Solve 14x^2+36x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q59) Solve 45x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q60) Solve 21x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q61) Solve 45x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.44

Q62) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q63) Solve 5x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-6

Q64) Solve 8x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q65) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q66) Solve 11x^2+24x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q67) Solve 27x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.89

Q68) Solve 12x^2+35x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.67

Q69) Solve 22x^2+48x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q70) Solve 24x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.67

Q71) Solve 2x^2+9x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q72) Solve 15x^2+45x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q73) Solve 18x^2+50x+32=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q74) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q75) Solve 42x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.71

Q76) Solve 5x^2+29x+24=0
Ans: x=-1 or x=-4.8

Q77) Solve 14x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q78) Solve 21x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.67

Q79) Solve 34x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q80) Solve 32x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q81) Solve 5x^2+48x+43=0
Ans: x=-1 or x=-8.6

Q82) Solve 48x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.62

Q83) Solve 6x^2+17x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q84) Solve 13x^2+44x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.38

Q85) Solve 2x^2+21x+49=0
Ans: x=-3.5 or x=-7

Q86) Solve 10x^2+20x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q87) Solve 6x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q88) Solve 3x^2+21x+18=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q89) Solve 4x^2+5x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q90) Solve 18x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q91) Solve 16x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-1.5

Q92) Solve 12x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.67

Q93) Solve 28x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.75

Q94) Solve 18x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q95) Solve 2x^2+9x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q96) Solve x^2+21x+38=0
Ans: x=-2 or x=-19

Q97) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q98) Solve 20x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q99) Solve 32x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.87

Q100) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q101) Solve 9x^2+30x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.67

Q102) Solve 9x^2+34x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.78

Q103) Solve 50x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q104) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q105) Solve 10x^2+33x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.3

Q106) Solve 12x^2+49x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-2.33

Q107) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q108) Solve 10x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-3

Q109) Solve 18x^2+37x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.06

Q110) Solve 15x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.8

Q111) Solve x^2+6x+5=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q112) Solve 45x^2+46x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q113) Solve 8x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q114) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q115) Solve 20x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.7

Q116) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q117) Solve 14x^2+40x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q118) Solve 11x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-2

Q119) Solve 28x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q120) Solve 42x^2+46x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q121) Solve 21x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.43

Q122) Solve 2x^2+34x+32=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q123) Solve 45x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q124) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q125) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q126) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q127) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q128) Solve 30x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q129) Solve 4x^2+25x+34=0
Ans: x=-2 or x=-4.25

Q130) Solve 29x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q131) Solve 34x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q132) Solve 6x^2+17x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q133) Solve 17x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q134) Solve 14x^2+41x+30=0
Ans: x=-1.43 or x=-1.5

Q135) Solve 14x^2+21x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q136) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q137) Solve 25x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q138) Solve 16x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q139) Solve 14x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-2

Q140) Solve x^2+26x+25=0
Ans: x=-1 or x=-25

Q141) Solve 8x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q142) Solve 23x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q143) Solve 2x^2+38x+36=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q144) Solve x^2+44x+43=0
Ans: x=-1 or x=-43

Q145) Solve 24x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q146) Solve 3x^2+19x+16=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q147) Solve 6x^2+24x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q148) Solve 12x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q149) Solve 35x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.57

Q150) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q151) Solve 9x^2+24x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q152) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q153) Solve 22x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q154) Solve 34x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q155) Solve 26x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q156) Solve 34x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q157) Solve 17x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q158) Solve 7x^2+15x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q159) Solve 20x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q160) Solve 35x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.8

Q161) Solve 9x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q162) Solve 3x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q163) Solve 7x^2+25x+22=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q164) Solve 22x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q165) Solve 18x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q166) Solve 2x^2+18x+40=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q167) Solve 9x^2+33x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.33

Q168) Solve 15x^2+47x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.13

Q169) Solve 9x^2+38x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-3

Q170) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q171) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q172) Solve 8x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.5

Q173) Solve 21x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.33

Q174) Solve 7x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-3

Q175) Solve 9x^2+38x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.22

Q176) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q177) Solve 10x^2+23x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.3

Q178) Solve x^2+6x+9=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q179) Solve 16x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.25

Q180) Solve 11x^2+32x+20=0
Ans: x=-0.91 or x=-2

Q181) Solve 50x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.6

Q182) Solve 7x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q183) Solve x^2+44x+43=0
Ans: x=-1 or x=-43

Q184) Solve 28x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.86

Q185) Solve 2x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-14

Q186) Solve 21x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.57

Q187) Solve 18x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.17

Q188) Solve 24x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q189) Solve 47x^2+48x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q190) Solve 11x^2+36x+28=0
Ans: x=-1.27 or x=-2

Q191) Solve 48x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q192) Solve 18x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q193) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q194) Solve 12x^2+38x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q195) Solve 20x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q196) Solve 17x^2+38x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.24

Q197) Solve 10x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q198) Solve 8x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q199) Solve 10x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q200) Solve 12x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-3

Q201) Solve 10x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-4.5

Q202) Solve 9x^2+42x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.33

Q203) Solve 30x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q204) Solve 35x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q205) Solve 9x^2+31x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.44

Q206) Solve 14x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.71

Q207) Solve 40x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.37

Q208) Solve x^2+9x+8=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q209) Solve 4x^2+33x+50=0
Ans: x=-2 or x=-6.25

Q210) Solve 30x^2+49x+19=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q211) Solve 15x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-3

Q212) Solve 12x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q213) Solve 5x^2+30x+25=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q214) Solve 44x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.45

Q215) Solve 8x^2+37x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.62

Q216) Solve 6x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q217) Solve 26x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q218) Solve 2x^2+15x+13=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q219) Solve 12x^2+27x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q220) Solve 10x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q221) Solve 18x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q222) Solve 5x^2+20x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q223) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q224) Solve 5x^2+32x+27=0
Ans: x=-1 or x=-5.4

Q225) Solve 35x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.8

Q226) Solve 25x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q227) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q228) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q229) Solve 8x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.87 or x=-3

Q230) Solve 9x^2+20x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.22

Q231) Solve 11x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q232) Solve 3x^2+19x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q233) Solve 22x^2+49x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.23

Q234) Solve 4x^2+20x+16=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q235) Solve 15x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q236) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q237) Solve 3x^2+31x+50=0
Ans: x=-2 or x=-8.33

Q238) Solve 34x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q239) Solve 35x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.6

Q240) Solve 32x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q241) Solve 2x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-17

Q242) Solve 15x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q243) Solve 15x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.33

Q244) Solve x^2+12x+11=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q245) Solve 20x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.2

Q246) Solve 4x^2+50x+46=0
Ans: x=-1 or x=-11.5

Q247) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q248) Solve 28x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q249) Solve 32x^2+50x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-1.5

Q250) Solve 40x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q251) Solve 2x^2+49x+47=0
Ans: x=-1 or x=-23.5

Q252) Solve 24x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q253) Solve 2x^2+21x+45=0
Ans: x=-3 or x=-7.5

Q254) Solve 21x^2+33x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q255) Solve 37x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q256) Solve 9x^2+28x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.11

Q257) Solve 17x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.88 or x=-2

Q258) Solve 18x^2+38x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q259) Solve 32x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.06

Q260) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q261) Solve 28x^2+44x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1.5

Q262) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q263) Solve 13x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.77 or x=-3

Q264) Solve 8x^2+34x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.75

Q265) Solve x^2+14x+49=0
Ans: x=-7 or x=-7

Q266) Solve 3x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q267) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q268) Solve 40x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.4

Q269) Solve 12x^2+48x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q270) Solve 9x^2+23x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q271) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q272) Solve 20x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q273) Solve 28x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q274) Solve 24x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.67

Q275) Solve 16x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q276) Solve 34x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q277) Solve 7x^2+26x+24=0
Ans: x=-1.71 or x=-2

Q278) Solve 45x^2+46x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q279) Solve 29x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q280) Solve x^2+10x+25=0
Ans: x=-5 or x=-5

Q281) Solve 30x^2+40x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q282) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q283) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q284) Solve 6x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q285) Solve 9x^2+42x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q286) Solve 42x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.86

Q287) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q288) Solve 26x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q289) Solve 10x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-2

Q290) Solve 7x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q291) Solve 28x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q292) Solve 7x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.43 or x=-4

Q293) Solve 11x^2+41x+38=0
Ans: x=-1.73 or x=-2

Q294) Solve 2x^2+19x+44=0
Ans: x=-4 or x=-5.5

Q295) Solve 12x^2+46x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.83

Q296) Solve 24x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q297) Solve 5x^2+16x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q298) Solve 20x^2+45x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q299) Solve 33x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q300) Solve 36x^2+38x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q301) Solve 25x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q302) Solve 25x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q303) Solve 3x^2+24x+48=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q304) Solve 9x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q305) Solve 16x^2+40x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q306) Solve 43x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q307) Solve 13x^2+48x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.69

Q308) Solve 48x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.56

Q309) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q310) Solve 46x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q311) Solve 2x^2+46x+44=0
Ans: x=-1 or x=-22

Q312) Solve 22x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q313) Solve 4x^2+24x+36=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q314) Solve 20x^2+41x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q315) Solve x^2+8x+7=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q316) Solve 16x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q317) Solve 20x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q318) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q319) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q320) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q321) Solve 46x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q322) Solve 25x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q323) Solve 17x^2+37x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q324) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q325) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q326) Solve 27x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-1.33

Q327) Solve 18x^2+48x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.33

Q328) Solve 3x^2+10x+7=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q329) Solve 8x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q330) Solve 26x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.31

Q331) Solve 16x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q332) Solve 5x^2+26x+32=0
Ans: x=-2 or x=-3.2

Q333) Solve 2x^2+29x+50=0
Ans: x=-2 or x=-12.5

Q334) Solve 13x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.69 or x=-3

Q335) Solve 9x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.67

Q336) Solve 24x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q337) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q338) Solve 2x^2+21x+45=0
Ans: x=-3 or x=-7.5

Q339) Solve 16x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q340) Solve 43x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q341) Solve 5x^2+50x+45=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q342) Solve 21x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q343) Solve 4x^2+8x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q344) Solve 2x^2+39x+37=0
Ans: x=-1 or x=-18.5

Q345) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q346) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q347) Solve 9x^2+32x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.56

Q348) Solve 8x^2+40x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q349) Solve 5x^2+26x+33=0
Ans: x=-2.2 or x=-3

Q350) Solve 18x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q351) Solve 24x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.12

Q352) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q353) Solve 8x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q354) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q355) Solve 9x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.33

Q356) Solve 32x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q357) Solve 36x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q358) Solve 48x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q359) Solve 15x^2+41x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.4

Q360) Solve 27x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q361) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q362) Solve 8x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q363) Solve 18x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.11

Q364) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q365) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q366) Solve x^2+47x+46=0
Ans: x=-1 or x=-46

Q367) Solve 38x^2+41x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q368) Solve 8x^2+16x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q369) Solve 42x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.17

Q370) Solve 13x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q371) Solve 38x^2+42x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q372) Solve 3x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-9

Q373) Solve 7x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.43 or x=-6

Q374) Solve 6x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q375) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q376) Solve 14x^2+49x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q377) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q378) Solve 7x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-5

Q379) Solve 12x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q380) Solve x^2+12x+20=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q381) Solve 22x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1.5

Q382) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q383) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q384) Solve 6x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q385) Solve x^2+14x+13=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q386) Solve 5x^2+39x+34=0
Ans: x=-1 or x=-6.8

Q387) Solve 6x^2+29x+33=0
Ans: x=-1.83 or x=-3

Q388) Solve 23x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q389) Solve 8x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q390) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q391) Solve 12x^2+31x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.33

Q392) Solve 13x^2+36x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.77

Q393) Solve 39x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q394) Solve 22x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-1.5

Q395) Solve 28x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q396) Solve 14x^2+37x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.64

Q397) Solve 3x^2+13x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q398) Solve 39x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-0.67

Q399) Solve 34x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q400) Solve 23x^2+50x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q401) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q402) Solve 9x^2+15x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q403) Solve 27x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q404) Solve 6x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.5

Q405) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q406) Solve 20x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q407) Solve 12x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.33

Q408) Solve 2x^2+23x+21=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q409) Solve 5x^2+30x+45=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q410) Solve 45x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.78

Q411) Solve x^2+45x+44=0
Ans: x=-1 or x=-44

Q412) Solve 10x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-4

Q413) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q414) Solve 30x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.33

Q415) Solve 3x^2+22x+19=0
Ans: x=-1 or x=-6.33

Q416) Solve 4x^2+15x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q417) Solve 10x^2+32x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q418) Solve 21x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q419) Solve 10x^2+45x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q420) Solve 5x^2+28x+39=0
Ans: x=-2.6 or x=-3

Q421) Solve 22x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q422) Solve 6x^2+37x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-5

Q423) Solve 21x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.43

Q424) Solve 4x^2+22x+28=0
Ans: x=-2 or x=-3.5

Q425) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q426) Solve 36x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q427) Solve 16x^2+42x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-2.5

Q428) Solve x^2+8x+7=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q429) Solve 18x^2+36x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q430) Solve 5x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-5

Q431) Solve 28x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q432) Solve 23x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q433) Solve 29x^2+45x+16=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q434) Solve 6x^2+40x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-5

Q435) Solve 32x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q436) Solve x^2+9x+14=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q437) Solve 16x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.75

Q438) Solve 14x^2+49x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q439) Solve 7x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-4

Q440) Solve 13x^2+43x+34=0
Ans: x=-1.31 or x=-2

Q441) Solve x^2+24x+23=0
Ans: x=-1 or x=-23

Q442) Solve 5x^2+34x+45=0
Ans: x=-1.8 or x=-5

Q443) Solve 31x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q444) Solve 25x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.8

Q445) Solve 6x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q446) Solve 32x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q447) Solve 4x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-6

Q448) Solve 19x^2+32x+13=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q449) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q450) Solve 16x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-2.5

Q451) Solve 14x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.5

Q452) Solve 8x^2+41x+36=0
Ans: x=-1.12 or x=-4

Q453) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q454) Solve 20x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.45 or x=-2

Q455) Solve 6x^2+17x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q456) Solve 4x^2+32x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-6.5

Q457) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q458) Solve 39x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.85

Q459) Solve 24x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q460) Solve 36x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q461) Solve 6x^2+38x+32=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q462) Solve 5x^2+40x+35=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q463) Solve 7x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-6

Q464) Solve 12x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.67

Q465) Solve 36x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.17

Q466) Solve 5x^2+9x+4=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q467) Solve 6x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q468) Solve 3x^2+19x+26=0
Ans: x=-2 or x=-4.33

Q469) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q470) Solve 10x^2+38x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q471) Solve 13x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q472) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q473) Solve 7x^2+23x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q474) Solve 26x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q475) Solve 7x^2+48x+41=0
Ans: x=-1 or x=-5.86

Q476) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q477) Solve 20x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q478) Solve 48x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.17

Q479) Solve 9x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q480) Solve 6x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.33

Q481) Solve 30x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.67

Q482) Solve 48x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.62

Q483) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q484) Solve 4x^2+46x+42=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q485) Solve 29x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q486) Solve 17x^2+43x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q487) Solve 10x^2+23x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q488) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q489) Solve 13x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q490) Solve 12x^2+22x+10=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q491) Solve 12x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q492) Solve 16x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q493) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q494) Solve 4x^2+31x+46=0
Ans: x=-2 or x=-5.75

Q495) Solve 37x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q496) Solve 11x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.45 or x=-4

Q497) Solve 32x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.25

Q498) Solve 14x^2+42x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q499) Solve 7x^2+23x+18=0
Ans: x=-1.29 or x=-2

Q500) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q501) Solve 18x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q502) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q503) Solve 16x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q504) Solve 13x^2+46x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.54

Q505) Solve 15x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-3

Q506) Solve x^2+23x+22=0
Ans: x=-1 or x=-22

Q507) Solve x^2+22x+40=0
Ans: x=-2 or x=-20

Q508) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q509) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q510) Solve 5x^2+26x+24=0
Ans: x=-1.2 or x=-4

Q511) Solve 36x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q512) Solve 12x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.67

Q513) Solve 19x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q514) Solve 35x^2+42x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q515) Solve 6x^2+33x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q516) Solve 19x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q517) Solve 2x^2+13x+18=0
Ans: x=-2 or x=-4.5

Q518) Solve 40x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q519) Solve 17x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q520) Solve 6x^2+38x+32=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q521) Solve 39x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q522) Solve 16x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q523) Solve 7x^2+20x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q524) Solve 38x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.58

Q525) Solve 2x^2+9x+10=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q526) Solve 5x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q527) Solve 4x^2+29x+25=0
Ans: x=-1 or x=-6.25

Q528) Solve 10x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q529) Solve 4x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-6

Q530) Solve 29x^2+48x+19=0
Ans: x=-0.66 or x=-1

Q531) Solve 6x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-6.5

Q532) Solve 3x^2+13x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q533) Solve 28x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.75

Q534) Solve 8x^2+38x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-3.5

Q535) Solve 25x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q536) Solve 24x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q537) Solve 12x^2+22x+10=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q538) Solve 9x^2+37x+28=0
Ans: x=-1 or x=-3.11

Q539) Solve 18x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q540) Solve 3x^2+7x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q541) Solve 15x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.2

Q542) Solve 23x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q543) Solve 18x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q544) Solve 6x^2+35x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.33

Q545) Solve 44x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q546) Solve 22x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.64

Q547) Solve 8x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q548) Solve 7x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-4

Q549) Solve 9x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.67

Q550) Solve 32x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.87

Q551) Solve x^2+9x+18=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q552) Solve 9x^2+26x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.89

Q553) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q554) Solve x^2+25x+46=0
Ans: x=-2 or x=-23

Q555) Solve 21x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q556) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q557) Solve 9x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-4

Q558) Solve 24x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q559) Solve 20x^2+21x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q560) Solve 29x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q561) Solve 18x^2+48x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q562) Solve 12x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q563) Solve 6x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q564) Solve 15x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.6

Q565) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q566) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q567) Solve 21x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q568) Solve 20x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q569) Solve 16x^2+32x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q570) Solve 8x^2+28x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q571) Solve 36x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q572) Solve 10x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-3.5

Q573) Solve 9x^2+27x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q574) Solve 14x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q575) Solve 40x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q576) Solve x^2+44x+43=0
Ans: x=-1 or x=-43

Q577) Solve 12x^2+36x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q578) Solve 2x^2+9x+10=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q579) Solve 16x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-2.5

Q580) Solve 22x^2+45x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.55

Q581) Solve 19x^2+40x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-2

Q582) Solve 9x^2+26x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.89

Q583) Solve 8x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-5

Q584) Solve 13x^2+32x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.46

Q585) Solve 3x^2+44x+41=0
Ans: x=-1 or x=-13.67

Q586) Solve 15x^2+34x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q587) Solve 12x^2+46x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q588) Solve 34x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q589) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q590) Solve 2x^2+9x+10=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q591) Solve 30x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.17

Q592) Solve 12x^2+50x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.17

Q593) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q594) Solve 8x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q595) Solve 11x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q596) Solve 31x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q597) Solve 36x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q598) Solve 6x^2+36x+30=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q599) Solve 12x^2+43x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.33

Q600) Solve 44x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q601) Solve 43x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q602) Solve 44x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q603) Solve 11x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q604) Solve 10x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-2

Q605) Solve 19x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-2

Q606) Solve 9x^2+32x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.56

Q607) Solve 10x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q608) Solve 7x^2+33x+26=0
Ans: x=-1 or x=-3.71

Q609) Solve 26x^2+41x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1.5

Q610) Solve 8x^2+38x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.25

Q611) Solve 9x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q612) Solve 49x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.57

Q613) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q614) Solve 6x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q615) Solve 23x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q616) Solve 40x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q617) Solve 9x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.33

Q618) Solve 4x^2+15x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q619) Solve 12x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q620) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q621) Solve 30x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q622) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q623) Solve x^2+13x+36=0
Ans: x=-4 or x=-9

Q624) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q625) Solve 5x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q626) Solve 12x^2+40x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q627) Solve 8x^2+47x+39=0
Ans: x=-1 or x=-4.87

Q628) Solve 7x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.57 or x=-6

Q629) Solve 25x^2+44x+19=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q630) Solve 32x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.94

Q631) Solve 42x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.17

Q632) Solve 3x^2+30x+27=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q633) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q634) Solve 9x^2+39x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.67

Q635) Solve 18x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1.5

Q636) Solve 20x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q637) Solve 38x^2+45x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q638) Solve 36x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q639) Solve 32x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.62

Q640) Solve 2x^2+22x+36=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q641) Solve 18x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.17

Q642) Solve 6x^2+27x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q643) Solve 21x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1.33

Q644) Solve 21x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.57

Q645) Solve 33x^2+34x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q646) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q647) Solve 48x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q648) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q649) Solve 22x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q650) Solve 7x^2+28x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q651) Solve 13x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.54 or x=-3

Q652) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q653) Solve 16x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q654) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q655) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q656) Solve 22x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.5

Q657) Solve 4x^2+27x+45=0
Ans: x=-3 or x=-3.75

Q658) Solve x^2+12x+36=0
Ans: x=-6 or x=-6

Q659) Solve 10x^2+31x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.6

Q660) Solve 14x^2+49x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q661) Solve 11x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q662) Solve 3x^2+25x+48=0
Ans: x=-3 or x=-5.33

Q663) Solve 5x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-5

Q664) Solve 6x^2+27x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q665) Solve 25x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q666) Solve 25x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q667) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q668) Solve 17x^2+42x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q669) Solve 14x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.29

Q670) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q671) Solve 28x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.57

Q672) Solve 11x^2+47x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.27

Q673) Solve 3x^2+31x+50=0
Ans: x=-2 or x=-8.33

Q674) Solve x^2+19x+34=0
Ans: x=-2 or x=-17

Q675) Solve 4x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-9.5

Q676) Solve 15x^2+50x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q677) Solve 25x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.6

Q678) Solve 32x^2+50x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-1.5

Q679) Solve 26x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q680) Solve 14x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q681) Solve 30x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q682) Solve 16x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q683) Solve 20x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q684) Solve 37x^2+46x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q685) Solve 15x^2+38x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q686) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q687) Solve 25x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q688) Solve 7x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q689) Solve 42x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q690) Solve 40x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q691) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q692) Solve 23x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q693) Solve 10x^2+37x+34=0
Ans: x=-1.7 or x=-2

Q694) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q695) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q696) Solve 19x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q697) Solve 4x^2+11x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q698) Solve 7x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-4

Q699) Solve 2x^2+49x+47=0
Ans: x=-1 or x=-23.5

Q700) Solve 33x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.73

Q701) Solve 18x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.33

Q702) Solve 2x^2+13x+21=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q703) Solve x^2+14x+13=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q704) Solve 8x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-5.5

Q705) Solve 45x^2+48x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q706) Solve 42x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.57

Q707) Solve 28x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q708) Solve 48x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.67

Q709) Solve 2x^2+14x+24=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q710) Solve 2x^2+34x+32=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q711) Solve 24x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.37

Q712) Solve 14x^2+50x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q713) Solve 6x^2+23x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q714) Solve 14x^2+46x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-2

Q715) Solve 15x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.8

Q716) Solve 27x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q717) Solve 2x^2+16x+32=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q718) Solve 3x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-14

Q719) Solve 36x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.72

Q720) Solve 9x^2+33x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q721) Solve 17x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q722) Solve 17x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q723) Solve 11x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-3

Q724) Solve 20x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.25

Q725) Solve 10x^2+31x+22=0
Ans: x=-1.1 or x=-2

Q726) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q727) Solve 36x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.42

Q728) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q729) Solve 25x^2+48x+23=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q730) Solve 33x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q731) Solve 4x^2+22x+18=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q732) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q733) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q734) Solve 49x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.29

Q735) Solve 40x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q736) Solve 21x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q737) Solve 4x^2+36x+32=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q738) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q739) Solve 2x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-24

Q740) Solve 25x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.4

Q741) Solve 20x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q742) Solve 14x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q743) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q744) Solve 14x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q745) Solve 32x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.75

Q746) Solve 6x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q747) Solve 9x^2+27x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.33

Q748) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q749) Solve 34x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q750) Solve 6x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-5

Q751) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q752) Solve 20x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-1.5

Q753) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q754) Solve 20x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q755) Solve 7x^2+25x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.57

Q756) Solve 12x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q757) Solve 3x^2+15x+12=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q758) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q759) Solve 2x^2+25x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-10

Q760) Solve 21x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.14

Q761) Solve 12x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.33

Q762) Solve 35x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.8

Q763) Solve 15x^2+47x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.13

Q764) Solve 25x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.4

Q765) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q766) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q767) Solve 19x^2+30x+11=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q768) Solve 28x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q769) Solve 25x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q770) Solve 5x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.2 or x=-8

Q771) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q772) Solve 22x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-1.5

Q773) Solve 12x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q774) Solve 30x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q775) Solve 45x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q776) Solve 9x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.89 or x=-2

Q777) Solve x^2+16x+28=0
Ans: x=-2 or x=-14

Q778) Solve 21x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q779) Solve 29x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q780) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q781) Solve 3x^2+48x+45=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q782) Solve 14x^2+39x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-2

Q783) Solve 2x^2+35x+33=0
Ans: x=-1 or x=-16.5

Q784) Solve 27x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-0.67

Q785) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q786) Solve 9x^2+44x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.89

Q787) Solve 4x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q788) Solve 25x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q789) Solve 3x^2+17x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q790) Solve 27x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q791) Solve 2x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-24

Q792) Solve 10x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-4

Q793) Solve 16x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.5

Q794) Solve 40x^2+43x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q795) Solve 10x^2+37x+34=0
Ans: x=-1.7 or x=-2

Q796) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q797) Solve 4x^2+8x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q798) Solve 13x^2+43x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.31

Q799) Solve 12x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q800) Solve 13x^2+47x+24=0
Ans: x=-0.62 or x=-3

Q801) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q802) Solve 48x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q803) Solve 10x^2+45x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q804) Solve 31x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q805) Solve 2x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-14

Q806) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q807) Solve 30x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q808) Solve 20x^2+47x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q809) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q810) Solve 29x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q811) Solve 14x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q812) Solve 20x^2+47x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q813) Solve 20x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.75

Q814) Solve 16x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q815) Solve 32x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.81

Q816) Solve 6x^2+32x+26=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q817) Solve x^2+30x+29=0
Ans: x=-1 or x=-29

Q818) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q819) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q820) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q821) Solve 17x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q822) Solve 18x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.61 or x=-2

Q823) Solve 37x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q824) Solve 12x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q825) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q826) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q827) Solve 4x^2+28x+40=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q828) Solve 9x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q829) Solve 5x^2+24x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2.8

Q830) Solve 9x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-4

Q831) Solve 24x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q832) Solve 9x^2+38x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2.22

Q833) Solve 6x^2+32x+40=0
Ans: x=-2 or x=-3.33

Q834) Solve 3x^2+47x+44=0
Ans: x=-1 or x=-14.67

Q835) Solve 18x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1.5

Q836) Solve 13x^2+26x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q837) Solve 4x^2+25x+39=0
Ans: x=-3 or x=-3.25

Q838) Solve 8x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q839) Solve 12x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q840) Solve 36x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q841) Solve 8x^2+18x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q842) Solve 42x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q843) Solve 15x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.67

Q844) Solve 33x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q845) Solve 2x^2+23x+21=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q846) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q847) Solve 11x^2+29x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.64

Q848) Solve 3x^2+29x+46=0
Ans: x=-2 or x=-7.67

Q849) Solve 18x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.17

Q850) Solve 18x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q851) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q852) Solve 31x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q853) Solve 40x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q854) Solve 40x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.8

Q855) Solve 4x^2+37x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-8

Q856) Solve 25x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.2

Q857) Solve 48x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q858) Solve 14x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.57

Q859) Solve 20x^2+45x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q860) Solve 7x^2+36x+44=0
Ans: x=-2 or x=-3.14

Q861) Solve 4x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-8.5

Q862) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q863) Solve 11x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.73 or x=-3

Q864) Solve 6x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q865) Solve 5x^2+31x+26=0
Ans: x=-1 or x=-5.2

Q866) Solve 15x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.4

Q867) Solve 35x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.34 or x=-1

Q868) Solve 4x^2+23x+28=0
Ans: x=-1.75 or x=-4

Q869) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q870) Solve 6x^2+35x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.33

Q871) Solve 9x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.33

Q872) Solve 30x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q873) Solve 4x^2+29x+25=0
Ans: x=-1 or x=-6.25

Q874) Solve 4x^2+21x+26=0
Ans: x=-2 or x=-3.25

Q875) Solve x^2+18x+17=0
Ans: x=-1 or x=-17

Q876) Solve 10x^2+49x+39=0
Ans: x=-1 or x=-3.9

Q877) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q878) Solve 10x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.8

Q879) Solve 5x^2+33x+46=0
Ans: x=-2 or x=-4.6

Q880) Solve 6x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q881) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q882) Solve x^2+11x+30=0
Ans: x=-5 or x=-6

Q883) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q884) Solve 3x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q885) Solve 30x^2+43x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.33

Q886) Solve x^2+18x+17=0
Ans: x=-1 or x=-17

Q887) Solve 11x^2+32x+20=0
Ans: x=-0.91 or x=-2

Q888) Solve 27x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q889) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q890) Solve 11x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-2

Q891) Solve 14x^2+38x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q892) Solve 31x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q893) Solve 7x^2+12x+5=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q894) Solve 39x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q895) Solve 17x^2+42x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q896) Solve 11x^2+40x+36=0
Ans: x=-1.64 or x=-2

Q897) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q898) Solve 30x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.17

Q899) Solve 5x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q900) Solve 38x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q901) Solve 14x^2+40x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-2

Q902) Solve 15x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.67

Q903) Solve 40x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q904) Solve 34x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q905) Solve x^2+22x+40=0
Ans: x=-2 or x=-20

Q906) Solve 4x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q907) Solve 3x^2+22x+39=0
Ans: x=-3 or x=-4.33

Q908) Solve x^2+13x+12=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q909) Solve 44x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.27

Q910) Solve 18x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.39 or x=-2

Q911) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q912) Solve 9x^2+42x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q913) Solve 26x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q914) Solve x^2+17x+42=0
Ans: x=-3 or x=-14

Q915) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q916) Solve 40x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q917) Solve 21x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.67

Q918) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q919) Solve 48x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.87

Q920) Solve 40x^2+43x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q921) Solve 22x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1.5

Q922) Solve 46x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q923) Solve 4x^2+20x+16=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q924) Solve 7x^2+31x+24=0
Ans: x=-1 or x=-3.43

Q925) Solve 20x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.25

Q926) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q927) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q928) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q929) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q930) Solve 46x^2+47x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q931) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q932) Solve 6x^2+19x+14=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q933) Solve 6x^2+28x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q934) Solve 21x^2+42x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q935) Solve 20x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.7

Q936) Solve 28x^2+45x+17=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q937) Solve 14x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.29

Q938) Solve 42x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.67

Q939) Solve 20x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q940) Solve 41x^2+48x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q941) Solve 33x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.36

Q942) Solve 32x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.75

Q943) Solve 48x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q944) Solve 13x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q945) Solve 39x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.67

Q946) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q947) Solve 8x^2+48x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q948) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q949) Solve 4x^2+27x+44=0
Ans: x=-2.75 or x=-4

Q950) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q951) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q952) Solve 40x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q953) Solve 15x^2+43x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q954) Solve 14x^2+36x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q955) Solve 39x^2+40x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q956) Solve 14x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q957) Solve 19x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q958) Solve 20x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q959) Solve 40x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.4

Q960) Solve 7x^2+40x+33=0
Ans: x=-1 or x=-4.71

Q961) Solve 24x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1.5

Q962) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q963) Solve 6x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q964) Solve 13x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q965) Solve 24x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q966) Solve 18x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.22

Q967) Solve 7x^2+33x+26=0
Ans: x=-1 or x=-3.71

Q968) Solve 35x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q969) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q970) Solve 48x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q971) Solve 49x^2+42x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.71

Q972) Solve 44x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q973) Solve 17x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q974) Solve 4x^2+18x+14=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q975) Solve 5x^2+12x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q976) Solve 14x^2+41x+26=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q977) Solve 7x^2+39x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-4

Q978) Solve 35x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.2

Q979) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q980) Solve 27x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-1.33

Q981) Solve x^2+11x+28=0
Ans: x=-4 or x=-7

Q982) Solve 10x^2+32x+24=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q983) Solve 11x^2+33x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q984) Solve 36x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q985) Solve 4x^2+21x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-4

Q986) Solve 48x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.5

Q987) Solve 4x^2+9x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q988) Solve 7x^2+27x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.86

Q989) Solve 18x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q990) Solve x^2+27x+50=0
Ans: x=-2 or x=-25

Q991) Solve 4x^2+24x+32=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q992) Solve 2x^2+18x+16=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q993) Solve 48x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.17

Q994) Solve 10x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q995) Solve 30x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q996) Solve 26x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.31

Q997) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q998) Solve x^2+8x+12=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q999) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q1000) Solve 9x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.33

Q1001) Solve 4x^2+29x+42=0
Ans: x=-2 or x=-5.25

Q1002) Solve 3x^2+21x+30=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q1003) Solve 32x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.81

Q1004) Solve 2x^2+9x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q1005) Solve 22x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q1006) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q1007) Solve 3x^2+16x+13=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q1008) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q1009) Solve 8x^2+22x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q1010) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q1011) Solve 32x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.94

Q1012) Solve 29x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q1013) Solve 4x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-7

Q1014) Solve 9x^2+31x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.44

Q1015) Solve 12x^2+44x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q1016) Solve 12x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q1017) Solve 2x^2+39x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-19

Q1018) Solve 44x^2+49x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q1019) Solve 19x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q1020) Solve 26x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1021) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q1022) Solve 4x^2+18x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q1023) Solve 10x^2+48x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-4

Q1024) Solve 33x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.67

Q1025) Solve 14x^2+43x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q1026) Solve 20x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1027) Solve 3x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q1028) Solve 11x^2+35x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.18

Q1029) Solve 6x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-5.5

Q1030) Solve 30x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q1031) Solve 20x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.2

Q1032) Solve 9x^2+38x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.22

Q1033) Solve 25x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q1034) Solve x^2+19x+34=0
Ans: x=-2 or x=-17

Q1035) Solve 15x^2+41x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.4

Q1036) Solve 13x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q1037) Solve 15x^2+38x+24=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.33

Q1038) Solve 17x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q1039) Solve 4x^2+28x+49=0
Ans: x=-3.5 or x=-3.5

Q1040) Solve 17x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q1041) Solve 16x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q1042) Solve 22x^2+33x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q1043) Solve 6x^2+29x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.83

Q1044) Solve 28x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q1045) Solve 37x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q1046) Solve 21x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q1047) Solve 42x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q1048) Solve 4x^2+30x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-5

Q1049) Solve 39x^2+47x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q1050) Solve 32x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q1051) Solve 3x^2+14x+11=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q1052) Solve 8x^2+37x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.62

Q1053) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q1054) Solve 12x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1055) Solve 3x^2+32x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-10

Q1056) Solve 9x^2+43x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.78

Q1057) Solve 8x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q1058) Solve 6x^2+16x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q1059) Solve 28x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q1060) Solve 12x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q1061) Solve 21x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.71

Q1062) Solve 8x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q1063) Solve 6x^2+37x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-4.5

Q1064) Solve 20x^2+21x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q1065) Solve 19x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q1066) Solve 35x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.4

Q1067) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q1068) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q1069) Solve x^2+9x+8=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q1070) Solve 20x^2+39x+19=0
Ans: x=-0.95 or x=-1

Q1071) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q1072) Solve 35x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.43

Q1073) Solve 27x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.33

Q1074) Solve 39x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q1075) Solve 17x^2+39x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q1076) Solve 28x^2+29x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1077) Solve 13x^2+26x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1078) Solve 6x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q1079) Solve 3x^2+22x+19=0
Ans: x=-1 or x=-6.33

Q1080) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q1081) Solve 32x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q1082) Solve 12x^2+47x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.25

Q1083) Solve 18x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q1084) Solve 3x^2+16x+13=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q1085) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q1086) Solve 2x^2+11x+12=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q1087) Solve 11x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q1088) Solve 10x^2+31x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.5

Q1089) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q1090) Solve 16x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q1091) Solve 20x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q1092) Solve 3x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-8

Q1093) Solve 10x^2+45x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q1094) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q1095) Solve 30x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q1096) Solve 9x^2+28x+20=0
Ans: x=-1.11 or x=-2

Q1097) Solve 12x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.33

Q1098) Solve 45x^2+46x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1099) Solve 21x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q1100) Solve 15x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.4

Q1101) Solve 5x^2+29x+24=0
Ans: x=-1 or x=-4.8

Q1102) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q1103) Solve 2x^2+12x+18=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q1104) Solve 7x^2+30x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.29

Q1105) Solve 39x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q1106) Solve 26x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q1107) Solve 7x^2+12x+5=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q1108) Solve 21x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q1109) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q1110) Solve 12x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q1111) Solve 30x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q1112) Solve 36x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q1113) Solve 30x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.4

Q1114) Solve 2x^2+19x+44=0
Ans: x=-4 or x=-5.5

Q1115) Solve 16x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.75

Q1116) Solve 9x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.67

Q1117) Solve 4x^2+28x+49=0
Ans: x=-3.5 or x=-3.5

Q1118) Solve 6x^2+23x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.5

Q1119) Solve 8x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.75

Q1120) Solve x^2+45x+44=0
Ans: x=-1 or x=-44

Q1121) Solve 9x^2+32x+28=0
Ans: x=-1.56 or x=-2

Q1122) Solve 24x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q1123) Solve 5x^2+43x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-8

Q1124) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q1125) Solve 5x^2+25x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q1126) Solve 2x^2+19x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-7

Q1127) Solve 24x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q1128) Solve 3x^2+25x+42=0
Ans: x=-2.33 or x=-6

Q1129) Solve 42x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.57

Q1130) Solve 15x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q1131) Solve 12x^2+36x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q1132) Solve 28x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q1133) Solve 36x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.72

Q1134) Solve 5x^2+50x+45=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q1135) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q1136) Solve 10x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q1137) Solve 9x^2+45x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.67

Q1138) Solve 12x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q1139) Solve 24x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q1140) Solve 45x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.53

Q1141) Solve 7x^2+37x+48=0
Ans: x=-2.29 or x=-3

Q1142) Solve 6x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.5

Q1143) Solve 49x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.43

Q1144) Solve 8x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-5

Q1145) Solve 34x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q1146) Solve 3x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-13

Q1147) Solve 9x^2+39x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.67

Q1148) Solve 26x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q1149) Solve 14x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q1150) Solve 16x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q1151) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q1152) Solve 12x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q1153) Solve 7x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.14 or x=-4

Q1154) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q1155) Solve 20x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q1156) Solve 4x^2+24x+32=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q1157) Solve 26x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.15

Q1158) Solve 5x^2+20x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q1159) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q1160) Solve 18x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q1161) Solve 42x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.17

Q1162) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q1163) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q1164) Solve 32x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.06

Q1165) Solve 22x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q1166) Solve 21x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q1167) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q1168) Solve 18x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q1169) Solve 5x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-6

Q1170) Solve 47x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1171) Solve 44x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.25

Q1172) Solve 33x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.36

Q1173) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q1174) Solve 22x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q1175) Solve 8x^2+29x+26=0
Ans: x=-1.62 or x=-2

Q1176) Solve 30x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.2

Q1177) Solve 26x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q1178) Solve 28x^2+49x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q1179) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q1180) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q1181) Solve 3x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q1182) Solve 12x^2+48x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q1183) Solve 10x^2+39x+38=0
Ans: x=-1.9 or x=-2

Q1184) Solve 22x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.5

Q1185) Solve 10x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-4

Q1186) Solve 4x^2+19x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3.75

Q1187) Solve 24x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q1188) Solve 18x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.67

Q1189) Solve 20x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-2

Q1190) Solve 11x^2+39x+34=0
Ans: x=-1.55 or x=-2

Q1191) Solve 17x^2+35x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.06

Q1192) Solve 10x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-3

Q1193) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q1194) Solve 46x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q1195) Solve 14x^2+38x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.71

Q1196) Solve 42x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q1197) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1198) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q1199) Solve 2x^2+14x+20=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q1200) Solve 3x^2+27x+42=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q1201) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q1202) Solve 30x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.13

Q1203) Solve 40x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.75

Q1204) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q1205) Solve 32x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1206) Solve 25x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q1207) Solve 8x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-4

Q1208) Solve 5x^2+35x+30=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q1209) Solve 5x^2+23x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q1210) Solve 14x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.86

Q1211) Solve 2x^2+10x+12=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q1212) Solve 40x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q1213) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q1214) Solve 36x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q1215) Solve 34x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q1216) Solve 46x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q1217) Solve 20x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.45 or x=-2

Q1218) Solve 10x^2+41x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-2.5

Q1219) Solve 30x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.2

Q1220) Solve 15x^2+47x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.13

Q1221) Solve 7x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-5

Q1222) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q1223) Solve 35x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.8

Q1224) Solve 10x^2+29x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-1.5

Q1225) Solve 48x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.67

Q1226) Solve 6x^2+19x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q1227) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q1228) Solve 9x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q1229) Solve 4x^2+26x+42=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q1230) Solve x^2+10x+25=0
Ans: x=-5 or x=-5

Q1231) Solve 21x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q1232) Solve 3x^2+20x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-6

Q1233) Solve 11x^2+38x+32=0
Ans: x=-1.45 or x=-2

Q1234) Solve 4x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q1235) Solve 6x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.33

Q1236) Solve 5x^2+20x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q1237) Solve 30x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q1238) Solve 18x^2+47x+30=0
Ans: x=-1.11 or x=-1.5

Q1239) Solve 5x^2+34x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4.8

Q1240) Solve 9x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q1241) Solve 50x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q1242) Solve 44x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.5

Q1243) Solve 20x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q1244) Solve 19x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q1245) Solve 21x^2+44x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q1246) Solve 7x^2+14x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1247) Solve 12x^2+46x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.83

Q1248) Solve 47x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1249) Solve 12x^2+33x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q1250) Solve 17x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q1251) Solve 12x^2+32x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.5

Q1252) Solve 9x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.56 or x=-5

Q1253) Solve 26x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q1254) Solve 4x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q1255) Solve 20x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-2

Q1256) Solve 42x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q1257) Solve 28x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.75

Q1258) Solve 32x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.25

Q1259) Solve 16x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q1260) Solve 38x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q1261) Solve 22x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.27

Q1262) Solve 26x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q1263) Solve 16x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q1264) Solve 9x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-2

Q1265) Solve 4x^2+49x+45=0
Ans: x=-1 or x=-11.25

Q1266) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q1267) Solve 12x^2+47x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.92

Q1268) Solve 17x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-2

Q1269) Solve 2x^2+27x+46=0
Ans: x=-2 or x=-11.5

Q1270) Solve 32x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q1271) Solve 11x^2+32x+20=0
Ans: x=-0.91 or x=-2

Q1272) Solve 6x^2+29x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.5

Q1273) Solve 12x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q1274) Solve 20x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.8

Q1275) Solve 15x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q1276) Solve 20x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q1277) Solve 15x^2+47x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.33

Q1278) Solve 40x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.62

Q1279) Solve 9x^2+38x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.22

Q1280) Solve 3x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-12

Q1281) Solve 28x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q1282) Solve 14x^2+45x+34=0
Ans: x=-1.21 or x=-2

Q1283) Solve x^2+33x+32=0
Ans: x=-1 or x=-32

Q1284) Solve 12x^2+38x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q1285) Solve 46x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.5

Q1286) Solve 8x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.25

Q1287) Solve 4x^2+21x+17=0
Ans: x=-1 or x=-4.25

Q1288) Solve 43x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q1289) Solve 2x^2+11x+9=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q1290) Solve 12x^2+31x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.33

Q1291) Solve 11x^2+46x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.18

Q1292) Solve 14x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q1293) Solve 36x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q1294) Solve 2x^2+24x+40=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q1295) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q1296) Solve 12x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.83

Q1297) Solve 5x^2+32x+48=0
Ans: x=-2.4 or x=-4

Q1298) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q1299) Solve 32x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q1300) Solve 9x^2+45x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.67

Q1301) Solve 11x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-3

Q1302) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q1303) Solve 40x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.62

Q1304) Solve 23x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q1305) Solve 27x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q1306) Solve 32x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1307) Solve 4x^2+25x+36=0
Ans: x=-2.25 or x=-4

Q1308) Solve 49x^2+50x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1309) Solve 10x^2+34x+28=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q1310) Solve 4x^2+16x+12=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q1311) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q1312) Solve 30x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.9

Q1313) Solve 13x^2+45x+38=0
Ans: x=-1.46 or x=-2

Q1314) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q1315) Solve 46x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q1316) Solve 12x^2+47x+46=0
Ans: x=-1.92 or x=-2

Q1317) Solve 2x^2+15x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q1318) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q1319) Solve 18x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q1320) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q1321) Solve 18x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.44

Q1322) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1323) Solve 12x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.67

Q1324) Solve 12x^2+47x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.67

Q1325) Solve 16x^2+43x+22=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q1326) Solve 15x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.33

Q1327) Solve 25x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.6

Q1328) Solve 12x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q1329) Solve 20x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q1330) Solve 36x^2+42x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q1331) Solve 6x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-6

Q1332) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q1333) Solve 18x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q1334) Solve 5x^2+14x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q1335) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q1336) Solve 16x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q1337) Solve x^2+48x+47=0
Ans: x=-1 or x=-47

Q1338) Solve 4x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q1339) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q1340) Solve 6x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q1341) Solve 32x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q1342) Solve 13x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q1343) Solve x^2+15x+14=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q1344) Solve 2x^2+45x+43=0
Ans: x=-1 or x=-21.5

Q1345) Solve 3x^2+23x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-6

Q1346) Solve 15x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.4

Q1347) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q1348) Solve 8x^2+35x+33=0
Ans: x=-1.37 or x=-3

Q1349) Solve 3x^2+23x+34=0
Ans: x=-2 or x=-5.67

Q1350) Solve 13x^2+40x+28=0
Ans: x=-1.08 or x=-2

Q1351) Solve 2x^2+39x+37=0
Ans: x=-1 or x=-18.5

Q1352) Solve 9x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q1353) Solve 12x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.5

Q1354) Solve 11x^2+35x+26=0
Ans: x=-1.18 or x=-2

Q1355) Solve 23x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q1356) Solve 18x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1.5

Q1357) Solve 3x^2+22x+40=0
Ans: x=-3.33 or x=-4

Q1358) Solve 4x^2+9x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q1359) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q1360) Solve 11x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q1361) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q1362) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q1363) Solve 14x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q1364) Solve 21x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.43

Q1365) Solve 10x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-3.5

Q1366) Solve 5x^2+11x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q1367) Solve 20x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.4

Q1368) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q1369) Solve 9x^2+27x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.33

Q1370) Solve 28x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.14

Q1371) Solve 3x^2+19x+30=0
Ans: x=-3 or x=-3.33

Q1372) Solve 22x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q1373) Solve 28x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1374) Solve 34x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q1375) Solve 14x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q1376) Solve 8x^2+22x+15=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q1377) Solve 8x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-3

Q1378) Solve 14x^2+31x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-1.5

Q1379) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q1380) Solve 22x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q1381) Solve 42x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q1382) Solve 5x^2+17x+12=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q1383) Solve 6x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-6.5

Q1384) Solve 39x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.38 or x=-0.67

Q1385) Solve 15x^2+36x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q1386) Solve 20x^2+22x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q1387) Solve 5x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-5

Q1388) Solve 39x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.46

Q1389) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q1390) Solve 22x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q1391) Solve 2x^2+25x+42=0
Ans: x=-2 or x=-10.5

Q1392) Solve 36x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.67

Q1393) Solve x^2+25x+46=0
Ans: x=-2 or x=-23

Q1394) Solve 14x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-3

Q1395) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q1396) Solve 12x^2+26x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q1397) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q1398) Solve 2x^2+16x+14=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1399) Solve 18x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q1400) Solve 8x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-5.5

Q1401) Solve 15x^2+37x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q1402) Solve 4x^2+20x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q1403) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q1404) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q1405) Solve 23x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q1406) Solve 24x^2+38x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.08

Q1407) Solve 21x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.86

Q1408) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q1409) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q1410) Solve 3x^2+15x+18=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q1411) Solve 14x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q1412) Solve 18x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.33

Q1413) Solve 17x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q1414) Solve 18x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.67

Q1415) Solve 4x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q1416) Solve x^2+13x+12=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q1417) Solve 13x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q1418) Solve 3x^2+11x+10=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q1419) Solve 24x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q1420) Solve 4x^2+28x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-5.5

Q1421) Solve 6x^2+32x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q1422) Solve 24x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1.33

Q1423) Solve 8x^2+39x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.87

Q1424) Solve 24x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1425) Solve 22x^2+50x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q1426) Solve x^2+8x+7=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1427) Solve 7x^2+27x+26=0
Ans: x=-1.86 or x=-2

Q1428) Solve 10x^2+20x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1429) Solve x^2+34x+33=0
Ans: x=-1 or x=-33

Q1430) Solve 6x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q1431) Solve 6x^2+46x+40=0
Ans: x=-1 or x=-6.67

Q1432) Solve 20x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.9

Q1433) Solve 6x^2+35x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-5

Q1434) Solve 12x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.5

Q1435) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q1436) Solve 32x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q1437) Solve 3x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-12

Q1438) Solve 35x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.6

Q1439) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q1440) Solve 4x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-10

Q1441) Solve 22x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1.5

Q1442) Solve 3x^2+30x+48=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q1443) Solve 12x^2+41x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.75

Q1444) Solve 31x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q1445) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q1446) Solve 26x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.38 or x=-1.5

Q1447) Solve 38x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.74

Q1448) Solve 11x^2+31x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q1449) Solve 25x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.4

Q1450) Solve 40x^2+50x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1451) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q1452) Solve 33x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q1453) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q1454) Solve 2x^2+13x+11=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q1455) Solve 3x^2+20x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-5

Q1456) Solve 8x^2+20x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q1457) Solve 14x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q1458) Solve 45x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.53

Q1459) Solve 34x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q1460) Solve 37x^2+45x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q1461) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q1462) Solve 40x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q1463) Solve 40x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.62

Q1464) Solve 15x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.6

Q1465) Solve 5x^2+41x+36=0
Ans: x=-1 or x=-7.2

Q1466) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q1467) Solve 13x^2+27x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q1468) Solve 7x^2+14x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1469) Solve 14x^2+41x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.43

Q1470) Solve 42x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.38 or x=-0.5

Q1471) Solve 6x^2+16x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q1472) Solve 27x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.11

Q1473) Solve 11x^2+41x+38=0
Ans: x=-1.73 or x=-2

Q1474) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q1475) Solve 9x^2+39x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q1476) Solve 16x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1477) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q1478) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q1479) Solve 42x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.86

Q1480) Solve 4x^2+18x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q1481) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q1482) Solve 12x^2+28x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q1483) Solve 2x^2+22x+36=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q1484) Solve 4x^2+4x+1=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1485) Solve 9x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.33

Q1486) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q1487) Solve 42x^2+44x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q1488) Solve 20x^2+30x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q1489) Solve 36x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q1490) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q1491) Solve 4x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-12

Q1492) Solve 6x^2+21x+15=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q1493) Solve 11x^2+44x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q1494) Solve 38x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.74

Q1495) Solve 47x^2+50x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q1496) Solve 8x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q1497) Solve 19x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q1498) Solve 6x^2+45x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q1499) Solve 21x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q1500) Solve 19x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q1501) Solve 20x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q1502) Solve 14x^2+47x+38=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q1503) Solve 15x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q1504) Solve 42x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q1505) Solve 10x^2+39x+38=0
Ans: x=-1.9 or x=-2

Q1506) Solve 16x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q1507) Solve 15x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q1508) Solve 40x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q1509) Solve 36x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.67

Q1510) Solve 40x^2+41x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1511) Solve 10x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-3.5

Q1512) Solve 21x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q1513) Solve 14x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.29

Q1514) Solve 24x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.17

Q1515) Solve 46x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q1516) Solve 16x^2+49x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.06

Q1517) Solve 3x^2+13x+14=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q1518) Solve 45x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.8

Q1519) Solve 35x^2+39x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q1520) Solve 24x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q1521) Solve 7x^2+19x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.71

Q1522) Solve 24x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.12

Q1523) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q1524) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q1525) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q1526) Solve 8x^2+39x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.87

Q1527) Solve 40x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q1528) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q1529) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q1530) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q1531) Solve 13x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.54 or x=-3

Q1532) Solve 20x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.45 or x=-2

Q1533) Solve 9x^2+45x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.67

Q1534) Solve 12x^2+49x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.08

Q1535) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q1536) Solve 22x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-1.5

Q1537) Solve 9x^2+48x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q1538) Solve 7x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.43 or x=-4

Q1539) Solve 8x^2+26x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q1540) Solve 13x^2+45x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.46

Q1541) Solve 43x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q1542) Solve 11x^2+22x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1543) Solve 11x^2+26x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.36

Q1544) Solve 3x^2+30x+48=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q1545) Solve 10x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-4

Q1546) Solve 2x^2+41x+39=0
Ans: x=-1 or x=-19.5

Q1547) Solve 4x^2+29x+42=0
Ans: x=-2 or x=-5.25

Q1548) Solve 16x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q1549) Solve 6x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q1550) Solve 30x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q1551) Solve 2x^2+13x+11=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q1552) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q1553) Solve 32x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.12

Q1554) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q1555) Solve 9x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-3

Q1556) Solve 39x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q1557) Solve 4x^2+36x+32=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q1558) Solve 28x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.14

Q1559) Solve 30x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.7

Q1560) Solve 3x^2+28x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-8

Q1561) Solve 13x^2+43x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.31

Q1562) Solve 40x^2+50x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1563) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q1564) Solve 6x^2+28x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q1565) Solve 18x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q1566) Solve 4x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-11

Q1567) Solve 21x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q1568) Solve 35x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.71

Q1569) Solve 37x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q1570) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q1571) Solve 5x^2+41x+36=0
Ans: x=-1 or x=-7.2

Q1572) Solve 20x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q1573) Solve 18x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.67

Q1574) Solve 20x^2+50x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q1575) Solve 50x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-0.5

Q1576) Solve 16x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.25

Q1577) Solve 25x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.8

Q1578) Solve 3x^2+44x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-14

Q1579) Solve 50x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.8

Q1580) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q1581) Solve 12x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q1582) Solve 5x^2+38x+33=0
Ans: x=-1 or x=-6.6

Q1583) Solve 12x^2+31x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.33

Q1584) Solve 4x^2+19x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q1585) Solve 20x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.4

Q1586) Solve 25x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1587) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q1588) Solve 18x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q1589) Solve 14x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q1590) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q1591) Solve 7x^2+37x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-4

Q1592) Solve 18x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.22

Q1593) Solve 5x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-4

Q1594) Solve 36x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q1595) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q1596) Solve 42x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q1597) Solve 44x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.64

Q1598) Solve 5x^2+38x+33=0
Ans: x=-1 or x=-6.6

Q1599) Solve 20x^2+36x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.3

Q1600) Solve 28x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q1601) Solve 12x^2+44x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.17

Q1602) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q1603) Solve 3x^2+25x+22=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q1604) Solve x^2+11x+18=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q1605) Solve 11x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-4

Q1606) Solve 18x^2+44x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q1607) Solve x^2+36x+35=0
Ans: x=-1 or x=-35

Q1608) Solve 45x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q1609) Solve 8x^2+35x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.37

Q1610) Solve 2x^2+35x+33=0
Ans: x=-1 or x=-16.5

Q1611) Solve 7x^2+41x+30=0
Ans: x=-0.86 or x=-5

Q1612) Solve 20x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q1613) Solve 6x^2+49x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.67

Q1614) Solve 11x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q1615) Solve 4x^2+30x+44=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q1616) Solve 27x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q1617) Solve x^2+8x+7=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1618) Solve 13x^2+28x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.15

Q1619) Solve 35x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.2

Q1620) Solve 15x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.33

Q1621) Solve 7x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-5

Q1622) Solve 43x^2+44x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1623) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q1624) Solve 3x^2+26x+23=0
Ans: x=-1 or x=-7.67

Q1625) Solve 21x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q1626) Solve 22x^2+43x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.45

Q1627) Solve 14x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q1628) Solve 15x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.33

Q1629) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q1630) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q1631) Solve 20x^2+40x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1632) Solve x^2+14x+45=0
Ans: x=-5 or x=-9

Q1633) Solve 4x^2+21x+26=0
Ans: x=-2 or x=-3.25

Q1634) Solve 26x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1.5

Q1635) Solve 39x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q1636) Solve 12x^2+48x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q1637) Solve 8x^2+16x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1638) Solve 34x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q1639) Solve 4x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q1640) Solve 7x^2+27x+18=0
Ans: x=-0.86 or x=-3

Q1641) Solve 16x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q1642) Solve 39x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q1643) Solve 12x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q1644) Solve 14x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-2.5

Q1645) Solve 17x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q1646) Solve 12x^2+39x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q1647) Solve x^2+9x+8=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q1648) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q1649) Solve 36x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q1650) Solve 25x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.2

Q1651) Solve 8x^2+33x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.12

Q1652) Solve 19x^2+34x+15=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q1653) Solve 32x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1654) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q1655) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q1656) Solve 12x^2+26x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q1657) Solve 10x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q1658) Solve 24x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q1659) Solve 12x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-2.5

Q1660) Solve 28x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.75

Q1661) Solve 6x^2+35x+44=0
Ans: x=-1.83 or x=-4

Q1662) Solve 42x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q1663) Solve 16x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q1664) Solve 39x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.38

Q1665) Solve 32x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q1666) Solve 5x^2+34x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4.8

Q1667) Solve 11x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-2

Q1668) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q1669) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q1670) Solve 24x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q1671) Solve 31x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q1672) Solve 10x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q1673) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q1674) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q1675) Solve 9x^2+32x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.56

Q1676) Solve 24x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q1677) Solve 48x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q1678) Solve 14x^2+43x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q1679) Solve 2x^2+23x+21=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q1680) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q1681) Solve 5x^2+28x+23=0
Ans: x=-1 or x=-4.6

Q1682) Solve 28x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.21

Q1683) Solve 2x^2+20x+18=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q1684) Solve 3x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q1685) Solve 3x^2+47x+44=0
Ans: x=-1 or x=-14.67

Q1686) Solve 2x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-14

Q1687) Solve 11x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-4

Q1688) Solve 12x^2+35x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.67

Q1689) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q1690) Solve 4x^2+11x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q1691) Solve 22x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q1692) Solve 11x^2+45x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.09

Q1693) Solve 4x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-11

Q1694) Solve 33x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q1695) Solve 4x^2+14x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q1696) Solve 30x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q1697) Solve 15x^2+44x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.93

Q1698) Solve 30x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q1699) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q1700) Solve 19x^2+48x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q1701) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q1702) Solve 24x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.87

Q1703) Solve 20x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.75

Q1704) Solve 21x^2+32x+11=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q1705) Solve 12x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q1706) Solve 6x^2+25x+19=0
Ans: x=-1 or x=-3.17

Q1707) Solve 35x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.29

Q1708) Solve 26x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q1709) Solve 15x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.8

Q1710) Solve 5x^2+22x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q1711) Solve 4x^2+32x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-6.5

Q1712) Solve 39x^2+46x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q1713) Solve 20x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q1714) Solve 11x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q1715) Solve 6x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.33 or x=-8

Q1716) Solve 3x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-10

Q1717) Solve 8x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.75

Q1718) Solve 29x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q1719) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q1720) Solve 6x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q1721) Solve 42x^2+23x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q1722) Solve 3x^2+12x+9=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q1723) Solve 26x^2+45x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.23

Q1724) Solve 30x^2+43x+13=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q1725) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q1726) Solve 15x^2+40x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q1727) Solve 5x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q1728) Solve 12x^2+40x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q1729) Solve 16x^2+42x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q1730) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q1731) Solve 14x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q1732) Solve 3x^2+26x+48=0
Ans: x=-2.67 or x=-6

Q1733) Solve 5x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-9

Q1734) Solve 13x^2+33x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.54

Q1735) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q1736) Solve 4x^2+32x+28=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1737) Solve 12x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q1738) Solve 2x^2+50x+48=0
Ans: x=-1 or x=-24

Q1739) Solve 44x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q1740) Solve 24x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.37

Q1741) Solve 6x^2+26x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q1742) Solve 12x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q1743) Solve 17x^2+33x+16=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q1744) Solve 7x^2+26x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.71

Q1745) Solve 17x^2+33x+16=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q1746) Solve 19x^2+45x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q1747) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q1748) Solve x^2+12x+11=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q1749) Solve 7x^2+23x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q1750) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q1751) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q1752) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q1753) Solve 4x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q1754) Solve 27x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q1755) Solve 24x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.62

Q1756) Solve 22x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q1757) Solve 20x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q1758) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q1759) Solve 22x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q1760) Solve 16x^2+49x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.06

Q1761) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q1762) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q1763) Solve 19x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q1764) Solve 10x^2+48x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.8

Q1765) Solve 17x^2+50x+32=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q1766) Solve 9x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q1767) Solve 15x^2+44x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.93

Q1768) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1769) Solve 46x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q1770) Solve 28x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.25

Q1771) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q1772) Solve 4x^2+28x+48=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q1773) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q1774) Solve 28x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.14

Q1775) Solve 11x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-2

Q1776) Solve 28x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.25

Q1777) Solve 12x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q1778) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q1779) Solve 10x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q1780) Solve 11x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-4

Q1781) Solve 5x^2+19x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-3

Q1782) Solve 2x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-24

Q1783) Solve 28x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.21

Q1784) Solve 10x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.6

Q1785) Solve 40x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q1786) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q1787) Solve 32x^2+34x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q1788) Solve 50x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.4

Q1789) Solve 38x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q1790) Solve 32x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q1791) Solve 5x^2+31x+42=0
Ans: x=-2 or x=-4.2

Q1792) Solve 5x^2+27x+36=0
Ans: x=-2.4 or x=-3

Q1793) Solve 8x^2+8x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1794) Solve 6x^2+27x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q1795) Solve 15x^2+38x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q1796) Solve 12x^2+39x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q1797) Solve 30x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.67

Q1798) Solve 2x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-14

Q1799) Solve 18x^2+40x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.22

Q1800) Solve 12x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.75

Q1801) Solve 8x^2+25x+18=0
Ans: x=-1.12 or x=-2

Q1802) Solve 3x^2+26x+23=0
Ans: x=-1 or x=-7.67

Q1803) Solve 7x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-5

Q1804) Solve 24x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.37

Q1805) Solve 46x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q1806) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q1807) Solve 11x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.73 or x=-3

Q1808) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q1809) Solve 10x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q1810) Solve 16x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.75

Q1811) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q1812) Solve 38x^2+40x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q1813) Solve 3x^2+20x+33=0
Ans: x=-3 or x=-3.67

Q1814) Solve 8x^2+36x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q1815) Solve 15x^2+33x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q1816) Solve 5x^2+16x+12=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q1817) Solve 12x^2+32x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.17

Q1818) Solve 29x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q1819) Solve 8x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.5

Q1820) Solve 10x^2+21x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q1821) Solve x^2+19x+18=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q1822) Solve 6x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-6

Q1823) Solve 6x^2+19x+13=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q1824) Solve 11x^2+42x+40=0
Ans: x=-1.82 or x=-2

Q1825) Solve 27x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.33

Q1826) Solve 7x^2+35x+42=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q1827) Solve 48x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q1828) Solve 40x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.62

Q1829) Solve 15x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q1830) Solve 27x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.33

Q1831) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q1832) Solve 8x^2+39x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.87

Q1833) Solve 33x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q1834) Solve 43x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q1835) Solve 26x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q1836) Solve 30x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.13

Q1837) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q1838) Solve 8x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q1839) Solve 10x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-3

Q1840) Solve 3x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-12

Q1841) Solve 30x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q1842) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q1843) Solve 4x^2+22x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q1844) Solve 6x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q1845) Solve 31x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1846) Solve 9x^2+39x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q1847) Solve 29x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q1848) Solve 38x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q1849) Solve 38x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q1850) Solve 22x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q1851) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q1852) Solve 49x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.29

Q1853) Solve 10x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.8

Q1854) Solve 20x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q1855) Solve 19x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.63 or x=-2

Q1856) Solve 13x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-2

Q1857) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q1858) Solve 4x^2+32x+28=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1859) Solve 14x^2+49x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q1860) Solve 21x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q1861) Solve 5x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-4

Q1862) Solve 9x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q1863) Solve 10x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.6

Q1864) Solve 2x^2+9x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q1865) Solve 3x^2+11x+10=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q1866) Solve 3x^2+20x+33=0
Ans: x=-3 or x=-3.67

Q1867) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q1868) Solve 7x^2+43x+36=0
Ans: x=-1 or x=-5.14

Q1869) Solve 3x^2+27x+24=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q1870) Solve 8x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-5.5

Q1871) Solve 9x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q1872) Solve 27x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q1873) Solve x^2+18x+45=0
Ans: x=-3 or x=-15

Q1874) Solve 8x^2+18x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q1875) Solve 20x^2+48x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.9

Q1876) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q1877) Solve 42x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q1878) Solve 6x^2+25x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.67

Q1879) Solve 12x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-2.5

Q1880) Solve 6x^2+19x+13=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q1881) Solve 6x^2+49x+43=0
Ans: x=-1 or x=-7.17

Q1882) Solve 8x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q1883) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q1884) Solve 16x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.37

Q1885) Solve 44x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.75

Q1886) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q1887) Solve 4x^2+22x+18=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q1888) Solve 3x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-11

Q1889) Solve 3x^2+31x+50=0
Ans: x=-2 or x=-8.33

Q1890) Solve 19x^2+39x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q1891) Solve 13x^2+50x+37=0
Ans: x=-1 or x=-2.85

Q1892) Solve 42x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q1893) Solve 6x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q1894) Solve 28x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q1895) Solve 18x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.33

Q1896) Solve 7x^2+31x+30=0
Ans: x=-1.43 or x=-3

Q1897) Solve 5x^2+30x+40=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q1898) Solve 4x^2+32x+28=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q1899) Solve 23x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1900) Solve 11x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q1901) Solve 8x^2+30x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q1902) Solve 3x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q1903) Solve 30x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.7

Q1904) Solve 50x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.8

Q1905) Solve 21x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1906) Solve 22x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q1907) Solve 10x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-4.5

Q1908) Solve 6x^2+37x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-5

Q1909) Solve 18x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q1910) Solve 12x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.5

Q1911) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q1912) Solve 5x^2+21x+22=0
Ans: x=-2 or x=-2.2

Q1913) Solve 12x^2+37x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.75

Q1914) Solve 6x^2+27x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q1915) Solve 18x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q1916) Solve 18x^2+48x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q1917) Solve 13x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q1918) Solve 45x^2+47x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q1919) Solve 26x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1.5

Q1920) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q1921) Solve 7x^2+29x+24=0
Ans: x=-1.14 or x=-3

Q1922) Solve 8x^2+19x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q1923) Solve 6x^2+25x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q1924) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q1925) Solve 4x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.5

Q1926) Solve 10x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q1927) Solve 4x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-10

Q1928) Solve 15x^2+30x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q1929) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q1930) Solve 10x^2+39x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-2.5

Q1931) Solve 18x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.22

Q1932) Solve 16x^2+49x+34=0
Ans: x=-1.06 or x=-2

Q1933) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q1934) Solve 36x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q1935) Solve x^2+38x+37=0
Ans: x=-1 or x=-37

Q1936) Solve 44x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.36

Q1937) Solve 48x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.33

Q1938) Solve x^2+11x+18=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q1939) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q1940) Solve 23x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q1941) Solve 24x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q1942) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q1943) Solve 10x^2+22x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q1944) Solve 5x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-2

Q1945) Solve x^2+15x+14=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q1946) Solve 11x^2+42x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.82

Q1947) Solve 11x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-2

Q1948) Solve 12x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.25

Q1949) Solve 26x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q1950) Solve 15x^2+46x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q1951) Solve 2x^2+25x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-10

Q1952) Solve 35x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q1953) Solve 6x^2+21x+15=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q1954) Solve 26x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q1955) Solve 26x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q1956) Solve 24x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q1957) Solve 41x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q1958) Solve 10x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.5

Q1959) Solve 12x^2+38x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q1960) Solve 48x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q1961) Solve 28x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.21

Q1962) Solve 29x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.34 or x=-1

Q1963) Solve 2x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-13

Q1964) Solve 18x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q1965) Solve 15x^2+43x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.2

Q1966) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q1967) Solve 3x^2+45x+42=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q1968) Solve 10x^2+43x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.8

Q1969) Solve 5x^2+29x+24=0
Ans: x=-1 or x=-4.8

Q1970) Solve 31x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q1971) Solve 18x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q1972) Solve 30x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q1973) Solve 39x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.33

Q1974) Solve 15x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q1975) Solve 35x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q1976) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q1977) Solve 5x^2+38x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-6

Q1978) Solve 18x^2+45x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q1979) Solve x^2+14x+13=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q1980) Solve 20x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.25

Q1981) Solve 33x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.67

Q1982) Solve 21x^2+50x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.38

Q1983) Solve 2x^2+5x+3=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q1984) Solve 15x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q1985) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q1986) Solve 4x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q1987) Solve 20x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q1988) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q1989) Solve 4x^2+26x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q1990) Solve 2x^2+9x+7=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q1991) Solve 33x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.33

Q1992) Solve 8x^2+32x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q1993) Solve 11x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.55 or x=-4

Q1994) Solve 24x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q1995) Solve 6x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q1996) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q1997) Solve 28x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q1998) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q1999) Solve 5x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-6

Q2000) Solve 25x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q2001) Solve 8x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q2002) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q2003) Solve 13x^2+32x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.46

Q2004) Solve 9x^2+33x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q2005) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q2006) Solve 12x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q2007) Solve 6x^2+30x+36=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q2008) Solve 4x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q2009) Solve 8x^2+28x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q2010) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q2011) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q2012) Solve 33x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q2013) Solve 11x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-4

Q2014) Solve 28x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.21 or x=-1.5

Q2015) Solve 6x^2+20x+16=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q2016) Solve 10x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2017) Solve 6x^2+29x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.83

Q2018) Solve 4x^2+19x+21=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q2019) Solve 40x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.2

Q2020) Solve x^2+15x+50=0
Ans: x=-5 or x=-10

Q2021) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q2022) Solve 6x^2+20x+16=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q2023) Solve 19x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q2024) Solve 25x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q2025) Solve 8x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q2026) Solve 3x^2+25x+48=0
Ans: x=-3 or x=-5.33

Q2027) Solve 44x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q2028) Solve 6x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-7.5

Q2029) Solve 5x^2+37x+32=0
Ans: x=-1 or x=-6.4

Q2030) Solve 4x^2+34x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-8

Q2031) Solve 6x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.67

Q2032) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q2033) Solve 18x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.67

Q2034) Solve 12x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q2035) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q2036) Solve 15x^2+50x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q2037) Solve 17x^2+50x+33=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q2038) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q2039) Solve 12x^2+42x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q2040) Solve 4x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-9

Q2041) Solve 28x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.25

Q2042) Solve 49x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.29

Q2043) Solve 35x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.86

Q2044) Solve 50x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q2045) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q2046) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q2047) Solve x^2+14x+33=0
Ans: x=-3 or x=-11

Q2048) Solve 9x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q2049) Solve 35x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q2050) Solve 8x^2+42x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.75

Q2051) Solve 30x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q2052) Solve 11x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-4

Q2053) Solve 21x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.33

Q2054) Solve 2x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-14

Q2055) Solve 20x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q2056) Solve 20x^2+14x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q2057) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q2058) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q2059) Solve 9x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q2060) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q2061) Solve 5x^2+43x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-8

Q2062) Solve 10x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q2063) Solve 25x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.4

Q2064) Solve 15x^2+46x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q2065) Solve 13x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q2066) Solve 12x^2+46x+44=0
Ans: x=-1.83 or x=-2

Q2067) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q2068) Solve 33x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2069) Solve 48x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.83

Q2070) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q2071) Solve 3x^2+8x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q2072) Solve 21x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.86

Q2073) Solve 10x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q2074) Solve 15x^2+47x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.33

Q2075) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q2076) Solve 7x^2+30x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2.29

Q2077) Solve x^2+10x+21=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q2078) Solve 15x^2+41x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q2079) Solve 17x^2+34x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2080) Solve 25x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q2081) Solve 13x^2+35x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.69

Q2082) Solve 42x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2083) Solve 31x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q2084) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q2085) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q2086) Solve 21x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q2087) Solve 13x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-2

Q2088) Solve 16x^2+49x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.06

Q2089) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q2090) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q2091) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q2092) Solve 12x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q2093) Solve 3x^2+8x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q2094) Solve 44x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.64

Q2095) Solve 49x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.86

Q2096) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q2097) Solve 11x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-3

Q2098) Solve 35x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.6

Q2099) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q2100) Solve 7x^2+32x+33=0
Ans: x=-1.57 or x=-3

Q2101) Solve 20x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q2102) Solve 6x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2103) Solve 14x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q2104) Solve 14x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2105) Solve 4x^2+35x+31=0
Ans: x=-1 or x=-7.75

Q2106) Solve 2x^2+7x+5=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q2107) Solve 11x^2+38x+32=0
Ans: x=-1.45 or x=-2

Q2108) Solve 26x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q2109) Solve 6x^2+12x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2110) Solve 3x^2+8x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q2111) Solve 9x^2+38x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-3

Q2112) Solve 2x^2+9x+7=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q2113) Solve 9x^2+48x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q2114) Solve 10x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q2115) Solve 3x^2+42x+39=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q2116) Solve 28x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q2117) Solve 10x^2+41x+33=0
Ans: x=-1.1 or x=-3

Q2118) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q2119) Solve 40x^2+41x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2120) Solve 22x^2+48x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q2121) Solve 10x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q2122) Solve 35x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.29

Q2123) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q2124) Solve 7x^2+45x+38=0
Ans: x=-1 or x=-5.43

Q2125) Solve 6x^2+27x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q2126) Solve 33x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q2127) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q2128) Solve 28x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.75

Q2129) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q2130) Solve 2x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q2131) Solve 18x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q2132) Solve 4x^2+17x+13=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q2133) Solve 18x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q2134) Solve 10x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q2135) Solve 16x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q2136) Solve 24x^2+45x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q2137) Solve 3x^2+17x+14=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q2138) Solve 13x^2+26x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2139) Solve 36x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q2140) Solve 4x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q2141) Solve 16x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q2142) Solve 6x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q2143) Solve 3x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q2144) Solve 9x^2+24x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q2145) Solve 28x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q2146) Solve 11x^2+37x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.36

Q2147) Solve 30x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.2

Q2148) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q2149) Solve 6x^2+34x+48=0
Ans: x=-2.67 or x=-3

Q2150) Solve 7x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q2151) Solve 48x^2+36x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q2152) Solve 49x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.57

Q2153) Solve 18x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1.5

Q2154) Solve 15x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q2155) Solve 5x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q2156) Solve 16x^2+35x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.19

Q2157) Solve 47x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q2158) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q2159) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q2160) Solve 22x^2+45x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q2161) Solve x^2+14x+49=0
Ans: x=-7 or x=-7

Q2162) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q2163) Solve 16x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q2164) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q2165) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q2166) Solve 27x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q2167) Solve 9x^2+22x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q2168) Solve 12x^2+32x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q2169) Solve 3x^2+26x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-7

Q2170) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q2171) Solve 33x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.67

Q2172) Solve 45x^2+46x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2173) Solve 12x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.5

Q2174) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q2175) Solve 10x^2+39x+38=0
Ans: x=-1.9 or x=-2

Q2176) Solve 20x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q2177) Solve 28x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.25

Q2178) Solve 30x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.33

Q2179) Solve 9x^2+12x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q2180) Solve 42x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-0.5

Q2181) Solve 18x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q2182) Solve x^2+21x+20=0
Ans: x=-1 or x=-20

Q2183) Solve 14x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q2184) Solve 15x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-3

Q2185) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q2186) Solve 8x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q2187) Solve 30x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q2188) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q2189) Solve 15x^2+36x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q2190) Solve 22x^2+45x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q2191) Solve 3x^2+21x+36=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q2192) Solve 34x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q2193) Solve 10x^2+41x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-2.5

Q2194) Solve 26x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q2195) Solve 35x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q2196) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q2197) Solve 31x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q2198) Solve 12x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q2199) Solve 8x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q2200) Solve 25x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q2201) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q2202) Solve 40x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.5

Q2203) Solve 10x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.4

Q2204) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q2205) Solve 5x^2+32x+27=0
Ans: x=-1 or x=-5.4

Q2206) Solve 44x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q2207) Solve 18x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1.5

Q2208) Solve 28x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q2209) Solve 20x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q2210) Solve 2x^2+5x+3=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q2211) Solve 20x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.4

Q2212) Solve 9x^2+42x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q2213) Solve 2x^2+13x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q2214) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q2215) Solve 48x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.37

Q2216) Solve 43x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2217) Solve 22x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.73 or x=-1.5

Q2218) Solve 25x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.8

Q2219) Solve 12x^2+49x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.75

Q2220) Solve 40x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q2221) Solve 11x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.36 or x=-3

Q2222) Solve 48x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.67

Q2223) Solve 24x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q2224) Solve 27x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.67

Q2225) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q2226) Solve 9x^2+36x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q2227) Solve 24x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q2228) Solve 2x^2+27x+46=0
Ans: x=-2 or x=-11.5

Q2229) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q2230) Solve 40x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.2

Q2231) Solve 9x^2+15x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q2232) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q2233) Solve x^2+14x+48=0
Ans: x=-6 or x=-8

Q2234) Solve 45x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q2235) Solve 50x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.4

Q2236) Solve 25x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2237) Solve 14x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.21 or x=-3

Q2238) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q2239) Solve 24x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.25

Q2240) Solve 8x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-4

Q2241) Solve 20x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.9

Q2242) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q2243) Solve 4x^2+26x+36=0
Ans: x=-2 or x=-4.5

Q2244) Solve 14x^2+33x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.36

Q2245) Solve 9x^2+47x+38=0
Ans: x=-1 or x=-4.22

Q2246) Solve 44x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q2247) Solve 28x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q2248) Solve 16x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q2249) Solve 4x^2+20x+25=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q2250) Solve 38x^2+45x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q2251) Solve 39x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.67

Q2252) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q2253) Solve 16x^2+35x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.19

Q2254) Solve 10x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-3

Q2255) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q2256) Solve 32x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.75

Q2257) Solve 4x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-6

Q2258) Solve 26x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q2259) Solve 10x^2+30x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q2260) Solve 21x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q2261) Solve 11x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-2

Q2262) Solve 24x^2+49x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q2263) Solve 8x^2+33x+27=0
Ans: x=-1.12 or x=-3

Q2264) Solve 4x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q2265) Solve 10x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q2266) Solve 45x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.33

Q2267) Solve 5x^2+27x+22=0
Ans: x=-1 or x=-4.4

Q2268) Solve 28x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q2269) Solve 12x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q2270) Solve 28x^2+26x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q2271) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q2272) Solve 29x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q2273) Solve 24x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q2274) Solve 9x^2+50x+41=0
Ans: x=-1 or x=-4.56

Q2275) Solve 7x^2+27x+26=0
Ans: x=-1.86 or x=-2

Q2276) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q2277) Solve 23x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q2278) Solve 14x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q2279) Solve 20x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q2280) Solve 13x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q2281) Solve 9x^2+40x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.44

Q2282) Solve 9x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.67

Q2283) Solve 9x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q2284) Solve 14x^2+43x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.57

Q2285) Solve 13x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-2

Q2286) Solve 6x^2+34x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q2287) Solve 20x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q2288) Solve 33x^2+49x+16=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q2289) Solve 9x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.33

Q2290) Solve 5x^2+41x+36=0
Ans: x=-1 or x=-7.2

Q2291) Solve 32x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q2292) Solve 28x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.75

Q2293) Solve 9x^2+48x+39=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q2294) Solve 40x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q2295) Solve 12x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2296) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q2297) Solve 6x^2+45x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q2298) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q2299) Solve 3x^2+28x+25=0
Ans: x=-1 or x=-8.33

Q2300) Solve 19x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q2301) Solve 2x^2+23x+38=0
Ans: x=-2 or x=-9.5

Q2302) Solve 36x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.11

Q2303) Solve 46x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q2304) Solve 9x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-5

Q2305) Solve 24x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q2306) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q2307) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q2308) Solve 42x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q2309) Solve 22x^2+49x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.23

Q2310) Solve 14x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.93 or x=-1

Q2311) Solve 15x^2+43x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q2312) Solve 10x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q2313) Solve 13x^2+49x+46=0
Ans: x=-1.77 or x=-2

Q2314) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q2315) Solve x^2+49x+48=0
Ans: x=-1 or x=-48

Q2316) Solve 24x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.12

Q2317) Solve 30x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.93

Q2318) Solve 13x^2+26x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2319) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q2320) Solve 8x^2+48x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.5

Q2321) Solve 44x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.73

Q2322) Solve 2x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2323) Solve 6x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.67

Q2324) Solve 6x^2+49x+43=0
Ans: x=-1 or x=-7.17

Q2325) Solve 26x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q2326) Solve 7x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q2327) Solve 16x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.75

Q2328) Solve 6x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.67

Q2329) Solve 25x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.2

Q2330) Solve 6x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q2331) Solve 34x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q2332) Solve 3x^2+17x+14=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q2333) Solve 40x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.62

Q2334) Solve 3x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-6

Q2335) Solve 4x^2+17x+13=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q2336) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q2337) Solve 36x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q2338) Solve 9x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q2339) Solve 8x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-3

Q2340) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q2341) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q2342) Solve 48x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q2343) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q2344) Solve 40x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q2345) Solve 27x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.22

Q2346) Solve 8x^2+40x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q2347) Solve 6x^2+31x+25=0
Ans: x=-1 or x=-4.17

Q2348) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q2349) Solve 34x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q2350) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q2351) Solve 28x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q2352) Solve 11x^2+41x+38=0
Ans: x=-1.73 or x=-2

Q2353) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q2354) Solve 10x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-3.5

Q2355) Solve 18x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.5

Q2356) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q2357) Solve 17x^2+47x+26=0
Ans: x=-0.76 or x=-2

Q2358) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q2359) Solve 33x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q2360) Solve 15x^2+49x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q2361) Solve 2x^2+35x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-16

Q2362) Solve 32x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2363) Solve 10x^2+43x+45=0
Ans: x=-1.8 or x=-2.5

Q2364) Solve 10x^2+34x+28=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q2365) Solve 36x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.28 or x=-0.5

Q2366) Solve 2x^2+11x+12=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q2367) Solve 6x^2+35x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.33

Q2368) Solve 19x^2+30x+11=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q2369) Solve 15x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-3

Q2370) Solve 8x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2371) Solve 30x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.2

Q2372) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2373) Solve 8x^2+28x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q2374) Solve 26x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q2375) Solve 9x^2+36x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q2376) Solve 3x^2+29x+26=0
Ans: x=-1 or x=-8.67

Q2377) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q2378) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q2379) Solve 3x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-10

Q2380) Solve 48x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q2381) Solve 48x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.75

Q2382) Solve 11x^2+43x+42=0
Ans: x=-1.91 or x=-2

Q2383) Solve 10x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-3

Q2384) Solve 38x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q2385) Solve 21x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.86

Q2386) Solve 14x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.43

Q2387) Solve 4x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q2388) Solve 8x^2+31x+30=0
Ans: x=-1.87 or x=-2

Q2389) Solve 4x^2+19x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3.75

Q2390) Solve 18x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-1.5

Q2391) Solve 11x^2+48x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.36

Q2392) Solve 8x^2+25x+18=0
Ans: x=-1.12 or x=-2

Q2393) Solve 8x^2+22x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q2394) Solve 10x^2+47x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-3.5

Q2395) Solve 44x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q2396) Solve 14x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.14

Q2397) Solve 6x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2398) Solve x^2+34x+33=0
Ans: x=-1 or x=-33

Q2399) Solve 4x^2+28x+40=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q2400) Solve 12x^2+42x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q2401) Solve 12x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.5

Q2402) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q2403) Solve 5x^2+10x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2404) Solve 5x^2+29x+24=0
Ans: x=-1 or x=-4.8

Q2405) Solve 5x^2+24x+19=0
Ans: x=-1 or x=-3.8

Q2406) Solve 38x^2+45x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q2407) Solve 24x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q2408) Solve x^2+12x+36=0
Ans: x=-6 or x=-6

Q2409) Solve 19x^2+30x+11=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q2410) Solve 22x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.09

Q2411) Solve 8x^2+25x+18=0
Ans: x=-1.12 or x=-2

Q2412) Solve 4x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-9.5

Q2413) Solve 3x^2+49x+16=0
Ans: x=-0.33 or x=-16

Q2414) Solve 9x^2+40x+39=0
Ans: x=-1.44 or x=-3

Q2415) Solve 6x^2+22x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q2416) Solve 8x^2+42x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-4

Q2417) Solve 38x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q2418) Solve 2x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2419) Solve 39x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.33

Q2420) Solve 39x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.54

Q2421) Solve 6x^2+29x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.83

Q2422) Solve 38x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q2423) Solve 26x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2424) Solve 14x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q2425) Solve 20x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q2426) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q2427) Solve 24x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.12

Q2428) Solve 45x^2+46x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2429) Solve 8x^2+22x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q2430) Solve 21x^2+43x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q2431) Solve 19x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q2432) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q2433) Solve 9x^2+50x+41=0
Ans: x=-1 or x=-4.56

Q2434) Solve 22x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.64

Q2435) Solve 15x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2436) Solve x^2+15x+44=0
Ans: x=-4 or x=-11

Q2437) Solve 5x^2+44x+39=0
Ans: x=-1 or x=-7.8

Q2438) Solve 12x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2439) Solve 23x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q2440) Solve 28x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q2441) Solve 26x^2+45x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.23

Q2442) Solve 28x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q2443) Solve 2x^2+46x+44=0
Ans: x=-1 or x=-22

Q2444) Solve 22x^2+45x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q2445) Solve 16x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q2446) Solve 39x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q2447) Solve 46x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q2448) Solve 10x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.5

Q2449) Solve 16x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q2450) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q2451) Solve 10x^2+35x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q2452) Solve x^2+14x+40=0
Ans: x=-4 or x=-10

Q2453) Solve 7x^2+15x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q2454) Solve 25x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q2455) Solve 20x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-1.5

Q2456) Solve 8x^2+36x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q2457) Solve 9x^2+48x+39=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q2458) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q2459) Solve 24x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.67

Q2460) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q2461) Solve 11x^2+19x+8=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q2462) Solve 9x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-4

Q2463) Solve 2x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-14

Q2464) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q2465) Solve 28x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.25

Q2466) Solve 6x^2+20x+16=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q2467) Solve 15x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q2468) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q2469) Solve x^2+23x+42=0
Ans: x=-2 or x=-21

Q2470) Solve 50x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q2471) Solve 3x^2+12x+9=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q2472) Solve 9x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.67

Q2473) Solve 34x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q2474) Solve 5x^2+23x+24=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q2475) Solve 35x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.8

Q2476) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q2477) Solve 6x^2+24x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q2478) Solve 17x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q2479) Solve 35x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.71

Q2480) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q2481) Solve 11x^2+45x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.09

Q2482) Solve 20x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q2483) Solve 11x^2+47x+42=0
Ans: x=-1.27 or x=-3

Q2484) Solve 15x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q2485) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q2486) Solve 5x^2+32x+48=0
Ans: x=-2.4 or x=-4

Q2487) Solve 4x^2+25x+39=0
Ans: x=-3 or x=-3.25

Q2488) Solve 20x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q2489) Solve 9x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q2490) Solve 27x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q2491) Solve 14x^2+45x+34=0
Ans: x=-1.21 or x=-2

Q2492) Solve 18x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q2493) Solve 3x^2+25x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-7

Q2494) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q2495) Solve 3x^2+44x+41=0
Ans: x=-1 or x=-13.67

Q2496) Solve 45x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.4

Q2497) Solve 42x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q2498) Solve 6x^2+21x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q2499) Solve 16x^2+45x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.81

Q2500) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q2501) Solve 7x^2+47x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5.71

Q2502) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q2503) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q2504) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q2505) Solve 11x^2+32x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.91

Q2506) Solve 14x^2+50x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q2507) Solve 6x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-5

Q2508) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q2509) Solve 42x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q2510) Solve 9x^2+39x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.67

Q2511) Solve 44x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.27

Q2512) Solve 34x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q2513) Solve x^2+48x+47=0
Ans: x=-1 or x=-47

Q2514) Solve 42x^2+45x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2515) Solve 6x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-6.5

Q2516) Solve 22x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q2517) Solve 24x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.87

Q2518) Solve 12x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q2519) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2520) Solve 3x^2+22x+40=0
Ans: x=-3.33 or x=-4

Q2521) Solve 30x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-1.5

Q2522) Solve 21x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.67

Q2523) Solve 17x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-2

Q2524) Solve 11x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q2525) Solve x^2+11x+10=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q2526) Solve 8x^2+38x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q2527) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q2528) Solve 6x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q2529) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q2530) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q2531) Solve 3x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q2532) Solve 22x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q2533) Solve 7x^2+20x+12=0
Ans: x=-0.86 or x=-2

Q2534) Solve 20x^2+42x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q2535) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q2536) Solve 9x^2+33x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q2537) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q2538) Solve 6x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.67

Q2539) Solve 24x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.58

Q2540) Solve 49x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.57

Q2541) Solve 10x^2+49x+39=0
Ans: x=-1 or x=-3.9

Q2542) Solve 30x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.17

Q2543) Solve 26x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q2544) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q2545) Solve 5x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-2

Q2546) Solve 6x^2+19x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q2547) Solve 15x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q2548) Solve 10x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.4

Q2549) Solve 28x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q2550) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q2551) Solve 4x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q2552) Solve 6x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q2553) Solve 3x^2+22x+40=0
Ans: x=-3.33 or x=-4

Q2554) Solve 46x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q2555) Solve 28x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-0.75

Q2556) Solve x^2+12x+32=0
Ans: x=-4 or x=-8

Q2557) Solve 38x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q2558) Solve 19x^2+40x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-2

Q2559) Solve 12x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q2560) Solve 40x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q2561) Solve 25x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q2562) Solve 8x^2+34x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.5

Q2563) Solve 11x^2+22x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2564) Solve 18x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-2.5

Q2565) Solve 4x^2+20x+16=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q2566) Solve 10x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.6

Q2567) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q2568) Solve 2x^2+21x+19=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q2569) Solve 15x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q2570) Solve 3x^2+19x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q2571) Solve 3x^2+13x+10=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q2572) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q2573) Solve 18x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.83

Q2574) Solve 31x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q2575) Solve 40x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q2576) Solve 39x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q2577) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q2578) Solve 12x^2+30x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q2579) Solve 15x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.6

Q2580) Solve 15x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q2581) Solve 22x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q2582) Solve 8x^2+37x+39=0
Ans: x=-1.62 or x=-3

Q2583) Solve 16x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.5

Q2584) Solve 6x^2+24x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q2585) Solve 22x^2+45x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q2586) Solve 9x^2+40x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.44

Q2587) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q2588) Solve 3x^2+49x+16=0
Ans: x=-0.33 or x=-16

Q2589) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q2590) Solve 3x^2+31x+28=0
Ans: x=-1 or x=-9.33

Q2591) Solve 9x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.11 or x=-4

Q2592) Solve 12x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q2593) Solve 12x^2+41x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.42

Q2594) Solve 27x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.67

Q2595) Solve 3x^2+19x+26=0
Ans: x=-2 or x=-4.33

Q2596) Solve 9x^2+39x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.67

Q2597) Solve 24x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.25

Q2598) Solve 19x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q2599) Solve 24x^2+50x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q2600) Solve 16x^2+45x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.81

Q2601) Solve 12x^2+39x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q2602) Solve 20x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.25

Q2603) Solve 18x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.5

Q2604) Solve 6x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q2605) Solve 11x^2+44x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q2606) Solve 8x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q2607) Solve 8x^2+38x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q2608) Solve 15x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q2609) Solve 3x^2+23x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-6

Q2610) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q2611) Solve 13x^2+34x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q2612) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q2613) Solve 2x^2+23x+21=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q2614) Solve 16x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q2615) Solve 12x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2616) Solve 8x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.62 or x=-5

Q2617) Solve 10x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q2618) Solve 44x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.45

Q2619) Solve 42x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-0.5

Q2620) Solve 10x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-3

Q2621) Solve 21x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.33

Q2622) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q2623) Solve 16x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-2.5

Q2624) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q2625) Solve 34x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q2626) Solve 12x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q2627) Solve 49x^2+50x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2628) Solve 4x^2+8x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q2629) Solve 7x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q2630) Solve 27x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.33

Q2631) Solve 25x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.4

Q2632) Solve 18x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-2

Q2633) Solve 5x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.2 or x=-8

Q2634) Solve 16x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q2635) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q2636) Solve 10x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-4.5

Q2637) Solve 8x^2+8x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q2638) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q2639) Solve 20x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q2640) Solve 12x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q2641) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q2642) Solve 48x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q2643) Solve 24x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q2644) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q2645) Solve 31x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q2646) Solve 3x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q2647) Solve 6x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2648) Solve 24x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q2649) Solve x^2+13x+30=0
Ans: x=-3 or x=-10

Q2650) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q2651) Solve 38x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.63

Q2652) Solve 46x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q2653) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q2654) Solve 16x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.5

Q2655) Solve 15x^2+48x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q2656) Solve 15x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2657) Solve 14x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.57

Q2658) Solve 33x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.33

Q2659) Solve 28x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.5

Q2660) Solve 6x^2+41x+30=0
Ans: x=-0.83 or x=-6

Q2661) Solve 8x^2+35x+33=0
Ans: x=-1.37 or x=-3

Q2662) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q2663) Solve 8x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q2664) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q2665) Solve 45x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.53

Q2666) Solve 2x^2+44x+42=0
Ans: x=-1 or x=-21

Q2667) Solve 35x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q2668) Solve 17x^2+28x+11=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q2669) Solve 12x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.75

Q2670) Solve 17x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.88 or x=-2

Q2671) Solve 33x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.64

Q2672) Solve 8x^2+30x+28=0
Ans: x=-1.75 or x=-2

Q2673) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q2674) Solve 3x^2+26x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-7

Q2675) Solve 20x^2+22x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q2676) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q2677) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q2678) Solve 10x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q2679) Solve 22x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.36

Q2680) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q2681) Solve x^2+28x+27=0
Ans: x=-1 or x=-27

Q2682) Solve x^2+20x+19=0
Ans: x=-1 or x=-19

Q2683) Solve 3x^2+23x+40=0
Ans: x=-2.67 or x=-5

Q2684) Solve 48x^2+50x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q2685) Solve 30x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.2

Q2686) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q2687) Solve 9x^2+36x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.33

Q2688) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q2689) Solve 38x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q2690) Solve 11x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q2691) Solve 4x^2+25x+39=0
Ans: x=-3 or x=-3.25

Q2692) Solve 32x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q2693) Solve 34x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q2694) Solve 2x^2+35x+33=0
Ans: x=-1 or x=-16.5

Q2695) Solve 6x^2+36x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q2696) Solve x^2+12x+20=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q2697) Solve 42x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q2698) Solve 16x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q2699) Solve 34x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q2700) Solve 9x^2+42x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q2701) Solve 30x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q2702) Solve 4x^2+33x+50=0
Ans: x=-2 or x=-6.25

Q2703) Solve 6x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.33

Q2704) Solve 21x^2+43x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q2705) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q2706) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q2707) Solve 26x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.85

Q2708) Solve 4x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.5

Q2709) Solve 16x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.75

Q2710) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q2711) Solve 3x^2+44x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-14

Q2712) Solve 14x^2+37x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.64

Q2713) Solve 5x^2+19x+18=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q2714) Solve 10x^2+42x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q2715) Solve 32x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q2716) Solve 32x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q2717) Solve 10x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-2

Q2718) Solve 16x^2+49x+34=0
Ans: x=-1.06 or x=-2

Q2719) Solve 11x^2+38x+32=0
Ans: x=-1.45 or x=-2

Q2720) Solve 6x^2+49x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.67

Q2721) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q2722) Solve 4x^2+12x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q2723) Solve 11x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q2724) Solve 14x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-2.5

Q2725) Solve 34x^2+36x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q2726) Solve 30x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.7

Q2727) Solve 4x^2+20x+25=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q2728) Solve 9x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q2729) Solve 10x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2730) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q2731) Solve 35x^2+50x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q2732) Solve 2x^2+23x+21=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q2733) Solve 30x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q2734) Solve 36x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q2735) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q2736) Solve 36x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.89

Q2737) Solve 36x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q2738) Solve 12x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.67

Q2739) Solve 27x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q2740) Solve 3x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-11

Q2741) Solve x^2+14x+49=0
Ans: x=-7 or x=-7

Q2742) Solve 28x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.57

Q2743) Solve 30x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q2744) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q2745) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q2746) Solve 18x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q2747) Solve 4x^2+28x+49=0
Ans: x=-3.5 or x=-3.5

Q2748) Solve 3x^2+41x+38=0
Ans: x=-1 or x=-12.67

Q2749) Solve 7x^2+30x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2.29

Q2750) Solve 6x^2+23x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q2751) Solve 9x^2+42x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.33

Q2752) Solve 21x^2+38x+17=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q2753) Solve 3x^2+32x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-9

Q2754) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q2755) Solve 30x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.83

Q2756) Solve 33x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-0.67

Q2757) Solve 5x^2+21x+16=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q2758) Solve 7x^2+31x+30=0
Ans: x=-1.43 or x=-3

Q2759) Solve 25x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q2760) Solve 6x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q2761) Solve 9x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.33

Q2762) Solve 46x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q2763) Solve 36x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q2764) Solve 10x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.8

Q2765) Solve 32x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q2766) Solve 5x^2+39x+34=0
Ans: x=-1 or x=-6.8

Q2767) Solve 36x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.25

Q2768) Solve 33x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q2769) Solve 4x^2+21x+27=0
Ans: x=-2.25 or x=-3

Q2770) Solve 3x^2+26x+48=0
Ans: x=-2.67 or x=-6

Q2771) Solve 18x^2+31x+13=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q2772) Solve 34x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q2773) Solve 8x^2+39x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.87

Q2774) Solve 14x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q2775) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q2776) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q2777) Solve 6x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.33

Q2778) Solve 12x^2+46x+44=0
Ans: x=-1.83 or x=-2

Q2779) Solve 16x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q2780) Solve 12x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q2781) Solve 50x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q2782) Solve 14x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q2783) Solve 9x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.67

Q2784) Solve x^2+25x+24=0
Ans: x=-1 or x=-24

Q2785) Solve 9x^2+17x+8=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q2786) Solve 2x^2+17x+33=0
Ans: x=-3 or x=-5.5

Q2787) Solve 2x^2+12x+16=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q2788) Solve 20x^2+45x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q2789) Solve 12x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q2790) Solve 17x^2+50x+33=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q2791) Solve 34x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q2792) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q2793) Solve x^2+46x+45=0
Ans: x=-1 or x=-45

Q2794) Solve 22x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q2795) Solve 17x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q2796) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q2797) Solve 16x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q2798) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q2799) Solve 9x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q2800) Solve 28x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q2801) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q2802) Solve 23x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q2803) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q2804) Solve 2x^2+25x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-11

Q2805) Solve x^2+17x+30=0
Ans: x=-2 or x=-15

Q2806) Solve 2x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-17

Q2807) Solve 8x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q2808) Solve 48x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q2809) Solve 10x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-3

Q2810) Solve 4x^2+38x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q2811) Solve 14x^2+49x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q2812) Solve 30x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.7

Q2813) Solve 16x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q2814) Solve 20x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q2815) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q2816) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q2817) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q2818) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q2819) Solve 15x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.4

Q2820) Solve 36x^2+42x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q2821) Solve 4x^2+8x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q2822) Solve 36x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q2823) Solve 30x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q2824) Solve 29x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q2825) Solve 15x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q2826) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q2827) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q2828) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q2829) Solve 33x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.91

Q2830) Solve 4x^2+33x+29=0
Ans: x=-1 or x=-7.25

Q2831) Solve 16x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-3

Q2832) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q2833) Solve 41x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q2834) Solve 16x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-3

Q2835) Solve 8x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q2836) Solve 8x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q2837) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q2838) Solve 14x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q2839) Solve 2x^2+17x+26=0
Ans: x=-2 or x=-6.5

Q2840) Solve 6x^2+23x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.83

Q2841) Solve 8x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q2842) Solve 6x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q2843) Solve 14x^2+42x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q2844) Solve 15x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.33

Q2845) Solve 12x^2+41x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.75

Q2846) Solve 42x^2+48x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q2847) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q2848) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q2849) Solve 6x^2+36x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q2850) Solve 10x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-3.5

Q2851) Solve 46x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q2852) Solve 7x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.71 or x=-4

Q2853) Solve 28x^2+29x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q2854) Solve 3x^2+20x+17=0
Ans: x=-1 or x=-5.67

Q2855) Solve 26x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q2856) Solve 9x^2+27x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q2857) Solve 9x^2+34x+32=0
Ans: x=-1.78 or x=-2

Q2858) Solve 17x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q2859) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q2860) Solve 19x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q2861) Solve 14x^2+21x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q2862) Solve 13x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q2863) Solve 2x^2+17x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-8

Q2864) Solve 22x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-1.5

Q2865) Solve 3x^2+32x+29=0
Ans: x=-1 or x=-9.67

Q2866) Solve 45x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q2867) Solve 8x^2+28x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q2868) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q2869) Solve 32x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.94

Q2870) Solve 4x^2+15x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q2871) Solve 16x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q2872) Solve 2x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q2873) Solve 9x^2+39x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q2874) Solve 14x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q2875) Solve 15x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q2876) Solve 21x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q2877) Solve 10x^2+34x+28=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q2878) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q2879) Solve 25x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.6

Q2880) Solve 19x^2+38x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2881) Solve 39x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.38

Q2882) Solve 10x^2+41x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.6

Q2883) Solve 36x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-0.75

Q2884) Solve 10x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-3.5

Q2885) Solve 42x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q2886) Solve 9x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.67

Q2887) Solve 26x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.77

Q2888) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q2889) Solve x^2+39x+38=0
Ans: x=-1 or x=-38

Q2890) Solve 7x^2+48x+41=0
Ans: x=-1 or x=-5.86

Q2891) Solve 42x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q2892) Solve 33x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.33

Q2893) Solve 13x^2+37x+22=0
Ans: x=-0.85 or x=-2

Q2894) Solve 36x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q2895) Solve 32x^2+34x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.56

Q2896) Solve 9x^2+36x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.33

Q2897) Solve 27x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q2898) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q2899) Solve 20x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q2900) Solve 14x^2+39x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-2

Q2901) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q2902) Solve 14x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.71

Q2903) Solve 13x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q2904) Solve 4x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.5

Q2905) Solve 2x^2+15x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q2906) Solve 27x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2907) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q2908) Solve 14x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q2909) Solve 4x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-6

Q2910) Solve 2x^2+6x+4=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q2911) Solve 13x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q2912) Solve 28x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q2913) Solve 5x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-7

Q2914) Solve 10x^2+44x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.4

Q2915) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q2916) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q2917) Solve 2x^2+25x+23=0
Ans: x=-1 or x=-11.5

Q2918) Solve 22x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q2919) Solve 18x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.17

Q2920) Solve 6x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.5

Q2921) Solve 28x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q2922) Solve 8x^2+30x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.25

Q2923) Solve 4x^2+20x+25=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q2924) Solve 12x^2+47x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.25

Q2925) Solve 34x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q2926) Solve 16x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q2927) Solve 9x^2+30x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q2928) Solve 16x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q2929) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q2930) Solve 6x^2+26x+20=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q2931) Solve 10x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q2932) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q2933) Solve 8x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q2934) Solve 15x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.2

Q2935) Solve 19x^2+47x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q2936) Solve 18x^2+46x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q2937) Solve 15x^2+23x+8=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q2938) Solve 4x^2+13x+9=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q2939) Solve 12x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.5

Q2940) Solve x^2+12x+35=0
Ans: x=-5 or x=-7

Q2941) Solve 14x^2+21x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q2942) Solve 13x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-3

Q2943) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q2944) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q2945) Solve 4x^2+28x+48=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q2946) Solve 4x^2+35x+31=0
Ans: x=-1 or x=-7.75

Q2947) Solve 6x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.67

Q2948) Solve 8x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q2949) Solve 39x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.38

Q2950) Solve 30x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q2951) Solve 9x^2+44x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.89

Q2952) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q2953) Solve 18x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q2954) Solve 19x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q2955) Solve 20x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q2956) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q2957) Solve 2x^2+15x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q2958) Solve 11x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q2959) Solve 28x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q2960) Solve 37x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q2961) Solve 2x^2+19x+17=0
Ans: x=-1 or x=-8.5

Q2962) Solve 45x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q2963) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q2964) Solve 7x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-3

Q2965) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q2966) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q2967) Solve 4x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q2968) Solve 9x^2+30x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.67

Q2969) Solve 22x^2+33x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q2970) Solve 20x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q2971) Solve 34x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q2972) Solve 15x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q2973) Solve 24x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q2974) Solve x^2+22x+21=0
Ans: x=-1 or x=-21

Q2975) Solve x^2+2x+1=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q2976) Solve 23x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q2977) Solve 36x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.75

Q2978) Solve 44x^2+45x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q2979) Solve 27x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.56

Q2980) Solve 37x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q2981) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q2982) Solve 2x^2+9x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q2983) Solve 18x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q2984) Solve 7x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-4

Q2985) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q2986) Solve 2x^2+17x+33=0
Ans: x=-3 or x=-5.5

Q2987) Solve 27x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.33

Q2988) Solve 33x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.09

Q2989) Solve 14x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q2990) Solve 4x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q2991) Solve 48x^2+44x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q2992) Solve 10x^2+24x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q2993) Solve 7x^2+37x+48=0
Ans: x=-2.29 or x=-3

Q2994) Solve 20x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.5

Q2995) Solve 11x^2+42x+27=0
Ans: x=-0.82 or x=-3

Q2996) Solve 5x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q2997) Solve 25x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q2998) Solve 4x^2+26x+42=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q2999) Solve 9x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q3000) Solve 8x^2+24x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.5

Q3001) Solve 6x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q3002) Solve 33x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.91

Q3003) Solve 12x^2+28x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.83

Q3004) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q3005) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q3006) Solve 47x^2+48x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q3007) Solve 10x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q3008) Solve 8x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.25

Q3009) Solve 6x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q3010) Solve 29x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3011) Solve 42x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q3012) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q3013) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q3014) Solve 17x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q3015) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q3016) Solve 35x^2+47x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.14

Q3017) Solve 30x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.3

Q3018) Solve 10x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-3

Q3019) Solve 45x^2+48x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q3020) Solve 4x^2+23x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3.75

Q3021) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q3022) Solve 12x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q3023) Solve 3x^2+37x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-11

Q3024) Solve 7x^2+29x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.14

Q3025) Solve 16x^2+50x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.62

Q3026) Solve 40x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.7

Q3027) Solve 13x^2+47x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.62

Q3028) Solve 10x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q3029) Solve 28x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.57

Q3030) Solve 5x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-6

Q3031) Solve 14x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-2

Q3032) Solve 9x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-3

Q3033) Solve 16x^2+37x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.31

Q3034) Solve 4x^2+28x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-5.5

Q3035) Solve 9x^2+15x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q3036) Solve 19x^2+38x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3037) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q3038) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q3039) Solve 9x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.33

Q3040) Solve 19x^2+43x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.26

Q3041) Solve 12x^2+35x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.67

Q3042) Solve 50x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q3043) Solve x^2+47x+46=0
Ans: x=-1 or x=-46

Q3044) Solve 28x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.43

Q3045) Solve 9x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-3

Q3046) Solve 18x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q3047) Solve 12x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.75

Q3048) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3049) Solve 30x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q3050) Solve 12x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q3051) Solve 24x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3052) Solve 7x^2+33x+36=0
Ans: x=-1.71 or x=-3

Q3053) Solve 24x^2+14x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q3054) Solve 20x^2+40x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3055) Solve 12x^2+47x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.25

Q3056) Solve 2x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-12

Q3057) Solve 10x^2+38x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.8

Q3058) Solve 11x^2+22x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3059) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q3060) Solve 18x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q3061) Solve 20x^2+20x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q3062) Solve 6x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q3063) Solve 5x^2+38x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-6

Q3064) Solve x^2+46x+45=0
Ans: x=-1 or x=-45

Q3065) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q3066) Solve 16x^2+42x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-2.5

Q3067) Solve 39x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q3068) Solve 7x^2+34x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.86

Q3069) Solve 43x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q3070) Solve 8x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.87 or x=-3

Q3071) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q3072) Solve 14x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.5

Q3073) Solve 9x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-4

Q3074) Solve 19x^2+39x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q3075) Solve 20x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.7

Q3076) Solve 11x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-3

Q3077) Solve 36x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q3078) Solve 21x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3079) Solve 6x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-6.5

Q3080) Solve 20x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q3081) Solve x^2+46x+45=0
Ans: x=-1 or x=-45

Q3082) Solve 24x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q3083) Solve 4x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q3084) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q3085) Solve 6x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q3086) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q3087) Solve 22x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q3088) Solve 40x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q3089) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q3090) Solve 10x^2+37x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.2

Q3091) Solve 5x^2+22x+17=0
Ans: x=-1 or x=-3.4

Q3092) Solve 14x^2+49x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q3093) Solve 6x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.33 or x=-8

Q3094) Solve 2x^2+26x+44=0
Ans: x=-2 or x=-11

Q3095) Solve 15x^2+44x+28=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q3096) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q3097) Solve 12x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.67

Q3098) Solve 10x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q3099) Solve 16x^2+39x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q3100) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q3101) Solve 9x^2+41x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.56

Q3102) Solve 4x^2+32x+28=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q3103) Solve 40x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.75

Q3104) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q3105) Solve 15x^2+27x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q3106) Solve 27x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q3107) Solve 23x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q3108) Solve 38x^2+41x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q3109) Solve 3x^2+4x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q3110) Solve 22x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-1.5

Q3111) Solve 12x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q3112) Solve 35x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.8

Q3113) Solve 6x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.33

Q3114) Solve 24x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q3115) Solve x^2+21x+38=0
Ans: x=-2 or x=-19

Q3116) Solve x^2+11x+24=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q3117) Solve 3x^2+47x+44=0
Ans: x=-1 or x=-14.67

Q3118) Solve 8x^2+34x+26=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q3119) Solve 8x^2+44x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q3120) Solve 39x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.77

Q3121) Solve 10x^2+21x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q3122) Solve 12x^2+48x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q3123) Solve 10x^2+46x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q3124) Solve 12x^2+43x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.25

Q3125) Solve 31x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q3126) Solve 18x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.17

Q3127) Solve 17x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-2

Q3128) Solve 4x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q3129) Solve 24x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-1.5

Q3130) Solve 32x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q3131) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q3132) Solve x^2+19x+34=0
Ans: x=-2 or x=-17

Q3133) Solve 8x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3134) Solve 16x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q3135) Solve 12x^2+37x+26=0
Ans: x=-1.08 or x=-2

Q3136) Solve 11x^2+30x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q3137) Solve 4x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-10

Q3138) Solve 4x^2+26x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-4

Q3139) Solve 31x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q3140) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3141) Solve 10x^2+34x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q3142) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q3143) Solve 22x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q3144) Solve 18x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q3145) Solve 20x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.8

Q3146) Solve 7x^2+27x+26=0
Ans: x=-1.86 or x=-2

Q3147) Solve 2x^2+27x+46=0
Ans: x=-2 or x=-11.5

Q3148) Solve 16x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-3

Q3149) Solve 26x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.38 or x=-1.5

Q3150) Solve 4x^2+22x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q3151) Solve 9x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q3152) Solve 11x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-4

Q3153) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q3154) Solve 18x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q3155) Solve 28x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q3156) Solve 8x^2+39x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.87

Q3157) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3158) Solve 44x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q3159) Solve 15x^2+40x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q3160) Solve 19x^2+39x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q3161) Solve 24x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q3162) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q3163) Solve 20x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q3164) Solve 35x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.71

Q3165) Solve 17x^2+36x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q3166) Solve 30x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q3167) Solve 20x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3168) Solve 9x^2+40x+39=0
Ans: x=-1.44 or x=-3

Q3169) Solve 8x^2+28x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q3170) Solve 33x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-0.67

Q3171) Solve 6x^2+49x+49=0
Ans: x=-1.17 or x=-7

Q3172) Solve 2x^2+29x+27=0
Ans: x=-1 or x=-13.5

Q3173) Solve 30x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.8

Q3174) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q3175) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q3176) Solve 4x^2+24x+36=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q3177) Solve 15x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.4

Q3178) Solve 10x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.6

Q3179) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q3180) Solve 3x^2+27x+42=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q3181) Solve 15x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.67

Q3182) Solve 10x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q3183) Solve 8x^2+42x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-3.5

Q3184) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q3185) Solve 7x^2+42x+35=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q3186) Solve 14x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q3187) Solve 15x^2+44x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.93

Q3188) Solve 20x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q3189) Solve 45x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q3190) Solve 34x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q3191) Solve 40x^2+46x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.9

Q3192) Solve 18x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q3193) Solve 36x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q3194) Solve 12x^2+24x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3195) Solve 6x^2+41x+35=0
Ans: x=-1 or x=-5.83

Q3196) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q3197) Solve 19x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q3198) Solve 4x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3199) Solve 11x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.55 or x=-4

Q3200) Solve 7x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q3201) Solve 32x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q3202) Solve 14x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.5

Q3203) Solve 4x^2+24x+32=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q3204) Solve 20x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q3205) Solve 16x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.75

Q3206) Solve 3x^2+23x+20=0
Ans: x=-1 or x=-6.67

Q3207) Solve 4x^2+22x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-3

Q3208) Solve 32x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q3209) Solve 12x^2+50x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q3210) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q3211) Solve 23x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q3212) Solve 21x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.33

Q3213) Solve 20x^2+43x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.15

Q3214) Solve 21x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q3215) Solve 32x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.34 or x=-1

Q3216) Solve 10x^2+22x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q3217) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q3218) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q3219) Solve 16x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q3220) Solve 49x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.43

Q3221) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q3222) Solve 41x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3223) Solve 10x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q3224) Solve 6x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.5

Q3225) Solve 2x^2+19x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-7

Q3226) Solve 32x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q3227) Solve 25x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q3228) Solve 9x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.67

Q3229) Solve 4x^2+22x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-3

Q3230) Solve 8x^2+20x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3231) Solve 7x^2+35x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q3232) Solve 24x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q3233) Solve 12x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.75

Q3234) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q3235) Solve 42x^2+48x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3236) Solve 37x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q3237) Solve 25x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q3238) Solve 35x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q3239) Solve 37x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q3240) Solve 2x^2+15x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q3241) Solve 40x^2+43x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q3242) Solve 42x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q3243) Solve 15x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.8

Q3244) Solve 30x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q3245) Solve 33x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-0.67

Q3246) Solve 8x^2+42x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-4.5

Q3247) Solve 10x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q3248) Solve 18x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.33

Q3249) Solve 3x^2+25x+38=0
Ans: x=-2 or x=-6.33

Q3250) Solve 18x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q3251) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q3252) Solve 10x^2+20x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3253) Solve 7x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q3254) Solve 6x^2+27x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q3255) Solve 4x^2+19x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3.75

Q3256) Solve 39x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q3257) Solve 28x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3258) Solve 28x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3259) Solve 8x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q3260) Solve 15x^2+41x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q3261) Solve 17x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q3262) Solve 44x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.25

Q3263) Solve 42x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.67

Q3264) Solve 23x^2+42x+19=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q3265) Solve 10x^2+35x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q3266) Solve 42x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q3267) Solve 8x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q3268) Solve 12x^2+44x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.17

Q3269) Solve 2x^2+19x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-7

Q3270) Solve 28x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q3271) Solve 44x^2+49x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q3272) Solve 2x^2+25x+42=0
Ans: x=-2 or x=-10.5

Q3273) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q3274) Solve 6x^2+35x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-5

Q3275) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q3276) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3277) Solve 48x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.44

Q3278) Solve 20x^2+45x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q3279) Solve 30x^2+31x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3280) Solve 6x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q3281) Solve x^2+30x+29=0
Ans: x=-1 or x=-29

Q3282) Solve 8x^2+36x+28=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q3283) Solve 3x^2+12x+12=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q3284) Solve 12x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q3285) Solve 2x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q3286) Solve 9x^2+41x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.56

Q3287) Solve 7x^2+34x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.86

Q3288) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q3289) Solve 3x^2+25x+22=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q3290) Solve 4x^2+13x+9=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q3291) Solve 23x^2+47x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q3292) Solve 20x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q3293) Solve 32x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3294) Solve 10x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q3295) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q3296) Solve 8x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q3297) Solve 16x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q3298) Solve 3x^2+49x+46=0
Ans: x=-1 or x=-15.33

Q3299) Solve 9x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.11 or x=-3

Q3300) Solve 18x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q3301) Solve 9x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q3302) Solve 44x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.64

Q3303) Solve 6x^2+13x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q3304) Solve 11x^2+31x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q3305) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q3306) Solve 7x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q3307) Solve 45x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.4

Q3308) Solve x^2+20x+19=0
Ans: x=-1 or x=-19

Q3309) Solve 11x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-3

Q3310) Solve x^2+18x+32=0
Ans: x=-2 or x=-16

Q3311) Solve 17x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q3312) Solve 10x^2+38x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q3313) Solve 2x^2+17x+26=0
Ans: x=-2 or x=-6.5

Q3314) Solve 18x^2+42x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q3315) Solve 15x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q3316) Solve x^2+48x+47=0
Ans: x=-1 or x=-47

Q3317) Solve 30x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q3318) Solve 22x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-1.5

Q3319) Solve 2x^2+29x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-13

Q3320) Solve 28x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.29

Q3321) Solve 8x^2+30x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q3322) Solve 5x^2+35x+50=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q3323) Solve 26x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3324) Solve 8x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-4.5

Q3325) Solve 24x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q3326) Solve 6x^2+26x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q3327) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q3328) Solve 10x^2+35x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q3329) Solve 4x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q3330) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q3331) Solve 15x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q3332) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3333) Solve 38x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q3334) Solve 48x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.33

Q3335) Solve 12x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q3336) Solve 24x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q3337) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q3338) Solve 44x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q3339) Solve 25x^2+44x+19=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q3340) Solve 22x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.09

Q3341) Solve 43x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3342) Solve 18x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q3343) Solve 21x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q3344) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q3345) Solve 18x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.78

Q3346) Solve 36x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.78

Q3347) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q3348) Solve 8x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.87 or x=-3

Q3349) Solve 4x^2+39x+35=0
Ans: x=-1 or x=-8.75

Q3350) Solve 10x^2+41x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-2.5

Q3351) Solve 7x^2+24x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q3352) Solve 4x^2+14x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q3353) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q3354) Solve x^2+14x+33=0
Ans: x=-3 or x=-11

Q3355) Solve 29x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q3356) Solve 3x^2+24x+36=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q3357) Solve 12x^2+43x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.33

Q3358) Solve 8x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3359) Solve 9x^2+44x+32=0
Ans: x=-0.89 or x=-4

Q3360) Solve 3x^2+11x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q3361) Solve 48x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q3362) Solve 26x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q3363) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q3364) Solve 22x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1.5

Q3365) Solve 45x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.53

Q3366) Solve 15x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.67

Q3367) Solve 2x^2+13x+11=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q3368) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q3369) Solve 9x^2+19x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q3370) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q3371) Solve 15x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q3372) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q3373) Solve 7x^2+20x+12=0
Ans: x=-0.86 or x=-2

Q3374) Solve 6x^2+48x+42=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q3375) Solve 39x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.67

Q3376) Solve 8x^2+44x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q3377) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q3378) Solve 27x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.89

Q3379) Solve 43x^2+44x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q3380) Solve 16x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q3381) Solve 4x^2+28x+45=0
Ans: x=-2.5 or x=-4.5

Q3382) Solve 11x^2+42x+27=0
Ans: x=-0.82 or x=-3

Q3383) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q3384) Solve 35x^2+36x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3385) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q3386) Solve 10x^2+38x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q3387) Solve 6x^2+36x+30=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q3388) Solve 36x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3389) Solve 12x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3390) Solve 35x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.6

Q3391) Solve 14x^2+40x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q3392) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q3393) Solve 26x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q3394) Solve 26x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q3395) Solve 5x^2+18x+16=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q3396) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q3397) Solve 10x^2+27x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.7

Q3398) Solve 20x^2+21x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3399) Solve 24x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1.5

Q3400) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q3401) Solve 13x^2+43x+34=0
Ans: x=-1.31 or x=-2

Q3402) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q3403) Solve 12x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.75

Q3404) Solve 48x^2+30x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q3405) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q3406) Solve 12x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-3

Q3407) Solve 8x^2+33x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.12

Q3408) Solve 12x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.75

Q3409) Solve 10x^2+44x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q3410) Solve 3x^2+17x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q3411) Solve 12x^2+40x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q3412) Solve 12x^2+27x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q3413) Solve 28x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q3414) Solve 45x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.33

Q3415) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q3416) Solve 45x^2+47x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q3417) Solve 11x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-2

Q3418) Solve 8x^2+46x+38=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q3419) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q3420) Solve 21x^2+50x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.38

Q3421) Solve x^2+17x+16=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q3422) Solve 8x^2+39x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.87

Q3423) Solve 19x^2+39x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q3424) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q3425) Solve 6x^2+35x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.33

Q3426) Solve x^2+9x+18=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q3427) Solve 2x^2+20x+32=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q3428) Solve 3x^2+19x+26=0
Ans: x=-2 or x=-4.33

Q3429) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q3430) Solve 4x^2+42x+38=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q3431) Solve 35x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.4

Q3432) Solve 15x^2+41x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q3433) Solve 5x^2+35x+30=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q3434) Solve 10x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q3435) Solve 48x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.67

Q3436) Solve 9x^2+27x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.33

Q3437) Solve 8x^2+42x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.75

Q3438) Solve 36x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.75

Q3439) Solve 30x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.1

Q3440) Solve 16x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.87

Q3441) Solve 12x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q3442) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q3443) Solve 5x^2+26x+32=0
Ans: x=-2 or x=-3.2

Q3444) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q3445) Solve 39x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q3446) Solve 24x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q3447) Solve 30x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q3448) Solve 9x^2+40x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2.44

Q3449) Solve 4x^2+27x+45=0
Ans: x=-3 or x=-3.75

Q3450) Solve 4x^2+19x+21=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q3451) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q3452) Solve 26x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.5

Q3453) Solve 49x^2+50x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q3454) Solve 14x^2+28x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3455) Solve 12x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3456) Solve 6x^2+35x+49=0
Ans: x=-2.33 or x=-3.5

Q3457) Solve 16x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-2.5

Q3458) Solve 5x^2+41x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-7

Q3459) Solve 3x^2+28x+44=0
Ans: x=-2 or x=-7.33

Q3460) Solve 9x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.44 or x=-5

Q3461) Solve 10x^2+33x+26=0
Ans: x=-1.3 or x=-2

Q3462) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q3463) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q3464) Solve 48x^2+36x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q3465) Solve 25x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3466) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q3467) Solve 15x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q3468) Solve 13x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q3469) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q3470) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q3471) Solve 9x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q3472) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q3473) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q3474) Solve 6x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-6

Q3475) Solve 28x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q3476) Solve 27x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q3477) Solve 39x^2+40x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3478) Solve 9x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q3479) Solve 18x^2+31x+13=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q3480) Solve 28x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.43

Q3481) Solve 6x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.67

Q3482) Solve 17x^2+33x+16=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q3483) Solve 7x^2+24x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q3484) Solve 9x^2+28x+20=0
Ans: x=-1.11 or x=-2

Q3485) Solve 6x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q3486) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q3487) Solve 20x^2+43x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.15

Q3488) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q3489) Solve 17x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q3490) Solve 22x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.95 or x=-1

Q3491) Solve 16x^2+42x+27=0
Ans: x=-1.12 or x=-1.5

Q3492) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q3493) Solve 18x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.11

Q3494) Solve 48x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.37

Q3495) Solve 39x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.77

Q3496) Solve 6x^2+35x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.33

Q3497) Solve 16x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q3498) Solve 34x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q3499) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3500) Solve 29x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q3501) Solve 39x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.38

Q3502) Solve 3x^2+9x+6=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q3503) Solve 7x^2+15x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q3504) Solve 30x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.7

Q3505) Solve 14x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-2

Q3506) Solve 36x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.72

Q3507) Solve 34x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q3508) Solve 5x^2+34x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4.8

Q3509) Solve 18x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q3510) Solve 39x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q3511) Solve 3x^2+29x+46=0
Ans: x=-2 or x=-7.67

Q3512) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q3513) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q3514) Solve 44x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q3515) Solve 14x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q3516) Solve 3x^2+50x+32=0
Ans: x=-0.67 or x=-16

Q3517) Solve 7x^2+34x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.86

Q3518) Solve 7x^2+29x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.14

Q3519) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q3520) Solve 25x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.6

Q3521) Solve 10x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q3522) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q3523) Solve 30x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q3524) Solve 15x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.33

Q3525) Solve 3x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q3526) Solve 11x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q3527) Solve 3x^2+4x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q3528) Solve 32x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3529) Solve 3x^2+23x+42=0
Ans: x=-3 or x=-4.67

Q3530) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q3531) Solve 9x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-5

Q3532) Solve 16x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q3533) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q3534) Solve 40x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q3535) Solve 12x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.67

Q3536) Solve x^2+8x+15=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q3537) Solve 25x^2+34x+9=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q3538) Solve 16x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.37

Q3539) Solve 13x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q3540) Solve 2x^2+30x+28=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q3541) Solve 2x^2+20x+42=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q3542) Solve 44x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q3543) Solve 14x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3544) Solve 15x^2+37x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q3545) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q3546) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q3547) Solve 8x^2+37x+39=0
Ans: x=-1.62 or x=-3

Q3548) Solve 30x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q3549) Solve 35x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.8

Q3550) Solve 6x^2+31x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.67

Q3551) Solve 32x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q3552) Solve 12x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.75

Q3553) Solve 2x^2+19x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-7

Q3554) Solve 42x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.57

Q3555) Solve 9x^2+18x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3556) Solve 36x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.72

Q3557) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q3558) Solve 35x^2+42x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q3559) Solve 14x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-2

Q3560) Solve 15x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q3561) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q3562) Solve 15x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.4

Q3563) Solve 27x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.67

Q3564) Solve 3x^2+13x+14=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q3565) Solve 16x^2+49x+34=0
Ans: x=-1.06 or x=-2

Q3566) Solve 3x^2+16x+21=0
Ans: x=-2.33 or x=-3

Q3567) Solve 5x^2+36x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-6

Q3568) Solve 48x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.33

Q3569) Solve 8x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.75 or x=-5.5

Q3570) Solve 20x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q3571) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q3572) Solve x^2+38x+37=0
Ans: x=-1 or x=-37

Q3573) Solve 16x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.75

Q3574) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q3575) Solve 24x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3576) Solve 11x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q3577) Solve 40x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q3578) Solve 14x^2+41x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.93

Q3579) Solve 13x^2+34x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q3580) Solve 3x^2+28x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-8

Q3581) Solve 37x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q3582) Solve 2x^2+33x+31=0
Ans: x=-1 or x=-15.5

Q3583) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q3584) Solve 33x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q3585) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q3586) Solve 18x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.5

Q3587) Solve 10x^2+48x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-4

Q3588) Solve 3x^2+17x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q3589) Solve 27x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.67

Q3590) Solve x^2+14x+33=0
Ans: x=-3 or x=-11

Q3591) Solve 18x^2+49x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-1.5

Q3592) Solve 37x^2+38x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3593) Solve 15x^2+50x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q3594) Solve 20x^2+50x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3595) Solve 4x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q3596) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q3597) Solve 36x^2+20x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q3598) Solve 30x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q3599) Solve 8x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-4

Q3600) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q3601) Solve 16x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q3602) Solve 14x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q3603) Solve 10x^2+31x+22=0
Ans: x=-1.1 or x=-2

Q3604) Solve 12x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q3605) Solve 41x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3606) Solve 34x^2+36x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q3607) Solve 8x^2+21x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q3608) Solve 14x^2+39x+27=0
Ans: x=-1.29 or x=-1.5

Q3609) Solve 16x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q3610) Solve 2x^2+15x+13=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q3611) Solve 8x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.62 or x=-5

Q3612) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q3613) Solve 46x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.5

Q3614) Solve 3x^2+24x+36=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q3615) Solve 39x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.67

Q3616) Solve 9x^2+32x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.56

Q3617) Solve 39x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q3618) Solve 22x^2+43x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.45

Q3619) Solve 10x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.8

Q3620) Solve 8x^2+35x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.37

Q3621) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q3622) Solve 18x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.61 or x=-2

Q3623) Solve 24x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3624) Solve 45x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q3625) Solve 2x^2+43x+41=0
Ans: x=-1 or x=-20.5

Q3626) Solve 36x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-0.67

Q3627) Solve 50x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.6

Q3628) Solve 48x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.37

Q3629) Solve 24x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3630) Solve 2x^2+19x+45=0
Ans: x=-4.5 or x=-5

Q3631) Solve 24x^2+35x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.33

Q3632) Solve 10x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.2

Q3633) Solve 12x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q3634) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q3635) Solve 9x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q3636) Solve 10x^2+47x+28=0
Ans: x=-0.7 or x=-4

Q3637) Solve 14x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-2.5

Q3638) Solve 17x^2+45x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.65

Q3639) Solve 38x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q3640) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q3641) Solve 3x^2+50x+47=0
Ans: x=-1 or x=-15.67

Q3642) Solve 8x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q3643) Solve 10x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-3

Q3644) Solve 15x^2+39x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q3645) Solve 20x^2+41x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q3646) Solve 15x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q3647) Solve 26x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.31 or x=-1.5

Q3648) Solve 3x^2+19x+16=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q3649) Solve 11x^2+45x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.09

Q3650) Solve 33x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.33

Q3651) Solve 24x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q3652) Solve 21x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-1.67

Q3653) Solve 20x^2+22x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q3654) Solve 15x^2+45x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q3655) Solve 22x^2+50x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q3656) Solve 14x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-3

Q3657) Solve 30x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.33

Q3658) Solve 18x^2+34x+16=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q3659) Solve 9x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.33

Q3660) Solve 19x^2+41x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.16

Q3661) Solve 37x^2+38x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3662) Solve 12x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q3663) Solve 15x^2+50x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q3664) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q3665) Solve 7x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3666) Solve 8x^2+21x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q3667) Solve 18x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q3668) Solve 8x^2+24x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q3669) Solve 40x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.8

Q3670) Solve 13x^2+22x+9=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q3671) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q3672) Solve 2x^2+21x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-8

Q3673) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3674) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q3675) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q3676) Solve 13x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q3677) Solve 2x^2+18x+40=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q3678) Solve 16x^2+44x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q3679) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q3680) Solve 24x^2+50x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.75

Q3681) Solve 20x^2+34x+14=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q3682) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q3683) Solve 3x^2+23x+20=0
Ans: x=-1 or x=-6.67

Q3684) Solve 42x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q3685) Solve 42x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q3686) Solve 13x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q3687) Solve 44x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.75

Q3688) Solve 10x^2+39x+38=0
Ans: x=-1.9 or x=-2

Q3689) Solve 30x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q3690) Solve x^2+14x+48=0
Ans: x=-6 or x=-8

Q3691) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q3692) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q3693) Solve 35x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.6

Q3694) Solve 26x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q3695) Solve 18x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q3696) Solve 39x^2+46x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q3697) Solve 18x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.83

Q3698) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q3699) Solve 7x^2+38x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3.43

Q3700) Solve 6x^2+5x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q3701) Solve 9x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-4

Q3702) Solve 29x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3703) Solve 2x^2+20x+42=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q3704) Solve 50x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.8

Q3705) Solve 8x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q3706) Solve 34x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q3707) Solve 6x^2+34x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q3708) Solve 23x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q3709) Solve 11x^2+30x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q3710) Solve 6x^2+19x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q3711) Solve 24x^2+26x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q3712) Solve 3x^2+8x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q3713) Solve 12x^2+47x+33=0
Ans: x=-0.92 or x=-3

Q3714) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q3715) Solve 9x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-5

Q3716) Solve 14x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-2.5

Q3717) Solve 22x^2+44x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3718) Solve 14x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q3719) Solve 8x^2+37x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.62

Q3720) Solve 5x^2+31x+44=0
Ans: x=-2.2 or x=-4

Q3721) Solve 32x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.5

Q3722) Solve 9x^2+33x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q3723) Solve 5x^2+33x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-5

Q3724) Solve 18x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-1.5

Q3725) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q3726) Solve 9x^2+24x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q3727) Solve 42x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.71

Q3728) Solve 2x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q3729) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q3730) Solve 10x^2+33x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.3

Q3731) Solve 32x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.75

Q3732) Solve 5x^2+42x+49=0
Ans: x=-1.4 or x=-7

Q3733) Solve 6x^2+24x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q3734) Solve 2x^2+5x+3=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q3735) Solve 8x^2+20x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q3736) Solve 32x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.5

Q3737) Solve 28x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q3738) Solve 4x^2+22x+28=0
Ans: x=-2 or x=-3.5

Q3739) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3740) Solve 39x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3741) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q3742) Solve 16x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q3743) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3744) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q3745) Solve 3x^2+35x+32=0
Ans: x=-1 or x=-10.67

Q3746) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q3747) Solve 30x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q3748) Solve 20x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q3749) Solve 2x^2+15x+27=0
Ans: x=-3 or x=-4.5

Q3750) Solve 30x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-1.33

Q3751) Solve 15x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q3752) Solve 45x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q3753) Solve 3x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q3754) Solve 7x^2+22x+15=0
Ans: x=-1 or x=-2.14

Q3755) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q3756) Solve 50x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.6

Q3757) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q3758) Solve 15x^2+34x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q3759) Solve 16x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q3760) Solve 13x^2+44x+36=0
Ans: x=-1.38 or x=-2

Q3761) Solve 11x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.91 or x=-3

Q3762) Solve 20x^2+40x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3763) Solve 2x^2+17x+33=0
Ans: x=-3 or x=-5.5

Q3764) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q3765) Solve 44x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q3766) Solve 5x^2+18x+13=0
Ans: x=-1 or x=-2.6

Q3767) Solve 30x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.2

Q3768) Solve 23x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q3769) Solve 20x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.2

Q3770) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q3771) Solve 9x^2+40x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.44

Q3772) Solve 10x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q3773) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q3774) Solve 2x^2+34x+32=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q3775) Solve 12x^2+18x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3776) Solve 8x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.75 or x=-5.5

Q3777) Solve 49x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.43

Q3778) Solve 30x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q3779) Solve 12x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q3780) Solve 9x^2+49x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4.44

Q3781) Solve 6x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-5

Q3782) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q3783) Solve 26x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q3784) Solve 8x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q3785) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q3786) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q3787) Solve 8x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q3788) Solve 42x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q3789) Solve 16x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q3790) Solve 3x^2+31x+50=0
Ans: x=-2 or x=-8.33

Q3791) Solve 42x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q3792) Solve 9x^2+38x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-3

Q3793) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q3794) Solve 15x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.67

Q3795) Solve 18x^2+45x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.33

Q3796) Solve 5x^2+36x+31=0
Ans: x=-1 or x=-6.2

Q3797) Solve 40x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q3798) Solve 24x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.5

Q3799) Solve x^2+24x+44=0
Ans: x=-2 or x=-22

Q3800) Solve 33x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-0.67

Q3801) Solve 28x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q3802) Solve 8x^2+37x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.62

Q3803) Solve 15x^2+35x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q3804) Solve 15x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-3

Q3805) Solve 8x^2+27x+22=0
Ans: x=-1.37 or x=-2

Q3806) Solve 9x^2+29x+22=0
Ans: x=-1.22 or x=-2

Q3807) Solve 10x^2+47x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.7

Q3808) Solve 12x^2+34x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.83

Q3809) Solve 35x^2+36x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q3810) Solve 2x^2+16x+32=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q3811) Solve 5x^2+21x+18=0
Ans: x=-1.2 or x=-3

Q3812) Solve 3x^2+27x+24=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q3813) Solve 18x^2+43x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.39

Q3814) Solve 44x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.75

Q3815) Solve 40x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.5

Q3816) Solve 41x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q3817) Solve 24x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3818) Solve 42x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q3819) Solve 15x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.6

Q3820) Solve 4x^2+16x+12=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q3821) Solve 12x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q3822) Solve 10x^2+27x+18=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.5

Q3823) Solve 2x^2+20x+32=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q3824) Solve 28x^2+28x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q3825) Solve 6x^2+20x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q3826) Solve 30x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-1.33

Q3827) Solve x^2+14x+45=0
Ans: x=-5 or x=-9

Q3828) Solve 14x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q3829) Solve 32x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.5

Q3830) Solve 3x^2+19x+30=0
Ans: x=-3 or x=-3.33

Q3831) Solve 32x^2+34x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q3832) Solve 22x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q3833) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q3834) Solve 3x^2+35x+32=0
Ans: x=-1 or x=-10.67

Q3835) Solve 21x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.14

Q3836) Solve 6x^2+30x+36=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q3837) Solve 21x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3838) Solve 3x^2+22x+35=0
Ans: x=-2.33 or x=-5

Q3839) Solve 7x^2+32x+33=0
Ans: x=-1.57 or x=-3

Q3840) Solve 24x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-1.33

Q3841) Solve 34x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.5

Q3842) Solve 4x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q3843) Solve 14x^2+47x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.86

Q3844) Solve 22x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q3845) Solve 45x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.89

Q3846) Solve 30x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q3847) Solve 26x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.38

Q3848) Solve 2x^2+20x+42=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q3849) Solve 21x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.43

Q3850) Solve 37x^2+39x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q3851) Solve 9x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-3

Q3852) Solve 24x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.67

Q3853) Solve 7x^2+17x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q3854) Solve 34x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q3855) Solve 20x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.7

Q3856) Solve 30x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.83

Q3857) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q3858) Solve 7x^2+44x+45=0
Ans: x=-1.29 or x=-5

Q3859) Solve 35x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q3860) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q3861) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q3862) Solve 28x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q3863) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q3864) Solve 5x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.8 or x=-9

Q3865) Solve 14x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-2

Q3866) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q3867) Solve 28x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q3868) Solve 5x^2+31x+44=0
Ans: x=-2.2 or x=-4

Q3869) Solve 2x^2+27x+46=0
Ans: x=-2 or x=-11.5

Q3870) Solve 9x^2+24x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q3871) Solve 14x^2+30x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q3872) Solve 18x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.5

Q3873) Solve 7x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q3874) Solve 12x^2+50x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.17

Q3875) Solve 4x^2+22x+28=0
Ans: x=-2 or x=-3.5

Q3876) Solve 24x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3877) Solve 16x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-1.5

Q3878) Solve 45x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.73

Q3879) Solve 36x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.25

Q3880) Solve 8x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q3881) Solve 10x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q3882) Solve 6x^2+15x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3883) Solve 20x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-2

Q3884) Solve 2x^2+28x+48=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q3885) Solve 22x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.18

Q3886) Solve 4x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-6

Q3887) Solve 35x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.4

Q3888) Solve 2x^2+28x+26=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q3889) Solve 16x^2+38x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q3890) Solve 12x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q3891) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q3892) Solve 8x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q3893) Solve 4x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q3894) Solve 40x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.75

Q3895) Solve 35x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.8

Q3896) Solve 15x^2+34x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.6

Q3897) Solve 8x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-4.5

Q3898) Solve 5x^2+44x+39=0
Ans: x=-1 or x=-7.8

Q3899) Solve 24x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q3900) Solve 9x^2+31x+26=0
Ans: x=-1.44 or x=-2

Q3901) Solve 17x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q3902) Solve x^2+13x+42=0
Ans: x=-6 or x=-7

Q3903) Solve 30x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q3904) Solve 18x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.83

Q3905) Solve 18x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q3906) Solve 44x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q3907) Solve 16x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q3908) Solve 45x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.8

Q3909) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q3910) Solve x^2+25x+46=0
Ans: x=-2 or x=-23

Q3911) Solve 4x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-8.5

Q3912) Solve 6x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q3913) Solve 37x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q3914) Solve 14x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.14

Q3915) Solve 39x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.67

Q3916) Solve 11x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-3

Q3917) Solve 28x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.5

Q3918) Solve 10x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-2

Q3919) Solve 30x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q3920) Solve 16x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q3921) Solve 28x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-0.75

Q3922) Solve 19x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q3923) Solve 40x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q3924) Solve x^2+9x+8=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q3925) Solve 3x^2+35x+32=0
Ans: x=-1 or x=-10.67

Q3926) Solve 24x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q3927) Solve 7x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q3928) Solve 45x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q3929) Solve 33x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.73

Q3930) Solve 16x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-1.5

Q3931) Solve 4x^2+25x+21=0
Ans: x=-1 or x=-5.25

Q3932) Solve 6x^2+35x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.83

Q3933) Solve 8x^2+16x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q3934) Solve 38x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q3935) Solve 4x^2+11x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q3936) Solve 16x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.81 or x=-2

Q3937) Solve 14x^2+39x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-2

Q3938) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q3939) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q3940) Solve 12x^2+43x+38=0
Ans: x=-1.58 or x=-2

Q3941) Solve 24x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q3942) Solve 26x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q3943) Solve 4x^2+27x+44=0
Ans: x=-2.75 or x=-4

Q3944) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q3945) Solve 6x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q3946) Solve 12x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.75

Q3947) Solve 2x^2+16x+32=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q3948) Solve 11x^2+50x+39=0
Ans: x=-1 or x=-3.55

Q3949) Solve 12x^2+50x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.17

Q3950) Solve 18x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.22

Q3951) Solve 28x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q3952) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q3953) Solve 11x^2+30x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q3954) Solve 42x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q3955) Solve 5x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q3956) Solve 16x^2+48x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.75

Q3957) Solve 22x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.27

Q3958) Solve 31x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q3959) Solve 2x^2+8x+8=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q3960) Solve 4x^2+24x+36=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q3961) Solve 20x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-1.5

Q3962) Solve 22x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q3963) Solve 46x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q3964) Solve 12x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q3965) Solve 21x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q3966) Solve 27x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q3967) Solve 13x^2+39x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q3968) Solve 21x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.14

Q3969) Solve x^2+33x+32=0
Ans: x=-1 or x=-32

Q3970) Solve 50x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.6

Q3971) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q3972) Solve 42x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.67

Q3973) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q3974) Solve 14x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q3975) Solve 10x^2+41x+33=0
Ans: x=-1.1 or x=-3

Q3976) Solve 2x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q3977) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q3978) Solve 4x^2+16x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q3979) Solve 17x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q3980) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q3981) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q3982) Solve 4x^2+21x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-4

Q3983) Solve 36x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q3984) Solve 38x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q3985) Solve 9x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.33

Q3986) Solve 6x^2+15x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q3987) Solve 27x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q3988) Solve 18x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.61 or x=-2

Q3989) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q3990) Solve 6x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q3991) Solve 28x^2+26x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q3992) Solve 30x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.4

Q3993) Solve 12x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.75

Q3994) Solve 18x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.67

Q3995) Solve 8x^2+26x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q3996) Solve 44x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.75

Q3997) Solve 18x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q3998) Solve 2x^2+22x+36=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q3999) Solve 40x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.7

Q4000) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q4001) Solve 21x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.71

Q4002) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q4003) Solve 44x^2+49x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q4004) Solve 39x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q4005) Solve x^2+12x+35=0
Ans: x=-5 or x=-7

Q4006) Solve 5x^2+12x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q4007) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4008) Solve 17x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q4009) Solve 5x^2+18x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-3

Q4010) Solve 15x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.4

Q4011) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q4012) Solve 26x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q4013) Solve 28x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q4014) Solve 14x^2+39x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-2

Q4015) Solve 12x^2+40x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q4016) Solve 27x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.67

Q4017) Solve 6x^2+12x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4018) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q4019) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q4020) Solve 3x^2+35x+32=0
Ans: x=-1 or x=-10.67

Q4021) Solve 10x^2+43x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3.3

Q4022) Solve 5x^2+18x+16=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q4023) Solve 8x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q4024) Solve 35x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.29

Q4025) Solve 10x^2+37x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.2

Q4026) Solve 7x^2+25x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.57

Q4027) Solve 5x^2+22x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q4028) Solve 45x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.4

Q4029) Solve 10x^2+42x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q4030) Solve 48x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.67

Q4031) Solve 30x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q4032) Solve 44x^2+50x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q4033) Solve 14x^2+43x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q4034) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q4035) Solve 14x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q4036) Solve x^2+13x+12=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q4037) Solve 19x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q4038) Solve 21x^2+47x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.67

Q4039) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q4040) Solve 5x^2+35x+50=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q4041) Solve 28x^2+29x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q4042) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q4043) Solve 19x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q4044) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q4045) Solve 8x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q4046) Solve x^2+18x+32=0
Ans: x=-2 or x=-16

Q4047) Solve 12x^2+49x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.08

Q4048) Solve 29x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q4049) Solve 3x^2+25x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-7

Q4050) Solve 16x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q4051) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q4052) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q4053) Solve 16x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q4054) Solve 15x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.4

Q4055) Solve 14x^2+44x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.14

Q4056) Solve 4x^2+17x+15=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q4057) Solve 2x^2+45x+43=0
Ans: x=-1 or x=-21.5

Q4058) Solve 36x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.42

Q4059) Solve 6x^2+32x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q4060) Solve 3x^2+12x+12=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q4061) Solve 3x^2+22x+39=0
Ans: x=-3 or x=-4.33

Q4062) Solve 31x^2+32x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4063) Solve 2x^2+38x+36=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q4064) Solve 43x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q4065) Solve 32x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q4066) Solve 20x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q4067) Solve 10x^2+24x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q4068) Solve 8x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q4069) Solve 24x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.12

Q4070) Solve 25x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q4071) Solve 23x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4072) Solve x^2+20x+36=0
Ans: x=-2 or x=-18

Q4073) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q4074) Solve 3x^2+18x+15=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q4075) Solve 10x^2+42x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q4076) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q4077) Solve x^2+46x+45=0
Ans: x=-1 or x=-45

Q4078) Solve 8x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-4

Q4079) Solve 4x^2+8x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4080) Solve 7x^2+36x+44=0
Ans: x=-2 or x=-3.14

Q4081) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4082) Solve 39x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q4083) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q4084) Solve 26x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q4085) Solve 30x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q4086) Solve 39x^2+46x+7=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q4087) Solve 6x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4088) Solve 15x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.67

Q4089) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q4090) Solve 9x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.44 or x=-5

Q4091) Solve 2x^2+31x+29=0
Ans: x=-1 or x=-14.5

Q4092) Solve 4x^2+46x+42=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q4093) Solve x^2+11x+18=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q4094) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q4095) Solve 3x^2+26x+48=0
Ans: x=-2.67 or x=-6

Q4096) Solve 27x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.44

Q4097) Solve 15x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q4098) Solve 4x^2+30x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q4099) Solve 17x^2+46x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.71

Q4100) Solve 6x^2+31x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.17

Q4101) Solve 50x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q4102) Solve 11x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4103) Solve 16x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q4104) Solve 24x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.83

Q4105) Solve 12x^2+48x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4106) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q4107) Solve 42x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q4108) Solve 48x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q4109) Solve 5x^2+44x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-8

Q4110) Solve 40x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.37

Q4111) Solve 3x^2+36x+33=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q4112) Solve 4x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-6

Q4113) Solve 4x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.5

Q4114) Solve 45x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.44

Q4115) Solve 7x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-5

Q4116) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q4117) Solve 9x^2+33x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q4118) Solve 28x^2+49x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q4119) Solve 26x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q4120) Solve 14x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q4121) Solve 28x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q4122) Solve 25x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.6

Q4123) Solve 7x^2+41x+34=0
Ans: x=-1 or x=-4.86

Q4124) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q4125) Solve 44x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q4126) Solve 4x^2+39x+35=0
Ans: x=-1 or x=-8.75

Q4127) Solve 38x^2+40x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q4128) Solve x^2+15x+50=0
Ans: x=-5 or x=-10

Q4129) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q4130) Solve 8x^2+31x+30=0
Ans: x=-1.87 or x=-2

Q4131) Solve 15x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q4132) Solve 12x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q4133) Solve 28x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.75

Q4134) Solve 12x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-2.5

Q4135) Solve 13x^2+41x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.15

Q4136) Solve 3x^2+11x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q4137) Solve 10x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-4

Q4138) Solve 6x^2+29x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.83

Q4139) Solve 25x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.8

Q4140) Solve 20x^2+42x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q4141) Solve 16x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.75

Q4142) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q4143) Solve 10x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q4144) Solve 4x^2+44x+40=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q4145) Solve 30x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q4146) Solve 48x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q4147) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q4148) Solve 24x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q4149) Solve 24x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q4150) Solve 44x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.73

Q4151) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q4152) Solve 4x^2+14x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q4153) Solve 24x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q4154) Solve x^2+15x+50=0
Ans: x=-5 or x=-10

Q4155) Solve 4x^2+12x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q4156) Solve 38x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q4157) Solve 12x^2+46x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q4158) Solve 44x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q4159) Solve 20x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q4160) Solve 13x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.77 or x=-3

Q4161) Solve 2x^2+39x+37=0
Ans: x=-1 or x=-18.5

Q4162) Solve 10x^2+33x+26=0
Ans: x=-1.3 or x=-2

Q4163) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q4164) Solve 30x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q4165) Solve 5x^2+36x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-6

Q4166) Solve 5x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q4167) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q4168) Solve 7x^2+37x+30=0
Ans: x=-1 or x=-4.29

Q4169) Solve 7x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q4170) Solve 48x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q4171) Solve 18x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.22

Q4172) Solve 9x^2+31x+26=0
Ans: x=-1.44 or x=-2

Q4173) Solve 40x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q4174) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q4175) Solve 7x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-3

Q4176) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q4177) Solve 40x^2+46x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.9

Q4178) Solve 20x^2+42x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q4179) Solve 2x^2+39x+37=0
Ans: x=-1 or x=-18.5

Q4180) Solve 21x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.33

Q4181) Solve 33x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q4182) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q4183) Solve 7x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.14 or x=-6

Q4184) Solve x^2+42x+41=0
Ans: x=-1 or x=-41

Q4185) Solve 16x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q4186) Solve 21x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q4187) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q4188) Solve 12x^2+46x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q4189) Solve 9x^2+30x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.67

Q4190) Solve 14x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q4191) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q4192) Solve 18x^2+41x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.28

Q4193) Solve 28x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q4194) Solve 36x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q4195) Solve 4x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-6

Q4196) Solve 46x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q4197) Solve 30x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.9

Q4198) Solve 5x^2+31x+44=0
Ans: x=-2.2 or x=-4

Q4199) Solve 9x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.67

Q4200) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4201) Solve 44x^2+44x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q4202) Solve 15x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.33

Q4203) Solve 12x^2+25x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.75

Q4204) Solve 6x^2+17x+10=0
Ans: x=-0.83 or x=-2

Q4205) Solve 9x^2+38x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-3

Q4206) Solve 20x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.9

Q4207) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4208) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q4209) Solve 14x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-2.5

Q4210) Solve 9x^2+30x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q4211) Solve 18x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.78

Q4212) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q4213) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q4214) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q4215) Solve 30x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q4216) Solve 6x^2+40x+34=0
Ans: x=-1 or x=-5.67

Q4217) Solve 3x^2+24x+45=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q4218) Solve 39x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q4219) Solve 40x^2+42x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q4220) Solve 24x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q4221) Solve 22x^2+45x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q4222) Solve 2x^2+15x+27=0
Ans: x=-3 or x=-4.5

Q4223) Solve 3x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-10

Q4224) Solve 26x^2+43x+17=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q4225) Solve 21x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q4226) Solve 33x^2+36x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4227) Solve 10x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-3

Q4228) Solve 14x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-2

Q4229) Solve 20x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q4230) Solve 20x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.5

Q4231) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q4232) Solve 7x^2+22x+16=0
Ans: x=-1.14 or x=-2

Q4233) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q4234) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q4235) Solve 9x^2+31x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.44

Q4236) Solve 25x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q4237) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q4238) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q4239) Solve 49x^2+50x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4240) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q4241) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q4242) Solve 17x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q4243) Solve 7x^2+29x+24=0
Ans: x=-1.14 or x=-3

Q4244) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4245) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q4246) Solve 22x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q4247) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q4248) Solve 18x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4249) Solve 6x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q4250) Solve 9x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.56 or x=-5

Q4251) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q4252) Solve 18x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q4253) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q4254) Solve 2x^2+25x+42=0
Ans: x=-2 or x=-10.5

Q4255) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q4256) Solve 27x^2+50x+23=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q4257) Solve 38x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.63

Q4258) Solve 9x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-4

Q4259) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q4260) Solve 23x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4261) Solve 12x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q4262) Solve x^2+38x+37=0
Ans: x=-1 or x=-37

Q4263) Solve 48x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q4264) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q4265) Solve 27x^2+48x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q4266) Solve 32x^2+50x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-1.5

Q4267) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q4268) Solve 13x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q4269) Solve 12x^2+24x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4270) Solve x^2+14x+48=0
Ans: x=-6 or x=-8

Q4271) Solve 3x^2+16x+16=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q4272) Solve 20x^2+44x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q4273) Solve 14x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.5

Q4274) Solve 5x^2+24x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2.8

Q4275) Solve 15x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q4276) Solve 24x^2+24x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q4277) Solve x^2+12x+36=0
Ans: x=-6 or x=-6

Q4278) Solve 11x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q4279) Solve 7x^2+41x+34=0
Ans: x=-1 or x=-4.86

Q4280) Solve 2x^2+24x+22=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q4281) Solve 3x^2+44x+41=0
Ans: x=-1 or x=-13.67

Q4282) Solve 15x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q4283) Solve 4x^2+33x+29=0
Ans: x=-1 or x=-7.25

Q4284) Solve 8x^2+33x+25=0
Ans: x=-1 or x=-3.12

Q4285) Solve 2x^2+10x+12=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q4286) Solve 9x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q4287) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q4288) Solve 15x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q4289) Solve 4x^2+26x+42=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q4290) Solve 32x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q4291) Solve 5x^2+27x+36=0
Ans: x=-2.4 or x=-3

Q4292) Solve 28x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q4293) Solve 8x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-4

Q4294) Solve 26x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4295) Solve 25x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q4296) Solve 15x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.2

Q4297) Solve 16x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q4298) Solve 26x^2+48x+22=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q4299) Solve 34x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q4300) Solve 24x^2+39x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q4301) Solve 32x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q4302) Solve 15x^2+46x+32=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q4303) Solve 28x^2+45x+17=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q4304) Solve 4x^2+39x+35=0
Ans: x=-1 or x=-8.75

Q4305) Solve 31x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q4306) Solve 30x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.17

Q4307) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q4308) Solve 20x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.2

Q4309) Solve 11x^2+41x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.73

Q4310) Solve 14x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q4311) Solve 4x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q4312) Solve 6x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.5

Q4313) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q4314) Solve 6x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q4315) Solve 3x^2+13x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q4316) Solve 16x^2+43x+22=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q4317) Solve x^2+48x+47=0
Ans: x=-1 or x=-47

Q4318) Solve 9x^2+42x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q4319) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q4320) Solve 11x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q4321) Solve 34x^2+36x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q4322) Solve 2x^2+48x+46=0
Ans: x=-1 or x=-23

Q4323) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q4324) Solve 6x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q4325) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q4326) Solve 2x^2+48x+46=0
Ans: x=-1 or x=-23

Q4327) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q4328) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q4329) Solve 41x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q4330) Solve 6x^2+17x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q4331) Solve 10x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q4332) Solve 16x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q4333) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q4334) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q4335) Solve 11x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-3

Q4336) Solve 15x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.33

Q4337) Solve 32x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4338) Solve 36x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-0.75

Q4339) Solve 16x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.75

Q4340) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4341) Solve 21x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q4342) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q4343) Solve 39x^2+43x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q4344) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4345) Solve 22x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q4346) Solve 4x^2+23x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3.75

Q4347) Solve 39x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q4348) Solve 7x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q4349) Solve 5x^2+46x+41=0
Ans: x=-1 or x=-8.2

Q4350) Solve 12x^2+42x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q4351) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q4352) Solve 18x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q4353) Solve 10x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q4354) Solve 5x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q4355) Solve 12x^2+43x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.58

Q4356) Solve 2x^2+15x+28=0
Ans: x=-3.5 or x=-4

Q4357) Solve 20x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.75

Q4358) Solve 45x^2+48x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q4359) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q4360) Solve 35x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4361) Solve 2x^2+12x+18=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q4362) Solve 3x^2+23x+34=0
Ans: x=-2 or x=-5.67

Q4363) Solve 30x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q4364) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q4365) Solve 8x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q4366) Solve 5x^2+30x+25=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q4367) Solve 20x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-1.5

Q4368) Solve 12x^2+50x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q4369) Solve 8x^2+46x+38=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q4370) Solve 23x^2+50x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q4371) Solve 8x^2+26x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q4372) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q4373) Solve 6x^2+41x+35=0
Ans: x=-1 or x=-5.83

Q4374) Solve 41x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q4375) Solve 3x^2+34x+31=0
Ans: x=-1 or x=-10.33

Q4376) Solve 9x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-4

Q4377) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q4378) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q4379) Solve x^2+11x+18=0
Ans: x=-2 or x=-9

Q4380) Solve 17x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q4381) Solve 3x^2+20x+33=0
Ans: x=-3 or x=-3.67

Q4382) Solve 45x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.44

Q4383) Solve 16x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4384) Solve 28x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q4385) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q4386) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q4387) Solve 9x^2+24x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q4388) Solve 24x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-1.5

Q4389) Solve 10x^2+41x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.1

Q4390) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q4391) Solve 15x^2+30x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4392) Solve 13x^2+27x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q4393) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q4394) Solve 20x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q4395) Solve 4x^2+31x+46=0
Ans: x=-2 or x=-5.75

Q4396) Solve 16x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q4397) Solve 32x^2+33x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4398) Solve 16x^2+42x+27=0
Ans: x=-1.12 or x=-1.5

Q4399) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q4400) Solve x^2+50x+49=0
Ans: x=-1 or x=-49

Q4401) Solve 20x^2+44x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q4402) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q4403) Solve 14x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.86

Q4404) Solve 30x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q4405) Solve 5x^2+46x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-9

Q4406) Solve 13x^2+34x+16=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q4407) Solve 12x^2+14x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4408) Solve 3x^2+14x+11=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q4409) Solve 50x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q4410) Solve 2x^2+14x+12=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q4411) Solve 27x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.89

Q4412) Solve 27x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q4413) Solve 13x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q4414) Solve 15x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-3

Q4415) Solve 33x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q4416) Solve 8x^2+30x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q4417) Solve 28x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.21 or x=-1.5

Q4418) Solve 49x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.57

Q4419) Solve 26x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.5

Q4420) Solve 7x^2+27x+26=0
Ans: x=-1.86 or x=-2

Q4421) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q4422) Solve 16x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q4423) Solve 3x^2+49x+46=0
Ans: x=-1 or x=-15.33

Q4424) Solve 15x^2+31x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.07

Q4425) Solve 14x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q4426) Solve 39x^2+42x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q4427) Solve 6x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.67

Q4428) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q4429) Solve 7x^2+48x+36=0
Ans: x=-0.86 or x=-6

Q4430) Solve 12x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.75

Q4431) Solve 26x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.31

Q4432) Solve 5x^2+19x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2.8

Q4433) Solve 24x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q4434) Solve 15x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q4435) Solve 19x^2+50x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.63

Q4436) Solve 11x^2+49x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.45

Q4437) Solve 6x^2+27x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q4438) Solve 20x^2+50x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q4439) Solve 16x^2+44x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q4440) Solve 5x^2+29x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.8

Q4441) Solve 50x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q4442) Solve 12x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q4443) Solve 19x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q4444) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q4445) Solve 24x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q4446) Solve 4x^2+27x+44=0
Ans: x=-2.75 or x=-4

Q4447) Solve 8x^2+42x+34=0
Ans: x=-1 or x=-4.25

Q4448) Solve 14x^2+28x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4449) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4450) Solve 7x^2+45x+38=0
Ans: x=-1 or x=-5.43

Q4451) Solve 23x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q4452) Solve 6x^2+37x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-5

Q4453) Solve 5x^2+42x+37=0
Ans: x=-1 or x=-7.4

Q4454) Solve 10x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-3.5

Q4455) Solve 15x^2+38x+24=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.33

Q4456) Solve 50x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q4457) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4458) Solve 9x^2+35x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.89

Q4459) Solve 18x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-2.5

Q4460) Solve 40x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q4461) Solve 13x^2+44x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.38

Q4462) Solve 18x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q4463) Solve 20x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.25

Q4464) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q4465) Solve x^2+49x+48=0
Ans: x=-1 or x=-48

Q4466) Solve 11x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-3

Q4467) Solve 23x^2+46x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4468) Solve 15x^2+46x+32=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q4469) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q4470) Solve 11x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.91 or x=-3

Q4471) Solve 6x^2+35x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.33

Q4472) Solve 28x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q4473) Solve 5x^2+33x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-5

Q4474) Solve 8x^2+35x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.37

Q4475) Solve 6x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-4

Q4476) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q4477) Solve 4x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q4478) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q4479) Solve 33x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.33

Q4480) Solve 28x^2+29x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q4481) Solve 10x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-4

Q4482) Solve 13x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q4483) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q4484) Solve 44x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4485) Solve 5x^2+31x+48=0
Ans: x=-3 or x=-3.2

Q4486) Solve x^2+11x+24=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q4487) Solve 14x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q4488) Solve 22x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4489) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q4490) Solve 7x^2+42x+35=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q4491) Solve 49x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.86

Q4492) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q4493) Solve 12x^2+43x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.25

Q4494) Solve 32x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q4495) Solve 5x^2+20x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q4496) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q4497) Solve 17x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q4498) Solve 44x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.75

Q4499) Solve 4x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q4500) Solve 14x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q4501) Solve 18x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.33

Q4502) Solve 12x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q4503) Solve 9x^2+18x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4504) Solve 36x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q4505) Solve 4x^2+31x+46=0
Ans: x=-2 or x=-5.75

Q4506) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q4507) Solve 36x^2+39x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q4508) Solve 13x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q4509) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q4510) Solve 44x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.55

Q4511) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q4512) Solve 26x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q4513) Solve 18x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.22

Q4514) Solve 35x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q4515) Solve 12x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q4516) Solve 33x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.67

Q4517) Solve 35x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.71

Q4518) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q4519) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q4520) Solve 20x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.9

Q4521) Solve 5x^2+25x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q4522) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q4523) Solve 38x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q4524) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q4525) Solve 12x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q4526) Solve 24x^2+50x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.75

Q4527) Solve 41x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q4528) Solve 16x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.25

Q4529) Solve 42x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q4530) Solve 7x^2+25x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.57

Q4531) Solve 12x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-2

Q4532) Solve 26x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q4533) Solve 27x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.11

Q4534) Solve 14x^2+48x+40=0
Ans: x=-1.43 or x=-2

Q4535) Solve 6x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-5.5

Q4536) Solve 18x^2+45x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q4537) Solve 24x^2+49x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q4538) Solve 24x^2+41x+17=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q4539) Solve 38x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.74

Q4540) Solve 45x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.47

Q4541) Solve 19x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q4542) Solve 32x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q4543) Solve 24x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.25

Q4544) Solve 15x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q4545) Solve 6x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.33

Q4546) Solve 6x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-5.5

Q4547) Solve 36x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q4548) Solve 2x^2+33x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-15

Q4549) Solve 28x^2+48x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.21

Q4550) Solve 21x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.43

Q4551) Solve 21x^2+45x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q4552) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4553) Solve x^2+42x+41=0
Ans: x=-1 or x=-41

Q4554) Solve 7x^2+24x+20=0
Ans: x=-1.43 or x=-2

Q4555) Solve 50x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q4556) Solve 15x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q4557) Solve 6x^2+16x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q4558) Solve 8x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.75

Q4559) Solve 4x^2+29x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-5

Q4560) Solve 21x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.71

Q4561) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q4562) Solve 27x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.78

Q4563) Solve 10x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.6

Q4564) Solve 10x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q4565) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q4566) Solve 3x^2+15x+12=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q4567) Solve 6x^2+35x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.33

Q4568) Solve 23x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q4569) Solve 32x^2+34x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.56

Q4570) Solve 42x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q4571) Solve 20x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.9

Q4572) Solve 16x^2+38x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-1.5

Q4573) Solve 44x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q4574) Solve 9x^2+23x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q4575) Solve 4x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-10

Q4576) Solve 33x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.33

Q4577) Solve 4x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q4578) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q4579) Solve 10x^2+41x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.1

Q4580) Solve 5x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-6

Q4581) Solve 2x^2+37x+35=0
Ans: x=-1 or x=-17.5

Q4582) Solve 8x^2+36x+28=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q4583) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q4584) Solve 10x^2+37x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.2

Q4585) Solve 31x^2+32x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4586) Solve 48x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.17

Q4587) Solve 29x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q4588) Solve 36x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q4589) Solve 18x^2+45x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.33

Q4590) Solve 50x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q4591) Solve 16x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q4592) Solve 48x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.67

Q4593) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q4594) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q4595) Solve 14x^2+49x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q4596) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q4597) Solve x^2+12x+27=0
Ans: x=-3 or x=-9

Q4598) Solve 10x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q4599) Solve 12x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q4600) Solve 22x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4601) Solve 15x^2+32x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.13

Q4602) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q4603) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q4604) Solve 2x^2+10x+12=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q4605) Solve 24x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q4606) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q4607) Solve 9x^2+32x+28=0
Ans: x=-1.56 or x=-2

Q4608) Solve 43x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4609) Solve 15x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q4610) Solve 3x^2+34x+31=0
Ans: x=-1 or x=-10.33

Q4611) Solve 6x^2+32x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q4612) Solve 4x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-9

Q4613) Solve 14x^2+45x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.21

Q4614) Solve 38x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q4615) Solve 3x^2+39x+36=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q4616) Solve 5x^2+32x+44=0
Ans: x=-2 or x=-4.4

Q4617) Solve 16x^2+37x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.31

Q4618) Solve 15x^2+49x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q4619) Solve 9x^2+43x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.78

Q4620) Solve 24x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.87

Q4621) Solve 48x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q4622) Solve 2x^2+9x+10=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q4623) Solve 22x^2+49x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.23

Q4624) Solve 3x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q4625) Solve 5x^2+13x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q4626) Solve 3x^2+29x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-9

Q4627) Solve 25x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q4628) Solve 12x^2+47x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.67

Q4629) Solve 16x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.25

Q4630) Solve 30x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q4631) Solve 12x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q4632) Solve 18x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1.5

Q4633) Solve 6x^2+26x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q4634) Solve 2x^2+21x+19=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q4635) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q4636) Solve 9x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q4637) Solve 6x^2+31x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.17

Q4638) Solve 6x^2+29x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.83

Q4639) Solve 19x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q4640) Solve 18x^2+49x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-1.5

Q4641) Solve 6x^2+35x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.83

Q4642) Solve 21x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q4643) Solve 35x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.86

Q4644) Solve 3x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q4645) Solve 36x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q4646) Solve 46x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q4647) Solve 42x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.71

Q4648) Solve 8x^2+46x+38=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q4649) Solve 9x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-5

Q4650) Solve 32x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.06

Q4651) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q4652) Solve 44x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.45

Q4653) Solve 8x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.25

Q4654) Solve 2x^2+27x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-12

Q4655) Solve 24x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.25

Q4656) Solve 50x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q4657) Solve 36x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.56

Q4658) Solve 32x^2+33x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4659) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q4660) Solve 18x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q4661) Solve 4x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q4662) Solve 41x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q4663) Solve 6x^2+35x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.33

Q4664) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q4665) Solve 12x^2+47x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.67

Q4666) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q4667) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q4668) Solve 9x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-5

Q4669) Solve 3x^2+23x+34=0
Ans: x=-2 or x=-5.67

Q4670) Solve 5x^2+32x+44=0
Ans: x=-2 or x=-4.4

Q4671) Solve 3x^2+19x+28=0
Ans: x=-2.33 or x=-4

Q4672) Solve 8x^2+25x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.12

Q4673) Solve x^2+9x+8=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q4674) Solve 9x^2+25x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q4675) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q4676) Solve 2x^2+15x+13=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q4677) Solve 21x^2+33x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q4678) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q4679) Solve 20x^2+46x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.3

Q4680) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q4681) Solve 28x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.29

Q4682) Solve 14x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q4683) Solve 6x^2+37x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-4.5

Q4684) Solve 7x^2+23x+18=0
Ans: x=-1.29 or x=-2

Q4685) Solve 6x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q4686) Solve x^2+12x+27=0
Ans: x=-3 or x=-9

Q4687) Solve 27x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.22

Q4688) Solve 6x^2+28x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q4689) Solve 12x^2+48x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4690) Solve 15x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.4

Q4691) Solve 9x^2+12x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q4692) Solve 22x^2+47x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q4693) Solve 40x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q4694) Solve 7x^2+40x+33=0
Ans: x=-1 or x=-4.71

Q4695) Solve 12x^2+38x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q4696) Solve 39x^2+42x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q4697) Solve 28x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q4698) Solve 9x^2+42x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q4699) Solve 24x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q4700) Solve 50x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.6

Q4701) Solve 24x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q4702) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q4703) Solve 42x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.64

Q4704) Solve 4x^2+27x+44=0
Ans: x=-2.75 or x=-4

Q4705) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q4706) Solve 5x^2+42x+37=0
Ans: x=-1 or x=-7.4

Q4707) Solve 2x^2+19x+42=0
Ans: x=-3.5 or x=-6

Q4708) Solve 50x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q4709) Solve 24x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q4710) Solve 6x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q4711) Solve 12x^2+44x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.17

Q4712) Solve 35x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.4

Q4713) Solve 7x^2+29x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.14

Q4714) Solve 32x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.25

Q4715) Solve 17x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q4716) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q4717) Solve 40x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q4718) Solve 37x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q4719) Solve 42x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.29

Q4720) Solve 18x^2+38x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q4721) Solve 13x^2+46x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.54

Q4722) Solve 46x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q4723) Solve 30x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q4724) Solve 31x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q4725) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q4726) Solve 31x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q4727) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q4728) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q4729) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q4730) Solve 44x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q4731) Solve 13x^2+37x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.85

Q4732) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q4733) Solve 49x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.43

Q4734) Solve 10x^2+35x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q4735) Solve 30x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q4736) Solve 10x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-4.5

Q4737) Solve 50x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.6

Q4738) Solve 21x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q4739) Solve 6x^2+29x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.83

Q4740) Solve 25x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q4741) Solve 2x^2+17x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-6

Q4742) Solve 22x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q4743) Solve 38x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q4744) Solve 12x^2+41x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.75

Q4745) Solve 3x^2+48x+45=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q4746) Solve 11x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-4

Q4747) Solve 16x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q4748) Solve 14x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q4749) Solve 18x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q4750) Solve 8x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.5

Q4751) Solve 7x^2+32x+25=0
Ans: x=-1 or x=-3.57

Q4752) Solve 12x^2+26x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q4753) Solve 22x^2+49x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.73

Q4754) Solve 3x^2+45x+42=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q4755) Solve 5x^2+36x+31=0
Ans: x=-1 or x=-6.2

Q4756) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q4757) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q4758) Solve 22x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q4759) Solve 6x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.33

Q4760) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q4761) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q4762) Solve 25x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.4

Q4763) Solve 25x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.8

Q4764) Solve 12x^2+22x+10=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q4765) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q4766) Solve 2x^2+17x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-6

Q4767) Solve x^2+15x+44=0
Ans: x=-4 or x=-11

Q4768) Solve 10x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-3.5

Q4769) Solve 25x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.8

Q4770) Solve 3x^2+28x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-8

Q4771) Solve 5x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-7

Q4772) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q4773) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q4774) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q4775) Solve 30x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-1.5

Q4776) Solve x^2+26x+48=0
Ans: x=-2 or x=-24

Q4777) Solve 2x^2+18x+28=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q4778) Solve x^2+8x+16=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q4779) Solve 18x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.78

Q4780) Solve 8x^2+23x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q4781) Solve 13x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.85 or x=-3

Q4782) Solve 22x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q4783) Solve 3x^2+20x+32=0
Ans: x=-2.67 or x=-4

Q4784) Solve 44x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q4785) Solve 11x^2+32x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.91

Q4786) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q4787) Solve 5x^2+28x+39=0
Ans: x=-2.6 or x=-3

Q4788) Solve 12x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.83

Q4789) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q4790) Solve x^2+9x+18=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q4791) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q4792) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q4793) Solve 7x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q4794) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4795) Solve 8x^2+41x+33=0
Ans: x=-1 or x=-4.12

Q4796) Solve 8x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-4

Q4797) Solve 9x^2+25x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q4798) Solve 27x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q4799) Solve 7x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-6

Q4800) Solve 14x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q4801) Solve 8x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q4802) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q4803) Solve 10x^2+31x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.1

Q4804) Solve 2x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-23

Q4805) Solve 6x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-5.5

Q4806) Solve 21x^2+33x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q4807) Solve 5x^2+27x+34=0
Ans: x=-2 or x=-3.4

Q4808) Solve 9x^2+49x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4.44

Q4809) Solve 29x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q4810) Solve 10x^2+41x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.1

Q4811) Solve 7x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q4812) Solve 6x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q4813) Solve 7x^2+25x+22=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q4814) Solve 3x^2+22x+35=0
Ans: x=-2.33 or x=-5

Q4815) Solve 4x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q4816) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q4817) Solve 14x^2+45x+34=0
Ans: x=-1.21 or x=-2

Q4818) Solve 4x^2+28x+45=0
Ans: x=-2.5 or x=-4.5

Q4819) Solve 8x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q4820) Solve 11x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-2

Q4821) Solve 10x^2+39x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-2.5

Q4822) Solve 3x^2+23x+34=0
Ans: x=-2 or x=-5.67

Q4823) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q4824) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q4825) Solve 3x^2+40x+37=0
Ans: x=-1 or x=-12.33

Q4826) Solve 2x^2+39x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-19

Q4827) Solve 17x^2+50x+32=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q4828) Solve 24x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q4829) Solve 32x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q4830) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q4831) Solve 17x^2+43x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q4832) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q4833) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q4834) Solve 44x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.55

Q4835) Solve 22x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q4836) Solve 10x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q4837) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q4838) Solve 3x^2+19x+16=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q4839) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4840) Solve 34x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q4841) Solve 46x^2+48x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q4842) Solve 48x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.33

Q4843) Solve 3x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-8

Q4844) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q4845) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q4846) Solve 36x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q4847) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q4848) Solve 5x^2+45x+40=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q4849) Solve 14x^2+28x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q4850) Solve 2x^2+19x+30=0
Ans: x=-2 or x=-7.5

Q4851) Solve 5x^2+32x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-5

Q4852) Solve 50x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q4853) Solve x^2+12x+36=0
Ans: x=-6 or x=-6

Q4854) Solve 10x^2+37x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.2

Q4855) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q4856) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4857) Solve 4x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-9

Q4858) Solve 12x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q4859) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q4860) Solve 10x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q4861) Solve 4x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q4862) Solve 46x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q4863) Solve 14x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-2.5

Q4864) Solve 19x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q4865) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q4866) Solve 31x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q4867) Solve 44x^2+49x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q4868) Solve 6x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4869) Solve 7x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.14 or x=-6

Q4870) Solve 2x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q4871) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q4872) Solve 32x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.5

Q4873) Solve 25x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q4874) Solve 19x^2+20x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q4875) Solve 9x^2+27x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.67

Q4876) Solve 21x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.67

Q4877) Solve 2x^2+25x+23=0
Ans: x=-1 or x=-11.5

Q4878) Solve 15x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q4879) Solve 2x^2+45x+43=0
Ans: x=-1 or x=-21.5

Q4880) Solve 28x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.14

Q4881) Solve 12x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.67

Q4882) Solve 18x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.67

Q4883) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q4884) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q4885) Solve x^2+38x+37=0
Ans: x=-1 or x=-37

Q4886) Solve 18x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.72 or x=-2

Q4887) Solve 4x^2+25x+34=0
Ans: x=-2 or x=-4.25

Q4888) Solve 6x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q4889) Solve 36x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.61

Q4890) Solve 48x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q4891) Solve 27x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.33

Q4892) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q4893) Solve 31x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q4894) Solve 17x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q4895) Solve 11x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q4896) Solve 24x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q4897) Solve 6x^2+37x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-4.5

Q4898) Solve 45x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.33

Q4899) Solve 3x^2+25x+38=0
Ans: x=-2 or x=-6.33

Q4900) Solve 8x^2+22x+15=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q4901) Solve 3x^2+16x+13=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q4902) Solve 8x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q4903) Solve 32x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.12

Q4904) Solve 39x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q4905) Solve 13x^2+27x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q4906) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q4907) Solve 24x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q4908) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q4909) Solve 27x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.89

Q4910) Solve 5x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q4911) Solve 32x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.12

Q4912) Solve 5x^2+31x+48=0
Ans: x=-3 or x=-3.2

Q4913) Solve 9x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q4914) Solve 29x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q4915) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q4916) Solve 10x^2+45x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q4917) Solve 2x^2+10x+12=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q4918) Solve 24x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q4919) Solve 26x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q4920) Solve 6x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.67

Q4921) Solve 9x^2+27x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.67

Q4922) Solve 5x^2+27x+28=0
Ans: x=-1.4 or x=-4

Q4923) Solve 8x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-3

Q4924) Solve 24x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.67

Q4925) Solve 30x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.83

Q4926) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q4927) Solve 13x^2+38x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.92

Q4928) Solve 2x^2+25x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-10

Q4929) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q4930) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q4931) Solve 49x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.43

Q4932) Solve 9x^2+36x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.33

Q4933) Solve 26x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q4934) Solve 7x^2+36x+44=0
Ans: x=-2 or x=-3.14

Q4935) Solve 8x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q4936) Solve 33x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.33

Q4937) Solve 23x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q4938) Solve 4x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-8.5

Q4939) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q4940) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q4941) Solve 10x^2+45x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q4942) Solve 16x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q4943) Solve 5x^2+15x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q4944) Solve 6x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-8

Q4945) Solve 15x^2+38x+24=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.33

Q4946) Solve 14x^2+43x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-3

Q4947) Solve 26x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.31

Q4948) Solve 23x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q4949) Solve 32x^2+33x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4950) Solve 14x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.71

Q4951) Solve 20x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-1.5

Q4952) Solve 9x^2+28x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.11

Q4953) Solve 20x^2+49x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.45

Q4954) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q4955) Solve 9x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-5

Q4956) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q4957) Solve 44x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.75

Q4958) Solve 20x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q4959) Solve 5x^2+13x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q4960) Solve x^2+24x+23=0
Ans: x=-1 or x=-23

Q4961) Solve 28x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.75

Q4962) Solve 2x^2+26x+24=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q4963) Solve 18x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q4964) Solve 20x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q4965) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q4966) Solve 20x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-2

Q4967) Solve 2x^2+26x+44=0
Ans: x=-2 or x=-11

Q4968) Solve 10x^2+41x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.1

Q4969) Solve 18x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.83

Q4970) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q4971) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q4972) Solve 9x^2+30x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q4973) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q4974) Solve 8x^2+31x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.87

Q4975) Solve 2x^2+36x+34=0
Ans: x=-1 or x=-17

Q4976) Solve 8x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-5

Q4977) Solve 3x^2+36x+33=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q4978) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q4979) Solve 12x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q4980) Solve 34x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.5

Q4981) Solve 8x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q4982) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q4983) Solve 15x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q4984) Solve 2x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q4985) Solve 27x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q4986) Solve 17x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q4987) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q4988) Solve 20x^2+45x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q4989) Solve 9x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.33

Q4990) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q4991) Solve 28x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q4992) Solve 50x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.4

Q4993) Solve 12x^2+37x+26=0
Ans: x=-1.08 or x=-2

Q4994) Solve 24x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q4995) Solve 19x^2+47x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q4996) Solve 7x^2+39x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.57

Q4997) Solve 4x^2+48x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-11.5

Q4998) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q4999) Solve 25x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.4

Q5000) Solve 14x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.5

Q5001) Solve 25x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.8

Q5002) Solve 7x^2+43x+36=0
Ans: x=-1 or x=-5.14

Q5003) Solve 11x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-3

Q5004) Solve 13x^2+44x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.38

Q5005) Solve 7x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-5

Q5006) Solve 8x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q5007) Solve 14x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q5008) Solve 26x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q5009) Solve 28x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q5010) Solve 15x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.33

Q5011) Solve x^2+26x+25=0
Ans: x=-1 or x=-25

Q5012) Solve 4x^2+17x+18=0
Ans: x=-2 or x=-2.25

Q5013) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q5014) Solve 15x^2+36x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q5015) Solve 42x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.71

Q5016) Solve 36x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q5017) Solve 2x^2+35x+33=0
Ans: x=-1 or x=-16.5

Q5018) Solve 12x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q5019) Solve 9x^2+34x+32=0
Ans: x=-1.78 or x=-2

Q5020) Solve 7x^2+35x+42=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q5021) Solve 4x^2+41x+37=0
Ans: x=-1 or x=-9.25

Q5022) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q5023) Solve 6x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q5024) Solve 10x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q5025) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q5026) Solve 12x^2+32x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.5

Q5027) Solve 6x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-4

Q5028) Solve 48x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.25

Q5029) Solve 20x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q5030) Solve 8x^2+42x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.75

Q5031) Solve 15x^2+49x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-1.67

Q5032) Solve 6x^2+21x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q5033) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q5034) Solve 11x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q5035) Solve 10x^2+36x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-3

Q5036) Solve 18x^2+42x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q5037) Solve 34x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q5038) Solve 12x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q5039) Solve 9x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.33

Q5040) Solve 21x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.24 or x=-2

Q5041) Solve 28x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q5042) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q5043) Solve 7x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-4

Q5044) Solve 26x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.85

Q5045) Solve 8x^2+34x+36=0
Ans: x=-2 or x=-2.25

Q5046) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q5047) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q5048) Solve 18x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.67

Q5049) Solve 23x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q5050) Solve 15x^2+50x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q5051) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q5052) Solve 19x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q5053) Solve 10x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-3

Q5054) Solve 8x^2+37x+39=0
Ans: x=-1.62 or x=-3

Q5055) Solve 12x^2+46x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q5056) Solve 15x^2+47x+34=0
Ans: x=-1.13 or x=-2

Q5057) Solve 14x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q5058) Solve 5x^2+32x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-5

Q5059) Solve 3x^2+42x+39=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q5060) Solve 44x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q5061) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q5062) Solve 12x^2+18x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5063) Solve 36x^2+22x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q5064) Solve 8x^2+43x+35=0
Ans: x=-1 or x=-4.37

Q5065) Solve 8x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-4

Q5066) Solve 12x^2+38x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q5067) Solve 16x^2+44x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q5068) Solve 3x^2+41x+38=0
Ans: x=-1 or x=-12.67

Q5069) Solve 8x^2+40x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q5070) Solve 24x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q5071) Solve 3x^2+36x+33=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q5072) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q5073) Solve x^2+4x+4=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5074) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q5075) Solve 32x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q5076) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q5077) Solve 25x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q5078) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q5079) Solve 5x^2+42x+37=0
Ans: x=-1 or x=-7.4

Q5080) Solve 12x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q5081) Solve 8x^2+43x+44=0
Ans: x=-1.37 or x=-4

Q5082) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q5083) Solve 30x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q5084) Solve 49x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.71

Q5085) Solve x^2+14x+45=0
Ans: x=-5 or x=-9

Q5086) Solve 9x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.33

Q5087) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q5088) Solve 4x^2+34x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-8

Q5089) Solve 7x^2+28x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5090) Solve 14x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q5091) Solve 34x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q5092) Solve 6x^2+27x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q5093) Solve 9x^2+25x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q5094) Solve 4x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-7

Q5095) Solve 37x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q5096) Solve 35x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.6

Q5097) Solve 2x^2+5x+3=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q5098) Solve 11x^2+30x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-2

Q5099) Solve x^2+30x+29=0
Ans: x=-1 or x=-29

Q5100) Solve x^2+7x+12=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q5101) Solve 2x^2+29x+27=0
Ans: x=-1 or x=-13.5

Q5102) Solve 8x^2+40x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q5103) Solve 14x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q5104) Solve 19x^2+45x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q5105) Solve 9x^2+36x+36=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5106) Solve x^2+15x+50=0
Ans: x=-5 or x=-10

Q5107) Solve 40x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q5108) Solve 7x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-5

Q5109) Solve 9x^2+41x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.56

Q5110) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5111) Solve 12x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q5112) Solve 18x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1.5

Q5113) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q5114) Solve 28x^2+26x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q5115) Solve 14x^2+24x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q5116) Solve 42x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q5117) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5118) Solve 40x^2+50x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q5119) Solve 21x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q5120) Solve 15x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.4

Q5121) Solve 37x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q5122) Solve 50x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q5123) Solve 12x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q5124) Solve 17x^2+49x+32=0
Ans: x=-1 or x=-1.88

Q5125) Solve 13x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q5126) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q5127) Solve 36x^2+44x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q5128) Solve 27x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q5129) Solve 18x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q5130) Solve 22x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q5131) Solve 3x^2+21x+18=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q5132) Solve 7x^2+32x+33=0
Ans: x=-1.57 or x=-3

Q5133) Solve 2x^2+3x+1=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5134) Solve 10x^2+27x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.7

Q5135) Solve 37x^2+42x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q5136) Solve 33x^2+36x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q5137) Solve 45x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q5138) Solve 6x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-6.5

Q5139) Solve 3x^2+12x+12=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5140) Solve 18x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.17

Q5141) Solve 42x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q5142) Solve 27x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.11

Q5143) Solve 32x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q5144) Solve 9x^2+39x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q5145) Solve 26x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.5

Q5146) Solve 21x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q5147) Solve 18x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.61 or x=-2

Q5148) Solve 32x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q5149) Solve 15x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.33

Q5150) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q5151) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q5152) Solve 15x^2+34x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q5153) Solve 6x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-4

Q5154) Solve 23x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q5155) Solve 14x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.93 or x=-1

Q5156) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q5157) Solve 40x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.87

Q5158) Solve 20x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.75

Q5159) Solve 16x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.81 or x=-2

Q5160) Solve 6x^2+35x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.33

Q5161) Solve 36x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q5162) Solve 3x^2+22x+32=0
Ans: x=-2 or x=-5.33

Q5163) Solve 23x^2+47x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q5164) Solve 22x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.27

Q5165) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q5166) Solve 3x^2+25x+42=0
Ans: x=-2.33 or x=-6

Q5167) Solve 27x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q5168) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q5169) Solve 34x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q5170) Solve 3x^2+20x+32=0
Ans: x=-2.67 or x=-4

Q5171) Solve 9x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.56 or x=-5

Q5172) Solve 31x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q5173) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q5174) Solve 20x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.5

Q5175) Solve 34x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q5176) Solve 46x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q5177) Solve 30x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q5178) Solve 6x^2+29x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.5

Q5179) Solve 30x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.33

Q5180) Solve 5x^2+48x+43=0
Ans: x=-1 or x=-8.6

Q5181) Solve 27x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q5182) Solve 30x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.83

Q5183) Solve 48x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.33

Q5184) Solve 35x^2+42x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q5185) Solve 5x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-9

Q5186) Solve 28x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q5187) Solve x^2+22x+21=0
Ans: x=-1 or x=-21

Q5188) Solve 36x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q5189) Solve 21x^2+49x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q5190) Solve 30x^2+47x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1.5

Q5191) Solve 50x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.3

Q5192) Solve 16x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q5193) Solve 27x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.67

Q5194) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q5195) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q5196) Solve 15x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q5197) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q5198) Solve 19x^2+32x+13=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q5199) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q5200) Solve 10x^2+37x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.2

Q5201) Solve 13x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q5202) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q5203) Solve 10x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q5204) Solve 32x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q5205) Solve 6x^2+31x+39=0
Ans: x=-2.17 or x=-3

Q5206) Solve 3x^2+41x+38=0
Ans: x=-1 or x=-12.67

Q5207) Solve 14x^2+28x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5208) Solve x^2+25x+24=0
Ans: x=-1 or x=-24

Q5209) Solve 22x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.64

Q5210) Solve 10x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-3

Q5211) Solve 28x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q5212) Solve 24x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.67

Q5213) Solve 22x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q5214) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q5215) Solve 44x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q5216) Solve 11x^2+48x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.36

Q5217) Solve 4x^2+26x+22=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q5218) Solve 22x^2+49x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.73

Q5219) Solve 15x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q5220) Solve 24x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q5221) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q5222) Solve 27x^2+48x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q5223) Solve 24x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q5224) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q5225) Solve 9x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.67

Q5226) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q5227) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q5228) Solve 4x^2+17x+13=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q5229) Solve 24x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q5230) Solve 36x^2+49x+13=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5231) Solve 30x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q5232) Solve 25x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q5233) Solve 10x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q5234) Solve 50x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q5235) Solve 17x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q5236) Solve 14x^2+48x+40=0
Ans: x=-1.43 or x=-2

Q5237) Solve 20x^2+30x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5238) Solve 12x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.83

Q5239) Solve 12x^2+43x+38=0
Ans: x=-1.58 or x=-2

Q5240) Solve 16x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q5241) Solve 48x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.75

Q5242) Solve 29x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q5243) Solve 10x^2+29x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.9

Q5244) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5245) Solve 7x^2+31x+24=0
Ans: x=-1 or x=-3.43

Q5246) Solve 8x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q5247) Solve 15x^2+49x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q5248) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q5249) Solve 15x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-3

Q5250) Solve 11x^2+45x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.09

Q5251) Solve 9x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.33

Q5252) Solve 8x^2+30x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q5253) Solve 20x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q5254) Solve 5x^2+44x+39=0
Ans: x=-1 or x=-7.8

Q5255) Solve 28x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.43

Q5256) Solve 3x^2+25x+38=0
Ans: x=-2 or x=-6.33

Q5257) Solve 3x^2+37x+34=0
Ans: x=-1 or x=-11.33

Q5258) Solve 45x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q5259) Solve 13x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q5260) Solve 6x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.33

Q5261) Solve 13x^2+44x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.38

Q5262) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q5263) Solve 15x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q5264) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q5265) Solve 23x^2+49x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.13

Q5266) Solve 16x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q5267) Solve 14x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5268) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q5269) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q5270) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q5271) Solve 19x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q5272) Solve 18x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.11

Q5273) Solve 28x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q5274) Solve 27x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.78

Q5275) Solve 22x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q5276) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q5277) Solve 26x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.38

Q5278) Solve 2x^2+25x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-10

Q5279) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q5280) Solve 8x^2+37x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.62

Q5281) Solve 4x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q5282) Solve 18x^2+42x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q5283) Solve 2x^2+34x+32=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q5284) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q5285) Solve 8x^2+26x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q5286) Solve 12x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q5287) Solve x^2+15x+14=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q5288) Solve 6x^2+35x+49=0
Ans: x=-2.33 or x=-3.5

Q5289) Solve 21x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.57

Q5290) Solve 9x^2+29x+22=0
Ans: x=-1.22 or x=-2

Q5291) Solve 25x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q5292) Solve x^2+26x+25=0
Ans: x=-1 or x=-25

Q5293) Solve 3x^2+26x+40=0
Ans: x=-2 or x=-6.67

Q5294) Solve 8x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q5295) Solve 36x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q5296) Solve 31x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q5297) Solve 6x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q5298) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q5299) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q5300) Solve 16x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q5301) Solve 16x^2+43x+22=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q5302) Solve 7x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-4

Q5303) Solve 39x^2+40x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5304) Solve 11x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q5305) Solve x^2+9x+20=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q5306) Solve 39x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q5307) Solve 18x^2+46x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q5308) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q5309) Solve 15x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-2

Q5310) Solve 26x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.85

Q5311) Solve 9x^2+31x+26=0
Ans: x=-1.44 or x=-2

Q5312) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q5313) Solve 24x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q5314) Solve 3x^2+18x+24=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q5315) Solve 5x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-6

Q5316) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q5317) Solve 18x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q5318) Solve 32x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.87

Q5319) Solve 2x^2+10x+12=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q5320) Solve 13x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.38 or x=-2

Q5321) Solve 15x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q5322) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q5323) Solve 6x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-6.5

Q5324) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q5325) Solve 6x^2+35x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-5

Q5326) Solve 5x^2+16x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q5327) Solve 7x^2+22x+16=0
Ans: x=-1.14 or x=-2

Q5328) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q5329) Solve 30x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.2

Q5330) Solve 4x^2+32x+48=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q5331) Solve 18x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.22

Q5332) Solve 12x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q5333) Solve 10x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q5334) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q5335) Solve 19x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q5336) Solve 50x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-0.5

Q5337) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q5338) Solve 30x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q5339) Solve 40x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q5340) Solve 26x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.15

Q5341) Solve 5x^2+46x+41=0
Ans: x=-1 or x=-8.2

Q5342) Solve 28x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q5343) Solve 13x^2+36x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.77

Q5344) Solve 9x^2+18x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5345) Solve 11x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-3

Q5346) Solve 44x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.64

Q5347) Solve 16x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q5348) Solve 8x^2+41x+36=0
Ans: x=-1.12 or x=-4

Q5349) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q5350) Solve 24x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q5351) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q5352) Solve 20x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q5353) Solve 21x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.57

Q5354) Solve 14x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q5355) Solve 45x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.89

Q5356) Solve 12x^2+30x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q5357) Solve 15x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.33

Q5358) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q5359) Solve 24x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q5360) Solve 48x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.37

Q5361) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q5362) Solve 9x^2+42x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q5363) Solve 36x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q5364) Solve 28x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.14

Q5365) Solve 6x^2+43x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-6

Q5366) Solve 6x^2+35x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.33

Q5367) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q5368) Solve 8x^2+27x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.37

Q5369) Solve 6x^2+20x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q5370) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q5371) Solve 3x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q5372) Solve 12x^2+24x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5373) Solve 44x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.36

Q5374) Solve 30x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.33

Q5375) Solve 30x^2+36x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q5376) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q5377) Solve 8x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q5378) Solve 21x^2+44x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-2

Q5379) Solve 39x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.67

Q5380) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q5381) Solve 3x^2+8x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q5382) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q5383) Solve 7x^2+20x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q5384) Solve 22x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-1.5

Q5385) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5386) Solve 8x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q5387) Solve 48x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q5388) Solve 19x^2+39x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q5389) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q5390) Solve 30x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.67

Q5391) Solve 6x^2+25x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q5392) Solve 15x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.67

Q5393) Solve 3x^2+41x+38=0
Ans: x=-1 or x=-12.67

Q5394) Solve 39x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q5395) Solve 6x^2+27x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q5396) Solve 12x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q5397) Solve 16x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q5398) Solve 15x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.8

Q5399) Solve 18x^2+43x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.39

Q5400) Solve 15x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q5401) Solve 33x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5402) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q5403) Solve 10x^2+33x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.3

Q5404) Solve x^2+8x+15=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q5405) Solve 24x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q5406) Solve x^2+11x+28=0
Ans: x=-4 or x=-7

Q5407) Solve 16x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.75

Q5408) Solve 6x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q5409) Solve 40x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q5410) Solve 15x^2+50x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q5411) Solve 14x^2+43x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.57

Q5412) Solve 3x^2+18x+15=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q5413) Solve 31x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q5414) Solve 12x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q5415) Solve 24x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q5416) Solve 34x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q5417) Solve 8x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q5418) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q5419) Solve 11x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q5420) Solve 19x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q5421) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q5422) Solve 24x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q5423) Solve 8x^2+50x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-5

Q5424) Solve 24x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q5425) Solve 13x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.38 or x=-3

Q5426) Solve 40x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.62

Q5427) Solve 17x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q5428) Solve 14x^2+49x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q5429) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q5430) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q5431) Solve 12x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q5432) Solve 47x^2+48x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q5433) Solve 5x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-6

Q5434) Solve 4x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q5435) Solve 45x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.78

Q5436) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q5437) Solve 36x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q5438) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q5439) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q5440) Solve 17x^2+33x+16=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q5441) Solve 14x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.71

Q5442) Solve 24x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q5443) Solve 20x^2+48x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.9

Q5444) Solve 40x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q5445) Solve 11x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-3

Q5446) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q5447) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q5448) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5449) Solve 8x^2+32x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5450) Solve 24x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q5451) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q5452) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q5453) Solve 24x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q5454) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q5455) Solve 24x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q5456) Solve 2x^2+20x+42=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q5457) Solve 38x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q5458) Solve 10x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q5459) Solve 32x^2+50x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-1.5

Q5460) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q5461) Solve 4x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-10

Q5462) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q5463) Solve 6x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q5464) Solve 7x^2+24x+20=0
Ans: x=-1.43 or x=-2

Q5465) Solve 32x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q5466) Solve 9x^2+34x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.78

Q5467) Solve 12x^2+37x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.33

Q5468) Solve 10x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.5

Q5469) Solve 2x^2+29x+50=0
Ans: x=-2 or x=-12.5

Q5470) Solve 35x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.71

Q5471) Solve 15x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.4

Q5472) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q5473) Solve 21x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q5474) Solve 29x^2+48x+19=0
Ans: x=-0.66 or x=-1

Q5475) Solve 49x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.86

Q5476) Solve 2x^2+18x+36=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q5477) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q5478) Solve 8x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q5479) Solve 13x^2+45x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.46

Q5480) Solve 40x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q5481) Solve 7x^2+14x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5482) Solve 46x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q5483) Solve 11x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-3

Q5484) Solve 32x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q5485) Solve 9x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q5486) Solve 15x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.33

Q5487) Solve 15x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.8

Q5488) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q5489) Solve 18x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.17

Q5490) Solve 39x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.67

Q5491) Solve 48x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q5492) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q5493) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q5494) Solve 44x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q5495) Solve 33x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.18

Q5496) Solve 6x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.33

Q5497) Solve 6x^2+25x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q5498) Solve 18x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q5499) Solve 17x^2+39x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q5500) Solve 5x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q5501) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q5502) Solve 26x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.23 or x=-1.5

Q5503) Solve 12x^2+14x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q5504) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q5505) Solve 10x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-4

Q5506) Solve 8x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-5.5

Q5507) Solve 3x^2+12x+9=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q5508) Solve 25x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q5509) Solve 4x^2+27x+23=0
Ans: x=-1 or x=-5.75

Q5510) Solve 8x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-3

Q5511) Solve 24x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.25

Q5512) Solve 28x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5513) Solve 9x^2+42x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q5514) Solve 4x^2+32x+48=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q5515) Solve 12x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q5516) Solve 48x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q5517) Solve 22x^2+45x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.55

Q5518) Solve 17x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q5519) Solve 18x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1.5

Q5520) Solve 36x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.56

Q5521) Solve 10x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-3

Q5522) Solve 40x^2+42x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q5523) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q5524) Solve 4x^2+24x+32=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q5525) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q5526) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q5527) Solve 50x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.6

Q5528) Solve 26x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.08

Q5529) Solve 42x^2+46x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q5530) Solve 2x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-12

Q5531) Solve 32x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q5532) Solve 3x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q5533) Solve 7x^2+21x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q5534) Solve 3x^2+39x+36=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q5535) Solve 4x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-9

Q5536) Solve 3x^2+23x+42=0
Ans: x=-3 or x=-4.67

Q5537) Solve x^2+7x+6=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q5538) Solve 43x^2+46x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q5539) Solve 5x^2+48x+43=0
Ans: x=-1 or x=-8.6

Q5540) Solve 3x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q5541) Solve 35x^2+42x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q5542) Solve 20x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.4

Q5543) Solve 37x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q5544) Solve 3x^2+20x+33=0
Ans: x=-3 or x=-3.67

Q5545) Solve 10x^2+38x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q5546) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q5547) Solve 17x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.59 or x=-2

Q5548) Solve 8x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-4

Q5549) Solve 8x^2+50x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-5

Q5550) Solve 39x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-0.67

Q5551) Solve 14x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5552) Solve 4x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-6

Q5553) Solve 2x^2+23x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-10

Q5554) Solve 7x^2+43x+36=0
Ans: x=-1 or x=-5.14

Q5555) Solve 32x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q5556) Solve 50x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q5557) Solve 29x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q5558) Solve 14x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.86

Q5559) Solve 12x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q5560) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q5561) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q5562) Solve 4x^2+34x+30=0
Ans: x=-1 or x=-7.5

Q5563) Solve 34x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q5564) Solve 2x^2+41x+39=0
Ans: x=-1 or x=-19.5

Q5565) Solve 28x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q5566) Solve 4x^2+13x+10=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q5567) Solve 20x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.75

Q5568) Solve 12x^2+49x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.75

Q5569) Solve 12x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q5570) Solve 10x^2+27x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.7

Q5571) Solve 45x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.8

Q5572) Solve 16x^2+50x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.62

Q5573) Solve 2x^2+41x+39=0
Ans: x=-1 or x=-19.5

Q5574) Solve 2x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-23

Q5575) Solve 12x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q5576) Solve 30x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q5577) Solve 20x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.75

Q5578) Solve 10x^2+48x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.8

Q5579) Solve 42x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q5580) Solve 8x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q5581) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q5582) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q5583) Solve x^2+10x+9=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q5584) Solve 6x^2+22x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q5585) Solve x^2+14x+49=0
Ans: x=-7 or x=-7

Q5586) Solve 35x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q5587) Solve 9x^2+30x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q5588) Solve 22x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q5589) Solve 8x^2+8x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q5590) Solve 15x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q5591) Solve 3x^2+24x+45=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q5592) Solve 20x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.25

Q5593) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q5594) Solve 8x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q5595) Solve 4x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-6

Q5596) Solve 12x^2+45x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q5597) Solve 16x^2+36x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q5598) Solve 15x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q5599) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q5600) Solve 50x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q5601) Solve 6x^2+17x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.83

Q5602) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q5603) Solve 36x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q5604) Solve 12x^2+32x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q5605) Solve 12x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.67

Q5606) Solve 5x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-5

Q5607) Solve 10x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q5608) Solve 16x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q5609) Solve 9x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-4

Q5610) Solve 50x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q5611) Solve 26x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.85

Q5612) Solve 7x^2+24x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q5613) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q5614) Solve 20x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.5

Q5615) Solve 44x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q5616) Solve 6x^2+27x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q5617) Solve 48x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.37

Q5618) Solve 16x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q5619) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5620) Solve 12x^2+28x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q5621) Solve 8x^2+47x+35=0
Ans: x=-0.87 or x=-5

Q5622) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q5623) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q5624) Solve 38x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q5625) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q5626) Solve 16x^2+34x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-1.5

Q5627) Solve 4x^2+37x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-8

Q5628) Solve 3x^2+28x+49=0
Ans: x=-2.33 or x=-7

Q5629) Solve 23x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q5630) Solve 12x^2+23x+11=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q5631) Solve 45x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q5632) Solve 15x^2+31x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.07

Q5633) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q5634) Solve 8x^2+32x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q5635) Solve 10x^2+41x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-2.5

Q5636) Solve 9x^2+32x+28=0
Ans: x=-1.56 or x=-2

Q5637) Solve 15x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.6

Q5638) Solve 26x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q5639) Solve 6x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q5640) Solve 10x^2+31x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.6

Q5641) Solve 16x^2+38x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q5642) Solve 11x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-2

Q5643) Solve 20x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q5644) Solve 5x^2+32x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-5

Q5645) Solve 42x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.79

Q5646) Solve 13x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q5647) Solve 4x^2+45x+41=0
Ans: x=-1 or x=-10.25

Q5648) Solve 22x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q5649) Solve 25x^2+45x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.6

Q5650) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q5651) Solve 17x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q5652) Solve 10x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.8

Q5653) Solve 28x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.93

Q5654) Solve 20x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.4

Q5655) Solve 42x^2+46x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q5656) Solve 7x^2+29x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.14

Q5657) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q5658) Solve 23x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q5659) Solve 20x^2+26x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q5660) Solve 4x^2+30x+26=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q5661) Solve x^2+28x+27=0
Ans: x=-1 or x=-27

Q5662) Solve 42x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.86

Q5663) Solve 11x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q5664) Solve 22x^2+46x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q5665) Solve 10x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-4.5

Q5666) Solve 22x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.18

Q5667) Solve 36x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q5668) Solve 24x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q5669) Solve 16x^2+41x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q5670) Solve 5x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q5671) Solve 25x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.8

Q5672) Solve 28x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.29

Q5673) Solve 9x^2+42x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q5674) Solve 29x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q5675) Solve 14x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.5

Q5676) Solve 13x^2+47x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.62

Q5677) Solve 15x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q5678) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q5679) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q5680) Solve 4x^2+41x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-9

Q5681) Solve 7x^2+37x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-4

Q5682) Solve 22x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1.5

Q5683) Solve 12x^2+18x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5684) Solve 2x^2+34x+32=0
Ans: x=-1 or x=-16

Q5685) Solve 11x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-4

Q5686) Solve 24x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q5687) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q5688) Solve 24x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.37

Q5689) Solve 39x^2+40x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5690) Solve 3x^2+42x+39=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q5691) Solve 7x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-5

Q5692) Solve 6x^2+31x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.17

Q5693) Solve 7x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-6

Q5694) Solve 11x^2+42x+40=0
Ans: x=-1.82 or x=-2

Q5695) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q5696) Solve 2x^2+47x+45=0
Ans: x=-1 or x=-22.5

Q5697) Solve 22x^2+50x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q5698) Solve 21x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q5699) Solve 3x^2+29x+26=0
Ans: x=-1 or x=-8.67

Q5700) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q5701) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q5702) Solve 12x^2+38x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q5703) Solve 23x^2+48x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q5704) Solve 2x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-23

Q5705) Solve 6x^2+31x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.17

Q5706) Solve 5x^2+11x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q5707) Solve 46x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.5

Q5708) Solve 5x^2+24x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-4

Q5709) Solve 6x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-6

Q5710) Solve 32x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q5711) Solve 48x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.5

Q5712) Solve 24x^2+50x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.58

Q5713) Solve 22x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q5714) Solve 12x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q5715) Solve 12x^2+43x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.33

Q5716) Solve 16x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q5717) Solve 9x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q5718) Solve 3x^2+22x+40=0
Ans: x=-3.33 or x=-4

Q5719) Solve 9x^2+48x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q5720) Solve 22x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q5721) Solve 24x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.87

Q5722) Solve 23x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q5723) Solve 4x^2+22x+18=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q5724) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q5725) Solve x^2+11x+10=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q5726) Solve 18x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.33

Q5727) Solve 6x^2+32x+26=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q5728) Solve 22x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q5729) Solve 6x^2+35x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-4.5

Q5730) Solve 4x^2+25x+36=0
Ans: x=-2.25 or x=-4

Q5731) Solve 4x^2+25x+21=0
Ans: x=-1 or x=-5.25

Q5732) Solve 19x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q5733) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q5734) Solve 12x^2+41x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.75

Q5735) Solve 7x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q5736) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q5737) Solve 4x^2+23x+19=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q5738) Solve 10x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.8

Q5739) Solve 9x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.33

Q5740) Solve 3x^2+11x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q5741) Solve 26x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q5742) Solve 8x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-4

Q5743) Solve 34x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q5744) Solve 22x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.36

Q5745) Solve 16x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.87

Q5746) Solve 20x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-1.5

Q5747) Solve 28x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q5748) Solve 40x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.62

Q5749) Solve 36x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q5750) Solve 4x^2+24x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.5

Q5751) Solve 4x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q5752) Solve 18x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q5753) Solve 40x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.8

Q5754) Solve 16x^2+32x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5755) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q5756) Solve 28x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q5757) Solve 18x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q5758) Solve 3x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-8

Q5759) Solve 20x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.4

Q5760) Solve 6x^2+19x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q5761) Solve x^2+11x+28=0
Ans: x=-4 or x=-7

Q5762) Solve 27x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q5763) Solve 13x^2+47x+24=0
Ans: x=-0.62 or x=-3

Q5764) Solve 4x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-10

Q5765) Solve 23x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q5766) Solve 11x^2+47x+42=0
Ans: x=-1.27 or x=-3

Q5767) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q5768) Solve 32x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q5769) Solve 20x^2+21x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q5770) Solve 30x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.33

Q5771) Solve 3x^2+49x+46=0
Ans: x=-1 or x=-15.33

Q5772) Solve 8x^2+38x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2.75

Q5773) Solve 8x^2+27x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.37

Q5774) Solve 16x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q5775) Solve 40x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.25

Q5776) Solve 5x^2+32x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-5

Q5777) Solve 25x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q5778) Solve 36x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.75

Q5779) Solve 33x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.64

Q5780) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q5781) Solve 35x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.86

Q5782) Solve 9x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.11 or x=-3

Q5783) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q5784) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q5785) Solve 5x^2+11x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q5786) Solve 13x^2+36x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.77

Q5787) Solve 31x^2+32x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5788) Solve 6x^2+35x+49=0
Ans: x=-2.33 or x=-3.5

Q5789) Solve 2x^2+39x+37=0
Ans: x=-1 or x=-18.5

Q5790) Solve 41x^2+49x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q5791) Solve 9x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q5792) Solve 17x^2+46x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.71

Q5793) Solve 10x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q5794) Solve 10x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-3

Q5795) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q5796) Solve 9x^2+25x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q5797) Solve 24x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.17

Q5798) Solve 16x^2+44x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q5799) Solve 8x^2+27x+22=0
Ans: x=-1.37 or x=-2

Q5800) Solve 23x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q5801) Solve 50x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q5802) Solve 3x^2+24x+45=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q5803) Solve 12x^2+37x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.75

Q5804) Solve 37x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q5805) Solve 8x^2+32x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q5806) Solve 5x^2+33x+46=0
Ans: x=-2 or x=-4.6

Q5807) Solve 6x^2+49x+43=0
Ans: x=-1 or x=-7.17

Q5808) Solve 48x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q5809) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q5810) Solve 29x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.34 or x=-1

Q5811) Solve 22x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q5812) Solve 7x^2+32x+33=0
Ans: x=-1.57 or x=-3

Q5813) Solve 24x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q5814) Solve 3x^2+8x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q5815) Solve 6x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-5

Q5816) Solve 12x^2+47x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.25

Q5817) Solve 23x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q5818) Solve 2x^2+31x+29=0
Ans: x=-1 or x=-14.5

Q5819) Solve 2x^2+29x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-13

Q5820) Solve 3x^2+27x+42=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q5821) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q5822) Solve 6x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.33

Q5823) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q5824) Solve 6x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-7.5

Q5825) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q5826) Solve 28x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q5827) Solve 27x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q5828) Solve 11x^2+35x+26=0
Ans: x=-1.18 or x=-2

Q5829) Solve 8x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.75 or x=-5.5

Q5830) Solve 4x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-9.5

Q5831) Solve 2x^2+29x+50=0
Ans: x=-2 or x=-12.5

Q5832) Solve 42x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.67

Q5833) Solve 28x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.29

Q5834) Solve 2x^2+44x+42=0
Ans: x=-1 or x=-21

Q5835) Solve 2x^2+18x+16=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q5836) Solve 11x^2+33x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q5837) Solve 8x^2+15x+7=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q5838) Solve 28x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q5839) Solve 12x^2+35x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.67

Q5840) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q5841) Solve 3x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-11

Q5842) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q5843) Solve 3x^2+28x+25=0
Ans: x=-1 or x=-8.33

Q5844) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q5845) Solve 8x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-6

Q5846) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5847) Solve 4x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q5848) Solve 5x^2+38x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-6

Q5849) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q5850) Solve 8x^2+49x+45=0
Ans: x=-1.12 or x=-5

Q5851) Solve 5x^2+23x+26=0
Ans: x=-2 or x=-2.6

Q5852) Solve 30x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.7

Q5853) Solve 15x^2+46x+32=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q5854) Solve 26x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q5855) Solve 45x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q5856) Solve x^2+2x+1=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5857) Solve 8x^2+40x+32=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q5858) Solve 2x^2+23x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q5859) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q5860) Solve 2x^2+17x+26=0
Ans: x=-2 or x=-6.5

Q5861) Solve 32x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q5862) Solve x^2+27x+26=0
Ans: x=-1 or x=-26

Q5863) Solve 44x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q5864) Solve 24x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.83

Q5865) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q5866) Solve 21x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q5867) Solve 22x^2+45x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q5868) Solve 5x^2+16x+12=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q5869) Solve 21x^2+42x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q5870) Solve 2x^2+23x+38=0
Ans: x=-2 or x=-9.5

Q5871) Solve 45x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q5872) Solve 12x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q5873) Solve 12x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q5874) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q5875) Solve 11x^2+45x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.09

Q5876) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q5877) Solve 2x^2+16x+14=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q5878) Solve 42x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q5879) Solve 3x^2+35x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-10

Q5880) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q5881) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q5882) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q5883) Solve 6x^2+22x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q5884) Solve 21x^2+44x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-2

Q5885) Solve 4x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-12

Q5886) Solve 12x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.33

Q5887) Solve 28x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q5888) Solve 13x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-2

Q5889) Solve 27x^2+39x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q5890) Solve 39x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.67

Q5891) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q5892) Solve 10x^2+44x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.4

Q5893) Solve 21x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q5894) Solve 6x^2+23x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q5895) Solve 34x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q5896) Solve 16x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.75

Q5897) Solve 3x^2+37x+34=0
Ans: x=-1 or x=-11.33

Q5898) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q5899) Solve 9x^2+34x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.78

Q5900) Solve 21x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q5901) Solve 12x^2+26x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q5902) Solve 27x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.78

Q5903) Solve 2x^2+22x+20=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q5904) Solve 20x^2+41x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q5905) Solve 18x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q5906) Solve 2x^2+13x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q5907) Solve 6x^2+50x+44=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q5908) Solve 14x^2+39x+27=0
Ans: x=-1.29 or x=-1.5

Q5909) Solve x^2+5x+6=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q5910) Solve 3x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q5911) Solve 18x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.5

Q5912) Solve 16x^2+41x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q5913) Solve 18x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q5914) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q5915) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q5916) Solve 6x^2+25x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.67

Q5917) Solve 4x^2+37x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-8

Q5918) Solve 6x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.33

Q5919) Solve x^2+12x+36=0
Ans: x=-6 or x=-6

Q5920) Solve 34x^2+36x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q5921) Solve x^2+34x+33=0
Ans: x=-1 or x=-33

Q5922) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q5923) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q5924) Solve 50x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.6

Q5925) Solve 32x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q5926) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5927) Solve 8x^2+48x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q5928) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q5929) Solve 3x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q5930) Solve 40x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.2

Q5931) Solve 42x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q5932) Solve 30x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q5933) Solve 14x^2+39x+27=0
Ans: x=-1.29 or x=-1.5

Q5934) Solve 21x^2+50x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.38

Q5935) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q5936) Solve 4x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q5937) Solve 13x^2+45x+38=0
Ans: x=-1.46 or x=-2

Q5938) Solve 39x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q5939) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q5940) Solve 26x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.85

Q5941) Solve 2x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-14

Q5942) Solve 7x^2+20x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q5943) Solve 20x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.7

Q5944) Solve 33x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.55

Q5945) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q5946) Solve 2x^2+15x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q5947) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q5948) Solve 6x^2+27x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q5949) Solve 21x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q5950) Solve 3x^2+35x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-10

Q5951) Solve 4x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q5952) Solve 21x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.67

Q5953) Solve 5x^2+35x+50=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q5954) Solve 15x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q5955) Solve 24x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q5956) Solve 5x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-7

Q5957) Solve 34x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q5958) Solve 2x^2+16x+24=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q5959) Solve 10x^2+45x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q5960) Solve 9x^2+41x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.56

Q5961) Solve 8x^2+34x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.5

Q5962) Solve 10x^2+39x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.9

Q5963) Solve 14x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-2.5

Q5964) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q5965) Solve 23x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q5966) Solve 4x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-12

Q5967) Solve 14x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q5968) Solve 3x^2+17x+22=0
Ans: x=-2 or x=-3.67

Q5969) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q5970) Solve 18x^2+47x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.61

Q5971) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q5972) Solve 28x^2+50x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q5973) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q5974) Solve 12x^2+47x+33=0
Ans: x=-0.92 or x=-3

Q5975) Solve 33x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-0.67

Q5976) Solve 4x^2+33x+29=0
Ans: x=-1 or x=-7.25

Q5977) Solve 42x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.17

Q5978) Solve 6x^2+31x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.5

Q5979) Solve x^2+9x+20=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q5980) Solve 3x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-10

Q5981) Solve 25x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q5982) Solve 10x^2+24x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q5983) Solve 32x^2+33x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q5984) Solve 33x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q5985) Solve 10x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.5

Q5986) Solve 10x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-2.5

Q5987) Solve 13x^2+36x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.77

Q5988) Solve 45x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.8

Q5989) Solve x^2+21x+38=0
Ans: x=-2 or x=-19

Q5990) Solve 13x^2+40x+28=0
Ans: x=-1.08 or x=-2

Q5991) Solve 28x^2+18x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q5992) Solve 42x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.86

Q5993) Solve 4x^2+12x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q5994) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q5995) Solve 12x^2+50x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q5996) Solve 6x^2+29x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.5

Q5997) Solve 6x^2+25x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.5

Q5998) Solve 2x^2+17x+35=0
Ans: x=-3.5 or x=-5

Q5999) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q6000) Solve 6x^2+26x+20=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q6001) Solve 30x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q6002) Solve 6x^2+47x+35=0
Ans: x=-0.83 or x=-7

Q6003) Solve 24x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q6004) Solve 44x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q6005) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q6006) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q6007) Solve 7x^2+31x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.43

Q6008) Solve 18x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.67

Q6009) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q6010) Solve 16x^2+35x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.19

Q6011) Solve 16x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q6012) Solve 17x^2+45x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.65

Q6013) Solve 11x^2+45x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.09

Q6014) Solve 27x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q6015) Solve 42x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q6016) Solve 3x^2+20x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-6

Q6017) Solve 44x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q6018) Solve 3x^2+32x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-9

Q6019) Solve 7x^2+30x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.29

Q6020) Solve 16x^2+26x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.12

Q6021) Solve 40x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q6022) Solve 32x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q6023) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q6024) Solve 9x^2+33x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q6025) Solve 12x^2+31x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.33

Q6026) Solve 21x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.67

Q6027) Solve 5x^2+30x+25=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q6028) Solve 6x^2+49x+49=0
Ans: x=-1.17 or x=-7

Q6029) Solve 5x^2+32x+48=0
Ans: x=-2.4 or x=-4

Q6030) Solve 21x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q6031) Solve 27x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q6032) Solve 6x^2+29x+33=0
Ans: x=-1.83 or x=-3

Q6033) Solve 10x^2+15x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6034) Solve 14x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.71

Q6035) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q6036) Solve 10x^2+43x+39=0
Ans: x=-1.3 or x=-3

Q6037) Solve 4x^2+31x+27=0
Ans: x=-1 or x=-6.75

Q6038) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q6039) Solve 16x^2+46x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q6040) Solve 16x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q6041) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q6042) Solve 20x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q6043) Solve 22x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.91 or x=-1

Q6044) Solve 15x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q6045) Solve 27x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q6046) Solve 7x^2+45x+38=0
Ans: x=-1 or x=-5.43

Q6047) Solve 3x^2+25x+38=0
Ans: x=-2 or x=-6.33

Q6048) Solve 24x^2+24x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q6049) Solve 2x^2+21x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-8

Q6050) Solve x^2+11x+28=0
Ans: x=-4 or x=-7

Q6051) Solve 3x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-6

Q6052) Solve 12x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q6053) Solve 9x^2+39x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.67

Q6054) Solve 45x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.6

Q6055) Solve 2x^2+41x+39=0
Ans: x=-1 or x=-19.5

Q6056) Solve 16x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q6057) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q6058) Solve 19x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q6059) Solve 11x^2+18x+7=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q6060) Solve 11x^2+35x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.18

Q6061) Solve 32x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q6062) Solve 18x^2+33x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q6063) Solve 4x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-7

Q6064) Solve 12x^2+23x+11=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q6065) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q6066) Solve 6x^2+30x+36=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q6067) Solve 4x^2+15x+14=0
Ans: x=-1.75 or x=-2

Q6068) Solve 7x^2+33x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.71

Q6069) Solve 30x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q6070) Solve 15x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q6071) Solve 3x^2+13x+14=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q6072) Solve 12x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-3

Q6073) Solve 8x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q6074) Solve 49x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.29

Q6075) Solve 35x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.57

Q6076) Solve 18x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q6077) Solve 5x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.8 or x=-9

Q6078) Solve 32x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6079) Solve 15x^2+40x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q6080) Solve 18x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q6081) Solve 5x^2+26x+33=0
Ans: x=-2.2 or x=-3

Q6082) Solve 9x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.11 or x=-4

Q6083) Solve 18x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.28 or x=-2

Q6084) Solve 37x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q6085) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q6086) Solve 9x^2+35x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.89

Q6087) Solve 22x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.5

Q6088) Solve 8x^2+34x+35=0
Ans: x=-1.75 or x=-2.5

Q6089) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q6090) Solve 26x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.15

Q6091) Solve 30x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.7

Q6092) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q6093) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q6094) Solve 12x^2+39x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q6095) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q6096) Solve 15x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q6097) Solve 7x^2+38x+31=0
Ans: x=-1 or x=-4.43

Q6098) Solve 2x^2+28x+26=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q6099) Solve 45x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.44

Q6100) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q6101) Solve 17x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.41 or x=-2

Q6102) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q6103) Solve 15x^2+37x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q6104) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q6105) Solve 2x^2+19x+30=0
Ans: x=-2 or x=-7.5

Q6106) Solve 21x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q6107) Solve 42x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q6108) Solve 20x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.25

Q6109) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q6110) Solve 20x^2+38x+18=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q6111) Solve 31x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q6112) Solve 7x^2+37x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.29

Q6113) Solve 31x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q6114) Solve 11x^2+33x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q6115) Solve 12x^2+47x+46=0
Ans: x=-1.92 or x=-2

Q6116) Solve 15x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q6117) Solve 4x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q6118) Solve 5x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q6119) Solve 2x^2+18x+16=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q6120) Solve 14x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.5

Q6121) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q6122) Solve 40x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q6123) Solve 6x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.5

Q6124) Solve 2x^2+19x+44=0
Ans: x=-4 or x=-5.5

Q6125) Solve 12x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q6126) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q6127) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q6128) Solve 30x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q6129) Solve 15x^2+34x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.67

Q6130) Solve 9x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q6131) Solve 38x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q6132) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q6133) Solve 50x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.6

Q6134) Solve 11x^2+48x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.36

Q6135) Solve 12x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q6136) Solve 24x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q6137) Solve 14x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-2

Q6138) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q6139) Solve 5x^2+16x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q6140) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q6141) Solve 14x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q6142) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q6143) Solve 25x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.2

Q6144) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q6145) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q6146) Solve 25x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q6147) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q6148) Solve 4x^2+26x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-4

Q6149) Solve 16x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q6150) Solve 2x^2+21x+19=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q6151) Solve 36x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q6152) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q6153) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q6154) Solve 4x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-9.5

Q6155) Solve 6x^2+32x+26=0
Ans: x=-1 or x=-4.33

Q6156) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q6157) Solve 22x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q6158) Solve 18x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q6159) Solve 36x^2+49x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.25

Q6160) Solve 36x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q6161) Solve 2x^2+7x+5=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q6162) Solve 4x^2+47x+43=0
Ans: x=-1 or x=-10.75

Q6163) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q6164) Solve 39x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.67

Q6165) Solve 33x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-1.33

Q6166) Solve 16x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q6167) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q6168) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q6169) Solve 8x^2+38x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-2.5

Q6170) Solve 5x^2+17x+12=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q6171) Solve x^2+22x+40=0
Ans: x=-2 or x=-20

Q6172) Solve 2x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q6173) Solve 40x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.5

Q6174) Solve 3x^2+20x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-5

Q6175) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q6176) Solve 40x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.2

Q6177) Solve 13x^2+49x+46=0
Ans: x=-1.77 or x=-2

Q6178) Solve 4x^2+37x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-8

Q6179) Solve 4x^2+42x+38=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q6180) Solve 7x^2+37x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-4

Q6181) Solve 32x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q6182) Solve 3x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6183) Solve 25x^2+50x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6184) Solve 15x^2+50x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q6185) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q6186) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q6187) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q6188) Solve 7x^2+39x+32=0
Ans: x=-1 or x=-4.57

Q6189) Solve 3x^2+27x+42=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q6190) Solve 31x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q6191) Solve x^2+21x+20=0
Ans: x=-1 or x=-20

Q6192) Solve 9x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q6193) Solve 10x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-4.5

Q6194) Solve 39x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.38

Q6195) Solve 5x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.6 or x=-9

Q6196) Solve 50x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.4

Q6197) Solve 33x^2+36x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q6198) Solve 28x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.25

Q6199) Solve 2x^2+11x+9=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q6200) Solve 12x^2+44x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q6201) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q6202) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q6203) Solve 21x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6204) Solve 48x^2+22x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q6205) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q6206) Solve 16x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.5

Q6207) Solve 34x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q6208) Solve 3x^2+29x+26=0
Ans: x=-1 or x=-8.67

Q6209) Solve 7x^2+23x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q6210) Solve 3x^2+35x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-10

Q6211) Solve 19x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q6212) Solve 32x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q6213) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q6214) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q6215) Solve 34x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q6216) Solve 5x^2+28x+23=0
Ans: x=-1 or x=-4.6

Q6217) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q6218) Solve 31x^2+35x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q6219) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6220) Solve 18x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-2.5

Q6221) Solve 28x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q6222) Solve 2x^2+14x+24=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q6223) Solve 34x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q6224) Solve 48x^2+36x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q6225) Solve 2x^2+27x+25=0
Ans: x=-1 or x=-12.5

Q6226) Solve 16x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.81 or x=-2

Q6227) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q6228) Solve 16x^2+36x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q6229) Solve 26x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q6230) Solve 45x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.8

Q6231) Solve 27x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-1.33

Q6232) Solve 28x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.79

Q6233) Solve 9x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.33

Q6234) Solve 33x^2+44x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q6235) Solve 10x^2+45x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q6236) Solve 39x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q6237) Solve 45x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.6

Q6238) Solve 7x^2+12x+5=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q6239) Solve 28x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.29

Q6240) Solve 32x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q6241) Solve 9x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-5

Q6242) Solve 25x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.4

Q6243) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q6244) Solve 11x^2+36x+28=0
Ans: x=-1.27 or x=-2

Q6245) Solve 13x^2+47x+24=0
Ans: x=-0.62 or x=-3

Q6246) Solve 31x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q6247) Solve 5x^2+30x+45=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q6248) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q6249) Solve 9x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6250) Solve 40x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q6251) Solve 23x^2+47x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q6252) Solve 8x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q6253) Solve 5x^2+17x+14=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q6254) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q6255) Solve 34x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q6256) Solve 44x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.73

Q6257) Solve 35x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.43

Q6258) Solve x^2+25x+46=0
Ans: x=-2 or x=-23

Q6259) Solve 34x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q6260) Solve 6x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q6261) Solve x^2+6x+9=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q6262) Solve 25x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q6263) Solve 25x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q6264) Solve 48x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.44

Q6265) Solve 27x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q6266) Solve 44x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q6267) Solve 17x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q6268) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q6269) Solve 16x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.25

Q6270) Solve 42x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.29

Q6271) Solve 10x^2+41x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.1

Q6272) Solve 48x^2+36x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q6273) Solve 30x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q6274) Solve 41x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q6275) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q6276) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q6277) Solve 5x^2+10x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6278) Solve 44x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.75

Q6279) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q6280) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q6281) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q6282) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q6283) Solve 11x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q6284) Solve 8x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q6285) Solve 7x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-5

Q6286) Solve 42x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6287) Solve 37x^2+38x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q6288) Solve 24x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6289) Solve 3x^2+12x+9=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q6290) Solve 7x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-5

Q6291) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q6292) Solve 14x^2+39x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.79

Q6293) Solve 19x^2+41x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.16

Q6294) Solve 36x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.33

Q6295) Solve 7x^2+29x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.14

Q6296) Solve 18x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q6297) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q6298) Solve 41x^2+44x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q6299) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q6300) Solve 6x^2+15x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q6301) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q6302) Solve 36x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q6303) Solve 20x^2+38x+18=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q6304) Solve 45x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q6305) Solve 48x^2+49x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q6306) Solve 2x^2+35x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-16

Q6307) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q6308) Solve 38x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q6309) Solve 21x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.71

Q6310) Solve 36x^2+44x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q6311) Solve 3x^2+7x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q6312) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q6313) Solve 21x^2+47x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.24

Q6314) Solve 28x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q6315) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q6316) Solve 27x^2+28x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6317) Solve 39x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-0.67

Q6318) Solve 32x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6319) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q6320) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q6321) Solve 8x^2+36x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q6322) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q6323) Solve 17x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q6324) Solve 3x^2+20x+17=0
Ans: x=-1 or x=-5.67

Q6325) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q6326) Solve 20x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q6327) Solve 2x^2+28x+48=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q6328) Solve 45x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.8

Q6329) Solve 14x^2+43x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q6330) Solve x^2+42x+41=0
Ans: x=-1 or x=-41

Q6331) Solve 16x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.5

Q6332) Solve 17x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.82 or x=-2

Q6333) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q6334) Solve 36x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q6335) Solve 10x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q6336) Solve 10x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.5

Q6337) Solve 13x^2+35x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.69

Q6338) Solve 18x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q6339) Solve 42x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.57

Q6340) Solve 30x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.2

Q6341) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6342) Solve 6x^2+49x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.67

Q6343) Solve 14x^2+49x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q6344) Solve x^2+14x+45=0
Ans: x=-5 or x=-9

Q6345) Solve 24x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q6346) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q6347) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q6348) Solve 24x^2+35x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.33

Q6349) Solve 8x^2+23x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q6350) Solve 8x^2+26x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.75

Q6351) Solve 6x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.67

Q6352) Solve 12x^2+26x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q6353) Solve 25x^2+48x+23=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q6354) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q6355) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6356) Solve 6x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-6.5

Q6357) Solve 9x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q6358) Solve 20x^2+47x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q6359) Solve 9x^2+34x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.78

Q6360) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q6361) Solve 6x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q6362) Solve 30x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q6363) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q6364) Solve 38x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q6365) Solve 48x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.75

Q6366) Solve 19x^2+38x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6367) Solve 14x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.86

Q6368) Solve 30x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q6369) Solve 18x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.67

Q6370) Solve 21x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q6371) Solve 17x^2+40x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q6372) Solve 12x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q6373) Solve 10x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.4

Q6374) Solve 11x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q6375) Solve 12x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6376) Solve 32x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.75

Q6377) Solve 10x^2+41x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.1

Q6378) Solve 44x^2+45x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q6379) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q6380) Solve 5x^2+32x+48=0
Ans: x=-2.4 or x=-4

Q6381) Solve 8x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q6382) Solve 14x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q6383) Solve 6x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.67

Q6384) Solve 11x^2+24x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q6385) Solve 15x^2+48x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q6386) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q6387) Solve 12x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q6388) Solve 36x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.17

Q6389) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q6390) Solve 3x^2+19x+30=0
Ans: x=-3 or x=-3.33

Q6391) Solve 16x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q6392) Solve 12x^2+31x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q6393) Solve 3x^2+17x+14=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q6394) Solve 7x^2+35x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6395) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q6396) Solve 40x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.7

Q6397) Solve 8x^2+17x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q6398) Solve 8x^2+40x+32=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6399) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q6400) Solve 24x^2+50x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.58

Q6401) Solve 11x^2+41x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.73

Q6402) Solve 6x^2+30x+36=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q6403) Solve 2x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q6404) Solve 5x^2+38x+33=0
Ans: x=-1 or x=-6.6

Q6405) Solve 17x^2+50x+33=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q6406) Solve 18x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.11

Q6407) Solve 9x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6408) Solve 7x^2+37x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-4

Q6409) Solve 14x^2+47x+38=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q6410) Solve 4x^2+19x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q6411) Solve 7x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q6412) Solve 7x^2+38x+31=0
Ans: x=-1 or x=-4.43

Q6413) Solve 44x^2+46x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q6414) Solve 8x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.37 or x=-5

Q6415) Solve 27x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.33

Q6416) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q6417) Solve 22x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q6418) Solve 16x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q6419) Solve 12x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.33

Q6420) Solve 14x^2+41x+26=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q6421) Solve 3x^2+25x+22=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q6422) Solve 18x^2+36x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6423) Solve 42x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q6424) Solve 5x^2+32x+44=0
Ans: x=-2 or x=-4.4

Q6425) Solve 46x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q6426) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q6427) Solve 35x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q6428) Solve 47x^2+49x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6429) Solve 18x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q6430) Solve 2x^2+17x+36=0
Ans: x=-4 or x=-4.5

Q6431) Solve 2x^2+17x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q6432) Solve 12x^2+40x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.83

Q6433) Solve 21x^2+36x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q6434) Solve x^2+14x+13=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q6435) Solve 6x^2+49x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.67

Q6436) Solve 36x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.75

Q6437) Solve 7x^2+32x+36=0
Ans: x=-2 or x=-2.57

Q6438) Solve 30x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.83

Q6439) Solve 11x^2+42x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.82

Q6440) Solve 21x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.71

Q6441) Solve 2x^2+20x+32=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q6442) Solve 33x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-0.67

Q6443) Solve 26x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q6444) Solve 5x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-8

Q6445) Solve 3x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-8

Q6446) Solve 13x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-2

Q6447) Solve 44x^2+44x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q6448) Solve 4x^2+41x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-9

Q6449) Solve 40x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.8

Q6450) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6451) Solve 7x^2+48x+36=0
Ans: x=-0.86 or x=-6

Q6452) Solve x^2+28x+27=0
Ans: x=-1 or x=-27

Q6453) Solve 22x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.18

Q6454) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q6455) Solve 10x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q6456) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q6457) Solve 9x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.11 or x=-4

Q6458) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q6459) Solve 11x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q6460) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q6461) Solve 50x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q6462) Solve 27x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.89

Q6463) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q6464) Solve 10x^2+42x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q6465) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q6466) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q6467) Solve 15x^2+33x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q6468) Solve 8x^2+48x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q6469) Solve 8x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q6470) Solve 10x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.2

Q6471) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q6472) Solve 42x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q6473) Solve 28x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q6474) Solve 6x^2+38x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q6475) Solve 27x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.33

Q6476) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q6477) Solve 34x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q6478) Solve 8x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q6479) Solve 3x^2+25x+48=0
Ans: x=-3 or x=-5.33

Q6480) Solve 9x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q6481) Solve 10x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-2

Q6482) Solve 48x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.5

Q6483) Solve 3x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-8

Q6484) Solve 24x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q6485) Solve 36x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.78

Q6486) Solve 3x^2+21x+30=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q6487) Solve 12x^2+38x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q6488) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q6489) Solve 16x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q6490) Solve 22x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q6491) Solve 42x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.33

Q6492) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q6493) Solve 21x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.67

Q6494) Solve 10x^2+29x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-1.5

Q6495) Solve 23x^2+47x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q6496) Solve 44x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.5

Q6497) Solve 4x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q6498) Solve 15x^2+41x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.4

Q6499) Solve 3x^2+37x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-11

Q6500) Solve 8x^2+42x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.75

Q6501) Solve 36x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.11

Q6502) Solve 3x^2+37x+34=0
Ans: x=-1 or x=-11.33

Q6503) Solve 18x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6504) Solve 35x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.57

Q6505) Solve 30x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q6506) Solve 6x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q6507) Solve 15x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6508) Solve 33x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.33

Q6509) Solve x^2+11x+10=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q6510) Solve 2x^2+17x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q6511) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q6512) Solve 37x^2+42x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q6513) Solve 21x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.67

Q6514) Solve 2x^2+21x+19=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q6515) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q6516) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q6517) Solve 24x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q6518) Solve 14x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q6519) Solve 33x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-0.67

Q6520) Solve 35x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q6521) Solve 45x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.56

Q6522) Solve 15x^2+46x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-1.67

Q6523) Solve 22x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q6524) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q6525) Solve 24x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.67

Q6526) Solve 26x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q6527) Solve 20x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q6528) Solve 18x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q6529) Solve 8x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.5

Q6530) Solve 11x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q6531) Solve 38x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.63

Q6532) Solve 8x^2+38x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-3.5

Q6533) Solve 32x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6534) Solve 36x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.25

Q6535) Solve 12x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.25

Q6536) Solve 8x^2+43x+44=0
Ans: x=-1.37 or x=-4

Q6537) Solve 40x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.6

Q6538) Solve 13x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.85 or x=-3

Q6539) Solve 11x^2+19x+8=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q6540) Solve 16x^2+48x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.25

Q6541) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q6542) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q6543) Solve 2x^2+19x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-7

Q6544) Solve 34x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.82

Q6545) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q6546) Solve 27x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q6547) Solve 7x^2+27x+26=0
Ans: x=-1.86 or x=-2

Q6548) Solve 21x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q6549) Solve 9x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.33

Q6550) Solve 30x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q6551) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q6552) Solve 12x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.25

Q6553) Solve 20x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.8

Q6554) Solve 8x^2+38x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.25

Q6555) Solve 8x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q6556) Solve 7x^2+29x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.14

Q6557) Solve 24x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q6558) Solve 21x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.86

Q6559) Solve 23x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q6560) Solve 15x^2+40x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q6561) Solve 7x^2+35x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6562) Solve 42x^2+48x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q6563) Solve 34x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.82

Q6564) Solve 5x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q6565) Solve 9x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-2

Q6566) Solve x^2+23x+42=0
Ans: x=-2 or x=-21

Q6567) Solve 22x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q6568) Solve 28x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.25

Q6569) Solve 48x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.5

Q6570) Solve 9x^2+30x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q6571) Solve 6x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.33

Q6572) Solve 7x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.71 or x=-6

Q6573) Solve 15x^2+29x+14=0
Ans: x=-0.93 or x=-1

Q6574) Solve 12x^2+47x+33=0
Ans: x=-0.92 or x=-3

Q6575) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q6576) Solve 4x^2+24x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.5

Q6577) Solve 12x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q6578) Solve 4x^2+19x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3.75

Q6579) Solve 28x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q6580) Solve 10x^2+48x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-4

Q6581) Solve 18x^2+47x+30=0
Ans: x=-1.11 or x=-1.5

Q6582) Solve 32x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q6583) Solve 5x^2+44x+39=0
Ans: x=-1 or x=-7.8

Q6584) Solve 17x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q6585) Solve 17x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q6586) Solve 22x^2+48x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q6587) Solve 6x^2+31x+39=0
Ans: x=-2.17 or x=-3

Q6588) Solve 9x^2+36x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.33

Q6589) Solve 10x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-3

Q6590) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q6591) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q6592) Solve 39x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.77

Q6593) Solve 13x^2+32x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.46

Q6594) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q6595) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q6596) Solve 25x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q6597) Solve 5x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.8 or x=-9

Q6598) Solve 23x^2+47x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q6599) Solve 6x^2+37x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-5

Q6600) Solve 16x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.94 or x=-2

Q6601) Solve 5x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-6

Q6602) Solve 26x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q6603) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q6604) Solve 16x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.25

Q6605) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q6606) Solve 25x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.4

Q6607) Solve 10x^2+23x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q6608) Solve 15x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q6609) Solve 14x^2+30x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q6610) Solve 9x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.89 or x=-2

Q6611) Solve 13x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.85 or x=-3

Q6612) Solve 9x^2+26x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.89

Q6613) Solve 6x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.5

Q6614) Solve 8x^2+26x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q6615) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q6616) Solve 15x^2+27x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q6617) Solve x^2+13x+42=0
Ans: x=-6 or x=-7

Q6618) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6619) Solve 16x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q6620) Solve 4x^2+29x+25=0
Ans: x=-1 or x=-6.25

Q6621) Solve 4x^2+38x+34=0
Ans: x=-1 or x=-8.5

Q6622) Solve 12x^2+44x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q6623) Solve 5x^2+41x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-7

Q6624) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q6625) Solve 42x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q6626) Solve 19x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q6627) Solve 30x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q6628) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q6629) Solve 36x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.58

Q6630) Solve 34x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q6631) Solve 27x^2+28x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6632) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q6633) Solve 24x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q6634) Solve 6x^2+31x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.5

Q6635) Solve 28x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q6636) Solve 8x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q6637) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q6638) Solve 27x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q6639) Solve 24x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q6640) Solve 12x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.25

Q6641) Solve 5x^2+26x+33=0
Ans: x=-2.2 or x=-3

Q6642) Solve 49x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.14

Q6643) Solve 15x^2+38x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q6644) Solve 3x^2+15x+18=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q6645) Solve 41x^2+44x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q6646) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q6647) Solve 14x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q6648) Solve 20x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.2

Q6649) Solve 37x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q6650) Solve 16x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.87

Q6651) Solve 38x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q6652) Solve 42x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.36

Q6653) Solve 4x^2+46x+42=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q6654) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q6655) Solve 19x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q6656) Solve 48x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.33

Q6657) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q6658) Solve 44x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.25

Q6659) Solve 26x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6660) Solve 37x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6661) Solve 12x^2+43x+35=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.33

Q6662) Solve 14x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.71

Q6663) Solve x^2+10x+9=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q6664) Solve 38x^2+21x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q6665) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q6666) Solve 12x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q6667) Solve 33x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.36

Q6668) Solve 48x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q6669) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q6670) Solve 42x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q6671) Solve 3x^2+48x+45=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q6672) Solve 6x^2+37x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-4.5

Q6673) Solve 5x^2+9x+4=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q6674) Solve 25x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q6675) Solve 23x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q6676) Solve 13x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q6677) Solve 7x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q6678) Solve 9x^2+19x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q6679) Solve 5x^2+34x+45=0
Ans: x=-1.8 or x=-5

Q6680) Solve 9x^2+37x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.11

Q6681) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q6682) Solve 10x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q6683) Solve x^2+6x+5=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q6684) Solve 49x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.29

Q6685) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q6686) Solve 12x^2+24x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6687) Solve 36x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q6688) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q6689) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q6690) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q6691) Solve 37x^2+38x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q6692) Solve 23x^2+46x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6693) Solve 8x^2+48x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.5

Q6694) Solve 19x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q6695) Solve 14x^2+34x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q6696) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q6697) Solve 9x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q6698) Solve 22x^2+50x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q6699) Solve 2x^2+27x+25=0
Ans: x=-1 or x=-12.5

Q6700) Solve 5x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q6701) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q6702) Solve 2x^2+13x+21=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q6703) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q6704) Solve 20x^2+48x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.9

Q6705) Solve 8x^2+19x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q6706) Solve 14x^2+38x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.71

Q6707) Solve 9x^2+27x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q6708) Solve 31x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q6709) Solve 3x^2+29x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-8

Q6710) Solve 25x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q6711) Solve 48x^2+50x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6712) Solve 4x^2+42x+38=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q6713) Solve 18x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q6714) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q6715) Solve 36x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.44

Q6716) Solve 7x^2+20x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.86

Q6717) Solve 45x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.78

Q6718) Solve 6x^2+31x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-4

Q6719) Solve 18x^2+49x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.72

Q6720) Solve 20x^2+32x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.5

Q6721) Solve 45x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.44

Q6722) Solve 7x^2+39x+32=0
Ans: x=-1 or x=-4.57

Q6723) Solve 11x^2+42x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.82

Q6724) Solve x^2+12x+11=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q6725) Solve 44x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q6726) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q6727) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q6728) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q6729) Solve 14x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q6730) Solve x^2+14x+40=0
Ans: x=-4 or x=-10

Q6731) Solve 5x^2+29x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.8

Q6732) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q6733) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q6734) Solve 22x^2+49x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.23

Q6735) Solve 2x^2+28x+26=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q6736) Solve 6x^2+41x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-5.5

Q6737) Solve 8x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q6738) Solve 4x^2+26x+36=0
Ans: x=-2 or x=-4.5

Q6739) Solve 5x^2+41x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-7

Q6740) Solve x^2+18x+45=0
Ans: x=-3 or x=-15

Q6741) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q6742) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q6743) Solve 11x^2+45x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.09

Q6744) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q6745) Solve 30x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.4

Q6746) Solve 9x^2+39x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.67

Q6747) Solve 23x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q6748) Solve 16x^2+34x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q6749) Solve 38x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q6750) Solve 18x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q6751) Solve 31x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q6752) Solve 6x^2+16x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q6753) Solve 46x^2+48x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6754) Solve 35x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.71

Q6755) Solve 36x^2+37x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q6756) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q6757) Solve 4x^2+23x+19=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q6758) Solve 26x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.77

Q6759) Solve 7x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q6760) Solve 12x^2+31x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.33

Q6761) Solve 36x^2+40x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q6762) Solve 23x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q6763) Solve 42x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.83

Q6764) Solve x^2+27x+26=0
Ans: x=-1 or x=-26

Q6765) Solve 3x^2+27x+42=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q6766) Solve 32x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6767) Solve 22x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q6768) Solve 16x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q6769) Solve 15x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q6770) Solve 48x^2+50x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6771) Solve 12x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q6772) Solve 15x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.2

Q6773) Solve 9x^2+44x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.89

Q6774) Solve 3x^2+26x+23=0
Ans: x=-1 or x=-7.67

Q6775) Solve 3x^2+22x+39=0
Ans: x=-3 or x=-4.33

Q6776) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q6777) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q6778) Solve 14x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q6779) Solve 42x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.83

Q6780) Solve 35x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.6

Q6781) Solve 21x^2+47x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.67

Q6782) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q6783) Solve 30x^2+49x+19=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q6784) Solve 18x^2+33x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q6785) Solve 31x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q6786) Solve 10x^2+34x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q6787) Solve 10x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q6788) Solve 16x^2+31x+15=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q6789) Solve 12x^2+33x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q6790) Solve 21x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.14

Q6791) Solve 34x^2+39x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.65

Q6792) Solve 18x^2+43x+24=0
Ans: x=-0.89 or x=-1.5

Q6793) Solve 15x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q6794) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q6795) Solve 39x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q6796) Solve 7x^2+31x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.43

Q6797) Solve x^2+19x+48=0
Ans: x=-3 or x=-16

Q6798) Solve 24x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q6799) Solve x^2+16x+15=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q6800) Solve 4x^2+24x+36=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q6801) Solve x^2+15x+50=0
Ans: x=-5 or x=-10

Q6802) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q6803) Solve 15x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q6804) Solve 13x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q6805) Solve 18x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.11

Q6806) Solve 48x^2+44x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.5

Q6807) Solve 6x^2+16x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q6808) Solve 20x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q6809) Solve 12x^2+27x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q6810) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q6811) Solve 7x^2+39x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.57

Q6812) Solve x^2+19x+48=0
Ans: x=-3 or x=-16

Q6813) Solve 10x^2+39x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.9

Q6814) Solve 17x^2+39x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q6815) Solve 8x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-5

Q6816) Solve 19x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q6817) Solve 10x^2+48x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-4

Q6818) Solve 25x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q6819) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q6820) Solve 28x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q6821) Solve 7x^2+31x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.43

Q6822) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q6823) Solve 8x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q6824) Solve 7x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-3

Q6825) Solve 23x^2+49x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.13

Q6826) Solve 38x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q6827) Solve 6x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q6828) Solve 18x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q6829) Solve 3x^2+18x+27=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q6830) Solve 9x^2+35x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.89

Q6831) Solve 10x^2+44x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q6832) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q6833) Solve 21x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.67

Q6834) Solve 2x^2+42x+40=0
Ans: x=-1 or x=-20

Q6835) Solve 16x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q6836) Solve 16x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q6837) Solve 15x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q6838) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q6839) Solve 3x^2+23x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q6840) Solve 16x^2+39x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q6841) Solve 13x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q6842) Solve 12x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q6843) Solve 8x^2+42x+34=0
Ans: x=-1 or x=-4.25

Q6844) Solve 35x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q6845) Solve 14x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.29

Q6846) Solve 7x^2+31x+24=0
Ans: x=-1 or x=-3.43

Q6847) Solve 36x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.56

Q6848) Solve x^2+16x+39=0
Ans: x=-3 or x=-13

Q6849) Solve 41x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q6850) Solve 25x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.2

Q6851) Solve 6x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-6

Q6852) Solve 16x^2+41x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q6853) Solve 16x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q6854) Solve 23x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q6855) Solve 15x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.67

Q6856) Solve 12x^2+43x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.58

Q6857) Solve 19x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q6858) Solve 27x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.11

Q6859) Solve 3x^2+10x+7=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q6860) Solve 40x^2+50x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q6861) Solve 40x^2+44x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q6862) Solve 13x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q6863) Solve 10x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.9 or x=-4

Q6864) Solve 4x^2+43x+39=0
Ans: x=-1 or x=-9.75

Q6865) Solve 18x^2+21x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q6866) Solve 8x^2+31x+23=0
Ans: x=-1 or x=-2.87

Q6867) Solve 36x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q6868) Solve 8x^2+36x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q6869) Solve 12x^2+30x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q6870) Solve 30x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.1

Q6871) Solve 4x^2+17x+18=0
Ans: x=-2 or x=-2.25

Q6872) Solve 9x^2+25x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q6873) Solve 24x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q6874) Solve 46x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q6875) Solve 8x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-3

Q6876) Solve 36x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q6877) Solve 12x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q6878) Solve 14x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q6879) Solve 14x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q6880) Solve 11x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q6881) Solve 42x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q6882) Solve 34x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q6883) Solve 25x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q6884) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q6885) Solve 4x^2+15x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q6886) Solve 27x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q6887) Solve 18x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q6888) Solve 7x^2+25x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.57

Q6889) Solve 12x^2+18x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q6890) Solve 43x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q6891) Solve 15x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q6892) Solve x^2+19x+18=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q6893) Solve 39x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.67

Q6894) Solve 12x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.25

Q6895) Solve 5x^2+38x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-7

Q6896) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q6897) Solve 20x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.8

Q6898) Solve 33x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.67

Q6899) Solve 8x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.75 or x=-5.5

Q6900) Solve 13x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.38 or x=-2

Q6901) Solve 6x^2+12x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6902) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q6903) Solve x^2+26x+25=0
Ans: x=-1 or x=-25

Q6904) Solve 44x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.64

Q6905) Solve 4x^2+21x+27=0
Ans: x=-2.25 or x=-3

Q6906) Solve 9x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.33

Q6907) Solve 5x^2+20x+15=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q6908) Solve 36x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q6909) Solve 31x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q6910) Solve 9x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q6911) Solve 42x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.86

Q6912) Solve 12x^2+41x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.75

Q6913) Solve 40x^2+42x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q6914) Solve 5x^2+28x+32=0
Ans: x=-1.6 or x=-4

Q6915) Solve 19x^2+45x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q6916) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q6917) Solve x^2+4x+4=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q6918) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q6919) Solve 10x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q6920) Solve 10x^2+48x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.8

Q6921) Solve 29x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q6922) Solve 11x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q6923) Solve 13x^2+42x+32=0
Ans: x=-1.23 or x=-2

Q6924) Solve 6x^2+35x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.83

Q6925) Solve 25x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.4

Q6926) Solve 7x^2+33x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.71

Q6927) Solve 7x^2+32x+25=0
Ans: x=-1 or x=-3.57

Q6928) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q6929) Solve 20x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q6930) Solve 3x^2+47x+44=0
Ans: x=-1 or x=-14.67

Q6931) Solve 11x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.18 or x=-4

Q6932) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q6933) Solve 4x^2+20x+25=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q6934) Solve 27x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.89

Q6935) Solve 4x^2+21x+26=0
Ans: x=-2 or x=-3.25

Q6936) Solve 15x^2+43x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q6937) Solve 8x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q6938) Solve 21x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.86

Q6939) Solve x^2+12x+20=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q6940) Solve 14x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.71

Q6941) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q6942) Solve 39x^2+44x+5=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q6943) Solve 11x^2+47x+42=0
Ans: x=-1.27 or x=-3

Q6944) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q6945) Solve 3x^2+19x+30=0
Ans: x=-3 or x=-3.33

Q6946) Solve 9x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.33

Q6947) Solve 46x^2+47x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q6948) Solve 12x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q6949) Solve 8x^2+17x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q6950) Solve 45x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.78

Q6951) Solve 46x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.5

Q6952) Solve 46x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q6953) Solve 32x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.94

Q6954) Solve 38x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q6955) Solve 23x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q6956) Solve 23x^2+46x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6957) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q6958) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q6959) Solve 6x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.5

Q6960) Solve 46x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q6961) Solve 12x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q6962) Solve 9x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q6963) Solve 42x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q6964) Solve 15x^2+40x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q6965) Solve 34x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q6966) Solve 25x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q6967) Solve 45x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q6968) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q6969) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q6970) Solve 11x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.91 or x=-3

Q6971) Solve 22x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.5

Q6972) Solve 14x^2+25x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.29

Q6973) Solve 26x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q6974) Solve 10x^2+43x+39=0
Ans: x=-1.3 or x=-3

Q6975) Solve 13x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q6976) Solve 7x^2+14x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q6977) Solve 15x^2+39x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q6978) Solve 17x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q6979) Solve 21x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.14

Q6980) Solve 48x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q6981) Solve 24x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q6982) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q6983) Solve 15x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.33

Q6984) Solve 28x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q6985) Solve 7x^2+17x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q6986) Solve 30x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.67

Q6987) Solve 10x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q6988) Solve 20x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.4

Q6989) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q6990) Solve 28x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.25

Q6991) Solve 18x^2+38x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q6992) Solve 14x^2+41x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.43

Q6993) Solve 3x^2+11x+10=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q6994) Solve 4x^2+25x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-5

Q6995) Solve 44x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.75

Q6996) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q6997) Solve 9x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q6998) Solve 5x^2+34x+45=0
Ans: x=-1.8 or x=-5

Q6999) Solve 18x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q7000) Solve 7x^2+16x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q7001) Solve 2x^2+23x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-10

Q7002) Solve 33x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.82

Q7003) Solve 8x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-4.5

Q7004) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q7005) Solve 22x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.86 or x=-1

Q7006) Solve 4x^2+22x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-3

Q7007) Solve 5x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-6

Q7008) Solve 40x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.62

Q7009) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q7010) Solve 2x^2+32x+30=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q7011) Solve 50x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q7012) Solve 46x^2+48x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q7013) Solve 30x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.67

Q7014) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q7015) Solve 8x^2+18x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q7016) Solve 26x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.5

Q7017) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q7018) Solve 22x^2+45x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q7019) Solve 21x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q7020) Solve 10x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q7021) Solve 4x^2+22x+30=0
Ans: x=-2.5 or x=-3

Q7022) Solve 7x^2+44x+45=0
Ans: x=-1.29 or x=-5

Q7023) Solve 10x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.5

Q7024) Solve 39x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-0.67

Q7025) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q7026) Solve 12x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.33

Q7027) Solve 14x^2+43x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q7028) Solve 3x^2+17x+24=0
Ans: x=-2.67 or x=-3

Q7029) Solve 25x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.2

Q7030) Solve 13x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.46 or x=-3

Q7031) Solve 5x^2+39x+34=0
Ans: x=-1 or x=-6.8

Q7032) Solve 10x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-3.5

Q7033) Solve 9x^2+45x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.67

Q7034) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q7035) Solve 8x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q7036) Solve 14x^2+46x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q7037) Solve 19x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q7038) Solve 5x^2+15x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7039) Solve 4x^2+25x+39=0
Ans: x=-3 or x=-3.25

Q7040) Solve 45x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q7041) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q7042) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q7043) Solve 24x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.17

Q7044) Solve 3x^2+18x+27=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q7045) Solve 18x^2+39x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q7046) Solve 18x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.33

Q7047) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q7048) Solve 6x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q7049) Solve 12x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.5

Q7050) Solve 5x^2+16x+12=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q7051) Solve 39x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.33

Q7052) Solve 21x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.57

Q7053) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q7054) Solve 19x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q7055) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q7056) Solve 26x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.38 or x=-1.5

Q7057) Solve 6x^2+25x+19=0
Ans: x=-1 or x=-3.17

Q7058) Solve 9x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q7059) Solve 48x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.62

Q7060) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q7061) Solve 24x^2+48x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7062) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q7063) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q7064) Solve 28x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q7065) Solve 44x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.75

Q7066) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q7067) Solve 40x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q7068) Solve 5x^2+28x+39=0
Ans: x=-2.6 or x=-3

Q7069) Solve 9x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q7070) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q7071) Solve 13x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.38 or x=-2

Q7072) Solve 14x^2+36x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q7073) Solve 6x^2+16x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q7074) Solve 19x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-2

Q7075) Solve 3x^2+23x+34=0
Ans: x=-2 or x=-5.67

Q7076) Solve 13x^2+37x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.85

Q7077) Solve 24x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q7078) Solve 33x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.67

Q7079) Solve 12x^2+49x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.75

Q7080) Solve 3x^2+20x+32=0
Ans: x=-2.67 or x=-4

Q7081) Solve 5x^2+12x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q7082) Solve 4x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q7083) Solve 32x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.62 or x=-0.75

Q7084) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q7085) Solve x^2+8x+16=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q7086) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q7087) Solve 6x^2+39x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-5

Q7088) Solve 36x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q7089) Solve 6x^2+25x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.5

Q7090) Solve 12x^2+25x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q7091) Solve 20x^2+47x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q7092) Solve 14x^2+33x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.36

Q7093) Solve 24x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-1.5

Q7094) Solve 22x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-1.5

Q7095) Solve 33x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q7096) Solve 2x^2+25x+23=0
Ans: x=-1 or x=-11.5

Q7097) Solve 8x^2+38x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3.75

Q7098) Solve 2x^2+17x+35=0
Ans: x=-3.5 or x=-5

Q7099) Solve 9x^2+30x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-2

Q7100) Solve 37x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q7101) Solve 25x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.4

Q7102) Solve 14x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.5

Q7103) Solve 12x^2+48x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7104) Solve 25x^2+50x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7105) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q7106) Solve 39x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q7107) Solve 2x^2+24x+22=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q7108) Solve 32x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.87

Q7109) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q7110) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7111) Solve 2x^2+16x+24=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q7112) Solve 49x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.86

Q7113) Solve x^2+14x+40=0
Ans: x=-4 or x=-10

Q7114) Solve 13x^2+50x+33=0
Ans: x=-0.85 or x=-3

Q7115) Solve 18x^2+47x+30=0
Ans: x=-1.11 or x=-1.5

Q7116) Solve 15x^2+31x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.07

Q7117) Solve 32x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.06

Q7118) Solve 28x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q7119) Solve 3x^2+12x+9=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7120) Solve 24x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q7121) Solve 14x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.93 or x=-1

Q7122) Solve 14x^2+34x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q7123) Solve x^2+13x+12=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q7124) Solve 7x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.71 or x=-6

Q7125) Solve 43x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q7126) Solve 14x^2+37x+24=0
Ans: x=-1.14 or x=-1.5

Q7127) Solve 23x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q7128) Solve 14x^2+49x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q7129) Solve 15x^2+36x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q7130) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q7131) Solve 12x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q7132) Solve 10x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-3.5

Q7133) Solve 22x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-1.5

Q7134) Solve 42x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q7135) Solve 24x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.42

Q7136) Solve 12x^2+46x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.83

Q7137) Solve 11x^2+36x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q7138) Solve 20x^2+39x+19=0
Ans: x=-0.95 or x=-1

Q7139) Solve 26x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q7140) Solve 8x^2+42x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-3.5

Q7141) Solve 10x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.5

Q7142) Solve 49x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.14

Q7143) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q7144) Solve 24x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q7145) Solve 19x^2+44x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.32

Q7146) Solve 36x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q7147) Solve 12x^2+28x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.83

Q7148) Solve 7x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q7149) Solve 14x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.57

Q7150) Solve 8x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q7151) Solve 19x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q7152) Solve 6x^2+22x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q7153) Solve 50x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.48 or x=-0.5

Q7154) Solve 30x^2+43x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1.33

Q7155) Solve 22x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1.5

Q7156) Solve 25x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.6

Q7157) Solve 6x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q7158) Solve 8x^2+25x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.12

Q7159) Solve 6x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.67

Q7160) Solve 20x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q7161) Solve 17x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.41 or x=-2

Q7162) Solve 21x^2+50x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.38

Q7163) Solve 35x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.6

Q7164) Solve 5x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-5

Q7165) Solve 8x^2+25x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.12

Q7166) Solve 12x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q7167) Solve 17x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q7168) Solve 5x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-6

Q7169) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q7170) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q7171) Solve 2x^2+27x+25=0
Ans: x=-1 or x=-12.5

Q7172) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q7173) Solve 6x^2+31x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.67

Q7174) Solve 15x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q7175) Solve 40x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q7176) Solve 6x^2+23x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q7177) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q7178) Solve 6x^2+28x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q7179) Solve 11x^2+23x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q7180) Solve 11x^2+44x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7181) Solve 42x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q7182) Solve 15x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.67

Q7183) Solve 9x^2+24x+16=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.33

Q7184) Solve 22x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q7185) Solve 28x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q7186) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q7187) Solve 48x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q7188) Solve 12x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-3

Q7189) Solve 16x^2+50x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.62

Q7190) Solve 8x^2+27x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.37

Q7191) Solve 14x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q7192) Solve 10x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.4

Q7193) Solve 12x^2+28x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q7194) Solve 5x^2+22x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q7195) Solve 4x^2+13x+9=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q7196) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7197) Solve 18x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.33

Q7198) Solve 11x^2+43x+42=0
Ans: x=-1.91 or x=-2

Q7199) Solve 4x^2+29x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-5

Q7200) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q7201) Solve 13x^2+44x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.38

Q7202) Solve 4x^2+25x+36=0
Ans: x=-2.25 or x=-4

Q7203) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q7204) Solve 36x^2+50x+14=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q7205) Solve 2x^2+20x+32=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q7206) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q7207) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q7208) Solve 20x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.8

Q7209) Solve 6x^2+30x+36=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q7210) Solve 6x^2+33x+27=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q7211) Solve 42x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q7212) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q7213) Solve 16x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.37

Q7214) Solve 35x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.71

Q7215) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q7216) Solve 32x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q7217) Solve 26x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q7218) Solve 8x^2+16x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7219) Solve 12x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.33

Q7220) Solve 48x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.5

Q7221) Solve 14x^2+45x+34=0
Ans: x=-1.21 or x=-2

Q7222) Solve 22x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q7223) Solve 14x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q7224) Solve 2x^2+19x+30=0
Ans: x=-2 or x=-7.5

Q7225) Solve 9x^2+35x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.89

Q7226) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q7227) Solve 15x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.33

Q7228) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q7229) Solve 11x^2+19x+8=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q7230) Solve 12x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.17

Q7231) Solve 18x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.39 or x=-2

Q7232) Solve 21x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.33

Q7233) Solve 16x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q7234) Solve 16x^2+34x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q7235) Solve 11x^2+39x+34=0
Ans: x=-1.55 or x=-2

Q7236) Solve 48x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q7237) Solve x^2+38x+37=0
Ans: x=-1 or x=-37

Q7238) Solve 13x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.54 or x=-3

Q7239) Solve 30x^2+50x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q7240) Solve 18x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.78

Q7241) Solve 50x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q7242) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q7243) Solve 50x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.8

Q7244) Solve 18x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q7245) Solve 3x^2+38x+35=0
Ans: x=-1 or x=-11.67

Q7246) Solve 32x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q7247) Solve 9x^2+12x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q7248) Solve 14x^2+32x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q7249) Solve 4x^2+20x+16=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q7250) Solve 21x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.67

Q7251) Solve 36x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q7252) Solve 15x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q7253) Solve 46x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.5

Q7254) Solve 18x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.17

Q7255) Solve 42x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.79

Q7256) Solve 15x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q7257) Solve 21x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.67

Q7258) Solve 26x^2+43x+17=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q7259) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q7260) Solve 3x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.67 or x=-15

Q7261) Solve 5x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q7262) Solve 24x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.12

Q7263) Solve 10x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.9 or x=-4

Q7264) Solve 7x^2+36x+45=0
Ans: x=-2.14 or x=-3

Q7265) Solve 5x^2+30x+45=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q7266) Solve 16x^2+44x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q7267) Solve 15x^2+47x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.13

Q7268) Solve 5x^2+44x+32=0
Ans: x=-0.8 or x=-8

Q7269) Solve 10x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q7270) Solve x^2+14x+48=0
Ans: x=-6 or x=-8

Q7271) Solve 8x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.5

Q7272) Solve 50x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q7273) Solve 6x^2+31x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.17

Q7274) Solve 12x^2+36x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7275) Solve 10x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.6

Q7276) Solve 30x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.4

Q7277) Solve 10x^2+38x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.8

Q7278) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q7279) Solve 11x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q7280) Solve 18x^2+45x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q7281) Solve 2x^2+35x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-16

Q7282) Solve 2x^2+15x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q7283) Solve 14x^2+40x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-2

Q7284) Solve x^2+7x+10=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q7285) Solve 39x^2+47x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q7286) Solve 11x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q7287) Solve 34x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q7288) Solve 28x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-0.75

Q7289) Solve 36x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-0.67

Q7290) Solve 18x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q7291) Solve 36x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q7292) Solve 7x^2+29x+24=0
Ans: x=-1.14 or x=-3

Q7293) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q7294) Solve 4x^2+45x+41=0
Ans: x=-1 or x=-10.25

Q7295) Solve 9x^2+30x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q7296) Solve 34x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q7297) Solve 48x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.33

Q7298) Solve 13x^2+41x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.15

Q7299) Solve 14x^2+23x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.14

Q7300) Solve 16x^2+30x+14=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q7301) Solve 25x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q7302) Solve 9x^2+45x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-3.67

Q7303) Solve 15x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q7304) Solve 26x^2+44x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q7305) Solve 2x^2+11x+12=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q7306) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7307) Solve 11x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.73 or x=-3

Q7308) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q7309) Solve 24x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q7310) Solve 8x^2+28x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q7311) Solve 4x^2+12x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7312) Solve 16x^2+46x+33=0
Ans: x=-1.37 or x=-1.5

Q7313) Solve 36x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q7314) Solve 13x^2+48x+44=0
Ans: x=-1.69 or x=-2

Q7315) Solve 18x^2+50x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q7316) Solve 5x^2+28x+32=0
Ans: x=-1.6 or x=-4

Q7317) Solve 2x^2+24x+40=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q7318) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q7319) Solve 5x^2+8x+3=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q7320) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q7321) Solve 16x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.5

Q7322) Solve 9x^2+24x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q7323) Solve 19x^2+48x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q7324) Solve 24x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.87

Q7325) Solve 2x^2+21x+34=0
Ans: x=-2 or x=-8.5

Q7326) Solve 8x^2+33x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.12

Q7327) Solve 11x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q7328) Solve 7x^2+29x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.14

Q7329) Solve 4x^2+35x+31=0
Ans: x=-1 or x=-7.75

Q7330) Solve 19x^2+39x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.05

Q7331) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q7332) Solve 18x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q7333) Solve 7x^2+30x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.29

Q7334) Solve 4x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-11

Q7335) Solve 21x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.33

Q7336) Solve 6x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q7337) Solve 6x^2+25x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-3.5

Q7338) Solve 3x^2+14x+16=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q7339) Solve 40x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q7340) Solve 30x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q7341) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q7342) Solve 7x^2+41x+34=0
Ans: x=-1 or x=-4.86

Q7343) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q7344) Solve 30x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q7345) Solve 7x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-4

Q7346) Solve 9x^2+36x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7347) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q7348) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q7349) Solve 17x^2+39x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q7350) Solve 10x^2+28x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q7351) Solve 15x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q7352) Solve 24x^2+34x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q7353) Solve 3x^2+22x+19=0
Ans: x=-1 or x=-6.33

Q7354) Solve 18x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.5

Q7355) Solve 21x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q7356) Solve 3x^2+4x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q7357) Solve 26x^2+48x+22=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q7358) Solve 24x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.58

Q7359) Solve 2x^2+26x+24=0
Ans: x=-1 or x=-12

Q7360) Solve 24x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q7361) Solve 28x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.25

Q7362) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q7363) Solve 12x^2+33x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q7364) Solve 10x^2+31x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.1

Q7365) Solve 8x^2+34x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.5

Q7366) Solve 18x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q7367) Solve 12x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q7368) Solve 6x^2+39x+33=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q7369) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q7370) Solve 16x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q7371) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q7372) Solve 24x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q7373) Solve 24x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q7374) Solve 13x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q7375) Solve 3x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-10

Q7376) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q7377) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q7378) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q7379) Solve 44x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q7380) Solve 32x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q7381) Solve 11x^2+48x+45=0
Ans: x=-1.36 or x=-3

Q7382) Solve 8x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-3

Q7383) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q7384) Solve 3x^2+15x+12=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q7385) Solve 2x^2+20x+48=0
Ans: x=-4 or x=-6

Q7386) Solve 2x^2+8x+8=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q7387) Solve 16x^2+50x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.62

Q7388) Solve 32x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q7389) Solve 12x^2+19x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q7390) Solve 10x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-4.5

Q7391) Solve 4x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q7392) Solve 4x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.25 or x=-12

Q7393) Solve 5x^2+23x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q7394) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q7395) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q7396) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q7397) Solve 6x^2+27x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q7398) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q7399) Solve 10x^2+21x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q7400) Solve 12x^2+38x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q7401) Solve 8x^2+26x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q7402) Solve 24x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q7403) Solve 4x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-10.5

Q7404) Solve 6x^2+49x+43=0
Ans: x=-1 or x=-7.17

Q7405) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q7406) Solve 22x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-1.5

Q7407) Solve 12x^2+41x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.67

Q7408) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q7409) Solve 3x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-12

Q7410) Solve 8x^2+30x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q7411) Solve 27x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.33

Q7412) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q7413) Solve 5x^2+18x+16=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q7414) Solve 28x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q7415) Solve 17x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q7416) Solve 15x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.67

Q7417) Solve 26x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q7418) Solve 6x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.67

Q7419) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q7420) Solve 23x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q7421) Solve 11x^2+41x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.73

Q7422) Solve 18x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q7423) Solve 13x^2+48x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.69

Q7424) Solve 12x^2+44x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q7425) Solve 30x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-0.83

Q7426) Solve 28x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.14

Q7427) Solve 5x^2+49x+44=0
Ans: x=-1 or x=-8.8

Q7428) Solve 12x^2+33x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q7429) Solve 6x^2+31x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.67

Q7430) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q7431) Solve 28x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.75

Q7432) Solve 8x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.25

Q7433) Solve 12x^2+34x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.83

Q7434) Solve 19x^2+40x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q7435) Solve 6x^2+38x+32=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q7436) Solve 9x^2+27x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.67

Q7437) Solve 12x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q7438) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q7439) Solve 11x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.55 or x=-4

Q7440) Solve 32x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q7441) Solve 18x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q7442) Solve 28x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.75

Q7443) Solve 48x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.62

Q7444) Solve 26x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.15

Q7445) Solve 14x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.14

Q7446) Solve 14x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.29

Q7447) Solve 2x^2+21x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-8

Q7448) Solve 9x^2+30x+21=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q7449) Solve 32x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q7450) Solve 23x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q7451) Solve 2x^2+14x+20=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q7452) Solve 45x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.22

Q7453) Solve x^2+19x+18=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q7454) Solve 4x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-10

Q7455) Solve 34x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q7456) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q7457) Solve 11x^2+46x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.18

Q7458) Solve x^2+12x+20=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q7459) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q7460) Solve 18x^2+43x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.89

Q7461) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q7462) Solve 32x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.75

Q7463) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q7464) Solve 23x^2+42x+19=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q7465) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q7466) Solve 8x^2+37x+39=0
Ans: x=-1.62 or x=-3

Q7467) Solve 18x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q7468) Solve 30x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.9

Q7469) Solve 7x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q7470) Solve 14x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q7471) Solve 34x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q7472) Solve 29x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q7473) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q7474) Solve 3x^2+14x+16=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q7475) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q7476) Solve 12x^2+45x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q7477) Solve 10x^2+37x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.2

Q7478) Solve 15x^2+49x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q7479) Solve 12x^2+47x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-2.67

Q7480) Solve 18x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.5

Q7481) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q7482) Solve 24x^2+38x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.25

Q7483) Solve 18x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q7484) Solve 20x^2+30x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7485) Solve 10x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q7486) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q7487) Solve 6x^2+32x+42=0
Ans: x=-2.33 or x=-3

Q7488) Solve 13x^2+49x+36=0
Ans: x=-1 or x=-2.77

Q7489) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q7490) Solve x^2+6x+5=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q7491) Solve 20x^2+30x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7492) Solve 16x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.5

Q7493) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q7494) Solve 21x^2+36x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q7495) Solve 4x^2+30x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q7496) Solve 11x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-3

Q7497) Solve 9x^2+39x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q7498) Solve 21x^2+40x+19=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q7499) Solve 14x^2+45x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.21

Q7500) Solve 6x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.33

Q7501) Solve 36x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.25

Q7502) Solve 42x^2+44x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q7503) Solve 12x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.67

Q7504) Solve 44x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q7505) Solve 9x^2+16x+7=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q7506) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q7507) Solve 4x^2+37x+33=0
Ans: x=-1 or x=-8.25

Q7508) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q7509) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q7510) Solve 5x^2+35x+30=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q7511) Solve 15x^2+47x+34=0
Ans: x=-1.13 or x=-2

Q7512) Solve 10x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.9 or x=-4

Q7513) Solve 31x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q7514) Solve 7x^2+37x+30=0
Ans: x=-1 or x=-4.29

Q7515) Solve 4x^2+28x+45=0
Ans: x=-2.5 or x=-4.5

Q7516) Solve 4x^2+38x+34=0
Ans: x=-1 or x=-8.5

Q7517) Solve 13x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q7518) Solve 8x^2+25x+18=0
Ans: x=-1.12 or x=-2

Q7519) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q7520) Solve 4x^2+46x+42=0
Ans: x=-1 or x=-10.5

Q7521) Solve 5x^2+35x+30=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q7522) Solve 8x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q7523) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7524) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q7525) Solve 7x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.71 or x=-6

Q7526) Solve 8x^2+23x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q7527) Solve 15x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q7528) Solve 5x^2+42x+49=0
Ans: x=-1.4 or x=-7

Q7529) Solve 8x^2+37x+39=0
Ans: x=-1.62 or x=-3

Q7530) Solve 6x^2+31x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.67

Q7531) Solve 36x^2+44x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.72

Q7532) Solve 3x^2+22x+35=0
Ans: x=-2.33 or x=-5

Q7533) Solve 42x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.86

Q7534) Solve 7x^2+30x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.29

Q7535) Solve 21x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.67

Q7536) Solve 9x^2+25x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-2

Q7537) Solve 32x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q7538) Solve 19x^2+32x+13=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q7539) Solve 13x^2+36x+20=0
Ans: x=-0.77 or x=-2

Q7540) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q7541) Solve 12x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.67

Q7542) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q7543) Solve 4x^2+31x+27=0
Ans: x=-1 or x=-6.75

Q7544) Solve 5x^2+50x+45=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q7545) Solve 8x^2+19x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q7546) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q7547) Solve 4x^2+27x+44=0
Ans: x=-2.75 or x=-4

Q7548) Solve 16x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.75

Q7549) Solve 9x^2+20x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.22

Q7550) Solve 10x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.5

Q7551) Solve 10x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q7552) Solve 38x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q7553) Solve 5x^2+17x+14=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q7554) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q7555) Solve 4x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-10

Q7556) Solve 50x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q7557) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q7558) Solve 48x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.67

Q7559) Solve 3x^2+22x+32=0
Ans: x=-2 or x=-5.33

Q7560) Solve 14x^2+41x+26=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q7561) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q7562) Solve 15x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.8

Q7563) Solve 15x^2+40x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q7564) Solve 38x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q7565) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q7566) Solve 8x^2+47x+39=0
Ans: x=-1 or x=-4.87

Q7567) Solve 2x^2+9x+9=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q7568) Solve 2x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-23

Q7569) Solve 7x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-4

Q7570) Solve 8x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q7571) Solve 45x^2+42x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q7572) Solve 8x^2+41x+36=0
Ans: x=-1.12 or x=-4

Q7573) Solve 3x^2+46x+43=0
Ans: x=-1 or x=-14.33

Q7574) Solve 18x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q7575) Solve 13x^2+42x+29=0
Ans: x=-1 or x=-2.23

Q7576) Solve 15x^2+23x+8=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q7577) Solve 5x^2+17x+12=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q7578) Solve 9x^2+20x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.22

Q7579) Solve 33x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.18

Q7580) Solve 5x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q7581) Solve 15x^2+44x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.93

Q7582) Solve 10x^2+37x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.2

Q7583) Solve 48x^2+30x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q7584) Solve 17x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q7585) Solve 40x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q7586) Solve 9x^2+44x+32=0
Ans: x=-0.89 or x=-4

Q7587) Solve 40x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q7588) Solve 31x^2+50x+19=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q7589) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q7590) Solve 22x^2+43x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.45

Q7591) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q7592) Solve 15x^2+50x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q7593) Solve 10x^2+45x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q7594) Solve x^2+23x+42=0
Ans: x=-2 or x=-21

Q7595) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q7596) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q7597) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q7598) Solve 9x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q7599) Solve 9x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q7600) Solve 5x^2+29x+42=0
Ans: x=-2.8 or x=-3

Q7601) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q7602) Solve x^2+33x+32=0
Ans: x=-1 or x=-32

Q7603) Solve 24x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.25

Q7604) Solve 15x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.33

Q7605) Solve 16x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q7606) Solve 13x^2+26x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7607) Solve x^2+28x+27=0
Ans: x=-1 or x=-27

Q7608) Solve 28x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.75

Q7609) Solve 12x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.33

Q7610) Solve 3x^2+26x+48=0
Ans: x=-2.67 or x=-6

Q7611) Solve x^2+7x+10=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q7612) Solve 2x^2+15x+25=0
Ans: x=-2.5 or x=-5

Q7613) Solve 30x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q7614) Solve x^2+32x+31=0
Ans: x=-1 or x=-31

Q7615) Solve 38x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q7616) Solve 16x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.25

Q7617) Solve 49x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.29

Q7618) Solve 3x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-15

Q7619) Solve 14x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q7620) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q7621) Solve 7x^2+27x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.86

Q7622) Solve 13x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q7623) Solve 34x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q7624) Solve 5x^2+26x+21=0
Ans: x=-1 or x=-4.2

Q7625) Solve 7x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-4

Q7626) Solve 28x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.25

Q7627) Solve 5x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-4

Q7628) Solve 40x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q7629) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q7630) Solve 16x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q7631) Solve 4x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-7

Q7632) Solve 12x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q7633) Solve 9x^2+22x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q7634) Solve 23x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q7635) Solve 4x^2+17x+15=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q7636) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q7637) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q7638) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q7639) Solve 12x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q7640) Solve 4x^2+18x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q7641) Solve 4x^2+15x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q7642) Solve 43x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q7643) Solve 19x^2+49x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.58

Q7644) Solve 45x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.78

Q7645) Solve 9x^2+36x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.67

Q7646) Solve 14x^2+31x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q7647) Solve 38x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q7648) Solve 15x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.67

Q7649) Solve 36x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.42

Q7650) Solve 12x^2+43x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.58

Q7651) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q7652) Solve 33x^2+49x+16=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q7653) Solve 33x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.64

Q7654) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q7655) Solve 44x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.55

Q7656) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q7657) Solve 25x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q7658) Solve 6x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.33

Q7659) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q7660) Solve 2x^2+13x+11=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q7661) Solve 38x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.68

Q7662) Solve x^2+3x+2=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7663) Solve 33x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.18

Q7664) Solve 14x^2+41x+26=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q7665) Solve 2x^2+18x+36=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q7666) Solve 4x^2+27x+23=0
Ans: x=-1 or x=-5.75

Q7667) Solve 10x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-4

Q7668) Solve 9x^2+37x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.11

Q7669) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q7670) Solve 46x^2+33x+5=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q7671) Solve 5x^2+17x+12=0
Ans: x=-1 or x=-2.4

Q7672) Solve 18x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q7673) Solve 10x^2+48x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.8

Q7674) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q7675) Solve 3x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q7676) Solve 5x^2+23x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-4

Q7677) Solve 14x^2+41x+30=0
Ans: x=-1.43 or x=-1.5

Q7678) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q7679) Solve 44x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.75

Q7680) Solve 27x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.89

Q7681) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q7682) Solve 32x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7683) Solve 21x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q7684) Solve 32x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q7685) Solve 12x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-3

Q7686) Solve 9x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.67

Q7687) Solve 6x^2+20x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q7688) Solve 6x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q7689) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q7690) Solve 45x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.44

Q7691) Solve x^2+13x+22=0
Ans: x=-2 or x=-11

Q7692) Solve 50x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.6

Q7693) Solve 18x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q7694) Solve 10x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q7695) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q7696) Solve 23x^2+47x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-2

Q7697) Solve 32x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.62

Q7698) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q7699) Solve 10x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.6

Q7700) Solve 2x^2+23x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q7701) Solve 12x^2+37x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.75

Q7702) Solve 11x^2+38x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.45

Q7703) Solve 30x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q7704) Solve 23x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q7705) Solve 30x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q7706) Solve 5x^2+32x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-5

Q7707) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q7708) Solve 4x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q7709) Solve 3x^2+13x+10=0
Ans: x=-1 or x=-3.33

Q7710) Solve 48x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q7711) Solve 9x^2+35x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.89

Q7712) Solve 14x^2+49x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q7713) Solve 4x^2+12x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7714) Solve 22x^2+43x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.45

Q7715) Solve x^2+7x+6=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q7716) Solve 48x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.87

Q7717) Solve 34x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q7718) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q7719) Solve 15x^2+49x+38=0
Ans: x=-1.27 or x=-2

Q7720) Solve 14x^2+39x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.79

Q7721) Solve 12x^2+46x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.33

Q7722) Solve 15x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.8

Q7723) Solve 19x^2+20x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q7724) Solve 6x^2+24x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7725) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q7726) Solve 4x^2+21x+27=0
Ans: x=-2.25 or x=-3

Q7727) Solve 11x^2+44x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q7728) Solve 7x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q7729) Solve 27x^2+48x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.67

Q7730) Solve 17x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q7731) Solve 3x^2+26x+23=0
Ans: x=-1 or x=-7.67

Q7732) Solve 20x^2+43x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.15

Q7733) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7734) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q7735) Solve 19x^2+45x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q7736) Solve 15x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q7737) Solve 3x^2+6x+3=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7738) Solve 18x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q7739) Solve x^2+11x+10=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q7740) Solve 18x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.5

Q7741) Solve 18x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q7742) Solve x^2+41x+40=0
Ans: x=-1 or x=-40

Q7743) Solve 44x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.75

Q7744) Solve 16x^2+36x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q7745) Solve 12x^2+42x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q7746) Solve 22x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-1.5

Q7747) Solve 40x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q7748) Solve 12x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.67

Q7749) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q7750) Solve 22x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.73 or x=-1.5

Q7751) Solve 28x^2+22x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q7752) Solve 11x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.91 or x=-1

Q7753) Solve 7x^2+28x+21=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7754) Solve 45x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.67

Q7755) Solve 33x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q7756) Solve 18x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q7757) Solve 28x^2+37x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.75

Q7758) Solve 9x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q7759) Solve 10x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q7760) Solve 24x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q7761) Solve 25x^2+34x+9=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q7762) Solve 8x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q7763) Solve 27x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q7764) Solve 2x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-18

Q7765) Solve 45x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.6

Q7766) Solve 23x^2+42x+19=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q7767) Solve 20x^2+44x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q7768) Solve 12x^2+49x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.75

Q7769) Solve 12x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.17 or x=-4

Q7770) Solve 30x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.4

Q7771) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q7772) Solve 8x^2+38x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-2.5

Q7773) Solve 24x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.17

Q7774) Solve 9x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.44 or x=-5

Q7775) Solve 12x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.25

Q7776) Solve 23x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q7777) Solve 32x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q7778) Solve 10x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-3.5

Q7779) Solve 10x^2+42x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-3

Q7780) Solve 9x^2+33x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.33

Q7781) Solve 9x^2+38x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-3

Q7782) Solve 35x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.4

Q7783) Solve 30x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q7784) Solve 12x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q7785) Solve 7x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.43 or x=-5

Q7786) Solve 38x^2+44x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-1

Q7787) Solve 14x^2+36x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q7788) Solve 8x^2+26x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q7789) Solve 9x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.11 or x=-4

Q7790) Solve x^2+20x+36=0
Ans: x=-2 or x=-18

Q7791) Solve 12x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q7792) Solve 16x^2+42x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.12

Q7793) Solve 7x^2+44x+37=0
Ans: x=-1 or x=-5.29

Q7794) Solve 6x^2+42x+36=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q7795) Solve 6x^2+45x+39=0
Ans: x=-1 or x=-6.5

Q7796) Solve 34x^2+35x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q7797) Solve 15x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q7798) Solve 7x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q7799) Solve 15x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.2

Q7800) Solve 11x^2+46x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.18

Q7801) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q7802) Solve 7x^2+39x+32=0
Ans: x=-1 or x=-4.57

Q7803) Solve 26x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.5

Q7804) Solve 50x^2+45x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.7

Q7805) Solve 6x^2+41x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.33

Q7806) Solve 34x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.82

Q7807) Solve 12x^2+44x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q7808) Solve 16x^2+40x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.25

Q7809) Solve 15x^2+41x+22=0
Ans: x=-0.73 or x=-2

Q7810) Solve 4x^2+19x+21=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q7811) Solve 9x^2+28x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.11

Q7812) Solve 22x^2+44x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q7813) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q7814) Solve 5x^2+12x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-2

Q7815) Solve 10x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q7816) Solve 2x^2+9x+7=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q7817) Solve 27x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q7818) Solve 35x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.4

Q7819) Solve 4x^2+17x+18=0
Ans: x=-2 or x=-2.25

Q7820) Solve 42x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.21 or x=-0.33

Q7821) Solve 18x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-2.5

Q7822) Solve 6x^2+38x+32=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q7823) Solve 20x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.75

Q7824) Solve 9x^2+32x+28=0
Ans: x=-1.56 or x=-2

Q7825) Solve 9x^2+48x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.67

Q7826) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q7827) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q7828) Solve 2x^2+18x+36=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q7829) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q7830) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q7831) Solve 17x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q7832) Solve 32x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q7833) Solve 9x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.22 or x=-2

Q7834) Solve 35x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q7835) Solve 3x^2+35x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-10

Q7836) Solve 11x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.91 or x=-1

Q7837) Solve 24x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q7838) Solve 20x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.8

Q7839) Solve 2x^2+18x+40=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q7840) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q7841) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q7842) Solve 18x^2+32x+14=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q7843) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q7844) Solve 10x^2+15x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q7845) Solve 2x^2+18x+28=0
Ans: x=-2 or x=-7

Q7846) Solve 7x^2+28x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q7847) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q7848) Solve 5x^2+26x+32=0
Ans: x=-2 or x=-3.2

Q7849) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q7850) Solve 5x^2+33x+40=0
Ans: x=-1.6 or x=-5

Q7851) Solve 11x^2+49x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.45

Q7852) Solve 20x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q7853) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q7854) Solve 7x^2+50x+7=0
Ans: x=-0.14 or x=-7

Q7855) Solve 3x^2+22x+39=0
Ans: x=-3 or x=-4.33

Q7856) Solve 6x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q7857) Solve 5x^2+23x+24=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q7858) Solve 6x^2+31x+39=0
Ans: x=-2.17 or x=-3

Q7859) Solve 22x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.09

Q7860) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q7861) Solve 36x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.78

Q7862) Solve 30x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.4

Q7863) Solve 14x^2+42x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q7864) Solve 20x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q7865) Solve 7x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-6

Q7866) Solve 4x^2+28x+48=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q7867) Solve 27x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.78

Q7868) Solve 13x^2+43x+34=0
Ans: x=-1.31 or x=-2

Q7869) Solve 30x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q7870) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q7871) Solve 4x^2+39x+35=0
Ans: x=-1 or x=-8.75

Q7872) Solve 5x^2+34x+48=0
Ans: x=-2 or x=-4.8

Q7873) Solve 5x^2+29x+42=0
Ans: x=-2.8 or x=-3

Q7874) Solve 9x^2+30x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.67

Q7875) Solve 8x^2+38x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-2.5

Q7876) Solve 9x^2+26x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.89

Q7877) Solve 11x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q7878) Solve 7x^2+29x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.14

Q7879) Solve 38x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.58

Q7880) Solve 38x^2+46x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q7881) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q7882) Solve 18x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.11

Q7883) Solve 3x^2+21x+30=0
Ans: x=-2 or x=-5

Q7884) Solve 32x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q7885) Solve 38x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q7886) Solve x^2+41x+40=0
Ans: x=-1 or x=-40

Q7887) Solve 12x^2+44x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q7888) Solve 14x^2+33x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.36

Q7889) Solve 2x^2+26x+44=0
Ans: x=-2 or x=-11

Q7890) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q7891) Solve 26x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.77

Q7892) Solve 16x^2+41x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.56

Q7893) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q7894) Solve 26x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q7895) Solve 50x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.4

Q7896) Solve 18x^2+30x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q7897) Solve 15x^2+32x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.8

Q7898) Solve 2x^2+14x+24=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q7899) Solve 33x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.18

Q7900) Solve 20x^2+46x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q7901) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q7902) Solve 7x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-4

Q7903) Solve 14x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q7904) Solve 20x^2+20x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q7905) Solve 44x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q7906) Solve 8x^2+31x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-3

Q7907) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q7908) Solve 30x^2+47x+17=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q7909) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q7910) Solve 41x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q7911) Solve 12x^2+41x+34=0
Ans: x=-1.42 or x=-2

Q7912) Solve 28x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.75

Q7913) Solve 10x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q7914) Solve 6x^2+14x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q7915) Solve 7x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q7916) Solve 35x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.2

Q7917) Solve 32x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.37

Q7918) Solve 7x^2+48x+41=0
Ans: x=-1 or x=-5.86

Q7919) Solve 6x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q7920) Solve 4x^2+10x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q7921) Solve 8x^2+35x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.37

Q7922) Solve 34x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.5

Q7923) Solve 38x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q7924) Solve 15x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q7925) Solve 12x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.75

Q7926) Solve 8x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q7927) Solve 30x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q7928) Solve 26x^2+45x+19=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q7929) Solve x^2+15x+14=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q7930) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q7931) Solve 48x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q7932) Solve 32x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.25

Q7933) Solve 11x^2+28x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.55

Q7934) Solve 40x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q7935) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q7936) Solve 45x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q7937) Solve 20x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q7938) Solve 3x^2+18x+27=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q7939) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q7940) Solve 21x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.14

Q7941) Solve 10x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.2

Q7942) Solve 40x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q7943) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q7944) Solve 9x^2+35x+34=0
Ans: x=-1.89 or x=-2

Q7945) Solve 11x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q7946) Solve 3x^2+8x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q7947) Solve 11x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.09 or x=-2

Q7948) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q7949) Solve 33x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q7950) Solve 18x^2+48x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.33

Q7951) Solve 23x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q7952) Solve 39x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.77

Q7953) Solve 2x^2+14x+24=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q7954) Solve 10x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.2

Q7955) Solve 11x^2+42x+27=0
Ans: x=-0.82 or x=-3

Q7956) Solve 6x^2+5x+1=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q7957) Solve 10x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-4

Q7958) Solve 36x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q7959) Solve 6x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-4

Q7960) Solve 9x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.44 or x=-5

Q7961) Solve 3x^2+11x+10=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q7962) Solve 9x^2+27x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.33

Q7963) Solve 10x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.4

Q7964) Solve 7x^2+37x+36=0
Ans: x=-1.29 or x=-4

Q7965) Solve 10x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q7966) Solve 3x^2+30x+48=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q7967) Solve 9x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q7968) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q7969) Solve 50x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q7970) Solve 13x^2+48x+35=0
Ans: x=-1 or x=-2.69

Q7971) Solve 4x^2+38x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-8

Q7972) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q7973) Solve x^2+20x+19=0
Ans: x=-1 or x=-19

Q7974) Solve 3x^2+29x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-8

Q7975) Solve 12x^2+45x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q7976) Solve 50x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q7977) Solve 25x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q7978) Solve x^2+6x+8=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q7979) Solve 15x^2+22x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q7980) Solve 12x^2+49x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.75

Q7981) Solve 12x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q7982) Solve 15x^2+49x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q7983) Solve 12x^2+35x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.92

Q7984) Solve 18x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1.5

Q7985) Solve 11x^2+45x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-4

Q7986) Solve 7x^2+22x+16=0
Ans: x=-1.14 or x=-2

Q7987) Solve 19x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q7988) Solve 31x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q7989) Solve 19x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q7990) Solve 35x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.71

Q7991) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q7992) Solve 2x^2+21x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-9

Q7993) Solve 8x^2+36x+28=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q7994) Solve 7x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-4

Q7995) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q7996) Solve 40x^2+44x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q7997) Solve 37x^2+45x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q7998) Solve 35x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q7999) Solve 2x^2+27x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-12

Q8000) Solve 12x^2+50x+50=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.5

Q8001) Solve 17x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q8002) Solve 7x^2+26x+24=0
Ans: x=-1.71 or x=-2

Q8003) Solve 20x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.4

Q8004) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q8005) Solve 3x^2+15x+12=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8006) Solve 42x^2+44x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q8007) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q8008) Solve 6x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.33

Q8009) Solve 23x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q8010) Solve 12x^2+12x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q8011) Solve x^2+18x+17=0
Ans: x=-1 or x=-17

Q8012) Solve 18x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.17

Q8013) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8014) Solve 18x^2+41x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1.5

Q8015) Solve 14x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q8016) Solve 5x^2+18x+16=0
Ans: x=-1.6 or x=-2

Q8017) Solve 17x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.59 or x=-2

Q8018) Solve 15x^2+44x+28=0
Ans: x=-0.93 or x=-2

Q8019) Solve 30x^2+32x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q8020) Solve 22x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q8021) Solve x^2+8x+16=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q8022) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q8023) Solve 29x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q8024) Solve 11x^2+43x+30=0
Ans: x=-0.91 or x=-3

Q8025) Solve 5x^2+32x+44=0
Ans: x=-2 or x=-4.4

Q8026) Solve 14x^2+36x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q8027) Solve 10x^2+38x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-2

Q8028) Solve 48x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q8029) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q8030) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q8031) Solve 12x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q8032) Solve 12x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.75

Q8033) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q8034) Solve 4x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-8.5

Q8035) Solve 18x^2+49x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-1.5

Q8036) Solve 12x^2+49x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-4

Q8037) Solve 8x^2+30x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q8038) Solve 14x^2+46x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q8039) Solve 3x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-12

Q8040) Solve 15x^2+48x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q8041) Solve 15x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.67

Q8042) Solve 19x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q8043) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q8044) Solve 34x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q8045) Solve 4x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-7

Q8046) Solve 31x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q8047) Solve 11x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q8048) Solve 30x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.7

Q8049) Solve 6x^2+39x+33=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q8050) Solve 24x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q8051) Solve 48x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q8052) Solve 11x^2+39x+34=0
Ans: x=-1.55 or x=-2

Q8053) Solve 32x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q8054) Solve 32x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8055) Solve 48x^2+46x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.83

Q8056) Solve 45x^2+39x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q8057) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q8058) Solve 28x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q8059) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q8060) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q8061) Solve 14x^2+50x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q8062) Solve 40x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.5

Q8063) Solve 7x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.43 or x=-3

Q8064) Solve 29x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q8065) Solve 14x^2+21x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8066) Solve 12x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q8067) Solve 29x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q8068) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q8069) Solve 12x^2+27x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q8070) Solve 9x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q8071) Solve 4x^2+19x+21=0
Ans: x=-1.75 or x=-3

Q8072) Solve 36x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q8073) Solve 4x^2+13x+9=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q8074) Solve 8x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q8075) Solve 19x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q8076) Solve 14x^2+24x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q8077) Solve 24x^2+35x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.12

Q8078) Solve 38x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q8079) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q8080) Solve 4x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q8081) Solve 38x^2+48x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q8082) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q8083) Solve 7x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-4

Q8084) Solve 5x^2+31x+42=0
Ans: x=-2 or x=-4.2

Q8085) Solve 28x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q8086) Solve 11x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-4

Q8087) Solve 6x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-5

Q8088) Solve 32x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.94

Q8089) Solve 11x^2+35x+26=0
Ans: x=-1.18 or x=-2

Q8090) Solve 34x^2+38x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8091) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q8092) Solve 30x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.93

Q8093) Solve 24x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8094) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q8095) Solve 4x^2+32x+28=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q8096) Solve 16x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q8097) Solve 8x^2+17x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q8098) Solve 12x^2+32x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q8099) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q8100) Solve 15x^2+39x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q8101) Solve 24x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q8102) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q8103) Solve 9x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.33

Q8104) Solve 34x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.88

Q8105) Solve 6x^2+26x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2.33

Q8106) Solve 4x^2+27x+23=0
Ans: x=-1 or x=-5.75

Q8107) Solve 4x^2+22x+18=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q8108) Solve 16x^2+48x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.75

Q8109) Solve 19x^2+47x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q8110) Solve 33x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.73

Q8111) Solve 11x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q8112) Solve 6x^2+37x+50=0
Ans: x=-2 or x=-4.17

Q8113) Solve 50x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q8114) Solve 8x^2+26x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.75

Q8115) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q8116) Solve 21x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.71

Q8117) Solve 14x^2+18x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q8118) Solve 19x^2+50x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.63

Q8119) Solve 5x^2+32x+27=0
Ans: x=-1 or x=-5.4

Q8120) Solve 3x^2+28x+44=0
Ans: x=-2 or x=-7.33

Q8121) Solve 2x^2+45x+43=0
Ans: x=-1 or x=-21.5

Q8122) Solve 6x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.33

Q8123) Solve 12x^2+35x+22=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q8124) Solve 4x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q8125) Solve 31x^2+35x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q8126) Solve 16x^2+46x+33=0
Ans: x=-1.37 or x=-1.5

Q8127) Solve 2x^2+21x+45=0
Ans: x=-3 or x=-7.5

Q8128) Solve 8x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.25

Q8129) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q8130) Solve 23x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q8131) Solve 20x^2+47x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.6

Q8132) Solve 21x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.24 or x=-2

Q8133) Solve 8x^2+28x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8134) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q8135) Solve 29x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q8136) Solve 29x^2+31x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q8137) Solve 6x^2+22x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q8138) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q8139) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q8140) Solve 6x^2+43x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-6

Q8141) Solve 42x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.79

Q8142) Solve 20x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.25

Q8143) Solve 14x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-1.5

Q8144) Solve 2x^2+49x+47=0
Ans: x=-1 or x=-23.5

Q8145) Solve 5x^2+21x+22=0
Ans: x=-2 or x=-2.2

Q8146) Solve 9x^2+33x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.33

Q8147) Solve 10x^2+35x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8148) Solve 24x^2+43x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.67

Q8149) Solve 20x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q8150) Solve 39x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.67

Q8151) Solve 34x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q8152) Solve 6x^2+43x+37=0
Ans: x=-1 or x=-6.17

Q8153) Solve 4x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-11

Q8154) Solve 4x^2+16x+12=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q8155) Solve 24x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q8156) Solve 10x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q8157) Solve 36x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.44

Q8158) Solve 15x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.6

Q8159) Solve 2x^2+7x+6=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q8160) Solve 7x^2+11x+4=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q8161) Solve 12x^2+43x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.58

Q8162) Solve 33x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q8163) Solve 15x^2+41x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.4

Q8164) Solve 6x^2+32x+42=0
Ans: x=-2.33 or x=-3

Q8165) Solve 8x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q8166) Solve 12x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q8167) Solve 5x^2+34x+45=0
Ans: x=-1.8 or x=-5

Q8168) Solve 4x^2+28x+24=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q8169) Solve 37x^2+44x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q8170) Solve 7x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-4

Q8171) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q8172) Solve 11x^2+28x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.55

Q8173) Solve 10x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-4.5

Q8174) Solve 30x^2+33x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q8175) Solve 10x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-2

Q8176) Solve 22x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q8177) Solve 11x^2+49x+48=0
Ans: x=-1.45 or x=-3

Q8178) Solve 8x^2+37x+42=0
Ans: x=-2 or x=-2.62

Q8179) Solve 15x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.2

Q8180) Solve 7x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.43 or x=-6

Q8181) Solve 27x^2+30x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q8182) Solve 12x^2+42x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8183) Solve 39x^2+41x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q8184) Solve 5x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-7

Q8185) Solve 11x^2+39x+34=0
Ans: x=-1.55 or x=-2

Q8186) Solve 20x^2+20x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q8187) Solve 4x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q8188) Solve 9x^2+38x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2.22

Q8189) Solve 21x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8190) Solve 2x^2+13x+21=0
Ans: x=-3 or x=-3.5

Q8191) Solve 10x^2+41x+33=0
Ans: x=-1.1 or x=-3

Q8192) Solve 6x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.33

Q8193) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8194) Solve 17x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q8195) Solve 14x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.14

Q8196) Solve 45x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.56

Q8197) Solve 9x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-4

Q8198) Solve 11x^2+43x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.91

Q8199) Solve 24x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.37

Q8200) Solve 30x^2+49x+6=0
Ans: x=-0.13 or x=-1.5

Q8201) Solve 5x^2+22x+17=0
Ans: x=-1 or x=-3.4

Q8202) Solve 16x^2+40x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q8203) Solve 26x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q8204) Solve 15x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-2

Q8205) Solve 17x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q8206) Solve 33x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.73

Q8207) Solve 14x^2+32x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q8208) Solve 32x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.75

Q8209) Solve 34x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-0.5

Q8210) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q8211) Solve 28x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q8212) Solve x^2+16x+39=0
Ans: x=-3 or x=-13

Q8213) Solve 48x^2+30x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q8214) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q8215) Solve 21x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q8216) Solve 12x^2+45x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q8217) Solve 10x^2+47x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.7

Q8218) Solve 16x^2+26x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.12

Q8219) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q8220) Solve x^2+8x+12=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q8221) Solve 9x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-2

Q8222) Solve 25x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.2

Q8223) Solve 4x^2+17x+15=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q8224) Solve 8x^2+40x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q8225) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q8226) Solve 20x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-2

Q8227) Solve 42x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8228) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q8229) Solve 10x^2+31x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.6

Q8230) Solve 3x^2+8x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q8231) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q8232) Solve 3x^2+25x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-7

Q8233) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q8234) Solve 13x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-3

Q8235) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q8236) Solve x^2+23x+42=0
Ans: x=-2 or x=-21

Q8237) Solve 16x^2+47x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.94

Q8238) Solve 5x^2+28x+39=0
Ans: x=-2.6 or x=-3

Q8239) Solve 22x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1.5

Q8240) Solve 24x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.83

Q8241) Solve 6x^2+50x+44=0
Ans: x=-1 or x=-7.33

Q8242) Solve 12x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q8243) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q8244) Solve 10x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q8245) Solve 48x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q8246) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q8247) Solve 18x^2+48x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q8248) Solve 6x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.33

Q8249) Solve 4x^2+16x+12=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q8250) Solve 8x^2+37x+29=0
Ans: x=-1 or x=-3.62

Q8251) Solve 38x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.63

Q8252) Solve 5x^2+49x+44=0
Ans: x=-1 or x=-8.8

Q8253) Solve 8x^2+29x+26=0
Ans: x=-1.62 or x=-2

Q8254) Solve 9x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.33

Q8255) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q8256) Solve 35x^2+36x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8257) Solve 24x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.62

Q8258) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q8259) Solve 17x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q8260) Solve 26x^2+41x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1.5

Q8261) Solve 8x^2+40x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q8262) Solve 13x^2+22x+9=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q8263) Solve 32x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.5

Q8264) Solve 4x^2+20x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q8265) Solve 4x^2+12x+8=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q8266) Solve 5x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-8

Q8267) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q8268) Solve 12x^2+41x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.75

Q8269) Solve 12x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q8270) Solve 50x^2+50x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q8271) Solve 19x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.42 or x=-1

Q8272) Solve 21x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q8273) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q8274) Solve 42x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.38 or x=-0.5

Q8275) Solve 12x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q8276) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q8277) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8278) Solve 8x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q8279) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q8280) Solve 14x^2+21x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8281) Solve 18x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q8282) Solve 20x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q8283) Solve 35x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.8

Q8284) Solve 18x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q8285) Solve 8x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q8286) Solve 11x^2+36x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-3

Q8287) Solve 3x^2+16x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q8288) Solve 12x^2+50x+42=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q8289) Solve 15x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.8

Q8290) Solve 24x^2+34x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.92

Q8291) Solve 42x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.67

Q8292) Solve 3x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-12

Q8293) Solve 10x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q8294) Solve 11x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q8295) Solve 10x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-4

Q8296) Solve 15x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.2 or x=-2

Q8297) Solve 18x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-1.5

Q8298) Solve 27x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.3 or x=-1

Q8299) Solve 10x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-3

Q8300) Solve 10x^2+45x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q8301) Solve 16x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q8302) Solve 6x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q8303) Solve 11x^2+38x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.45

Q8304) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q8305) Solve 5x^2+23x+24=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q8306) Solve 25x^2+41x+16=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q8307) Solve 27x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q8308) Solve 20x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.4

Q8309) Solve 7x^2+37x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.29

Q8310) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8311) Solve 30x^2+45x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8312) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q8313) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8314) Solve 7x^2+39x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-5

Q8315) Solve 16x^2+50x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.62

Q8316) Solve 22x^2+44x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8317) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q8318) Solve 3x^2+34x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-10

Q8319) Solve 18x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q8320) Solve 18x^2+48x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q8321) Solve 35x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q8322) Solve 6x^2+8x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8323) Solve 28x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q8324) Solve 36x^2+36x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.83

Q8325) Solve 4x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-10.5

Q8326) Solve 2x^2+17x+35=0
Ans: x=-3.5 or x=-5

Q8327) Solve 8x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.25

Q8328) Solve 7x^2+31x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.43

Q8329) Solve 26x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q8330) Solve 30x^2+31x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8331) Solve 10x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q8332) Solve 6x^2+32x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-4

Q8333) Solve 10x^2+14x+4=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q8334) Solve x^2+13x+40=0
Ans: x=-5 or x=-8

Q8335) Solve 20x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.25

Q8336) Solve 50x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-0.5

Q8337) Solve 37x^2+45x+8=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q8338) Solve 22x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1.5

Q8339) Solve 22x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q8340) Solve 4x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q8341) Solve 42x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q8342) Solve 22x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q8343) Solve 20x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.2

Q8344) Solve 3x^2+24x+21=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q8345) Solve 9x^2+25x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q8346) Solve 18x^2+24x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8347) Solve 14x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q8348) Solve 11x^2+19x+8=0
Ans: x=-0.73 or x=-1

Q8349) Solve 19x^2+26x+7=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q8350) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q8351) Solve 3x^2+30x+48=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q8352) Solve 36x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.67

Q8353) Solve 21x^2+47x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.24

Q8354) Solve 7x^2+36x+45=0
Ans: x=-2.14 or x=-3

Q8355) Solve 11x^2+18x+7=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q8356) Solve 2x^2+9x+7=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q8357) Solve 15x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.67

Q8358) Solve 40x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q8359) Solve 10x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-3

Q8360) Solve 7x^2+40x+33=0
Ans: x=-1 or x=-4.71

Q8361) Solve 5x^2+32x+27=0
Ans: x=-1 or x=-5.4

Q8362) Solve 26x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.31 or x=-1.5

Q8363) Solve 35x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.8

Q8364) Solve 30x^2+43x+13=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q8365) Solve 17x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q8366) Solve 2x^2+29x+27=0
Ans: x=-1 or x=-13.5

Q8367) Solve 46x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.26 or x=-0.5

Q8368) Solve 4x^2+29x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-5

Q8369) Solve 36x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-0.67

Q8370) Solve 7x^2+33x+26=0
Ans: x=-1 or x=-3.71

Q8371) Solve 50x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q8372) Solve 2x^2+43x+41=0
Ans: x=-1 or x=-20.5

Q8373) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q8374) Solve 30x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q8375) Solve 4x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-6

Q8376) Solve 7x^2+36x+45=0
Ans: x=-2.14 or x=-3

Q8377) Solve 4x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q8378) Solve 44x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q8379) Solve 26x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1.5

Q8380) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q8381) Solve 24x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1.5

Q8382) Solve 7x^2+32x+25=0
Ans: x=-1 or x=-3.57

Q8383) Solve 10x^2+33x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.8

Q8384) Solve 5x^2+30x+40=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q8385) Solve 6x^2+28x+30=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q8386) Solve 20x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q8387) Solve 11x^2+37x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.36

Q8388) Solve 2x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-13

Q8389) Solve 22x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-1.5

Q8390) Solve 5x^2+29x+36=0
Ans: x=-1.8 or x=-4

Q8391) Solve 45x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.6

Q8392) Solve x^2+42x+41=0
Ans: x=-1 or x=-41

Q8393) Solve 12x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-2

Q8394) Solve x^2+10x+9=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q8395) Solve 6x^2+37x+31=0
Ans: x=-1 or x=-5.17

Q8396) Solve 14x^2+29x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.07

Q8397) Solve 39x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.85

Q8398) Solve 12x^2+38x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q8399) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q8400) Solve 45x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.56

Q8401) Solve 32x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q8402) Solve 20x^2+46x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.3

Q8403) Solve 7x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-4

Q8404) Solve 4x^2+4x+1=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q8405) Solve 10x^2+39x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-2.5

Q8406) Solve 12x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.67

Q8407) Solve 39x^2+46x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.85

Q8408) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q8409) Solve 14x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.71

Q8410) Solve 12x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.25

Q8411) Solve 13x^2+45x+38=0
Ans: x=-1.46 or x=-2

Q8412) Solve 27x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q8413) Solve 18x^2+47x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.11

Q8414) Solve 4x^2+17x+13=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q8415) Solve 35x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.8

Q8416) Solve 6x^2+21x+15=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8417) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q8418) Solve 28x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q8419) Solve 32x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.62

Q8420) Solve 7x^2+33x+38=0
Ans: x=-2 or x=-2.71

Q8421) Solve 23x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.91 or x=-1

Q8422) Solve 13x^2+21x+8=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q8423) Solve 10x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q8424) Solve 2x^2+4x+2=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8425) Solve 30x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.8

Q8426) Solve 48x^2+50x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8427) Solve 3x^2+8x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q8428) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8429) Solve 10x^2+26x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q8430) Solve 24x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.42

Q8431) Solve 17x^2+38x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.24

Q8432) Solve 17x^2+20x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q8433) Solve 39x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.31 or x=-0.67

Q8434) Solve 2x^2+8x+6=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q8435) Solve 18x^2+24x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8436) Solve 15x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q8437) Solve 8x^2+50x+42=0
Ans: x=-1 or x=-5.25

Q8438) Solve 4x^2+20x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q8439) Solve 14x^2+44x+32=0
Ans: x=-1.14 or x=-2

Q8440) Solve 2x^2+29x+50=0
Ans: x=-2 or x=-12.5

Q8441) Solve 2x^2+14x+12=0
Ans: x=-1 or x=-6

Q8442) Solve 36x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.19 or x=-1

Q8443) Solve 14x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.36 or x=-2

Q8444) Solve 32x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8445) Solve 37x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q8446) Solve 2x^2+5x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q8447) Solve x^2+14x+33=0
Ans: x=-3 or x=-11

Q8448) Solve 42x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.86

Q8449) Solve 24x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.83

Q8450) Solve 5x^2+27x+22=0
Ans: x=-1 or x=-4.4

Q8451) Solve x^2+19x+18=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q8452) Solve 10x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.5

Q8453) Solve 2x^2+28x+48=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q8454) Solve 19x^2+42x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.21

Q8455) Solve 48x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q8456) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q8457) Solve x^2+14x+33=0
Ans: x=-3 or x=-11

Q8458) Solve 22x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-1.5

Q8459) Solve 38x^2+39x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8460) Solve 16x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.31 or x=-2

Q8461) Solve 12x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q8462) Solve 32x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q8463) Solve 6x^2+47x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.33

Q8464) Solve 23x^2+48x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q8465) Solve 22x^2+50x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q8466) Solve 32x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q8467) Solve 10x^2+33x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.8

Q8468) Solve 17x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q8469) Solve 22x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q8470) Solve x^2+12x+35=0
Ans: x=-5 or x=-7

Q8471) Solve 21x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q8472) Solve x^2+16x+28=0
Ans: x=-2 or x=-14

Q8473) Solve 33x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.45

Q8474) Solve 5x^2+42x+37=0
Ans: x=-1 or x=-7.4

Q8475) Solve 12x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q8476) Solve 5x^2+24x+28=0
Ans: x=-2 or x=-2.8

Q8477) Solve 14x^2+15x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q8478) Solve 10x^2+24x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q8479) Solve 12x^2+36x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q8480) Solve 35x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.8

Q8481) Solve 23x^2+40x+17=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q8482) Solve 24x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q8483) Solve 46x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q8484) Solve 21x^2+38x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.67

Q8485) Solve 16x^2+29x+13=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q8486) Solve 16x^2+12x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q8487) Solve 3x^2+15x+12=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8488) Solve 8x^2+33x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.12

Q8489) Solve 9x^2+33x+24=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q8490) Solve 13x^2+46x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.54

Q8491) Solve 9x^2+40x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2.44

Q8492) Solve 39x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q8493) Solve 14x^2+25x+11=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q8494) Solve 17x^2+26x+9=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q8495) Solve 27x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q8496) Solve 39x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.67

Q8497) Solve 4x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-11

Q8498) Solve 8x^2+38x+45=0
Ans: x=-2.25 or x=-2.5

Q8499) Solve 17x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q8500) Solve 18x^2+45x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.33

Q8501) Solve 25x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q8502) Solve 7x^2+23x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q8503) Solve 2x^2+17x+36=0
Ans: x=-4 or x=-4.5

Q8504) Solve 6x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-5

Q8505) Solve x^2+13x+30=0
Ans: x=-3 or x=-10

Q8506) Solve 16x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q8507) Solve 36x^2+37x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.78

Q8508) Solve 21x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q8509) Solve 16x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-3

Q8510) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q8511) Solve 48x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q8512) Solve 3x^2+19x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q8513) Solve 42x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.52

Q8514) Solve 6x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-7

Q8515) Solve 6x^2+50x+16=0
Ans: x=-0.33 or x=-8

Q8516) Solve 49x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.14

Q8517) Solve 4x^2+14x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q8518) Solve 19x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.63 or x=-2

Q8519) Solve 6x^2+35x+29=0
Ans: x=-1 or x=-4.83

Q8520) Solve 42x^2+35x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q8521) Solve 8x^2+33x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.12

Q8522) Solve 35x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.2

Q8523) Solve 28x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.29

Q8524) Solve 8x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-4

Q8525) Solve 13x^2+16x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q8526) Solve 36x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-0.67

Q8527) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q8528) Solve 18x^2+45x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.33

Q8529) Solve 19x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q8530) Solve 2x^2+33x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-16

Q8531) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q8532) Solve 8x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-4

Q8533) Solve 12x^2+16x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8534) Solve 7x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-4

Q8535) Solve 9x^2+26x+16=0
Ans: x=-0.89 or x=-2

Q8536) Solve 12x^2+28x+15=0
Ans: x=-0.83 or x=-1.5

Q8537) Solve 4x^2+23x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3.75

Q8538) Solve 12x^2+49x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-2.33

Q8539) Solve 19x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.16 or x=-2

Q8540) Solve 6x^2+19x+13=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q8541) Solve 14x^2+43x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.57

Q8542) Solve 25x^2+50x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8543) Solve 7x^2+33x+36=0
Ans: x=-1.71 or x=-3

Q8544) Solve 4x^2+21x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-4

Q8545) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q8546) Solve 8x^2+34x+36=0
Ans: x=-2 or x=-2.25

Q8547) Solve 21x^2+37x+16=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q8548) Solve 45x^2+41x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.8

Q8549) Solve 6x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.67 or x=-7.5

Q8550) Solve 2x^2+21x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-9

Q8551) Solve 29x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q8552) Solve 20x^2+41x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.8

Q8553) Solve 10x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-4.5

Q8554) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q8555) Solve 3x^2+37x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-11

Q8556) Solve 12x^2+26x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q8557) Solve 35x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q8558) Solve 27x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.78

Q8559) Solve 4x^2+15x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q8560) Solve 7x^2+35x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8561) Solve 22x^2+17x+3=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.5

Q8562) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q8563) Solve 5x^2+10x+5=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8564) Solve 29x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.34 or x=-1

Q8565) Solve 27x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q8566) Solve 9x^2+19x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q8567) Solve 3x^2+18x+27=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q8568) Solve 2x^2+20x+18=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q8569) Solve 22x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q8570) Solve 50x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q8571) Solve 42x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.57

Q8572) Solve 3x^2+36x+33=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q8573) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q8574) Solve 14x^2+48x+40=0
Ans: x=-1.43 or x=-2

Q8575) Solve 14x^2+44x+32=0
Ans: x=-1.14 or x=-2

Q8576) Solve 4x^2+24x+35=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.5

Q8577) Solve 36x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.67

Q8578) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q8579) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q8580) Solve 24x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q8581) Solve 19x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q8582) Solve 31x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q8583) Solve 11x^2+49x+38=0
Ans: x=-1 or x=-3.45

Q8584) Solve 6x^2+21x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q8585) Solve 10x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q8586) Solve 22x^2+37x+15=0
Ans: x=-0.68 or x=-1

Q8587) Solve 3x^2+11x+10=0
Ans: x=-1.67 or x=-2

Q8588) Solve 21x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-1.67

Q8589) Solve 8x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.25 or x=-6

Q8590) Solve 9x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-3

Q8591) Solve 44x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.75

Q8592) Solve 10x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-4.5

Q8593) Solve 6x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q8594) Solve 3x^2+19x+16=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q8595) Solve 4x^2+36x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-7.5

Q8596) Solve 10x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q8597) Solve 27x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q8598) Solve 20x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q8599) Solve 26x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8600) Solve 14x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q8601) Solve 5x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.4 or x=-9

Q8602) Solve 16x^2+20x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q8603) Solve 5x^2+22x+17=0
Ans: x=-1 or x=-3.4

Q8604) Solve 6x^2+41x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-5.5

Q8605) Solve 2x^2+12x+18=0
Ans: x=-3 or x=-3

Q8606) Solve 15x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.8

Q8607) Solve 5x^2+50x+45=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q8608) Solve 28x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q8609) Solve 22x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.73

Q8610) Solve 17x^2+35x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q8611) Solve 9x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q8612) Solve 2x^2+35x+33=0
Ans: x=-1 or x=-16.5

Q8613) Solve 18x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.5

Q8614) Solve 24x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q8615) Solve 27x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-0.67

Q8616) Solve 18x^2+36x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8617) Solve 14x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q8618) Solve 6x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.67 or x=-7.5

Q8619) Solve 15x^2+32x+16=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.33

Q8620) Solve 7x^2+30x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2.29

Q8621) Solve 3x^2+34x+31=0
Ans: x=-1 or x=-10.33

Q8622) Solve 6x^2+25x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-3

Q8623) Solve 25x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q8624) Solve 5x^2+43x+38=0
Ans: x=-1 or x=-7.6

Q8625) Solve 19x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.63 or x=-2

Q8626) Solve 12x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.75

Q8627) Solve 10x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q8628) Solve 39x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.33

Q8629) Solve 7x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.71 or x=-4

Q8630) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8631) Solve 2x^2+49x+47=0
Ans: x=-1 or x=-23.5

Q8632) Solve 8x^2+24x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q8633) Solve 40x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q8634) Solve 16x^2+34x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.62

Q8635) Solve 4x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.5

Q8636) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q8637) Solve 15x^2+35x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q8638) Solve 3x^2+23x+20=0
Ans: x=-1 or x=-6.67

Q8639) Solve 15x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-2.67

Q8640) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q8641) Solve 40x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q8642) Solve 21x^2+19x+4=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.57

Q8643) Solve 40x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.37

Q8644) Solve 3x^2+25x+50=0
Ans: x=-3.33 or x=-5

Q8645) Solve 16x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-2

Q8646) Solve 13x^2+44x+36=0
Ans: x=-1.38 or x=-2

Q8647) Solve 16x^2+43x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.69

Q8648) Solve 24x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.25

Q8649) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q8650) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q8651) Solve 26x^2+43x+17=0
Ans: x=-0.65 or x=-1

Q8652) Solve 6x^2+43x+37=0
Ans: x=-1 or x=-6.17

Q8653) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q8654) Solve 27x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q8655) Solve 19x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.63 or x=-2

Q8656) Solve 25x^2+48x+23=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q8657) Solve x^2+5x+4=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8658) Solve 39x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.67

Q8659) Solve 42x^2+32x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.43

Q8660) Solve 12x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.5

Q8661) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8662) Solve 36x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q8663) Solve 12x^2+39x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q8664) Solve 9x^2+18x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.33

Q8665) Solve 13x^2+18x+5=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q8666) Solve 14x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.5

Q8667) Solve 6x^2+16x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q8668) Solve 4x^2+7x+3=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q8669) Solve 5x^2+46x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-9

Q8670) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q8671) Solve 3x^2+28x+25=0
Ans: x=-1 or x=-8.33

Q8672) Solve 44x^2+45x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q8673) Solve 11x^2+36x+25=0
Ans: x=-1 or x=-2.27

Q8674) Solve 15x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.67

Q8675) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q8676) Solve 21x^2+32x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.86

Q8677) Solve 36x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q8678) Solve x^2+25x+24=0
Ans: x=-1 or x=-24

Q8679) Solve 22x^2+40x+18=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q8680) Solve 3x^2+48x+45=0
Ans: x=-1 or x=-15

Q8681) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q8682) Solve 10x^2+46x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q8683) Solve 11x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.18 or x=-2

Q8684) Solve 22x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q8685) Solve 5x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-7

Q8686) Solve 21x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.29

Q8687) Solve 2x^2+8x+8=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q8688) Solve 14x^2+28x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8689) Solve 7x^2+39x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-4

Q8690) Solve 15x^2+30x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8691) Solve 36x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.39 or x=-0.5

Q8692) Solve 5x^2+22x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q8693) Solve 6x^2+20x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2.33

Q8694) Solve 30x^2+43x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.1

Q8695) Solve 24x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.83

Q8696) Solve 49x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.43

Q8697) Solve 36x^2+41x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.89

Q8698) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8699) Solve 15x^2+41x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.73

Q8700) Solve 6x^2+28x+22=0
Ans: x=-1 or x=-3.67

Q8701) Solve 20x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.25

Q8702) Solve 12x^2+10x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q8703) Solve 18x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-2.5

Q8704) Solve 18x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-2.5

Q8705) Solve 10x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q8706) Solve 8x^2+40x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q8707) Solve 24x^2+38x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q8708) Solve 28x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.86

Q8709) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q8710) Solve 8x^2+16x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q8711) Solve 27x^2+48x+21=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q8712) Solve 3x^2+34x+31=0
Ans: x=-1 or x=-10.33

Q8713) Solve 3x^2+29x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-8

Q8714) Solve 2x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q8715) Solve 7x^2+46x+39=0
Ans: x=-1 or x=-5.57

Q8716) Solve 6x^2+35x+49=0
Ans: x=-2.33 or x=-3.5

Q8717) Solve x^2+8x+7=0
Ans: x=-1 or x=-7

Q8718) Solve 11x^2+18x+7=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q8719) Solve 6x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-7

Q8720) Solve 20x^2+39x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.2

Q8721) Solve 10x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-3.5

Q8722) Solve 7x^2+18x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.57

Q8723) Solve 20x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.75

Q8724) Solve 7x^2+21x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q8725) Solve 40x^2+38x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q8726) Solve 5x^2+42x+37=0
Ans: x=-1 or x=-7.4

Q8727) Solve 29x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q8728) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q8729) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q8730) Solve 10x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.4

Q8731) Solve 48x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.42

Q8732) Solve 16x^2+36x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.5

Q8733) Solve 4x^2+10x+6=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q8734) Solve 36x^2+45x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.92

Q8735) Solve 6x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.67

Q8736) Solve 9x^2+41x+32=0
Ans: x=-1 or x=-3.56

Q8737) Solve 33x^2+34x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8738) Solve 24x^2+46x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.75

Q8739) Solve 4x^2+21x+27=0
Ans: x=-2.25 or x=-3

Q8740) Solve 11x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.45 or x=-3

Q8741) Solve 48x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-0.67

Q8742) Solve 24x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.5

Q8743) Solve 2x^2+21x+19=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q8744) Solve 31x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q8745) Solve 22x^2+24x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q8746) Solve 6x^2+46x+28=0
Ans: x=-0.67 or x=-7

Q8747) Solve 16x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q8748) Solve x^2+26x+48=0
Ans: x=-2 or x=-24

Q8749) Solve 3x^2+11x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q8750) Solve 24x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8751) Solve 18x^2+24x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8752) Solve 18x^2+49x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.72

Q8753) Solve 4x^2+18x+14=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q8754) Solve 24x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.33

Q8755) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q8756) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8757) Solve 3x^2+33x+30=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q8758) Solve 4x^2+31x+42=0
Ans: x=-1.75 or x=-6

Q8759) Solve 2x^2+7x+5=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8760) Solve 20x^2+37x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.6

Q8761) Solve 6x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-7

Q8762) Solve 6x^2+35x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-5.5

Q8763) Solve 2x^2+21x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-8

Q8764) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q8765) Solve 7x^2+34x+39=0
Ans: x=-1.86 or x=-3

Q8766) Solve 33x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.82

Q8767) Solve 15x^2+25x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8768) Solve 5x^2+38x+48=0
Ans: x=-1.6 or x=-6

Q8769) Solve x^2+17x+30=0
Ans: x=-2 or x=-15

Q8770) Solve x^2+5x+6=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q8771) Solve 6x^2+23x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.5

Q8772) Solve 31x^2+50x+19=0
Ans: x=-0.61 or x=-1

Q8773) Solve 34x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.38 or x=-1

Q8774) Solve 3x^2+31x+28=0
Ans: x=-1 or x=-9.33

Q8775) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q8776) Solve 22x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q8777) Solve 5x^2+47x+42=0
Ans: x=-1 or x=-8.4

Q8778) Solve 9x^2+43x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.78

Q8779) Solve 12x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q8780) Solve 11x^2+39x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.55

Q8781) Solve 43x^2+44x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q8782) Solve 9x^2+21x+10=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q8783) Solve 27x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.44

Q8784) Solve 30x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.83

Q8785) Solve 11x^2+44x+33=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q8786) Solve 4x^2+32x+39=0
Ans: x=-1.5 or x=-6.5

Q8787) Solve 3x^2+19x+28=0
Ans: x=-2.33 or x=-4

Q8788) Solve 5x^2+14x+8=0
Ans: x=-0.8 or x=-2

Q8789) Solve 30x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.33

Q8790) Solve 15x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.67

Q8791) Solve 15x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q8792) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q8793) Solve 34x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.35 or x=-0.5

Q8794) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q8795) Solve 10x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-3

Q8796) Solve 33x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8797) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q8798) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q8799) Solve 10x^2+44x+48=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q8800) Solve 14x^2+34x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.43

Q8801) Solve 13x^2+40x+27=0
Ans: x=-1 or x=-2.08

Q8802) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q8803) Solve 9x^2+43x+50=0
Ans: x=-2 or x=-2.78

Q8804) Solve 4x^2+8x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8805) Solve 11x^2+41x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.73

Q8806) Solve 8x^2+16x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q8807) Solve 26x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q8808) Solve 2x^2+9x+7=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q8809) Solve 8x^2+43x+44=0
Ans: x=-1.37 or x=-4

Q8810) Solve 50x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.2

Q8811) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q8812) Solve 12x^2+35x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.67

Q8813) Solve 13x^2+19x+6=0
Ans: x=-0.46 or x=-1

Q8814) Solve 4x^2+21x+27=0
Ans: x=-2.25 or x=-3

Q8815) Solve 28x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-0.75

Q8816) Solve 2x^2+17x+36=0
Ans: x=-4 or x=-4.5

Q8817) Solve 3x^2+14x+16=0
Ans: x=-2 or x=-2.67

Q8818) Solve 30x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q8819) Solve 17x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q8820) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q8821) Solve 7x^2+24x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q8822) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q8823) Solve 30x^2+31x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.83

Q8824) Solve 5x^2+21x+18=0
Ans: x=-1.2 or x=-3

Q8825) Solve 2x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-22

Q8826) Solve 25x^2+45x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q8827) Solve 7x^2+41x+30=0
Ans: x=-0.86 or x=-5

Q8828) Solve 6x^2+31x+35=0
Ans: x=-1.67 or x=-3.5

Q8829) Solve 14x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q8830) Solve 35x^2+36x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q8831) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q8832) Solve 48x^2+50x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.54

Q8833) Solve 21x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-1.67

Q8834) Solve 12x^2+43x+38=0
Ans: x=-1.58 or x=-2

Q8835) Solve 9x^2+40x+31=0
Ans: x=-1 or x=-3.44

Q8836) Solve 50x^2+25x+2=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.4

Q8837) Solve 26x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.58 or x=-1

Q8838) Solve 4x^2+36x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-8.5

Q8839) Solve 12x^2+38x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-2

Q8840) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q8841) Solve 9x^2+22x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.44

Q8842) Solve 18x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q8843) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q8844) Solve 16x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q8845) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q8846) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q8847) Solve 32x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.62

Q8848) Solve 30x^2+50x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q8849) Solve 17x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q8850) Solve 8x^2+38x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-4.5

Q8851) Solve 15x^2+42x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.8

Q8852) Solve 22x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.55 or x=-1.5

Q8853) Solve 30x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.67

Q8854) Solve 22x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q8855) Solve 8x^2+27x+22=0
Ans: x=-1.37 or x=-2

Q8856) Solve 12x^2+34x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q8857) Solve 13x^2+45x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.46

Q8858) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q8859) Solve 18x^2+39x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q8860) Solve 15x^2+38x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q8861) Solve 21x^2+28x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q8862) Solve 9x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-3

Q8863) Solve 12x^2+31x+14=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q8864) Solve 36x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q8865) Solve 24x^2+47x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-1.33

Q8866) Solve 2x^2+27x+46=0
Ans: x=-2 or x=-11.5

Q8867) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q8868) Solve 34x^2+39x+5=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q8869) Solve 42x^2+44x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q8870) Solve 6x^2+35x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-5

Q8871) Solve 41x^2+42x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q8872) Solve 20x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q8873) Solve 28x^2+44x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q8874) Solve 44x^2+47x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q8875) Solve 10x^2+36x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-3

Q8876) Solve 4x^2+24x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.5

Q8877) Solve 30x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.33

Q8878) Solve 24x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q8879) Solve 7x^2+37x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.29

Q8880) Solve 2x^2+17x+33=0
Ans: x=-3 or x=-5.5

Q8881) Solve 4x^2+19x+12=0
Ans: x=-0.75 or x=-4

Q8882) Solve 4x^2+11x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q8883) Solve 18x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.22

Q8884) Solve 2x^2+21x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-9

Q8885) Solve 35x^2+37x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q8886) Solve 4x^2+44x+40=0
Ans: x=-1 or x=-10

Q8887) Solve 11x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q8888) Solve 27x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.89

Q8889) Solve x^2+14x+24=0
Ans: x=-2 or x=-12

Q8890) Solve 6x^2+17x+10=0
Ans: x=-0.83 or x=-2

Q8891) Solve 48x^2+28x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.5

Q8892) Solve 45x^2+47x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.6

Q8893) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q8894) Solve 20x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.7

Q8895) Solve 28x^2+29x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8896) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q8897) Solve 22x^2+46x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q8898) Solve 29x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.48 or x=-1

Q8899) Solve 12x^2+32x+21=0
Ans: x=-1.17 or x=-1.5

Q8900) Solve 9x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-5

Q8901) Solve 6x^2+29x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.33

Q8902) Solve 7x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-6

Q8903) Solve 49x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.57

Q8904) Solve x^2+23x+42=0
Ans: x=-2 or x=-21

Q8905) Solve 2x^2+7x+5=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q8906) Solve 19x^2+28x+9=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q8907) Solve 26x^2+39x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8908) Solve 4x^2+27x+35=0
Ans: x=-1.75 or x=-5

Q8909) Solve 3x^2+45x+42=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q8910) Solve 14x^2+24x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q8911) Solve 24x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q8912) Solve 11x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q8913) Solve 14x^2+46x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q8914) Solve 10x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.9 or x=-1

Q8915) Solve 31x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q8916) Solve 33x^2+36x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q8917) Solve 15x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q8918) Solve 8x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.62 or x=-5

Q8919) Solve 3x^2+20x+28=0
Ans: x=-2 or x=-4.67

Q8920) Solve 7x^2+31x+24=0
Ans: x=-1 or x=-3.43

Q8921) Solve x^2+10x+16=0
Ans: x=-2 or x=-8

Q8922) Solve 9x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-3

Q8923) Solve x^2+12x+27=0
Ans: x=-3 or x=-9

Q8924) Solve 11x^2+23x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.09

Q8925) Solve 17x^2+27x+10=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q8926) Solve 16x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q8927) Solve 15x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.8

Q8928) Solve 25x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.72 or x=-1

Q8929) Solve 21x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q8930) Solve 6x^2+33x+27=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q8931) Solve 14x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q8932) Solve 12x^2+44x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q8933) Solve 10x^2+31x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.6

Q8934) Solve 14x^2+30x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q8935) Solve x^2+7x+12=0
Ans: x=-3 or x=-4

Q8936) Solve 11x^2+37x+30=0
Ans: x=-1.36 or x=-2

Q8937) Solve 6x^2+49x+49=0
Ans: x=-1.17 or x=-7

Q8938) Solve 12x^2+44x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-3

Q8939) Solve 17x^2+44x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.59

Q8940) Solve 14x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.36 or x=-3

Q8941) Solve 13x^2+46x+40=0
Ans: x=-1.54 or x=-2

Q8942) Solve 16x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q8943) Solve 30x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q8944) Solve 30x^2+47x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.07

Q8945) Solve 40x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q8946) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q8947) Solve 44x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.27 or x=-0.75

Q8948) Solve 20x^2+49x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.25

Q8949) Solve 7x^2+34x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.86

Q8950) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q8951) Solve 8x^2+34x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-3

Q8952) Solve 11x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.82 or x=-1

Q8953) Solve 12x^2+40x+25=0
Ans: x=-0.83 or x=-2.5

Q8954) Solve 15x^2+37x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.8

Q8955) Solve 17x^2+48x+31=0
Ans: x=-1 or x=-1.82

Q8956) Solve 45x^2+39x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.53

Q8957) Solve 2x^2+35x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-16

Q8958) Solve 28x^2+42x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8959) Solve 4x^2+25x+36=0
Ans: x=-2.25 or x=-4

Q8960) Solve 4x^2+42x+38=0
Ans: x=-1 or x=-9.5

Q8961) Solve 34x^2+45x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.82

Q8962) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q8963) Solve 5x^2+26x+32=0
Ans: x=-2 or x=-3.2

Q8964) Solve 4x^2+33x+29=0
Ans: x=-1 or x=-7.25

Q8965) Solve 18x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q8966) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q8967) Solve 23x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q8968) Solve 36x^2+47x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-0.75

Q8969) Solve 31x^2+35x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-1

Q8970) Solve 14x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q8971) Solve 2x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-23

Q8972) Solve 21x^2+48x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q8973) Solve 48x^2+50x+2=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q8974) Solve 9x^2+19x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.11

Q8975) Solve 7x^2+36x+29=0
Ans: x=-1 or x=-4.14

Q8976) Solve 22x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.95 or x=-1

Q8977) Solve 35x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.71

Q8978) Solve 19x^2+48x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.53

Q8979) Solve 3x^2+29x+26=0
Ans: x=-1 or x=-8.67

Q8980) Solve 10x^2+15x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q8981) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q8982) Solve 32x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.87

Q8983) Solve 8x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.25 or x=-6

Q8984) Solve 5x^2+34x+29=0
Ans: x=-1 or x=-5.8

Q8985) Solve 14x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.29 or x=-3

Q8986) Solve 30x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.53

Q8987) Solve 19x^2+45x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q8988) Solve 22x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.64

Q8989) Solve x^2+13x+40=0
Ans: x=-5 or x=-8

Q8990) Solve 32x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q8991) Solve 6x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q8992) Solve 46x^2+25x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-0.5

Q8993) Solve 32x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.62

Q8994) Solve 9x^2+28x+19=0
Ans: x=-1 or x=-2.11

Q8995) Solve 3x^2+25x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-7

Q8996) Solve 2x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.5 or x=-24

Q8997) Solve 10x^2+27x+18=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.5

Q8998) Solve 3x^2+22x+32=0
Ans: x=-2 or x=-5.33

Q8999) Solve 4x^2+37x+40=0
Ans: x=-1.25 or x=-8

Q9000) Solve 20x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q9001) Solve 31x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q9002) Solve 27x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.33

Q9003) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q9004) Solve 12x^2+38x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2.17

Q9005) Solve 18x^2+49x+26=0
Ans: x=-0.72 or x=-2

Q9006) Solve 5x^2+41x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-7

Q9007) Solve 42x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.17

Q9008) Solve 15x^2+47x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.33

Q9009) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9010) Solve 6x^2+29x+35=0
Ans: x=-2.33 or x=-2.5

Q9011) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q9012) Solve 40x^2+44x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q9013) Solve 6x^2+34x+28=0
Ans: x=-1 or x=-4.67

Q9014) Solve 38x^2+41x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.58

Q9015) Solve 10x^2+29x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.9

Q9016) Solve 26x^2+40x+14=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q9017) Solve 9x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-3

Q9018) Solve 24x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.5

Q9019) Solve 4x^2+45x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-10

Q9020) Solve 9x^2+43x+34=0
Ans: x=-1 or x=-3.78

Q9021) Solve 14x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.57 or x=-2.5

Q9022) Solve 36x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q9023) Solve 15x^2+38x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.33

Q9024) Solve 10x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.5

Q9025) Solve 2x^2+15x+18=0
Ans: x=-1.5 or x=-6

Q9026) Solve 30x^2+29x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.8

Q9027) Solve 38x^2+40x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9028) Solve 5x^2+36x+31=0
Ans: x=-1 or x=-6.2

Q9029) Solve 15x^2+46x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.07

Q9030) Solve x^2+11x+24=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q9031) Solve 16x^2+48x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9032) Solve 4x^2+32x+48=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q9033) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q9034) Solve 3x^2+8x+4=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q9035) Solve 16x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q9036) Solve 16x^2+45x+29=0
Ans: x=-1 or x=-1.81

Q9037) Solve 4x^2+14x+10=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q9038) Solve 13x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.85 or x=-2

Q9039) Solve 2x^2+20x+42=0
Ans: x=-3 or x=-7

Q9040) Solve 36x^2+13x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.25

Q9041) Solve 13x^2+46x+21=0
Ans: x=-0.54 or x=-3

Q9042) Solve 9x^2+29x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2.22

Q9043) Solve 32x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q9044) Solve 8x^2+27x+22=0
Ans: x=-1.37 or x=-2

Q9045) Solve x^2+12x+11=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q9046) Solve 39x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.67

Q9047) Solve 33x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.82

Q9048) Solve 16x^2+46x+33=0
Ans: x=-1.37 or x=-1.5

Q9049) Solve 28x^2+46x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.5

Q9050) Solve 20x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.4

Q9051) Solve 20x^2+42x+4=0
Ans: x=-0.1 or x=-2

Q9052) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9053) Solve 26x^2+33x+7=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q9054) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q9055) Solve 28x^2+43x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.29

Q9056) Solve 8x^2+37x+20=0
Ans: x=-0.62 or x=-4

Q9057) Solve x^2+40x+39=0
Ans: x=-1 or x=-39

Q9058) Solve 39x^2+44x+12=0
Ans: x=-0.46 or x=-0.67

Q9059) Solve 8x^2+48x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9060) Solve 8x^2+23x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.87

Q9061) Solve 14x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q9062) Solve 36x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.11

Q9063) Solve 20x^2+40x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.5

Q9064) Solve 12x^2+43x+38=0
Ans: x=-1.58 or x=-2

Q9065) Solve 10x^2+33x+26=0
Ans: x=-1.3 or x=-2

Q9066) Solve 7x^2+47x+40=0
Ans: x=-1 or x=-5.71

Q9067) Solve 40x^2+22x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q9068) Solve 16x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.62 or x=-2.5

Q9069) Solve 29x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.62 or x=-1

Q9070) Solve 6x^2+40x+34=0
Ans: x=-1 or x=-5.67

Q9071) Solve 13x^2+27x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q9072) Solve 36x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.11

Q9073) Solve 9x^2+25x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.78

Q9074) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q9075) Solve 2x^2+22x+48=0
Ans: x=-3 or x=-8

Q9076) Solve 18x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-2.5

Q9077) Solve 6x^2+41x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-5.33

Q9078) Solve 5x^2+17x+14=0
Ans: x=-1.4 or x=-2

Q9079) Solve 8x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-5

Q9080) Solve 15x^2+43x+26=0
Ans: x=-0.87 or x=-2

Q9081) Solve 15x^2+24x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q9082) Solve 12x^2+35x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.67

Q9083) Solve x^2+13x+36=0
Ans: x=-4 or x=-9

Q9084) Solve 16x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.31 or x=-1

Q9085) Solve 10x^2+39x+27=0
Ans: x=-0.9 or x=-3

Q9086) Solve 24x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q9087) Solve x^2+39x+38=0
Ans: x=-1 or x=-38

Q9088) Solve 17x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q9089) Solve 39x^2+42x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9090) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q9091) Solve 7x^2+10x+3=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q9092) Solve 22x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q9093) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q9094) Solve 36x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.61

Q9095) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q9096) Solve 5x^2+28x+39=0
Ans: x=-2.6 or x=-3

Q9097) Solve 7x^2+34x+27=0
Ans: x=-1 or x=-3.86

Q9098) Solve 19x^2+34x+15=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q9099) Solve 22x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q9100) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9101) Solve 7x^2+31x+34=0
Ans: x=-2 or x=-2.43

Q9102) Solve 16x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q9103) Solve 12x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.25 or x=-3.33

Q9104) Solve 10x^2+29x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-1.5

Q9105) Solve 20x^2+44x+21=0
Ans: x=-0.7 or x=-1.5

Q9106) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q9107) Solve 10x^2+50x+40=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9108) Solve 2x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-21

Q9109) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q9110) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q9111) Solve 9x^2+36x+36=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q9112) Solve 10x^2+29x+18=0
Ans: x=-0.9 or x=-2

Q9113) Solve 21x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q9114) Solve 22x^2+47x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q9115) Solve 2x^2+21x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-9

Q9116) Solve 5x^2+27x+22=0
Ans: x=-1 or x=-4.4

Q9117) Solve 3x^2+28x+25=0
Ans: x=-1 or x=-8.33

Q9118) Solve 15x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-2.33

Q9119) Solve 8x^2+38x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2.75

Q9120) Solve 13x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q9121) Solve 3x^2+29x+46=0
Ans: x=-2 or x=-7.67

Q9122) Solve 2x^2+15x+28=0
Ans: x=-3.5 or x=-4

Q9123) Solve 2x^2+19x+39=0
Ans: x=-3 or x=-6.5

Q9124) Solve x^2+10x+9=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q9125) Solve 5x^2+34x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-6

Q9126) Solve 4x^2+46x+22=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q9127) Solve x^2+31x+30=0
Ans: x=-1 or x=-30

Q9128) Solve 2x^2+19x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-8

Q9129) Solve 28x^2+28x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q9130) Solve 8x^2+26x+18=0
Ans: x=-1 or x=-2.25

Q9131) Solve 18x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.17

Q9132) Solve 9x^2+13x+4=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q9133) Solve 40x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.4

Q9134) Solve 15x^2+27x+12=0
Ans: x=-0.8 or x=-1

Q9135) Solve x^2+36x+35=0
Ans: x=-1 or x=-35

Q9136) Solve 15x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q9137) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q9138) Solve 20x^2+36x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.3

Q9139) Solve 9x^2+30x+25=0
Ans: x=-1.67 or x=-1.67

Q9140) Solve 27x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q9141) Solve 13x^2+44x+36=0
Ans: x=-1.38 or x=-2

Q9142) Solve 18x^2+43x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.89

Q9143) Solve 5x^2+20x+20=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q9144) Solve 29x^2+45x+16=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q9145) Solve 15x^2+48x+9=0
Ans: x=-0.2 or x=-3

Q9146) Solve 28x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.43

Q9147) Solve 50x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.24 or x=-0.5

Q9148) Solve 25x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.8

Q9149) Solve 3x^2+29x+18=0
Ans: x=-0.67 or x=-9

Q9150) Solve 10x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q9151) Solve x^2+5x+4=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9152) Solve 44x^2+38x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q9153) Solve 4x^2+40x+36=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q9154) Solve 17x^2+40x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.35

Q9155) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q9156) Solve 42x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-0.5

Q9157) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9158) Solve 7x^2+12x+5=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q9159) Solve 2x^2+17x+35=0
Ans: x=-3.5 or x=-5

Q9160) Solve 48x^2+46x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q9161) Solve 31x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q9162) Solve 24x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.25

Q9163) Solve 28x^2+44x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1

Q9164) Solve 15x^2+46x+32=0
Ans: x=-1.07 or x=-2

Q9165) Solve 5x^2+42x+16=0
Ans: x=-0.4 or x=-8

Q9166) Solve 6x^2+25x+26=0
Ans: x=-2 or x=-2.17

Q9167) Solve 8x^2+42x+27=0
Ans: x=-0.75 or x=-4.5

Q9168) Solve 32x^2+40x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9169) Solve 12x^2+7x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q9170) Solve 12x^2+44x+35=0
Ans: x=-1.17 or x=-2.5

Q9171) Solve 6x^2+15x+9=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q9172) Solve 9x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-3

Q9173) Solve 44x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q9174) Solve 3x^2+18x+24=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q9175) Solve 12x^2+28x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.83

Q9176) Solve 11x^2+30x+16=0
Ans: x=-0.73 or x=-2

Q9177) Solve 27x^2+42x+15=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q9178) Solve 29x^2+42x+13=0
Ans: x=-0.45 or x=-1

Q9179) Solve 36x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.75

Q9180) Solve 6x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.5

Q9181) Solve 9x^2+47x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-5

Q9182) Solve 30x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q9183) Solve 12x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.83 or x=-3

Q9184) Solve 8x^2+6x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q9185) Solve 6x^2+37x+50=0
Ans: x=-2 or x=-4.17

Q9186) Solve 19x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q9187) Solve 20x^2+50x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q9188) Solve 4x^2+20x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.5

Q9189) Solve 22x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9190) Solve 21x^2+44x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.43

Q9191) Solve 8x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q9192) Solve 18x^2+48x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q9193) Solve 12x^2+44x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.17

Q9194) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q9195) Solve 10x^2+23x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.8

Q9196) Solve 28x^2+24x+5=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.5

Q9197) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q9198) Solve 20x^2+22x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q9199) Solve 16x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q9200) Solve 16x^2+17x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q9201) Solve 7x^2+31x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-4

Q9202) Solve 16x^2+49x+3=0
Ans: x=-0.06 or x=-3

Q9203) Solve 22x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.27

Q9204) Solve 27x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.81 or x=-1

Q9205) Solve 48x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.17

Q9206) Solve 14x^2+45x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-2.5

Q9207) Solve 2x^2+43x+41=0
Ans: x=-1 or x=-20.5

Q9208) Solve 5x^2+34x+29=0
Ans: x=-1 or x=-5.8

Q9209) Solve 2x^2+15x+22=0
Ans: x=-2 or x=-5.5

Q9210) Solve 16x^2+36x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q9211) Solve 45x^2+30x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q9212) Solve 12x^2+37x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.75

Q9213) Solve 44x^2+50x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.64

Q9214) Solve 2x^2+20x+18=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q9215) Solve 24x^2+45x+21=0
Ans: x=-0.87 or x=-1

Q9216) Solve 19x^2+21x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q9217) Solve 24x^2+49x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q9218) Solve x^2+37x+36=0
Ans: x=-1 or x=-36

Q9219) Solve 7x^2+19x+10=0
Ans: x=-0.71 or x=-2

Q9220) Solve 12x^2+49x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.08

Q9221) Solve 36x^2+39x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9222) Solve 35x^2+44x+9=0
Ans: x=-0.26 or x=-1

Q9223) Solve 17x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q9224) Solve 3x^2+19x+16=0
Ans: x=-1 or x=-5.33

Q9225) Solve x^2+8x+12=0
Ans: x=-2 or x=-6

Q9226) Solve 33x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9227) Solve 22x^2+31x+9=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q9228) Solve 23x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q9229) Solve 16x^2+27x+11=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q9230) Solve 21x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.43

Q9231) Solve 4x^2+17x+13=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q9232) Solve 11x^2+36x+28=0
Ans: x=-1.27 or x=-2

Q9233) Solve 14x^2+47x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.86

Q9234) Solve 15x^2+39x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.6

Q9235) Solve 3x^2+29x+26=0
Ans: x=-1 or x=-8.67

Q9236) Solve 12x^2+37x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-3

Q9237) Solve 20x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9238) Solve 4x^2+40x+36=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q9239) Solve 32x^2+32x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q9240) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q9241) Solve 9x^2+24x+15=0
Ans: x=-1 or x=-1.67

Q9242) Solve 12x^2+40x+33=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.83

Q9243) Solve 24x^2+29x+5=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q9244) Solve 25x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q9245) Solve 9x^2+14x+5=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q9246) Solve 11x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q9247) Solve 42x^2+41x+10=0
Ans: x=-0.48 or x=-0.5

Q9248) Solve 13x^2+39x+26=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9249) Solve 4x^2+27x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-6

Q9250) Solve 14x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.71

Q9251) Solve 7x^2+31x+24=0
Ans: x=-1 or x=-3.43

Q9252) Solve 20x^2+42x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.1

Q9253) Solve 10x^2+45x+45=0
Ans: x=-1.5 or x=-3

Q9254) Solve 3x^2+17x+20=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q9255) Solve 35x^2+49x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q9256) Solve 35x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q9257) Solve 24x^2+37x+13=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q9258) Solve 25x^2+26x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q9259) Solve 16x^2+44x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-1.5

Q9260) Solve 14x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.57

Q9261) Solve 2x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-13

Q9262) Solve 12x^2+49x+37=0
Ans: x=-1 or x=-3.08

Q9263) Solve 30x^2+35x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9264) Solve 3x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-14

Q9265) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9266) Solve 24x^2+30x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9267) Solve 24x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9268) Solve 12x^2+43x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.25

Q9269) Solve 44x^2+46x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9270) Solve 12x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q9271) Solve 4x^2+36x+32=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q9272) Solve 48x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.58

Q9273) Solve 9x^2+39x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-3

Q9274) Solve 40x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q9275) Solve 6x^2+17x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.5

Q9276) Solve 12x^2+29x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1.67

Q9277) Solve 48x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.25

Q9278) Solve 9x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q9279) Solve 34x^2+23x+3=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.5

Q9280) Solve 16x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.37

Q9281) Solve x^2+36x+35=0
Ans: x=-1 or x=-35

Q9282) Solve 14x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q9283) Solve 17x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.41 or x=-2

Q9284) Solve 15x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q9285) Solve 45x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.56

Q9286) Solve 18x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q9287) Solve 6x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-4.67

Q9288) Solve 20x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.7

Q9289) Solve 42x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q9290) Solve 50x^2+35x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.6

Q9291) Solve 35x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.6

Q9292) Solve 26x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.15

Q9293) Solve 22x^2+41x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1.5

Q9294) Solve 22x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q9295) Solve 2x^2+17x+15=0
Ans: x=-1 or x=-7.5

Q9296) Solve 13x^2+41x+30=0
Ans: x=-1.15 or x=-2

Q9297) Solve 11x^2+42x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.82

Q9298) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q9299) Solve 14x^2+29x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-2

Q9300) Solve 6x^2+35x+46=0
Ans: x=-2 or x=-3.83

Q9301) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q9302) Solve 2x^2+29x+27=0
Ans: x=-1 or x=-13.5

Q9303) Solve 16x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.62

Q9304) Solve 9x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q9305) Solve 7x^2+32x+33=0
Ans: x=-1.57 or x=-3

Q9306) Solve 21x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.43 or x=-0.67

Q9307) Solve 6x^2+28x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-4

Q9308) Solve 30x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.47 or x=-0.5

Q9309) Solve 10x^2+22x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.2

Q9310) Solve 4x^2+15x+11=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q9311) Solve 6x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-4

Q9312) Solve 6x^2+32x+40=0
Ans: x=-2 or x=-3.33

Q9313) Solve 23x^2+39x+16=0
Ans: x=-0.7 or x=-1

Q9314) Solve 12x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-3

Q9315) Solve 5x^2+12x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q9316) Solve 24x^2+43x+19=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q9317) Solve 25x^2+38x+13=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q9318) Solve 38x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.74

Q9319) Solve 15x^2+43x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.67

Q9320) Solve x^2+12x+35=0
Ans: x=-5 or x=-7

Q9321) Solve 25x^2+33x+8=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q9322) Solve 18x^2+41x+23=0
Ans: x=-1 or x=-1.28

Q9323) Solve 28x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.71

Q9324) Solve 16x^2+38x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.87

Q9325) Solve 42x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.79

Q9326) Solve 22x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9327) Solve 5x^2+27x+22=0
Ans: x=-1 or x=-4.4

Q9328) Solve 10x^2+33x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.8

Q9329) Solve 16x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q9330) Solve 12x^2+34x+20=0
Ans: x=-0.83 or x=-2

Q9331) Solve 4x^2+8x+4=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9332) Solve 13x^2+24x+11=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q9333) Solve 22x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q9334) Solve 16x^2+8x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.25

Q9335) Solve 3x^2+35x+32=0
Ans: x=-1 or x=-10.67

Q9336) Solve 17x^2+39x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-2

Q9337) Solve 44x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.18 or x=-0.25

Q9338) Solve 6x^2+19x+15=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.67

Q9339) Solve 36x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.22 or x=-0.75

Q9340) Solve 32x^2+48x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.75

Q9341) Solve x^2+9x+20=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q9342) Solve 16x^2+48x+36=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q9343) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q9344) Solve 2x^2+19x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-8

Q9345) Solve 15x^2+31x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.07

Q9346) Solve 3x^2+18x+15=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9347) Solve x^2+34x+33=0
Ans: x=-1 or x=-33

Q9348) Solve 31x^2+34x+3=0
Ans: x=-0.1 or x=-1

Q9349) Solve 11x^2+35x+26=0
Ans: x=-1.18 or x=-2

Q9350) Solve 36x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q9351) Solve 4x^2+23x+33=0
Ans: x=-2.75 or x=-3

Q9352) Solve 21x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.86 or x=-1.33

Q9353) Solve 6x^2+13x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.5

Q9354) Solve 4x^2+17x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-4

Q9355) Solve 14x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.43 or x=-2.5

Q9356) Solve 24x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.62

Q9357) Solve 32x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q9358) Solve 23x^2+50x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.17

Q9359) Solve 7x^2+40x+48=0
Ans: x=-1.71 or x=-4

Q9360) Solve 35x^2+47x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.14

Q9361) Solve 49x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.14

Q9362) Solve 17x^2+41x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.41

Q9363) Solve 10x^2+33x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-2.5

Q9364) Solve 17x^2+36x+4=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q9365) Solve 35x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.57

Q9366) Solve 26x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q9367) Solve 18x^2+28x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-1

Q9368) Solve 3x^2+19x+20=0
Ans: x=-1.33 or x=-5

Q9369) Solve 24x^2+36x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9370) Solve 20x^2+30x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9371) Solve 26x^2+48x+22=0
Ans: x=-0.85 or x=-1

Q9372) Solve 6x^2+21x+15=0
Ans: x=-1 or x=-2.5

Q9373) Solve 16x^2+50x+6=0
Ans: x=-0.12 or x=-3

Q9374) Solve x^2+23x+22=0
Ans: x=-1 or x=-22

Q9375) Solve 22x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q9376) Solve 15x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.6

Q9377) Solve 36x^2+31x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.75

Q9378) Solve 3x^2+37x+34=0
Ans: x=-1 or x=-11.33

Q9379) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q9380) Solve 2x^2+18x+36=0
Ans: x=-3 or x=-6

Q9381) Solve 14x^2+39x+27=0
Ans: x=-1.29 or x=-1.5

Q9382) Solve 8x^2+47x+39=0
Ans: x=-1 or x=-4.87

Q9383) Solve 37x^2+40x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9384) Solve 8x^2+34x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-3.75

Q9385) Solve 10x^2+30x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9386) Solve 3x^2+23x+40=0
Ans: x=-2.67 or x=-5

Q9387) Solve 4x^2+20x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-4.5

Q9388) Solve 49x^2+28x+3=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.43

Q9389) Solve 9x^2+20x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.22

Q9390) Solve 28x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q9391) Solve 14x^2+44x+30=0
Ans: x=-1 or x=-2.14

Q9392) Solve 16x^2+20x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9393) Solve 6x^2+29x+33=0
Ans: x=-1.83 or x=-3

Q9394) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q9395) Solve 7x^2+21x+14=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9396) Solve 13x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q9397) Solve 3x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-14

Q9398) Solve 32x^2+45x+13=0
Ans: x=-0.41 or x=-1

Q9399) Solve 12x^2+37x+28=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.75

Q9400) Solve 21x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.57 or x=-0.67

Q9401) Solve 44x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.23 or x=-0.5

Q9402) Solve 4x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-5

Q9403) Solve 15x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q9404) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q9405) Solve 15x^2+47x+34=0
Ans: x=-1.13 or x=-2

Q9406) Solve 20x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.5

Q9407) Solve 8x^2+41x+5=0
Ans: x=-0.12 or x=-5

Q9408) Solve 27x^2+39x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.78

Q9409) Solve 12x^2+45x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.75

Q9410) Solve 5x^2+23x+24=0
Ans: x=-1.6 or x=-3

Q9411) Solve 19x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.26 or x=-2

Q9412) Solve x^2+9x+20=0
Ans: x=-4 or x=-5

Q9413) Solve 3x^2+30x+27=0
Ans: x=-1 or x=-9

Q9414) Solve 34x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.18 or x=-1

Q9415) Solve 2x^2+21x+34=0
Ans: x=-2 or x=-8.5

Q9416) Solve 20x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.5

Q9417) Solve 12x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q9418) Solve 22x^2+45x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q9419) Solve 29x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9420) Solve 10x^2+46x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q9421) Solve 21x^2+50x+25=0
Ans: x=-0.71 or x=-1.67

Q9422) Solve 39x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.67

Q9423) Solve 17x^2+36x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.12

Q9424) Solve x^2+46x+45=0
Ans: x=-1 or x=-45

Q9425) Solve 10x^2+33x+9=0
Ans: x=-0.3 or x=-3

Q9426) Solve 15x^2+43x+22=0
Ans: x=-0.67 or x=-2.2

Q9427) Solve 39x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.15 or x=-0.33

Q9428) Solve 15x^2+32x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.13

Q9429) Solve 7x^2+23x+16=0
Ans: x=-1 or x=-2.29

Q9430) Solve x^2+15x+14=0
Ans: x=-1 or x=-14

Q9431) Solve 44x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q9432) Solve 2x^2+27x+25=0
Ans: x=-1 or x=-12.5

Q9433) Solve 21x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.33

Q9434) Solve 7x^2+30x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2.29

Q9435) Solve 25x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q9436) Solve 6x^2+49x+23=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.67

Q9437) Solve 18x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q9438) Solve 7x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.14 or x=-4

Q9439) Solve 21x^2+46x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.19

Q9440) Solve 4x^2+15x+9=0
Ans: x=-0.75 or x=-3

Q9441) Solve 12x^2+49x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-3.33

Q9442) Solve 32x^2+38x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.69

Q9443) Solve 15x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q9444) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9445) Solve x^2+4x+3=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q9446) Solve 24x^2+34x+7=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.17

Q9447) Solve 8x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-2.5

Q9448) Solve 10x^2+35x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q9449) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q9450) Solve 10x^2+47x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-3.2

Q9451) Solve 29x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1

Q9452) Solve 9x^2+31x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.44

Q9453) Solve 25x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q9454) Solve 18x^2+23x+5=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q9455) Solve 45x^2+18x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.33

Q9456) Solve 28x^2+30x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q9457) Solve x^2+34x+33=0
Ans: x=-1 or x=-33

Q9458) Solve 22x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-1

Q9459) Solve 13x^2+35x+18=0
Ans: x=-0.69 or x=-2

Q9460) Solve 34x^2+37x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.59

Q9461) Solve 29x^2+30x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q9462) Solve 4x^2+23x+30=0
Ans: x=-2 or x=-3.75

Q9463) Solve 8x^2+32x+32=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q9464) Solve x^2+19x+48=0
Ans: x=-3 or x=-16

Q9465) Solve 24x^2+27x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q9466) Solve 2x^2+49x+47=0
Ans: x=-1 or x=-23.5

Q9467) Solve 14x^2+30x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q9468) Solve 5x^2+21x+16=0
Ans: x=-1 or x=-3.2

Q9469) Solve 40x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.3

Q9470) Solve 25x^2+48x+23=0
Ans: x=-0.92 or x=-1

Q9471) Solve 28x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-0.5

Q9472) Solve 24x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q9473) Solve 5x^2+29x+38=0
Ans: x=-2 or x=-3.8

Q9474) Solve 24x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9475) Solve 7x^2+43x+40=0
Ans: x=-1.14 or x=-5

Q9476) Solve 21x^2+35x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q9477) Solve 2x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-20

Q9478) Solve 50x^2+40x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.6

Q9479) Solve 35x^2+45x+10=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q9480) Solve 14x^2+48x+34=0
Ans: x=-1 or x=-2.43

Q9481) Solve 18x^2+48x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q9482) Solve 3x^2+46x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-15

Q9483) Solve 25x^2+49x+24=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q9484) Solve 4x^2+6x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9485) Solve 2x^2+12x+10=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9486) Solve 18x^2+37x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.56

Q9487) Solve 26x^2+29x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.62

Q9488) Solve 36x^2+37x+1=0
Ans: x=-0.03 or x=-1

Q9489) Solve 10x^2+38x+28=0
Ans: x=-1 or x=-2.8

Q9490) Solve 42x^2+43x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.86

Q9491) Solve 12x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-2.5

Q9492) Solve 27x^2+47x+20=0
Ans: x=-0.74 or x=-1

Q9493) Solve 2x^2+9x+4=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q9494) Solve 7x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-4

Q9495) Solve 48x^2+28x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.33

Q9496) Solve 15x^2+46x+35=0
Ans: x=-1.4 or x=-1.67

Q9497) Solve 17x^2+42x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q9498) Solve 4x^2+27x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-6

Q9499) Solve 40x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.25

Q9500) Solve 20x^2+36x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.3

Q9501) Solve 42x^2+43x+1=0
Ans: x=-0.02 or x=-1

Q9502) Solve 20x^2+40x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9503) Solve 18x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.33

Q9504) Solve 8x^2+38x+44=0
Ans: x=-2 or x=-2.75

Q9505) Solve 25x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.6

Q9506) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q9507) Solve 15x^2+20x+5=0
Ans: x=-0.33 or x=-1

Q9508) Solve 27x^2+39x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.33

Q9509) Solve 28x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.57

Q9510) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9511) Solve 24x^2+11x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.33

Q9512) Solve 14x^2+9x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.5

Q9513) Solve 12x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-2.5

Q9514) Solve 11x^2+28x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.55

Q9515) Solve 16x^2+26x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-1.5

Q9516) Solve 28x^2+40x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.93

Q9517) Solve 18x^2+35x+17=0
Ans: x=-0.94 or x=-1

Q9518) Solve 18x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9519) Solve 16x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.19 or x=-2

Q9520) Solve 19x^2+49x+22=0
Ans: x=-0.58 or x=-2

Q9521) Solve 5x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-6

Q9522) Solve 2x^2+37x+35=0
Ans: x=-1 or x=-17.5

Q9523) Solve 8x^2+36x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-4

Q9524) Solve 33x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-0.67

Q9525) Solve 44x^2+44x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q9526) Solve 11x^2+27x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1.45

Q9527) Solve 31x^2+43x+12=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q9528) Solve 25x^2+34x+9=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9529) Solve 5x^2+33x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-6

Q9530) Solve 24x^2+30x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.75

Q9531) Solve 8x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.5 or x=-4

Q9532) Solve 10x^2+40x+30=0
Ans: x=-1 or x=-3

Q9533) Solve 11x^2+35x+26=0
Ans: x=-1.18 or x=-2

Q9534) Solve 13x^2+27x+2=0
Ans: x=-0.08 or x=-2

Q9535) Solve 5x^2+22x+24=0
Ans: x=-2 or x=-2.4

Q9536) Solve 24x^2+26x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.83

Q9537) Solve 30x^2+39x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.8

Q9538) Solve 20x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.3 or x=-2

Q9539) Solve 2x^2+40x+38=0
Ans: x=-1 or x=-19

Q9540) Solve 19x^2+23x+4=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q9541) Solve 10x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q9542) Solve 44x^2+24x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-0.5

Q9543) Solve 17x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q9544) Solve 23x^2+33x+10=0
Ans: x=-0.43 or x=-1

Q9545) Solve 24x^2+22x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.75

Q9546) Solve 18x^2+39x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q9547) Solve 6x^2+27x+30=0
Ans: x=-2 or x=-2.5

Q9548) Solve 42x^2+45x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q9549) Solve 4x^2+5x+1=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9550) Solve 6x^2+18x+12=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9551) Solve 6x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-7

Q9552) Solve 9x^2+41x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.56

Q9553) Solve 8x^2+41x+50=0
Ans: x=-2 or x=-3.12

Q9554) Solve 15x^2+28x+12=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.2

Q9555) Solve 28x^2+15x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.29

Q9556) Solve 18x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.11

Q9557) Solve 30x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1.4

Q9558) Solve 6x^2+32x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q9559) Solve 15x^2+43x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-2.67

Q9560) Solve 9x^2+24x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.33

Q9561) Solve 18x^2+35x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.44

Q9562) Solve 8x^2+44x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4.5

Q9563) Solve 4x^2+21x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-4

Q9564) Solve 8x^2+32x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.5

Q9565) Solve 30x^2+39x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.8

Q9566) Solve 22x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q9567) Solve 4x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-7.5

Q9568) Solve x^2+15x+44=0
Ans: x=-4 or x=-11

Q9569) Solve 8x^2+26x+20=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q9570) Solve 3x^2+7x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-2

Q9571) Solve 17x^2+45x+22=0
Ans: x=-0.65 or x=-2

Q9572) Solve 49x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.57

Q9573) Solve 21x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.95 or x=-1

Q9574) Solve 15x^2+11x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.4

Q9575) Solve 8x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-2.5

Q9576) Solve 50x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.1 or x=-0.2

Q9577) Solve 8x^2+43x+44=0
Ans: x=-1.37 or x=-4

Q9578) Solve 36x^2+36x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q9579) Solve 4x^2+24x+20=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9580) Solve 10x^2+43x+46=0
Ans: x=-2 or x=-2.3

Q9581) Solve 11x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.09 or x=-2

Q9582) Solve 17x^2+32x+15=0
Ans: x=-0.88 or x=-1

Q9583) Solve 12x^2+29x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.42

Q9584) Solve 44x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.55

Q9585) Solve 13x^2+43x+34=0
Ans: x=-1.31 or x=-2

Q9586) Solve 6x^2+21x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-3

Q9587) Solve x^2+11x+28=0
Ans: x=-4 or x=-7

Q9588) Solve 36x^2+33x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.67

Q9589) Solve 4x^2+15x+14=0
Ans: x=-1.75 or x=-2

Q9590) Solve 22x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q9591) Solve 4x^2+11x+7=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q9592) Solve 9x^2+17x+8=0
Ans: x=-0.89 or x=-1

Q9593) Solve 28x^2+30x+2=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q9594) Solve 34x^2+31x+7=0
Ans: x=-0.41 or x=-0.5

Q9595) Solve 20x^2+28x+8=0
Ans: x=-0.4 or x=-1

Q9596) Solve 8x^2+25x+17=0
Ans: x=-1 or x=-2.12

Q9597) Solve 32x^2+49x+17=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q9598) Solve 36x^2+24x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q9599) Solve 6x^2+31x+28=0
Ans: x=-1.17 or x=-4

Q9600) Solve 38x^2+47x+9=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q9601) Solve 26x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.15 or x=-1

Q9602) Solve 4x^2+43x+39=0
Ans: x=-1 or x=-9.75

Q9603) Solve 39x^2+47x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-1

Q9604) Solve 12x^2+32x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.17

Q9605) Solve 18x^2+36x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.67

Q9606) Solve 36x^2+42x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.83

Q9607) Solve 32x^2+24x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.5

Q9608) Solve 50x^2+30x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.4

Q9609) Solve 3x^2+26x+23=0
Ans: x=-1 or x=-7.67

Q9610) Solve 16x^2+32x+16=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9611) Solve 7x^2+45x+38=0
Ans: x=-1 or x=-5.43

Q9612) Solve 35x^2+41x+6=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9613) Solve 2x^2+16x+30=0
Ans: x=-3 or x=-5

Q9614) Solve 7x^2+23x+18=0
Ans: x=-1.29 or x=-2

Q9615) Solve 8x^2+40x+48=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q9616) Solve 13x^2+29x+6=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q9617) Solve 9x^2+44x+32=0
Ans: x=-0.89 or x=-4

Q9618) Solve 14x^2+15x+1=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q9619) Solve 11x^2+39x+34=0
Ans: x=-1.55 or x=-2

Q9620) Solve 22x^2+31x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.91

Q9621) Solve 43x^2+47x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q9622) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q9623) Solve 32x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.25

Q9624) Solve 4x^2+41x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-9

Q9625) Solve 30x^2+34x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.8

Q9626) Solve 19x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.53 or x=-1

Q9627) Solve 10x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-4

Q9628) Solve 11x^2+25x+6=0
Ans: x=-0.27 or x=-2

Q9629) Solve 3x^2+14x+15=0
Ans: x=-1.67 or x=-3

Q9630) Solve 45x^2+36x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.47

Q9631) Solve 14x^2+29x+12=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.5

Q9632) Solve 50x^2+47x+11=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q9633) Solve 38x^2+23x+2=0
Ans: x=-0.11 or x=-0.5

Q9634) Solve 3x^2+18x+24=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q9635) Solve 18x^2+21x+6=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q9636) Solve 4x^2+29x+25=0
Ans: x=-1 or x=-6.25

Q9637) Solve 22x^2+30x+8=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9638) Solve 18x^2+43x+24=0
Ans: x=-0.89 or x=-1.5

Q9639) Solve x^2+15x+36=0
Ans: x=-3 or x=-12

Q9640) Solve 2x^2+27x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-13

Q9641) Solve 12x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q9642) Solve 2x^2+21x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-8

Q9643) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q9644) Solve 30x^2+28x+6=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.6

Q9645) Solve 5x^2+22x+21=0
Ans: x=-1.4 or x=-3

Q9646) Solve 2x^2+23x+30=0
Ans: x=-1.5 or x=-10

Q9647) Solve 16x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.75

Q9648) Solve 6x^2+35x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-3.33

Q9649) Solve 10x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.5

Q9650) Solve 15x^2+28x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.67

Q9651) Solve 3x^2+9x+6=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9652) Solve 18x^2+15x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.5

Q9653) Solve 9x^2+36x+32=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.67

Q9654) Solve 18x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q9655) Solve 12x^2+46x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-3.5

Q9656) Solve x^2+35x+34=0
Ans: x=-1 or x=-34

Q9657) Solve 18x^2+49x+33=0
Ans: x=-1.22 or x=-1.5

Q9658) Solve 24x^2+29x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.87

Q9659) Solve 20x^2+31x+11=0
Ans: x=-0.55 or x=-1

Q9660) Solve x^2+15x+44=0
Ans: x=-4 or x=-11

Q9661) Solve 16x^2+23x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q9662) Solve 28x^2+50x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.29

Q9663) Solve 3x^2+34x+31=0
Ans: x=-1 or x=-10.33

Q9664) Solve 12x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q9665) Solve 7x^2+15x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q9666) Solve 12x^2+26x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-2

Q9667) Solve 42x^2+37x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.71

Q9668) Solve 18x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.17

Q9669) Solve 8x^2+35x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-4

Q9670) Solve 16x^2+44x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.75

Q9671) Solve 5x^2+42x+49=0
Ans: x=-1.4 or x=-7

Q9672) Solve 10x^2+32x+22=0
Ans: x=-1 or x=-2.2

Q9673) Solve 20x^2+20x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q9674) Solve 25x^2+40x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.4

Q9675) Solve 33x^2+46x+13=0
Ans: x=-0.39 or x=-1

Q9676) Solve 24x^2+50x+11=0
Ans: x=-0.25 or x=-1.83

Q9677) Solve 32x^2+30x+7=0
Ans: x=-0.44 or x=-0.5

Q9678) Solve 46x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.13 or x=-0.5

Q9679) Solve 23x^2+27x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9680) Solve 39x^2+42x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9681) Solve 35x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.2

Q9682) Solve 25x^2+25x+4=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.8

Q9683) Solve 11x^2+25x+14=0
Ans: x=-1 or x=-1.27

Q9684) Solve 14x^2+50x+44=0
Ans: x=-1.57 or x=-2

Q9685) Solve 8x^2+41x+33=0
Ans: x=-1 or x=-4.12

Q9686) Solve 12x^2+17x+6=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.75

Q9687) Solve 13x^2+43x+34=0
Ans: x=-1.31 or x=-2

Q9688) Solve 8x^2+46x+30=0
Ans: x=-0.75 or x=-5

Q9689) Solve 4x^2+25x+39=0
Ans: x=-3 or x=-3.25

Q9690) Solve 5x^2+28x+23=0
Ans: x=-1 or x=-4.6

Q9691) Solve 2x^2+38x+36=0
Ans: x=-1 or x=-18

Q9692) Solve 5x^2+8x+3=0
Ans: x=-0.6 or x=-1

Q9693) Solve 20x^2+21x+4=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q9694) Solve 8x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-3

Q9695) Solve 19x^2+38x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9696) Solve 18x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.22 or x=-2.5

Q9697) Solve 44x^2+46x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9698) Solve 20x^2+23x+6=0
Ans: x=-0.4 or x=-0.75

Q9699) Solve 20x^2+47x+14=0
Ans: x=-0.35 or x=-2

Q9700) Solve 21x^2+31x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.14

Q9701) Solve x^2+14x+48=0
Ans: x=-6 or x=-8

Q9702) Solve 4x^2+25x+25=0
Ans: x=-1.25 or x=-5

Q9703) Solve 11x^2+22x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9704) Solve 8x^2+50x+50=0
Ans: x=-1.25 or x=-5

Q9705) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q9706) Solve 3x^2+29x+46=0
Ans: x=-2 or x=-7.67

Q9707) Solve 21x^2+50x+24=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.71

Q9708) Solve 22x^2+36x+14=0
Ans: x=-0.64 or x=-1

Q9709) Solve 16x^2+33x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-2

Q9710) Solve 27x^2+43x+16=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q9711) Solve 14x^2+29x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.57

Q9712) Solve 5x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-7

Q9713) Solve 10x^2+46x+36=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q9714) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q9715) Solve 21x^2+45x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q9716) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q9717) Solve 16x^2+24x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9718) Solve 20x^2+19x+3=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.75

Q9719) Solve 11x^2+42x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.82

Q9720) Solve 32x^2+39x+7=0
Ans: x=-0.22 or x=-1

Q9721) Solve 12x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q9722) Solve 12x^2+43x+31=0
Ans: x=-1 or x=-2.58

Q9723) Solve 18x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

Q9724) Solve 15x^2+37x+22=0
Ans: x=-1 or x=-1.47

Q9725) Solve 10x^2+19x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.4

Q9726) Solve x^2+12x+11=0
Ans: x=-1 or x=-11

Q9727) Solve 5x^2+25x+20=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9728) Solve 5x^2+37x+42=0
Ans: x=-1.4 or x=-6

Q9729) Solve 2x^2+19x+9=0
Ans: x=-0.5 or x=-9

Q9730) Solve 12x^2+44x+32=0
Ans: x=-1 or x=-2.67

Q9731) Solve 7x^2+48x+36=0
Ans: x=-0.86 or x=-6

Q9732) Solve 33x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.55 or x=-0.67

Q9733) Solve 18x^2+42x+20=0
Ans: x=-0.67 or x=-1.67

Q9734) Solve 49x^2+14x+1=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.14

Q9735) Solve 46x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q9736) Solve 8x^2+34x+26=0
Ans: x=-1 or x=-3.25

Q9737) Solve x^2+8x+16=0
Ans: x=-4 or x=-4

Q9738) Solve 3x^2+22x+39=0
Ans: x=-3 or x=-4.33

Q9739) Solve 6x^2+43x+20=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.67

Q9740) Solve 10x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q9741) Solve 8x^2+17x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-2

Q9742) Solve 12x^2+29x+10=0
Ans: x=-0.42 or x=-2

Q9743) Solve 26x^2+27x+1=0
Ans: x=-0.04 or x=-1

Q9744) Solve 2x^2+15x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-7

Q9745) Solve 12x^2+41x+15=0
Ans: x=-0.42 or x=-3

Q9746) Solve 24x^2+47x+13=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.62

Q9747) Solve 2x^2+12x+16=0
Ans: x=-2 or x=-4

Q9748) Solve 3x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.33 or x=-14

Q9749) Solve 4x^2+13x+3=0
Ans: x=-0.25 or x=-3

Q9750) Solve 4x^2+41x+37=0
Ans: x=-1 or x=-9.25

Q9751) Solve 21x^2+13x+2=0
Ans: x=-0.29 or x=-0.33

Q9752) Solve x^2+19x+48=0
Ans: x=-3 or x=-16

Q9753) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q9754) Solve 10x^2+30x+20=0
Ans: x=-1 or x=-2

Q9755) Solve 6x^2+37x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-5.67

Q9756) Solve 35x^2+37x+6=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.86

Q9757) Solve 14x^2+47x+30=0
Ans: x=-0.86 or x=-2.5

Q9758) Solve 16x^2+46x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.37

Q9759) Solve 17x^2+19x+2=0
Ans: x=-0.12 or x=-1

Q9760) Solve 19x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.21 or x=-2

Q9761) Solve 38x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q9762) Solve 15x^2+32x+4=0
Ans: x=-0.13 or x=-2

Q9763) Solve 6x^2+16x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-2

Q9764) Solve 16x^2+49x+33=0
Ans: x=-1 or x=-2.06

Q9765) Solve 50x^2+33x+4=0
Ans: x=-0.16 or x=-0.5

Q9766) Solve 6x^2+34x+40=0
Ans: x=-1.67 or x=-4

Q9767) Solve 28x^2+45x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-0.86

Q9768) Solve 20x^2+43x+14=0
Ans: x=-0.4 or x=-1.75

Q9769) Solve 12x^2+37x+26=0
Ans: x=-1.08 or x=-2

Q9770) Solve 20x^2+50x+30=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q9771) Solve 21x^2+31x+4=0
Ans: x=-0.14 or x=-1.33

Q9772) Solve 28x^2+50x+22=0
Ans: x=-0.79 or x=-1

Q9773) Solve 32x^2+44x+14=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q9774) Solve 20x^2+47x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.75

Q9775) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9776) Solve 8x^2+29x+26=0
Ans: x=-1.62 or x=-2

Q9777) Solve 12x^2+30x+18=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q9778) Solve 16x^2+14x+3=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.5

Q9779) Solve 14x^2+49x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q9780) Solve 29x^2+46x+17=0
Ans: x=-0.59 or x=-1

Q9781) Solve 4x^2+50x+46=0
Ans: x=-1 or x=-11.5

Q9782) Solve 24x^2+50x+19=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.58

Q9783) Solve 21x^2+32x+11=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q9784) Solve 42x^2+44x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9785) Solve 21x^2+40x+11=0
Ans: x=-0.33 or x=-1.57

Q9786) Solve 14x^2+49x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-2

Q9787) Solve 13x^2+32x+19=0
Ans: x=-1 or x=-1.46

Q9788) Solve 23x^2+48x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-2

Q9789) Solve 9x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.67

Q9790) Solve 4x^2+28x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-6.5

Q9791) Solve 33x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q9792) Solve 11x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.36 or x=-4

Q9793) Solve 12x^2+32x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-2.5

Q9794) Solve 2x^2+20x+50=0
Ans: x=-5 or x=-5

Q9795) Solve 17x^2+43x+18=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q9796) Solve 10x^2+49x+39=0
Ans: x=-1 or x=-3.9

Q9797) Solve 35x^2+38x+3=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q9798) Solve 11x^2+34x+24=0
Ans: x=-1.09 or x=-2

Q9799) Solve 42x^2+20x+2=0
Ans: x=-0.14 or x=-0.33

Q9800) Solve 30x^2+41x+14=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.7

Q9801) Solve 6x^2+31x+40=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.67

Q9802) Solve 39x^2+40x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.69

Q9803) Solve 50x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.3 or x=-0.4

Q9804) Solve 5x^2+32x+48=0
Ans: x=-2.4 or x=-4

Q9805) Solve 36x^2+38x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q9806) Solve 30x^2+43x+15=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.83

Q9807) Solve 4x^2+21x+26=0
Ans: x=-2 or x=-3.25

Q9808) Solve 5x^2+41x+42=0
Ans: x=-1.2 or x=-7

Q9809) Solve 17x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.47 or x=-1

Q9810) Solve 31x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q9811) Solve 2x^2+17x+36=0
Ans: x=-4 or x=-4.5

Q9812) Solve 17x^2+37x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q9813) Solve 39x^2+43x+10=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.77

Q9814) Solve 9x^2+37x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-4

Q9815) Solve 4x^2+31x+27=0
Ans: x=-1 or x=-6.75

Q9816) Solve 18x^2+47x+5=0
Ans: x=-0.11 or x=-2.5

Q9817) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q9818) Solve 2x^2+5x+2=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q9819) Solve 3x^2+22x+24=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q9820) Solve 9x^2+43x+28=0
Ans: x=-0.78 or x=-4

Q9821) Solve 7x^2+26x+15=0
Ans: x=-0.71 or x=-3

Q9822) Solve 8x^2+46x+38=0
Ans: x=-1 or x=-4.75

Q9823) Solve 2x^2+23x+11=0
Ans: x=-0.5 or x=-11

Q9824) Solve 10x^2+33x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.8

Q9825) Solve 17x^2+37x+20=0
Ans: x=-1 or x=-1.18

Q9826) Solve 40x^2+39x+9=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.6

Q9827) Solve 18x^2+42x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q9828) Solve 14x^2+41x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.43

Q9829) Solve 20x^2+27x+9=0
Ans: x=-0.6 or x=-0.75

Q9830) Solve 6x^2+25x+26=0
Ans: x=-2 or x=-2.17

Q9831) Solve 9x^2+27x+8=0
Ans: x=-0.33 or x=-2.67

Q9832) Solve 11x^2+40x+21=0
Ans: x=-0.64 or x=-3

Q9833) Solve 8x^2+45x+37=0
Ans: x=-1 or x=-4.62

Q9834) Solve 2x^2+24x+40=0
Ans: x=-2 or x=-10

Q9835) Solve 28x^2+37x+9=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q9836) Solve 9x^2+48x+15=0
Ans: x=-0.33 or x=-5

Q9837) Solve 18x^2+29x+3=0
Ans: x=-0.11 or x=-1.5

Q9838) Solve x^2+21x+20=0
Ans: x=-1 or x=-20

Q9839) Solve 20x^2+48x+28=0
Ans: x=-1 or x=-1.4

Q9840) Solve 40x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.8

Q9841) Solve 28x^2+28x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.5

Q9842) Solve 7x^2+30x+27=0
Ans: x=-1.29 or x=-3

Q9843) Solve 30x^2+35x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q9844) Solve 24x^2+22x+5=0
Ans: x=-0.42 or x=-0.5

Q9845) Solve 2x^2+21x+49=0
Ans: x=-3.5 or x=-7

Q9846) Solve 12x^2+22x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.33

Q9847) Solve 8x^2+19x+11=0
Ans: x=-1 or x=-1.37

Q9848) Solve 22x^2+49x+10=0
Ans: x=-0.23 or x=-2

Q9849) Solve 8x^2+18x+10=0
Ans: x=-1 or x=-1.25

Q9850) Solve 25x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.4

Q9851) Solve 19x^2+47x+18=0
Ans: x=-0.47 or x=-2

Q9852) Solve 21x^2+42x+21=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9853) Solve 22x^2+39x+17=0
Ans: x=-0.77 or x=-1

Q9854) Solve 44x^2+26x+2=0
Ans: x=-0.09 or x=-0.5

Q9855) Solve 13x^2+20x+7=0
Ans: x=-0.54 or x=-1

Q9856) Solve 20x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.5

Q9857) Solve 32x^2+50x+17=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.06

Q9858) Solve 21x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.57 or x=-1.33

Q9859) Solve 34x^2+46x+12=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q9860) Solve 24x^2+16x+2=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.5

Q9861) Solve 12x^2+36x+27=0
Ans: x=-1.5 or x=-1.5

Q9862) Solve 4x^2+9x+2=0
Ans: x=-0.25 or x=-2

Q9863) Solve 36x^2+38x+2=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q9864) Solve 3x^2+27x+24=0
Ans: x=-1 or x=-8

Q9865) Solve 10x^2+45x+35=0
Ans: x=-1 or x=-3.5

Q9866) Solve 36x^2+48x+16=0
Ans: x=-0.67 or x=-0.67

Q9867) Solve 48x^2+30x+3=0
Ans: x=-0.12 or x=-0.5

Q9868) Solve 7x^2+50x+48=0
Ans: x=-1.14 or x=-6

Q9869) Solve 4x^2+27x+38=0
Ans: x=-2 or x=-4.75

Q9870) Solve 48x^2+50x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-0.67

Q9871) Solve 5x^2+39x+28=0
Ans: x=-0.8 or x=-7

Q9872) Solve 22x^2+23x+1=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9873) Solve 44x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-0.75

Q9874) Solve 6x^2+25x+24=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.67

Q9875) Solve 22x^2+21x+5=0
Ans: x=-0.45 or x=-0.5

Q9876) Solve 25x^2+38x+13=0
Ans: x=-0.52 or x=-1

Q9877) Solve 48x^2+16x+1=0
Ans: x=-0.08 or x=-0.25

Q9878) Solve 7x^2+42x+35=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9879) Solve 23x^2+47x+24=0
Ans: x=-1 or x=-1.04

Q9880) Solve 25x^2+32x+7=0
Ans: x=-0.28 or x=-1

Q9881) Solve 21x^2+48x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.29

Q9882) Solve 2x^2+13x+11=0
Ans: x=-1 or x=-5.5

Q9883) Solve 42x^2+49x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9884) Solve 33x^2+45x+12=0
Ans: x=-0.36 or x=-1

Q9885) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q9886) Solve 13x^2+38x+24=0
Ans: x=-0.92 or x=-2

Q9887) Solve 6x^2+11x+5=0
Ans: x=-0.83 or x=-1

Q9888) Solve 6x^2+13x+5=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q9889) Solve 7x^2+37x+30=0
Ans: x=-1 or x=-4.29

Q9890) Solve 6x^2+23x+21=0
Ans: x=-1.5 or x=-2.33

Q9891) Solve 3x^2+15x+18=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q9892) Solve 6x^2+35x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-4.5

Q9893) Solve 22x^2+45x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-2

Q9894) Solve 27x^2+44x+17=0
Ans: x=-0.63 or x=-1

Q9895) Solve 5x^2+23x+26=0
Ans: x=-2 or x=-2.6

Q9896) Solve 3x^2+16x+21=0
Ans: x=-2.33 or x=-3

Q9897) Solve 36x^2+12x+1=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.17

Q9898) Solve 6x^2+36x+30=0
Ans: x=-1 or x=-5

Q9899) Solve 5x^2+29x+20=0
Ans: x=-0.8 or x=-5

Q9900) Solve 40x^2+47x+7=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9901) Solve 22x^2+47x+6=0
Ans: x=-0.14 or x=-2

Q9902) Solve 18x^2+25x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.89

Q9903) Solve 16x^2+40x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-2

Q9904) Solve 34x^2+42x+8=0
Ans: x=-0.24 or x=-1

Q9905) Solve 44x^2+35x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.55

Q9906) Solve 3x^2+37x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-11

Q9907) Solve 20x^2+35x+15=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q9908) Solve 40x^2+43x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.87

Q9909) Solve 40x^2+48x+8=0
Ans: x=-0.2 or x=-1

Q9910) Solve 18x^2+26x+8=0
Ans: x=-0.44 or x=-1

Q9911) Solve 2x^2+28x+26=0
Ans: x=-1 or x=-13

Q9912) Solve 9x^2+45x+26=0
Ans: x=-0.67 or x=-4.33

Q9913) Solve 29x^2+49x+20=0
Ans: x=-0.69 or x=-1

Q9914) Solve 41x^2+43x+2=0
Ans: x=-0.05 or x=-1

Q9915) Solve x^2+4x+4=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q9916) Solve 38x^2+49x+11=0
Ans: x=-0.29 or x=-1

Q9917) Solve 8x^2+46x+45=0
Ans: x=-1.25 or x=-4.5

Q9918) Solve 12x^2+47x+45=0
Ans: x=-1.67 or x=-2.25

Q9919) Solve 10x^2+11x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.6

Q9920) Solve 37x^2+49x+12=0
Ans: x=-0.32 or x=-1

Q9921) Solve x^2+19x+34=0
Ans: x=-2 or x=-17

Q9922) Solve 30x^2+41x+7=0
Ans: x=-0.2 or x=-1.17

Q9923) Solve 8x^2+40x+50=0
Ans: x=-2.5 or x=-2.5

Q9924) Solve 27x^2+18x+3=0
Ans: x=-0.33 or x=-0.33

Q9925) Solve 14x^2+34x+12=0
Ans: x=-0.43 or x=-2

Q9926) Solve 6x^2+49x+43=0
Ans: x=-1 or x=-7.17

Q9927) Solve 3x^2+20x+28=0
Ans: x=-2 or x=-4.67

Q9928) Solve 9x^2+21x+12=0
Ans: x=-1 or x=-1.33

Q9929) Solve 18x^2+39x+15=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q9930) Solve 14x^2+45x+9=0
Ans: x=-0.21 or x=-3

Q9931) Solve 5x^2+43x+24=0
Ans: x=-0.6 or x=-8

Q9932) Solve 4x^2+47x+33=0
Ans: x=-0.75 or x=-11

Q9933) Solve 12x^2+20x+8=0
Ans: x=-0.67 or x=-1

Q9934) Solve 15x^2+38x+16=0
Ans: x=-0.53 or x=-2

Q9935) Solve 25x^2+50x+21=0
Ans: x=-0.6 or x=-1.4

Q9936) Solve 36x^2+42x+12=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.67

Q9937) Solve 12x^2+49x+44=0
Ans: x=-1.33 or x=-2.75

Q9938) Solve 7x^2+15x+8=0
Ans: x=-1 or x=-1.14

Q9939) Solve 16x^2+42x+26=0
Ans: x=-1 or x=-1.62

Q9940) Solve 12x^2+39x+30=0
Ans: x=-1.25 or x=-2

Q9941) Solve 9x^2+23x+10=0
Ans: x=-0.56 or x=-2

Q9942) Solve 12x^2+40x+12=0
Ans: x=-0.33 or x=-3

Q9943) Solve 35x^2+48x+13=0
Ans: x=-0.37 or x=-1

Q9944) Solve 28x^2+46x+16=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.14

Q9945) Solve 30x^2+41x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-0.87

Q9946) Solve 6x^2+29x+23=0
Ans: x=-1 or x=-3.83

Q9947) Solve 22x^2+27x+5=0
Ans: x=-0.23 or x=-1

Q9948) Solve 26x^2+49x+18=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.38

Q9949) Solve 2x^2+19x+44=0
Ans: x=-4 or x=-5.5

Q9950) Solve 2x^2+27x+25=0
Ans: x=-1 or x=-12.5

Q9951) Solve 4x^2+34x+42=0
Ans: x=-1.5 or x=-7

Q9952) Solve 9x^2+45x+36=0
Ans: x=-1 or x=-4

Q9953) Solve 5x^2+23x+18=0
Ans: x=-1 or x=-3.6

Q9954) Solve 18x^2+19x+1=0
Ans: x=-0.06 or x=-1

Q9955) Solve 25x^2+50x+25=0
Ans: x=-1 or x=-1

Q9956) Solve 20x^2+27x+7=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q9957) Solve 20x^2+49x+30=0
Ans: x=-1.2 or x=-1.25

Q9958) Solve 6x^2+17x+7=0
Ans: x=-0.5 or x=-2.33

Q9959) Solve 16x^2+38x+12=0
Ans: x=-0.37 or x=-2

Q9960) Solve 25x^2+10x+1=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.2

Q9961) Solve 17x^2+30x+13=0
Ans: x=-0.76 or x=-1

Q9962) Solve 45x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.2 or x=-0.56

Q9963) Solve 12x^2+43x+21=0
Ans: x=-0.58 or x=-3

Q9964) Solve 12x^2+49x+39=0
Ans: x=-1.08 or x=-3

Q9965) Solve 5x^2+49x+36=0
Ans: x=-0.8 or x=-9

Q9966) Solve 12x^2+25x+13=0
Ans: x=-1 or x=-1.08

Q9967) Solve 6x^2+44x+48=0
Ans: x=-1.33 or x=-6

Q9968) Solve 18x^2+45x+27=0
Ans: x=-1 or x=-1.5

Q9969) Solve 24x^2+42x+18=0
Ans: x=-0.75 or x=-1

Q9970) Solve 3x^2+26x+40=0
Ans: x=-2 or x=-6.67

Q9971) Solve 28x^2+44x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1.5

Q9972) Solve 31x^2+42x+11=0
Ans: x=-0.35 or x=-1

Q9973) Solve 35x^2+39x+4=0
Ans: x=-0.11 or x=-1

Q9974) Solve 24x^2+47x+23=0
Ans: x=-0.96 or x=-1

Q9975) Solve 29x^2+34x+5=0
Ans: x=-0.17 or x=-1

Q9976) Solve 28x^2+48x+20=0
Ans: x=-0.71 or x=-1

Q9977) Solve 40x^2+34x+6=0
Ans: x=-0.25 or x=-0.6

Q9978) Solve 23x^2+41x+18=0
Ans: x=-0.78 or x=-1

Q9979) Solve 2x^2+25x+42=0
Ans: x=-2 or x=-10.5

Q9980) Solve 12x^2+26x+10=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.67

Q9981) Solve 20x^2+25x+5=0
Ans: x=-0.25 or x=-1

Q9982) Solve 9x^2+41x+20=0
Ans: x=-0.56 or x=-4

Q9983) Solve 14x^2+33x+13=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.86

Q9984) Solve 39x^2+42x+3=0
Ans: x=-0.08 or x=-1

Q9985) Solve 11x^2+45x+36=0
Ans: x=-1.09 or x=-3

Q9986) Solve 4x^2+35x+49=0
Ans: x=-1.75 or x=-7

Q9987) Solve 42x^2+25x+3=0
Ans: x=-0.17 or x=-0.43

Q9988) Solve 3x^2+16x+20=0
Ans: x=-2 or x=-3.33

Q9989) Solve 3x^2+15x+18=0
Ans: x=-2 or x=-3

Q9990) Solve 6x^2+29x+9=0
Ans: x=-0.33 or x=-4.5

Q9991) Solve 6x^2+17x+12=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.5

Q9992) Solve 9x^2+26x+17=0
Ans: x=-1 or x=-1.89

Q9993) Solve 45x^2+48x+3=0
Ans: x=-0.07 or x=-1

Q9994) Solve 15x^2+47x+36=0
Ans: x=-1.33 or x=-1.8

Q9995) Solve 38x^2+31x+6=0
Ans: x=-0.32 or x=-0.5

Q9996) Solve 10x^2+40x+40=0
Ans: x=-2 or x=-2

Q9997) Solve 14x^2+23x+8=0
Ans: x=-0.5 or x=-1.14

Q9998) Solve 20x^2+46x+24=0
Ans: x=-0.8 or x=-1.5

Q9999) Solve 46x^2+50x+4=0
Ans: x=-0.09 or x=-1

Q10000) Solve 6x^2+9x+3=0
Ans: x=-0.5 or x=-1

 

Sum of roots and Product of roots of Quadratic Equation

Given a quadratic equation ax^2+bx+c=0 with roots \alpha and \beta, we have:

\displaystyle\boxed{\alpha+\beta=\frac{-b}{a}}

\displaystyle\boxed{\alpha\beta=\frac{c}{a}}

How do we prove this? It is actually due to the quadratic formula!

Recall that the quadratic formula gives the roots of the quadratic equation as: \displaystyle\boxed{x=\frac{-b\pm \sqrt{b^2-4ac}}{2a}}

Now, we can let

\displaystyle \alpha=\frac{-b+\sqrt{b^2-4ac}}{2a}

\displaystyle \beta=\frac{-b-\sqrt{b^2-4ac}}{2a}

Hence,

\displaystyle \alpha+\beta=\frac{-2b}{2a}=\frac{-b}{a}

\begin{array}{rcl}  \displaystyle    \alpha\beta&=&\frac{-b+\sqrt{b^2-4ac}}{2a}\times\frac{-b-\sqrt{b^2-4ac}}{2a}\\    &=&\frac{b^2-(b^2-4ac)}{4a^2}\\    &=&\frac{4ac}{4a^2}\\    &=&\frac{c}{a}\end{array}

In the above proof, we made use of the identity (A+B)(A-B)=A^2-B^2

The above formulas are also known as Vieta’s formulas (for quadratic). There we have it, this is how we prove the formula for the sum and product of roots!

Differentiation Rules

Today, we will recap the four basic rules of Differentiation:

  • Differentiating Powers of x

\displaystyle\frac{d}{dx}x^n=nx^{n-1}

(Power comes down, and the remaining power reduced by 1)

  • Chain Rule (i.e. times differentiate inside the bracket)
  • Product Rule

\displaystyle\frac{d}{dx}(uv)=u\frac{dv}{dx}+v\frac{du}{dx}

(Keep the first term X differentiate the second, PLUS keep the second term X differentiate the first)

  • Quotient Rule

\displaystyle\frac{d}{dx}(\frac{u}{v})=\frac{v\frac{du}{dx}-u\frac{dv}{dx}}{v^2}

(Keep the bottom term differentiate the top MINUS keep the top differentiate the bottom, whole thing over v^2)

NUS Past Year Paper

This is a list of websites related to NUS Past Year Paper:

1) Official NUS Past Year Exam Paper website: http://libguides.nus.edu.sg/content.php?pid=227106&sid=1896904

2) NUS Physics Society Past Year Paper: http://physics.nus.edu.sg/~physoc/pyp.html

3) NUS Maths Society Past Year Paper: http://www.nusmathsociety.org/pyp.html

The Lesson of Grace in Teaching

Source: http://mathyawp.blogspot.sg/2013/01/the-lesson-of-grace-in-teaching.html

Excerpt:

The Lesson of Grace in Teaching           

From weakness to wholeness, the struggle and the hope

Francis Edward Su MAA Haimo Teaching Award Lecture Joint Math Meetings, January 11, 2013 An audio file is available: bit.ly/W4gyD0.

“We know truth, not only by reason, but also by the heart.” —Blaise Pascal

I’m honored but I’m also really humbled to be giving this talk to a room full of great teachers, because I know that each of you have a rich and unique perspective on teaching.  I had to ask myself: could I really tell YOU anything significant about teaching? So I decided instead to talk about something else, that at first may appear to have nothing to do with teaching, and yet it has everything to do with teaching. I want to talk about the biggest life lesson that I have learned, and that I continue to learn over and over again.  It is deep and profound.  It has changed the way I relate with people.  It has reshaped my academic life.  And it continually renovates the way I approach my students. And perhaps it will help you frame your own thoughts about teaching.  The beginning of that lesson is this:

Your accomplishments are NOT what make you a worthy human being.

It sounds easy for me to say, especially after having some measure of academic ‘success’ and winning this teaching award. But twenty years ago, I was a struggling grad student, seeking validation for my mathematical talent but flailing in my research, seeking my identity in my work but discouraged enough to quit.  My advisor had even said to me:

“You don’t have what it takes to be a successful mathematician.”

It was my lowest point.  Weak and weary, with my identity and my pride stripped away and my PhD nearly out of reach, I realized then that my identity and self-worth could NOT rest on whether I succeeded or failed to get my PhD.  So *IF* I were to continue in mathematics, I could not do it for any acclaim that I might receive or for the trappings of what the academic world would call success.  I should only do it because math is beautiful, and I feel drawn to it.  In my quiet moments, with no one watching, I still found math fun to think about.  So I was convinced it was my calling, despite the hurtful thing my advisor had said. So did I quit?  No.  I just changed advisors. This time, I chose differently.  Persi Diaconis was an inspiring teacher.  More than that, he had shown me a great kindness a couple of years before.  The semester I took a class from him, my mother died and I needed an extension on my work.  I’ll never forget his response: “I’m really sorry about your mother.  Let me take you to coffee.” I remember thinking: “I’m just some random student and he’s taking me to coffee?” But I really needed that talk.  We pondered life and its burdens, and he shared some of his own journey.  For me, in a challenging academic environment, with enormous family struggles, to connect with my professor on a deeper level was a great comfort.  Yes, Persi was an inspiring teacher, but this simple act of kindness—of authentic humanness—gave me a greater capacity and motivation to learn from him, because we had entered into authentic community with each other, as teacher and student, who were real people to each other.

Continue reading this inspirational article at: http://mathyawp.blogspot.sg/2013/01/the-lesson-of-grace-in-teaching.html

Secondary Four O Level Maths Tuition (E Maths & A Maths Tuition) at Bishan starting in 2014!

Maths Group Tuition starting in 2014!

https://mathtuition88.com/group-tuition/

Secondary Four O Level Maths Tuition (E Maths & A Maths Tuition) at Bishan starting in 2014!

Location: Block 230 Bishan Street 23 #B1-35 S(570230)

Schedule: Monday 7pm-9pm

Thursday 7pm-9pm

(Perfect for students who have CCA in the afternoon, or students who want to keep their weekends free.)

Google Maps: http://goo.gl/maps/chjWB

Email: mathtuition88@gmail.com

Mr Wu’s O Level Certificate (with A1 for both Maths). Mr Wu sincerely wishes his students to surpass him and achieve their fullest potential.

Despite being in the Gifted Education Programme (GEP), Mr Wu is just an ordinary Singaporean. His secret to academic success is hard work and the Maths Techniques he has discovered by himself while navigating through the education system.

Directions to Bishan Tuition Centre:

A) Via BISHAN MRT (NS17/CC15)

(10 minutes by foot OR 2 bus stops from Junction 8. From J8, please take bus numbers, 52, 54 or 410 from interchange. The centre is just after Catholic High School, just beside Clover By-The-Park condominium.

Other landmarks are: the bus stop which students alight is in front of Blk 283, where Cheers minimart and Prime supermarket are.)

It’s one street away from Raffles Institution Junior College (RIJC), previously known as Raffles Junior College (RJC). It’s also very convenient for students of Catholic Junior College (CJC), Anderson Junior College (AJC), Yishun Junior College (YJC) and Innova Junior College (IJC).

Other secondary schools located near Bishan are Catholic High School, Kuo Chuan Presbyterian Secondary School, and Raffles Institution (Secondary).

积少成多: How can doing at least one Maths question per day help you improve! (Maths Tuition Revision Strategy)

We all know the saying “an apple a day keeps the doctor away“. Many essential activities, like eating, exercising, sleeping, needs to be done on a daily basis.

Mathematics is no different!

Here is a surprising fact of how much students can achieve if they do at least one Maths question per day. (the question must be substantial and worth at least 5 marks)

This study plan is based on the concept of 积少成多, or “Many little things add up“. Also, this method prevents students from getting rusty in older topics, or totally forgetting the earlier topics. Also, this method makes use of the fact that the human brain learns during sleep, so if you do mathematics everyday, you are letting your brain learn during sleep everyday.

Let’s take the example of Additional Mathematics.

Exam is on 24/25 October 2013.

Let’s say the student starts the “One Question per day” Strategy on 20 May 2013

Days till exam: 157 days  (22 weeks or 5 months, 4 days)

So, 157 days = 157 questions (or more!)

Each paper in Ten Year Series has around 25 questions (Paper 1 & Paper 2), so 157 questions translates to more than 6 years worth of practice papers! And all that is achieved by just doing at least one Maths question per day!

A sample daily revision plan can look like this. (I create a customized revision plan for each of my students, based on their weaknesses).

Suggested daily revision (Additional Mathematics):

Topic

Monday

Algebra

Tuesday

Geometry and Trigonometry

Wednesday

Calculus

Thursday

Algebra

Friday

Geometry and Trigonometry

Saturday

Calculus

Sunday

Geometry and Trigonometry

(Calculus means anything that involves differentiation, integration)

(Geometry and Trigonometry means anything that involves diagrams, sin, cos, tan, etc. )

(Algebra is everything else, eg. Polynomials, Indices, Partial Fractions)

By following this method, using a TYS, the student can cover all topics, up to 6 years worth of papers!

Usually, students may accumulate a lot of questions if they are stuck. This is where a tutor comes in. The tutor can go through all the questions during the tuition time. This method makes full use of the tuition time, and is highly efficient.

Personally, I used this method of studying and found it very effective. This method is suitable for disciplined students who are aiming to improve, whether from fail to pass or from B/C to A. The earlier you start the better, for this strategy. For students really aiming for A, you can modify this strategy to do at least 2 to 3 Maths questions per day. From experience, my best students practice Maths everyday. Practicing Ten Year Series (TYS) is the best, as everyone knows that school prelims/exams often copy TYS questions exactly, or just modify them a bit.

The role of the parent is to remind the child to practice maths everyday. From experience, my best students usually have proactive parents who pay close attention to their child’s revision, and play an active role in their child’s education.

This study strategy is very flexible, you can modify it based on your own situation. But the most important thing is, practice Maths everyday! (For Maths, practicing is twice as important as studying notes.) And fully understand each question you practice, not just memorizing the answer. Also, doing a TYS question twice (or more) is perfectly acceptable, it helps to reinforce your technique for answering that question.

If you truly follow this strategy, and practice Maths everyday, you will definitely improve!

Mathematics homework

Hardwork \times 100% = Success! (^_^)

There is no substitute for hard work.” – Thomas Edison

How to avoid Careless Mistakes for Maths?

Many parents have feedback to me that their child often makes careless mistakes in Maths, at all levels, from Primary, Secondary, to JC Level. I truly empathize with them, as it often leads to marks being lost unnecessarily. Not to mention, it is discouraging for the child.

Also, making careless mistakes is most common in the subject of mathematics, it is rare to hear of students making careless mistakes in say, History or English.
Fortunately, it is possible to prevent careless mistakes for mathematics, or at least reduce the rates of careless mistakes.

From experience, the ways to prevent careless mistakes for mathematics can be classified into 3 categories, Common Sense, Psychological, and Math Tips.

Common Sense

  1. Firstly, write as neatly as possible. Often, students write their “5” like “6”. Mathematics in Singapore is highly computational in nature, such errors may lead to loss of marks. Also, for Algebra, it is recommended that students write l (for length) in a cursive manner, like \ell to prevent confusion with 1. Also, in Complex Numbers in H2 Math, write z with a line in the middle, like Ƶ, to avoid confusion with 2.
  2. Leave some time for checking. This is easier said than done, as speed requires practice. But leaving some time, at least 5-10 minutes to check the entire paper is a good strategy. It can spot obvious errors, like leaving out an entire question.

Psychological

  1. Look at the number of marks. If the question is 5 marks, and your solution is very short, something may be wrong. Also if the question is just 1 mark, and it took a long time to solve it, that may ring a bell.
  2. See if the final answer is a “nice number“. For questions that are about whole numbers, like number of apples, the answer should clearly be a whole number. At higher levels, especially with questions that require answers in 3 significant figures, the number may not be so nice though. However, from experience, some questions even in A Levels, like vectors where one is suppose to solve for a constant \lambda, it turns out that the constant is a “nice number”.

Mathematical Tips

Mathematical Tips are harder to apply, unlike the above which are straightforward. Usually students will have to be taught and guided by a teacher or tutor.

  1. Substitute back the final answer into the equations. For example, when solving simultaneous equations like x+y=3, x+2y=4, after getting the solution x=2, y=1, you should substitute back into the original two equations to check it.
  2. Substitute in certain values. For example, after finding the partial fraction \displaystyle\frac{1}{x^2-1} = \frac{1}{2 (x-1)}-\frac{1}{2 (x+1)}, you should substitute back a certain value for x, like x=2. Then check if both the left-hand-side and right-hand-side gives the same answer. (LHS=1/3, RHS=1/2-1/6=1/3) This usually gives a very high chance that you are correct.

Thanks for reading this long article! Hope it helps! 🙂

I will add more tips in the future.

Recommended Maths Book:

Math Doesn’t Suck: How to Survive Middle School Math Without Losing Your Mind or Breaking a Nail

This book is a New York Times Bestseller by actress Danica McKellar, who is also an internationally recognized mathematician and advocate for math education. It should be available in the library. Hope it can inspire all to like Maths!